ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2013-2014 - November

A becsületért és Zalaegerszegért előre!


Utolsó mérkőzésünk következik ma a sereghajtó Kozármisleny ellen. A játékosoknak ma a szurkolókért, a városért és saját önbecsülésükért kell harcolniuk és győzniük. Minden más ezután következik...

ZTE FC: Jahic - Preklet, Kovács, Bogunovic, Nagy - Sluka, Simonfalvi - Holdampf, Grbic, Hajdú - Pavicevic
Cserék: Czirjék, Vágó, Szegleti, Vayer, Frizoni, Babati, Bíró

10 perc késéssel de elkezdődött a mérkőzés. A csapat a kialakult helyzetre való tekintettel döntött így. Még egyszer, utoljára, ez volt a jelszó a játékoskijáróban...

2 hozzászólás

Lendvai Miklós: - Itthon le kell győznünk a Kozármislenyt!


- Ezt a találkozót meg kell nyernünk, hogy teljes legyen a kép! Itthon ugyanis csak a győzelemmel lehetünk elégedettek és egy ilyen ősz után most nem engedhetjük meg magunknak azt sem, hogy esetleg ikszeljünk - vezette fel a naptári év utolsó bajnokiját Lendvai Miklós.
- Idehaza csak a győzelem az elfogadható részünkről, és szerencsére mindenki bevethető, csak a jövő heti műtétjére váró Máté Péter hiányzik és az öt sárgás Kulcsár Kornél. Azt gondolom, hogy a lehető legerősebb összeállításban játszhat a csapat.

0 hozzászólás

Simonfalvi lett a Szigetszentmiklós elleni meccs legjobbja


Olvasóink fele szerint Simonfalvi Gábor volt a Szigetszentmiklós elleni bajnoki legjobbja. Csapatunk kapitánya előbb megszerezte csapatunk vezető gólját, majd elnyűhetetlenül végigdolgozta a 90 percet.
A szavazók 20%-a házi gólkirályunkat, Darko Pavicevicet látta a legjobbnak, aki ismét fontos találatot jegyzett. Grbic, Sluka és Kulcsár pedig 10-10-10%-kal végeztek a képzeletbeli dobogón.
Hajrá ZTE!

3 hozzászólás

Kulcsár Kornél: - Nem bántanak, mert a Halitól jöttem


- A srácok jól fogadtak, a szurkolóktól tartottam, de velük sincs problémám, nem bántanak, mert a Halitól érkeztem a ZTE-hez. Igyekszem mindent megtenni az egerszegiek sikeréért. A játékosok 80 százalékát a pályáról jól ismertem. Nem kellett különösebben egymásnak bemutatkoznunk - tekintett vissza fogadtatására Kulcsár Kornél.
- Az őszi szezonból a Békéscsaba elleni találkozóra emlékszem legszívesebben, de amikor pályán vagyok, igyekszem a legjobb teljesítményt nyújtani. A gólszerző vagy gólpasszt adó játékosokra szívesen emlékeznek a nézők.

0 hozzászólás

Kostorják Zsolt: - Elégedett vagyok az őszi teljesítménnyel


- Elégedett vagyok a csapat őszi teljesítményével - összegzett Kostorják Zsolt, a női csapat edzője. - A csapattagok közül többen egyetemre, főiskolára járnak, mások dolgoznak tanulás, munka mellett teljesítettek kiválóan a lányok. A második hely is - ahol az őszi idény után végeztünk - osztályozót ér. Az első helyezett Ferencváros U19-es csapata ugyanakkor nem juthat fel a legjobbak közé, mivel első csapata az élvonalban szerepel. A harmadik helyezett győriek lehetnek egyedül veszélyesek ránk. A többi csapat messze leszakadva követi az első hármat.

0 hozzászólás

ZTE - SZTK képekben


Tegnap egy igazi küzdelmes 90 percet láthattak az Arénába kimerészkedők, akiknek a csípős széllel is dacolniuk kellett. De talán a győzelem árnyékában ennyit ki lehetett bírni, sikerült szó szerint kibirkóznunk a fontos 3 pontot!

Különösen Simonfalvi Gábor játéka emelhető ki, aki fontos szerelései és jó passzai mellett rengeteg futással vétette észre magát. Jó helyre került a csapatkapitányi szalag...
Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Lendvai Miklós rövid értékelése


Megbízott vezetőedzőnk a mai győzelem után csak ennyit mondott: Köszönöm a játékosoknak.

2 hozzászólás

ZTE FC - Szigetszentmiklós 4:2 (ÉLŐBEN)


Csapatunk ma mindenképpen a három pont megszerzésének reményében lép pályára a ZTE-Arénában. A Szigetszentmiklós 18 ponttal a 10. helyen áll a tabellán, viszont összesen eddig 2(!) döntetlent sikerült idegenben elérniük, a többi pontjukat otthon, műfüves pályájukon szerezték. A centerpályája minősége sajnos a rengeteg csapadék miatt borzasztóan mély, nem lesz egyszerű rajta játszani.

ZTE FC: Jahic - Preklet, Nánási, Kovács, Hajdú - Holdampf, Simonfalvi - Sluka, Grbic, Tanque - Pavicevic

6 hozzászólás

Lendvai Miklós: - Nagy szükségünk van a győzelemre!


- Nehéz mérkőzés lesz, mert egy nagyon stabil csapat látogat hozzánk és a pálya minősége sem lesz ideális - vezette fel a mai, Szigetszentmiklós elleni meccset Lendvai Miklós.
- Elképzelhető, hogy célfutballt láthat majd a közönség, amelyen esetleg egy-egy gól dönthet majd. Remélem, hogy játékosaim is átérzik szombaton ennek a találkozónak a fontosságát, hiszen a győzelemre nagyon nagy szükségünk volna.

0 hozzászólás

Négy Zetés a válogatott kiválasztóján


Vasárnap Telkiben az 1998-99-ben született lányoknak válogatott kiválasztást rendeznek. Örömteli dolog, hogy csapatunkat négyen is képviselik és megméretik magukat: Barti Luca kapus, Gerencsér Petra és Harmath Lilla védők és Major Alexandra középpályás.

Sok sikert lányok, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE FC - PMFC 4:2


Csapatunk ma elég barátságtalan időben, a műfüves pályán fogadja a PMFC együttesét.

ZTE FC: Czirjék - Pál, Szi Péter Zsolt (96-os fiatalember), Vágó - Frizoni, Németh, Holdampf, Babati, Szegleti - Vayer, Bíró
Cserék: Horváth Márton (95-ös saját nevelés), Dufka (96-os saját n.), Varga (96-os saját n.), Sipőcz (96-os saját n.), Ferencz Bálint (96-os saját n.), Pesti Attila (95-ös saját n.), Balog Milán (95-ös saját n.)


1 hozzászólás

Interjú Kovács Lászlóval


Interjú Kovács László utánpótlás szakág vezetővel, akadémia vezetővel az utánpótlás őszi szerepléséről, helyzetről, a jelenről és a jövőről. Mindez a Studio Fm 96,3 Kispálya című műsorában.

A beszélgetés 45 Mb terjedelmű és ide kattintva tölthető le.
Hajrá fiatalok, hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Ligakupa mérkőzés szerdán


Szerdán befejeződnek az idei Ligakupa sorozat csoportmérkőzései. A centerpálya kímélése miatt klubunk és a Pécsi MFC közösen kérte a Versenybizottságot, hogy a mérkőzést 13 órai kezdettel a műfüves pályán rendezhessük meg. Határozatot ugyan még nem kaptunk, de lényegében biztos, hogy a műfüvön játszunk.

A játékvezető Kulcsár Katalin lesz, segítői Erős Gábor és Szalai Dániel.
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Szakmai nyílt nap


Kedves Szülők, kedves 1999-2000-ben született lányok és fiúk!

A ZTE FC 2013. december 14-én illetve 2014. január 18-án, szombaton 10 órakor szakmai nyílt napot rendez Zalaegerszegen, a Városi Ifjúsági és Sportcentrumban (Zalaegerszeg, Vágóhíd út 16.). Szeretettel várjuk mindazokat az 1999-2000-ben született lányokat és fiúkat, akik érdeklődnek a Szőcs János Labdarúgó Akadémia iránt és szívesen folytatnák tanulmányaikat és labdarúgó pályafutásukat nálunk.

0 hozzászólás

Kisvàrda - ZTE FC 3:1 (ÉLŐBEN)


Lendvai Miklós vezetőedző kijelölte mai mérkőzésünk kezdő csapatát: Vlaszák - Preklet, Bogunovic, Kovács, Nagy - Simonfalvi, Sluka - Hajdú, Frizoni, Babati - Tanque
Cserék: Czirjék, Nánási, Vágó, Máté, Kocsis, Holdampf


3.p Babati óriási helyzetben levette a labdát az ötösön, de mellégurított...
6.p Babatival szabálytalankodtak a 16-os vonalán, Hajdú végezte el, de a várdai kapus bravúrral védett.

4 hozzászólás

Holnap Kisvárdán játszunk


Csapatunk az őszi szezon utolsó előtti felvonásán Kisvárdára utazik, ami jelenleg a legnagyobb távolságú összecsapás a magyar futballban. A keret már ma elutazott és a helyi Parish Bull Hotelben éjszakázik.

- Felvételeket láttam róluk, ezeken szervezetten, egységesen és játszva futballoztak – vezette fel a meccset Lendvai Miklós. - Nehéz őket feltörni, megadásra késztetni, de ezzel együtt pontot vagy pontokat várok a meccstől.

0 hozzászólás

Lendvai Miklósak kislánya született


Pár órával ezelőtt ismét bővült a ZTE család.

Lendvai Miklósnak kislánya született, és a Lola Júlia nevet kapta szüleitől.
Gratulálunk és jó egészséget kívánunk!

Hajrá ZTE!

3 hozzászólás

Kaposvár - ZTE FC Liga Kupa 4:0


Az utolsó előtti forduló következik a Ligakupa idei sorozatának csoportmérkőzésein. Csapatunk ma a H csoportot vezető Kaposvár otthonában lép pályára.

ZTE FC: Czirjék - Pál, Buzás, Vágó, Latin - Holdampf, Szántó - Bedi, Bíró, Szegleti - Kovács
Cserék: Baráth, Kalamár, Dufka, Varga M., Pajor, Ferencz, Kalmár A.


13.p. Luka góljával 1:0.

0 hozzászólás

Holnap Kaposváron Liga Kupa mérkőzés


Folytatódik a Ligakupa sorozat: az ötödik fordulóban csapatunk a Rákóczi vendégeként 13:00 órakor Kaposváron, a műfüvön lép pályára.

Várhatóan azok kapnak lehetőséget, akik eddig kevesebbet szerepeltek, valamint megmutathatják tudásukat az U21-es csapat játékosai közül többen is.

Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

ZTE - Siófok képekben


Csapatunk pénteken a szintén a feljutásért küzdő Siófokot látta vendégül a ZTE-Arénában.

A somogyiak szereztek vezetést, amit még a szünet előtt sikerült egalizálni, ám ezen a délutánon nem volt meg bennünk a győzelemhez szükséges plusz. Erőn felül teljesített Babati, Grbic és Pavicevic, de a többiek sajnos nem tudtak felnőni a feladathoz.

Jöjjenek a képek, hajrá ZTE!

1 hozzászólás

ZTE FC - Siófok 1:1 (ÉLŐBEN)


Napsütéses idő, kb. 1000 futballszerető a helyszínen és remélhetőleg sok ezer a tévék előtt, kezdődhet a Siófok elleni rangadó!

Csapatunk a mai mérkőzésen a következő összeállításban lép pályára: ZTE FC: Jahic - Preklet, Bogunovic, Nánási, Nagy - Simonfalvi, Hajdú - Babati, Grbic, Frizoni - Pavicevic
Cserék: Vlaszák, Vágó, Kulcsár, Máté, Kovács, Kocsis, Holdampf


17 hozzászólás

Lendvai Miklós: - Itthon akarjuk tartani a 3 pontot


- Az edzéseken ugyanúgy készültünk a héten is, mint máskor és nem engedtem most sem, hogy a külső körülmények bármilyen hatással is legyenek a munkára - vezette fel a mai, Siófok elleni derbit Lendvai Miklós.
- Jó szériában vagyunk, ezt meg kell becsülnünk, de egy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk. Ahogy nekünk, úgy a Siófoknak is rangadó következik, amely háromesélyes, de persze mi itthon akarjuk tartani a három pontot. A Balaton-partiak jól kontráznak, szervezett a hátsó alakzatuk és a középpályájuk is erős, így a labdakihozatalaik és támadásvezetésük is veszélyes.

0 hozzászólás

A Zetés lányok a pálya mellett a holnapi meccsen


És még egy kis érdekesség a holnapi mérkőzéssel kapcsolatosan: őszi ezüstérmes női csapatunk tagjai lesznek a Siófok elleni bajnoki labdaszedői. A példaértékű kezdeményezés is mutatja, hogy melyik két szín élteti a lányokat! Természetesen a kék-fehér!!!

Holnap 15:30-tól mindenki az Arénába!

Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Kemény erőpróba következik


A DUNA TV nyilvánossága előtt, pénteken 15:30-tól lép pályára csapatunk a ZTE Arénában. Ellenfelünk a tavaly kiesett Siófok együttese lesz.

A Balaton partiak nem titkolt szándéka, hogy csak átszállójeggyel tartózkodjanak idén az NBII-ben. Horváth Károly szakmai igazgató szokásához híven jól igazolt a nyáron, főleg NBI-es csapatok keretében, viszont a kezdőcsapatokban kevésbé szerepelt fiatal játékosokat vitt csapatához. A siófokiak nagy lendülettel kezdték a szezont, első hét meccsükből 6-ot megnyertek...

0 hozzászólás

Interjú Vlaszák Gézával


Az egycsoportossá tett NBII-ben ma csak profinak nevezett játékosok futballozhatnak, ami Vlaszák Géza, a Zalaegerszeg 40 évesen is aktív kapusa szerint érdekes, mert "hol van pénz, hol nincs pénz". A másodosztályban jelenleg hatodik helyezett csapat játékosai a múlt héten az elmaradt fizetések miatt az öltözőben aludtak, majd nyertek Szolnokon, most pedig várják a fejleményeket. Az egykori ötszörös válogatott kapus a magyar bajnokságban nem lát fejlődést, elsősorban a maguktól korán elszálló fiatalok miatt.

0 hozzászólás

FTC U19 - ZTE FC 4:2


- Nagyon színvonalas, jó iramú mérkőzést láthattak a nézők, kemény belépőkkel tarkítva, ami miatt sajnos a 20. percben cserélnem kellett egy súlyos sérülést követően és át kellett szervezni a csapatot - értékelt Kostorják Zsolt.
- Összességében gratulálni tudok a lányoknak az egész őszi teljesítményükért, legyünk rájuk büszkék az egész megyében!
Hajrá ZTE FC!

0 hozzászólás

A Fradi otthonában a lányok, cél az őszi elsőség


Listavezető női csapatunk az ősz meccsére készül, hiszen holnap 11 órától a második helyezett Fradi otthonában lépnek pályára Kostorják Zsolt lányai.

Vezetőedzőnk szerint csak a győzelem lehet a célunk, hiszen akkor megmaradna a Győrrel szembeni előnyünk és őszi bajnokként telelhetünk.
- A csapat kiváló edzésmunkát végzett a héten, Szabó felépült a sérüléséből és Köröcz Biankára is számíthatok, míg sajnos Széplaki továbbra is sérült, Végh pedig eltiltását tölti.

1 hozzászólás

Szolnok - ZTE FC 0:1 (ÉLŐBEN)


a szolnoki stadion tőszomszédságában lévő Liget Hotelben töltötte az éjszakát. Vendéglátóinknak ezúton is köszönjük a kiváló körülményeket, de a pályán mi nem szeretnénk udvarias vendégek lenni!

Lendvai Miklós a múlt heti győztes csapaton nem változtatott, így a kezdő: Jahic - Preklet, Bugonivic, Nánási, Hajdú - Sluka, Simonfalvi - Kulcsár, Grbic, Babati - Pavicevic
Csere: Vlaszák, Vágó, Frizoni, Szegleti, Nagy, Holdampf, Kovács


8 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004