ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2014-2015 - November

Kaposvári Rákóczi FC - ZTE FC 1:0


Csak győzelem esetén van még esélyünk a továbbjutásra a Ligakupában, ehhez viszont a Paks sikerére is szükség lenne a Fradi ellen a délután 4-kor kezdődő meccsen. No de, először lássuk a kezdőnket: Czirjék - Króner, Fodor, Forgács, Kocsis - Tóth B., Kovács Gy. - Szegleti, Babati, Farkas - Bíró
Cserék: Hársfalvi, Aranyos, Szöllősi, Szi, Horváth A., Varga Márk


0 hozzászólás

ZTE FC - PVSK 11:1


Lendületesen kezdtünk a sereghajtó pécsiek ellen, ami rögtön az első negyed óra végén az eredményben is megmutatkozott: 3-0! Kerkai vezérletével sorra alakítottuk ki a helyzeteket, csak az volt a kérdés, melyik akcióból lesz gól.

Sportszerű mérkőzésen megérdemelt hazai siker született. Még egy találkozó vár a lányokra, vasárnap a győri Dac csapatához látogatnak, csak ezt követően mehetnek pihenőre!

0 hozzászólás

ZTE FC - Kaposvár összefoglaló


A ZTE FC - Kaposvári Rákóczi FC bajnoki mérkőzés összefoglalója már megtekinthető a ZTE FC hivatalos youtube csatornáján:

www.youtube.com/watch?v=p6kWaxyikPE&feature=youtu.be

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Az Armada és az Ultras Zalaegerszeg felhívása


Kedves Barátaink, ZTE szurkolók!
Mint azt már sokan tudjátok, egyik társunk, Tóth Péter (Lütyő) súlyos "agyi műtéten" esett át és jelenleg is folyik a rehabilitácíója Budapesten. Peti hosszú évek óta aktív tagja az egerszegi lelátói életnek, az Ultras Zalaegerszeg egyik alapítója. Mindig szívvel-lélekkel támogatta csapatunkat!

Most itt az ideje, hogy mi segítsünk neki! A felépülése várhatóan évekig elhúzódik és ez rengeteg pénzt emészt fel. Ezért gondoltuk úgy, hogy megszervezünk egy jótékonysági focitornát.

0 hozzászólás

ZTE FC - Kaposvári Rákóczi FC 2:1


Csapatunk az idei utolsó hazai bajnoki mérkőzésen az alábbi összeállításban fut ki a pályára: Szappanos - Króner, Forgács, Fodor, Farkas - Horváth, Simonfalvi - Babati, Szöllősi, Bailo - Délczeg
Cserék: Czirjék, Aranyos, Károly, Kocsis, Kovács Gy, Szegleti, Bíró


Az őszi időben "megszokott", nagyon nehéz talajú pályán feszült egymásnak a két csapat. Az első 20 percet alaposan megnyomtuk, ennek eredménye lett, hogy Délczeg megmozdulása után a játékvezető 11-est ítélt, amit a sértett magabiztosan értékesített, 1:0!

0 hozzászólás

Lendvai Miklós: - Tovább építkezünk


- Egyenlőre a két Kaposvár elleni meccs közül a bajnokival foglalkozunk, ők is egy alakuló csapat, hektikusan szerepelnek, mint mi - vázolta Lendvai Miklós vezetőedző az előttük álló hetet.
- Az idei nem volt könnyű év a zalaegerszegi foci szempontjából, a várostól és a kitartó közönségünktől is csak győzelemmel szabad elbúcsúzni. Játékban és akaratban is jobbnak kell lennünk, itthon kell tartanunk a három pontot. Köszönöm mindenkinek az idei évi szurkolást és igyekszünk tavasszal eredményesebbek lenni.

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Nem túlzott az 1-5. hely


- A nyári felkészülés kezdetekor már számoltam azzal, hogy a sok új játékos és az új szakmai stáb érkeztével több időre lesz szükség egy ütőképes csapat kialakításához - értékelte az elmúlt fél évet Kocsárdi Gergely klubigazgató.
- A játékosok képességeit tekintve, úgy gondolom nem túlzott a jelenlegi keret felé az 1-5 hely megszerzése, és egy sikeresebb tavaszban bízva az új vezetőedzővel ezt a célkitűzést el is fogjuk érni.

0 hozzászólás

Szombaton újra ZTE Aréna Magazin


A Kaposvár elleni utolsó bajnoki mérkőzésre jelenik meg az idei utolsó ZTE Aréna Magazin.

A tartalomból:
- Balaicz Zoltán köszöntője
- Kocsárdi Gergely évértékelése
- Lendvai Miklós a feladatokról
- 2015-ös ZTE naptár
- Utánpótlás és női csapat értékelés

0 hozzászólás

ŐSZI BAJNOK a ZTE FC női csapata!


Az őszi bajnokság utolsó játéknapján magabiztos hazai győzelem született, így az első helyről várják lányaink a folytatást! Gratulálunk Kostorják Zsolt vezetőedzőnek és az egész csapatnak!

Két fordulót előrehoztak a tavaszi idényből, így már a hétvégén újra hazai környezetben játszhatunk, remélhetőleg hasonlóan eredményesen!

0 hozzászólás

Kaposvári Ligakupa meccs egy héttel később


Az eredetileg november 18-ára kiírt Kaposvár - ZTE FC Ligakupa mérkőzés egy héttel később, november 25-én 16:30-kor kerül megrendezésre Kaposváron.

Hajrá ZTE!0 hozzászólás

Ajka - ZTE FC 2:2


Az utolsó esély, hogy ebben a szezonban idegenben nyerjünk. Reméljük a csapat merített a szerdai Fradi elleni Liga Kupa meccsből és Lendvai Miklós most is egy 90 percen át hajtó csapatot küld a pályára, őt ismerve ez nem is lehet kérdés. Akárhogy is, de győzzünk!

Íme a kezdő: Szappanos - Króner, Kovács G., Fodor, Farkas - Simonfalvi, Horváth - Szöllősi, Bailo, Babati - Délczeg

0 hozzászólás

ZTE FC - Ferencváros 1:1 (0:1)


Csapatunk a Ferencváros elleni Ligakupa mérkőzésen az alábbi összeállításban kezd: Szappanos - Króner, Kovács, Forgács, Farkas - Simonfalvi, Horváth - Szöllősi, Délczeg, Bailo - Babati
Cserék: Czirjék, Fodor, Károly, Kocsis, Kovács Gy, Szegleti, Bíró


Kiegyenlített mérkőzésen igazságos döntetlen született. Mindkét csapat eldönthette volna a mérkőzést, ...

0 hozzászólás

ZTE FC - Ferencváros Liga Kupa mérkőzés információk


Csapatunk szerdán 18 órától a Ferencvárost fogadja a ZTE Arénában a Liga Kupa 5. fordulójában.

Információk:
1. A belépőjegyek egységesen 500,-Ft-ba kerülnek
2. A bérletek a mérkőzésre érvényesek
3. Szerdán reggel 9 órától elővételi pénztár működik a főpénztárban, a többi pénztár fél 5-kor nyit (3-3 pénztár mindkét oldalon)

0 hozzászólás

Kerkai és Szegedi bomba gólja döntött


Nem jó előjelekkel indultak lányaink a tavalyi "mumus" csapathoz, mivel egész héten sérülés hullám söpört végig a társaságon, így kevés edzés volt a lábakban. Mindentől függetlenül a pályán nem látszott az egész heti "kudarc", sőt végig irányították a játékot a lányok, ügyes megoldásokkal labdabirtoklással fegyelmezetten fociztak, aminek a gyümölcse a 23. percben megérett! Egy felépített támadást követően, Kerkai 20 méterről "kipókhálózta" a bal felsőt! A gól megnyugtatta a csapatot, Fülöp kapuja nem forgott veszélyben!

0 hozzászólás

Lőrincz Emil helyett Lendvai Miklós a vezetőedző


A Balmazújváros elleni hazai döntetlen után felajánlotta lemondását Lőrincz Emil vezetőedző, melyet a vezetőség elfogadott. Vele együtt távozik Balogh István pályaedző is.

A csapatot hétfőtől újra Lendvai Miklós irányítja majd, vele fél plusz egy éves szerződést kötött a klub. Lendvai Miklós az utánpótlásnál megkezdett munkáját is folytatja, így a ZTE FC egészének szakmai vezetéséért felel.

0 hozzászólás

ZTE FC - Balmazújváros 3:3


Csapatunk a sereghajtó Balmazújváros ellen az alábbi összeállításban kezd: Szappanos - Króner, Kovács G., Fodor, Farkas - Simonfalvi, Kovács Gy. - Bíró, Szöllősi, Babati - Délczeg
Cserék: Czirjék, Aranyos, Károly, Kocsis, Szegleti, Horváth, Bailo


2.p Króner szöglet után fejelt a kapuba, 1:0!
18.p. Simonfalvi passzát Délczeg szépen lőtte a bal felsőbe, 2:0!!!

0 hozzászólás

Sérült helyzet


Csapatunk támadója, Délczeg Gergely a héten már edzett, rá számíthat szombaton Lőrincz Emil vezetőedző. Vittman Ádám továbbra is sérült, Melczer Vilmost pedig hétfőn megműtik Achilles problémái miatt, rájuk biztosan nem lehet számítani. Szöllősi a héten teljes edzésmunkát végzett, ő már bevethető és a hónapok óta maródi Tanque is elkezdte az edzéseket, rá még rengeteg munka vár, hogy fizikailag rendben legyen. Forgács továbbra is eltiltott, más reméljük már nem jön közbe a hét végi mérkőzésig.

0 hozzászólás

Bíró András az U19-es válogatottban


Az U19-es válogatott EB selejtező tornán 2014. november 12-én 13 órakor Szlovénia ellen, míg 2014. november 10-én 18 órakor Dunaújvárosban Azerbajdzsán ellen játszik.

A keretbe - és az azt megelőző edzőtáborba - meghívót kapott csapatunk fiatal tehetsége, Bíró András is.

Sok sikert a válogatottban! Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Jegyinformációk és akció


Szombaton 15 órakor a sereghajtó Balmazújváros csapatát fogadjuk a ZTE Arénában bajnoki mérkőzésen, jövő szerdán 18 órakor pedig a Liga Kupa keretein belül a Ferencvárost, szintén a stadionban.

A Liga Kupa mérkőzésre a belépőjegyek egységesen 500,Ft-ba kerülnek, a bérletek érvényesek. FIGYELEM! AKI A BALMAZÚJVÁROS ELLENI MÉRKŐZÉSRE BELÉPŐJEGYET VÁSÁROL ÉS AZT MEGŐRZI, ÚGY A SZERDAI MECCSRE A FRADI ELLEN "BEVÁLTHATJA" EGY TÉRÍTÉSMENTES JEGYRE!

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004