Felcsútra utazunk a pontokért a második fordulóban

Az OTP Bank Liga második fordulójában Felcsút felé vesszük az irányt, hogy idegenben, a Pancho Arénában mérkőzzünk meg a Puskás Akadémia csapatával. Soron következő ellenfelünk három ponttal kezdte a szezont miután Lamin Colley duplájával 2-1 arányban sikerült győzedelmeskedniük az Újpest felett, a Szusza Ferenc Stadionban.

A találkozó rendkívül kiélezettnek ígérkezik, egy gólnál magasabb különbség utoljára 2021. augusztusában alakult ki a két együttes között. Az örökmérleg nyelve azonban felénk billen és a legutóbbi randevú végén is mi örülhettünk. Az áprilisban, Zalaegerszegen lejátszott, végsőkig izgalmas mérkőzésen Sajbán, 71. percben szerzett gólja döntött.

Sajbán Máté elmondása szerint rendkívül fontos lenne már a bajnokság elején elérni az első győzelmet és a közelmúltban vívott csatákból kiindulva, nagy esély mutatkozik rá, hogy akár egy gól ezúttal is döntő jelentőséggel bírhat.

„Szoros meccsre számítok az első fordulóban látottak és a tavalyi párharcaink alapján. Úgy érzem az ellenfél kapuja előtt jobb döntéseket kell hoznunk, mint tettük azt az MTK ellen. Több helyzetet kell kialakítanunk és jelentősebb, veszélyesebb támadásokkal megteremteni a lehetőséget a gólszerzésre.”

A Puskás Akadémia a 2023/24-es szezonban, az előkelő harmadik helyet szerezte meg, ami a Konferencia Liga indulást jelentette számukra. A nemzetközi kupa selejtezőjének harmadik fordulójához érve a felcsúti alakulat továbbra is versenyben van és az örmény Ararat-Armenia ellen bizonyíthat majd.

Következő bajnoki találkozónkat tehát augusztus 4-én, vasárnap 18:50 órakor rendezik. Jegyek leggyorsabban és legkényelmesebb online érhetők el. Kapunyitás, valamint a jegypénztárak nyitánya a meccsnapon két órával a kezdés előtt, 16:50 órakor esedékes.

A saját autóval érkező szurkolók a Bicske–Csákvár–Felcsút körforgalomnál, Bicske felé indulva tudnak leparkolni a kijelölt parkolóban. A helyszínen az ötös és hatos jegypénztárak vannak kialakítva a vendégszurkolók részére és a hármas bejáraton át, a 3I és 3H szektorok valamelyikében tekinthetik meg a mérkőzést, ahol büfé várja az odaérkezőket.

Nehéz kihívás előtt állunk, ami a sorsolást illeti, de az akadémia ellen újra itt a lehetőség, hogy feliratkozzunk a ponttáblára. Nincs más hátra, mint kiszurkolni a győzelmet a bajnokság első idegenbeli mérkőzésén! MINDENT BELE, ZETE!