ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2011-2012 - Június

Hajdu és Nánási újra kék-fehérben!


Nagy Ferenc tegnap elmondta, hogy kétéves szerződést írtak alá Hajdu Norberttel, aki játszott már a ZTE-ben, legutóbb pedig a nemzetközi kupaszereplést kiharcoló Honvéd labdarúgója volt, és sokáig a gárda csapatkapitányaként is tevékenykedett. Nánási Balázs is visszatért, ő három évre írt alá. A magas középső védő Nyíregyházán futballozott. Közel állunk a megegyezéshez Simonfalvi Gáborral, Waltner Róberttel és egyeztetünk a volt Haladás-futballistával Sipos Norberttel is.

45 hozzászólás

Mészáros Ferenc: - Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk


- Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Preisinger Sanyival jól ismerjük egymást, biztosra veszem, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni - nyilatkozta Mészáros Ferenc.
- Régebben is rendre megtaláltak a nehéz feladatok, most is ugyanez a helyzet. Közösen dolgozunk, már sok mindent megbeszéltünk, de az apró részleteket még tisztázzuk. A szakmai munka napi koordinálása a kollégám feladata lesz, hiszen ő a vezetőedző.

3 hozzászólás

Sajtótájékoztató a ZTE FC klubházában


Ezekben a pillanatokban is tart a ZTE FC sajtótájékoztatója a klubházban. A szakmai vezetésben struktúraváltásra kerül sor, hiszen szakmai igazgató kerül kinevezésre Mészáros Ferenc személyében. Az ő feladata többek között a játékospolitika irányítása lesz. A csapat közvetlen szakmai irányítását Preisinger Sándor vezetőedző fogja végezni.

A szakmai stábban további változások várhatóak még. Az új szakmai igazgató és a vezetőedző is egyetértett abban, hogy mindenképpen olyan játékosokat szeretnének igazolni, akik mentálisan erősek és akarják a feljutást. A szakmai stáb 2+2 éves szerződést kötött, cél az NBI-be visszakerülés.

26 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Nem várhatunk tovább edzőügyben


- Az elmúlt hetekben zajlottak befektetői tárgyalásaink, van olyan cég, amellyel a megállapodás küszöbére értünk, ám ez eddig nem történt meg - adott helyzetjelentést Nagy Ferenc.
- Részükről felmerült a kérés, hogy az edző személyét illetően nekik is legyen ebbe beleszólásuk. Ám miután szerződéskötés a mai napig nem valósult meg, így a klub nem várhat tovább edzőügyben. Szándékom szerint még a héten, de legkésőbb keddig megnevezzük a csapat új szakvezetőjét. Két, a szakmában ismert jelöltünk van a posztra.

5 hozzászólás

A X. Baráti Kör Kupának is nagy sikere volt


A hétvégén került megrendezésre tizedik szurkolói foci tornánk a ZTFBK szervezésében.

Már délelőttől kezdve színvonalas és izgalmas mérkőzések zajlottak mind a két pályán. A csoport meccsek végeztével az Új Generáció és a Pápai Fradisták csapatai mögött mindkét csoportból egerszegi alakulat lépett tovább a második helyen, mégpedig az Armada és az Ultras Zalaegerszeg együttesei.

1 hozzászólás

Nagy Ferenc: - A felkészülés kezdetére meglesz az új edző


- Az biztos, hogy a jövőben tőkeerősebb, biztonságosabb anyagi háttérre lesz szükség - kezdte évértékelését Nagy Ferenc.
- Ez ügyben folynak a tárgyalások, bízom benne, hogy eredményre is vezetnek. Az is elképzelhető, hogy több befektető érkezik azonos időben a ZTE-hez. Remélem, elképzeléseink június során valósággá válnak. Az anyagi háttét megteremtésében az önkormányzat szerepvállalása nélkülözhetetlen, már csak azért is, mert a csapat nevében is ott van, hogy Zalaegerszeg. Tisztázni szeretnénk a város vezetésével...

8 hozzászólás

Móri SE - ZTE FC II 0:2


Második csapatunk tegnap lejátszotta utolsó bajnoki mérkőzését. Preisinger Sándor fiai végig magabiztosan futballoztak és kétgólos győzelmet arattak Móron.

Jól kezdtünk, Salamon révén már a 24. percben megszereztük a vezetést, amit hét perccel később Szabó megduplázott, így magabiztos előnnyel térhettünk pihenőre.

0 hozzászólás

Olvasóink szerint a támadóposzton kell erősítenünk


Honlapunk olvasóinak többsége csapatunk támadó alakzatát erősítené meg - amivel egyet kell értenünk, hiszen kevés gólt szerezve kiestünk az NBI-ből. 25%-uk a védelemben eszközölne változtatást, ami szintén nem meglepő, hiszen meccsenkénti átlagban több mint két gólt kaptunk a szezonban...

21% a közzéppályára igazolna, míg 13% új edzőt hozna (ez a kérdés már eldőlt). És ami szintén nem meglepetés, az hogy csupán pár százalék gondolja, hogy csapatunknál kapuskérdés van... Jahic bravúrosan védett, pontokat köszönhetünk neki!

6 hozzászólás

Győzelmünk esetén feljöhetünk a 6. helyre


Most hétvégén befejeződik az NBIII-asok versengése is: csapatunk a 7. helyezett Mór vendége lesz és egy esetleges győzelemmel egészen a 6. pozícióig jöhetünk előre (természetesen a többi eredmény kedvező alakulása esetén). De vereség esetén sem kell csüggednünk, hiszen a mostani helyezésünknél hátrébb már nem végezhetünk.

Preisinger Sándor fiai tehát komoly mérkőzés előtt állnak, amihez természetesen sok sikert kívánunk, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Szurkolóink többsége rutinos magyar trénert választana


Szurkolóink több, mint fele egy rutinos magyar edzőt látna csapatunk kispadján, 28% pedig egy zalaegerszegi kötődésű trénerrel képzeli el a jövőt.

Az időközben távozó Prukner Lászlót csupán a szavazók egytizede marasztalta volna, külföldi edzőt pedig még kevesebben szeretnének.

Egy biztos: az elkövetkezendő napokban a klubvezetés megnevezi azt a személyt, akivel visszajuthatunk az első osztályba... Termêszetesen a friss információkat egyből megsztjuk szurkolóinkkal, hajrá ZTE!

23 hozzászólás

ZTE FC II - Csornai SE 2:1


Fiataljaink bravúros győzelmet arattak a hétvégén! Preisinger Sándor fiai a dobogón álló csornaiakat fektették két vállra.

Nem kezdtünk túl jól, hiszen a vendégek szereztek vezetést, de a bekapott gólt viszonylag gyorsan kiegyenlítettük. Bátor játékunkkal sikerült meglepnünk ellenfelünket, akik nem találták az ellenszert.
A szünet után sikerült ott folytatnunk, ahol a félidő végén abbahagytuk, sőt egy szép támadás után a vezetést is megszereztük, amit a lefújásig megőriztünk! Összefoglalva lelkes fiataljaink bravúros győzelmet arattak!

0 hozzászólás

Jövő hétvégén X. ZTE Baráti Kör Kupa


Június 16-án, szombaton immár 10. alkalommal kerül megrendezésre a ZTE Baráti Kör Kupa ezúttal a Lendva, a Dunaszerdahely, a Fradi, a Sopron és a ZTE részvételével.

A programot gyerek és női foci színesíti, valamint egy gálameccs keretében feltűnnek a ZTE 2002-as bajnokcsapatának tagjai is. Ezen kívül ugrálóvár várja a kicsiket, a nagyok pedig sörsátorban hűsölhetnek, a magyar konyhában jól lakhatnak, zenével és koncertekkel pedig kikapcsolódhatnak!

6 hozzászólás

Jó hangulatú évzáró mérkőzés


A Zalacsányi SE Megyei III. csapat meghívásának eleget téve hírverő mérkőzést játszottunk pénteken.

Sok néző előtt, jól előkészített pályán zajlott a mérkőzés. Az esemény jól szolgálta a foci népszerűsítését, hiszen 15 gól esett összesen.

Az alábbiakban a helyszínen készült fotókból szemezgettünk!

Köszönjük a meghívást, hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Répcelaki SE - ZTE FC II 2:1


Igazi helyosztón szerepeltek fiataljaink a hétvégén, hisz a közvetlen tabellaszomszédunkhoz látogattunk az NBIII aktuális fordulójában.

Bár tartalékos összeállításban léptünk pályára, Jasarevic révén mégis sikerült vezetést szereznünk, amit a szünetig meg is tartottunk. A fordulást követően aztán kiegyenlítettek a vendéglátók, de ez sem szegte kedvünket, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, ám az összeset elpuskáztuk. A hajrában aztán jött a feketeleves, a Répcelak ismét betalált, megszerezve ezzel a győzelmet...

2 hozzászólás

Nagy Ferenc: - További változások várhatók


- Volt egy hosszabb elbeszélgetésünk Prukner Lászlóval és a kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy a klub és ő is külön folytatja - mondta el Nagy Ferenc. - A keretben is lesznek változások, természetesen minden friss információt megosztunk szurkolóinkkal!

- Az adott körülmények között az volt a legkézenfekvőbb megoldás, ha elválnak útjaink - nyilatkozta Prukner László. - Most is vállalom, hogy nem hoztam rossz döntést, amikor elfogadtam a ZTE FC ajánlatát, de körültekintőbbnek kellett volna lennem.

6 hozzászólás

FC Odessa - ZTE FC 1:1


Tartalékos csapatunk ma Bécsben az ukrán FC Odessa ellen játszott felkészülési mérkőzést, ahol nagyszerű teljesítményt produkálva 1:1-re végeztünk.

Kitűnő pályán, de orkán erejű szélben kezdődött a találkozó, amelynek első félideje kiegyenlített játékot hozott. Mindkét kapu előtt adódott 1-1 nagyobb lehetőség, de gól nem született. A második játékrészben ellenfelünk csupán egyszer jutott el a kapunkig, de abból eredményes is volt, szerencsére azonban gyorsan sikerült egyenlítenünk. A hajrában adódó mindhárom ziccerünket azonban elpuskáztuk, így meg kellett elégednünk a döntetlennel...

0 hozzászólás

ZTE Akadémiai osztályok felkészülési időpontjai, helyei


Tisztelt Szülők, Tisztelt Játékosok!

A ZTE-Akadémia versenyző korosztályai a nyári felkészülést 2011. július 20-án, szerdán az alábbi időpontokban és helyszíneken kezdik meg:

14:30: ZTE Stadion - 1990-1991-1992-1993- 1994-1995.01.01. után születettek
15:30: Ifjúsági és Sportcentrum - 1996-1997-1998-1999.01.01. után születettek

0 hozzászólás

A ZTE FC II lett az NBIII legsportszerűbb csapata


- Ahogy azt már Balázs Zsolt értékelésében is kifejtette, sikeres és jó évet zárt a ZTE FC II csapata - nyilatkozta Péter László technikai vezető.
- És ehhez most még egy elismerés is párosul: a Winnersport-NBIII Bakony csoportjában szereplő második csapatunk nyerte el - sportszerű játékával és viselkedésével - a legsportszerűbb együttes címet a 2010-2011-es bajnokságban.

Hasonlóan sikeres és sportszerű folytatást kívánunk, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Holnap 5-kor edzőmeccs a FC Odessa ellen Bécsben


Holnap újabb edzőmeccset játszik csapatunk, szintén egy ukrán együttessel, a FC Odesszával. A találkozóra 17 órai kezdettel kerül sor a bécsi Wienerberger Stadionban. Ellenfelünk ma is játszott a Haladás ellen és 1:0-ra győzött. A gólt a Magyarországon jól ismert, egykori Fradi kedvenc Szergej Kuznyecov fia szerezte.

Csank János dolgát sérülések nehezítik: Bogunovic vádlisérülés, Horváth és I. Delic combsérülés, Turkovs tüszős mandulagyulladás, Balázs egy hete rúgást kapott edzésen a lábfejére, Kovács pedig vírusos gyomorrontás miatt nem állhat rendelkezésre.

1 hozzászólás

Sármellék - ZTE képekben


Vasárnap délután egy jó hangulatú részvételen volt jelen csapatunk és a klubvezetés, Sármellékre invitáltak bennünket, ahol a sport és a futball népszerűsítése volt a cél.
A találkozó és az azt követő vacsora nagyon jó légkörben telt, igazi ünnep volt ez a pályára lépők és a kilátogató közönség számára is.

Az alábbiakban erről láthatnak képeket, kellemes böngészést kívánunk!

2 hozzászólás

Vidéki iskolák figyelem!


Tisztelt Igazgató Asszony / Úr!
Zala megye élvonalbeli labdarúgócsapata, a ZTE FC az elmúlt években különböző akciókkal igyekezett minél több fiatalt, diákot a ZTE Arénába csábítani.

Az új szezonra, mely július 16-án kezdődik - Magyarországon eddig - példa nélküli kezdeményezéssel állunk elő:
1. VIDÉKI DIÁKBÉRLETEK egységesen 5000,-Ft-ért lehet megvásárolni, a bérletek a 15 hazai bajnoki mérkőzésre érvényesek a ZTE Arénába...

0 hozzászólás

Csank János: - Kicsit tartottam a mérkőzéstől


- Bevallom őszintén, kicsit tartottam ettől a mérkőzéstől, hiszen az első felkészülési találkozónk volt, míg az ellenfél számára hamarosan kezdődik a bajnokság - értékelte a Zorya elleni 90 percet Csank János.
- Jó iramú, gyors és pörgős volt a mérkőzés, de felvettük a ritmust, számunkra ez volt a legfontosabb, s még azt is kiemelném, hogy remek talajú pályán játszottunk. Az új játékosok sem okoztak csalódást, persze a munkát folytatni kell. Csütörtökön lesz egy újabb erőpróba, a szintén ukrán FC Odessza ellen Bécsben, bízom a hasonlóan jó játékban!

0 hozzászólás

Sármellék - ZTE FC 0:14


Remek hangulatú hírverő mérkőzést játszottunk Sármelléken, amire mintegy 600 helyi néző volt kíváncsi.
Igazi gálahangulatban telt a 90 perc, csapatunk nem volt adós a gólokkal és a szép játékkal, végül 14:0-ra győztünk. A találatokon Rajcomar (5), Delic (3), Stanisavljevic (2), Varga, Szalai, Bulatovic és Csordás osztoztak.

Köszönjük a helyieknek a vendéglátást!

2 hozzászólás

Jahic és Hervás a Sármellék elleni csapatban


Pár percen belül kezdődik csapatunk sármelléki fellépése, hírverő mérkőzést játszunk a helyiekkel.

Csank János először szerepelteti két új szerzeményét, a kapusposzton Jahic, a középpályán pedig Hervás kap bizonyítási lehetőséget.

Íme a kezdőcsapat: Jahic - Kocsárdi, Bulatovic, Nánási, Varga - Szalai, Kamber, Hervás, Barna - Rajcomar, A. Delic
A cserepadon pedig Novakoic, Cebara, Milosavljevic, Stanisavljevic, Turcsik és Csordás vár bevetésre.

0 hozzászólás

Zorya Luhansk - ZTE FC 0:2


Csapatunk ma Beltincin az ukrán első ligás Zorya Luhansk ellen lépett pályára. Tökéletes előkészítés és környezet és 30 fanatikus egerszegi szurkoló!

Csank János a középső védő poszton két újoncot is avatott, Bulatovic és Sherif tökéletesen látták el a feladatukat, Turkovs és Kamber pedig góllal járultak hozzá a győzelemhez.

Folytatás csütörtökön Bécsben az Odessa ellen, hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Csank János: - Gyors és jó iramú mérkőzést szeretnénk játszani


Ma 18 órától a szlovéniai Muraszombat mellett fekvő Beltincin lép pályára csapatunk az ukrán első ligás Zarya Lugansk ellen. Sajnos akadnak sérültek, így Ivan Delic, Balázs Zsolt és Nánási Balázs játéka is erősen kérdéses, de összességében a keret tagjainak zöme bevethető, így az új igazolások is.

- Az ukrán élvonal tagja lesz az ellenfelünk, így feltételezhető, hogy erős csapattal kerülünk szembe - nyilatkozta Csank János.

0 hozzászólás

Fiatal bal lábas védőt igazoltunk


Csapatunk újabb szerzeménye a 23 éves, baloldali védőként és belső védőként is használható egyiptomi, igazán arabos nevű SHERIF Sameh Sadek Mohamed El Sadek Soliman.

A remek fizikai felépítésű játékos Kairóban futballozott, gyors, technikailag képzett, a szakmai stáb szorgalmazta leigazolását, 2015-ig írta alá a kontraktusát. Reméljük erősségére válik csapatunknak.

13 hozzászólás

Balázs Zsolt: - A szakmai célokat teljesítettük


- A tavaszi gyengébb szereplésünk eredményezte, hogy a dobogó közeléből lecsúsztunk a középmezőnybe - kezdte értékelését Balázs Zsolt.
- Tavasszal jól kezdtünk, a hajrára ismét magunkra találtunk, közte azonban volt egy nagyobb hullámvölgyünk, ez eredményezte, hogy kerültünk a tabellán. A bajnokság előtt a 4-8. hely valamelyikére vártam az együttest. Természetesen jobb lett volna előbbre végezni a tabellán, de nem csak helyezésben gondolkodtunk. A szakmai célokat, úgy vélem, teljesítettük.

0 hozzászólás

Németh Ottó: - A sorsra bíztuk, hogy hol kezdünk


- A sorsolás előtt minden csapattól azt kérték, jelezzék, ha bármiféle kérésük van, de mi úgy döntöttünk a szakvezetéssel együtt, hogy a sorsra bízzuk, hol kezdünk - foglalta össze röviden a lényeget Németh Ottó technikai vezető. - Diósgyőrbe utazunk, így garantálható, hogy remek hangulatú mérkőzéssel kezdjük a szezont.
- Mi jeleztük, hogy a nyári időszakban, főleg a kánikulai szezon kellős közepén nem szerencsés ilyen korai időpontban pályára lépni. Ott a helyszínen valamennyi csapat tiltakozott ez ellen, amit jeleztünk a televíziós csatorna felé.

3 hozzászólás

Edzésképek - kicsit másképp...


Csapatunk napi 2 edzéssel készül a szűk 1 hónap múlva rajtoló 2011-12-es szezonra. Ebben a fázisban már a labdás gyakorlatok és a taktikai elemek alkotják a fő programot.

Az alábbi képek is bizonyítják, hogy a Csank János vezette tréningek jó hangulatban telnek, de azért a munkán van a hangsúly...

Edzésképek - kicsit másképp! Kellemes böngészést kívánunk!

2 hozzászólás

Mérkőzések a hétvégén


A múlt szombati elmaradt mérkőzés után ezen a hétvégén kétszer is pályára lép csapatunk. Szombaton 18 órai kezdettel a Muraszombattól 10 km-re fekvő Belatincon (Beltinci) játszunk a Zorya Luhansk ellen, vasárnap pedig 17:00-tól a Sármelléki meghívásnak eleget téve csapatunk hírverő mérkőzést játszik a helyiekkel.

Mindkét találkozóra szeretettel várjuk tisztelt szurkolóinkat!

És végül egy friss hír: ma érkezett meg szabadságáról Turkovs, délután pedig már együtt edz a csapattal.

0 hozzászólás

Aleksandar Stanisavljevic 4 évre aláírt


Újabb igazolást jelenthetünk be: a 22 éves osztrák-szerb Aleksandar Stanisavljevic 4 évre írt alá csapatunkhoz.

A baloldali és középső középpályás legutóbb a másodosztályú First Viennában játszott, leigazolását pedig Csank János szorgalmazta. Stanisavljevic ingyen került klubunkhoz, miután előző csapatánál június 30-án lejárt a szerződése. A transfermarkt.de szerint 75000 EUR a piaci értéke.

2 hozzászólás

Diósgyőrben kezdünk, majd DVSC jön Egerszegre


Ezekben a pillanatokban is zajlik a 2011-2012-es NBI-es bajnokság sorsolása.
Ami már biztos, hogy csapatunk idegenben kezd, mégpedig az újonc Diósgyőr otthonában (július 16. 17:30, Sport Tv), utána pedig az utóbbi évek legeredményesebb magyar együttese, a Debrecen érkezik a ZTE-Arénába.

1. forduló: DVSC - Vasas, DVTK - ZTE FC, Honvéd - Győr, Pécs - Haladás, Újpest - Pápa, Siófok - Videoton, Kaposvár - FTC, Paks - KTE

2 hozzászólás

Csank János: - Jó lett volna a felkészülési mérkőzés


- Nem szerencsés bárkiről is véleményt alkotni edzések alapján, ezért lett volna jó, ha felkészülési mérkőzést játszunk - állapította meg Csank János.
- Amúgy szólhattak volna korábban is a grúzok, hogy nem jönnek, hiszen mi is a péntek esti edzés közben tudtuk meg, hogy elmarad a találkozó, így a tréning is már erre volt kihegyezve. A sportszerűséget tekintve ez mindenképpen durva lépés volt a Tbilisi részéről annak ismeretében főleg, hogy eredendően ők jelentkeztek és akartak játszani velünk. Mi pedig ennek megfelelően alakítottuk át a felkészülési programunkat is, hiszen ne feledjék: csak szerdán állt a csapat munkába.

5 hozzászólás

Elmarad a holnapi mérkőzés


Röviddel ezelőtt a grúz Dinamo Tbilisi - az írásos megállapodásunk ellenére - lemondta a holnap 17 órai felkészülési mérkőzést. A spanyol edző 4 sérültet jelentett és a 20 fős keretükkel - a kispad rövidségére hivatkozva - így már nem akartak velünk játszani.

Mivel az utolsó utáni pillanatban történt a visszalépés, ellenfelet már nem tudtunk találni, így a csapat délután edzésen vesz részt.
Szurkolóinktól ezúton kérünk elnézést!

1 hozzászólás

Megkezdtük a felkészülést a 2011/12-es bajnokságra


Ma délután csapatunk is megkezdte a felkészülést a 2011/12-es bajnoki idényre.
Az első keretből lejárt a szerződése Miljatovic-nak, Panikvarnak, Siposnak, Simonnak és Okatannak, akik nagy valószínűséggel távoznak is csapatunktól. A klubvezetés továbbá szeretné kölcsönbe adni (vagy végleg eladni) a két fiatal kapust, Szabót és Novakovic-ot.
Már új csapatában edzett Gaál, Hervás, Safet és Bulatovic, valamint három próbázó: a szerb Stanisavljevic, az örmény Bodoyan és egy brazil játékos.

4 hozzászólás

A Pápa-FTC sikerével zárult a 9. nemzetközi szurkolói torna


Idén egy kicsit megváltozott a mezőnnyel "rajtolt" a 9. nemzetközi szurkolói focitorna. A hazai színek képviselői közül visszatért a Sopron, míg külföldről újoncként köszönthettük a Felvidéki Harcosokat Dunaszerdahelyről, illetve Karpaty Krosno szurkolóit Lengyelországból.

Az időjárás ismét kegyeibe fogadott minket, bár aki nem hűsítette magát kellőképpen az könnyen leéghetett. A csoportmeccsek során szinte kísértetiesen hasonlóan alakultak mindkét csoportban, legalábbis az első három helyezett eredményeit tekintve.

0 hozzászólás

Szombaton 17 órakor a Dinamo Tbilisi ellen játszunk


Csapatunk szombaton hazai környezetben egy rangos edzőmérkőzéssel kezdi meg a gyakorlati felkészülést, a grúz rekordbajnok Dinamo Tbilisi ellen.

A Dinamo Tbilisi Grúzia legnagyobb múlttal rendelkező és egyben a legeredményesebb csapata. A kékek 1981-ben elhódították a Kupagyőztesek Európa-kupáját, emellett 13-szor nyerték meg a grúz, kétszer a szovjet top ligát és számos alkalommal diadalmaskodtak a különböző kupákban.

1 hozzászólás

Vásároljon bérletet az új szezonra a tavalyi árakon!


Három hét múlva - 2011. június 20-tól - hatalmas bérletvásárlási akcióval örvendeztetjük meg tisztelt szurkolóinkat!!!

Vásároljon szezonbérletet a 2011/12-es évadra a tavalyi árakon! Az éves bérletet váltó szurkolóink második csapatunk őszi mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa mérkőzéseit az elődöntőig térítésmentesen tekinthetik meg!
Vidéki szurkolóinknak és diákoknak külön akciók! Szurkolói bérletek (szurkolói kártyával rendelkezőknek) is kaphatók!

0 hozzászólás

Vidéki iskolák figyelem!


Tisztelt Igazgató Asszony / Úr!
Zala megye élvonalbeli labdarúgócsapata, a ZTE FC az elmúlt években különböző akciókkal igyekezett minél több fiatalt, diákot a ZTE Arénába csábítani.

Az új szezonra, mely július 16-án kezdődik - Magyarországon eddig - példa nélküli kezdeményezéssel állunk elő:
1. VIDÉKI DIÁKBÉRLETEK egységesen 5000,-Ft-ért lehet megvásárolni, a bérletek a 15 hazai bajnoki mérkőzésre érvényesek a ZTE Arénába...

0 hozzászólás

Büki TK - ZTE FC II 0:2


Második csapatunk ma Bükön lépett pályára a bajnokság záró fordulójában.
A mérkőzés elejétől kezdve mindkét csapat lelkesen futballozott, általában a két tizenhatos közt folyt a játék. Az első negyed órát követően sikerült mezőnyfölényt kiharcolnunk, amely eredményeként a 28. percben megszereztük a vezetést. A gól után továbbra is mi támadtunk, az első félidő lefújása előtt megdupláztuk előnyünket, így kétgólos vezetéssel vonultunk a szünetre.
A második játékrészben kissé alábbhagyott az iram...

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely és Vlaszák Géza még 1 évet marad


- Elsősorban azért van ekkora mozgás az együttes keretében, mert több lejárt szerződésű labdarúgóval nem hosszabbítunk - nyilatkozta Nagy Ferenc.
- Még nem dőlt el végleg, hány új játékos érkezik, hiszen az átigazolási időszaknak csak augusztusban lesz vége. Az viszont biztos, hogy a lejárt szerződésű labdarúgóink közül a két ikon, Kocsárdi Gergely és Vlaszák Géza még egy évre marad. Ők az utánpótlásnál is szerepet kapnak, elsősorban a sportág népszerűsítése területén.

1 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004