ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2010-2011 - Június

Csordás Szabolccsal 5 éves szerződést kötöttünk


Újabb igazolást jelenthetünk be, Csordás Szabolcs Bajáról érkezik Zalaegerszegre, ahol legutóbb kölcsönben futballozott.

A védekező középpályás a Fradiban kezdte a pályáját, de a MTK-ban és a Puskás-Akadémián is szerepelt, tagja volt az U16-os válogatottnak is. A 2009-es Puskás-kupát nyert Fradi csapatkapitányát tavaly a Stuttgart is tesztelte. A nyáron szabadon igazolhatóvá vált, a 19. életévét a napokban betöltő, 186 cm magas játékossal 5 éves szerződést kötöttünk.

2 hozzászólás

Jövő szerdán indul a felkészülés


- Három hetes pihenő után, a jövő szerdán kezdi meg felkészülését csapatunk a 2011/2012-es bajnoki szezonra - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Mivel a bajnokság a tavalyihoz képest két héttel előbb kezdődik, valamint az NBII-es és NBIII-as bajnokság most hétvégén ér véget, ezért edzőmeccseink tekintetében szinte csak külföldi partnerekben gondolkodtunk. Csapatunk a bajnokság kezdetéig hét edzőmeccset tervez lejátszani; június 18-ra még keresünk edzőpartnert, a többi időpont és ellenfél azonban már ismert.

0 hozzászólás

Pavicevic 2013 év végéig hosszabbított, de ismét kidőlt...


Darko Pavicevic tavaly ősszel, az Újpest elleni hazai bajnokin sérült meg pechesen, a jobb térdében elszakadt a keresztszalag. A hórihorgas támadó emiatt nem léphetett pályára a 2010-2011-es idényben. A tavasz végén - a rehabilitáció befejeztével - már elkezdte a könnyített edzéseket, ám valami nem volt rendben, így újabb vizsgálatok következtek. Ezek sajnos ismét szakadást mutattak ki, ám ezúttal a másik térdben...

Az újabb beavatkozás miatt valószínű, hogy Pavicevic ebben a naptári évben már nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére.

2 hozzászólás

MLSZ Szurkolói Irodájának Közleménye


A Magyar Labdarúgó Szövetség megkeresésére és Csányi Sándor elnök úrral történt személyes konzultációt követően 2011. június 2-val hét NBI-s csapat (Debrecen, Diósgyőr, Ferencváros, Haladás, Újpest, Videoton, Zalaegerszeg) szurkolói képviselőinek egyhangú döntését követően megalakult, az MLSZ égisze alatt működő Szurkolói Iroda, a szurkolói érdekképviselet biztosítása érdekében. Az Iroda az MLSZ Alapszabálya szerint működik, elnökét, Őri Márkot, az MLSZ Elnöksége - a Szurkolói Iroda döntése alapján - elfogadta és kinevezte.

0 hozzászólás

Jahic Safet a következő szerzemény


Újabb átigazolásról számolhatunk be, hiszen a klubvezetés nem sokkal ezelőtt megállapodott a 24 esztendős Jahic Safettel, aki 3 évre kötelezte el magát csapatunkhoz!

A szlovén portás - aki 2008-ban tagja volt a szlovén U21-es válogatott kereténeka - a Rudar Velenje együtteséből érkezik, amelyben 31 alkalommal lépett pályára; előtte a görög Panionis, a Partizan Belgrád, majd a Teleoptik kapuját őrizte.
Sok sikert a ZTE-ben!

5 hozzászólás

Bulatovic Radenko a harmadik igazolás


Klubunk ma megegyezett Bulatovic Radenkoval. Az egykori U21-es válogatott középső védő 3 évre kötelezte el magát csapatunkhoz.
Bulatovic az első ligás FK Sevojno csapatától érkezik, ahol az egész tavalyi szezont végigjátszotta, a bajnokságban 26, a kupában pedig 4 alkalommal lépett pályára. Előtte szerepelt a montenegrói OFK Pljevljában és a szerb Hajduk Kulában.

A 27 éves szerb származású futballista országa egyik legjobb védőjének számít, becsült piaci értéke 400.000 Euró.

2 hozzászólás

Lapszemle: Vlaszákot még nem foglalkoztatja a búcsú


Nyáron tényleg csak pár hétre korlátozódik a futballista szabadsága, ráadásul az idén már július közepén megkezdődik a labdarúgó NBI következő sorozata. S hogy mit csinál és miként piheni ki magát az uborkaszezonban a játékos? Vlaszák Gézával, a ZTE FC 38 esztendős kapusával jártuk körbe ezt a kérdést.

A zalaiak hálóőre lassan őskövületnek számít a ZTE FC-nél, ráadásul a teljes magyar mezőny egyik legidősebb labdarúgója is. Saját számítása szerint ez már a huszadik év, hogy az élvonalban szerepel; közben akadt neki egy ciprusi kitérője, ugyanis egy esztendőt a szigetországban légióskodott.

0 hozzászólás

Csank János a DigiSport Reggeli Start műsorában


Pénteken reggel ismét csapatunk vezetőedzője, Csank János volt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának egyik vendége. A magyar válogatott Luxemburg elleni meccse kapcsán érkezett a korábbi szövetségi kapitány.

A beszélgetés végén szó esett a zalaegerszegi tervekről is. A műsor felvételét az elábbi link alatt tekinthetik meg:
http://www.digisport.hu/video/4427

0 hozzászólás

Vásároljon bérletet az új szezonra a tavalyi árakon!


Három hét múlva - 2011. június 20-tól - hatalmas bérletvásárlási akcióval örvendeztetjük meg tisztelt szurkolóinkat!!!

Vásároljon szezonbérletet a 2011/12-es évadra a tavalyi árakon! Az éves bérletet váltó szurkolóink második csapatunk őszi mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa mérkőzéseit az elődöntőig térítésmentesen tekinthetik meg!
Vidéki szurkolóinknak és diákoknak külön akciók! Szurkolói bérletek (szurkolói kártyával rendelkezőknek) is kaphatók!

0 hozzászólás

Vidéki iskolák figyelem!


Tisztelt Igazgató Asszony / Úr!
Zala megye élvonalbeli labdarúgócsapata, a ZTE FC az elmúlt években különböző akciókkal igyekezett minél több fiatalt, diákot a ZTE Arénába csábítani.

Az új szezonra, mely július 16-án kezdődik - Magyarországon eddig - példa nélküli kezdeményezéssel állunk elő:
1. VIDÉKI DIÁKBÉRLETEK egységesen 5000,-Ft-ért lehet megvásárolni, a bérletek a 15 hazai bajnoki mérkőzésre érvényesek a ZTE Arénába...

0 hozzászólás

Vittman Ádám visszatérése után egyre jobb formában


- Örülök, hogy most már játszhatok, de még elég nagy kínok között, mert továbbra is fáj a lábam - kezdte Vittman Ádám, aki már két alkalommal pályára lépett az NBI-ben is.
- A doktorok elmondták, hogy a felépülésnek az a szakasza nem egyszerű, a fájdalom sajnos a gyógyulás velejárója, de összeszorítom a fogam, mert minél előbb szeretnék ott lenni újra az NBI-es keretben. Sopronban érdekes meccset játszottunk, 2:0-ra vezettünk, kérdezték is tőlünk a bajnokcsapat játékosai, mire kell ennyire a pont?

0 hozzászólás

Bronzérem és különdíj a labdarúgó diákolimpián


A megyeszékhelyi Deák-Széchenyi SZKI V. korcsoportos labdarúgócsapata bronzéremmel és két különdíjjal tért haza Hódmezővásárhelyről, a diákolimpia országos döntőjéről. A gárda most először épült a ZTE Futball Akadémiára.

A szakközépiskolában tanuló és a kék-fehér klub akadémiáján pallérozódó ifjakból álló csapatra a megyei döntő után az első kihívás a területi fináléban várt, amikor a zalaiak a szombathelyi Illés Akadémia alapjain álló Nagy Lajos gimnáziumot ejtették ki, 3:2-es győzelemmel.

0 hozzászólás

Rendben megérkezett csapatunk Tiranába


A csapatunkat és a vezetőket szállító különrepülő röviddel ezelőtt rendben megérkezett Tiranába. Sajnos Balázs Zsolt nem tarthatott a társaival, vírusos megbetegedése miatt - még az indulás előtt - itthon kórházba szállították.

A szállásunk 10 percnyi sétára található a stadiontól, ahol ma délután 17:30-kor, azaz a meccs időpontjában a Csank János vezette szakmai stáb edzést tart.

A vezetők, a stáb és a játékosok is bizakodók, szeretnének minél jobb eredményt elérni a selejtező első mérkőzésén.

0 hozzászólás

Csank János: - Nem tudjuk igazán, mi vár ránk


- Egy kicsit az ismeretlenbe ugrunk, de megpróbáltuk a lehető legjobban feltérképezni a KF Tirana együttesét - vezette fel a párharcot Csank János.
- Nem tudjuk igazán mi vár ránk. Vendéglátóink kerete információink szerint alaposan megváltozott. Arról felesleges lenne látatlanban beszélni, hogy gyengültek, vagy erősödtek. Az tény, hogy a költségvetésük sokszorosa a miénknek. Ezt figyelembe véve biztos jó csapatuk lehet. Az a legnagyobb gondunk, hogy nem tudtuk igazán elemezni a játékukat, de azt hiszem, hogy nagy vonalakban tudom milyen elképzelések alapján futballoznak majd.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Elégedettek vagyunk a csapat teljesítményével


- A bajnokságban végig mondhatom azt, az utolsó pillanatig versenyben voltunk a dobogós helyért - tekintett vissza az elmúlt szezonra Nagy Ferenc.
- Voltak problémáink, ezért az ötödik helyet jónak tartom. Az egyik gondot az jelentette, hogy a bajnokság végére - elsősorban a válogatott meccsek miatt - alaposan besűrűsödött a program, és mivel a mi keretünk nem olyan bő, így a végére elfogytunk. Ezt nem kell szó szerint érteni, de teljesen érthető, hogy nem lehetett olyan ütőképes az a gárda, amelyik nem tud annyit cserélgetni, mint mondjuk a Debrecen.

0 hozzászólás

Még nem végleges a csapat kerete


- Csapatunk kerete még nem végleges, ugyanis négy játékosunk sorsa egyelőre függőben van - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- Artjoms Rudnevs ügye még nyitott, tegnap tárgyalásokat folytattunk a lengyel klubbal, de semmi sem dőlt el. Mivel mások is komolyan érdeklődnek a lett támadó iránt, ezért még várni kell a dolgok végleges kialakulásáig.
Tarczy Pál a szakmai stáb javaslatára edz a csapattal, de még nincs megállapodás az ügyében.

0 hozzászólás

Meggyengült a nyáron az albán bronzérmes


Albánia legnépszerűbb egyesülete lesz csapatunk ellenfele az Európa Liga selejtezőjében. A KF Tirana szintén kék-fehér, 24-szeres bajnok, igaz, a nemzetközi porondon eddig nem volt sok sikerélményben része.

Az egyesületet még 1920-ban alapították Agimi Sports Association néven, 1927-től hívták Sportklub Tiranának. Az SK természetesen ott volt az első albán bajnokság mezőnyében 1930-ben, aranyérmes is lett, majd egyeduralkodónak számított hazájában, nyolc év alatt hat bajnoki címet szerzett.

2 hozzászólás

Új szezonbérlet tavalyi áron - még két hétig!


A ZTE FC 2010-2011-es szezonjára vonatkozó bérletek a tavalyi árakon vásárolhatók meg még két héten keresztül, egészen 2010. július 9-ig!
Az akció kizárólag az éves bérletekre érvényes!

Éves bérletet vásárló szurkolóink idén is térítésmentesen tekinthetik meg a ZTE FC II mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa őszi találkozóit! Sőt! Az Európa Liga első fordulójának hazai meccsét is ingyenesen nézhetik meg!

A bérletértékesítés helye a ZTE Marketing Kft. Irodája, a 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16. szám alatt.

0 hozzászólás

Jövő pénteken készítik el a következő szezon sorsolását


A Magyar Labdarúgó Szövetségben jövő pénteken, július 2-án készítik el a Soproni Liga 2010–2011-es kiírásának sorsolását, valamint a Ligakupa menetrendjét.

A szezon július 31-én kezdődik, és május 29-én fejeződik be. A tervek szerint ősszel - ha persze az időjárás is engedi - 17 fordulót rendeznek meg.

A bajnokság első fele december 5-én ér véget, és 2011. február 26-án folytatódik a küzdelemsorozat a 18. fordulóval.

0 hozzászólás

Görög bírói négyes vezeti a Tirana elleni hazai meccsünket


Az UEFA kijelölte a július 8-án 19 órakor kezdődő, ZTE FC - KF Tirana Európa Liga selejtező mérkőzés játékvezetőjét és segítőit.

A sípot a görög Ilias Spathas fújja majd, asszisztensei Spyridon Tryfonas és Grigorios Panou lesznek. A negyedik játékvezető pedig Vassilios Pamporidis lesz.

A mérkőzésre hétfőtől kaphatók a belépőjegyek, az éves bérletet vásárlók pedig ingyenesen tekinthetik meg a 90 percet. Bővebb információk itt olvashatók.

1 hozzászólás

Ligakupa: a csoportkör után kapcsolódunk be


A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Ligakupa 2010–11-es szezonjának csoportbeosztását. A sorozatban az idén csak első osztályú csapatok vesznek részt.
A csoportmeccsek oda-visszavágós rendszerben zajlanak majd, a csoportok első helyezettjei jutnak be az egyenes kieséses szakaszba, ahol két mérkőzésen dől el a továbbjutás – a döntőt is beleértve.
A négy, nemzetközi kupában induló csapat, tehát a DVSC-TEVA, a Videoton, a Győr és a Zalaegerszeg csak a csoportkör után kapcsolódik be a küzdelmekbe.

0 hozzászólás

Július 8-án 19 órától fogadjuk a KF Tiranát


2010. július 8-án, 19 órai kezdettel a ZTE-Arénában fogadjuk az albán KF Tirana együttesét az Európa Liga első selejtezőjének visszavágóján.

A mérkőzésre a déli, keleti és nyugati tribünök kerülnek megnyitásra, ezek szektoraiba lehet a mai naptól belépőjegyeket venni!

A szezonbérletet vásárló szurkolóink (július 9-ig ezt még a tavalyi árakon tehetik meg) ingyenesen tekinthetik meg az EL-találkozót!

29 hozzászólás

Artjoms Rudnevs tegnap Lengyelországba utazott


Csapatunk házi gólkirálya, Artjoms Rudnevs a válogatott meccse miatti plusz szabadságáról hétfőn érkezett vissza Zalaegerszegre, tegnap pedig már Lengyelországba utazott a Lech Poznan együttesének invitálására.

- Tudom, hogy a Lech Poznan egy igazán erős csapat - nyilatkozta a vendéglátóiról lett válogatott támadónk. - Az előző évi teljesítményükkel elérték, hogy a Bajnokok Ligájában játszhassanak. Beszéltem Ivansem Lukjanovsemmel, aki a lengyel Lechiában játszik és megerősítette az eddigi jó benyomásaimat. Az itteni első liga erősebb, mint a magyar, szeretném magam ebben is kipróbálni.

0 hozzászólás

Különrepülővel Tiranába


A jövő csütörtökön megrendezésre kerülő KF Tirana - ZTE FC Európa Liga mérkőzésre csapatunk különrepülőgéppel utazik Tiranába. A repülőgépen korlátozott számban (15-18 fő) lehetőség van szurkolóink utazására is.

Az árban benne van: repülés szerdán reggel Sármellékről, egy éjszaka négy csillagos szállodában kétágyas szobákban, teljes ellátás, mérkőzés belépőjegy, utazás a mérkőzés után haza és természetesen a kinti transzferek.

0 hozzászólás

Különbuszos utazás Tiranába


A zalaegerszegi szurkolói csoportok buszos utazást szerveznek az FK Tirana - ZTE FC Európa Liga selejtező mérkőzésre.

Az utazás részvételi díja 12.000 Ft, ami tartalmazza a belépő árát a mérkőzésre!

Jelentkezni az Alibi Pubban lehet, a részvételi díj befizetése, lakcím, illetve érvényes személyi igazolvány vagy útlevél számának rögzítése mellett.

7 hozzászólás

A ZTE Labdarúgó Akadémia első éve a tanulóév volt


- Az akadémia első éve a tanulóév volt - értékelte az utánpótlást Kereki Zoltán.
- Két korosztályban (15 és 16 évesek) indítottunk akadémiai csapatokat, a szereplésük elfogadható. Az akadémiai csapatokkal foglalkozó szakmai stáb nagyon nagy munkát végzett, ezeknél a fiataloknál nem elég az, hogy edzéseken és a mérkőzéseken vezényelje a fiatalokat, hanem az iskolai feladataikra és a kollégiumi magatartásukra is nagy figyelemmel kell lenni. Emellett a többi korosztállyal foglalkozó edzőkhöz viszonyítottan is lényegesen többet kell konzultálni a gyerekek szüleivel is.

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Ismeretlen csapat lesz az ellenfelünk


- Nehéz mit mondani, az albán labdarúgást nem ismerem, egy biztos hajtós focit játszhatnak - latolgatta az esélyeket Kocsárdi Gergely. - Egy teljesen ismeretlen csapat lesz az ellenfelünk. Tiranában olyan eredményt kell elérnünk, hogy legyen esélyünk itthon kiharcolni a továbbjutást.

- Kaphattunk volna jobb ellenfelet is, szívesebben utaztam volna északra például a svédekhez, egy kulturáltabb országba - vette át a szót Máté Péter. - Az EL-selejtező ugrás lesz a sötétbe. Nincs mit tenni, a Tiranát kaptuk, ellenük kell kiharcolnunk a továbbjutást.

0 hozzászólás

Kereki Zoltán: - Nehéz évünk volt, sajnos kiesett a csapat


- Nehéz évünk volt, sajnos kiestek a fiatalok a második vonalból - kezdte az NBII-es csapat értékelését Kereki Zoltán.
- Sok összetevője van, amiért így szerepeltünk. Nagyon nehéz szakmailag egy ilyen csapatot működtetni, a kezdő 11 összetételét sok esetben az első csapatból visszakerülők létszáma határozza meg. Az első csapat játékosainak értékelése Csank János feladata, a második kerethez tartozó játékosok egy részének teljesítményével elégedetlenek vagyunk, emiatt további személycserék várhatóak!

0 hozzászólás

Csank János: - Lehetett volna rosszabb ellenfél is


- Nem készítettünk előzetesen kívánságlistát a sorsolás előtt, hogy kivel szeretnénk megmérkőzni, bár túl nagy távolságra lévő ellenfelet azért szívesen elkerültük volna. Annyiban reménykedtünk, hogy nem a legreménytelenebb helyre kell utaznunk, így azt mondhatom: lehetett volna rosszabb is a sorsolásunk - nyilatkozta a tények ismeretében Csank János. - Remélem, a tiranai utazásunk nem lesz az, mostantól az ellenfél feltérképezése lesz a feladatunk. Ebben a körben nagyjából azonos képességű csapatok vannak, de tudni kell, milyen kerettel rendelkezik az ellenfél jelenleg, s persze megpróbálunk úgy felkészülni, hogy legyen esélyünk a továbbjutásra.

0 hozzászólás

PFC Krylia Szovetov Szamara - ZTE FC 1:2


Csapatunk és az orosz Premier-Ligás Krylia felkészülési mérkőzésének első félideje leginkább mezőnyjátékot hozott, gól nélkül. A szünet után azonban a mi akaratunk érvényesült, Illés után Rajcomar is betalált a hajrában, de a végén szépítettek az oroszok, így 2:1-es győzelemmel kezdtük a felkészülést.

Az első félidőben ismerkedtek egymással a csapatok, helyzet nem igazán alakult ki egyik kapu előtt sem. A szünetet követően azonban felpörögtek az események, játékosaink magukhoz ragadták a kezdeményezést.
A szünet után azonban felpörögtek az események, játékosaink magukhoz ragadták a kezdeményezést.

17 hozzászólás

Itt a Szamara elleni kezdőcsapat


Csapatunk 17:30-as kezdettel Bükfürdőn az orosz első osztályú PFC Krylia Szovetov Szamara ellen játszik felkészülési mérkőzést.

Csank János a Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Kovács, Panikvar - Pavlovic, Kamber, Szalai, Illés - Pavicevic, Magasföldi kezdőcsapatot küldei pályára.

Bevetésre vár még Tarczy, Bogunovic, Todorovic, Barna, Petneházi, Rajcomar, Ivancsics és Vittman.

0 hozzászólás

A holland FC Utrecht vár ránk a 2. fordulóban...


Amennyiben csapatunk továbbjut az Európa Liga első fordulójában az albán KF Tirana ellen, akkor a holland FC Utrecht lesz az ellenfelünk.

Az FC Utrecht egyszeres holland bajnok és háromszor nyerték meg a kupát, kétszer pedig ezüstérmesek lettek a sorozatban.

Az 1970-ben alapított klubban számos híresség megfordult, Dick Advocaat, John de Jong, Dirk Kuyt, Rob Witschge és a debreceni legenda, Dombi Tibor is játszott a piros-kékeknél.

4 hozzászólás

Az albán KF Tirana lesz az ellenfelünk


Csapatunk az albán KF Tirana együttesével mérkőzik meg az Európa Liga első selejtező körében. Az első találkozóra július 1-jén Tiranában kerül sor, a visszavágót pedig július 8-án Zalaegerszegen, a ZTE-Arénában rendezik.

A KF Tirana, ahogy mi is, idén ünnepli 90 éves jubileumát, és a csapat színe - a miénkhez hasonlóan - kék-fehér.
Ellenfelünk 24-szeres albán bajnok, 13-szor hódította el a nemzeti kupát, 8 alkalommal a szuper kupát.

13 hozzászólás

Második csoportba kerültünk az EL-sorsoláson


A ZTE FC a mai, Európa Liga selejtező sorsoláson a 2. csoportba került, így az alábbi 5 (kiemelt) csapat közül kaphatunk ellenfelet:
- Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (izraeli)
- FK Rabotnicki (macedón)
- NK Zrinjski (bosnyák)
- KF Tirana (albán)
- FC Zestafoni (grúz)

A párosítások sorsolása 13 órakor kezdődik, ekkor derül ki, hogy kivel kell megküzdenünk a 2. körbe kerülésért.

1 hozzászólás

Barna Zsolt végleg a ZTE FC játékosa


Új információkkal szolgálhatunk szurkolóink részére a csapatot illetően: a vezetőség szeretné minél előbb kialakítani a végleges keretet, ennek tükrében két örömteli megállapodás született az elmúlt napokban.

Tehetséges és korosztályos válogatott védőnk, Kocsis Adrián meghosszabbította a szerződését csapatunkkal, így még egy évig biztosan a ZTE labdarúgója lesz. Megállapodás született az MTK együttesével is Barna Zsolt ügyében, a tehetséges középpályás véglegesen a ZTE FC játékosa. Vele is egyéves kontraktust kötöttünk.

0 hozzászólás

Új szezonbérlet tavalyi áron - még három hétig!


A ZTE FC 2010-2011-es szezonjára vonatkozó bérletek a tavalyi árakon vásárolhatók meg még három héten keresztül, egészen 2010. július 9-ig!
Az akció kizárólag az éves bérletekre érvényes!

Éves bérletet vásárló szurkolóink idén is térítésmentesen tekinthetik meg a ZTE FC II mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa őszi találkozóit! Sőt! Az Európa Liga első fordulójának hazai meccsét is ingyenesen nézhetik meg!

A bérletértékesítés helye a ZTE Marketing Kft. Irodája, a 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16. szám alatt.

0 hozzászólás

Csank János: - Jó lett volna kicsit még pihenni


- Jó lett volna kicsit még pihenni, de a fiúk rendezték el maguknak, hogy rövid legyen a szabadságuk - nyilatkozta a vakációt követő első 3 munkanap után Csank János.
- Így aztán klasszikus erőgyűjtésre nem lesz alkalmunk, vegyes felkészülést folytatunk. Az erőgyűjtés mellett hamar szerepet kap a technikai és taktikai képzés.
A játékoskeretben biztosan lesz változás, ezért is furcsa számomra, hogy a hétvégén már le kellett adni azoknak névsorát, akik az EL első fordulójában szerepelhetnek.

0 hozzászólás

Hétfőn 17:30-tól lesz az első erőpróba


Csapatunk csütörtöktől napi 2 edzéssel készül az Európa Liga első selejtezőjére, amit július 1-jén játszunk. Ellenfelet hétfőn, 21-én kapunk, ugyanis aznap 12 órakor kezdődik a selejtezők párosításainak sorsolása a svájci Nyon-ban.

Felkészülésünk első ellenfele az orosz PFC Krylia Szovetov Szamara lesz, akikkel szintén hétfőn 17:30-as kezdettel mérkőzünk meg Bükfürdőn.
A Krylia csapata már tegnap útnak indult Magyarországra és egészen 30-ig a vasi fürdővárosban lesz, ahol hat edzőmeccset játszanak, az elsőt épp velünk.

0 hozzászólás

Leadtuk az Európa Ligára benevezettek névsorát


Klubunk a mai határidőre elküldte a Magyar Labdarúgó Szövetségbe az Európa Ligára benevezett játékosok listáját.

Különösebb meglepetés nincs, az első csapatból Barna Zsolt (klubunk és az MTK között jelenleg egyeztetés folyik) és Marian Sluka (még nem történt megállapodás a hosszabbításról) maradt ki, viszont három tehetséges fiatal is ott szerepel Csank János keretében: Kocsis Adrián, Turcsik Tamás és Vittman Ádám.

0 hozzászólás

Tarczy Pál Zalaegerszegen készül


- A szakmai stáb kéréséra Zalaegerszegen készül a tehetséges kapus, Tarczy Pál - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- A portás eddig a Haladás, a Celldömölk, az Ózdi FC, a Hévíz FC, a Lombard Pápa és az Integrál-DAC együtteseiben védett. Az elkövetkező napokban eldől, hogy mi lesz a sorsa.
Darko Pavicevic is visszaérkezett, már együtt edz a csapattal, örömteli hír, hogy a felesége is már jobban van.

0 hozzászólás

Olvasiónk a védelmünket érzik sebezhetőnek


Szurkolóink véleményére voltunk kiváncsiak, hogy melyik csapatrészt érzik sebezhetőnek, melyik poszto(ko)n erősítenék meg a keretünket.

A szavazók fele a hátsó alakzatunkat kritizálta, amit Elnök Úr az értékelésében is kiemelt, nagyon sok gólt kaptunk.
A középpályánkat 23% erősítené meg, cstárt vásárolna olvasóink 14%-a, kapus poszton csupán 8% szeretne frissítést, a szakmai stáb munkájával pedig szinte mindenki elégedett. (természetesen nem ok nélkül)

0 hozzászólás

Csank János: - Fokozatosan hangolódunk az EL-re


- A ráhangolódás és a fokozatosság elvét szeretnénk most is betartani, rövid volt a szünet, így viszonylag jó állapotban maradt a gárda - vezette fel a terveket Csank János.
- A kupaszereplés miatt előbb kezdtünk, másabb lesz a program, mint ha csak a bajnokságra koncentrálnánk. Nem egyszerű a feladat, de így is fel tudunk készülni. A sok eső miatt az első edzést a stadion mögötti pályán tartottuk. A játék mellett természetesen a fizikai erősítésen is fontos hangsúly lesz, az XXL-ben is akarunk majd tréningezni.

0 hozzászólás

A héten magyar és külföldi próbajátékosok érkeznek


- Az Európa Liga selejtezőjének közelsége miatt a szakmai stábnak és a klubvezetésnek viszonylag gyorsan kell döntenie az átigazolásokról - nyilatkozta Németh Ottó technikai vezető.
- Emiatt már a héten érkeznek próbajátékosok, akik között lesznek magyarok és külfödiek is egyaránt. A sorsukról minél hamarabb szeretnénk határozni, hiszen e hét péntekig le kell adnunk az MLSZ-be az Európa Ligára benevezettek névsorát.
A pontos neveket és a részletes információkat várhatóan holnap olvashatják szurkolóink honlapunkon.

0 hozzászólás

Csapatunk elkezdte a felkészülést


- Csapatunk a mai nap elkezdte a felkészülést a következő szezonra illetve az Európa Liga selejtezőjére - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- Hosszabb szabadságot kapott két játékosunk, Darko Pavicevic ma érkezik vissza Zalaegerszegre, és holnap áll munkába, Artjoms Rudnevs pedig vasárnapig nyaral, ő hétfőn kezdi el az edzéseket. Rajtuk kívűl a teljes keret a szakmai stáb rendelkezésére áll.
Az is eldőlt, hogy a jövő hétfői, 21-ei Samara elleni felkészülési mérkőzésünket 17:30-as kezdettel játsszuk Bükfürdőn.

0 hozzászólás

Az Európa Liga résztvevői, lebonyolítása


Az UEFA Európa Liga három kvalifikációs fordulóval kezdődik, majd a play-off körrel folytatódik, majd 48 csapat 12 csoportban küzd a végső győzelemért.

Az egyenes kieséses szakasz tavasszal következik, a döntőre pedig a dublini Arénában május 18-án kerül sor.

Az alábbi felsorolás a résztvevő csapatokat mutatja be, lebontva, hogy ki mikor, melyik körben kapcsolódik be a sorozatba.

0 hozzászólás

Vásárolj bérletet az új szezonra a tavalyi árakon!


A ZTE FC 2010-2011-es szezonjára vonatkozó bérletek a tavalyi árakon vásárolhatók meg 2010. július 9-ig!
Az akció kizárólag az éves bérletekre érvényes!

Éves bérletet vásárló szurkolóink idén is térítésmentesen tekinthetik meg a ZTE FC II mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa őszi találkozóit! Sőt! Az Európa Liga első fordulójának hazai meccsét is ingyenesen nézhetik meg!

A bérletértékesítés 2010. június 14-én kezdődik a ZTE Marketing Kft. Irodájában, a 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16. szám alatt.

0 hozzászólás

Játék és szórakozás a kedvencekkel a VB alatt


A Zalaegerszegi Televízió, a Taverna étterem és a ZTE Futball Club közös rendezvényre hívja a futballszeretőket a világbajnokság alatt.

2010. június 11-től a Taverna étteremben két nagyképernyős LCD televízión lehet nyomon követni a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság eseményeit. A házigazda, tulajdonos Horváth Gergő többek között kedvező áron kínált, friss csapolt sörrel és Soproni Sör nyereményjátékkal várja az érdeklődőket, légkondicionált pincehelyiségében.

A Zalaegerszegi Futball Club játékosai az előre meghirdetett és kiemelt mérkőzéseket együtt tekintik meg a jelenlévőkkel, szurkolókkal.

0 hozzászólás

Szurkolóink Polareczkit és Vittmant vinnék a nagyok közé


Olvasóink 37%-a Polareczki Rolandot küldené fel az első csapat keretébe. Pola az U19-es csapat egyik alapembere volt, aki abban a szezonban 22 gólg termelt, idén pedig már az NBII-ben összesen 8-ig (7 bajnoki, 1 Ligakupa) jutott.
A második helyen Vittman Ádám következik, aki idén a különböző sorozatokban 7 találatig jutott.
A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Dóczi Krisztián léphetett fel, őt az univerzális Péter Péter követi. Az 5. helyen az NBII-es válogatottban is bemutatkozó Turcsik Tamás áll, majd tehetséges bal oldali védőnk, Kocsis Adrián.

0 hozzászólás

Németh Ottó: - Mozgalmas hét elé nézünk


- Június 16-án, szerdán csapatunk elkezdi a felkészülést a következő évre ill. az Európa Liga selejtezőre - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Csütörtökön és pénteken már két edzés szerepel a programban, délben pedig közös ebéden vesznek részt a játékosok az Arany Bárányban.
Jövő hétfőn, azaz 21-én 18:00 vagy 18:30-as kezdettel Bükön játsszuk első felkészülési mérkőzésünket az orosz első ligás Samara ellen, 25-én pénteken pedig a másodikat.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Szépen köszöntöttük 90 éves évfordulónkat


- A bajnokság után lehet, hogy csalódottnak kellene lennem, de nem vagyok az - értékelt Nagy Ferenc elnök.
A csapat végig harcban volt a dobogóért, és külső körülmények is belejátszottak, hogy lecsúsztunk a 3. helyről. A Magyar Kupában a klub fennállása során először jutottunk a döntőbe. Sajnos, ott a vártnál gyengébben teljesítettünk, ezért lettünk ezüstérmesek. A legfontosabbat a végére hagyva: hosszú ideje terveztük az újabb nemzetközi kupaszereplést, amit sikerült teljesítenünk. Indulhatunk az Európa Liga selejtezőjében. Nemzetközi szereplésünk, úgy vélem, marketing szempontjából óriási jelentőségű a város számára, amit jó lenne kihasználni.

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004