NÉZZÜK, HOGYAN TELJESÍTETT A ZTE CSALÁD A MÚLT HÉTEN

NŐI NB II. NYUGATI CSOPORT
ZTE FC 0 – 3 PÁPAI ELC / 2024.10.19 - 15:00

A női másodosztályban szereplő csapatunk vereséget szenvedett Pápa ellen szombat délután, hazai pályán. A vendégek a 15. percben szerezték meg a vezetést és az eredmény nem változott egészen a hajráig. Az utolsó negyedórában ellenfelünk részéről Németh Zsófia elsőként büntetőből, majd akcióból is betalált.

Pergelné Kalamár Andrea - Edzői értékelés:

„Ezen a mérkőzésen a legrosszabb formánkat hoztuk, enerváltan játszottunk, nem koncentráltunk eléggé. Ellenfelünk kihasználta az egyéni hibákat és gyorsan szerzett vezetést. A második játékrészben már többet támadtunk, de a kapu előtt nem voltunk hatékonyak. A hajrában értékesített büntető úgy gondolom megpecsételte a sorsunkat és csak futottunk az eredmény után. A Pápa megérdemelten nyerte meg a meccset.”


ZALA VÁRMEGYE I. OSZTÁLY
Technoroll Teskánd KSE 0 – 4 ZTE FC II. / 2024.10.20 - 14:00

Több visszajátszó is segítette a második számú keretünket a hétvégén. Čubrilo, Vogyicska végigjátszották a meccset és az a Krajcsovics Ábel is a pályán volt, aki megnyitotta a gólcsapot az 50. percben a gól nélkül telt első játékrész után. Két perccel rá Király Marcell is betalált, az utolsó negyedórában a két gólos előnyt is sikerült duplázni, Molnár Kristóf és Mulasics Dániel voltak eredményesek. A ZTE második számú kerete tíz mérkőzés után továbbra is vezeti a tabellát.

Horváth Gábor - Edzői értékelés:

„Egy nagyon jól felkészített, bajnok esélyes csapathoz látogattunk. Az első félidőben sikerült állnunk a sarat hazai támadások során, a szünet után jelentősen feljavult a játékunk és ennek köszönhetően sikerült két gyors gólt szerezni. Ezután a Teskánd magasabb fokozatra kapcsolt, de a hajrában megfelelő hozzáállással és játékkal, két szép kontrával növelni tudtuk az előnyt. Úgy gondolom, hogy a visszajátszók nagyon jól álltak bele a mérkőzésbe és a fiatalok közül többen is nagyon jó teljesítményt nyújtottak. Az eredmény talán nem teljesen tükrözi a küzdelmes meccset, csapatomnak ezúton is gratulálok!”


MLSZ ORSZÁGOS U13 ÉSZAK-NYUGAT
Credobus Mosonmagyaróvár 1 – 3 ZTE FC / 2024.10.20 - 10:00

Már az első félidőben beállt a végeredmény. Korán vezetést szereztek a hazaiak Csarnakovics Arthur Csaba góljával. Válaszként hármat is bepakoltak a mieink, a gólszerzők időrendi sorrendben, Dervalics Ádám, Imrei Máté és Kaj Benett voltak.

Bagó Gábor Zoltán - Edzői értékelés:

„Közepes iramú mérkőzést játszottunk az MTE csapatával, amelyet végig kontrolláltunk, és nagy labdabirtoklási fölényt sikerült kialakítanunk. A sok technikai hiba azonban nagyban befolyásolta a játékunk sebességét. Gratulálok fiataljainknak a győzelemhez és a helyenként tetszetős, jó játékhoz.”


MLSZ ORSZÁGOS U12 ÉSZAK-NYUGAT
Credobus Mosonmagyaróvár 0 – 4 ZTE FC / 2024.10.20 - 10:00

U12-es korosztályunk kapott gól nélkül hozta le a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzést. Takács Bálint duplázni tudott, mellette Egyed Benett és Szabó Gergő Balázs is találattal iratkoztak fel a jegyzőkönyvre.

Nagy Tamás - Edzői értékelés:

„Nem megfelelő minőségű pályán futballoztunk, ennek ellenére ügyesen és viszonylag pontosan játszottunk. A mérkőzésen végig domináltunk játékban és sok helyzetet alakítottunk ki. A kapu előtt határozottak voltunk és szép gólokat szereztünk. A győzelmünk megérdemelt, gratulálok a srácoknak a mutatott játékhoz.”


LEÁNY REGIONÁLIS U14 ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT
ZTE FC 7 – 1 Veszprémi FC USE / 2024.10.19 - 14:00

Gólzáporos találkozót játszott az U14-es Leány csapatunk szombat délután. Farkas Liliána egészen parádés teljesítményével négy találatot szerzett. Horváth Anna, Domján Lili szintén betaláltak, a hetediket, két perccel a rendes játékidő vége előtt, Szabó Ramóna jegyezte.

Farkas Ádám - Edzői értékelés:

„Nagy különbséget jelentett az előző mérkőzéseinkhez képest, hogy ezúttal nagy számban sikerült értékesíteni a helyzeteinket. Elégedett vagyok a meccsen mutatott hatékonysággal, a pontrúgásokkal is, amelyekből gólok is születtek.”


MLSZ ORSZÁGOS U17 ALAP CSOPORT
ZTE FC 2 – 5 Szolnoki MÁV Utánpótlás FC / 2024.10.19 - 14:00

Vereséget szenvedett U17-es korosztályunk Szolnoktól a bajnokság hetedik fordulójában. Lázók Ruben talált be a mérkőzés elején a vendégek részéről. Később fordítani tudtunk Fekete Máté és Varga Patrik góljaival. A második játékrészben további négy találat érkezett az ellenféltől, kettő már emberelőnyben. Lázók mesterhármasával állította be a 2-5 arányú végeredményt.

Horváth Gábor & Koller Zoltán - Edzői értékelés:

„Egyszer még vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe és átvettük az irányítását. Ezt követően több egyéni hibát is elkövettünk, amit ellenfelünk kihasznált. Mindezek mellett a kapusunk piros lapot kapott, és ez túlságosan megnehezítette a csapat dolgát. Gratulálunk ellenfelünknek!”


MLSZ ORSZÁGOS U19 ALAP CSOPORT
PMFC 4 – 1 ZTE FC / 2024.10.19 - 12:00

A hazaiak negyvenöt percnyi játékot követően három gólos előnyre tettek szert. Ezután érkezett a szépítő találat Csonka Gergő részéről. A Pécs a 87. percben egy negyedik góllal lezárta a találkozót.

Csóka Zsolt - Edzői értékelés:

„Nagyon fizikális mérkőzésre számítottunk és így is lett. Már az első percektől kezdeményező volt az ellenfél és többet birtokolták a labdát. Az első félidőben nem voltam elégedett a játékosok hozzáállásával, de a szünetben sikerült átbeszélni a problémákat és érezhető volt a különbség a második játékrészre. Labdánk volt a zárkózáshoz, ami lélektanilag jól jött volna, kimaradt, így sajnos nem tudtuk szorossá tenni a mérkőzést. Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez!”


MLSZ ORSZÁGOS U15 KIEMELT
Vasas Kubala Akadémia 1 – 4 ZTE FC / 2024.10.19 - 11:00

Már az első etapban két gólos előnyre tettek szert U15-ös fiaink a Vasas otthonában. Papp Levente és Csalló Noel voltak eredményesek. A szünet után hamar szerzett gólt a hazai egyesület, játékban tartva a csapatot, de nem sokkal később Bazsika Botond jegyezte harmadik találatunkat, majd a hajrában saját maga második góljával végleg eldöntötte a mérkőzést.

Mihalecz Péter - Edzői értékelés:

„Megilletődötten kezdtük a mérkőzést és keveset is mozogtunk labda nélkül, ami miatt nem volt jó a játékunk és a labdabirtoklásunk. A fiúk támadásban és védekezésben aztán egyaránt beletették a munkát és egységesek voltunk. Gratulálok nekik!”


MLSZ ORSZÁGOS U14 ALAP CSOPORT NYUGAT
ZTE FC 3 – 0 Kaposvári Rákóczi BFLA / 2024.10.19 - 11:00

Hazai környezetben találkozott U14-es korosztályunk a Kaposvárral. Rostási Olivér már a hatodik percben betalált. Hamarosan pedig további két góllal biztosítottuk be a meccset. Németh Flórián a 31. és a 64. percben is eredményes volt, így duplájával 3-0 arányban, kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót.

Bagó Gábor Zoltán & Fujsz Ferenc & László Dávid - Edzői értékelés:

„Ezen a mérkőzésen szinte végig sikerült fenntartani azt az agresszív és kezdeményező hozzáállást, amit hosszú távon szeretnék látni a gyerekektől. A játékunkat sok futás, rengeteg megnyert párharc és ennek következtében nagyon sok helyzet, lehetőség jellemezte. Gratulálunk a csapatnak!”


MLSZ ORSZÁGOS U16 KIEMELT
ZTE FC 1 – 0 Várda Labdarúgó Akadémia / 2024.10.19 - 10:00

Ugyancsak otthon fogadtuk a Kisvárda U16-os utánpótlás csapatát szombat délelőtt, a találkozó nagy küzdelmet hozott. Egészen a 75. percig gól nélkül telt, akkor a mieinknek sikerült megtörni a jeget, Tuboly Milán révén. Az eredmény nem változott a végső sípszóig, szoros meccsen, egy gólos győzelmet arattak a fiúk.

Baráth Martin & Koller Zoltán - Edzői értékelés:

„Nagyon meg kell becsülnünk ezt a győzelmet, mert az első félidőben egy álmoskás, dekoncentrált játékot mutattunk be, amely egyébként nem jellemző ránk. A második félidőben nagy munkát tettünk bele a meccsbe, több gólhelyzetet sikerült kialakítanunk, melyekből az egyiket gólra váltottuk, s ezzel a magunk javára tudtuk fordítani ezt a küzdelmes mérkőzést egy szívós, kellemetlen ellenféllel szemben. Gratulálunk a srácoknak!”

Gratulálunk a növendékeknek! E heti menetrendünket keressétek a Facebook oldalon!

HAJRÁ, ZTE!