A rutinos francia 1+1 éves szerződést írt alá klubunkkal

Yohan Croizet egy éves kölcsönszerződését töltötte nálunk a 2023/24-es szezonban. Az Újpesttől érkezett támadó beváltotta a hozzáfűzött reményeket, az idény során minden sorozatot figyelembe véve összesen 30 találkozón lépett pályára. Rutinjával, szervezőképességével rendkívül hatékonyan vette ki részét a támadásainkból, tizenkét gólig és öt gólpasszig jutott a klub színeiben. Ez volt Yohan legtermékenyebb szezonja felnőtt pályafutása során, ami nagyszerűen tükrözi a közte és csapattársai között lévő összhangot.

Croizet 2021 februárjában érkezett Magyarországra, korábban szerepelt többi közt a belga első osztályban és az MLS-ben is. Az OTP Bank Ligában már huszonnyolc pontnál jár a kanadai táblázaton és kétségkívül a magyar élvonal egyik legértékesebb játékosának számít. Kölcsönszerződése alatt remek szezont zárt Zalaegerszegen, így örömmel jelentjük be, hogy a tapasztalt légiós 1+1 éves szerződést kötött klubunkkal és a 2024/25-ös idényt is kék-fehér színekben kezdi meg.

„Öröm számomra visszatérni, a tavalyi szezon volt az egyik legjobb, amit tapasztaltam eddigi karrierem során. Meg kell tartanunk az alapot, amelyet az év elején elkezdünk felépíteni, hogy jól kezdjük a szezont. A keret még mindig rendkívül fiatal, én vagyok a legidősebb játékos és kedvemre való a felelősség, amit ez vonz maga után. Fontos feladatom lesz, hogy segítsem az ifjabbakat a pályán és minden tőlem telhetőt megteszek majd. Győztes mentalitásom van és azért vagyok itt, hogy együtt sikert érjünk el a klubbal.”

Üdv újra a Zeténél, Yohan!