ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2008-2009 - November

Szezonzárás és bankett a csapatnál


A tegnapi ZTE FC - PMFC Ligakupa találkozóval véget ért csapatunk számára az idei naptári év. A klubvezetés, a szakmai stáb és a játékosok a meccset követően egy szezonzáró banketten vettek részt, a futballisták hétfőtől kezdve pedig megérdemelt pihenésüket töltik.
Csank János vezetőedző és a stáb egyénre szabott edzéstervet állított össze mindekinek, amit a szabadság alatt kötelezően el kell végezniük a játékosoknak, hiszen a január 4-ei első találkozás alkalmával ellenőrizni fogják a fizikai állapotot.

25 hozzászólás

ZTE FC - Pécsi MFC 0:0


Csank János fiai a hétközi Kaposvár elleni kupafiaskót követően ma 14 órakor a stadion mögötti műfűvesen a Pécs ellen léptek pályára.
Ezúttal 5-ös számmal egy középső védőt tesztelt a szakmai stáb, aki jó teljesítményt nyújtott, határozott közbeavatkozásai és pontos labdái voltak. Rajta kívűl Horváth I András dicsérhető még, labdáinak szemei voltak, és távoli lövései állandó veszélyt jelentettek a vendégek kapujára.

9 hozzászólás

Csank János: - A Kaposvár ellen mutatottnál több kell!


- A mai Pécsi MFC elleni Ligakupa mérkőzésen sem változtatok a szokásokon, így elsősorban azok a labdarúgók kapnak lehetőséget, akik a bajnoki találkozókon kevesebbet játszottak - vezette fel az összecsapást Csank János.
- A 14 órakor kezdődő találkozón újabb próbajátékosok mutathatják meg tudásukat élesben is.
Ami nem tetszett a Kaposvár elleni találkozón, a végeredmény mellett természetesen, az néhány fiatal játékos teljesítménye.

1 hozzászólás

Szombaton 14 órától a Pécs következik a műfűvesen


Csapatunk holnap délután lép utoljára ebben a naptári évben pályára, mégpedig az Élcsapatok Kupája újabb fordulójában. Csank János fiai most bebizonyíthatják, hogy a kaposvár elleni súlyos vereség csupán kisiklás volt, és holnap kijavítják a szerdai kisiklást.
- A délután 14 órakor kezdődő PÉcsi MFC elleni Ligakupa mérkőzésünket a stadion mögötti műfűves pályán fogjuk lejátszani - közölte a friss információt honlapunkkal Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

4 hozzászólás

ZTE FC - Kaposvári Rákóczi 0:5


Ezekben a pillanatokban kezdődik a ZTE FC - Kaposvár Ligakupa mérkőzés a stadion mögötti műfűves pályán.

Csank János a Pogacsics - Kovács G., Varga R., Horváth I A., Rácz - Davidov, Kenderes, Petneházi, Trnavac - Balázs, Hamar Á. kezdőcsapatot küldte pályára.

Sajnos nem indult jól számunkra a mérkőzés, hiszen rögtön a 2. percben megszerezték a vezetést a vendégek: egy jobboldali beadás után Nikolic lőtt a kapuba, 0:1.

25 hozzászólás

Csank János: - Fontos találkozó lesz számunkra


Csapatunk holnap előrehozott időpontban lép pályára az Élcsapatok Kupájában.

- Mint minden eddigi Ligakupa meccs, a ma délutáni Kaposvár elleni találkozó is nagyon fontos számunkra - vezette fel a 13 órakor, a stadion mögötti műfűves pályán lejátszásra kerülő mérkőzést Csank János.

0 hozzászólás

Kaposvár ellen holnap 13 órakor a műfűvesen


- A holnapi Kaposvár elleni Ligakupa mérkőzésünket a stadion mögötti műfűves pályán fogjuk lejátszani 13 órai kezdettel - közölte a friss információt honlapunkkal Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- A mérkőzés alatt büfé üzemel, a találkozó megtekintése ingyenes!

0 hozzászólás

Jó tanuló, jó sportoló


Jó tanuló, jó sportoló elismerést vett át a közelmúltban Horváth Patrik, az Ötvös József Általános Iskola VII. osztályos tanulója, a ZTE FC U14-es korosztályának labdarúgója a Zala megyei közgyűlés hivatalának elnökétől 2008. évi eredményeiért.
Edzője: Bócz Lajos

Gratulálunk és további sikereket kívánunk!

1 hozzászólás

ZTE FC U15 - PMFC 2:1


- A mérkőzés első félidejében többször ellenfelünk védelme mögé tudtunk kerülni, azonban a kínálkozó lehetőségeket nem tudtuk kihasználni - emlékezett vissza Csaba Gyula, az U15-ös csapat edzője.
- Egy szerencsés átlövésgóllal szereztük meg a vezetést, amelyet a pécsi csapat az első félidő utolsó percében egyenlített ki.

0 hozzászólás

Dunaújváros - ZTE FC: az előkészületek képekben


Csapatunk fontos győzelmet aratott a hétvégén a Ligakupában a Dunaújváros együttese ellen. Így megközelítettük csoportunkban az előttünk álló Pécset és Újpestet, elérhetővé vált a továbbjutás.

Az alábbiakban a mérkőzést megelőző öltözői hangulatról számolunk be képriportunkban.

0 hozzászólás

ZTE FC U18B - Alma 2000 Nagykutas 3:3


- Az első félidőben fegyelmezetten, jól futballozott a csapat - értékelt Bita Gyula, U18-as edző.
- Szép támadásokat vezettünk és ezekből hármat eredményesen, gólra váltva fejeztünk be. A 45. percben aztán 5 méteres lesállást követően gólt kaptunk...
A szünet után sajnos nem tudtuk megismételni első félidei játékunkat és ellenfelünk egy újabb lesgóllal, majd egy labdavesztést követően kiegyenlített. A folytatásban újabb két helyzetet hagytunk kihasználatlanul, így az eredmény már nem változott.

3 hozzászólás

Két Ligakupa mérkőzés a héten


- Közös megegyezéssel a december 6-ra tervezett Kaposvár elleni Ligakupa mérkőzésünk kezdési időpontját előrehoztuk szerdán 13 órára - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- A Pécs elleni mérkőzésünk időpontja változatlan, így arra szombaton 14 órakor kerül sor.
Az időjárás függvényében a mérkőzések lejátszására a ZTE Aréna centerpályáján vagy a műfüves pályán kerül sor.

1 hozzászólás

Dobos Sándor: - Újoncként eredményes szezont zártunk


- Újoncként eredményes őszi szezonon vagyunk túl - kezdte az elmúlt fél év értékelését Dobos Sándor, a ZTE FC II vezetőedzője.
- Döcögve kezdtük az idényt, amin nem csodálkozom, mert össze kellett rázódnia a társaságnak. Ezt követően viszont szép eredményeket értünk el, több jó képességű csapatot is legyőztünk. A szakmai szempontokat is maximáisan teljesítettük, lehetőséget kaptak a fiatalok és az első csapatból visszalépő labdarúgók.

Akadtak a bajnoki szezon elején olyan találkozóink, amelyeken jól játszottunk, de mégis kikaptunk, de a fordítottja is előfordult. Nem vagyunk telhetetlenek, a középmezőny elején zártuk az ősz, ami megfelelt az elvárásoknak.

1 hozzászólás

Dunaújváros - ZTE FC 1:2


Csapatunk ma délután fontos találkozót vívott a Ligakupában, hiszen az őszi bajnoki szezon befejeztével lehetőség volt a C-csoport tabelláján elfoglalt helyezés javítására.
Csajnk János fiai ennek megfelelően léptek pályára, a kezdetektől uralták a játékot, Pekic is Sluka góljaival legyőzték a házigazdákat és fontos 3 pontot szereztek.

9 hozzászólás

Csank János: - Az eddig kevesebbet játszók lehetősége


Ma délután csapatunk újabb Ligakupa mérkőzésen lép pályára.

- A Dunaújváros elleni összecsapáson inkább azon játékosaik kapnak szerepet, akik eddig kevesebbszer játszottak - vezette fel a mérkőzést Csank János.
- A későbbi két találkozón, a Kaposvár és a Pécs elleni meccseken mindez megváltozhat, azonban azt mindenképpen szeretnénk elkerülni, hogy a sűrű idényben elfáradt kulcsjátékosaik ezeken a találkozókon sérüljenek meg.

3 hozzászólás

Futball előakadémiai képzés indul


- Egyre fogynak a gyerekek az iskolákból, minden tanintézmény próbál újszerű ötletekkel előrukkolni, és így találkozott a zalaszentgróti Csányi-Zrínyi iskola és a ZTE FC törekvése - kezdte Nagy Mihály.
- Nálunk évek óta problémát okoz, hogy a középiskolai beiskolázás idején milyen szinten vannak azok a labdarúgók, akik szeretnék nálunk folytatni pályafutásukat. A gyakorlat szerint a nyolcadik osztály a legkorábbi időszak, amikor a tehetséges gyerekek beiskolázása megtörténik, ám felgyorsíthatja a fejlődésüket, ha még korábban kerülnek be ebbe a rendszerbe.

2 hozzászólás

Kádár Tamás a szűk keretben


Örömmel tájékoztatjuk a ZTE FC minden szimpatizánsát, hogy a klubunkból a Newcastle Unitedbe igazolt Kádár Tamás holnap a Chelsea ellen a Szarkák szűkebb keretében kapott helyett.
Ez még nem jelenti azt, hogy Tomi holnap bemutatkozik a Premier League-ben (valószínűleg kispados lesz), de ettől már csak egy apró lépés választja el.
Gratulálunk és szurkolunk neki!

2 hozzászólás

Csank János: - Még nem ért véget a szezon


- A hétvégi Haladás elleni mérkőzéssel még nem ért véget a csapat munkája, hiszen még Ligakupa meccseket játszunk - nyilatkozta Csank János.
- Ezeket a találkozókat követően három-négy hetes pihenő következik, majd elkezdjük a felkészülést a tavaszi szezonra.

26 hozzászólás

Bp. Honvéd - ZTE FC U19 2:0


- Vereségünknek - mellyel elveszítettük 11 mérkőzés óta tartó veretlenségünket - több összetevője volt - kezdte értékelését Bán István, az U19-es csapat edzője.
- Több meghatározó játékosom is hiányzott sérülés illetve az NBII-es csapatban való szereplés miatt (Kocsis, Balogh A., Kámán, Tróbert). Ellenfelünk viszont az NBIII-ban szereplő csapatával lépett pályára és finoman fogalmazva, némi bírói segédlettel bedarálta a 3 pontot.

0 hozzászólás

ZTE FC U14 - Haladás 0:1


- Becsületesen hajtottunk, küzdöttünk a jóval idősebb és fizikálisan erősebb ellenféllel szemben - értékelte a meccset Bócz Lajos, U14-es edző.
Gratulálok a csapatomnak az elért 6. helyezéshez!

ZTE FC U14 - Haladás 0:1 (0:1)

0 hozzászólás

Balázs-gól és döntetlen az U20-asok meccsén


U20-as válogatottunk ma Horvátország vendégeként Vrbovecben játszott Alpok-Adria kupamérkőzést. A találkozó 1:1-re végződött, korosztályos együttesünk gólját Balázs Zsolt szerezte.

Wilco van Buuren a Somodi - Nagy O. (Nagy S.), Korcsmár, Szekeres, Présinger - Vass (Gál) Busai - Filkor, Nikházi, Stieber (Szabó) - Balázs (Simon) összeállításban játszatta a csapatot.

2 hozzászólás

Tóth Zoltán: - Életem legfontosabb gólja volt


Mint bizonyára mindenki emlékszik, hétvégén a Haladás elleni rangadón Tóth Zoltán csereként pályára lépve szerzett győztes találatot.

- Életem legfontosabb találata volt a szombati győzelmet hozó gól - nyilatkozta a középpályás a meccset követően.

- Ennek ellenére kiemelném, hogy a csapaté a siker! Most nagyon együtt vagyunk, nincsenek sértődések, morgolódások, mindenki a maximumot akarja kihozni magából, s ezt nemcsak mondja, hanem így is teszi!

20 hozzászólás

Bp. Honvéd - ZTE FC U17 6:0


- Sajnálatos, hogy játékosaimat nem tudtam megfelelően motíválni, hogy egy kiemelkedő tudású csapattal szemben bártan, fegyelmezetten és keményen játszanak, inkább az ellenkezőjét véltem felfedezni, feltartott kézzel léptünk pályára - elemezte a történteket Fujsz Ferenc, az U17-es csapat edzője.
- Az őszi teljesítményhez viszont gratulálok a fiúknak, 24 ponttal zártunk, több olyan csapatot is sikerült legyőznünk, akik komoly akadémiás feltételekkel rendelkeznek.

0 hozzászólás

ZTE FC U12 - Haladás B 96 1:0


- Az ősz utolsó mérkőzésén, a jó erőkből álló és egy évvel idősebb szombathelyi csapat ellen nagyon szervezetten, helyenként ügyes játékkal megérdemelt győzelmet arattunk - értékelt a lefújást követően Szalai Csaba, U12-es edző.
- Minden játékosomat dicséret illeti a teljesítményéért!

0 hozzászólás

Szerdán újabb U20-as meccs, Balázs Zsolt a keretben


U20-as együttesünk szerdán Alpok-Adria kupameccset játszik Horvátországban. Mivel a győri Zámbó Bence és a ferencvárosi Pölöskei Péter megsérült, a zalaegerszegi Kottán Krisztián pedig beteg, a három játékos nem lesz ott a hétfői kerettalálkozón, helyettük a szombathelyi Simon Attilát hívta meg Wilco van Buuren.
A keret tagjai szerdáig Nagykanizsán készülnek, s aznap délelőtt buszoznak át Vrbovecbe. A mérkőzés szerdán 14 órakor kezdődik az NK Vrbovec stadionjában.

4 hozzászólás

ZTE FC U13 - Paks 10:0


- Tudtuk, hogy gyengébb képességű csapat ellen fogunk játszani, ezért azt kértem a fiúktól, hogy már az elején döntsük el a mérkőzést - emlékezett vissza Kámán Attila, az U13-as csapat edzője.
- Ez sikerült is, így szünetben már mindenki játéklehetőséget kapott. A második játékrészben is sikerült szép akciókat vezetnünk és ezekből gyönyörű gólokat szereznünk.

0 hozzászólás

ZTE FC U15 - Paks 5:1


- Pontatlan átadásokkal, bizonytalan védekezéssel indítottuk a mérkőzést, majd egy szép támadást góllal fejeztünk be és ettől megnyugodott csapatunk - elemezte a látottakat Csaba Gyula, U15-ös edző.
- Az első félidő végén még két góllal magabiztos vezetést szereztünk, aztán a második elején egy újabbal már biztossá tettük a győzelmünket.

0 hozzászólás

Tóth Zoltán: 30 perc, jó játék, győztes gól


A tegnapi meccs egyik hőse kétségtelenül Tóth Zoltán volt. Csank János ugyan nem játszatta kezdőként a jobb oldali középpályást, de amikor 30 percre lehetőséget adott neki, kitette a szívét a pályán és egy fantasztikus góllal tette emlékezetessé a mérkőzést.
Horváth Jenő összeállításában a 3. gól, valamint a lefújás utáni öröm pillanatait láthatják!

54 hozzászólás

ZTE FC - Haladás: a jóból és a szépből sosem elég


Folytatódik a tegnapi szomszédvári rangadó képekben történő visszajátszása. A jól sikerült Zalaegerszeg címer és a görögtűzek... Nagyszerű hangulat és koreográfiák!

Ezúttal Szász András fotóiban gyönyörködhetünk! Hajrá Zete!

12 hozzászólás

ZTE FC - Haladás: újabb képek a rangadóról


Tegnap este fantasztikus hangulatot varázsolt a ZTE-Arénába csapatunk és a szurkolótábor.

Az alábbiakban Horváth Jenő fotóiban gyönyörködhetünk, elevenítsük fel a legszebb jeleneteket újra!
Kellemes böngészést és időtöltést kívánunk!

7 hozzászólás

Fantasztikus győzelem, Meye és Tóth gólöröme


Csapatunk végig nagyszerűen futballozva győzte le a Haladást ezen az estén. Meye és Waltner ellenálhatatlanul játszott, a csodacsere, Tóth Zoltán pedig nagyszerű góljával a Zete javár fordította a mérkőzést.
Az alábbiakban a gaboni légiós és Zoli gólörömét láthatják!

28 hozzászólás

PMFC - ZTE FC II 3:0


Második csapatunk ma délután Pécsett lépett pályára, a tabella második helyen álló PMFC ellen.
Tartalékos fiataljaink 14 percig bírták a hazai csapat nyomását, amikor egy jobboldali beadás után megszerezték a vezetést. Fel sem ocsudtunk a bekapott góltól, a 19. percben jött a második hazai találat. Ezután kezdtünk magunkra találni és a két 16-os között folyt a játék, újabb gól már nem esett, így kétgólos hazai vezetéssel zárult az első félidő.

0 hozzászólás

Csank János: - Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést


- Élvezetes, jó mérkőzés volt, amit saját magunknak tettünk nehézzé - bosszankodott a lefújást követően Csank János.
- Az első félidőt mi, a másodikat a Hali nyerte. Nehéz volt ellenük játszani, nem volt könnyű rajtuk fogást találni. De úgy gondolom, hogy mindenképpen megérdemelt a sikerünk. Mindkét csapat odatette magát, küzdelmes, kemény párharcok voltak, a nézők jól szórakozhattak.

2 hozzászólás

Csertői Aurél: - Csodálatos körítés, ragyogó mérkőzés


- Csodálatos körítés, mindkét tábor alaposan kitett magáért - kezdte értékelését Csertői Aurél.
- Ragyogó mérkőzés volt, aminek az a nagy pozitívuma számunkra, hogy 0:2-ről is képesek voltunk felállni. A szünetben szerkezetet váltottunk, mindent egy lapra feltéve támadtunk, amiben benne volt egy újabb bekapott gól veszélye is. Úgy tűnt, hogy sikerül az egyik pontot megszereznünk, ekkor a ZTE egy jól eltalált lövéssel eldöntötte a mérkőzést...

4 hozzászólás

ZTE FC - Haladás 3:2


Elérkezett a Soproni Liga 15. fordulója, azaz az őszi zárás, abban is a ZTE - Haladás szomszédvárak rangadója.
Csank János fiai várhatták kedvezőbb előjellel a mérkőzést, hiszen remek szériát tudhatnak maguk mögött. Csertői Aurél tanítványai pedig ugyan az utóbbi időben kissé megtorpantak, de az eddigi 14 meccsen bebizonyították, hogy mindenhol, mindenkire veszélyesek lehetnek.

23 hozzászólás

ZTE FC - Haladás: még vannak belépőjegyek


- A médiában felröppent híresztelések alaptalanok, ugyanis még lehet kapni belépőjegyeket az esti mérkőzésre - cáfolta a pletykákat Tóth Krisztián.
- De ismételten megkérek minden kedves szurkolót, hogy időben jöjjenek ki a találkozóra, ugyanis a nagy tömeg miatt a belépés hosszadalmas is lehet!

11 hozzászólás

Csank János: - Csak a győzelem az elfogadható


- Tudom, hogy a két örök rivális csapat találkozója mindig különleges esemény - nyilatkozta az esti Zete-Hali előtt Csank János.
- Kellenek az ilyen mérkőzések, persze sportszerű keretek között. Remélem, hogy ez a találkozó is jó hangulatú lesz. A csapat készül a találkozóra, a játékosok átérzik az összecsapás jelentőségét!
A lehetséges három esély közül számunkra csak a hazai győzelem elfogadható. Remélem, a mérkőzés eredményével közönségünk is elégedett lesz.

1 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Élvezetes párharc lesz a ma esti


- Idén visszatért a magyar futball első osztályába a Haladás csapata és ez a tény örömmel tölt el minket, hiszen biztos vagyok benne, hogy jó hangulatú, nagy közönség előtt játszunk és élvezetes párharcot láthatunk majd - vezette fel a mérkőzést Nagy Ferenc.
- Ma este mutassuk meg együtt, hogy Zalaegerszegen és környékén mennyien szeretik a focit, mennyien szeretik csapatunkat!

1 hozzászólás

Újabb információk a ZTE FC - Haladás mérkőzésre


A honlapunkon eddig megjelent információkat az alábbi fontos tudnivalókkal egészítjük ki a ZTE FC - Haladás mérkőzéssel kapcsolatosan:
- 70 év feletti szurkolóink - akik térítésentesen léphetnek be az Arénába - KIZÁRÓLAG a Nyugati vagy Keleti Tribünön foglalhatnak helyet,
- A Nyugati Tribün mögött bérelt toalettek is lesznek, valamint a mérkőzés 30. percétől a szünet végéig az Északi Tribün alatti WC-k is használhatók.

21 hozzászólás

Waltner Róbert: - Nagy jelentőséggel bír ez a találkozó


- A városban járva én is érzem, hogy elképzelhető a telt házas mérkőzés, és mi játékosok tudjuk, hogy mekkora jelentőséggel bír ez a találkozó - nyilatkozta a nagy derbi előtt Waltner Róbert.
- Az öltözőben is sokkal nagyobb várakozással tekintünk a Haladás elleni rangadó elé, mint általában más összecsapásokra. Négy mérkőzés óta veretlen a csapat, ez önbizalmat ad nekünk, és személy szerint nekem isaz a tény, hogy ismét eredményes tudok lenni. Csank János érkezése óriási lökést adott a csapatnak.

13 hozzászólás

Molnár Balázs: - Szerintem háromesélyes a találkozó


- Nagyon sok szurkolóval tartom a kapcsolatot most is Egerszegen, persze azért furcsa lesz kifutni Haladás-mezben a pályára a ZTE-stadionban - nyilatkozta felvezetésként az ex-egerszegi Molnár Balázs.
- Nagyon fontos lesz számomra a holnapi mérkőzés, hiszen húsz évet futballoztam a ZTE színeiben, aztán a nyáron mégis lemondtak rólam, így szeretnék bizonyítani. A ZTE egyértelműen feljövőben van, mi viszont megtorpantunk kicsit, ám ez a találkozó más lesz, és szerintem háromesélyes a találkozó végkimenetele.

0 hozzászólás

ZTE FC - Haladás információk, a stadion megközelítése


- A honlapunkon már korábban közétett szurkolói tájékoztatás a ZTE - Haladás mérkőzéssel kapcsolatosan az alábbiak szerint módosul - osztotta meg a legfrissebb információkat Tóth Krisztián:
- a kapunyitás 17 óráról 16.30-ra változott a várhatóan nagy létszámú közönség érkezése miatt,
- NYOMATÉKOSAN kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen az Arénához a zökkenőmentes belépés érdekében.

17 hozzászólás

ZTE FC U18B - Zalaboldogfa 3:2


- Minden jó, ha a vége jó - értékelt Bita Gyula, a ZTE FC U18B edzője.
- Az első félidőben négy esetben vittük a kapura a labdát, gólt azonban nem lőttünk a 100%-os ziccerekből. Ellenfelünk viszont betalált: egy előrevágott labdát későn és rosszul reagáltunk le.

0 hozzászólás

Újpest FC - ZTE FC 2:1


Csank János az Újpest elleni Ligakupa mérkőzésen a fiatalok mellett bizonyítási lehetőséget adott a védelemben Vargának, a középpályán Tóth Zoltánnak, Slukának, Petneházinak és Trnavacnak, elöl pedig Pekicnek.
Sajnos csapatunk átaludta az első félidőt, a kapu előtt határozatlanok voltunk, Balázs Zsolt kétszer is nagy helyzetben rontott. A szünet után megszerezték a vezetést a hazaiak, mi cserékkel frissítettünk, azonban gólt ismét nem mi szereztünk. A végére maradt egy szép akció és befejezés, de túl késői volt a hajrá...

5 hozzászólás

Pénzbüntetés és felfüggesztett pályabezárás


Tisztelt Szurkolóink!

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága ma határozat formájában is tudatta, hogy a Siófok - ZTE FC mérkőzésen történt szurkolói rendzavarás miatt klubunkat 100.000,-Ft pénzbüntetésre illetve egy bajnoki mérkőzésre vonatkozó pályabezárásra ítélte, mely büntetést 2009. március 15-ig felfüggesztett.

A büntetés indoklásaként a dunaszerdahelyi eseményekkel kapcsolatos szurkolói rigmusok 3, azaz három alkalommal történő megnyilvánulása áll.

25 hozzászólás

Ma ismét Ligakupa, ezúttal az Újpest ellen idegenben


Csapatunk a Ligakupa következő fordulójában Újpestre látogat, amely találkozón a heti program sűrűsége miatt valószínűleg a kevesebb lehetőséget kapók juthatnak szerephez.

A mérkőzésre az Újpest FC két szektort nyit: az "A" terasz és a Tribün jobb oldalát, a jegyárak: az "A" Teraszra 1000, a Tribünre 1500 forint - tájékoztatott a fővárosi klub.

19 hozzászólás

Gyirmót - ZTE FC U14 2:2


- Babati - két mérkőzés, két gól! Küzdelmes meccsen kétgólos vezetést szereztünk, de sajnos a játékvezető tevékenysége miatt egy győztes találkozót hoztunk döntetlenre - összegzett Bócz Lajos, U14-es edző.

Gyirmót - ZTE FC U14 2:2 (0:1)

0 hozzászólás

ZTE FC U19 - Kazincbarcika 7:2


- Két idegenbeli mérkőzés (Újpest, Békéscsaba) után egy hét alatt ez már a 3. találkozónk volt - kezdte értékelését Bán István, az U19-es csapat edzője.
- A csapat kissé tompának tűnt, ráadásul egy nagyon agresszíven, helyenként durván játszó ellenféllel kerültünk szembe. Ennek ellenére az első félidőben megnyugtató, háromgólos előnyt szereztünk.

0 hozzászólás

ZTE - Haladás szurkolói információk


Tisztelt Szurkolóink!
Szombaton 18 órakor kerül megrendezésre a 2008/2009-es bajnokság utolsó hazai mérkőzése és egyben a legjobban várt DERBI a Haladás ellen.

Információk:
- mérkőzésnapon egy elővételes pénztár működik 9 órától a Főbejáratnál, majd 15 órától a Nyugat Tribünnél is
- a többi pénztár 16.30-kor nyit, a kapunyitás 17 órakor lesz

76 hozzászólás

ZTE FC U17 - Kazincbarcika 8:1


- Csapatom helyenként remek, lendületes játékkal tudott kiütéses győzelmet aratni - összegezte a látottakat Fujsz Ferenc, U17-es edző.
- Gratulálok a csapatnak az utolsó őszi hazai mérkőzésen elért eredményhez!

0 hozzászólás

Gyirmót - ZTE FC U12 3:1


- Az első félidőben végig fölényben játszottunk a hazai csapat ellen - emlékezett vissza Szalai Csaba, U12-es edző.
- Szép támadásokat vezettük, sok helyzetet alakítottunk ki, de a pontos befejezés nem sikerült. Bosszantó, hogy az ellenfél helyzet nélkül, egy átlövésből és egy szabadrúgásból kétgólos vezetést szerzett.

0 hozzászólás

Jól sikerült a bemelegítés a Siófok elleni meccs előtt


Csapatunk vasárnap a forduló zárómérkőzésén sikerrel vette az akadályt, Csank János tanítványai idegenben is magabiztosan győzték le a Siófok együttesét.

Az alábbi képsoron a találkozót megelőző, jó hangulatú bemelegítésről, átmozgatásról láthatnak jeleneteket.

9 hozzászólás

Kozármisleny - ZTE FC U15 0:8


- Fizikálisan és képzettségben is gyengébb ellenféllel találkoztunk, ennek megfelelően óriási mezőnyfölényben játszottunk - értékelte a látottakat Csaba Gyula, a ZTE FC U15-ös csapatának edzője.
- Az első félidőben még nehezebben, a szünet után azonban tetszés szerint értük el góljainkat. Magabiztos győzelmet arattunk!

5 hozzászólás

Kozármisleny - ZTE FC U13 1:3


- Ez a győzelem igazi csapatmunka volt - foglalta össze a meccsen történteket röviden Kámán Attila, U13-as edző.
- Az ellenfél helyenként durva stílusát kitűnő játékkal ellensúlyoztuk. Nagyon szép gólokat lőttünk, és sorozatban már az 5. győzelmünket arattuk! Gratulálok a csapatnak!

1 hozzászólás

Minél többen buzdítsák csapatunkat a Haladás ellen


Tisztelt Iskolaigazgató Asszony/Úr!
2008. november 15-én, szombaton 18 órától kerül megrendezésrea ZTE FC - Haladás VSE rangadó.

Szeretnénk, ha a ZTE Arénába minél több diák kilátogatna és buzdításával támogatná csapatunkat az áhított győzelem megszerzésében.

0 hozzászólás

Békéscsaba - ZTE FC U19 0:1


- Gyengébb játékkal nehéz győzelem, újabb fontos 3 pont - értékelte a mérkőzést Bán István, az U19-es csapat edzője.
- A hosszú utazás után kissé tompán kezdtük a meccset, majd 15 perc elteltével támadójátékunk feljavult. Több nagy gólhelyzetet is kidolgoztunk, melyek sajnos most is kimaradtak. Viszont a védekezésünkben több helyezkedési hiba, bizonytalanság is előfordult.

1 hozzászólás

Békéscsaba - ZTE FC U17 2:1


- Az első félidőben stabilabban védekeztünk és veszélyesebb támadásokat vezettünk, a másodikban ellenfelünk harcosabb támadójátéka helyzetekben nem mutatkozott meg, de a mezőnyben jobban futballoztak nálunk, mégsem ez döntötte el a mérkőzés kimenetelét - elemezte a látottakat Fujsz Ferenc, U17-es edző.
- Az első játékrészben jól lezártuk a területeket, ellenfelünk nem tudott helyzetet kialakítani, egyszer távoli lövésből veszélyeztettek és szögletek illetve oldal pontrúgásokat követő beívelésekből tudták a labdát a kapunk előterébe játszani.

0 hozzászólás

Csank János - A helyzetkihasználásban még javulnunk kell


- Nehéz meccsre számítottam, ami be is igazolódott - értékelt a lefújást követően Csank János.
- Sokkal magabiztosabban kellett volna játszanunk, többet mozgást mutatva. A ziccerhelyzetekben, a 4-3 elleni és a 3-2 elleni szituációkban is rendre hibáztunk, ezekben kellene még javulnunk.

29 hozzászólás

Détári Lajos: - A ZTE könyörtelenül kihasználta hibáinkat


- A ZTE jó csapat, könyörtelenül kihasználta a hibáinkat - összegzett tömören Détári Lajos.
- Óvodás gólokat kaptunk és a játékvezető is furcsa stilusban vezette a mérkőzést. Voltak helyzeteink, amiket sajnos rendre kihagytunk, így több gólt nem tudtunk elérni. Az utolsó pillanatokban mindig hibáztunk...

3 hozzászólás

BFC Siófok - ZTE FC 1:4


Csapatunk a 14. forduló zárásaként Siófokra látogatott, ahol Détári Lajos fiai szerették volna megmutatni, hogy a táblázaton elfoglalt helyezésüknék több van bennük.
A remek napot kifogó Alomerovic irányításával, a fantasztikusan játszó Meye és Waltner vezérletével magabiztosan győztük le ellenfelünket és szereztünk nagyon értékes 3 pontot.

9 hozzászólás

ZTE FC II - Kaposvölgye VSC 1:2


NBII-es csapatunk ma délután a múltkori sikeres barcsi kirándulást követően hazai pályán, a ZTE-Arénában fogadta a Kaposvölgye együttesét.
A vendégek csak rosszabb gólkülönbségüknek köszönhetően álltak mögöttünk a tabellán, de már pár nagycsapat skalpját begyűjtötték, így nem igérkezett könnyűnek a mérkőzés.

5 hozzászólás

ZTE FC II - Kaposvölgye információk


Holnap, azaz vasárnap 13:30-as kezdettel ismét hazai pályán játszik NBII-es csapatunk, ezúttal az eddigi 13 mérkőzésből 7 győzelmet, 2 döntetlent, valamint 4 vereséget elérő Kaposvölgye együttesét fogadjuk a ZTE-Arénában.
A mérkőzésre a Déli Tribün főpénztárai nyitnak meg, a teljesárú belépőjegyek 800,- Ft-ba, míg a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,- Ft-ba kerülnek.

1 hozzászólás

NBII: rangadó a Kaposvölgye ellen


NBII-es csapatunk ismét hazai pályán játszik a hétvégén, mégpedig nem is akármilyen mérkőzést.
A tabellán elfoglalt helyezések alapján rangadónak mondható meccs lesz a Kaposvölgye ellleni, hiszen a somogyiak csupán rosszabb gólarányuk miatt állnak hátrébb.

0 hozzászólás

Csank János - Meg kell dolgozni a sikerért


Vasárnap 15 órai kezdettel csapatunk a bajnokságot rosszul kezdő, ám az elmúlt időszakban magára találó Siófok vendége lesz.

- A tabellán mögöttünk áll a Siófok, de nincsenek szétesve, így vasárnap délután nagyon meg kell dolgoznuk a sikerért - vezette fel a mérkőzést Csank János.

21 hozzászólás

ZTE - Újpest a 13. forduló meccse


A pepsifoci.hu hétről-hétre kiválasztja az adott forduló legjeit, illetve megszavaztatja a legjobb 11-et.

Nos a 13. játéknapon az Újpest ellen duplázó Waltner Róbert bekerült a forduló válogatottjába, míg a legjobb meccs a ZTE - Újpest lett.

0 hozzászólás

Egyik csapatunk nyert, a másik kikapott


A korábban elmaradt Békéscsaba - ZTE U17-19-es bajnokik november 5-én, tegnap 14:30-as kezdettel kerültek lebonyolításra a békési megyeszékhelyen.

A 19 éves korosztály bravúrosan szerepelt, hiszen 1:0 arányban legyőzték ellenfelüket, míg a 17 évesek 2:1 arányban vereséget szenvedtek.

4 hozzászólás

U17-es és U19-es meccsek új időpontokban


- Két utánpótlás csapatunk hétvégi meccs időpontja is megváltozott - tájékoztatta honlapunkat Péter László uánpótlás technikai vezető.
- A Kazincbarcika kérésére a mérkőzések kezdési időpontját az eredetileg kiírt 11:00-ról 12:30-ra módosították. Az U17-es csapat az Ifi-centrumban, az U19-esek pedig a stadion mögötti műfüvesen lépnek majd pályára.

0 hozzászólás

ZTE FC - Paksi FC 3:1


Csapatunk a kitűnően játszó Kemal Alomerovic és Horváth I András vezérletével ma délután magabiztosan győzte a Paks együttesét a Ligakpua 4. fordulójában.
Ezzel a sikerrel már 6 pontunk van, így közelebb kerültünk a továbbjutást érő pozíciókhoz.

Csank János tanítványai az első perctől kezdve irányították és kezükben tartották a mérkőzést, néha látványos akciókkal és átlövésekkel örvendeztették meg a kilátogató nézőket.

1 hozzászólás

Csank János: - A tétmeccseken keveset játszók lehetősége


Csapatunk ma 14 órai kezdettel az Arénában fogadja a Paks együttesét a Ligakupa következő fordulójában. Most kedvezőbb Csank János és a szakmai stáb helyzete, hiszen bajnoki mérkőzést csupán vasárnap kora délután játszunk Siófokon, így aki ma pályára lép, nem kell kihagynia a hétvégi fontos meccset.

- Azok a játékosok kapnak lehetőséget ma, akik az elmúlt időszakban kevesebbett játszottak az első csapatban - vezette fel a mérkőzést Csank János.

2 hozzászólás

Felcsút - ZTE FC U18 2:1


- Nagyon jó csapat ellen végig fegyelmezetten, taktikusan, jó hozzáállást tanusítva futballoztunk - összegezte a meccsen történteket Bita Gyula.
- Ellenfelünk a labdabirtoklás arányát tekintve fölénk kerekedett, de a 100%-os helyezetek terén lényegesen több volt nekünk.
A 22. percben egy szép támadást követően vezetést szereztünk, de sajnos egy fatális játékvezetői ítélet után kiegyenlítettek a felcsútiak.

1 hozzászólás

Salomvár - ZTE FC U18B 1:1


- Azt gondolom, hogy ez a csapat is megérdemelne egy - a mezőnyjátékosok tudásszintjéhez hasonló - kapust. Sajnos ismét (sokadszor) kaptunk olyan gólt, ami egyértelmű kapushiba után született - kesergett a lefújást követően Bita Gyula, U18-as edző.
- Az első félidőben kissé félénken, de mezőnyfölényben játszottunk. A szünet után fokoztuk az iramot és akkor már magabiztosan játszottunk.

1 hozzászólás

Felcsút - ZTE FC U16 4:1


- Az első helyezett csapat otthonában az első félidőben nagyon taktikusan és fegyelmezetten játszottunk - összegzett Holdosi János
- A szünet után azonban a kapus és a belső hibájából sajnos minden addigi jó a veszendőbe ment.
Egy-két játékosnál el kell gondolkozni a további közös munkán!

0 hozzászólás

ZTE FC U15 - Üstükös FC 5:0


- Tompán, fásultan kezdtük a mérkőzést a jó testfelépítésű játékosokból álló ellenfelünkkel szemben - nyilatkozta e lefújást követően Csaba Gyula, U15-ös edző.
- Csak egy nagyszerű megoldás után tudtunk vezetést szerezni. A szünet után aztán gyorsabban, pontosabban és főleg eredményesebben játszottunk, kreatív megoldások után szép gólokat lőttünk.

0 hozzászólás

Szerdán ismét Ligakupa - ezúttal hazai pályán


Csapatunk szerdán 14 órakor Ligakupa mérkőzésen a Paks gárdáját fogadja a ZTE Arénában.
A mérkőzésre a belépőjegyek egységesen 500,-Ft-ba kerülnek, diákoknak, nyugdíjasoknak illetve éves bérleteseinknek a belépés térítésmentes.

Hajrá ZTE!

9 hozzászólás

ZTE FC U14 - Mosonmagyaróvár 7:1


- Nem játszottunk igazán jól, de hoztuk a kötelező győzelmet az utolsó helyezett ellen - értékelt Bócz Lajos, U14-es edző.
- Az első félidőben kényelmesen, a másodikban viszont már gyorsan, dinamikusan játszottunk.

1 hozzászólás

ZTE FC U13 - Üstökös FC 3:0


- Úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyert a csapat - nyilatkozta a meccs után Kámán Attila, U13-as edző.
- A kötelező győzelmek mindig nehezek, ezért is van nagy értéke a mostani sikerünknek. Nagyon szép gólokat lőttünk!

1 hozzászólás

ZTE FC U12 - Mosonmagyaróvár 4:3


- Nagyon szervezetten és kellő agresszívitással, helyenként ügyes játékkal megérdemelt győzelmet arattunk az egy évvel idősebb és jobb alkatú ellenfelünk felett - örvendezett a lefújást követően Szalai Csaba, a ZTE FC U12-es csapatának edzője.
- Az egész csapatot dicséret illeti!

1 hozzászólás

Waltner Róbert: - Legfontosabb, hogy a csapat nyerjen


- Sajnálom, hogy nem sikerült győznünk az Újpest ellen, de úgy érzem, hogy jó eredményt értünk el - nyilatkozta Waltner Róbert a 2:2-es eredményt hozó meccs után.
- Ismét bebizonyosodott, hogy jót tett nekem (és a csapatnak is) az edzőváltás, nagyon jó érzés, hogy ismét bíznak bennem!

12 hozzászólás

Újpest - ZTE FC U19 0:1


- A listavezető otthonában sikerült fegyelmezett, taktikus és helyenként jó játékkal teljesen megérdemelten, értékes 3 pontot szereznünk - nyilatkozta boldogan a meccset követően Bán István, az U19-es csapat edzője.
- A kezdeti megilletődöttség után átvettük a játék irányítását, helyzeteket dolgoztunk ki, s egy szép góllal a vezetést is megszereztük. Ezt követően kissé érthetetlen módon magunkra húztuk az ellenfelet, azonban helyzeteket - 1 kivétellel - így sem tudtak kialakítani.

1 hozzászólás

Újpest - ZTE FC U17 1:1


- Az első félidőben az Újpest, a másodikban mi játszottunk fölényben - értékelt a lefújást követően Fujsz Ferenc, U17-es edző.
- Sajnos a gyenge helyzetkihasználásunknak köszönhetően csak egy ponttal tudtunk távozni Újpestről.
Az első játékrészben több védekezési hibát is elkövettünk, ezek közt voltak csapatvédekezési és egyéni helyezkedési hibák is. Az Újpest kihasználta gyenge középpályás védekezésünket, egyszer közelről kapufát lőttek, egyszer Varga védett nagyszerűen, egyszer pedig nem találták el a kaput.

1 hozzászólás

ZTE - Újpest: szurkolás és a 2. félidő eseményei


Itt a második rész!

Az alábbi képes összeállításban a második félidei eseményeket, valamint szurkolóink fantasztikus koreográfiáját nézhetik meg újból.
Kellemes böngészést kívánunk!

10 hozzászólás

Barcsi SC - ZTE FC II 1:2


Második csapatunk ma délután a sereghajtó Barcs otthonában lépett pályára.
A hazaiak lelkesen, mi kultúráltan játszottunk. A félidő közepétől átvettük az irányítást és fölényünk a 40. percben góllá érett. Egy figyelmetlenség miatt a hazai csapat 5 perccel később egyenlített, így öntetlennel zárult az első játékrész.

1 hozzászólás

ZTE - Újpest: események Waltner Robi első góljáig


Pénteken egy nagyon izgalmas mérkőzést vívott egymással a ZTE és az Újpest együttese.
Az alábbi képes összeállításunkban a kezdősípszótól egészen Waltner Robi első góljáig mutatjuk meg ismét a legszebb jeleneteket!
Kellemes böngészést kívánunk!

6 hozzászólás

NBII-es csapatunk a sereghajtó Barcshoz látogat


Fiataljaink holnap kora délután Barcson lépnek pályára. A hazaiak jelenleg az utolsó helyen tanyáznak a Nyugati-csoportban, de nagy hiba lenne lebecsülni őket és a kötelező győzelem kategóriába sorolni a mérkőzést, hiszen mindig az ilyen meccsek a legnehezebbek.
Toma Árpád tanítványai az elmúlt fordulóban a Győr II-es csapatától kaptak méretes zakót, úgy, hogy még 11-esből sem tudtak betalálni a hazaiak kapujába.

2 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004