KRAJCSOVICS ÁBEL egy kisebb sérüléssel érkezett hozzánk a nyári átigazolási ablakban. A combizom probléma azonban teljesen a múlté és a legutóbbi fordulóban már pályára is léphetett a Honvédtól érkezett fiatal támadó.

„Hamar beilleszkedtem és jól érzem magam a klubnál. Nagyon örülök, hogy megkaptam a lehetőséget az Újpest ellen, még úgy is, hogy épp hátrányban voltunk. Természetesen ilyenkor én is rendkívül motiváltan lépek pályára, gólokkal, gólpasszokkal szeretném segíteni a csapatot.”

„A másodosztályban sokat kell brusztolni a győzelemért, úgy gondolom nekem fejben kell felvenni az NB I ritmusát, amiért sokat dolgozok. Az edzéseket nagyon élvezem, a szakmai stáb eszköztárában minden megvan, ami ahhoz kell, hogy sikeresek legyünk. A befektetett edzésmunka pedig hamarosan meghozza majd az eredményt is.”

ÁBEL MELLETT AZ AJKA VÉDELME SEM UNATKOZOTT

 „Úgy érzem egyben van a csapat és ez a legfontosabb az olyan nehezebb időszakokban, amiben most is járunk. A tréningek során látom a munkamorált, az elszántságot a csapattársakon és csak is a győzelem elfogadható az ETO ellen.”

„Nem szeretek túlságosan előre tervezni és hosszútávú célokat kitűzni, inkább a jelenre koncentrálok. Szeretnék minél több időt a pályán tölteni, fejlődni. Az idény végén azért jó lenne majd úgy visszatekinteni a szezonra, hogy elégedett vagyok magammal és a játékommal én is hozzájárultam a csapat sikereihez.”