Mérkőzés: DVTK – ZTE FC

Időpont: 2024. szeptember 28. szombat 15.00 óra

Helyszín: Miskolc, Andrássy út 61. DVTK Stadion

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag- és ruházatátvizsgálásmiatt a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben induljanak el a mérkőzésreés lehetőség szerint elővételben vásárolják meg a belépőjegyüket. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig.  

A beléptetéskor a biztonsági személyzet kiemelt figyelmet fog fordítani a pirotechnikai eszközök kiszűrésére, a stadionba történő bejuttatásának megakadályozására.

A stadion kapuit szombaton 14.00 órától nyitják meg aszurkolók számára.

A közúton érkező Zalaegerszeg szurkolók figyelmébe:

A vendégszurkolóknak a mérkőzésre történő érkezésének megkönnyítése érdekében az M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtóját követően a Skoda autószalon előtti útszakaszon a rendőrség gyűjtőpontot állít fel, ahonnan a szurkolókat a DVTK Stadion vendégparkolójába kísérik.

 

Azon szurkolók, akik rendőri felvezetés keretében kívánnak eljutni a stadionig, kérjük, hogy a mérkőzés napján 13.30 óra és 14.00 óra között gyülekezzenek a rendőrség által felállított gyülekezési ponton. Rendőri felvezetéssel a konvoj legkésőbb 14.05 órakor indul, hogy a drukkerek a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni a szektorukba.

 

Azon vendégszurkolók, akik nem kívánják igénybe venni a rendőri felvezetést, kérjük egyénileg az alábbi útvonalon keresztül közelítsék meg a stadiont: M30-as autópálya Miskolc-Centrum lehajtó – Miskolc, Pesti út – Futó utca – Csermőkei út – Batthyány sor – Gózon Lajos utca – Muhi utca – Lórántffy utca – Mónus Illés utca – Vendég utca – DVTK Stadion.

 

                                                                                                 Miskolci Rendőrkapitányság