ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2012-2013 - Június

Holnap kezdünk


Csapatunk a nyári pihenés után megkezdi felkészülését a 2013/2014-es szezonra. Holnap a négy biztos távozó kivételével mindenkinek meg kell jelennie az első edzésen, de további változások is várhatók a keretben.

Az biztos, hogy kemény 7 hetes felkészülés vár a csapatra, heti két edzőmeccsel tarkítva. Jövő szombaton már Lendván négy csapatos minitornán játszunk, úgyhogy nem lesz sok ráhangolódás a munkára.

2 hozzászólás

Munka a kulisszák mögött I. – a FIFA TMS rendszer


Talán szurkolóinkat is foglalkoztatja az, a klubok életében legalább évi kétszer szerepet játszó "kulisszatitok", ami leginkább TMS rendszer néven ismert és a külföldről vagy külföldre történ? játékos igazolások esetében kötelez? használni. A rendszer 2010. október 1-től pörög teljes fordulatszámon, szinte havonta történnek azonban apróbb módosítások, pontosítások a rendszerben. Egy dologban biztosan megegyeznek a magyar és mondjuk a spanyol klubok: a rendszert kötelez? használni az átigazolásokkor, ha az illetőt mondjuk Átigazolovicsnak vagy éppen C. Ronaldonak hívják is.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - A következő hónapban minden eldől


- A csapatban a játéktudást illetően lényegesen több volt - értékelt Nagy Ferenc - a második helyet illett volna megszereznie. Itt az egész évi szezonra gondolok, nem az edzőváltás utáni történésekre. A játékosok valós tudása alapján bíztam az ezüstéremben. Az idei szereplésből levonjuk a megfelelő következtetéseket.

- A lejárt szerződésű játékosok közül nem mindenki marad. Lesznek távozók abból a körből is, akiknek még él a szerződése. Az előbbiek közül négyet szeretnénk megtartani, velük folynak a tárgyalások. Az sem titok, hogy szeretnénk 3-4 meghatározó tudású játékost igazolni...

7 hozzászólás

110 éves a lendvai labdarúgás


Ebből az alkalomból három napos ünnepségsorozat lesz Lendván július 5. és 7. között, színesítve a 6-án megrendezésre kerülő négycsapatos tornával, melyen csapatunk is részt vesz.

A jubileumi program: 2013. július 5-én, pénteken 20:00-kor az első ligás csapatok nemzetközi éjszakai mérkőzése, 2013. július 6-án, szombaton 8:30-kor koszorúzás Török László sírjánál, 9:30-kor kiállításmegnyitó a 110 éves lendvai labdarúgás évfordulója alkalmából a Színház- és Hangversenyterem előcsarnokában, 10:30-kor pedig ünnepi rendezvény ugyanitt.

1 hozzászólás

Nem sikerült...


Minden zalai szurkoló bizakodva várta a mai U19-es rájátszás visszavágó mérkőzését a Felcsút ellen, hiszen az első mérkőzésen idegenben 2:1-re kaptunk csak ki. Egy apró lépés hiányzott csak ahhoz, hogy újra a legjobbak között szerepelhessünk. Sajnos a lépést nem sikerült megtenni.

Talán a srácok kicsit görcsösen akarták a sikert és a győzelmet a mintegy 300 kilátogató szurkoló előtt.

6 hozzászólás

Mident bele!!!


U19-es csapatunk ma a feljutásért vívott utolsó párharc első mérkőzésén Felcsúton lépett pályára. A hazaiak 2:0-ás vezetés után jó pozícióban érezhették magukat, de Bíró gólja reményt adott a visszavágóra. A 2:1-es vereség azt jelenti, hogy hétvégén minimális győzelem esetén is fel tudunk jutni a legjobbak közé.

Szombaton 17 órakor várunk mindenkit a ZTE Aréna mögötti füves pályán, szurkoljunk a feljutásért. Hajrá ZTE!

4 hozzászólás

Interjú Dobos Sándorral


U19-es csapatunk a hétvégén Felcsúton játszik sorsdöntő mérkőzést, Dobos Sándor tekint előre a várható ütközetre, valamint Szabó Imre utánpótlás szakágvezető az utánpótlás korosztályok eredményességét, munkáját értékeli szezonzárásként.

A beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni vagy letölteni! Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Szurkolóink bíztak a feljutásban


A szavazók több, mint fele bízott csapatunk idei feljutásában, 56%-uk szerette volna már, ha idén sikerül... 28% az első három helyezett közé várta a kedvenceit és csupán a voksolók 18% volt elégedett az idei teljesítménnyel...

Bízunk benne, hogy jövőre teljesül az álom és visszakerülünk a legmagasabb osztályba! Most erről kérdezzük olvasóinkat, kérjük szavazzanak! Köszönjük!

4 hozzászólás

A Felcsút ellen játszunk a feljutásért


U19-es csapatunk ma a Tápiószecső vendége volt a rájátszás első körének visszavágóján. A 20. percben megszereztük a vezetést Bíró góljával, amit kiegyenlítettek a hazaiak. Újabb gól nem született, így 7:1-es összesítéssel jutottunk tovább.

A másik párosításban a Felcsút a rendes játékidőben 2:0-ra vezetett a Salgótarján ellen, majd a hosszabbításban eldöntötte a továbbjutást a 95. percben lőtt góllal, így 3:2-vel jutottak tovább.

1 hozzászólás

Kiütéses siker az U-19-es rájátszás első körében


U19-es bajnokcsapatunk ma a ZTE Arénában a rájátszás első körében a Tápiószecső csapatát fogadta. Remek játékkal már az első félidőben eldőlt a mérkőzés, hiszen 4 góllal vezettünk a szünetben. Ezt a második játékrészben még további két találat követte, így sima 6:0 lett a vége, ráadásul még egy tizenegyest is kihagytunk (Pál Dávid azért belőtte az egyiket).

Vasárnap visszavágó, de nem túlzás kijelenteni, hogy készülhetünk a szerdai meccsre, ahol...

22 hozzászólás

U19 osztályozó holnap


U19-es csapatunk megnyerte a bajnokságot, holnap pedig már a rájátszásban a kiemelt első osztályú csapatért küzd. Az első körben a Tápiószecső csapatát fogadjuk a ZTE Arénába, holnap 17 órától. A visszavágóra vasárnap kerül sor.

A párharc győztese a Salgótarján - Felcsút párosítás győztesével küzd meg a feljutásért. Ezekre a mérkőzésekre jövő szerdán ( idegenben ) és jövő szombaton (itthon )kerül sor. Szurkoljunk a csapatnak, nagyon fontos lenne újra a legjobbak között lenni.

3 hozzászólás

Szezonzáró Simon Antallal


Simon Antal a Studio fm 96,3 Közéleti magazinjában nyilatkozott utoljára ebben a bajnoki szezonban.

A szezonzáró interjút természetesen honlapunkról is lehet tölteni, ill. meg lehet hallgatni, amennyiben ide kattintanak!
A beszélgetés mp3 formátumú és 24 Mb méretű!

Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Négy játékos biztosan távozik


Ma egy órakor az Erdőgyöngye Étteremben tartotta évzáró ebédjét csapatunk. Simon Antal elmondta a játékosoknak, hogy a következő másfél hétben pihenjenek, az azt követő két hétben viszont mindenki személyre szóló edzéstervet kap, hogy a július 1-jei felkészülést a megfelelő állapotban kezdhessék el.

Annál is inkább fontos ez, mert július 6-án már Lendván veszünk részt egy minitornán. Közben újabb edzőmérkőzések fixálódtak: 13-án Pápára utazunk, ahol 11 órakor játszunk, majd 17-én szerdán jön a Siófok, 18 órától. A Haladás első csapatával július 20-án játszunk Szombathelyen 11 órakor, a második csapatukkal pedig Zalaegerszegen, július 27-én, 11 órakor.

33 hozzászólás

Új beléptetőrendszer


Az országosan meghirdetett stadionbiztonsági projekt második ütemébe került a ZTE Aréna fejlesztése. Hónapok óta zajlik az egyeztetés a projekt végrehajtásával megbízott BMSK és a klub között a változásokról. Ami biztos, hogy az eddigi forgóvillás kapuk lecserélésre kerülnek és az úgynevezett "beforgatós" kapuk kerülnek kiépítésre minden oldalon illetve a vendégszektornál.

28 hozzászólás

Július 1-én kezdjük a felkészülést


Csapatunk szerdán délelőttig edzésben marad, majd közös ebéddel zárjuk a szezont. A keret július 1-én találkozik újra, akkor kezdjük meg a felkészülést a következő idényre.

Az edzőmérkőzések szervezése zajlik, július 6-án Lendván veszünk részt egy minitornán és a Haladással is megmérkőzünk, várhatóan július 20-án. Augusztus 12-én Magyar Kupa forduló lesz, az első bajnokira pedig augusztus 17-én kerül sor.

0 hozzászólás

ZTE - Haladás II képekben


Csapatunk a szombati, Haladás elleni mérkőzéssel zárta az idei szezont. Az már korábban eldőlt, hogy "csont nélkül" bent maradtunk a második vonalban és jövőre indulhatunk az egycsoportos NBII-ben, a hab a tortán pedig Pavicevic gólkirályi címe.

De ne szaladjunk annyira előre, előbb jöjjenek a mérkőzés fotói, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE FC - Haladás FC II 1:1 (ÉLŐBEN)


Csapatunk a biztos bentmaradás tudatával lép pályára ma a Haladás második csapata ellen. Az utolsó bajnokin illik a szép búcsú, különösen az ősi rivális ellen. Reméljük sokan látogatnak ki az Arénába, jó játékot és ZTE győzelmet látva.

Elkezdődött a mérkőzés. Mintegy 70 Haladás szurkoló és kb. 1500 zalaegerszegi van a stadionban.

1. perc. Pavicevic fejelt fölé egy szabadrúgást követően.
5. perc: Kulcsár góljával vezet a Haladás, 0:1...

24 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004