Itt az idő, hogy felkészüljünk a szezon első mérkőzésére!

A szurkolói visszajelzések alapján átalakítottuk a jegyvásárlási folyamatot, hogy még gördülékenyebben juthassanak be a szurkolni vágyók a ZTE Arénába. 

Mit is tartalmaz ez az új fejlesztés?

  • Klubkártya regisztráció nélkül is lehet jegyet venni! Mostantól azok számára is elérhető az online jegyvásárlás, akik csak eseti jelleggel szeretnének mérkőzéseinkre kilátogatni. Ez egy hatalmas előrelépés, hiszen így bárki könnyedén és gyorsan megvásárolhatja jegyét, akkor is, ha csak éppen egy hétvégét tartózkodik Zalaegerszegen, de szeretne részese lenni egy fantasztikus meccsélménynek.
  • Klubkártyával rendelkezőknek továbbra is elérhetők a kedvezmények! A Klubkártya előnyei megmaradnak: kedvezményes jegyek, elővásárlási jog, hűségpontok, stb. Ha van Klubkártyád, érdemes azt használni, de ha csak most csatlakoznál a szurkolói közösséghez, akkor is egyszerűen bejuthatsz a mérkőzésekre.

Jegyvásárlás Menete

  1. Látogass el a ticket.ztefc.hu oldalra
  2. Válaszd ki a jegyvásárlás opciót
  3. Jelentkezz be, majd válaszd ki a szektort, sort és széket
  4. Helyezd a kosárba, majd válaszd a "Személyes adatok" opciót
  5. Add meg a szükséges adatokat (név, születési idő és hely)
  6. Vásárold meg a jegyet a Simple segítségével
  7. A jegyedet a Jegyeim menüpontban találod, QR-kóddal

Ha kérdésed van, segítünk!

Ha bármi kérdésed vagy problémád adódna, ne habozz írni a sales@ztefc.hu e-mail címre, ahol örömmel segítünk! A helyszínen is keresd bátran hostesseinket, hogy minden gördülékenyen menjen.

Jöjjön mindenki szurkolni!

Ne maradj le a szezon első mérkőzéséről, hiszen csapatunk nyitja meg az OTP Bank Liga 24/25-ös szezonját, méghozzá hazai pályán!

A jegyek és bérletek elérhetők a www.ticket.ztefc.hu-n!

Gyere el, és éld át a fantasztikus hangulatot velünk együtt.

 

Hajrá, ZTE! Találkozzunk holnap a stadionban!