ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2012-2013 - November

Babati Benjamin: - Szeretnék élni a lehetőséggel!


Az ősszel színfolt volt Babati Benjamin, saját nevelésű játékosunk, aki szinte berobbant az első csapatba. A tehetséges játékos édesapja, Babati Ferenc is éveken át szerepelt a ZTE-ben. Benjamin az ősz során gólokat lőtt, és 17 évesen helyet követelt magának a felnőttek között.

- Egyértelmű volt a sportágválasztásom, bár édesapám nem kényszerített, saját magam hoztam meg a döntést, hogy labdarúgó leszek - hangoztatta Babati Benjamin. - De a fejjátékom még csiszolásra szorul, aztán szeretnék jobb lábbal is jól megtanulni lőni, mert egyelőre csak támaszkodásra használom. Fizikálisan is kell fejlődnöm, jó lenne pár kilót felszednem, hogy erősebb legyek. A fociban nagyon fontos a gyorsaság, ezzel, úgy érzem, ezzel problémám. Édesapám is gyors játékos volt.

0 hozzászólás

Ma a kedvenceink teljesítik a kívánságokat


A Studió FM mai, 13:00-15:00-ig tartó "A'La cart" kívánságműsorában a zenei kéréseket Bernando Frizoni és Krajczár Ádám teljesíti!

Vezetékes telefonszámunkon élő adásban elérhetők a fiúk, akár kérdéseket is lehet feltenni!

- Telefon: 06-92/963 963
- SMS : 06-30/9 963 963
- Mobil: 06-70/517 3 963
- E-mail: info@studiofm.hu

0 hozzászólás

ZTE - Paks II képekben


Sikeres szezonzáró bajnokin vagyunk túl, hiszen szombaton sikerült legyőznünk a Paks II együttesét. Ezzel a fontos 3 ponttal felzárkóztunk az előttünk álló Gyirmótra, valamint lőtávolba kerültünk az Ajkához és a Kozármislenyhez is.

Az alábbiakban a találkozó legszebb jelenetei közül válogattunk, kellemes böngészést kívánunk!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Befejeződött az ősz


Három mérkőzéssel ma befejeződött a NESS Hungary NBII Nyugati csoportjának őszi szezonja. Kaposváron simán, 3:0-ra győzött a Kozármisleny, a Haladás II szintén vendégként 2:1-re nyert Veszprémben, a Csákvár pedig 1:0-ra győzte le a BKV-t.

Az őszi szezont a Puskás Akadémia zárta az élen 39 ponttal, mögötte a szintén veretlen Ajka 33-mal, a Kozármisleny 32-vel harmadik, a Gyirmót 26 ponttal negyedik, mi pedig az 5. helyen végeztünk 24 ponttal.

A HA ugyan nem játszik, de ha csak a Győr elleni 2 kihagyott 11-esre gondolunk...

5 hozzászólás

ZTE FC - Paks FC II 2:0 (ÉLŐBEN)


Csapatunk utolsó bajnoki mérkőzését játssza ma a Paks második csapata ellen. Mindig a kötelező a legnehezebb, de ma csak a 3 pont megszerzése elfogadható.

ZTE FC: Jahic - Kocsárdi, Nánási, Kovács, Frizoni - Máté, Grbic, Kocsis, Hajdú - Tóth, Pavicevic

2. Tóth P. beadása után Máté lövése pattant le, majd Hajdú lőtt mellé.

15 perc telt el, mezőnyfölény zajlik.

12 hozzászólás

Preisinger Sándor: - Meg kell nyernünk a mérkőzést!


- Nincs más feladat, mint megnyerni a találkozót - vezette fel utolsó őszi bajoki mérkőzésünket Preisinger Sándor.
– A céljaink elérése érdekében és a tabellán elfoglalt helyezések miatt is szükséges a három pont megszerzése. Ennek érdekében hasonlóan agresszív játék kell, mint amit Szombathelyen mutattunk és bár a kötelező győzelem kategóriájába sorolandó számunkra a Paks kettő elleni csata, de most már nincs rajtunk olyan nagy nyomás, mint volt a szezon elején. Van bennünk persze egy egészséges drukk, de már nem terhet jelent mindez, hanem egy megoldandó feladatot. Bízom benne, hogy sikerül is.

3 hozzászólás

Preisinger Sándor 2 mérkőzésre eltiltva


Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának mai döntése értelmében Preisinger Sándor vezetőedzőt 2 bajnoki mérkőzésre eltiltották az öltözőtől és a kispadtól.

Bár hivatalos határozatot és indoklást még nem kaptunk, az érdekes, hogy az egyik NBI-es csapat vezetőedzője ugyanakkor visszaesőként kapott egy mérkőzést...

2 hozzászólás

Haladás II - ZTE FC mérkőzés összefoglaló


A hétvégi, 2:2-re végződött Haladás - ZTE FC mérkőzés összefoglalója itt tekinthető meg:

http://www.youtube.com/watch?v=lYbNr6E_rNYHajrá ZTE!

1 hozzászólás

Beszélgetés Preisinger Sándorral és Dobos Sándorral


A StudioFm hétfő reggeli közéleti magazinjának második részében Preisinger Sándorral volt a vendég, az alábbiakban ezt a beszélgetést hallgathatjátok meg. Visszatekintünk a hétvégi ZTE - Haladás presztízs mérkőzésére, valamint a soron következő Paks elleni meccsre is.

Továbbá vendég volt még Dobos Sándor, az Andráshida SC vezetőedzője is. Témánk az NBIII-as csapat helyzete és a zalai futball helyzete, tervek, célok.
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Haladás FC II - ZTE FC 2:2 (ÉLŐBEN)


Csapatunk a Haladás 2. csapata ellen játszik rangadót a Rohonci-úti stadionban. A mieinket kb. 100 szurkoló kísérte el, összesen nagyjából 1500-an lehetünk.

ZTE FC: Jahic - Kocsárdi, Nánási, Kovács, Juhász - Jasarevic, Grbic, Kocsis, Hajdú - Babati, Pavicevic. Cserék: Vlaszák, Horváth, Szalai, Mavolo, Krajczár, Tóth

3. p. Pavicevic passza után Jasarevic egy védő szorításában lőtt mellé.
4. p. Babati lépett ki nagy helyzetben, Göcze az utolsó pillanatban felszedte előle a labdát...

7 hozzászólás

Preisinger Sándor: - Nem egy tipikus NBII-es meccs lesz...


- Van egy-két információm az ellenfélről, például Kenesei szinte biztos, hogy játszik ellenünk, Korolovszky viszont nem, aki próbajátékra utazott - vezette fel a mai mérkőzést Preisinger Sándor.
- Ám nem csak róluk szól ez a mérkőzés, ugyanis a Haladás II csapatának vannak nagyon jó fiatal játékosai, s nem lesz egyszerű játszani ellenük. Ráadásul jó csapatokat is megvertek már és nem véletlenül vannak jó pozícióban. Mi egy ponttal gyűjtöttünk többet náluk, de előrébb akarunk most is lépni. Bár helyezésben erre ebben a fordulóban nincs lehetőségünk, de a pontok terén igen, hogy végre már csak előre kelljen néznünk és ne hátrafelé is pillantgatni...

2 hozzászólás

Haladás belépőjegyek elővételben


A szombati Haladás elleni mérkőzésünkre a mai napon 17 óráig, holnap 14 óráig kaphatók elővételben a belépőjegyek a ZTE Klubirodában, az Október 6. téren.

A belépőjegyek egységesen 600,-Ft-ba kerülnek, de természetesen a helyszínen is lesz értékesítés!!!

Mindenki Szombathelyre, hajrá ZTE!

7 hozzászólás

Kaposvári Rákóczi - ZTE FC 1:1 (ÉLŐBEN)


Csapatunk a Liga Kupa C csoportjának 5. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC vendége.

Preisinger Sándor a Vlaszák - Pál - Milas - Budovinszky - Mavolo - Horváth - Máté - Tóth - Jasarevic - Frizoni - Krajczár kezdőt küldi pályára.
A cserepadon Kalmár Adrián, a sérülésből visszatérő Babati Benjámin, az 1995-ös születésű, U19-ben futballozó Potyi Gábor és Kovács Gergő foglal helyet.

Elkezdtük. Nézőszám 68 fő...

3 hozzászólás

Kocsárdi Gergely a StudioFm-en


Kocsárdi Gergely volt a StudioFm 96,3-on a hétfői Kö-ZÉRT közéleti magazin sportösszesítőjének az egyik vendége. Gólszerzőnk a műsor második felében kapcsolódott be, felelevenítettük a Kozármisleny elleni mérkőzést.

De még előtte Urbanics Pállal, a ZTE KK ügyvezetőjével készült beszélgetést hallgathatjátok meg a szegedi bravúros győzelem apropójából, valamint az igazgató a Torcida - ZTE tábor kapcsolatáról is beszél.

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Nyugati-csoport eredmények


Ma 4 találkozót játszottak a Nyugati csoportban, gólgazdag mérkőzéseken a következő eredmények születtek:
- Kaposvár II - Baja 5:2,
- Szigetszentmiklós - Haladás II 4:3,
- BKV - Sopron 5:0,
- Ajka - Paks 1:0.

Csapatunk így a 13.fordulót követően az 5. helyen áll 13 pontra az első, 9 pontra a második és 6 pontra a 3. helytől. Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE - Kozármisleny képekben


Csapatunk tegnap egy küzdelmes mérkőzésen, szinte vért izzadva gyűjtötte be az olyan fontos 3 pontot a Kozármisleny ellen.

Ehhez több jó teljesítmény is kellett, köztük a higgadt Kocsárdié, valamint a bravúrokat bemutató Jahic-é...

Az alábbiakban a találkozón készült képek közül válogattunk, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Preisinger Sándor értékelése és szurkolói pillanatok


Az alábbiakban a ZTE - Kozármisleny mérkőzés alatt és után készült szurkolói pillanatokat hallgathatjátok meg, valamint a győztes hadvezér, Preisinger Sándor értékelését is.

Drukkereink erre a meccsre visszavarázsolták, visszahozták a 90-es évek retro hangulatát, köztük jártunk! Ezer köszönet érte!!!

A letöltések mint mindig, most is mp3 formátumúak, 20 és 3 Mb terjedelműek. Hajrá ZTE!

2 hozzászólás

ZTE FC - Kozármisleny 1:0 (ÉLŐBEN)


Csapatunk ma 17 órakor a Pécs "fiókcsapatanának" is nevezhető, eddig remekül szereplő Kozármislenyt fogadja a ZTE Arénában. A mislenyiek 26 ponttal, 8 győzelem mellett 2-szer ikszeltek és 2-szer kaptak ki, ezzel a második helyen állnak a táblázaton. Legjobb góllövőjük, Koller Krisztián viszont ma nem játszik, így a 10 gólos játékos ma biztosan nem szaporíthatja találatainak számát.

Két mérkőzést már lejátszottak ma: a Tatabánya 1:0-ás félidő után kapott egy 3-ast a Puskás Akadémiától, a Veszprém szintén sima 3:0-ra verte a Csákvárt...

21 hozzászólás

ZTE-Akadémiai nyílt nap a Deák Ferenc Sportiskolában


Kedves szülők, kedves végzős 8. osztályosok!

2012. november 15-én, csütörtökön 15 órakor a Deák Ferenc Szakközép- és Szakiskola, Sportiskola, Zalaegerszeg Göcseji út 16. számú épületében nyílt napra kerül sor.

A kedves szülők, a tanulók, leendő ZTE-Akadémisták személyesen, közvetlenül szerezhetnek információkat a ZTE-Akadémiára történő bekerülés feltételeiről, a ZTE-Akadémia mindennapi működéséről.

Találkozunk november 15-én, szeretettel várjuk Önöket!

8 hozzászólás

Magyar Kupa nyolcaddöntő várhatóan csak februárban


- A Videoton FC nemzetközi kupakötelezettsége miatt az idei évben nem tudnánk megrendezni a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének mérkőzéseit - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- A fehérvári klubbal közösen 2013. február 6-át és 9-ét jelöltük meg, mint lehetséges alternatívát úgy, hogy a pályaválasztói jogot is felcserélnénk (9-e szombat, ezért szeretnénk a visszavágót Zalaegerszegen játszani). Ha a Videoton FC továbbjut az EL csoportköréből, ebben az időpontban tudna velünk játszani.

10 hozzászólás

Nyílt nap a ZTE-Akadémián 1998-99-ben született fiúk részére


Kedves Szülők, kedves 1998-99-ben született fiúk! A ZTE-Akadémia 2012. december 01-én, szombaton 10 órakor nyílt napot rendez Zalaegerszegen, a Városi Ifjúsági és Sportcentrumban (Zalaegerszeg, Vágóhíd út 16.)

Szeretettel várjuk mindazokat az 1998-99-ben született fiúkat, akik már rendelkeznek labdarúgó előképzettséggel, érdeklődnek a ZTE-Akadémia iránt és szívesen folytatnák tanulmányaikat és labdarúgó pályafutásukat nálunk.

0 hozzászólás

Csákvár - ZTE képekben


A hétvégén ritka rossz napot fogott ki csapatunk, és így meglepő vereséget szenvedtünk a lelkes csákváriaktól.
Most sem Pavicevic, sem Jasarevic, sem pedig Frizoni nem tudott túljárni a hazai védők ill. a kapus eszén, hihetetlen helyzetekben hibáztunk, nem lehetett más a vége, mint egy sajnálatos vereség...

Köszönet illeti legkitartóbb szimpatizánsainkat, akik elkísérték kedvenceiket és a helyszínen buzdították őket! Jöjjenek a képek Rózsa Szabolcs jóvoltából... hajrá ZTE!

2 hozzászólás

A Videoton ellen a Magyar Kupában


Ezekben a percekben sorsolták ki a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek párosítását. Csapatunk a Videotont kapta ellenfélnek.

Az első mérkőzésre hivatalosan november 21-én kerül sor Zalaegerszegen, a visszavágóra egy héttel később. Pontos időpontok a későbbiekben lesznek.

A párosítások:
- Tiszaújváros (NB III)–Vác (NB II)

16 hozzászólás

Csákvári TK - ZTE FC 2:0 (ÉLŐBEN)


Csapatunk a következő összeállításban lép pályára:
Jahic - Kocsárdi, Nánási, Szalai, Juhász - Máté, Kocsis, Grbic, Frizoni - Jasarevic - Pavicevic
Cserék: Vlaszák, Budovinszky, Hajdú, Horváth, Mavolo, Krajczár, Tóth
A Csákvár kezdte a mérkőzést bruttó 150 néző előtt. 25 egerszegi drukker is eljött...

7 perc után tesztelik egymást a csapatok...
11. perc: Hazai szöglet után Nánási lábán megcsúszott a labda, Folmer pedig 2 méterről a hálóba emelt, 1:0.

23 hozzászólás

Bükkábrányi győzelem képekben


Csapatunk sikerrel vette a hétközi Magyar Kupa fordulót, bejutottunk a legjobb 16 közé! Megérdemelt és magabiztos győzelmet arattunk Bükkábrányban, a lelkes helyi csapat ellen.

Az alábbiakban a mérkőzést megelőző pillanatokból és a találkozó legszebb jeleneteiből válogattunk. Kellemes böngészést kívánunk!

Hajrá ZTE!

5 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004