A ZTE Aréna szurkolói számára örömteli hírrel szolgálhatunk: a Pharos95 és a Hidrofilt támogatásával új ivókutak kerültek telepítésre stadionunkban.

A ZTE Aréna vezetősége számára mindig is elsődleges fontosságú volt, hogy szurkolói a lehető legjobb körülmények között élvezhessék a mérkőzéseket. Ez a törődés és elkötelezettség inspirálta az új ivókutak beruházását is, hogy még kényelmesebbé és élvezetesebbé tegye a stadionban töltött időt minden szurkoló számára.

Ez az új fejlesztés nemcsak a mérkőzések élményét növeli, hanem számos egyéb előnnyel is jár a szurkolók számára.

Ingyenes és frissítő víz mindenki számára

Az új ivókutak lehetővé teszik, hogy minden szurkoló ingyenesen juthasson hozzá friss és tiszta ivóvízhez. A nyári hőségben különösen fontos, hogy könnyen hozzáférhető legyen a víz, és ezzel az újításunkkal biztosítjuk, hogy senki se maradjon szomjas. A szurkolók kényelmét szolgálva, a kutak elhelyezése is úgy történt, hogy könnyen megközelíthető legyen a stadion különböző pontjairól.

Egészségmegőrzés

A megfelelő hidratáltság elengedhetetlen a jó közérzethez és az egészséghez, különösen egy izgalmas meccs során, amikor a szurkolók szíve a torkukban dobog. Az új ivókutak biztosítják, hogy mindenki könnyen és gyorsan hozzáférjen tiszta ivóvízhez, így senkinek sem kell lemondania az egészségéről és kényelméről a szurkolás miatt.

Környezettudatosság és fenntarthatóság

Az ivókutak telepítése nemcsak a szurkolók kényelmét szolgálják, hanem hozzájárulnak a környezettudatosság növeléséhez is.

Köszönet a támogatóinknak

A Hidrofilt és a Pharos95 hozzájárulása nélkül ez a projekt nem valósulhatott volna meg. Köszönetünket fejezzük ki, hogy támogatásukkal lehetővé tették ezt a fontos fejlesztést. Az ő segítségükkel a ZTE Aréna még inkább megfelel a modern kor követelményeinek, és egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy a szurkolói élményt tovább javítsuk.