ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2011-2012 - November

Kocsárdi Gergely: - Én nem akarok kiesni!


- Nem jókedvűen és vigyorogva vonultunk be a meccs után az öltözőbe - nyilatkozta a Loki-vereség után Kocsárdi Gergely.
- Olyan mentális állapotban van a csapat, hogy hiába játszunk jól egy félidőt, hiába vezetünk, utána sorozatban kapjuk a gólokat. Pedig még egyszer mondom, az első félidei két találat tényleg a legszebb reményeinket táplálta.
Az tény, hogy nem tudunk úgy lehozni egyetlen mérkőzést sem, hogy ne hozzuk helyzetbe az ellenfelet. Ha pedig egyetlen helyzet adódik a kapunk előtt, azt nem tudjuk kivédeni.

16 hozzászólás

ZTE FC II - Móri SE 2:5


Sajnos nem sikerült második csapatunknak sem győzelemmel zárni az idei évet, nagy küzdelemben maradtunk alul a Mór együttesével szemben.

Mezőnyjátékkal indult a találkozó, majd negyed óra elteltével vezetést szereztek a vendégek. Hiába támadtunk, nem sikerült az egyenlítés, sőt a móriak értek el újabb gólt.
A szünet után aztán végre sikerült felpörögnünk, Ivan Delic és Major Máté találataival egyenlítettünk. De aztán újabb gólt már nem tudtunk szerezni, Tóth pedig mesterhármast szerzett, így az alsóházi rangadón győzött a Mór...

1 hozzászólás

Prukner László: - A szünet után önmagunkat vertük meg


- A mérkőzés elejétől kockáztattunk, megfelelően és jó ritmusban játszottunk, de az is hozzátartozik a játék képéhez, hogy a Debrecen talán kissé könnyelműen vette az első félidőt - értékelt Prukner László.
- A szünet után pedig önmagunkat vertük meg, egyszerűen nem lehet rövid időn belül öt ilyen nevetséges gólt kapni! Ismét kétszer betaláltunk idegenben, de sajnos most sem tudtunk pontot szerezni, el kell gondolkodnunk ezen...
A Debrecennek természetesen gratulálok, megérdemelten szerezték meg a győzelmet...

27 hozzászólás

DVSC-TEVA - ZTE FC 5:2


Bátran kezdtünk, nem illetődtünk meg, nem hagytuk kibontakozni a sokkal esélyesebb Debrecent hazai pályáján sem. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen egy szép akciót követően mi szereztünk vezetést. Aztán olyan produkáltunk, amit még ebben az évben nem, megdupláztuk az előnyünket! Ekkor még mindenki optimista volt, főleg azután, hogy Jahic bravúrral védett minden hazai próbálkozást!

A szünet után aztán érthetetlen dolgok történtek, mintha még az öltözőben lettünk volna, amikor a Loki ledolgozta kétgólos hátrányát... Teljesen megzavarodtunk, a DVSC átgázolt rajtunk...

11 hozzászólás

Varga visszakerült a védelembe


Varga Róbert az utóbbi hetekben már pályára lépett a 2. csapatban, ahol megbízható teljesítményt nyújtott. Sérülése a múlté, így Prukner László vezetőedző a Debrecen elleni kezdőcsapatba jelölte a bal oldali védőt. Máté Péter sárgalapos eltiltása miatti űrt pedig Szalai Tamásnak kell betöltenie a középpályán.

íme a Loki elleni 11: Jahic - Kocsárdi, Bogunovic, Kovács Gergő, Varga - Szakály, Kamber, Szalai, Turkovs - Meye, Tököli
A kispadon Vlaszák, Hídvégi, Ahmet Delic, Hervás, Balázs, Bujor és Kovács Gábor vár bevetésre.

5 hozzászólás

A ZTE nyerte a második kört


Ki dönthetné el jobban, hogy melyik szurkolótábor a legegységesebb, melyik csinálja a legjobb hangulatot, ha nem maguk a drukkerek?

Az nb1.hu portál olvasói az első héten az ABC-sorrend szerinti első 8 csapatra voksolhattak, akkor az FTC, a DVTK, a DVSC és a Honvéd jutott tovább a döntőbe.

A második 8-as élén a ZTE FC végzett (1979 szavazattal), második az Újpest lett (1560 szavazattal), harmadik a Videoton (780 szavazattal), negyedik a Vasas (435 szavazattal).

0 hozzászólás

Kondás Elemér: - Nagyon nehéz mérkőzés lesz!


- Nem szoktunk azzal törődni, hogy az aktuális ellenfelünk melyik pozíciót foglalja el a tabellán - mondta Kondás Elemér.
- Arra hívtuk fel a játékosok figyelmét, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, mert ebben a bajnokságban bárki képes megverni bárkit, ha nincs megfelelő koncentráció. Nekünk erre szükségünk lesz, mindenképpen figyelni kell és begyűjteni a három pontot. A Zalaegerszeg a legutóbbi két mérkőzésen döntetlent játszott. Biztos vagyok benne, hogy nagyon masszívak lesznek nálunk, ezért nehéz találkozóra számítok. Már az első perctől kezdve úgy kell játszani, hogy ez a mérkőzés mindenképpen meglegyen.

0 hozzászólás

Prukner László: - Nem feltartott kézzel futunk ki a pályára


- Ha annyira rosszak lennénk, nem mondanám ezt, de a sors egyszer megadhatná már, hogy szerencsénk is legyen. Ehhez persze tenni is kell - vezette fel a DVSC elleni mérkőzést Prukner László.
- Van néhány sérültünk, úgyhogy egyelőre még képlékeny, milyen összeállításban lépünk pályára. Ellenfelünk szervezett csapat, erőssége a csapategység, de persze nem azért, mert nem rendelkezik közben remek képességű labdarúgókkal is. Nem mi vagyunk az esélyesek, ám azt sem mondom, hogy feltartott kézzel futunk ki a pályára.

0 hozzászólás

Újabb fotók a ZTE-DVTK mérkőzésről


Újabb képekkel kedveskedünk szurkolóinknak a hétvégi Diósgyőr elleni mérkőzésről.

Ezúttal Szász András csodás fotóin eleveníthetjük fel az 1:1-gyel zárult meccset, benne Kocsárdi Gergely egyenlítő góljával, aki szurkolóink körében a találkozó legjobbja lett... Nem véletlenül, jóval túl a harmincon példát mutat a fiatalabb generációnak is.

Kellemes böngészést kívánunk, hajrá ZTE!

6 hozzászólás

Nyílt nap az Akadémián 1997-98-ban született fiúk részére


Kedves Szülők, kedves 1997-98-ben született fiúk!

A ZTE-Akadémia 2011. november 27-én, vasárnap 10 órakor nyílt napot rendez Zalaegerszegen, a Városi Ifjúsági és Sportcentrumban (Zalaegerszeg, Vágóhíd út 16.)

Szeretettel várjuk mindazokat az 1997-98-ben született fiúkat, akik már rendelkeznek labdarúgó előképzettséggel, érdeklődnek a ZTE-Akadémia iránt és szívesen folytatnák tanulmányaikat és labdarúgó pályafutásukat a ZTE-Akadémián.

0 hozzászólás

Csornai SE - ZTE FC II 2:0


Az ezúttal kevés visszajátszóval felálló fiataljaink kétgólos vereséget szenvedtek az NBIII Bakony-csoportjának egyik élcsapatától, a Csornai SE-től.

Az első félidő még kiegyenlített játékot hozott, ám a fordulás után már a hazaiak domináltak, akik meg is szerezték a vezetést, a hajrában pedig egy újabb góllal bebiztosították a győzelmüket.

Ennél sokkal többet kell mutatnunk támadásban, ha pontot vagy pontokat akarunk szerezni!

0 hozzászólás

ZTE - Diósgyőr képekben


Az első tavaszról előrehozott fordulóban sem szakadt meg a negatív szériánk, nem sikerült legyőznünk a Diósgyőrt, ismét be kellett érnünk 1 ponttal...

Pedig nagy lendülettel kezdtük a mérkőzést, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de még a legnagyobbat is elhibáztuk... Aztán magára talált a DVTK és megszerezte a vezetést, mi pedig ismét futhattunk az eredmény után... A sors igazságot szolgáltatott, hiszen a vendégek véleményes 11-ese után mi is kaptunk egyet, amit Kocsárdi Meye-vel folytatott egyezkedés után értékesített. A hajrában aztán tovább rohamoztunk, de az eredmény már nem változott...

0 hozzászólás

Prukner László: - Ennyi helyzetet nem lehet büntetlenül kihagyni!


- El kellett volna döntenünk a meccset az első félidő elején, nagy erőket mozgósítottunk, megpróbáltuk megakadályozni, hogy a DVTK elkapja a fonalat - kezdte értékelését Prukner László.
- De ennyi helyzetet büntetlenül kihagyni nem lehet... Ismét jött a már megszokott forgatókönyv: elhibázott ziccerek, kapott gól és nekünk kellett futnunk az egyenlítésért. Igyekeztünk folyamatos nyomás alá helyezni a Diósgyőrt, ami úgy érzem, hogy sikerült is, de most sem tudtunk betalálni akcióból.

16 hozzászólás

ZTE FC - DVTK 1:1


A Diósgyőr ellen tényleg úgy kezdtünk, ahogy a "régi szép időkben", rohamoztunk, nyomás alatt tartottuk ellenfelünk kapuját. De amíg a 100%-os helyzeteket is elhibázzuk, nem tudunk betalálni akcióból, addig nem érdemlünk győzelmet... Az egy pontokkal sajnos sokra nem jutunk, most pedig esélyünk lett volna felzárkózni 5 pontra az előttünk állókra.

De ahogy a mester is fogalmazott, nem adjuk fel, megpróbálunk csodát tenni és egy nagy bravúrt elérni Debrecenben!
Szurkolóinknak köszönjük, hogy ebben a fél évben támogatták a csapatot és hogy ezen a mai hideg estén is segítettek bennünket!

3 hozzászólás

Prukner László: - Bízunk a győzelemben!


- A Haladás elleni szerdai győzelemnek nincs semmilyen hatása a szombati bajnoki mérkőzésre, azon a találkozón ugyanis inkább azok játszottak, akik sérülésből térnek vissza vagy kevesebb lehetőséget kaptak - utalt vissza első idei győzelmünkre Prukner László.
- Persze minden apró pozitív jelnek örülünk, és bízunk benne, hogy az elmúlt időben elvégzett munkának meglesz az eredménye.
A Diósgyőr egy jól szervezett, fegyelmezett futballra képes gárda. Mindenkitől maximális koncentrációra és odafigyelésre van szükség, hogy eredményesek legyünk!

2 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Mindenki ellen győzelemre kell játszanunk!


- Mindegy ki ellen játszunk, nekünk végre nyerni kell - vezette fel az első "tavaszi fordulót" Kocsárdi Gergely.
- A hátralévő fordulókban mindenki ellen győzelemre kell játszanunk, így lehet esélyünk még kiharcolni a bennmaradást. Kielemeztük a DVTK gyengéit, erre alapozva, koncentrált játékkal meg kell szereznünk az első győzelmünket. Másra nem tudok gondolni!!!
A sikerhez az kell, hogy minden pályára lépő játékos átérezze a mérkőzés fontosságát, és maximális erőbedobással küzdjön. Ebben az esetben megszülethet a mindenki által várt első siker!

2 hozzászólás

Összetartás!


Rendhagyó módon készül csapatunk a holnapi Diósgyőr elleni mérkőzésre. A szakvezetés kérését a klub vezetése akceptálta, ezért a keret csütörtöktől szombatig Bükre utazott csapat összetartásra.

A keret a Hotel Répce Gold vendégszeretetét élvezi és csak a mérkőzés előtt utazik haza Zalaegerszegre. Bízunk benne, hogy az összetartás eléri a célját és végre megszerezzük első bajnoki győzelmünket.
Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Újabb műfüves labdarúgópálya Zalaegerszegen


Szerdán a megyeszékhelyi Deák Ferenc Szaközépiskola udvarán műfüves labdarúgópályát avattak. Balaicz Zoltán, a város alpolgármestere adta át a repreprezentatív játékteret.

- Városunkban középiskolai szinten a Deák-Széchenyi Szakközépiskolában folyik sportiskolai képzés, amelyben kiemelt szerepe van a labdarúgásnak, hiszen ezen iskolával közösen működteti a ZTE FC a ZTE Labdarúgó Akadémiát - fogalmazott az alpolgármester. - A képzés színvonalának megőrzéséhez és fejlesztéséhez szükség van az infrastrukturális feltételek biztosítására, hiszen felmenő rendszerben újabb és újabb labdarúgó osztályok lépnek be.

1 hozzászólás

Végre! Győzelem a Haladás ellen!


Csapatunk a Ligakupa utolsó körében a Haladást fogadta a ZTE-Arénában.

A mérkőzés döntő részében végre úgy játszottunk, ahogy azt a kék-fehér mezbe bújt labdarúgóinktól elvárnánk, ennek meg is lett az eredménye. A végig agilisen játszó Kovács Gábor duplájával (a mesterhármas a "fején" maradt), valamint Bujor remek szabadrúgásgóljával magabiztosan győztünk három nullára. A meccset 10 emberrel fejeztük be, mert Major Máté egy csúnya szabálytalanság után piros lapot kapott.

6 hozzászólás

Szerdán 13:00-tól Zete-Hali a Ligakupában


Csapatunk szerdán a Ligakupa 6. fordulójában az ősi rivális, Haladás Sopron-Bank együttesével találkozik.

A mérkőzésre 13 órai kezdettel a ZTE-Arénában kerül sor, büfé üzemelni fog, a belépés pedig díjtalan.

Biztatjuk szurkolóinkat, hogy jöjjenek ki lehetőségeik szerint minél többen, hiszen ez lesz csapatunk utolsó előtti fellépése (szombaton ZTE-DVTK) az idei naptári évben.
Hajrá ZTE!

4 hozzászólás

ZTE FC II - Répcelaki SE 2:1


Vargával, Kamberrel és Ivan Delic-csel megerősített második csapatunk nagy küzdelemben legyőzte a Répcelak együttesét az NBIII 13. fordulójában. Fontos 3 pontot szereztünk, hiszen ezzel végre felzárkóztunk a középmezőny elejéhez.

Kamber révén mi szereztünk vezetést, amit a szünetig meg is tartottunk. A fordulást követően nem sikerült megdupláznunk az előnyünket, a vendégek pedig kiegyenlítettek... De fiataljainkat dicséret illeti, hiszen nem adták fel, és akaratukat végül siker koronázta, hiszen a hajrában Ivan Delic gólja 3 fontos bajnoki pontot ért...

4 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Nem szabad feladni


- Rosszul sikerült a felkészülésünk, a csapat megerősítése sem jött össze, és még lehetne sorolni az okokat. Véleményem szerint már hosszú ideje az okokkal foglalkozunk, és nem a megoldást keressük - vélekedett Kocsárdi Gergely.
- Azzal nem nyerünk semmit, ha bűnbakokat keresünk, és külső tényezőkre fogjuk a pocsék őszi szereplésünket. Előre kell tekinteni, és bele kell kapaszkodni az utolsó szalmaszálba. Sokkal több energiát fordítotok arra, hogy mérkőzésről, mérkőzésre minél jobb állapotban legyek. Jó lenne, ha a csapatban minél többen így gondolkodnának. Úgy érzem, ha meg lenne az első sikerünk, elindulnánk felfelé a tabellán.

4 hozzászólás

ZTE-Akadémiai nyílt nap a Deák Ferenc Sportiskolában


Kedves szülők, kedves végzős 8. osztályosok!

2011. november 17-én, csütörtökön 15 órakor a Deák Ferenc Szakközép- és Szakiskola, Sportiskola, Zalaegerszeg Göcseji út 16. számú épületében nyílt napra kerül sor.

A kedves szülők, a tanulók, leendő ZTE-Akadémisták személyesen, közvetlenül szerezhetnek információkat a ZTE-Akadémiára történő bekerülés feltételeiről, a ZTE-Akadémia mindennapi működéséről.

0 hozzászólás

Meye 63 percet játszott Brazília ellen


Támadónk, Roguy Meye kezdőként lépett pályára a válogatottban a mai, Brazília elleni barátságos mérkőzésen.
A gaboni vipera 63 percet kapott edzőjétől és 2:0-ás hátránynál hagyta el a pályát.

Bízunk benne, hogy Meye nemzetközi rutinja hamarosan klubcsapatában, a ZTE FC-ben is jó játékkal, valamint gólokkal fog párosulni.
Erre a tavaszról előrehozott két fordulóban, a DVTK és a Debrecen ellen is nagy szükség lenne!

3 hozzászólás

Elmarad a holnapi edzőmérkőzés


A holnapra tervezett Nafta Lendava elleni mérkőzésünk a szlovén klub mai tájékoztatása alapján elmarad.

A lendvai játékosok több havi járandóságukat nem kapták meg eddig és úgy döntöttek, hogy az edzőmérkőzésre nem utaznak el, annak lejátszását nem vállalják.

Csapatunk így mérkőzés helyett edzeni fog 14 órától...

8 hozzászólás

Lombard Pápa - ZTE FC 4:0


Fiataljaink sem tudtak csodát tenni, Pápán sem sikerült megszereznünk idei első győzelmünket.

Varga, Hervás, A. Delic, Balázs és Kovács Gábor ötössel megerősített NBIII-as keretünk nem tudta felvenni a versenyt az első csapatát felvonultató Lombarddal, akik Lovrencsics és Ferenczi duplájának köszönhetően magabiztos győzelmet arattak.

Ezzel a vereséggel már biztos, hogy a Ligakupa A-csoportjának utolsó helyén végeztünk...

8 hozzászólás

Ma Pápán Ligakupában, pénteken a Lendvával itthon


Ma folytatódnak a Ligakupa küzdelmei, csapatunk Pápára látogat, ahol vissza lehetne vágni a kínos egerszegi vereségért. De most természetesen nem ez a legfontosabb, hanem hogy a sérülésből felépülő Varga és a mostanában halovány teljesítményt nyújtók játékba lendüljenek.
Prukner László elmondása szerint, a ma 16 órakor kezdődő mérkőzésen megint egy vegyes csapattal szerepelnek, melyben zömében az NBIII-as keret tagjai lesznek.

De, hogy itthon is lássunk futballt, pénteken a Kocsist és Polareczkit kölcsönvevő Nafta Lendva érkezik a ZTE-Arénába.

3 hozzászólás

ZTE - Kaposvár képekben


Ismét "csak" egy döntetlenre futotta erőnkből szombaton. Most nem játszottunk jól, de voltak helyzeteink, amiket ha értékesítünk, más a vége... Még a kapufa sem segített, bár ezt is megszokhattuk az utóbbi időben sajnos...

Ahogy a mester is megmondta az értékelésében, ide már férfiak kellenek, akik nem félnek, nem remegnek meg ebben a nehéz helyzetben sem... Bízunk benne, hogy a Diósgyőr ellen valami végre elindul...

Addig is itt vannak a képek, kellemes böngészést kívánunk! Hajrá ZTE!

8 hozzászólás

MTE 1904 - ZTE FC II 2:1


Második csapatunk a hétvégén Mosonmagyaróváron lépett pályára és egy végig kiegyenlített mérkőzésen balszerencsés vereséget szenvedett.

Jól kezdtünk, hiszen a bombaformában levő Jasarevic révén már a találkozó elején megszereztük a vezetést, amit a szünetig sikerült megtartanunk. A fordulást követően aztán betaláltak a vendéglátók, sőt a hajrában a győztes gólt is megszerezték...
Ismét bosszantó egyéni hibák miatt kaptunk gólokat, peches vereséget szenvedtünk...

2 hozzászólás

Prukner László: - Nyernünk kellett volna...


- A kidolgozott helyzetek alapján nyernünk kellett volna - értékelt Prukner László.
- Döntő szituációban képtelenek vagyunk jó döntéseket hozni, akár elől, akár hátul... El kell gondolkodnunk, hogy ez a keret alkalmas-e a bent maradásra... Ide önálló akarattal rendelkező férfiak kellenek, akik ki tudjak harcolni az élvonalban való maradást! Mindenkinek fel kell vállalnia a felelősséget a cselekedeteiért, a pályán, az öltözőben és azon kívül egyaránt.

21 hozzászólás

ZTE FC - Kaposvári Rákóczi 1:1


Sajnos megint nem sikerült győznünk, 1:1 arányú döntetlent értünk el a Kaposvár ellen.

A szerencse sem állt mellénk, a találkozó elején Szakály emelése a felső lécen csattant... Utána a vendégek szereztek vezetést, amit fél óra elteltével sikerült kiegyenlítenünk.
A szünet után több helyen is változtatott Prukner László, de újabb gólt már nem tudtunk szerezni, így ismét meg kellett elégednünk 1 ponttal...

4 hozzászólás

Prukner László: - Nyerni szeretnénk a Kaposvár ellen!


- Kaposvári kötődésemet nem tagadom, ez tény, viszont nem a törlesztéssel foglalkozom. A jelenlegi kaposvári csapat már nem az enyém, talán 2-3 ember maradt a régiek közül. Ez a gárda már teljes egészében Sisa Tibor kollégámé - vezette fel a mai mérkőzést Prukner László.
- Azt hiszem, azt nem kell bizonygatni, hogy a Zetével előbbre léptünk, hiszen Újpesten, majd Pakson is két gólt rúgtunk. Sajnos azonban sem tudtunk nyerni. Dolgozunk tovább és még masszívabbá igyekszünk tenni a védekezésünket. Nyerni szeretnénk és a siker biztos, hogy gátakat szakít majd fel a játékosokban.

7 hozzászólás

Utolsó őszi fordulóban megvendégeljük szurkolóinkat


Szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi együttese érkezik hozzánk az OTP Bank Liga "papíron" utolsó őszi fordulójában.

A mérkőzésre kilátogató szurkolóinkat megvendégeljük egy italra: a belépőt vásárlók a jegyükkel tudják a büfében elfogyasztani az üdítőjüket, sörüket, vagy a forralt borukat, míg a bérletesek egy tikettet kapnak a belépésnél, amivel átvehetik az italt.
Jöjjenek ki minél többen a mérkőzésre, hiszen csapatunknak most mindennél nagyobb szüksége van a támogatásra! Hajrá ZTE!

7 hozzászólás

Szombaton le kell győznünk a Kaposvárt!


Hivatalosan az őszi idény utolsó mérkőzésére készül csapatunk: szombaton az előttünk álló és ugyancsak az egyik kieső jelöltté avanzsált Kaposvári Rákóczit fogadjuk az Arénában.

Az idei szereplésünk tudatában ez már nem is hatpontos mérkőzés lesz, hanem annál sokkal több. Olyan erőpróba, amelyen végleg ki kell derülnie: kapaszkodhatunk-e még a reménybe vagy sem, ugyanis ha nem nyerünk, tulajdonképpen kilátástalan helyzetbe taszítja kerülünk...

4 hozzászólás

Preisinger Sándor: - Kezd összeállni a csapat


- Kezd összeállni a társaság, a Pápa ellen már szervezetten és dinamikusan futballoztunk - tekintett vissza a hétvégére Preisinger Sándor.
- A két gólon túl kapufát is rúgtunk, egyértelműen mi voltunk a jobbak. Lépésről lépésre javul a teljesítményünk, de a társaság jelentős része még nagyon fiatal, ezért előfordulhat formaingadozás.

Szombaton Mosonmagyaróváron vendégeskedünk, s az ellenfél fiatal, hajtós csapat. Ahhoz, hogy ismét pontokkal gazdagodjunk, minden apró részletre oda kell figyelni.

1 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004