ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2010-2011 - November

Dézsi Attila: - A stadionok helyzetével kellene foglalkozni


Az elmúlt hetekben felvetődött, hogy a magyar NBI-nek át kellene állnia az őszi-tavaszi rendszerről a tavaszi-őszi lebonyolításra.

- Jelen pillanatban egyik rendszer sem jelent megoldást - nyilatkozta Dézsi Attila. - Egyrészt javítani kell a stadionok minőségét, másrészt, meg kell oldani, hogy minél rövidebb legyen a felkészülés. Más futballkultúrákban egyszer van komolyabb alapozás, ami kitart egész évre, nálunk kétszer: télen három, míg nyáron egy hónapig.

0 hozzászólás

Vlaszák Géza lett a Kaposvár elleni bajnoki legjobbja


A szavazatok több, mint felét kapta, így Vlaszák Géza lett a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzés legjobbja. Rutinos portásunk ismét számtalan ziccert hárított, folytatja fordulók óta tartó jó formáját.
A második helyre a lendületes szélső játékot bemutató és gólpasszt jegyző Prince Rajcomar ért oda, utána pedig Matej Miljatovic következik.
Utánuk Kamber Djordje és Szalai Tamás érkezik, akik ezúttal is a pálya minden pontján feltűntek és rendkívül hasznos futballt produkáltak.

1 hozzászólás

Hóhelyzet


A ZTE FC klubvezetése ma faxon tudatta az MLSZ Versenybizottságával, hogy a hétvégi Haladás elleni mérkőzésünket a pálya alkalmatlansága miatt megrendezni nem lehet.
A Szolnok elleni mérkőzésünk után a pálya már használhatatlanná vált, az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt tovább romlott az állapota. Az éjjel lehullott 15-20 cm havat sem géppel, sem kézi erővel letakarítani nem lehet, mert az folyamatosan olvad. Mivel a mérkőzés kiemelt kockázatúnak lett minősítve, ezért nyomatékosan kértük a Versenybizottságot a gyors állásfoglalásra, hiszen az előkészületek már zajlanak.

0 hozzászólás

Vasárnap 13:00-tól ZTE FC II - Sárvár FC


- Keserű vereséget szenvedtünk egy hete, s most mindenképp javítani szeretnénk - nyilatkozta a holnapi szezonzáró előtt Balázs Zsolt, a ZTE FC II vezetőedzője. - Figyelmeztető, hogy akkor is verhető csapattal találkoztunk, s papíron a Sárvár ellen is nyernünk kellene... Nagyon remélem, hogy ezúttal sikerül is.

A mérkőzésre holnap 13 órai kezdettel a ZTE-Aréna mögötti bekerített füves pályán kerül sor, a belépés pedig természetesen ezúttal is díjmentes!

4 hozzászólás

Kaposvár - ZTE FC 2:1


Csapatunk az előrehozott tavaszi nyitányon Kaposvárra látogatott, ahol természetesen szerettünk volna visszavágni a nyár végi 3:5-ért!

Nagyszerűen indult a mérkőzés, hiszen már az első támadásunkból sikerült vezetést szereznünk: Rajcomar középre adását Simon passzolta a hálóba, 0:1.
A gyors gólt követően magához tért a Kaposvár, előbb Oláh egyenlített, majd egy kihagyott 11-est követően Peric talált be, 2:1 oda...

12 hozzászólás

Illés Gyula visszatér a kezdőcsapatba


Illés Gyula sérülése már a múlté, így semmi akadálya sincs, hogy középpályásunk ismét elfoglalja a helyét a Kaposvár elleni kezdőcsapatban.

Kaposvár: Milinte - Grúz, Zsók, Gujic, Peric - Hegedűs, Pedro - Balázs, Okuka, Pavlovic - Oláh

ZTE FC: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Varga, Panikvar - Szalai, Kamber, Horváth, Illés - Rajcomar, Simon

1 hozzászólás

Csank János: - Szeretnénk minél jobb eredményt elérni


- Nem értek egyet a tavaszról előrehozott mérkőzésekkel - jelentette ki Csank János.
- A versenykiírásnak éppen az lenne a szerepe, hogy esélyegyenlőséget adjon és ez itt csorbul. Elég csak azt alapul venni, hogy az óriási érdeklődésre számot tartó Zete-Haladás meccs odavágóját augusztusban, ideális körülmények közt, 6-8 ezer néző előtt játszottuk Szombathelyen, míg most jóval kellemetlenebb körítés várható. Ha nem lesz eső, akkor is bokáig érő sárban kell focizni, és jó esetben is csak 2 ezer szurkoló várható. Ez nálam nem esélyegyenlőség. Arról nem is beszélve, hogy ilyenkor nem nagyon lehet futballozni.

0 hozzászólás

Sisa Tibor: - Bízom a hazai győzelemben


- Úgy informáltak, hogy a Rákóczi a fennállása óta a legjobb őszi eredményét ért el - értékelte a szezont Sisa Tibor.
- Ennek nagyon örülünk, de ez már a múlt, ami esetleg bekerülhet a helyi sporttörténelembe. A múltból nem lehet megélni, menni kell tovább, nagyon bízom benne, hogy senki sem elégedett meg: további szép eredményeket és újabb meglepetéseket szeretnénk elérni.

0 hozzászólás

Van aki játszana és van aki nem...


- A döntésnek köze sincs a szakmához. Aki látta a szombati mérkőzésünket, az tudja, hogy felesleges volt taktikai utasítást adnom a játékosoknak. A pálya talaja katasztrofális - nyilatkozta Csank János.
- Nem sok értelme van pályára lépni. Előre eldöntötték, mikor játsszunk, pedig előfordult már, hogy november 10-én esett a hó. Nincs világverseny, ráérünk jövőre futballozni - érvelt Prukner László.
- Dilettánsok vitatkoznak. A jó meleg szobában hoznak döntéseket, ami nem feltétlenül szerencsés. Tudtuk, hogy november végén, december elején ilyen az időjárás - fogalmazott Horváth Károly.

2 hozzászólás

Nyílt nap 1996-1997-ben születettek részére


Kedves Szülők! Kedves 1996-1997-ben született fiúk!
A ZTE Akadémia 2010. november 27-én, szombaton 10 órakor nyílt napot rendez Zalaegerszegen, a Városi Ifjúsági és Sportcentrumban (Zalaegerszeg, Vágóhíd út 16.) Szeretettel várjuk mindazokat az 1996-1997-ben született fiúkat, akik már rendelkeznek labdarúgó előképzettséggel, érdeklődnek a ZTE Akadémia iránt és szívesen folytatnák tanulmányaikat és labdarúgó pályafutásukat a nálunk.
Kérünk mindenkit, hogy felszerelést hozzanak magukkal, az esemény az időjárás függvényében füvön vagy műfüvön kerül megrendezésre!

0 hozzászólás

Kaposvár - ZTE FC élő közvetítés a csaksport.hu-n


A CsakSport Médiaközpont holnap délután 16 órától élő "hangos" közvetítést ad a Kaposvár - ZTE FC bajnoki mérkőzésről. Így internet hozzáféréssel rendelkező szurkolóink nyomon követhetik kedvenceik szombati 90 percét is.

A link, ahol a közvetítés hallható: www.csaksport.hu

Szurkoljunk minél többen csapatunknak, hogy jó eredményt érjünk el a Monicomp Liga tavaszi nyitányán és megőrizzük előkelő helyezésünket!

0 hozzászólás

Töltsük meg a Hali ellen is a ZTE-ARÉNÁT!


December 4-én szombaton, 16:00 órától a Haladás gárdáját fogadjuk a ZTE-Arénában. Csapatunk eddig már bizonyította, hogy idén is lehet "rá" számítani, a jelenlegi 2. helyünk minden várakozást felülmúl. Ideje, hogy a két évvel ezelőtti Haladás, és a múltkori Fradi elleni telt házat a szombathelyiek ellen megismételjük.

Ennek elősegítésére két akciót is hirdetünk:

1.) A november 29. és december 3. között elővételben jegyet váltó szurkolóink a belépőket a tavalyi áron vehetik meg.

0 hozzászólás

Ismét lesz ZTE-DVD az idény kék-fehér bajnoki góljaival


A tavalyi nagy sikeren és érdeklődésen felbuzdulva klubunk idén is megörvendezteti szurkolóit az összes őszi bajnoki góllal. A Haladás elleni mérkőzés után már kapható lesz az a DVD, ami 2010-2011-es Monicomp-liga összes kék-fehér gólját foglalja egy csokorba. Ezen felül pedig egy meglepetést is tartalmaz majd...

Lepje meg szeretteit egy igazán egyedi ajándékkal az ünnepekre! További részletekkel hamarosan jövünk!
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Simon Attila: - Remélem maradhatok Zalaegerszegen


- Nyolcéves koromban addig kértem édesapámat, hogy vigyen el focizni, míg kérésem meghallgatásra talált - emlékezett a kezdetre Simon Attila.
- Az MTK-ban nevelkedtem, és bár a junior bajnokságban 42 góllal gólkirály lettem, tizenkét év után nem kaptam szerződést a fővárosi csapatnál. Ezután két kisebb pesti csapat, a BKV Előre és a Soroksár következett. Az élvonalban a Diósgyőr, majd az Újpest, utána a Kecskemét és most a ZTE színeiben rúgom a bőrt. A srácok gyorsan befogadtak, egy új közösséget persze azért meg kell ismerni, akár a csak a ZTE játékát. Közben ért családi gyász is, édesapám meghalt, ami szintén rosszul hatott a teljesítményemre. Nagyon fontos volt számomra, hogy minél előbb megszerezzem első gólomat a ZTE színeiben. Ezután a gátlások leomlottak bennem.

0 hozzászólás

Dézsi Attila: - Jobb lenne lefújni az előrehozott fordulókat


Az eső következtében sártengerré vált a ZTE-Aréna centerpályája, ráadásul vasárnap éjszaka és hétfőn is jelentősebb mennyiségű csapadék esett. A talaj már képtelen elvezetni a vizet és több hazai klub is hasonló gondokkal küzd. Hétfőn arról zajlottak az egyeztetések az élvonalbeli csapatok és az MLSZ között: jobb lenne "lefújni" a tervezett 16. és a 17. fordulók őszi megrendezését.

- Mi Kaposvárra utaznánk szombaton, ahol a mostani hét végén is bajnokit játszottak, szerdán Ligakupa találkozóra kerül sor, melyet mindenképpen meg kell rendezni, hiszen tévés meccs lesz, aztán következnénk mi - vázolta a helyzetet Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

0 hozzászólás

Matej Miljatovic lett a Szolnok elleni bajnoki legjobbja


Védelmünk oszlopa, Matej Miljatovic, aki a hétvégén jó teljesítményét egy góllal "fejelte meg" megérdemelten lett a Szolnok elleni bajnoki legjobbja. Szlovén bekkünk a voksok felét zsebelte be!
Őt 20%-kal, a szintén gólt szerző és rengeteget robotoló középpályásunk, Djordje Kamber követi. A harmadik helyre az ismét egyre jobban magára találó Balázs Zsolt ért oda. Utána az egyre jobb formában futballozó Ahmet Delic következik, aki Balázs kiválásával fontos szerepet tölthet be a bal szélen. Végül, de nem utolsó sorban pedig Horváth András jön, aki távoli bombáival ismét elkezdte riogatni az ellenfél kapusait.

0 hozzászólás

Balázs Zsolt részleges bokaszalag-szakadást szenvedett


Balázs Zsolt a Szolnok elleni bajnoki 53. percében cserét kért. Egy peches mozdulatot követően aláfordult a lába, eztért kellett váltani. A kispadnál nem tűnt nagynak a baj, ám a részletes orvosi vizsgálat kimutatta, hogy támadónk részleges bokaszalag-szakadást szenvedett.

Szerencsére műteni nem kell Balázst, fiatal játékosunknak viszont egy hónapot ki kell hagynia, így számára véget ért a 2010-es fociév.

Zsoltnak jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk! Hajrá ZTE!

2 hozzászólás

ZTE FC II - Büki TK 1:2


Második csapatunk a Büki TK csapatát fogata a stadion mögötti füves pályán. Hosszú szünet után újra pályára lépett a sérüléséből felépülő Milan Bugonovic.
Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét kapu előtt akadtak helyzetek. A 12. percben jött a szokásos védelmi hibánk, egy kontratámadás után a vendégek megszerezték a vezetést. Ezt követően is a két tizenhatos közt folyt a játék, a kapuk felváltva forogtak veszélyben. Több gól már nem született, így vendégelőnnyel ért véget az első félidő.
A szünet után mi léptünk fel támadólag, az ellenfél szinte át sem jött a térfelünkre, de a gólhelyzeteink rendre kimaradtak.

0 hozzászólás

Vasárnap 13:00-tól ZTE FC II - Büki TK


Második csapatunk is hazai környezetben lép pályára a hétvégén. Balázs Zsolt tanítványai a Büki TK együttesét fogadják a stadion mögötti füves edzőpályán.

Szeretettel várjuk szurkolóinkat, hogy minél többen látogassanak ki és buzdítsák fiataljainkat a 3 megszerzéséért. Egy esetleges győzelemmel ismét felzárkózhatunk a tabella elejébe, a közvetlen élbolyba. A mérkőzés megtekintése ingyenes, a kezdés pedig vasárnap 13:00-kor!
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE - Szolnok képekben


Csapatunk tegnap délután a Monicomp Liga utolsó, azaz 15. őszi fordulójában magabiztosan győzte le a Szolnok együttesét, amivel bebiztosítottuk dobogós tagságunkat. Sőt! A Debrecen vereségét kihasználva visszavettük a 2. helyet!
Az irreális talajú pályán mindkét csapat nehezen futballozott, de mégis mindenki viszonylag jól alkalmazkodott hozzá, így ha végig nem is látványos, de néha tetszetős futballt láthattak a stadionba kilátogató nézők. Miljatovic és Kamber góljára csak Remili tudott válaszolni a hajrában, így végül 2:1 arányban legyőztük a Tisza-partiakat!

0 hozzászólás

A mérkőzés körülményei...


Csapatunk évek óta bizonyítja, hogy a magyar labdarúgás közvetlen élvonalába tartozik. Sajnos a pályánk minősége nem követi a szereplésünket, a mellékelt képek bizonyítják, hogy ma milyen nehéz dolga is volt mindkét csapatnak a mai délutánon.

Ennek fényében kéretik megítélni a játék élvezhetőségét és minőségét... Természetesen köszönjük szurkolóinknak a kitartó biztatást és hogy az őszi szezon alatt végig segítettek bennünket, az elért fantasztikus eredmény, a második hely pedig közös siker!
Hajrá ZTE!

5 hozzászólás

Csank János: - Szerettük volna megtartani a pozíciónkat


- Nehéz meccs volt, nagy küzdelem jellemezte a 90 percet - értékelt Csank János.
- Magunkat is le kellett győzni, hiszen az utolsó helyezettet fogadtuk, szerettük volna tartani a pozíciónkat. Az elején tompán kezdtünk, sok pontatlanság volt a játékunkban, sok labdát adtunk el. A Szolnok jól felkészült belőlünk, technikás játékosai higgadtan futballoztak. Nem volt könnyű feltörni őket, de hála a korai gólunknak sikerült. Gratulálok a csapatnak, hiszen az őszi szezont az előkelő 2. helyen zártuk.
De itt nem ér véget a bajnokság, hiszen előrehoztak tavaszról 2 fordulót.

1 hozzászólás

ZTE FC - Szolnok 2:1


Csapatunk a mai eredményes játékával feltette a koronát az őszi teljesítményére, hiszen győzelmünkkel visszavettük a 2. helyet a Debrecentől!

Jól indult a mérkőzés, Miljatovic fejesével gyorsan sikerült vezetést szereznünk. Előnyünk tudatában magabiztosan játszottunk, végig irányítottuk a találkozót. A szünet után Kamber megduplázta az előnyünket, végleg megnyugtatva ezzel a csapatot és a stadionba kilátogató szurkolókat. A végén nem maradhatott el egy kisebb megingás, ami után a Szolnok szorossá tette az eredményt, ám ezzel együtt győzelmünk nem forgott veszélyben.

2 hozzászólás

Csank János: - Kötelező győzelmet várnak el tőlünk


- Mint mindegyik, ez is nehéz mérkőzés lesz, merthogy kötelező győzelmet várnak el tőlünk - tért rá a mai találkozóra Csank János.
- Valószínű, hogy egy bekkelős csapat érkezik hozzánk, s remélem is, hogy nem fognak sokat támadni és hibára tudjuk majd kényszeríteni a vendégeket. A csalódások korszakát nem most szeretnénk elkezdeni...
A kispadunk nem túl hosszú, még mindig sok a sérültünk, de néhányuk állapota szépen javul, Bogunovic például már teljes értékű edzésmunkát végez. Ennek függvényében elvileg játszhatna, de másfél hónapja nem lépett pályára tétmeccsen, úgyhogy ezen a hét végén majd a második csapatban tér vissza, persze az még elképzelhető, hogy a szombati meccsen kispados lesz...

1 hozzászólás

Horváth András: - Jó lenne a csapat sikeréhez góllal hozzájárulnom


- Nehéz mérkőzésre számítok, mivel mindig azok a találkozók a nehezek, ahol felénk billen a mérleg nyelve - nyilatkozta a Debrecen ellen bomba-gólpasszt jegyző Horváth András.
- A vendégek minden bizonnyal 8-9 emberrel védekeznek. A sok eső miatt a talaj sem lesz ideális. Nagy szerep jut a küzdeni tudásnak, ha nem sikerül közelről bevennünk a szolnoki kaput, átlövésekkel kell kísérleteznünk. A hét során minden gond nélkül tudtam edzeni, jó formában érzem magam. Egy debrecenihez hasonló bombával szeretnék végre a kapuba találni. Jó lenne a csapat sikeréhez góllal hozzájárulnom. Mindenképpen győzelemmel szeretnénk zárni az őszt.

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Az ilyen mérkőzések a legnehezebbek


- Kötelező győzelmet várnak tőlünk a szurkolók, de az ilyen mérkőzések a legnehezebbek - vezette fel a holnapi bajnokit Kocsárdi Gergely.
- A Szolnok veszélyes ellenfél lehet, egyik csapat sem verte el őket nagyon. Az edzőváltás óta védekezésük stabilabbá vált, idegenben és hazai pályán is kontrázni próbálnak. Sordöntő lesz, hogy mikor sikerül feltörni védelmüket. Ha az első 30 percben gólt sikerül szereznünk, könnyebben begyűjthetjük a 3 pontot. Ellenkező esetben alaposan meg kell küzdenünk, az esetleges sikerért. Bízunk közönségünk támogatásában, együtt fontos sikert arathatunk!

0 hozzászólás

Vittman Ádám sikeres műtéten esett át


Csapatunk fiatal támadója, Vittman Ádám sikeres térdműtéten esett át. Bízzunk a minél hamarabbi felépülésben, ha minden a tervek szerint alakul, akkor Ádám együtt kezdheti meg a csapattal a tavaszi felkészülést!

Rajta kívűl Pavicevic, Kovács és Máté szerepel még a maródiak listáján, illetve Illés, aki a múlt pénteki edzésen sérült meg. Bízunk benne, hogy ő hamarosan játékra jelentkezhet, ahogyan Bogunovic is, akinek rendbe jöttek a szalagjai, teljes értékű edzésmunkát végez és remélhetőleg minél előbb Csank János rendelkezésére állhat.

0 hozzászólás

Németh Ottó: - Optimistán tekintek a szombati meccs elé


- Egy mondat erejéig visszakanyarodnék a múltkori, Debrecen elleni meccshez: úgy gondolom, hogy méltó ellenfelei voltunk a bajnoki címvédőnek, a játékosok pedig bizonyították, hogy képesek egymásért küzdeni - kezdte nyilatkozatát Németh Ottó technikai vezető.
- A DVSC ellen sajnos tovább bővült a sérültek listája, így már 1,5 hónapja 6 alapemberét nélkülözi a csapat. De legutóbb is bizonyították, hogy óriási mentális tartással rendelkeznek, már hetek óta erőn felül teljesítenek.

0 hozzászólás

Balázs és Vlaszák lettek a DVSC elleni meccs legjobbjai


Az ismét több bravúrt bemutató Vlaszák Géza és a veszélyesen futballozó Balázs Zsolt lettek a Debrecen elleni bajnoki legjobbjai szurkolóink szerint. Fiatal támadónk és rutinos portásunk összesen a voksok felét szerezték meg.

Őket a szépítő gólunk szerzője, Simon Attila követi, majd pedig védelmünk kőkemény oszlopa, Matej Miljatovic jön. Végül, de nem utolsó sorban a szünetben pályára lépő és sistergős bombájával gólpasszt adó Horváth András következik.

2 hozzászólás

Lapszemle: Néha bele kellett volna rúgni


Meccs előtt italozás, a csapat mezének földhöz vágása, társa nőjét elszerető védő, verekedő középpályás, az edzőt káromkodva gyalázó csatár - csupa olyan ügy, amely feszültséget kelt egy futballcsapatnál, és nehéz helyzetbe hozza az edzőt. Összeszedtünk egy csapatnyi olyan futballistát, akit a szurkolók és a média kezelhetetlennek könyvelt el, és magyar edzőket kérdeztünk, mit tettek volna, ha ők szembesültek volna a botrányhősök által okozott galibával. Csank János, Prukner László és Verebes József sok esetben teljesen más utat választana.

Jens Lehmann: A kapusokat alapból flúgosnak tartja a futballtársadalom, Lehmannra ez fokozottan igaz. Előszeretettel kakaskodott az ellenfél játékosaival, de ha bepipult, saját társait sem kímélte.

0 hozzászólás

Töltsük meg a Hali ellen is a ZTE-ARÉNÁT!


December 4-én szombaton, 16:00 órától a Haladás gárdáját fogadjuk a ZTE-Arénában. Csapatunk eddig már bizonyította, hogy idén is lehet "rá" számítani, a jelenlegi 3. helyünk minden várakozást felülmúl. Ideje, hogy a két évvel ezelőtti Haladás, és a múltkori Fradi elleni telt házat a szombathelyiek ellen megismételjük.

Ennek elősegítésére két akciót is hirdetünk:

1.) A november 29. és december 3. között elővételben jegyet váltó szurkolóink a belépőket a tavalyi áron vehetik meg.

1 hozzászólás

Folytatódik az autogramkártyás játékunk


Az Újpest ellen debütáltak a játékosok aláírásaival ellátott autogramkártyák. A Szolnok ellni bajnokin folytatódik a sorozat!
Mint ismeretes, a kártyákkal kapcsolatban játékot is hirdettünk, elsősorban a szurkolói utánpótlásnak, a Zetét buzdító gyermekeknek: minden hazai mérkőzésünkön a Déli Tribün két büféjénél lehet egy-egy játékos kártyájához (tehát mérkőzésenként kettőhöz) hozzájutni, méghozzá azoknak, akik gyermekeiknek egy-egy SPORT szeletet vásárolnak. A bajnokság utolsó mérkőzésén (Debrecen ellen itthon, tervezett időpont: május 21.) az összes játékost összegyűjtő gyermek között értékes ajándékokat sorsolunk ki (mezek, labdák stb. ).

0 hozzászólás

Csank János: - Döntő helyzetekben hibáztunk


- Az első félidőben amellett, hogy balszerencsénk volt, kissé elaludtunk, mezőnyfölényben játszott a Debrecen - elemezte a mérkőzést Csank János.
- Mindkét gól előtt rosszul helyezkedtünk, a hajrában pedig Simonnak legalább a kipattanót értékesítenie kellett volna. A szünetben keményebb játékot kértem a csapattól, és hogy bátran próbálkozzanak, a szépítő gólunkat is egy ilyen lövés előzte meg. Jelentősen felpörögtek az események a második 45 percben, kijött a DVSC nemzetközi rutinja, mi pedig döntő helyzetekben hibáztunk a kapu előtt. A játékvezető érdekes felfogásban fújta a meccset, érdemes lesz visszanéznem egypár jelenetet. A vereségünknek természetesen nem ez az oka, ha higgadtak és nyugodtak tudtunk volna lenni, akkor ponttal, pontokkal térhettünk volna haza Debrecenből...

6 hozzászólás

Debrecen - ZTE FC 2:1


Csapatunk ma Debrecenbe látogatott, ahol egy küzdelmes mérkőzésen nem vallottunk szégyent, de mégis 2:1-es vereséget szenvedtünk a bajnoki címvédőtől.
Sajnos rosszul kezdtük a találkozót, egy peches öngóllal viszonylag már korán hátrányba kerültünk, amit a félidő közepére megduplázott a Loki. A félidő hajrájában Simon szépíthetett volna, de kétszer is megremegett a lába...
A szünetben Csank János Horváthot állította be, aki meghálálta a bizalmat, hiszen nagy része volt abban, hogy gyorsan sikerült a szépítés. Ezt követően nagy erőket mozgósítottunk, beszorítottuk ellenfelünket a kapujuk elé, de érvényes gólt nem sikerült szereznünk...

7 hozzászólás

Várpalotai BSK - ZTE FC II 1:4


Második csapatunk ma Várpalotán lépett pályára NBIII-as bajnoki mérkőzés keretében. Az első csapatból a sok sérülés miatt senki sem játszott vissza, sőt az itt játszó fiatalok közül Turcsik, Kocsis és Cebara is az első kerettel elutazott Debrecenbe.
Fiataljaink bátran kezdték a találkozót, az első percben már óriási helyzetbe került Sági, de nem tudta értékesíteni azt. Negyed órával később viszont már nem hibáztunk, egy szemfüles góllal megszereztük a vezetést. A gól után is sorra dolgoztuk ki a helyzeteinket, amiket sajnos rendre elhibáztunk. A félidő hajrájában sikerült még kétszer betalálnunk és magabiztos előnnyel vonulhattunk a szünetre.

0 hozzászólás

Barna és Delic kezdőként kap lehetőséget


Barna Zsolt és Ahmet Delic pillanatnyi jó formája miatt mindketten a DVSC elleni kezdőcsapatban kapnak lehetőséget Csank Jánostól. Varga Róbert felépült kisebb sérüléséből, elfoglalhatja helyét a védelemben, Rajcomar is teljes értékű munkát végez már, ő a kispadról várja a bevetést, ahogy a Vasas ellen brillírozó Cebara is.

Csapatunk összeállítása: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Varga, Panikvar - Szalai, Barna, Kamber, Delic - Simon, Balázs

0 hozzászólás

Csank János: - Nyugodtan, fegyelmezetten kell játszanunk


- Úgy gondolom, hogy a Debrecenen nagyobb a teher, hazai pályán játszanak, meg kell felelniük a szurkolóknak, és nem utolsó sorban csökkenteniük kell a hátrányukat a Videotonnal szemben - tért ki mai ellenfelünkre Csank János.
- Az biztos, hogy mindkét csapat nagyon elszánt lesz, de remélem, hogy mi leszünk a nyugodtabbak, a lazábbak, amivel eredményesek lehetünk. Nem tulajdonítunk nagy jelentőséget a Loki hétközi kupa-kudarcának, sok mérkőzést játszottak a szezonban és egyre jobb teljesítményt nyújtanak.

0 hozzászólás

Herczeg András: - A ZTE évek óta ott van az esélyesek között


- A Zalaegerszeg évek óta ott van az esélyesek között, most is jól teljesítenek - nyilatkozta Herczeg András.
- Stabilak, masszívak, erőszakosak, agresszívak és bár nyáron Rudnevs személyében elvesztették egyik legjobbjukat, így is vannak olyan játékosok – például Rajcomar, Simon, Illés -, akik egyénileg is el tudnak dönteni mérkőzéseket. Masszív, erős felépítésű labdarúgóik vannak, nagyon sok párharcot nyernek, fel tudják őrölni és hibázásra kényszeríteni az ellenfelet. Sajnos sérülés miatt kérdéses Yannick játéka, de Fodor Marcell, Kulcsár Tamás és Farkas Balázs is maródi.

0 hozzászólás

Szalai Tamás: - Remélem, folytatni tudjuk sorozatunkat


- A Ferencváros ellen megnyert bajnoki és a Vasas elleni kupasiker jótékonyan hatott ránk, a bajnok otthonában sem feltartott kézzel lépünk pályára - nyilatkozta határozottan Szalai Tamás.
- Az utóbbi időben nekem is, és a csapatnak is jól megy a játék, bízom benne, hogy ez holnap is így lesz! Hétközben a kecskemétiek is bizonyították, hogy lehet nyerni Debrecenben. A sérültek közül Panikvar és Rajcomar a csapattal tartott, így bővült a keret. Remélem, folytatni tudjuk veretlenségi sorozatunkat. Egy pontot mindenképpen remélek, de egy nagyon jó játékkal párosuló eredményességgel a 3 pont sem lehetetlen.

0 hozzászólás

Vlaszák Géza: - Nem szabad félnünk a Debrecentől


- Jó a hangulat a csapat háza táján, és optimisták a DVSC elleni találkozó előtt - vezette fel a holnapi derbit Vlaszák Géza.
- Nem téveszt meg bennünket, hogy a Loki a Magyar Kupában hét közben hazai pályán botlott, a bajnoki találkozó egészen más lesz. Az eddigi eredményeink alapján viszont egészséges önbizalommal léphetünk pályára. Nem szabad félnünk a Debrecentől, akkor sem, ha hazai pályán játszik. Pontot mindenképpen remélek a találkozótól, az lenne az igazi, ha sikerülne nyernünk, akkor megerősítenénk pozíciónkat. Mindkét csapat számára fontos a találkozó, mivel hazai siker esetén megelőzhetne bennünket a DVSC.

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely tagja lett az MLSZ játékosbizottságának


Az MLSZ szerdai ülésén vált véglegessé az 5 bizottság összetétele, ennek kapcsán egy sportdiplomáciai sikert szerzett klubunk: Kocsárdi Gergely tagja lett az MLSZ játékosbizottságának. Rajta kívül még Lisztes Krisztián, Böjte Attila, Koltai Tamás, Nyerges Krisztián, Pataj Zoltán és Végh Zoltán vesz részt a munkában.

- Ez teljesen új információ, ami nagyon megtisztelő számomra, hogy gondoltak rám és számítanak a tapasztalatomra. Konkrétan még nem tudom, mi lesz a feladatunk, hiszen korábban nem egyeztettünk, de kíváncsian várom a részleteket - kommentálta a felkérést csapatkapitányunk.

0 hozzászólás

Reagálás az MLSZ által kiszabott büntetésre


Mint ismeretes, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a ZTE FC - FTC mérkőzés után az érintett klubokat "szurkolói rendbontások" miatt 800 ezer Ft összbüntetésre ítélte. Mellékeljük a Fegyelmi Bizottság indoklását.
Csak annyit kívánunk ezzel kapcsolatban megjegyezni, hogy a szezon LEGJOBB hangulatú, telt házas meccsén vagyunk túl Zalaegerszegen, fegyelmezetten és kultúráltan viselkedő, végig szurkoló hazai és 1200 ferencvárosi szurkolóval. Az egyetlen - füst miatti - játékmegszakítás kivételével megítélésünk szerint semmilyen, ilyen mértékű büntetést "érdemlő" esemény nem történt. Jelezzük, hogy a Fegyelmi Bizottság hatáskörébe tartozó esemény csak olyan mérkőzéseken történhet, ahol szurkolók is vannak...

2 hozzászólás

Csank János: - Kevés barátom van a futballban


Azt mondta, hogy most hétvégén azért nem nyúlt bele az első félidő 20. percében a csapatba, mert senkit nem akart kinyiffantani. Korábban azt is mondta, hogy régebben sokkal keményebb volt, mára már elpuhult. Ez a mostani döntése is ennek volt köszönhető? Ma már jobban lelkizik, vagy a 20. perces cserét a kőkemény Csank se lépte volna meg?
- Az elpuhultam azért picit erős. Másféle terheléshez voltak hozzászokva a régebbi időkben a játékosok, pszichésen is, meg fizikálisan is. Nyilván minden évben változom én is, alakulok, és sosem kopírozom az előző szezont, semmilyen szempontból.

4 hozzászólás

Teljes az utánpótlás névsor: fotókkal kiegészítve


A ZTE Labdarúgó Akadémia honlapján, a www.zteakademia.hu-n hétről-hétre olvashatják a hétvégi utánpótlás mérkőzések (U13-U19) jegyzőkönyveit, edzői értékelésekkel kiegészítve.

Ezen kívűl örömmel jelentjük be, hogy végre elkészült az összes fiatal futballista-palántát tartalmazó adatbank, ahol mindenkiről színes fotó látható. A korosztályoknál pedig természetesen megtalálhatók az aktuális csapatfotók!
Emellett természetesen még számos haszonos információval állunk olvasóink rendelkezésére: edzői önéletrajzok, sorsolások, órarend, stb.
Hajrá kék-fehérek, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Vasas - ZTE FC 0:6


Csapatunk ma az Illovszky Stadionban, a Vasas ellen lépett pályára a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán.

Csank János ezúttal pihenőt adott Rajcomarnak, Panikvarnak, ők el sem utaztak a csapattal, Balázs, Barna és Kocsis pedig a kispadról beállva lendíthetnek játékunkon.

Jól indult a mérkőzés, hiszen a 14. percben Horváth beadását követően Delic révén megszereztük a vezetést, amit a 25. percben Simon egy szép lövéssel duplázott meg.

8 hozzászólás

Cebara és Delic is kezdőként bizonyíthat


Csank János kijelölte a Vasas ellni Magyar Kupa mérkőzés kezdőcsapatát, amelyben szerepet kap a hétvégi rangadót eldöntő Ahmet Delic és először léphet pályára a "nagyok között" fiatal, horvát középpályásunk, Stefan Cebara.

ZTE FC: Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Szalai, Varga - Horváth, Kamber, Illés, Cebara - Delic, Simon
Vasas: Végh - Mileusnic, Arnaut, Balog, Katona - Hrepka, Pavicevic, Bakos, Mundi - Lázok, Ferenczi
Honlapunkon élő tudósítással jelentkezünk Budapestről, az Illovszky Stadionból.

0 hozzászólás

Csank János: - Komolyan vesszük a Magyar Kupát


- Két élvonalban szereplő csapatnak mindig presztízsmeccs egy ilyen összecsapás. Így lesz ez most is - kezdte Csank János.
- Sokan mondják, hogy a kupát nem kell komolyan venni, de ez a mi esetünkben nem így van. A Vasasnak is nagyon fontos a siker. Mi jó formában vagyunk, és ezt szeretnénk folytatni. Ez lesz az első találkozó, ahol olyan eredményt szeretnénk elérni, ami a visszavágón reális esélyt ad számunkra a továbblépéshez.
Továbbra is sok a sérült a keretben, Pavicevic térdszalagműtét után lábadozik, Bogunovicnak részleges bokaszalag-szakadása van...

0 hozzászólás

Komjáti András: - Itthon szeretnénk legyőzni a ZTE-t


- Fontos célunk, hogy a kupában minél tovább talpon maradjunk, ennek érdekében az első lépés az lenne, hogy itthon legyőzzük a ZTE-t - vezette fel a mai párharc első felvonását Komjáti András.
- Nemrégiben mérkőztünk velük a bajnokságban, így minden játékos tudja, miben kell javulnia ahhoz, hogy ez megtörténjen. Formahanyatlások és a hétvégi bajnokira tekintettel, lesznek változások az összeálltásban. Két rutinos játékosunkat Németh Norbertet és Gáspár Józsefet pihentetem ezúttal, bár az utóbbi a kispadra leül majd. Lazar Arsic pedig belázasodott, így ő rá sem számíthatok.

0 hozzászólás

Akadémiai nyílt nap 1996-97-ben született fiúk részére


Kedves Szülők! Kedves 1996-1997-ben született fiúk!

A ZTE Akadémia 2010. november 27-én, szombaton 10 órakor nyílt napot rendez Zalaegerszegen, a Városi Ifjúsági és Sportcentrumban (Zalaegerszeg, Vágóhíd út 16.) Szeretettel várjuk mindazokat az 1996-1997-ben született fiúkat, akik már rendelkeznek labdarúgó előképzettséggel, érdeklődnek a ZTE Akadémia iránt és szívesen folytatnák tanulmányaikat és labdarúgó pályafutásukat a nálunk.
Kérünk mindenkit, hogy felszerelést hozzanak magukkal, az esemény az időjárás függvényében füvön vagy műfüvön kerül megrendezésre!

0 hozzászólás

Fiatal tehetségeink szerződéshosszabbítása


A ZTE FC Zrt. megállapodott fiatal tehetséges játékosaival: 2015. június 30-ig szóló szerződést kötött Balázs Zsolt, Kovács Gergő, Barna Zsolt, Kocsis Adrián, Turcsik Tamás és Vitman Ádám.

Gratulálunk a fiataloknak és további sok sikert kívánunk nekik. Reméljük megragadják az alkalmat, s minél hamarabb az első csapat kihagyhatatlan játékosai lesznek. Szorgalommal, tehetséggel, jó hozzáállással sokat segíthetnek az eredményes munkában.

Sok sikert kívánunk mindnyájuknak!

2 hozzászólás

Vasas - ZTE FC élő közvetítés a csaksport.hu-n


A CsakSport Médiaközpont holnap délután 17 órától élő "hangos" közvetítést ad a Vasas - ZTE FC Magyar Kupa mérkőzésről. Így internet hozzáféréssel rendelkező szurkolóink nyomon követhetik kedvenceik holnapi 90 percét is.

A link, ahol a közvetítés hallható: www.csaksport.hu

Szurkoljunk minél többen csapatunknak, hogy jó eredményt érjünk el, és kedvező helyzetből várjuk az egerszegi visszavágót!

0 hozzászólás

Balázs Zsolt lett a Fradi elleni rangadó legjobbja


Szurkolóink fele Balázs Zsoltot választotta meg a szombati, Fradi elleni rangadó legjobbjának. Zsoca nagyszerű formában játszik már egy ideje, kiválóan helyettesíti a gyengébben teljesítő gólfelelősöket.
Őt az elején hibázó, de aztán jelentősen feljavuló Leon Panikvar követi, a dobogó harmadik fokára pedig a könyörtelen ítéletvégrehajtó Ahmet Delic fért még fel. A 4. helyen a pálya minden pontján hasznosan futballozó Djordje Kamber jön, végül, de nem utolsó sorban pedig Szalai Tamás érkezik, aki ha kell védőt, ha kell középpályást játszik.

0 hozzászólás

ZTE Akadémia a Pályaválasztáasi Kiállításon


Kedves Szülők! Kedves végzős 8. osztályosok!

2010. november 11-12-én 9-16 óráig Zalaegerszegen, a Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre az immár hagyományos Pályaválasztási Kiállítás. A ZTE FC Utánpótlás Szakága nevében szeretnénk meghívni Önöket a kiállításon résztvevő Deák-Széchenyi Szakképző Iskola, Sportiskola "ZTE Akadémia" standjára, ahol részletes tájékoztatást kapnak a ZTE Labdarúgó Akadémiára történő beiskolázásról.

Szeretettel várjuk Önöket!

0 hozzászólás

Nyilasi Tibor: - Zseniális ítélet volt a Fradi ellen befújt 11-es


- Egyértelműen jogos volt a ZTE javára a Ferencváros elleni hétvégi meccs hajrájában megítélt, győztes gólt eredményező tizenegyes, Kassai Viktor zseniálisan vett észre egy büntetőterületen belül, ám nem a labda közelében elkövetett szabálytalanságot - szögezte le Nyilasi Tibor a Sport TV szokásos, vasárnap esti összefoglalójában.
- Megtorpantam egy picit, amikor ítéletet akartam mondani a kérdésben, így kértem egy kis szabálymagyarázatot. A szabálykönyvben 10 olyan ok van, amiért közvetlen szabadrúgást kell ítélni, ennek egyike az, amikor valaki ellöki ellenfelét. Büntetőt kell ítélni akkor, ha ezt valaki a saját büntetőterületén belül teszi...

2 hozzászólás

Köszönet és elismerés mindkét szurkolótábornak


A szombati ZTE - Fradi rangadót több, mint 8000 drukker tekintette meg a helyszínen, akik példát mutattak szurkolásból. A két csapat szimpatizánsai nagyon tetsztős hangulatot, igazi fiesztát varázsoltak a ZTE-Arénába, és külön kiemelendő a sportszerűség és hogy a fővárosiak fegyelmezetten vették tudomásul az eredményt.

A két klub között nagyon jó, baráti a kapcsolat, de ez meglátszott a szurkoláson is. Nem egymást szidták, de nem is másik csapatot, hanem a sajátjukat biztatták.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Soproni VSE 1:2


Második csapatunk ma délután ismét hazai környezetben lépett pályára NBIII-as bajnoki mérkőzésen. Fiataljaink ezúttal a több rutinos futballistával megerősített Soproni VSE együttesét akarták megleckéztetni, ez azonban végül nem sikerült...

Támadólag léptünk fel a találkozó elejétől kezdve, irányítottuk a mérkőzést, de egy rövidzárlatunkat és helyezkedési hibánkat kihasználva a vendégek szereztek vezetést. A szünetben Balázs Zsolt felrázta a társaságot, a második játékrészben nagyobb nyomást gyakoroltunk a soproni kapura, aminek eredményeként Kocsis egyenlített.

0 hozzászólás

ZTE - Ferencváros képekben


Csapatunk ismét egy hajrában szerzett találattal, ezúttal a rivális Ferencváros ellen gyűjtött 3 fontos pontot.

Csank János sérültekkel megtizedelt együttese ezzel együtt már 6 győzelmet aratott sorozatban, bizonyítva ezzel a kétkedőknek, hogy igenis komolyan kell számolni a Zalaegerszeggel a bajnokságban.
Ezúttal Balázs gyors gólját Rósa még kiegyenlítette, de a hajrában Delic 11-esével megszereztük a győzelmet.
Az alábbiakban a találkozó legjobb felvételeiből szemezgettünk, hajrá ZTE!

4 hozzászólás

Csank János: - A koncentráció és a bátorság győzelme


- A szerencsésebb csapat nyert egy nehéz meccsen - összegzett Csank János.
- A Fradi jól játszott mezőnyben, de komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani. Nem jöhettünk ki túlságosan a kapunk elől, hiszen azt könyörtelenül kihasználták volna, emiatt egy kissé defenzívnek tűnhetett a játékunk. Fölényben is játszottak a zöld-fehérek, néhány játékosomnak volt problémája, de átvészeltük a kritikus időszakot. Tudtuk, hogy veszélyesen fog játszani a Fradi, de nem hibáztunk, nem engedtünk teret a kulcsembereiknek. A szünet után stabilizáltuk a középpályát, sőt két alkalommal ziccerbe is kerültünk, de Balázs elrúgta a saját lábát.

2 hozzászólás

ZTE FC - Ferencváros 2:1


Csapatunk ma a jól futballozó és remek szériában levő Ferencvárost fogadta a ZTE-Arénában. Egy végig küzdelmes, izgalmas, mozgalmas mérkőzésen szervezettségünknek, önbizalmunknak és higgadtságunknak köszönhetően megérdemelten kerekedtünk ellenfelünk fölé.
Nagyszerűen indult a meccs, hiszen Simon erőszakossága és Balázs szemfülessége korán vezetést jelentett a számunkra. A gól megnyugtatott bennünket, kihúztuk a Fradi méregfogát, ellenfelünk nem tudott helyzetbe kerülni, csupán távoli lövésekkel veszélyeztették kapunkat.

5 hozzászólás

Dézsi Attila: - Bízunk a győzelemben


- Egy viszonylag mély talajú pályán játsszuk a mérkőzést, de az időjárás a kegyeibe fogadott bennünket a napokban, hiszen nem esett újabb csapadék, így azért sokat javult a gyep állapota - vezette fel a rangadót Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Bízunk egy jó eredményben, vagyis a győzelemben, szeretnénk megtartani a forduló után is a 2. helyünket. Ugyanakkor nem lesz sétagalopp a mai 90 perc, hiszen az FTC is jó formában van, de reméljük, hogy közönségünk segítségével legyőzzük a fővárosiakat és újabb fontos 3 pontot szerzünk.

1 hozzászólás

Vasárnap 13:30-tól ZTE FC II - Soproni VSE


- Második csapatunk is hazai környezetben lép pályára a hétvégén, hiszen vasárnap 13:30-as kezdettel a Soproni VSE együttesét fogadjuk - tájékoztatta honlapunkat Péter László technikai vezető.
- A mérkőzésre a stadion mögötti, bekerített füves edzőpályán kerül sor, a belépés pedig természetesen ingyenes!
Sok szeretettel várunk minden szimpatizánsunkat, hogy segítsenek fiataljainknak kilábalni a pillanatnyi hullámvölgyből és buzdítsák kedvenceiket, hogy ismét 3 pontnak örülhessünk a lefújás pillanatában!

0 hozzászólás

Csank János: - Szeretnénk megtartani 2. helyünket


- A Fradi elleni meccs mindenki számára egy különleges 90 perc, különös motivációt jelent a zöld-fehérekkel játszani - vezette fel a holnapi derbit Csank János.
- Jó sorozatban vagyunk az utóbbi időben, reméljük, hogy ez folytatódni fog. Bízunk benne, hogy sokan kilátogatnak a stadionba és támogatnak minket, hogy megszerezzük a nagyon fontos 3 pontot, amivel megőriznénk az előkelő 2. helyünket. Sajnos továbbra is sok a sérültünk és ez gondot okoz a csapat összeállításakor, de a helyükre lépők már eddig is számtalanszor bizonyították, hogy lehet rájuk számítani, elég érettek a feladathoz!

0 hozzászólás

A jegyek harmada már elkelt


Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a holnapi, ZTE FC - Ferencváros bajnoki rangadóra a belépőjegyek harmada már elkelt.

Kérünk továbbá mindenkit, hogy jöjjön ki időbe a ZTE-Arénába, hiszen a pénztáraknál és a kapuknál sorok várhatók.

A rendőrség tájékoztatása szerint az Október 6. tér 16:30-tól le lesz zárva az autósok elől, a stadion a Kis utcán keresztül közelíthető meg.

2 hozzászólás

Töltsük meg szombaton a ZTE-ARÉNÁT!


November 6-án szombaton, 17:30-tól a Ferencváros gárdáját fogadjuk a ZTE-Arénában. Csapatunk eddig már bizonyította, hogy idén is lehet "rá" számítani, a jelenlegi 2. helyünk minden várakozást felülmúl. Ideje, hogy a két évvel ezelőtti Haladás elleni telt házat a Fradi ellen megismételjük.

Ennek elősegítésére két akciót is hirdetünk:

1.) A november 2. és 5. között elővételben jegyet váltó szurkolóink a belépőket a tavalyi áron vehetik meg.

2 hozzászólás

Szabó Imre: - Összehangolt minőségi sporttevékenység és tanulás


- A közoktatási típusú sportiskola olyan közoktatási intézmény, amely a sportoló fiatalok iskolai és sportbeli kötelezettségeinek összehangolását a legmagasabb szinten biztosítja - vázolta fel Szabó Imre.
- Iskolánkban a 2009-2010. tanévtől kezdődően a ZTE Football Club és a Városi Középiskolai Kollégium együttműködésével valósul meg ez a típusú képzés a ZTE Labdarúgó Akadémia keretein belül.
A sportot elsősorban eszköznek tekintjük a legfontosabb társadalmi célok elérése érdekében: egészségmegőrzés, nevelés személyiségfejlesztés, közösségépítés, társadalmi integráció.

0 hozzászólás

Józsi György: - Egészséges önbizalommal várjuk a találkozót


- A játékunk egyik alapja a jó talajú pálya. Egerszegen elég mély talajon kell játszani, ahol nehezebb folyamatos játékot kialakítani - nyilatkozta Józsi György.
- A ZTE-től nem tartok, egészséges önbizalommal várjuk a találkozót. Az Egerszeg zsinórban öt győzelemnél tart, ami tiszteletet parancsol, azonban azt is látni kell, hogy hogyan nyerte meg ezeket a találkozókat. A védekezésünkre nagyon oda kell figyelni, hiszen az lesz a döntő, hogy hátul mennyire tudjuk őket a játékban megakadályozni. Fontos lenne megnyerni ezt a találkozót, hiszen egy olyan ponthoz érkeztünk, ahol eldőlhet merre megyünk tovább.

13 hozzászólás

Németh Ottó: - A 65%-os teljesítmény nagy fegyvertény


- A csapat a maximálisan megszerezhető 36-ból 23 pontot gyűjtött, ez közel 65%-os teljesítmény, ami nagy fegyvertény - összegezte az eddigi szereplésünket Németh Ottó technikai vezető.
- Főleg annak a tükrében, hogy az alapjátékosok közül már huzamosabb ideje sokan sérüléssel bajlódtak, bajlódnak és így nem szerepelhettek. A srácok fizikálisan nagyon jól felkészítettek, és ha az előző mérkőzéseken látottakhoz hasonló taktikai fegyelem mellé megfelelő elszántság is párosul, akkor legyőzhetjük a Ferencvárost! Természetesen a rangadóra nagyon sok nézőre számítunk, a Fradi ellen minden csapatnak plusz motíváció pályára lépni.

0 hozzászólás

Dézsi Attila: - Vállalkozói-támogatói klubot szervezünk


- Az Újpest elleni hazai mérkőzésen kezdődött, a szombati, Ferencváris elleni bajnokin pedig már második alkalommal invitálunk vállalkozókat, hogy tekintsenek bele klubunk életébe - adott tájékoztatátst a kezdeményezésről Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Egy vállalkozói-támogatói klubot szervezünk, bízunk benne, hogy a hétvégén is sokan eljönnek és hogy ez az együttműködés a jövőben a csapat hasznára válik.
Természetesen minden szurkolónkat és szimpatizánsunkat nagy szeretettel várunk a rangadóra!

0 hozzászólás

Leon Panikvar lett az MTK elleni bajnoki legjobbja


Ismét papírforma eredményt hozott heti kérdésünk szurkolóink körében, - meglepetés nélkül - Leon Panikvar lett az MTK elleni bajnoki legjobbja.
Őt a nagy bravúrokat bemutató Vlaszák Géza követi, a 3. helyre pedig a hatalmas mezőnymunkája mellett két gólpasszt jegyző Djordje Kamber ért fel.
Az ismét lendületesen futballozó Prince Rajcomar lett a negyedik, majd végül, de nem utolsó sorban pedig góljaink sorozatát megnyitó Balázs Zsolt következik.

0 hozzászólás

Leon a profi!


Leon Panikvar az MTK elleni mérkőzés hajrájában egy hatalmas szólót követően nagy gólt lőtt, amivel sikerült elhoznunk a 3 pontot a fővárosból.

- Láttam, hogy szabad a folyosó, elindultam - emlékezett vissza a védőnk. - A cselek sorra bejöttek, no meg nagyszerűen találtam el a labdát. Edzéseken is rendre próbálkozok, így van egy egészséges önbizalmam. Bátran vállalkoztam, örülök, hogy bejött, segíthettem a sikerben és győzelemmel térhettünk haza. Remélem hogy a remek sorozatunk sok nézőt csalogat ki a Fradi elleni rangadóra és hogy tovább tart majd a győzelmi szériánk!

2 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004