ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2009-2010 - Június

Budaörsi SC - ZTE FC II 4:1


Második csapatunk az NBII Nyugati-csoportjának utolsó fordulójában Budaörsre látogatott és csupán a becsületünkért játszottunk, hiszen az már korábban eldőlt, hogy Bán István tanítványai búcsúznak a második vonaltól.

A hazaiak kezdtek jobban, Tüske és Sándor találataival 11 perc után már kétgólos előnyre tettek szert. Fiataljaink a hátrány ellenére nem estek össze, megtalálták saját ritmusukat, de helyzeteken kívűl többet nem tudtak elérni az első 45 percben.

0 hozzászólás

Szommer Ferenc és a fiatal Major Máté is kezdő lesz


Ma 18 órai kezdettel NBII-es csapatunk Budaörsön szerepel a befejező, utolsó fordulóban.
Bán István nem számíthat az első csapat keretéből senkire, így a fiatal játékosoknak ad bizonyítási lehetőséget. Kapusposzton Szommer Ferenc kap bizalmat, a védelemben pedig a fiatal Major Máté mutathatja meg tehetségét.
A kispadon is - Pétert és Ságit leszámítva - csupa ifista várja a bemutatkozást, hiszen Horváth, Sifter és Vörös még nem léptek pályára a második vonalban.

0 hozzászólás

Bán István: - Fiatal csapattal szeretnénk becsülettel helytállni


- Az első keret játékosaira a mai, utolsó mérkőzésen már nem támaszkodhatok, a fiataljaim elfogytak, így az ifiben nem játszókkal fogom feltölteni a csapatot - nyilatkozta a Budaörs elleni kirándulás előtt Bán István.
- Sajnos a legutóbbi, Honvéd II elleni hazai botlással az utolsó esélyünket is elveszítettük, hogy megőrizzük NBII-es tagságunkat, így ma tét nélkül, felszabadultan játszhatunk. Természetesen vállalom, ami az idei szereplésből mint edzőre, rám tartozik, de ehhez az utolsó meccshez szakmai szempontból nem sok közöm lesz...

0 hozzászólás

Június 20-én felvételt tart a Pacsai Focisuli


A ZTE FC szakmai irányításával működő Pacsai Focisuli 2010. június 20-án, vasárnap 9 órakor felvételt tart a helyi focipályán leendő 4-8. osztályosok számára, egészéves kollégiumi bentlakással.

A lehetőségek:
- UEFA "A" és "B" licences edzők,
- teljes ellátás, 4 étkezéssel 330 Ft-ért naponta,
- naponta edzések és tanulószoba.

Érdeklődni Tóth Attilánál, a 06-70-701-1608-as telefonszámon lehet.

0 hozzászólás

A selejtezőket a ZTE-Arénában játsszuk


- Jelenleg csak kisebb változtatásokra, módosításokra lesz szükség a stadionon belül, hogy hazai környezetben játsszuk le az Európa Liga selejtező(i)t - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Ha bejutunk a csoportkörbe, akkor azokat a mérkőzéseket már máshol kell megrendeznünk.

Felkészülésünket is a nemzetközi szereplésnek rendeljük alá, egyelőre két edzőmérkőzés van tervben, az ellenfelekről és a pontos időpontokról a későbbiekben tájékoztatjuk szurkolóinkat.

0 hozzászólás

Vásárolj bérletet az új szezonra a tavalyi árakon!


A ZTE FC 2010-2011-es szezonjára vonatkozó bérletek a tavalyi árakon vásárolhatók meg 2010. július 9-ig!
Az akció kizárólag az éves bérletekre érvényes!

Éves bérletet vásárló szurkolóink idén is térítésmentesen tekinthetik meg a ZTE FC II mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa őszi találkozóit! Sőt! Az Európa Liga első fordulójának hazai meccsét is ingyenesen nézhetik meg!

0 hozzászólás

90 éves a ZTE - bővülnek a jubileumi ajándéktárgyaink


Klubunk a 90 éves jubileum alkalmával számos ajándéktárggyal lepi meg szurkolóit. És a kínálat folyamatosan bővül!
Újdonság! 2500 Ft-ért már kapható a klub, valamint a szurkolók által tervezett mintával ellátott kötött sál!

Keresse a ajándéktárgyakat munkaidőben a ZTE klubházában (Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.) illetve a bajnoki mérkőzéseken az árusító pultoknál.
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Játék és szórakozás a kedvencekkel a VB alatt


A Zalaegerszegi Televízió, a Taverna étterem és a ZTE Futball Club közös rendezvényre hívja a futballszeretőket a világbajnokság alatt.

2010. június 11-től a Taverna étteremben két nagyképernyős LCD televízión lehet nyomon követni a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság eseményeit. A házigazda, tulajdonos Horváth Gergő többek között kedvező áron kínált, friss csapolt sörrel és Soproni Sör nyereményjátékkal várja az érdeklődőket, légkondicionált pincehelyiségében.

0 hozzászólás

Érdeklődések, megkeresések, egyeztetések


- Csupán Artjoms Rudnevs iránt érkezett konkrét megkeresés klubunkhoz, a többi játékosunk után csak érdeklődtek - tette tisztába a médiában olvasható híreszteléseket Dézsi Attila ügyvezető.
- Lett válogatott támadónkat a lengyel Lecz Poznan hívta meg orvosi vizsgálatra, barátságos mérkőzésre és a stadion, a város, az egyesület, valamint a játékostársak bemutatására. De az Omonia Nicosia sem tett le a csatár leigazolásáról, azonban nem jeleztek vissza, sem írásban, sem pedig másképp...
Darko Pavicevic-csel kapcsolatban annyit mondhatok, hogy csak érdeklődők vannak, konkrét megkeresés sehonnan sem (Feyenoord) történt.

0 hozzászólás

10 éve hunyt el Szabó Rezső


Tíz éve - egészen pontosan 2000. június 10-én futótűzként terjedt el Zalaegerszegen a tragikus hír: elhunyt a ZTE történetének egyik legkiválóbb labdarúgója, Szabó Rezső.

Igazi kedvenc volt, akit Császárnak titulált az őt ünneplő szurkolósereg utánozhatatlan cselsorozatai, az azok befejezéseként szerzett fifikás góljai és parádés - gyakran a kapuba jutó - csűsztatott fejesei után. Akik látták játszani, még ma is emlegetik nagyszerű alakításait, Edzőként sem akármilyen sikerek fűződnek a nevéhez. Alig múlt 58 éves, amikor - általános megdöbbenést keltve - eltávozott az élők sorából.

0 hozzászólás

Minden nevezést elfogadtak a következő szezonra


Minden beérkezett nevezést elfogadott a Soproni Liga 2010/11-es szezonjára a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága szerdai ülésén.

Miután az NBII Nyugati csoportjában még nem dőlt el a feljutás kérdése, összesen 17 klub kapott indulási engedélyt a testülettől azzal a kiegészítéssel, hogy a Siófok és a Gyirmót közül az a csapat szerepelhet az élvonalban, amelyik megnyeri a másodosztályú bajnokságot.

0 hozzászólás

Összefogás az árvízkárosultak megsegítéséért


A MOB és a Nemzeti Sportszövetség kezdeményezéséhez csatlakozó Magyar Labdarúgó Szövetség arra kéri a sportolókat, edzőket, hozzátartozókat, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák az árvíz sújtotta területek károsultjait. A legalább ezer forint értékű felajánlásokat a Duna TV által működtetett segélyvonalon keresztül juttathatják el a rászorulóknak, hozzájárulva a károk enyhítéséhez.

A MOB tájékoztatása alapján lehetőség van konkrét munkát is felajánlani az árvízi védekezésben. Bármilyen egyéb felajánlást is szívesen fogadnak a kezdeményezők, erről az nssz@nssz.hu vagy az arviz2010@mob.hu e-mail címen tájékoztathatják a két szervezetet.

0 hozzászólás

VIII. Nemzetközi ZTE Football Baráti Kör Kupa


8. alkalommal rendezzük meg a ZTE Baráti Kör szervezésében a szurkolói focitornánkat.
A torna idén is nemzetközi, a most már visszatérő Glasgow Rangers, Ultras Lendva és a Prijatelji Varasd szurkolói révén. A zalaegerszegi csapatokon kívül a Ferencváros szurkolói csoportjai képviselik a hazai mezőnyt.

Napközben a mérkőzéseké a főszerep, késő délután már a döntők következnek, majd jöhet a szórakozás, vadpörkölt az igazi zalai ízekre vágyóknak.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Bp. Honvéd II 1:3


Második csapatunk igazi élet-halál harcot vívott a fővárosi Honvéddal, amiből sajnos a vendégek jöttek ki jobban, hiszen 3:1 arányban győztek.

Igazi küzdelmes mérkőzés volt, sok szabálytalansággal és pontatlansággal és mindkét oldalról nagy akarattal. Az első félidő közepén átvettük az irányítást és sikerült 1-2 veszélyes támadást is vezetnünk, majd jött Polareczki, aki egy hatalmas bombagóllal vezetéshez juttatta csapatunkat.

0 hozzászólás

Bán István: - Sok gondunk van, de nem adjuk fel!


- Nekünk a hátralevő két fordulóban mindent el kell követnünk, hogy a bent maradást jelentő 13. helyezést elérjük - nyilatkozta Bán István.
- Sajnos egész tavasszal olyan feltételek mellett kell dolgoznunk, melyek között nehéz jól teljesíteni. Mostanra teljesen elfogytunk, az első csapat játékosaira nem számíthatok, hiszen a nyári szabadságuk nagyon rövid lesz, így most pihenőjüket töltik. Csak a két egerszegi, Pogacsics Krisztián és Balázs Zsolt az, akik amúgy is itthon vannak és be tudnak szállni a csapatba. Sok a sérültünk is, így foghíjas a keret, de nem adjuk fel és ki akarjuk hozni a mérkőzésből a lehető legtöbbet.

0 hozzászólás

A stadion kímélése miatt a műfüvesen játszunk holnap


- A Magyar Labdarúgó Szövetség engedélyezte, hogy a ZTE stadion gyepszőnyegének kímélése miatt holnap 17 órától a műfüves pályán fogadjuk a Bp. Honvéd II-t - tájékoztatta honlapunkat Péter László, a ZTE FC II technikai vezetője.
- A folyamatos esőzés miatt a centerpálya víz alatt áll, ezért nem alkalmas a mérkőzés megrendezésére. A fővárosiakkal történt egyeztetést követően kérvényeztük az MLSZ-nél a helyszín módosítását, akik meghallgatták és hivatalosan is jóváhagyták kérésünket.
A találkozót így minden kedves szurkolónk térítésmentesen tekintheti meg!

0 hozzászólás

Vásárolj bérletet az új szezonra a tavalyi árakon!


A ZTE FC 2010-2011-es szezonjára vonatkozó bérletek a tavalyi árakon vásárolhatók meg 2010. július 9-ig!
Az akció kizárólag az éves bérletekre érvényes!

Éves bérletet vásárló szurkolóink idén is térítésmentesen tekinthetik meg a ZTE FC II mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa őszi találkozóit! Sőt! Az Európa Liga első fordulójának hazai meccsét is ingyenesen nézhetik meg!

1 hozzászólás

Darko Pavicevic a legjobbak között májusban


A májusban összesen hatszor eredményes, az Újpest ellen egy mérkőzésen négyszer is eredményes Pál Andrást választották az NBI-es öltözők a hónap legjobbjának a pepsifoci.hu és a Sport Televízió közös játékának keretében. A második helyen a nyíregyházi Fouad Bouguerra végzett, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Darko Pavicevic állhatott.

Május hónapban a főszereplők szerint a légiósok vitték a prímet a magyar élvonalban. Az öltözők szavazatai alapján kialakult lista első kilenc helyén ugyanis hat légióst is találunk.

0 hozzászólás

Zárásként szombaton fogadjuk a Bp. Honvéd II. csapatát


- Az eredetileg tervezett, vasárnap 18:00 helyett szombaton, azaz június 5-én 17:00-kor hazai környezetben fogadjuk a Bp. Honvéd II együttesét - tájékoztatta honlapunkat Péter László technikai vezető.
- Fiataljaink így itthon, szurkolóink előtt harcolhatják ki az NBII Nyugati-csoportjában való bentmaradást. Bízunk benne, hogy sokan kilátogatnak majd a mérkőzésre és segítenek az olyan fontos 3 pont megszerzésében!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Fegyelmi határozatok


Az MLSZ fegyelmi bizottsága az alábbi büntetésekkel súlytotta a vasárnapi, ZTE FC II - Gyirmót SE bajnokin kiállított játékosainkat:
- Schultz Levente (ZTE) 4 NBII-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás,
- Panikvar Leon (ZTE) 1 NBII-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás,
- Barna Zsolt (ZTE) 1 NBII-es bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

A határozatok tudatában csapatunknak a 3 játékos nélkül kell bravúrt bemutatni az utolsó fordulóban a Bp. Honvéd II otthonában.

0 hozzászólás

Holnaptól két szlovén védő készül a csapattal


- A klubvezetés és a szakmai stáb gőzerővel igyekszik a lehetőségeihez képest stabillá tenni a védelmet, ennek kezdeteként a holnapi nap délelőtt két tehetséges szlovén középső védő jelentkezik edzésre Csank Jánosnál - tájékoztatta a friss fejleményről honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Ostovic a belső védő posztján érzi a legjobban magát, Panikvar pedig bal oldali ill. bal oldali belső bekket játszik. A futballisták a héten győzhetik meg az elöljárókat, hogy erősítést jelentenek és segíthetnek céljaink elérésében.

26 hozzászólás

Belépőjegy- és bérletárak a 2009/2010-es szezonra


A ZTE FC klubvezetése ezúton tájékoztatja kedves szurkolóit a 2009/2010-es szezonra vonatkozó bérletárakkal kapcsolatban.
Továbbra is figyelembe kellett vennünk, hogy az Északi Tribünre vonatkozó ideiglenes használatbavételi engedély 2008. augusztus 28-án lejárt, ennek meghosszabbítására - mely újabb statikai vizsgálatot feltételezne - továbbra sincs realitás, így az állóhelyi tribünre sem bérletet, sem belépőjegyeket nem áll módunkban kiadni, vagyis a tribün - mint ahogy az előző szezonban is - ZÁRVA lesz.

31 hozzászólás

Napi 2 edzéssel, napközis rendszerben készül a csapat


Napi két edzéssel, napközis rendszerben készül csapatunk a jövő évi bajnokságra. Délelőtt és délután a Stadion mögötti edzőpályán, az Ifjúsági- és Sportcentrumban, a Dózsa-pályán ill. az XXl edzőteremben zajlanak a tréningek.

Németh Ottó tájékoztatása szerint mindenki a szakmai stáb rendelkezésére áll, sőt a mai nap folyamán két szlovén, holnap pedig egy holland nemzetiségű játékos érkezik próbajátékra, akiket a héten tesztel Csank János. Jövő héten pedig Hévízről csatlakozik a csapathoz 3-4 tehetséges futballista, akik szintén megmutathatják, hogy érdemes lenne őket leigazolni.

3 hozzászólás

Kereki Zoltán: - Változtatni szeretnék az utánpótlásunkon


- Sok dolgon szeretnék változtatni az utánpótlásunkban, többek között nem szeretném az eredményt hajszolni, nálam mindenképpen előtérbe kerül a képzés, de természetesen az eredmény sem másodlagos - kezdte vázolni terveit, elképzeléseit Kereki Zoltán, a ZTE FC Utánpótlás Igazgatója.
- Nagy feladat lesz az akadémia beindítása, nagyon kiváncsi vagyok, hogy a beiskolázott gyerekek szakmai tudása mennyire lesz versenyképes a többi akadémiához képest. Ezen kívűl nyugodtságot szeretnék sugározni, számomra nagyon fontosak a kulturált emberi kapcsolatok (szülők, kollegák), el szeretném érni, hogy nem pozicióból tárgyalunk és nem pozicióból mondunk véleményt a szakmai teljesítményről.

7 hozzászólás

A héten külföldi próbajátékosok érkeznek


- Nagy Ferenc a pénteki sajtótájékoztatón kijelentette, hogy Waltner Róbert távozása után mindenképpen minőségi támadót akar Zalaegerszegre csábítani, ennek megfelelően a héten külföldi, elsősorban szlovén és osztrák próbajátékosok érkeznek csapatunkhoz - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Friss híreink szerint holnap csatlakozik a kerethez egy támadó középpályás, aki csatár poszton is bevehető, őt a héten teszteli a szakmai stáb. Természetesen a további érkezőkről - amint már biztos információink lesznek - beszámolunk a honlapunkon.

54 hozzászólás

Szamosi Tamás távozott


- Szakmai indokok alapján klubunk ma szerződést bontott csapatunkkapitányunkkal - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- Szamosi Tamás 130 mérkőzésen lépett pályára ZTE mezben, tagja volt a 2002-ben bajnoki címet szerzett csapatunknak, annak megszerzésében elévülhetelen érdemei voltak. Köszönünk mindent Tamásnak és még további - futballban eltöltött - sikeres évet kívánunk neki!

65 hozzászólás

Új szponzori szerződések és új labda ellátó


- Példaértékű a helyi vállalkozások között a Windoor Design Kft. és a Klímatrend Kft. sport-, labdarúgás- és ZTE-szeretete - nyilatkozta boldogan Nagy Ferenc.
- Ezek a cégek már régóta partnereink, de a következő bajnokságban még jelentősebb összeggel támogatják szeretett klubjukat és az akadémiát. A ma délutáni sajtótájékoztatón írtuk alá a megállapodást, aminek értelmében mindkét fél előnyös üzletet kötött. Köszönöm nekik és remélem, hogy a jövőben még több helyi vállalkozás fogja követni a példájukat.

6 hozzászólás

Kereki Zoltán lett a ZTE Utánpótlás Igazgatója


- Értékeltünk az elmúlt 4 év utánpótlás eredményeit és ezt követően úgy éreztük, hogy fontos lenne az ismételt racionalizáció - fogalmazott Nagy Ferenc.
- Nagy Mihályt felmentettük, Kereki Zoltánt pedig hosszas egyeztetést követően kineveztük az utánpótlás igazgatói posztjára. Ahhoz, hogy sikeresen legyen a munkában, a labdarúgásban eltöltött előélete garanciát biztosít. Remélem, hogy elérjük azt a célt, ami miatt ezt a lépést megtettük. Gratulálok és nagyon sok sikert kívánok neki!

1 hozzászólás

Hivatalos: Kamber és Bogunovic 4-4 évre aláírt


Ma délután 15 órától a klubvezetés sajtótájékoztatót tartott a Székházban. Ennek apropója a játékoskeretben történt mozgások, az utánpótlás élén történt személycsere és a megkötött szponzori szerződések.
- Bemutatom első idei szerzeményeinket: Djordje Kamber kelendőbb volt a magyar átigazolási piacon, mint az arany. Tőle azt várjuk, hogy jelentős mértékben erősíti a középpályánkat - mondta Nagy Ferenc. - Milan Bogunovicról pedig egy pár szót kell ejtenem: Ő is a DVTK-ban töltötte az utolsó évet, de futballozott korábban a Partizan Belgrad-ban és a Cvrena Zvezda-ban is.

28 hozzászólás

Waltner Róbert Mattersburgban folytatja a pályafutását


Waltner Róbert, csapatunk gólvágója Ausztriában folytatja pályafutását. A mai nap 1+1 éves szerződést kötött a Mattersburg együttesével.
- Nagyon szép hat évet töltöttem Zalaegerszegen, sajnálom is, hogy elmegyek, viszont anyagilag olyan ajánlatot kaptam, amit egyszerűen nem utasíthattam vissza - mondta Robi délután érdeklődésünkre.
- Gratuláltunk neki, megköszöntük az itteni teljesítményét - fogalmazott Nagy Ferenc elnök.

12 hozzászólás

A Digi TV közvetítheti az élvonalbeli mérkőzéseket


A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöksége csütörtöki ülésén elfogadta a Digi TV NBI-es mérkőzésekre vonatkozó közvetítési ajánlatát, de a következő két hétben a korábbi jogtulajdonos Sport TV élhet opciós lehetőségével - ha ugyanazokat a feltételeket tudja vállalni, akkor megtarthatja a jogokat.

Ezt Kisteleki István, az MLSZ elnöke mondta el az MTI-nek a telki edzőközpontban megtartott elnökségi ülést követően.

31 hozzászólás

Csapatunk a Paks ellen kezd, majd az FTC-hez utazik


Ma délután tartják Telkiben az NBI 2009-2010-es idényének sorsolását.

Eldőlt, hogy csapatunk a Paks ellen kezd hazai pályán az első fordulóban, majd az FTC-hez utazik ezt követően.

Az 1. forduló (július 25.):
- Haladás – Ferencváros
- Nyíregyháza – Vasas
- Kecskemét – Fehérvár
- ZTE FC – Paks
- Pápa – MTK
- Győri ETO – Újpest
- Diósgyőr – DVSC-TEVA
- Honvéd – Kaposvár

4 hozzászólás

Csank János: - Sikeres őszi szereplést várok


- Mindig van forgás a keretben, az viszont nem szerencsés, ha teljesen átalakul az öltöző, ami a csapatrészeket illeti: létszámra talán a támadók tekintetében állunk a legjobban, azonban ebben a sorban ugyanúgy lehet változás, mint a középpályán vagy a védők között - vázolta a jelenlegi helyzetet Csank János.
- Ahogy nézem, a riválisok többsége keményen erősít, ezért biztosra veszem, hogy az aranyéremért ezúttal nem két gárda küzd majd. Ami bennünket illet, egy hosszú távú versenyt nem feltétlenül az jellemez, hogy valamelyik együttes rajt-cél győzelmet arat.

7 hozzászólás

Waltner Róbert: - Magyarországon csak a ZTE létezik


- Egyik felvetés sem fedi a valóságot, az osztrák csapat és a Haladás sem keresett meg - tette tisztába a dolgokat Waltner Róbert.
- Egyébként is Egerszegre nősültem, minden ide köt és nem gondolkodom azon, hogy mindenáron távozzak. Magyarországon nem szeretnék klubot cserélni. Azt nem mondom, hogy ha kapnék egy kedvező külföldi ajánlatot, akkor elutasítanám, de hát ez még hol van...

25 hozzászólás

Tóth Zoltán távozott


- A mai napon közös megegyezéssel szerződést bontottunk Tóth Zoltánnal, csapatunk játékosával - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- A játékos megállapodása június 30-án amúgy is lejárt volna, de a Honvéd már a mai naptól szerződtetni szerette volna, ezért a közös megegyezéses válás.
Zolinak további sikeres pályafutást kívánunk!

19 hozzászólás

A lejáró szerződésű játékosok maradni szeretnének


- A jelenlegi keretből 5 játékosunknak, név szerint Botisnak, Miljatovicnak, Tóth Zoltánnak, Kocsárdi Gergelynek és Waltner Róbertnek jár le 30-ával a szerződése, velük folyamatosan zajlanak a tárgyalások és ezekből leszűrhető, hogy mindenki szeretne Zalaegerszegen maradni és itt folytatni a pályafutását - válaszolta Dézsi Attila a keretre irányuló kérdésünkre.
- Továbbá az is biztos, hogy a jövő héten 3-4 próbajátékos érkezik Hévízről, akik a szakmai stáb kérésére edzenek együtt a csapattal.

14 hozzászólás

Csapatunk a teljes kerettel elkezdte a felkészülést


- Csapatunk a mai délelőtt a teljes játékoskeret részvételével megkezdte a felkészülést a következő bajnoki idényre - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Egyedül Tóth Zoltán volt engedéllyel távol, orvosi vizsgálaton vett részt Kispesten, így elképzelhető hogy nem újítja meg 30-án lejáró szerződését. Két tehetséges játékos viszont már együtt készül a kerettel, a középpályás Kamber és a középső védő Bogunovic, akikkel már minden részletben megállapodtunk.

0 hozzászólás

Olvasóink szerint fiatalokra és sztárokra egyaránt szükség van


A múlt héten arra kértük honlapunk olvasóit, hogy egy pillanatra bújjanak Csank János illetve a klubvezetés bőrébe és árulják el, hogy kiket és főleg honnan igazolnának a ZTE-be.

A válaszadók egyharmada a magyar első osztályban nézne körül és fiatal tehetséget csábítana Zalába, 22% pedig egy híres külföldi sztárral bővítené a játékoskeretet. A rutinos magyarok kora pedig úgy tűnik, hogy lejárt. Ezt az bizonyítja, hogy csupán a szavazók 8%-a építené köréjük fel a csapatát.

8 hozzászólás

Csank János: - Remélem, hogy a ZTE is éremesélyes lesz


- Természetesen vannak kiszemeltjeink, akadnak hiányposztok is, de nagy meglepetésre senki se gondoljon - vázolta a terveit Csank János.
- A sok bizonytalanság mellett egyvalami máris biztos: kedden megkezdjük a munkát, és reményeink szerint a jelenlegi keret valamennyi labdarúgója megjelenik majd az első gyakorláson.
Örülök a Ferencváros meghívásának, mert így részt vehetünk egy rangos nemzetközi kupán, erős ellenfelekkel játszhatunk és nem utolsó sorban felmérhetjük, hogy mire lehetünk képesek.
Fontos, hogy tudjuk, hányadán is állunk, hiszen a jelek szerint több csapat is harcban lesz az aranyéremért. Újpesten, Székesfehérvárott, az Üllői úton is a bajnoki címet célozták meg, s ott van még a bajnok DVSC.

27 hozzászólás

Hétfőn lesz az akadémiai beiratkozás


- Június 22-én, hétfőn reggel 8 órától a Deák-Széchenyi Szakközépiskolában lesz az akadémiai beiratkozás - tájékoztatta honlapunkat Péter László utánpótlás technikai vezető.
- Mindenkinek összeállítottunk egy az akadémián történő edzésekhez és a mindennapokhoz egy csomagot, amelyben szereléses táska cpőtartóval, 2 garnitúra edzőfelszerelés, utazó melegítő, 2 db utazó póló, 1 garnitúra edző melegítő, széldzseki és téli sapka található.

1 hozzászólás

Bán István: - A fegyelmezett és következetes munkában hiszek


Bán István U19-es csapata a 2. helyen zárta a pontvadászatot, ami kiemelkedő eredménynek számít. A csapat 18 győzelmet aratott és a legkevesebb, vagyis 4 vereséget szenvedte el, 57 gólt rúgott és a legkevesebbet, szám szerint 28-at kapott. A házi gólkirály Polareczki Roland lett 22 góllal, aki ezzel a teljesítményével a góllövőlista 3. helyét is megszerezte.

- A nagyszerű eredmény receptje a fegyelmezett, agresszív védekezés és egy felszabadult támadójáték, amely különösen a bajnokság vége felé nagyobb gólarányú győzelmekben is megmutatkozott - kezdte értékelését Bán István.

2 hozzászólás

Kialakult csapatunk felkészülési programja


- Kialakult csapatunk felkészülési programja, melyben igazi nagy ellenfelekkel is megmérkőzünk - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- A társaság 23-án, kedden jelentkezik először edzésre, majd egészen július 6-ig Zalaegerszegen készül. Azt követően a lehetőségeinktől függően Bükre vonulunk edzőtáborba 11-éig, de erről keddig megszületik a végleges döntés, és természetesen tájékoztatjuk olvasóinkat.

Az első felkészülési mérkőzésünkre Heiligenkreuz-ban kerül sor július 3-án 18 órai kezdettel, az ellenfél pedig az FK Moszkva második csapata lesz.

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004