Szombat délelött testvércsapatunkkal, az NK Nafta Lendavaval vettük fel a küzdelmet, mely már az első percben lendületesnek mutatkozott. 

Mindkét oldalon történtek próbálkozások, azonban a félidő első részében nem született gól. 

A félidő 32. percében Szendrei vezette szépen fel, passzolt Kiss Bencének, aki Dénes Csanádhoz jutatta a játékszert, a lövés kicsivel repült el a jobb sarok felett. 

Rá két percre aztán megszületett a mérkőzés első gólja, Kadric talált Gundel-Takács kapujába. (1-0)

Nem váratott magára sokat az egyenlitő gól, Szendrei beadását Mim fejelte a kapuba. (1-1) 

A lefújás előtti percekben Kljun lőtt fölé, majd alig pár másodperccel később Pirtovsek csúsztatására Lesjak érkezett, megszerezve a hazaiak második találatát. (2-1) 

Az utolsó pillanatokban büntetőt ítélt nekünk a játékvezető, Szendrei jobb alsó sarokba tartó lövését azonban Senkó fogni tudta. 

Hazai vezetéssel zárult az első játékrész. 

Németh Dániel oldalszabadrúgása vágódott be félidő első perceiben. (2-2) 

Ütemes játék folytatódott, mindkét fél dolgozott ki helyzeteket, azonban ismét a Lendva csapata tudta magát győztes helyzetbe hozni, Szalay szerzett gólt szabadrúgásból. (3-2)

Nem kellett sokat várni ismét az egyenlítésre, Bakti futott el a szélen, passzolta be középre Spoljaric elé, aki magabiztosan a hálóba jutatta a labdát. (3-3) 

Ezt követően ismét Spoljaric lövése száguldott el a jobb sarok mellett, ezúttal nem született belőle találat. 

3-3-as döntetlennel zárult tehát testvércsapatunk elleni barátságos mérkőzésünk. 

 

Összeállítások: 

Gundel-Takács (46’ Németh E.) - Szendrei (Csóka Do.), Stefanos, Safronov (Nyíri), Várkonyi (81’ Deme), Sinan (Cubrilo)- Kiss B. (Bakti), Csonka (81’ Györe), Sajbán (Vogyicska) - Mim (Spoljaric), Dénes Cs (46’ Németh D.)