ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2016-2017 - Július

MTE 1904 - ZTE FC 2:1


Először játszik tétmeccsen csapatunkban Deutsch Bence, Villám Balázs és Végh Gábor. Sok sikert, Hajrá ZTE!

ZTE FC: Szappanos - Villám, Forgács, Króner, Deutsch - Patvaros, Végh - Városi, Bedi, Babati - Daru
Csere: Fadgyas, Sundas, Szakály, Gottfried, Ekker, Szalkai, Nagy0 hozzászólás

Nafta Lendava - ZTE FC 1:2


Csapatunk a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta ma Lendván. Az első félidő mindkét részről óvatos játékot hozott de Daru fejesével korán megszereztük a vezetést. Könnyen duplázhatott volna, de a hazaiak kapusa hatalmas bravúrral védett. Fordulás után teljes sorcserét hajtott végre Csató Sándor és a fiatalok az első 10 perc bizonytalankodásai után végig irányították a mérkőzést. Lotric az 55. percben egyenlített, de Deutsch teljesen megérdemelten újra megszerezte a vezetést...1 hozzászólás

ZTE FC bérlettel olcsóbban vásárolj!


Húsz százalék kedvezmény jár a bérletes ZTE FC szurkolóknak a sportruházati üzletben.

Megéri ZETE bérletet venni! A ZTE FC és az SPG Sportcikk Kft. vezetői tegnap megállapodást kötöttek, miszerint 2016. augusztus 1. után a zalaegerszegi Park Centerben található (8900 Zalaegerszeg Átkötő u.2.) Intersport Áruházban az éves ZTE FC bérlettel rendelkező ZETE szurkolók minden hónap második hétvégéjén...0 hozzászólás

Szerdán Lendván főpróba


Csapatunk vasárnap 18 órakor a Mosonmagyaróvári TE 1904 ellen megkezdi szereplését a Merkantil Bank NBII 2016/2017-es szezonjában. Előtte azonban még egy edzőmérkőzés szerepel a programban, szerdán 18 órakor Lendván.

A mérkőzésről természetesen beszámolunk.
Hajrá ZTE!0 hozzászólás

Újra pályán az Öregfiúk


A ZTE FC Öregfiúk csapata a hétvégén ezúttal Zalaszentmihály meghívásának tett eleget, és lépett pályára a település Megye II-es bronzérmes csapata ellen. A helyenként tetszetős játékot és szép gólokat hozó mérkőzést a ZTE FC nyerte 4:3-ra.

A ZTE FC Öregfiúkban pályára léptek: Péter Zoltán, Molnár Balázs, Mihalecz Péter, Kocsárdi Gergely, Babati Ferenc, Szőke Péter, Németh Tamás, Kovács László, Kámán Attila, Marian Sluka...0 hozzászólás

ZTE FC - Ajka FC 3:3


Nagy melegben az első félidőben kevés helyzet alakult ki a kapuk előtt, fordulás után többnyire az Ajka térfelén folyt a játék, de a kontráikat jól használták ki és a 3:3-as döntetlennel így teljesen reális eredmény született.
Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzésére szerdán 18 órakor kerül sor Lendván.
Hajrá ZTE!0 hozzászólás

Marad a vasárnapi játéknap


Az MLSZ megerősítette, hogy a klubok egyöntetű kérése ellenére a 2016/2017-es bajnokságban vasárnap kell a csapatoknak játszania.
Kivételek lesznek, hiszen pár fordulót szerdán kell lejátszani, illetve az október 23-i nemzeti ünnep miatt egyet szombaton.

A villanyfényes mérkőzések kezdési időpontjai:...0 hozzászólás

ZTE FC - Lokomotiv Tbiliszi. 1:0


Az első félidő nagy küzdelmet hozott, kevés lehetőséggel. Mindkét csapat rendkívül szervezetten játszott, a kapuk nem forogtak veszélyben. Daru a félidő végén egy "felhőfejessel" megszerezte a vezetést. Csapatunk a második félidőben is jól kontrollálta a játékot, Kretz, Gottfried, Bedi, Ekker személyében négy 20 év alatti játékosunk is a pályán volt egyszerre. A Tbiliszi egy szabadrúgás után kapufáig jutott, mi pedig a végén...0 hozzászólás

Ma dupla mérkőzés


Csapatunk ma, az U19-es keret tagjaival kiegészülve két mérkőzést is játszik szinte egy időben. A keret egyik fele Bozsik József vezetésével Répcelakra utazik, míg a másik fele Csató Sándor vezetőedző irányításával 18 órakor a ZTE Arénában a Lokomotiv Tbiliszi csapatát fogadja.

A grúzok elleni mérkőzésünkre a belépés térítésmentes...0 hozzászólás

Balhátvédet igazoltunk


- Deutsch Bence személyében balhátvéd érkezett a MTK-tól 1 évre kölcsönbe csapatunkhoz - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán ügyvezető. A 23 éves védő eddig 13 alkalommal szerepelt az NBI-ben, érkezésével egy középpályást "visszanyertünk" Bedi Bence személyében - fogalmazott az ügyvezető.

Sok sikert kívánunk neki csapatunkban. Hajrá ZTE!0 hozzászólás

ZTE FC - NK Mura 2:0


Nehéz körülmények között két szép korai góllal már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, mely jól szolgálta felkészülésünket. Folytatás szerdán 18 órakor a Lokomotiv Tbiliszi ellen a ZTE Arénában.

ZTE FC - NK Mura 2:0
ZTE FC: Szappanos - Villám, Kretz, Forgács, Nagy - Patvaros, Szakály - Bedi, Ekker, Városi - Daru0 hozzászólás

Sárvári pihenő és feltöltődés


Csapatunk ma Sárváron járt, ahol a helyi fürdő és az Ahoy Gastrobar & Cafe vendégszeretetét élvezhettük.

Holnaptól viszont ismét a munkáé a főszerep, hiszen a Csató Sándor által vezetett edzői stáb két edzést vezényel a srácoknak.
Majd szombaton 17:00 órai kezdettel a szlovén 3. osztályú NS Mura együttesét fogadjuk a hátsó, füves edzőpályán.0 hozzászólás

FC Vorskla Poltava - ZTE FC 4:0


Minden hibánkat kíméletlenül kihasználták az ukránok, ennyivel nem volt jobb csapat... De ennél sokkal koncentráltabb játék kell hátul, ilyen szinten nem lehet ekkorákat hibázni. Tanulni viszont lehet és kell is a meccsből.
Az biztos hogy ilyen erős csapatok nem lesznek az NBII-ben...

Hajrá ZTE!0 hozzászólás

Péntektől bérletárusítás


A ZTE FC péntek reggeltől megkezdi 2016/2017-es szezonbérleteinek árusítását. A bérletek a 19 hazai mérkőzésre érvényesek illetve a Magyar Kupa negyeddöntő mérkőzéséig.

A Keleti Tribünre az építkezés miatt nem értékesítünk sem bérleteket, sem hazai belépőjegyeket, ide csak a vendég szurkolóink válthatnak majd jegyeket. A tavalyi évhez képest...0 hozzászólás

FC Vorskla Poltava - ZTE FC szerdán


Szerdán nagyon erős ellenfél ellen mutathatjuk meg, hol is tartunk a felkészülésben, hiszen Ptujban 17 órakor az ukrán FC Vorskla Poltava csapata ellen játszunk.
A mérkőzésről természetesen beszámolunk.

Hajrá ZTE!0 hozzászólás

Gyirmót FC - ZTE FC 2:1


Sok helyzetet puskáztunk el, összességében a helyzeteit jól kihasználó Gyirmót nyert. A helyzetkihasználáson javítanunk kell. Folytatás szerdán az ukrán bajnokság 5. helyén végzett FC Vorskla Poltava ellen Ptujban.

ZTE FC: Szappanos (Kovács) - Villám (Sundas), Króner, Forgács, (Ágoston), Kretz (Nagy) - Patvaros, Szakály (Hegedűs), Városi (Fujsz), Babati (Gottfried), Bedi - Daru (Ekker)0 hozzászólás

NK Verzej - ZTE FC 2:1


ZTE FC: Kovács - Bailo (Babati), Sundas (Kretz), Nagy, Szalkai (Króner) - Ágoston (Patvaros), Hegedűs (Bedi) - Szabó (Szakály), Ekker (Villám), Fujsz (Daru) - Gottfried (Városi)

11.p Ekker tört be a 16-oson belülre, majd ballal a hosszú sarokba tekert, 0:1.
25.p Szabadrúgás után Kovács rosszul lépett ki a kapuból...0 hozzászólás

Sármelléken a ZTE FC Öregfiúk


Vasárnap ismét pályára lépett a ZTE FC Öregfiúk csapata. Ezúttal a Sármellék Önkormányzata hívta meg klubunk öregfiúk csapatát, hogy a község felújított sportpályájának átadásán lépjen pályára.

A délutáni programsorozat folyamán klubunk volt labdarúgói két mérkőzést játszottak...0 hozzászólás

Mosonmagyaróváron kezdünk


Az MLSZ Versenybizottsága megküldte a Merkantil Bank NBII-es bajnokság előzetes sorsolását, a pontos időpontok a klubok visszajelzése alapján kerülnek véglegesítésre.

A hétközi fordulók kivételével a mérkőzések kötelező játéknapja az MLSZ döntése alapján VASÁRNAP...0 hozzászólás

Utánpótlás korosztályaink szereplése, edzői értékelés XI. rész


U19 - Molnár Balázs edző

Edzők: Molnár Balázs, Waltner Róbert, Vlaszák Géza

A 2015-2016 szezonnak az NBI kiemelt bajnokság újonc csapataként vágtunk neki. Nyáron első feladataink között szerepelt, hogy a több korosztályból érkező és az újonnan igazolt...0 hozzászólás

Két edzőmérkőzés a héten


Csapatunk a héten két edzőmérkőzést is játszik, szerdán 18 órakor az NK Verzej csapatával játszunk Szlovéniában, szombaton 17 órakor pedig Gyirmótra utazunk.

A további program a héten:
- hétfő 9.30 és 17.30 edzés,
- kedd 9.30 edzés...0 hozzászólás

Utánpótlás korosztályaink szereplése, edzői értékelés X. rész


U17 - Szabó II Zsolt edző

Edzői stáb: Szabó Zsolt, Balázs Zsolt, Vlaszák Géza, Gáspár László, Hencz Gábor és Póka Tamás

A 2011-12-es szezon után újra az első osztályban szerepelt az U17-es csapatunk. Az MLSZ új versenykiírása alapján ennek a korosztálynak az eredményessége határozza meg a másik kettő (U16, U19) sorsát is...0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2018-2019  |  2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004