ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2008-2009 - Február

ZTE FC II - Csesztreg 0:1 (0:0)


Második csapatunk ma a Csesztreg együttesét fogadta a műfüves pályán. Fiataljaink mezőnyfölényt harcoltak ki, de a kialakított helyzeteket nem tudtuk értékesíteni. A vendégvédők 2-szer is a gólvonalról mentettek önfeláldozóan. A félidő utolsó mozzanata Sági kihagyott bűntetője volt, így gól nélkül zárult az első 45 perc.

13 hozzászólás

Hévíz - ZTE FC 2:4


Csapatunk az elmaradt bajnoki forduló miatti pihenőt is aktívan töltötte, hiszen délután Zalaapátiban a Hévízzel csapott össze.

Csank János együttese főleg Illés és Rudnevs jó játékának köszönhetően magabiztos, kétgólos győzelmet aratott.

5 hozzászólás

Változás az NBII-es csapat programjában


- NBII-es csapatunk az előzetes terv szerint szombaton játszotta volna következő felkészülési mérkőzését a Hévíz ellen, de miután a fürdővárosiak holnap megmérkőznek az első csapatunkkal így másik ellenfelet kellett keresnünk - tájékoztatta honlapunkat Péter László technikai vezető.
- Így jött képbe a Csesztreg együttese, akikkel pénteken 16:30-kor játszunk a stadion mögötti műfüves pályán.

0 hozzászólás

Iskolalátogatás Zalacsányban


Csank János és fiai ma délelőtt Zalacsányban jártak és a helyi iskolában népszerűsítették a labdarúgást.

A vidám hangulatú találkozóról, dedikálásról készített képes riportunkat az alábbiakban láthatják.
Kellemes böngészést kívánunk!

3 hozzászólás

Pénteken 15 órakor a Hévíz ellen játszunk Zalaapátiban


- A hévízi klub ismét partner volt abban, hogy ne maradjunk mérkőzés nélkül a hétvégén, az újabb elmaradt bajnoki forduló után - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Pénteken Zalaapátiban, füves pályán 15 órai kezdettel játszunk Glázer Róbert legénysége ellen.

1 hozzászólás

Nigériai védő kölcsönben


- Csapatunk újabb tehetséges fiatal játékossal erősödik - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Alika Henry Osadolor, a 21 esztedős bal oldali védő Nigériából érkezett, remek felépítésű játékos, egyelőre kölcsönbe került klubunkhoz, végleges átigazolásával kapcsolatban viszont csak a tavaszi teljesítménye függvényében döntünk.

Hajrá ZTE!

115 hozzászólás

Tóth Zoltán térde szépen gyógyul


Tóth Zoltán január 17-én, az FC Ajka elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett térdszalag-szakadást. Középpályásunkat megműtötték, a beavatkozás jól sikerült.

Zoli felépülése a tervezett ütemben halad, még 3-4 hónapos kihagyás vár rá, de a nyári felkészülést azonban már együtt kezdheti meg a csapattal.

4 hozzászólás

Csank János: - Nem változtatunk, edzünk tovább


- Most, hogy elmarad a hétvégi forduló is, különösebben nem változtatunk a programunkon, edzünk tovább - vázolta a terveit Csank János vezetőedző.
- Más sportágakban a formaidőzítést valóban napra pontosan be kell lőni, ám mi tizenöt mérkőzésre készülünk tavasszal, úgyhogy ez még belefér. Ettől függetlenül biztos akadnak olyanok is, akik nem örülnek a halasztásnak. A magam részéről azt vallom, nem kell erőltetni, ami sem a játékosnak, sem a nézőknek nem okoz örömet.

3 hozzászólás

Elhalasztva a hétvégi forduló


Tekintettel az időjárási előrejelzésekre, a játékosok testi épségének megóvására, a létesítmények infrastruktúrájának alacsony színvonalára, az MLSZ versenybizottsága keddi ülésén úgy határozott, hogy későbbi időpontra halasztja a Soproni Liga hétvégi fordulójának valamennyi mérkőzését.

Hogy mikor kerül sor a 17. fordulóra kisorsolt találkozókra, arról még nem született döntés. A versenybizottság közleményében leszögezi, hogy erre a lépésre a magyar labdarúgás érdekében kényszerült, mert a szurkolók megfelelő kiszolgálása a jelen körülmények között erősen korlátozott.

11 hozzászólás

A Kecskemét - ZTE FC mérkőzés 17:00-kor kezdődik


- A Kecskemét elleni mérkőzésünk, - a korábban megjelenteknek megfelelően, az eredeti időpontban - 17 órakor kezdődik - tudtuk meg Dézsi Attila ügyvezető igazgatótól.

- Az MLSZ nem adott helyt a kecskemétiek kérésének, mely szerint - a helyi sportesemények miatt - korábban kezdjük a mérkőzést (15 óra 30 perc), amihez a ZTE hozzájárult.

8 hozzászólás

Elmarad a Debrecen elleni mérkőzésünk


Klubunk ma reggel a következő kéréssel fordult az MLSZ Versenybizottsága felé:

A ZTE FC klubvezetése február 19-én a pálya használhatatlansága miatt kérte a február 20-i Debrecen elleni bajnoki mérkőzésének elhalasztását, melyet a Versenybizottság engedélyezett, új időpontnak pedig február 25-ét, szerdát jelölte meg.

Az elmúlt napokat tekintve a pálya állapotában lényegi - pozitív - változás nem történt, az még mindig magán viseli azokat a károkat is, melyet a február 14-i Újpest elleni Ligakupa mérkőzés okozott.

6 hozzászólás

Reméljük, hogy az időjárás megkegyelmez...


A szerdai, Loki elleni hazai mérkőzésre készülve, a mai napon is letakarították a pálya gyepszőnyegét a gondnokság dolgozói, hogy ne olvadjon a talajba a hó. Ha lehet, akkor hengerzéssel igykeznek használhatóvá tenni a pályát.

Reméljük az időjárás megkegyelmez nekünk, s jó talajú pályán lehet megrendezni a mérkőzést, szerdán 17 órakor, a Debrecen ellen.

15 hozzászólás

Klubunk koszorút küld Nota holnapi temetésére


Julius Nota holnapi temetésére a ZTE FC koszorút küld és a csapat is képviselteti magát.

Szomorú szívvel búcsúzunk a kiváló sportembertől a ZTE Család nevében!
Klubunk ezúton osztozik Julius Nota családjának, gyermekeinek, rokonaiknak, klubjának gyászában.

0 hozzászólás

Jelenleg nem igazoljuk le Aremu Babatunde-t


- Aremu Babatundet pénteken megvizsgálták a zalaegerszegi kórházban, megtükrözték a gyomrát, s megállapították, hogy egy korábbi gyomorfekélye újult ki, ami miatt beteg lett - tájékoztatta weblapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- A betegség jellegéből fakadóan nem várható a gyors gyógyulás, így szombaton hazautazott. A jelenlegi helyzetben nem igazoljuk le a labdarúgót.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

14 hozzászólás

Elhunyt Julius Nota


Tragédia történt péntek délután a szlovákiai Jánosin: meggyilkolták a korábban Magyarországon védő Nota Gyulát, aki az elmúlt időszakban a Rimaszombat labdarúgócsapatánál, valamint a szlovák utánpótlás-válogatottaknál dolgozott kapusedzőként.

Notát nem csak a szlovákiai futballszurkolók gyászolják: a kapus korábban másfél évig védte a Diósgyőr kapuját, valamint megfordult a Dunaferrnél, a Zalaegerszegnél, a Honvédnál és a Vasasnál is.

15 hozzászólás

ZTE FC II - Celldömölki VSE 2:0


Ma délelőtt a második csapatunk Celldömölki VSE együttesét fogadta a műfüves pályán.
Az első félidő enyhe hazai fölény mellett gólnélküli döntetlennel zárult. A szünet után nagyobb sebességi fokozattal kezdtek Dobos Sándor tanítványai, ennek eredményeként a 48. percben Csutak lőtt egy szép gólt.
Továbbra is a mi akaratunk érvényesült és a 78. percben Sági révén sikerült növelnünk az előnyünket.

0 hozzászólás

Szurkolói busz Kecskemétre


A jövő szombati Kecskemét elleni mérkőzésünkre szurkolói busz indul.
Amennyiben a busz megtelik, úgy a részvételi díj 3100,-Ft körül lesz, az első 25 jelentkezőnek a belépőt is tartalmazza.

Indulás 11 órakor a ZTE Aréna elől.
Bővebb információ és jelentkezés a 06/30/3988015-ös és hétfőtől a 06/30/2165297-es telefonszámokon.

9 hozzászólás

Farsang foci - Camion-Group 2000 Bt. kupa


2009. február 22-én, vasárnap 9:30-tól, a 2001. január 1-je után születettek részére, a zalaegerszegi Landorhegyi Általános Iskolában kerül megrendezésre a farsangi foci kupa.

Résztvevők: Nafta Lendva, ND Mura 05, SC Grossvillfersdorf, ASV. 13 Wien, ZTE FC, Landorhegyi SI

0 hozzászólás

Csank János: - Jól sikerült a felkészülésünk


- Az őszi szezon közepén érkeztünk Zalaegerszegre, úgy gondolom az utolsó 5 mérkőzést sikerült jól lehoznunk, jó játékkal és megfelelő eredményességgel - értékelt Csank János.
- Az alapozásunk rendben zajlott, elvégeztük az előre eltervezett munkát, ami ugyan az adott körülmények és viszonyok között nem volt egyszerű, de a csapattól maximális partnerséget és kitartást tapasztaltam. Ezek függvényében mondhatom, hogy a tavaszunk megalapozott, szeretnénk az 1-6-ban a legjobb helyen végezni. Minden meccsen a győzelemre játszunk, igazi támadófutballt igérek!

14 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Maradt az eredeti célkitűzésünk


- Továbbra is az 1-6. hely valamelyike a célunk, nem változtak az álláspontjaink - kezdte Nagy Ferenc.
- Maximálisan elégedettek vagyunk Csank János eddig elvégzett munkájával és bízunk a hasnlóan sikeres folytatásban.
Keretünk nem gyengült, Meyen kívűl stabil kezdőember nem távozott. A bal oldalunk stabilizálására érkezett Illés Gyula, Burányi pedig korosztályos válogatott, a jövő tehetsége. A mai napon leigazolt lett válogatott Rudnevs szép jövő előtt áll, remélem profitálni tudunk belőle.

5 hozzászólás

Csapatunk ma délután tartotta szurkolói ankétját


Csapatunk ma 17 órától a Hotel Arany Bárány különterében tarotta szurkolói ankétját.
Dézsi Attila bemutatta az új szakmai stábot és az újonnan érkezett labdarúgókat. Ezt követően kiemelte a tavaszi szezon hazai mérkőzéseinek legfontosabb kellékét, a belépőjegy- és bérlet kérdést. A beléptető rendszer működése miatt a bérletek és a pályabelépők is csak vonalkóddal együtt érvényesek.
Éppen ezért kérünk minden kedves szurkolót, hogy a ZTE marketing irodában, a székház első emeletén ellenőriztesse és érvényesítse belépőjét!

0 hozzászólás

Aremu Babatundet vírusfertőzéssel a kórházban kezelik


- Aremu Babatundet, nigériai próbajátékosunkat tegnap kórházba kellett szállítani - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- A pontos diagnózis még nincs meg, de vírusra gyanakodnak, no meg korábbi gyomorproblémákra. A vérképe nagyon rossz jelenleg, ami további vizsgálatok elvégezését igényli.

A későbbiekben természetesen beszámolunk a támadó állapotáról!

8 hozzászólás

2,5 éves szerződést kötöttünk Artjoms Rudnevs-sel


A mai napon 2,5 éves szerződést kötöttünk a lett válogatott támadóval, Artjoms Rudnevs-sel.

A 21 éves, 178 cm magas támadó a FC Daugava Daugavpils együttesétől érkezett hozzánk, és tovább szélesítheti Csank János variációit a csatárposzton.

13 hozzászólás

Jövő szerdára halasztották a ZTE FC - Debrecen bajnokit


A versenybizottság csütörtök délelőtti döntése, és a csapatoktól érkezett információk értékelése után eldőlt, hogy a Soproni Liga tavaszi nyitófordulójából négy mérkőzést lehet megrendezni: az MTK - Kaposvár, a Fehérvár - Siófok, a DVTK - REAC és a Nyíregyháza - Újpest találkozókat.

A hóhelyzet, a pályák rossz állapota miatt a másik négy meccs (Vasas - Honvéd, Paks - Kecskemét, Győr - Haladás, ZTE - Debrecen) később kijelölendő időpontban kerül majd lejátszásra.

9 hozzászólás

ZTE FC II - Sárvár 1:2


NBII-es csapatunk ma kora este a Sárvár együttese ellen ismét pályára lépett felkészülési mérkőzésen.

A nagy hidegben és viharos szélben mi kezdtünk jobban, a 6. percben Bozsoki indította nagyszerűen a jobb oldalon kilépő Ságit, aki pontosan adott középre, Délczeg pedig a kapuba gurított, 1:0.

2 hozzászólás

A pálya balesetveszélyes


A szombati mérkőzés után ugyan jelentősebb csapadék már nem érte a pályát, de állapota miatt (mély és teljesen átázott) csak minimális állagjavító munkákat tudtak a pálya karbantartói elvégezni rajta.

A tegnap éjjeli és a következő napok fagyos időjárása nem teszi lehetővé a további javítást, a pálya jelenleg át van fagyva, helyenként jeges, a kifordult göröngyök miatt balesetveszélyes.

10 hozzászólás

Még kapható az év meccse DVD-n


A tavalyi szenzációs hangulatú ZTE FC - Haladás rangadó elkészült DVD változatban is.
A ZTV felvételén kívül a kiadványon fantasztikus fotókkal elevenítjük fel az Újpest és a Hali elleni meccseket és természetesen a remek koreográfiájú szurkolásokat is megtekinthetik.

A DVD korlátozott számban készül, megrendelhető a chris@ztefc.hu e-mail címen vagy megvásárolható hétköznapokon 9-16 óráig a ZTE székházban 1690,-Ft-os áron.

13 hozzászólás

Hévíz FC - ZTE FC 0:5


Tegnap NBI-es csapatunk Hévízen lejátszotta utolsó edzőmérkőzését a helyiek ellen.

Alomerovic, Pavicevic, Artjoms Rudnevs és Aremu Babatunde kimagasló teljesítményének köszönhetően magabiztos, sima győzelmet arattunk.

4 hozzászólás

ZTE FC - Újpest FC Ligakupa összeállítás


Február 14-én, szombaton hazai pályán fogadtuk az Újpest együttesét.

A találkozóról Horváth Jenő készített egy képes összeállítást, ami alatt a Zete-induló hallható.

Kellemes videózást kívánunk!

0 hozzászólás

Az év zalai sportolói díjátadás - Waltner is díjat kapott


Tegnap délután a Zalai Hírlap szervezésében kerültek átadásra az év zalai sportolói díjak.

Ezen a rendezvényen a ZTE FC részéről Waltner Róbert is elismerésben részesült.
Az alábbiakban az ünnepélyes eseményen készült felvételeket láthatják.

0 hozzászólás

Visszatekintés: ZTE FC - Debrecen 2008-ból


Pénteken 19 órai kezdettel a Loki ellen megkezdjük a Soproni Liga tavaszi szezonját.
Tavaly a nagy sikerrel megrendezett családi napon fogadtuk a Debrecen együttesét.

Erről a mérkőzésről tekinthetnek meg az alábbiakban képeket!
Kellemes böngészést kívánunk!

0 hozzászólás

A szombati mérkőzés és következménye


Bár klubunk mindent elkövetett azért, hogy az Újpest FC elleni Liga Kupa mérkőzést ne a ZTE Aréna centerpályáján kelljen lejátszani, azt a televíziós közvetítés miatt végül mégiscsak ott kellett...

A teljesség kedvéért: a SPORT TV maximálisan partner volt abban, hogy a mérkőzést más - televíziós közvetítésre alkalmas - pályán tudjuk lejátszani, akár Andráshidán, akár Újpesten.
Máté Pállal többször egyeztettünk, külön kollégát küldött szerdán Zalaegerszegre, hogy az andráshidai pálya eshetőségét megvizsgálja, de a pálya több - műszaki - hiányosság miatt végül nem volt alkalmas a közvetítésre.

3 hozzászólás

Térítésmentes belépés a szervezett diákcsoportoknak


A február 20-ai, Debrecen elleni bajnoki idénynyitó mérkőzésre klubunk megtartja a tavaly már jól bevált szokását.
Várjuk a város és környékünk iskoláinak jelentkezését: azok a diákok, akik szervezetten (minimum 20 fő), kísérő tanárral jönnek ki a meccsre, térítésmentes belépést biztosítunk a Nyugati Tribünre.

A jelentkezéseket február 20-a, péntek 14 óráig várjuk faxon (06-92-314-093) vagy e-mailben a chris@ztefc.hu címen.

0 hozzászólás

Február 19-én 17:00-tól szurkolói ankét


A ZTE FC szeretettel várja kedves szurkolóit soron következő szurkolói ankétjára, melyet 2009. február 19-én 17 órától tart a zalaegerszegi Hotel Arany Bárány különtermében.

Az eseményen természetesen jelen lesz a klubvezetés, a Csank János vezette szakmai stáb és a játékosok képviselői.

6 hozzászólás

ZTE FC - Újpest Ligakupa mérkőzés képekben


Ma délután egy alacsony színvonalú mérkőzésen 3:2 arányban vereséget szenvedett csapatunk az Újpesttől, így tavasszal már csak a bajnokságban kell Csank János tanítványainak összpontosítani.

A meccsről láthatnak az alábbiakban képes beszámolót. Kellemes böngészést kívánunk!

16 hozzászólás

ZTE FC - Újpest 2:3


Csapatunk első hazai tétmeccsét játszotta az Újpest ellen. Mi már nem juthattunk tovább a csoportunkból, így Csank János és fiai szokhatták a mély pályát és fejben már a Debrecen elleni szezonnyitóra készülhettek.

Nem indult jól a találkozó, egy jobb oldali akció után megszerezték a vezetést a fővárosiak. A szünetben cserékkel frissítettünk, ami meghozta az eredményt és sikerült az egyenlítés. Ezt követően átvettük az irányítást, helyzeteink is voltak, azonban megint az Újpest szerzett gólt.

9 hozzászólás

ZTE FC II - SVSE-GYSEV 1:0


Dobos Sándor csapata 11 órától vihros szélben a soproni GYSEV együttesét fogadta a műfüves pályán.

A kezdő 11-ben kapott helyett a próbajátékon levő, 20 éves nigériai Aremu Babatunde, aki lőtt egy szép gólt és számos alkalommal veszélyt teremtett a vendégkapu előtt.

5 hozzászólás

4,5 éves szerződést kötöttünk a Burányi Tamással


A mai napon 4,5 éves szerződést kötött klubunk a tehetséges támadóval, Burányi Tamással.

Hétfőtől a FC Daugava Daugavpils labdarúgója, ARTJOMS RUDNEVS (1988. január 13.) Zalaegerszegen készül, orvosi vizsgálaton és megbeszélésen vesz részt.
A 188 cm magas csatár 62 elsőosztályú mérkőzése alatt 18 gólt szerzett, valamint szerdán is játszott a lett válogatottban.
További sorsáról természetesen beszámolunk a hpnlapunkon.

19 hozzászólás

Eldőlt: holnap a stadionban játszunk az Újpest ellen


- Percekkel ezelőtt megszületett a döntés: holnap 15 órai kezdettel a stadionban fogadjuk az Újpest együttesét a Ligakupában - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Nemrég fejeződött be a pályabejárás, amelyen részt vett az MLSZ versenybizottságának elnöke, Kovács István is és alkalmasnak nyilvánította a gyepszőnyeget.

A belépőjegyek egységesen 500 Ft-ba kerülnek, az éves bérletesek ingyen tekinthetik meg a találkozót.

7 hozzászólás

Ma döntenek a ZTE-Újpest Ligakupa meccs helyszínéről


Holnap kerül sor a Ligakupa csoportkörének utolsó fordulójára, a ZTE FC - Újpest mérkőzésre. A meccset élőben szeretné adni a sport televízió, ami a probléma fő forrása. Élőben közvetíteni viszont csak a ZTE-stadionból lehet, hiszen ott vannak meg ehhez a szükséges technikai feltételek.
A gondot az adja, hogy a stadion talaja az utóbbi időszak csapadékos időjárása miatt rendkívül mély, majdhogynem játékra alkalmatlan. A szóba jöhető további egerszegi helyszíneken (műfüves pálya, Andráshida) minden további nélkül lehetne játszani, s amennyiben nem lenne közvetítés, valószínűleg e két pálya közül került volna ki a mérkőzés helyszíne is.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Haladás FC II 2:0


Ma délután a második csapatunk a Haladás II-t fogadta a műfüves pályán.

A Zetés fiatalok az első perctől kezdve a kezükben tartották az irányítást és már az 5. percben megszerezték a vezetést: Ráczot buktatták a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Sági lőtte a bal sarokba, 1:0.
Továbbra is támadásban maradtunk, és a 28. percben újabb gólt értünk el: Kocsis az alapvonalig vezette le a labdát, visszagurítását Délczeg lőtte 5 méterről a kapuba, 2:0.

4 hozzászólás

Kikaptak az U20-asok, Balázs Zsolt 24 percet kapott


U20-as válogatottunk szerdán Paviában játszott Alpok-Adria kupamérkőzést, amelyen 1:0-ás félidő után 3:0-ra kikapott a vendéglátó olasz korosztályos együttestől.

Tehetséges csatárunk, Balázs Zsolt a második félidő 66. percében lépett pályára. Beállását követően volt is egy nagy lehetősége, ám ezúttal nem sikerült a kapuba találnia.

2 hozzászólás

Paksi FC - ZTE FC 0:2


Csapatunk ma 13 órától a Paks ellen játszotta le első tétmeccsét, amit a Ligakupától való búcsúzás miatt Csank János már a Debrecen elleni rangadó felvezetéseként igyekezett felhasználni.
A Székesfehérváron rendezett találkozó mezőnyjátékkal indult, majd az első félidő közepétől már helyzetek is akadtak. A 30. percben aztán Alomerovic megszerezte a vezetést egy látványos akciót követően, így mi vonulhattunk előnnyel pihenőre.

1 hozzászólás

Ma 13 órától tétnélküli mérkőzés játszunk a Paks ellen


Az már a hétvégén eldőlt, hogy csapatunk a legjobb esetben is a C-csoport harmadik helyén végezhet, így nem juthat tovább a Ligakupa egyenes kieséses szakaszába.

A ma 13 órakor kezdődő Paks elleni mérkőzés számunkra már tét nélküli lesz, így a szakmai stábnak lehetősége lesz a próbajátékosok tesztelésére és taktikai elemek gyakorlására a jövő pénteki Debrecen elleni nyitányra.

7 hozzászólás

Ligakupa: még nem tisztázott az Újpest-meccs helyszíne


Csapatunk szombaton hazai környezetben fogadja az Újpest együttesét a Ligakupa csoportkörének utolsó fordulójában, ám a ZTE-Aréna gyepszőnyege jelenleg alkalmatlan a játékra.
A televíziós közvetítés miatt a műfüves pálya nem jöhet szóba, így jelenleg az andráshidai vagy budapesti helyszín lehet kivitelezhető, amire a klubvezetés már beadta a kérelmet. Az MLSZ várhatóan hamarosan meghozza a döntését, amiről természetesen tájékoztatjuk szurkolóinkat.

21 hozzászólás

Aremu Babatunde próbajátékon szerepel csapatunknál


- A 20 esztendős Aremu Babatunde próbajátékon tartózkodik a ZTE FC csapatánál - osztotta meg a hírt honlapunkkal Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

- A tehetséges nigériai játékos a szombati, Újpest elleni Ligakupa mérkőzésen éles helyzetben is bemutathatja tudását, ha a Csank János vezette szakmai stáb lehetőséget biztosít a számára.

4 hozzászólás

David Simpson ismét Zalaegerszegen van


A múlt héten a ZTE FC és David Simpson képviselőjének álláspontja távolabb került egymástól, sőt a játékos hazai is utazott, hogy pályára lépjen az Újpest elleni Ligakupa mérkőzésen.
Legfrissebb hírek szerint a kanadai támadó ismét a zalai megyeszékhelyen tartózkodik, sőt jó esélye van annak, hogy a ZTE játékosa legyen. Ebben közrejátszhat az is, hogy előző csapata, a Dunaújváros időközben megszűnt...

7 hozzászólás

Tóth Zoltán megnézte társait szombaton a Hévíz ellen


Tóth Zoltán a szombati, Hévíz elleni edzőmérkőzés szünetében, saját lábán sétált oda a kispadhoz és köszöntötte társait, akik egybehangzóan a "Hiányzol" szóval válaszoltak és fogadták.
Zoli elmondta, hogy a műtét jól sikerült, azonban még legalább fél éves kihagyás vár rá, a nyári felkészülést azonban már a csapattal együtt szeretné megkezdeni.

1 hozzászólás

Már nem juthatunk tovább a Ligakupában


A Ligakupában a négy csoport első két csapata jut tovább, a párosításról sorsolás dönt majd. Tegnap a C-csoportban az Újpest FC 5:1 arányban legyőzte a Dunaújvárost, ezzel pedig szertefoszlottak a továbbjutási esélyeink.
Jelenleg 10 pontunk van és a két hátralevő mérkőzésből maximum 6-ot szerezhetünk hozzá, azaz 16-tal zárhatjuk az első szakaszt. Ez azonban nem elég az első két pozíció megszerzéséhez, hiszen az Újpest és a Pécs is már 17 ponttal rendelkezik.

1 hozzászólás

ZTE FC - Hévíz 2:0


NBI-es csapatunk a Hévíz ellen lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését.
A tavaszias időben viszonylag sok néző volt kiváncsi a mérkőzésre, ami langyos iramot, és alacsony színvonalú játékot hozott. Az első játékrészben körbelövöldöztük Osbáth kapuját és támadóink sokszor futottak lesre, a második félidőben azonban már kijött a csapatok közti különbség és két egyéni villanás után született találattal 2:0 arányban győztünk.

14 hozzászólás

ZTE FC II - Haladás II február 12-ére áthelyezve


- Az eredetileg február 7-ére, szombatra tervezett ZTE FC - Haladás II felkészülési mérkőzést a vendégek kérésére új időpontban, február 12-én, csütörtökön rendezzük meg a stadion mögötti műfüves pályán - tájékoztatta honlapunkat Péter László, a második csapat technikai vezetője.
- A Haladás ma Ligakupa találkozót játszik, és első csapatuk pedig külföldön tartózkodik edzőtáborban, ezért kérték a halasztást, amelyet természetesen elfogadtunk.

1 hozzászólás

Az év meccse DVD-n


A tavalyi szenzációs hangulatú ZTE FC - Haladás rangadó elkészült DVD változatban is.
A ZTV felvételén kívül a kiadványon fantasztikus fotókkal elevenítjük fel az Újpest és a Hali elleni meccseket és természetesen a remek koreográfiájú szurkolásokat is megtekinthetik.
A DVD korlátozott számban készül, megrendelhető a chris@ztefc.hu e-mail címen vagy megvásárolható jövő héttől a ZTE székházban 1690,-Ft-os áron.

12 hozzászólás

Megoldódnak a televíziós közvetítések


2009. február 5-én fogadta el Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése a város költségvetését. Balaicz Zoltán, a ZTE térségének önkormányzati képviselője, az Oktatási és Ifjúsági Bizottság elnöke saját választókerületének költségvetéséből 1 millió Ft-ot biztosított a ZTE Aréna optikai kábelezetékének kiépítésére.

3 hozzászólás

A futball népszerűsítése Kehidakustányban, pihenés


Csank János a ma délelőtti edzést követően Kehidakustányba vezényelte fiait, ahol a helyi polgármester meghívásának tettek eleget, ellátogattak az iskolába, népszerűsítették a labdarúgást.

Játékra hívták a fiatalokat, amely után jól esett a megérdemelt disznótoros ebéd.

6 hozzászólás

Szepesi György 1922. február 5-én született, ma 87 éves


Szepesi György 1922. február 5-én született, ma 87 éves.

Szepesi György volt MLSZ elnök, újságíró, sportriporter. Számos mérkőzést közvetített Zalaegerszegről, többek között az emlékezetes ZTE-Bp. Honvéd találkozót is, melyet a kék-fehérek zuhogó esőben 4:1 arányban megnyertek. Ezen kívűl biztos mindenki emlékében még ott él a felejthetetlen magyar-bolgár válogatott meccs is.

Az alábbi, Horváth Jenő által készített képekkel Szepesi pályája előtt tisztelgünk és sok egészséget kívánunk neki a továbbiakban is!

2 hozzászólás

Balázs Zsolt is helyet kapott az Olaszország elleni keretben


Az őszi, egyiptomi világbajnokságra készülő U20-as válogatottunk nagyszerű erőpróba elé néz: fiataljaink a jövő szerdán Olaszországban játszanak Alpok-Adria kupameccset. Együttesünk a csoport élén áll, vendéglátóink jelenleg a negyedikek, a két csapatot azonban csak három pont választja el egymástól.
A keret tagjai vasárnap találkoznak, s hétfőn utaznak a meccs helyszínére, Paviába. Wilco van Buuren aznap egy, kedden két edzést tart a játékosoknak, a mérkőzés pedig szerdán 14:30-kor kezdődik a Municipal-stadionban. A csapat a találkozó után azonnal indul Budapestre, s még éjszaka haza is érkezik.

4 hozzászólás

ZTE - Lendva edzőmérkőzés képekben


Egy szórakoztató, a hazai mércével mérve magas színvonalú mérkőzést játszottunk a Nafta Lendva csapatával.
Több jó teljesítményt és szép alakítást láthattak a műfüves pálya köré gyűlő szurkolók, többek között a brazil Leandro cseleit, megindulásait is.
Ezekből készített fotósorozatot Horváth Jenő, képeit az alábbiakban láthatják! Kellemes böngészést kívánunk!

3 hozzászólás

ZTE FC - NK Nafta Lendva 3:0


Egy jó iramú, szép, okoan felépített támadásokkal dúsított mérkőzést vívott egymással a ZTE FC és a szlovén Lendva együttese.

Horváth I András és Illés Gyula vezérletével, valamint stabil védőinkkel magabiztos, 3:0-ás győzelmet arattunk.

12 hozzászólás

Holnap újabb edzőmeccs, ezúttal a Nafta Lendva ellen


Csapatunk holnap 13 órai kezdettel újabb edzőmeccset játszik, mégpedig a szlovén NK Nafta Lendva együttese ellen a stadion mögötti műfüves pályán.

A szakmai stáb kérésére még Zalaegerszegen tartózkodik és tréningezik David Simpson és Leandro, akik legutóbb a Gyirmót elleni mérkőzésen már pozitiv benyomást tettek Csank Jánosra. A mester holnap ismét szemügyre veszi a támadókat, azt követően pedig a vezetőséggel egyeztetve dönt a sorsukról.

0 hozzászólás

Február 14-én, szombaton 15:00-tól TV-ben az UTE ellen


A Ligakupában csapatunk őszről tavaszra áthozott két mérkőzést, melyet február 11-én illetve 14-én játszunk le.

Előbb Pakson vendégeskedünk, majd ezt követően szombaton hazai környezetben fogadjuk az Újpest együttesét, melyet a Sport TV is élőben közvetít 15 órától.

A meccsek már élesben zajlanak, így bizonyára jó felkészülési lehetőséget jelentenek a február 20-án induló bajnoki szezonra (február 20, 19:00 ZTE-Debrecen).

13 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004