ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2008-2009 - Augusztus

Dobos Sándor: - Túl nagy előnyt adtunk...


Tegnap megint nem sikerült a bravúr: ahelyett hogy mi szereztünk volna vezetést, az utolsó pillanatokban megremegett fiataljaink lába... Ezt köszönték szépen a hazaiak, akik rutinjukat felhasználva begyűjtötték a három pontot.

- Azzal hogy egy perc alatt két gólt kaptunk, túl nagy előnyt adtunk az amúgy is jó pápai csapatnak, ennél azomban sokkal több volt a mai játékunkban - kesergett a lefújást követően Dobos Sándor vezetőedző.

0 hozzászólás

Lombard FC Pápa - ZTE FC II 3:0


NBII-es csapatunk ma Pápán lépett pályára, a Lombard együttese vendégeként. Fiataljaink az első félidőben egyenrangú ellenfele volt a bajnokesélyes hazai csapapnak, sőt nekünk volt helyzetünk de sajnos kimaradt.
A 67. és 68. percben kaptunk két elkerülhető gólt amit a 75. percben egy újabb követett. Ezután ugyan lelkesen küzdöttünk, de az eredmény már nem változott, hazai győzelem született.

0 hozzászólás

Bajnokverés képekben


Tegnap este fantasztikus győzelmet aratott csapatunk: 3:1 arányban megvertük a címvédő MTK együttesét.

Az alábbiakban a találkozó legszebb jeleneteiből válogattunk, éljük át újra ezeket a pillanatokat!
Hajrá ZTE!

7 hozzászólás

Urbán Flórián: - Bízom benne, hogy sikerült oldani a feszültséget


- Bízon benne, hogy a héten sikerült oldali a játékosokban a feszültséget és a görcsösséget - vezette fel a ZTE II elleni mérkőzést Urbán Flórián, a Lombard Pápa vezetőedzője.
- Ennek rendeltünk alá mindent a héten. Bízom benne, hogy sikerült megtalálni a "miértjét", hogy a játékosok, miért nyújtják a bajnoki mérkőzéseken a töredékét annak, amit a felkészülési mérkőzéseken láttunk tőlük.

1 hozzászólás

Dobos Sándor: - Továbbra is bátor támadójátékkal


- Továbbra is bátor támadófutballt szeretnénk produkálni - nyilatkozta a ma délutáni pápai vendégjáték előtt Dobos Sándor vezetőedző.
- Pápán sem állunk be védekezni, bár tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk. Vendéglátóink két vereséget könyveltek el a legutóbbi fordulókban, s mindenképpen javítani szeretnének mérlegükön, de mi sem mondunk le a siker lehetőségéről.

0 hozzászólás

Segítség Waldorf óvoda létrehozásához


Zalaegerszegi szülők kezdeményezésére egy Waldorf óvoda létrehozásán fáradoznak városunkban. Az óvoda életre hívásához szükséges anyagi hátér megteremtéséhez kíván klubunk hozzájárulni azzal, hogy árverésre ajánlunk egy csapat által dedikált labdát és mezt, az ezekre legtöbbet licitáló szurkolónk, támogatónk egyben elvégezheti a november 15-ei Haladás elleni mérkőzés kezdőrúgását.

0 hozzászólás

Supka Attila:- A fiatalok bizonyítottak


- Megérdemelten nyertünk a bajnok ellen egy jó iramú, látványos mérkőzésen - nyilatkozta boldogan Supka Attila vezetőedző.
- Úgy gondolom, ma mindenben jobbak voltunk ellenfelünknél. Fiatal játékosaim bizonyították az estén, hogy lehet rájuk számítani és építeni!
Szurkolóinknak is köszönettel tartozunk, hiszen a találkozó elejétől a végéig buzdítottak, segítettek bennünket, közös győzelmet arattunk, amivel továbbra is az élbolyban vagyunk!

19 hozzászólás

Garami József: - 5 perc alatt minden eldőlt...


- A ma este nagyszerűen futballozó ZTE megérdemelt sikert aratott, gyakorlatilag 5 perc alatt eldöntött mindent - értékelt a lefújást követően Garami József, az MTK mestere.
- A szünetben megpróbáltam felrázni a csapatomat, hogy gólt, gólokat szerezzüml, de ezen az estén a szépítésen túl másra már nem maradt erőnk. Gratulálok a hazaiaknak!

1 hozzászólás

ZTE FC - MTK 3:1


Az első perctről kezdve bártan, határozottan, agresszíven futballoztunk, nem hagytunk területet az MTK-nak. Látványos, gyors támadásaink sokszor mattolták ellenfelünk védelmét, csak az 500. NBI-es meccsét játszó Végh Zoltán bravúrjai mentették meg a fővárosiakat a nagyobb vereségtől.

35 hozzászólás

Supka Attila: - Hazai pályán fontos a győzelem


- Azokat a hibákat, amelyeket a Bp. Honvéd elkövettünk, mindenképpen mellőznünk kell a játékunkból - fogalmazott keményen Supka Attila vezetőedző.
- Elkerülhető gólokat kaptunk a fővárosban ellen, ezen feltétlenül változtatnunk kell. A héten nagy hangsúlyt fektettünk a holnapi rangadóra, mivel nagyon fontos, hogy hazai környezetben eredményeket tudjunk felmutatni.

39 hozzászólás

Garami József: - A legjobbat kell nyújtanunk


- A Zalaegerszeg megerősödött a nyáron, de legutóbb a Honvéd ellen vereséget szenvedtek - vezette fel a holnap esti mérkőzést Garami József, az MTK vezetőedzője.
- Információink szerint a játékosok igen kemény, "morcos" héten vannak túl emiatt, ami nekünk annyira nem kedvez, mert ilyenkor nagyon összekapják magukat a futballisták a bírálatok miatt.

1 hozzászólás

Átadásra került a Szabó Rezső Vándorserleg


Tavaly alapították, így az idén második alkalommal került átadásra a ZTE FC labdarúgócsapatánál a Szabó Rezső Vándorserleg, melyet minden bajnoki évben a legjobb utánpótlás-korú labdarúgónak ítélnek oda a klub edzői.

Az idei évben a Szabó Rezső Várdorserleget Kámán Martin, az U19-es csapat középpályása kapta, akinek volt kitől örökölni a futballszeretetet és a tehetséget is, hiszen édesapja az a Kámán Attila, aki korábban a ZTE gólvágójának számított.

2 hozzászólás

Németh Ottó: - Sokkal több volt, mint egy edző...


Holnap 13 órakor helyezik végső nyugalomra a Debrecen, a Békéscsaba és a ZTE egykori mesteredzőjét, Garamvölgyi Lajost. Klubunk együttérzését és részvétét Németh Ottó technikai vezető tolmácsolja a helyszínen.
- Lajos sokkal több volt, mint egy edző - emlékezett a régi szép időkre Németh Ottó. - Nagyon jó barátságban voltam vele, és a családaink is szoros kapcsolatban állnak mind a mai napig. Nagyon sok szép közös emléket, pillanatot őrzök, őrzünk a szívünkben, sosem fogjuk elfelejteni.

0 hozzászólás

Veszprémben kezdünk a Magyar Kupában


Szerdán az MLSZ székházában kisorsolták a Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait.
A három kupacsapatunk (MTK, Debrecen, Győr) kivételével már az élvonalbeli együttesek is bekapcsolódnak a küzdelembe. A hivatalos játéknap szeptember 3., szerda, a mérkőzések 15:30-kor kezdődnek.
A ZTE FC együttese Veszprémbe látogat, a továbbjutás egy találkozón dől el.

20 hozzászólás

Szamosi Tamás: - Segítségére lehetek a csapatnak


- Az nem titok, hogy az elnök úrral a ciprusi éveim alatt is folyamatosan kapcsolatban voltam, s már két esztendeje is szóba került, hogy esetleg visszatérek - emlékezett vissza Szamosi Tamás.
- Mivel annak idején távozásom oka sem elsősorban nem szakmai volt, talán ezért sem meglepő, hogy a Zete vezetőivel végig tartottuk a kapcsolatot. Visszajövetelem most realizálódott, ezek szerint a klubnál úgy ítélték meg, hogy mentalitásommal valóban segítségére lehetek az együttesnek.

4 hozzászólás

ZTE FC U19 - Nyírsuli 3:0


- Nagyszerűen kezdtünk, hiszen egy kapufa és egy meg nem adott gól jelezték a fölényünket. Sőt! A 20. percben már 2:0-ra vezettünk - értékelt Bán István U19-es edző.
- A csapat nagyon koncentráltan, agresszíven játszott, több helyzetet is kialakítottunk, míg az ellenfelünk szinte alig jutott el a kapunkig.

0 hozzászólás

Fehérvár FC - ZTE FC U13 1:0


- Egy nagyon jó mérkőzésen kiegyensúlyozott csapatjáték mellett a döntetlen igazságosabb lett volna - kesergett a lefújást követően Kámán Attila U13-as edző.
- Egyetlen hibát vétettünk, de ellenfelünk azt könyörtelenül kihasználta..

0 hozzászólás

ZTE FC U17 - Nyírsuli 0:0


- Az első félidőben nagyszerű védőjátékot produkált a csapat, ellenfelünk helyzetig sem jutott - nyilatkozta Fujsz Ferenc, a ZTE FC U17-es csapatának edzője.
- Támadóim kamény, határozott védekezésének köszönhetően sikerült ellenfelünket saját térfelén letámadni, több esetben is labdát szerezve. A középpályás védekezésen azonban még keményíteni kell, hiszen sajnos kevés labdát szereztünk a pálya közepén.

0 hozzászólás

Újra ZTE Aréna Magazin


Pénteken, az MTK elleni mérkőzésünkre jelenik meg, az 1000. meccsünkre megjelent Magazinhoz hasonló minőségben, A/4-es méretben, 40 színes oldalon, kivehető NBII-es és nagy méretű NBI-es poszterrel az ÚJ ZTE ARÉNA MAGAZIN.
A Magazinban az NBI-es és NBII-es csapaton kívül a 2008-2009-es utánpótlás keretek is szerepelnek.
A kiadvány 399,- Ft-ért lesz megvásárolható a bejáratoknál.

0 hozzászólás

U17-U19-es mérkőzés halasztás


- A szerdán 12 és 14 órára kisorsolt ZTE FC - FTC U19-U17-es kiemelt ifjúsági bajnoki mérkőzés elmarad, mert az FTC U19-es csapatából több játékost beválogattak az ifjúsági válogatott keretébe, ezért az MLSZ elhalasztotta a mérkőzést - tájékoztatta weblapunkat Péter László utánpótlás technikai vezető.
- A csapatok egy későbbi időpontban játsszák le közös megállapodás szerint a mérkőzést.

0 hozzászólás

ZTE FC U16 - FC Keszthely U17 1:1


- A keményen védekező vendégek ellen több gólhelyzetet dolgoztunk ki, de ezek sajnos kimaradtak - értékelt a meccs után Holdosi János U16-os edző.
- Ennél sokkal többet kell tenni a győzelemért, mint játékban, mint akaratban! De játékosaim hozzáállásával elégedett vagyok! Taktikai téren viszont még sokat kell fejlődniük! Több posztra még meg kell találnom a legmegfelelőbb játékost!

1 hozzászólás

Fehérvár FC - ZTE FC U15 2:1


- Magasabb játékosokból álló csapatunk taktikai képzettségben elmaradt a fehérváriaktól - nyilatkozta a mérkőzést követően Csaba Gyula, a ZTE U15-ös csapatának vezetőedzője.
- A mérkőzést jól kezdtük, szép támadásokat vezettünk, ezek egyikét góllal fejeztük be. Ezután több igéretes lehetőséget elhibáztunk.
A szünet után ajándékoztunk egy gólt ellenfelünknek, akiket ez nagyon felhozott és egy újabb óriási egyéni hiba után kapott 11-esből megszerezték a győzelmet is.

0 hozzászólás

ZTE FC U12 - Üstökös FC Győr 7:1


- Minden tekintetben jobb játékerőt képviseltünk, megérdemelten győztük le a győri Üstökös FC csapatát - értékelt boldogan a lefújást követően Szalai Csaba U12-es edző.
- A végeredmény a vendég együttesre nézve még hízelgő...

0 hozzászólás

Pogacsics Krisztián: - A kemény munkában hiszek


- Remélem nem tűnik merész kijelentésnek, hogy többször szeretnék lehetőséghez jutni, ha erre rászolgálok - fogalmazta meg személyes céljait Pogacsics Krisztián.
- Természetesen nem játékostársaim sérülése árán, hanem mindezért keményen megdolgozva. Képességeimet tekintve, remélem, erre idővel rászolgálhatok.

5 hozzászólás

Supka Attila: - Benne volt a gól a játékban...


- A Honvéd egyenlítő góljáig jól teljesített a csapat, azt játszottuk, amit elterveztünk, de néhány védelmi megingással felhoztuk az ellenfelet - nyilatkozta a találkozót követően Supka Attila vezetőedző.
- A szünetben azt kértem a fiúktól, hogy legyen tartásunk, és próbáljunk meg minél többet támadni. Benne is volt a gól a játékunkban, elsősorban a rögzített szituációknál, de az utolsó pillanatokban rendre hibáztunk.

17 hozzászólás

Pölöskei Gábor: - Fontos győzelem volt


- Az egész csapat jó teljesítményt nyújtott - értékelt a lefújást követően Pölöskei Gábor, a Bp. Honvéd vezetőedzője.
- Rosszul kezdtünk, korán hátrányba kerültünk, de gyorsan sikerült megfordítanunk az eredményt. Szünet után is voltak látványos akcióink, de hiba csúszott a befejezésekbe... A mai győzelem nagyon fontos, hiszen ezzel sikerült fölzárkóznunk az élen állók mögé.

0 hozzászólás

Bp. Honvéd - ZTE FC 3:1


Supka Attila első vendégtalálkozójára készült a Honvéd stadionban.

Nem feltartott kézzel érkeztünk, jelzi ezt az is, hogy a kezdő 11-ben kapott helyet Milan Davidov és Marian Sluka is. Waltner Róbert sérülése sajnos nem jött rendbe, így a helyén Délczeg Gergely bizonyíthat.

41 hozzászólás

ZTE FC II - Felcsút SE 0:2


A futballt gólra játszák - ez lehet a mérkőzés tanulsága és összefoglalója is egyben.

Csapatunk ugyanis hiába futballozott végig mezőnyfölényben, hiába dolgozott ki jobbnál jobb helyzeteket, azokból egyet sem használtunk ki.
Ezzel szemben ellenfelünk remekül felkészült, és éltek az "ölükbe pottyant" lehetőségekkel, Bölcsföldi duplájával elvitték a 3 pontot.

4 hozzászólás

ZTE FC II - Felcsút SE információk


Holnap 17:30-as kezdettel ismét hazai pályán játszik NBII-es csapatunk, ezúttal az első osztályú reményeket dédelgető Felcsút együttesét fogadjuk a ZTE-Arénában.
A mérkőzésre a Déli Tribün főpénztárai nyitnak meg, a teljesárú belépőjegyek 800,- Ft-ba, míg a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,- Ft-ba kerülnek.

2 hozzászólás

Supka Attila: - Három pontért utazunk a fővárosba


- Tudjuk, melyek a Honvéd erősségei és gyengéi, ismerjük fővárosi ellenfelünket, és ennek szellemében készültünk fel rájuk a héten - vezette fel a vasárnap esti mérkőzést Supka Attila vezetőedző.
- Az előkészületek során számos taktikai elemet gyakoroltunk, amelyeket remélem játékosaim meg tudnak majd valósítani a pályán.

11 hozzászólás

Az élbolyban maradni


A Soproni Liga 5. fordulójában 1 mérkőzést leszámítva (Bp. Honvéd-ZTE) teljes az eredménysor, az Újpest debreceni pontszerzésének köszönhetően szorosabb lett az élcsoport, az első 5 helyezett 3 ponton belül van.

Holnap 20 órai kezdettel csapatunk a Bp. Honvéd együttesénél vendégeskedik és egy esetleges győzelemmel a közvetlen élbolyban maradhatunk, hiszen 10 ponttal a 4. helyre ugornánk...

0 hozzászólás

Újra ZTE Aréna Magazin


Jövő pénteken, az MTK elleni mérkőzésünkre jelenik meg, az 1000. meccsünkre megjelent Magazinhoz hasonló minőségben, A/4-es méretben, 40 színes oldalon, kivehető NBII-es és nagy méretű NBI-es poszterrel az ÚJ ZTE ARÉNA MAGAZIN.
A Magazinban az NBI-es és NBII-es csapaton kívül a 2008-2009-es utánpótlás keretek is szerepelnek.
A kiadvány 399,- Ft-ért lesz megvásárolható a bejáratoknál.

6 hozzászólás

A ZTE is veretlen maradt a Watforddal szemben


Magyarországon edzőtáborozott az angol másodosztályú Watford együttesének U17-es csapata. A szigetországi együttes a CMG menedzseriroda közreműködésével jött Magyarországra és korábban már játszott a Sándor Károly Akadémia fiataljaival, most pedig a ZTE U17-es csapata ellen lépett pályára.

A nagyon jó iramú, végig élvezetes, kemény küzdelmet hozó találkozón végül 2:2-es döntetlen született, góljainkat Kiss Balázs és Mavolo Paolo szerezték.

0 hozzászólás

Illés Akadémia - ZTE FC U12 0:3


- Szervezetten, fegyelmezetten és kellő agresszívitással játszó csapatunk ezen a mérkőzésen rákényszerítette akaratát a hazaiakra - értékelt Szalai Csaba U12-es edző.
- Helyenként jó játékkal, megérdemelten győztünk a szombathelyi Illés Akadémia fiataljai ellen.

4 hozzászólás

Haladás - ZTE FC U14 4:0


- A mérkőzésen 70 percig jól játszottunk, 0:0 volt az eredmény - nyilatkozta a lefújást követően Bócz Lajos, a ZTE FC U14-es csapatának edzője.
- Utána viszont egyéni hibákból gólokat kaptunk, amit felépítettünk, azt 10 perc alatt leromboltuk... Egyszerűen nem tudom, hogy mi történt velünk... Sajnálatos, hogy mentálisan és nem odafigyeléssel elvesztettük a mérkőzést.

0 hozzászólás

Iványi és Szilasi fújják a sípot hétvégén


A vasárnap este 20 órakor kezdődő Bp. Honvéd - ZTE mérkőzést Iványi Zoltán vezeti, segítői Szpisják Zsolt és Medovarszki János lesznek.

A délután 17:30-tól Egerszegen megrendezésre kerülő ZTE II - Felcsút SE találkozón pedig Szilasi Szabolcs dirigál majd, aszisztensei pedig Lémon Oszkár és Takács Gábor lesznek.

1 hozzászólás

Illés Akadémia - ZTE FC U 16 6:0


- Az első félidőben egyéni hibákat követően elhúzott a hazai együttes - értékelt Holdosi János U16-os edző.
- Szünetben átrendeztem a csapatomat, sok gólhelyzetet dolgoztunk ki, de ezek sajnos rendre kimaradtak, a kontrákból pedig újabb gólokat lőttek a hazaiak.

1 hozzászólás

Vasárnapi ellenfelünk teljes kerettel


Visszatértek Magyarországra a Budapest Honvéd pekingi olimpián érdekelt játékosai. Elefántcsontpart válogatottja a hatodik helyen végzett az ötkarikás játékokon.

Az első mérkőzésen Argentínától vereséget szenvedtek, a szerbek és az ausztrálok ellen viszont győztek, így bejutottak a nyolc közé. Itt Nigéria volt az ellenfelük a négy közé jutásért, ahol 2-0-ra kikaptak, ezzel a hatodik helyen zárták az olimpiát.

54 hozzászólás

Felcsút SE: 2 meccs - 3 pont


Hétvégi ellenfelünk, a Felcsút SE Pápán kezdte meg bajnoki szereplését, ahol a 75. percig vezetésre állt, azonban a rutinos hazaiak fordítottak és otthon tartották a 3 pontot.

Az elmúlt hétvégén a Győri ETO 2. csapata vendégeskedett Felcsúton, ahol nem sok babér termett a számukra, sima hármat kaptak (más kérdés, hogy 9 játékossal fejezték be a találkozót).

1 hozzászólás

ZTE II - Felcsút információk


Vasárnap 17:30-as kezdettel ismét hazai pályán játszik NBII-es csapatunk, ezúttal az első osztályú reményeket dédelgető Felcsút együttesét fogadjuk a ZTE-Arénában.
A mérkőzésre a Déli Tribün főpénztárai nyitnak meg, a teljesárú belépőjegyek 800,- Ft-ba, míg a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,- Ft-ba kerülnek.

0 hozzászólás

Elhunyt Garamvölgyi Lajos


Hosszan tartó, súlyos betegség után 56 éves korában elhunyt Garamvölgyi Lajos, a Debrecen, a ZTE és a Békéscsaba labdarúgócsapatainak korábbi vezetőedzője.

Garamvölgyi Lajos a Fejér megyei Alapon született, 1976-ban tagja volt az NBI-ben ezüstérmes Videoton csapatának. 1979-ben került Debrecenbe, és előbb a DVSC-ben, majd a Debreceni Kinizsiben játszott: a védelem biztos pontjának számított.

25 hozzászólás

ZTE FC U14 - Győri ETO 1:1


- Egy jó csapat ellen játszottunk megérdmelt döntetlent - nyilatkozta Bócz Lajos U14-es edző.
- A mérkőzés első félidejében ügyesen, harcosan futballoztunk, egy szép támadást követően sikerült gólt szereznünk. Védekezésünk az elején jól működött, ellenfelünk igazi helyzet nélkül hozta le az első 45 percet.

5 hozzászólás

III. Ker. TVE - ZTE FC U17 1:3


- Gyenge színvonalú mérkőzésen puhány, körülményes játékkal tudtunk 3 pontot szerezni. A győzelemhez gratulálok a csapatnak - értékelt Fujsz Ferenc edző.
- Védekezésben nem voltunk eléggé agresszívek, a középpályán kevés labdát szereztünk, ezért a támadásokat hátulról kellett építenünk. A védőknél több esetben helyezkedési hibák voltak, a biztosítás hiányát észleltem a védekezésben.

0 hozzászólás

Lakhegy - ZTE FC U18 3:4


- Bokáig érő fűben, de viszonylag jó pályán játszottuk első mérkőzésünket - nyilatkozta a győztes meccs után Bita Gyula, U18-as edző.
- Túlságosan bonyolítottuk a játékot, rendre időt hagyva ellenfelünknek a kibontakozásra. Egy lepattanó labdából a hazaiak szereztek vezetést, ezt követően azonban végre játszani kezdtünk, és szép támadásokból szép gólokat lőttünk!

3 hozzászólás

III. Ker. TVE - ZTE FC U19 3:0


- Jól kezdtük a mérkőzést, nagy iramot diktálva, koncentráltan játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki - értékelt Bán István, a ZTE FC U19 edzője.
- Majd teljesen érthetetlen módon 15-20 perc után fokozatosan visszaesett a csapat: figyelmetlenül jásztva, taktikai hibák sorozatát követtük el.

0 hozzászólás

ZTE FC U12 - Győri ETO 0:3


- A két közel azonos játékerőt képviselő csapat mérkőzésén az első félidőben nagyjából kiegyenlített játék zajlott - nyilatkozta Szalai Csaba U12-es edző.
- Sajnos a második félidőben csapatunk egyéni védelmi hibáit kihasználva megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a vendég együttes, bár a találkozó egészét tekintve a végeredmény a mutatott játék alapján túlzottnak mondható.

0 hozzászólás

ZTE FC U13 - LÁNG SK 2:4


- Az első félidőben jól tartottuk magunkat a fizikálisa jóal erősebb ellenfelünkkel szemben - értékelt a találkozót követően Kámán Attila, az U13-as csapat edzője.
- Helyzeteket dolgoztunk ki, amiből egyet sikerült értékesítenünk.
A második játékrészt is góllal kezdtünk, jól játszottunk. A félidő közepétől ellenfelünk kihasználta fizikai fölényét és ezzel megnyerte a mérkőzést.

0 hozzászólás

ZTE FC U15 - LÁNG SK 2:0


- Jó volt látni, hogy fizikálisan, erőnlétileg és gyorsaságban is messze felülmúltuk ellenfelünket - értékelt a győztes mérkőzést követően Csaba Gyula a ZTE U15-ös csapatának vezetőedzője.
- Az első félidőben sok labdát szereztünk a támadóharmadban, ebből jópár lehetőséget teremtettünk, de sajnos a legtöbbet elhibáztuk.

0 hozzászólás

Dobos Sándor: - Hiányzott a kellő higgadtság


NBII-es csapatunk Százhalombattán játszotta le soron következő mérkőzését, ahol végig uraltuk a játékot, csak a balszerencsének köszönhető, hogy három pont nélkül jöttünk haza.
- Szervezetten, jól játszottak a battaiak, adottak voltak a lehetőségeink a győzelem megszerzéséhez, de ezen a napon semmi sem sikerült - értékelte a találkozót Dobos Sándor edző.

2 hozzászólás

Százhalombatta LK - ZTE FC II 0:0


Második csapatunk ma Százhalombattán játszott NBII-es bajnoki találkozót.
Azonnal a kezdés után támadólag léptünk fel és mezőnyfölényt harcoltunk ki, azonban hátul is figyelnünk kellett, hiszen egy ellentámadás után a hazai csapat lőtt egy zúgó kapufát.
Az első félidő egerszegi fölénnyel telt el, de gól nem született. A szünet után sem változott a játék képe: egerszegi rohamok és mezőnyfölény, amelyeket sajnos nem tudtunk gólra váltani.

0 hozzászólás

Supka Attila: - 11 védekező ember ellen nem ment


- Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk a Kaposvár ellen, ez be is igazolódott - elemezte a látottakat Supka Attila vezetőedző.
- A második félidőben szinte tizenegy emberrel védekezett a Kaposvár, próbáltunk váltani menet közben, de ezen az estén nem találtuk az ellenszert.

38 hozzászólás

Prukner László: - Igazságos eredmény született


- A mutatott játék alapján úgy érzem, hogy igazságos a döntetlen - értékelt a lefújást követően Prukner László, a Kaposvári Rákóczi vezetőedzője.
- Az első félidőben jól játszottunk, uraltuk a játékot, sikerült megvalósítani, amit elterveztünk. Később azonban a ZTE fölénybe keveredett, átvették a játék irányítását.

0 hozzászólás

ZTE FC - Kaposvári Rákóczi 1:1


Csapatunk hazai pályán a Kaposvár együttese ellen szerette volna folytatni a Kecskemét és a REAC ellen megkezdett pontgyűjtést.
Prukner László tanítványai azonban kemény ellenfélnek bizonyultak ezen az estén, nem találtunk a somogyiakon fogást, így igazságos döntetlen született.

8 hozzászólás

Százhalombatta - ZTE II meccsről este


Mai nap ismét pályára lép NBII-es csapatunk, ezúttal az első fordulóban a Győr ellen döntetlent játszó Százhalombatta otthonában. A találkozóra 17:30-tól kerül sor.

A mérkőzésről bővebb tudósítást, edzői értékelést a ZTE - Kaposvár meccs lefújása után, kb 22:00-22:30-kor olvashatnak!

1 hozzászólás

Marian Sluka: - Hiszek a győzelemben


- Nagyon örülök, hogy 1 mérkőzésre mérsékelték az eltiltásomat - kezdte boldogan Marian Sluka.
- Köszönettel tartozom a klubvezetésnek, hogy nem hagyták annyiban a büntetésem, és utána jártak! De a sajnálatomat is szeretném kifejezni, hogy az első hazai mérkőzésemen így mutatkoztam be a közönség előtt. Tanultam az esetből, bízom benne, hogy jó formában fogok futballozni a Kaposvár ellen.

28 hozzászólás

Zahorecz Krisztián: - Három pontért megyünk


- Az MTK elleni bajnoki nyitány óta két vesztes mérkőzésbe futottunk bele, s meg kell mondjam, nem tett jót a csapat hangulatának a sikertelen két hét - vezette fel a holnap esti mérkőzést Zahorecz Krisztián, a Kaposvári Rákóczi csapatkapitánya.
- A motivációnk azonban nem csorbult, elszántan és nagy akarattal küzdve szeretnénk a három pontot elhozni a ZTE otthonából. A hét folyamán a szokásosnál többet edzettünk, és remélem a várt eredmény nem marad el.

3 hozzászólás

Nagy Mihály: - A tavalyinál jobb szereplést várok


- A tavalyinál mindenképpen jobb szereplést várok - kezdte nyilatkozatában Nagy Mihály utánpótlás vezető a hétvégi U17 és U19-es rajt kapcsán.
- Az eredményesség elsősorban az U19-es csapatnál fontos. Tavaly az amatőr gárda bajnoki címe érdekében ezt föláldoztunk, az idén véleményem szerint erre nem lesz szükség.

3 hozzászólás

Szurkolói információ


Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az idén első ízben kiváltható szurkolói kártyából mintegy 160 db került kiváltásra, további kártyák kibocsátására idén már nem kerül sor.

Holnap első ízben értékesítünk jegyeket a Déli Tribün III-as szektorába (2200,Ft-ért, mindkét kapunál egy-egy pénztárnál válthatók meg), a bérletes helyeket a számok fölött elhelyezett Bérletes hely 2008/2009 matrica jelzni, ezeket kérjük szabadon hagyni.

2 hozzászólás

Supka Attila: - Szervezett védekezésből támadás


- A Kaposvár eddig elég rapszódikus teljeítményt nyújtott az első három fordulóban. Otthon megverték a bajnokot, aztán viszont beleszaladtak két vereségbe - kezdte a szombat esti meccs felvezetését Supka Attila vezetőedző.
- Ők is hasonló cipőben járnak, mint mi. Tőlük is több játékos távozott és sok új arc érkezett, a csapatépítés útját járják.

14 hozzászólás

Az UP bajnokság értékelése - U19-es korosztály


Az utóbbi évek egyik legkiegyensúlyozottabb bajnokságát tudhatjuk magunk mögött. Igaz ez annak ellenére is, hogy a végeredményt tekintve az MTK csapata jelentős előnnyel lett első, viszont a kék-fehérek az utóbbi évekhez képest lényegesen kevesebb pontot gyűjtöttek.
Sorozatban harmadszor lettek aranyérmesek, de míg 2006-ban 79, 2007-ben 81 pontot szereztek, most csupán hatvantötöt. Az elmúlt két évben mindössze egy-egy vereséggel végeztek, idén háromszor is vesztesen fejezték be soros bajnoki meccsüket...

0 hozzászólás

Karszalag információk, megkülönböztetés


A hazai mérkőzéseken a III-as szektorba jegyet váltó szurkolóink kérjük hagyják üresen a bérletes helyeket, a szektor két bejáratánál jegyük felmutatásával zöld karszalagot fognak a kezükre felcsatolni. Az ebbe a szektorba jegyet váltó szurkolóink VIP szolgáltatást nem vehetnek igénybe.
Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a mérkőzés előtt akkreditációs kérelmüket a chris@ztefc.hu e-mail címre juttassák el, belépéshez a szakmai bejáratot vegyék igénybe, ahol a szabad mozgást biztosító karszalagot kapják meg illetve a fotósmellényt vehetik át.

18 hozzászólás

ZTE - Kaposvár információk


Tisztelt Szurkolóink!

Szombaton, 20 órától kerül sor második hazai mérkőzésünkre, amikor a Kaposvár gárdáját fogadjuk. A mérkőzésre a szokásos jegyek mellett korlátozott számban - 2200,-Ft-ért - a Déli Tribün III-as (középső) szektorába is kaphatók tikettek, melyek ezentúl minden mérkőzésen megvásárolhatók lesznek.
Mind az 1-es, mind a 2-es kapunál egy-egy pénztárnál lehet majd a jegyeket megváltani, a pénztárak fölött ezt jelezni fogjuk.

1 hozzászólás

Az UP bajnokság értékelése - U17-es korosztály


Az utóbbi évek forgatókönyve majdnem megismétlődött legutóbb is: a bajnok újra az MTK csapata lett, de most az ezüstérmet a Debrecen szerezte meg az "örökös" második Ferencváros előtt.
Valamivel kiegyensúlyozottabb volt most a bajnokság, amit az is mutat, hogy a kék-fehér csapat most gyűjtötte a legkevesebb pontot, az elmúlt öt év statisztikáit figyelembe véve.
Sorozatban negyedszer lettek aranyérmesek, de míg 2005-ben 82, 2006-ban 88, 2007-ben 80 pontot szereztek, most "csupán" hetventötöt...

0 hozzászólás

Szombaton Százhalombattán lesz a folytatás


Második csapatunk remekül vette az NBII nyitányát, hiszen magabiztos, fölényel győzelemmel szerezte meg a 3 pontot hazai pályán a szebb napokat is megélt Dunaújváros együttese ellen.
Augusztus 16-án, 17:30-tól újabb erőpróba vár fiataljainkra, hiszen az első fordulóban a Győr 2. csapatával 1:1-es döntetlent elérő Százhalombatta vendégeként lépnek pályára.

0 hozzászólás

Elkészültek a 2008-09-es csapatképek


Lezajlott a ZTE NBI-es és az NBII-es csapatainak fotózása, elkészültek az aktuális csapatképek, játékosokkal, szakmai stábbal együtt.

Az alábbiakban megtekinthetik illetve letölthetik őket! Természetesen készítünk belőlük háttérképeket, melyeket napokon belül szintén letöltésre kínálunk!

6 hozzászólás

Sikerrel jártunk - Sluka a hétvégén már játszhat


- Mint ismeretes, a Kecskemét elleni mérkőzésen szlovák légiósunkat, Marian Sluka-t (képünkön) a játékvezető kiállította, a játékos pedig első fokon két mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Klubunk azonban fellebbezett a büntetés mérsékléséért, aminek helyt is adott ma a Fegyelmi Bizottság - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- A videófelvétel megtekintése után Sluka eltiltását így egy mérkőzésre csökkentették, melyet már le is töltött a hétvégi REAC elleni mérkőzésen.

5 hozzászólás

Az ajtó mindenki előtt nyitva áll...


- Vasárnap a helyszínen tekintettem meg NBII-es csapatunk nyitómérkőzését a Dunaújváros ellen, és meg kell mondjam, voltak jó teljesítmények - nyilatkozta honlapunknak Supka Attila vezetőedző.
- Akik kiválóan teljesítettek, őket dicséret illeti, akik viszont kevésbé jót, velük az öltözőben el kell beszélgetnie a szakmai stábnak.

5 hozzászólás

Pavicevic 2-3 hét múlva játszhat


Biztosan sokan kiváncsiak, hogy a nagy tehetségnek kikiáltott, montenegrói Pavicevic Darko végre mikor léphet pályára, mikor bizonyíthatja tehetségét...
Ágoston Sándor (képünkön) erőnléti edzőnél érdeklődtünk a csatár állapotáról, bevethetőségéről.

- Darko már együtt edz a kerettel, de játékra pillanatnyilag még nem alkalmas. Fizikai lemaradása van, erőnlétileg szintre kell hoznunk.

9 hozzászólás

Sluka sorsa holnap dől el


- Marian Sluka ügyét holnap tárgyalja az MLSZ Fegyelmi Bizottsága - tájékoztatta weblapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Mint ismeretes, középpályásunk a Kecskemét elleni hazai bajnokin a kiállítás sorsára jutott, majd - szerintünk túl szigorúan - kétmeccses eltiltást kapott.

9 hozzászólás

Supka Attila: - Fordulatos és izgalmas volt


- Fordulatos, izgalmas és jó iramú mérkőzést játszottunk a REAC ellen szombaton - kezdte értékelését Supka Attila vezetőedző.
- Az első 20 percben nagyon sok lehetőségünk volt, de ezeket rendre elhibáztunk, így nem tudtunk nagyobb előnyre szert tenni.

5 hozzászólás

REAC - ZTE FC fényképek


Az alábbiakban a REAC - ZTE FC találkozó legszebb pillanatait, a gólok utáni öröm képeit tekinthetik meg.

Kívánjuk, hogy még sok hasonló boldogságban legyen része szurkolóinknak (kiskép), szakmai stábnak és játékosainknak egyaránt.

11 hozzászólás

Dobos Sándor: - Minden jó, ha...


- Minden jó, ha jó a vége - értékelt mosolyogva a lefújást követően Dobos Sándor vezetőedző.
- A mérkőzés hajrájában úgy játszottunk, ahogy azt a kezdetektől szerettük és kellett volna.
A 60. perctől teljesen urai voltunk a találkozónak, a mi akaratunk érvényesült a pályán. Nagyon örülök, hogy játékosaim fizikálisan egyenrangú ellenfelei voltak a Dunaújvárosnak.

14 hozzászólás

ZTE FC II - Dunaújváros 4:1


Második csapatunk nagyszerűen mutatkozott be az NBII Nyugati-csoportjában, hiszen remek második félidei játékkal magabiztosan legyőzték a Dunaújváros csapatát.

Sluka a középpályán nagyszerűen irányított, elől pedig Balázs Zsolt remekül értette meg magát Délczeg Gergővel, aminek gólok lettek az eredményei.

1 hozzászólás

ZTE II - Dunaújváros információk


Ma délután számunkra ismegkezdődnek a másodosztály küzdelmei, csapatunk a Dunaújvárost fogadja a ZTE-Arénában 17:30-tól.

A mérkőzésre a Déli Tribün főpénztárai nyitnak meg, a teljesárú belépőjegyek 800,- Ft-ba, míg a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,- Ft-ba kerülnek.

3 hozzászólás

Dobos Sándor: - Fiatalos lendülettel


- Mivel sok zalai kötődésű fiatal van a keretünkben, azt remélem, hogy a ma esti nyitányon szép számmal kíváncsiak lesznek a sportbarátok együttesünk bemutatkozására - vezette fel csapata hazai permierjét Dobos Sándor.
- Fiataljaink a másodosztályban megmutathatják, mire képesek, és felhívhatják magukra az első csapat edzőjének figyelmét. Három idősebb, rutinos játékos játszhat vissza a második csapatba. Szerintem a fiatalos lendület lesz az erényünk, szemben az újvárosiak rutinjával, tapasztalatával.

0 hozzászólás

Szepessy László: - Rajtlázban égünk


- A játékunk az előkészület során még nem győzött meg teljesen. Ám minden rajtmérkőzés megjósolhatat- lan, ráadásul a zalaegerszegi ellenfelünk sötét lónak számít. Mégiscsak egy első osztályú együtteshez utazunk - vezette fel a ZTE II elleni mérkőzést Szepessy László, a Dunaújvárosi FC szakvezetője.

0 hozzászólás

REAC - ZTE FC összefoglaló


Tegnap sikerült a bravúr: 2:1-es hátrányból, nagy lelkesedéssel fordítani tudtunk. Ezzel megmutattuk, hogy igenis van tartása csapatunknak, és elindultunk egy felfelé vezető úton...

Az alábbiakban a Duna TV által készített mérkőzés összefoglalót láthatják.

1 hozzászólás

REAC - ZTE FC 2:3


Supka Attila ezúttal Petneházi Márknak szavazott bizalmat a középpályán, így a 19 éves tehetséges irányító szabhat ma este fazont a REAC elleni 90 perc során.

Vezetőedzőnk a Vlaszák - Tóth Z., Miljatovic, Botis, Szamosi - Zsömlye, Máté, Petneházi, Hajdú - Waltner, Meye kezdő 11-et küldte pályára azzal a feladattal, hogy pontot, pontotak raboljanak a Budai II László stadionból.

44 hozzászólás

REAC - ZTE előtt


Nem lesz könnyű dolga csapatunknak ma este Rákospalotán, hiszen a REAC 2 forduló után veretlenül, 4 ponttal a a dobogón áll.
A Budai II László stadionban vívott mérkőzéseken, 3 alkalomból 2-szer hazai győzelem született, 1-szer hoztuk el mi a 3 pontot, a gólarány pedig 5:4-es.

A hazaiaknál újra játszhat a Paks ellen pihenő Balaskó Iván, Torma Gábor még mindig nem tudja vállalni a találkozót.

2 hozzászólás

Felvétel a pacsai focisuliba


A ZTE FC szakmai irányításával működő Pacsai Focisuli felvételt tart 2008. augusztus 16-án, szombaton 9:00 órakor a helyi focipályán leendő 4., 5., 6., 7. és 8. osztályosoknak, egész éves kollégiumi bentlakással.

Érdeklődni Tóth Attilánál, a 06-70-701-1608-as telefonszámon lehet!

0 hozzászólás

Dobos Sándor: - Reméljük sokan szurkolnak


- Mivel sok zalai kötődésű fiatal van a keretünkben, azt remélem, hogy már vasárnap este, a nyitányon szép számmal kíváncsiak lesznek a sportbarátok együttesünk bemutatkozására - vezette fel csapata hazai permierjét Dobos Sándor.
- Történelminek is nevezhető ez a pillanat, hiszen a ZTE együttesének életében most fordul elő először, hogy egy idényen belül az élvonalban, és az NBII-ben párhuzamosan képvisel bennünket egy-egy csapat.

0 hozzászólás

Supka Attila: - Fegyelmezett játékkal


- Remélem a REAC ellen ott folytatjuk, ahol a Kecskemét ellen az első félidőben abbahagytuk - nyilatkozta a ma esti mérkőzés előtt Supka Attila vezetőedző.
- A hírösváros együttese elleni második félidei teljesítmény ugyanis vélhetően kevés lesz a boldogsághoz. Az ott tapasztaltakból tanulnunk kell, és a bakikat sürgősen ki kell javítani.

0 hozzászólás

Kapustoborzó fiataloknak


A ZTE FC utánpótlás szakágánál a kapustehetségek felfedezésére is nagy gondot fordítanak.

Jakab Csaba edző ezért szervez kapustoborzót a Városi Sportcentrumba, ahol hétfői, szerdai és pénteki napokon (8:30 és 9 óra között) várja mindazon 1993 és 1998 között született fiúkat, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy kiptóbálják magukat a háló előtt.

2 hozzászólás

Sluka két mérkőzésen nem játszhat


Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén kétmeccses eltiltással büntette Marian Sluka-t, csapaunk középpályását, akit Király Krisztián játékvezető - kis túlzással - a Kecskemét elleni bajnokin súlyjott piros lappal.

Sluka így kihagyni kényszerül a csapatunk REAC elleni idegenbeli, valamint a Kaposvár elleni hazai mérkőzését is.

32 hozzászólás

Nagy Ferenc: - A fiatalítás útján


- Én sem voltam felhőt- lenül boldog a lefújást követően, de a fiatalítást tűztük a zászlónkra és azt szeretnénk is megvalósítani - folytatta Nagy Ferenc elnök.
- A 26-os keretünkben 12 olyan játékos van akik a húszas évei elején jár. Egy éve arról beszéltünk, hogy elérkezett a generációváltás ideje, most ott tartunk, hogy talán sikerül is megvalósítani az elképzelésünket.

13 hozzászólás

Supka Attila: - Kapkodva játszottunk


- Az első félidőben elégedett voltam a játékkal, hiszen egy szervezett csapat ellen futballoztunk - értékelte utólag a Kecskemét elleni hazai bemutatkozást Supka Attila vezetőedző.
- A fordulás után viszont már nem tetszett a produkció, hisz 9 ember ellen kapkodva, idegesen játszottunk és nem tudtuk újabb gólokkal szórakoztatni a közönséget.

7 hozzászólás

ZTE FC - NBII információk


A hétvégén megkezdődnek a másodosztály küzdelmei is, csapatunk a Dunaújvárost fogadja a ZTE-Arénában vasárnap 17:30-tól.

A mérkőzésre a Déli Tribün főpénztárai nyitnak meg, a teljesárú belépőjegyek 800,- Ft-ba, míg a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,- Ft-ba kerülnek.

6 hozzászólás

FC Ajka - ZTE FC II 1:1


Második csapatunk ma délután Ajkán lépett pályára, felkészülési mérkőzés keretében.
Nagy melegben, elégé rossz játéktéren kezdődött a mérkőzés. Az találkozó elejétől kezdve támadólag léptünk fel, ami meghozta a várt eredményt: egy szép támadás után az 5. percben megszereztük a vezetést. A huszadik percben jogos bűntetőhöz jutottunk, amit sajnos elhibáztunk, de így is egy góllal vezetünk a szünetben.

7 hozzászólás

ZTE FC - Kecskemét 1:0


Ma este hazai környezetben is bemutatkozhatott csapatunk, az újonce Kecskemét együttesét láttuk vendégül a ZTE-Arénában.

Az eredményen és a három bajnoki ponton kívűl azonban egyelőre másnak nem örülhetünk, de bízunk benne, hogy legközelebb látványos játék párosul a győzelem mellé.

146 hozzászólás

Második NB I-es találkozójukra készülnek


A Kecskeméti TE labdarúgói a klub történetének második legfelsőbb osztálybeli mérkőzésére, egyben a zalaegerszegi NB I-es premierre készülnek.
A Tomislav Sivic edzette társulat körül a klubvezetés a hétfői Paks elleni bajnokit valódi ünneppé varázsolta, más kérdés, hogy Tököli Attila személyében "udvariatlan vendég" érkezett a Hírös városba, mivel az "atomosok" az ő két találatával végül 2:1-es győzelemmel távoztak a Széktói Stadionból.

38 hozzászólás

Máté Péter: - Itthon csak a győzelem


A Debrecenben elszenvedett vereség után és az első hazai Kecskemét elleni mérkőzés előtt Máté Pétert, csapatunk rutinos játékosát faggattuk.

- Tavaly a szezon végén egy kisebb sérüléssel búcsúztál, mennyiben nyomta rá a bélyegét a felkészülésre?

5 hozzászólás

NBII-es főpróba vasárnap


Második csapatunk vasárnap Ajkán tartja a főpróbát.
Fiataljaink vasárnap 17:00-kor a Veszprém-megyei városban lépnek pályára felkészülési mérkőzés keretében. A találkozó jó viszonyítási alap lesz, hogy hol tart csapatunk a felkészülésben, és min kell még javítani a jövő vasárnapi NBII-es nyitányig, amikor is 17:30 órai kezdettel a Dunaújváros együttesét fogadjuk az Arénában.

0 hozzászólás

ZTE-Hévíz egyezség


Megállapodás született a ZTE FC Zrt., a Hévíz SK és a Hévízi Labdarúgó Kft. között: az ötéves szerződés aláírására tegnap került sor Zalaegerszegen.

Az egyezség főleg az utánpótlás-nevelés területét érinti, azonban ebből a jelenlegi NBIII-as Hévíz együttese is profitálhat.

27 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2018-2019  |  2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004