Kiemelt mérkőzésre készülünk a válogatott szünet előtt

Az OTP Bank Liga kilencedik fordulójában igazi rangadóra számíthatunk, hiszen az Újpest FC látogat Zalaegerszegre október 6-án, délután. A felek közös múltja hosszú időre nyúlik vissza, a két csapat több mint kilencven alkalommal találkozott már az első osztályban.

A Diósgyőrben hullajtott pontok után a fiúk éhesek a sikerre és kivétel nélkül várják már, hogy újra hazai közönség előtt léphessenek pályára. Hét fordulóval a hátunk mögött, jelenleg a 10. helyet foglaljuk el a tabellán, a hét megszerzett pontunk ellenében az Újpestnek már tizenegy pont van a birtokában, úgy, hogy egy mérkőzéssel több lehetőségük volt ezek gyarapítására.

Kijelenthetjük, hogy a lilák nem győzni járnak Zalaegerszegre, hiszen az utolsó ilyen eset még 2017-ben történt egy a Magyar Kupában rendezett mérkőzésen, a bajnokságban tizenöt éve nem tudott diadalmaskodni az Újpest, ha hazai környezetben mérkőztünk meg velük. Ebben a párosításban, itthon, legutóbb osztozkodtunk a pontokon, áprilisban azonban nagy arányú győzelmet arattunk a Szusza Ferenc Stadionban.

Yohan Croizet azon a mérkőzésen duplázni tudott volt csapata ellen. Légiósunk sérülése után visszatért a keretbe és a DVTK ellen már játékpercekhez is jutott Márton Gábor jóvoltából. Elmondása szerint az újpesti korszak már a háta mögött van és teljes mértékben a ZTE és saját céljaira koncentrál a francia támadó.

„Sajnos sok mérkőzést kellett kihagynom, de már jól érzem magam és örülök, hogy visszatértem. Biztonságérzettel lépek pályára, úgy gondolom itt az ideje ismét a legtöbbet nyújtani. Az Újpest ellen hasonlóan készülök én is és a csapat is, mint bárki más ellen, saját magunkra koncentrálunk. Hazai környezetben játszunk, a sérült játékosok szép lassan újra bevethetők és az egész keret készen áll a győzelemre, akár kezdőként, akár csereként kell pályára lépni.”

Legutóbb, a Kecskemét ellen sikerült Zalaegerszegen tartanunk a pontokat és ehhez a szurkolók támogatása is kellett. A vasárnapi rangadóra már több mint háromezer jegy kelt el és tovább biztatunk mindenkit, hogy csatlakozzanak hozzánk az Újpest ellen, szurkoljuk ki együtt az újabb hazai győzelmet! A belépőket továbbra is kedvezményesen lehet beszerezni online, elővételben.

A találkozó kiemelt mérkőzésnek számít, így fontos, hogy megfeleljünk a biztonsági előírásoknak. Kérünk minden kedves hazai és vendég szurkolót, hogy kiemelt figyelmet fordítson a honlapon közzétett biztonsági információkra. Mindezek után pedig nincs más hátra, mint együtt buzdítani a csapatot a 15:30 órakor kezdődő, Újpest FC elleni rangadón.

Találkozzunk az Arénában!
Mindent bele, ZETE!