ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2007-2008 - November

Kádár Tamás az elmúlt fél évről


- Milyen várakozások előzték meg részedről az őszi szezont?
- Én egy héttel később kezdtem a felkészülést a többiekhez képest, mert Olaszországban voltam próbajátékon, közben idehaza megérkeztek az új próbajátékosok. Egyből felmértem a terepet, a posztomra érkezett Vulin, aki nagyon jó felépítésű, technikás védő.

12 hozzászólás

A maximumra törekszünk


Csapatunk a Soproni Liga őszi szezonjának befejeztével sem megy pihenőre, ugyanis tavaszról előrehozott három Ligakupa csoportmérkőzés vár még ránk. Holnap 13 órai kezdettel a bajnokságban egyre jobban szereplő Győr gárdájánál vendégeskedünk.

- Célunk egyértelműen a 3 pont begyűjtése - kezdte Slavko Petrovic.

1 hozzászólás

E.ON Mikulás foci - A jövő Bajnokai Ligája


Időpontja: 2007. december 8., 9 óra
Helyszíne: Zalaegerszeg, Kölcsey Gimnázium
Korosztálya: 2001.01.01. után születettek
Pálya, kapu: 4:4 ellen, kapus nélküli játék - a pálya kb. 22 m x 14 m körben palánkkal, 1.80m x 1.40m kapukkal

0 hozzászólás

Változások várhatók


Új edzővel és szinte teljesen kicserélődött játékoskerettel, valamint nagy reményekkel vágott neki a ZTE a bajnokságnak. Igaz, a vezetők a célkitűzések megfogalmazásakor kijelentették, hogy az első év a csapatépítés jegyében zajlik majd, és csak a harmadik év végére szeretnének olyan csapattal rendelkezni, amelyiktől elvárható a bajnoki cím megszerzése. Az első félévben azonban valamelyest az elvártnál gyengébben teljesített a csapat.

2 hozzászólás

Volt, s talán lesz is jobb


A hét végén befejeződött a küzdelem a labdarúgó NBI-ben. Az őszi szezont a ZTE FC a csalódást keltő 7. helyen zárta.
A nyáron Nagy Ferenc elnök úgy érezte itt az idő a váltásra. Az ok érthető, több játékos leszállóágba került, másokkal meg nem tudtak megegyezni.

14 hozzászólás

ZTE FC Amatőr - Csorna SE 8:0


Tegnap a műfüves pályán lépett pályára a második csapatunk az NBIII-as bajnokság őszi fordulójának utolsó mérkőzésén. A Csornai SE csapatát fogadtuk, akiket az első perctől kezdve letámadtunk, óriási mezőfölényt harcoltunk ki. A vendégcsapat a 8. percig bírta a nagy nyomást, ekkor megszereztük a vezetést.

6 hozzászólás

Fehérvár FC - ZTE FC 2:0


A Soproni Liga idei utolsó mérkőzésén Székesfehérváron lépett pályára csapatunk. Fontos lett volna győzelemmel zárni a szezont, hiszen így pontszámban ott tudtunk volna maradni szorosan a dobogósok mögött.

110 hozzászólás

Itt a Fehérvár FC elleni kezdőcsapat


Slavko Petrovic vezetőedző kijelölte az idei utolsó, Fehérvár FC elleni bajnoki mérkőzés kezdőcsapatát, ami a következőképpen fest:
Babalj - Dudic, Miljatovic, Botis, Kádár - Tóth Z., Máté, Davidov, Koplárovics - Tóth N. - Meye

9 hozzászólás

A város eladja részvényeit Nagy Ferencnek


A város önkormányzatának csütörtöki közgyűlésén a testület áldását adta rá, hogy a város eladja a ZTE FC zRt.-ben lévő tulajdonrészét Nagy Ferenc elnöknek, egyben többségi tulajdonosnak.
A gazdát cserélt részvényektől függetlenül, a zRt. alapszabálya által a háromnegyedes szótöbbséggel meghozandó közgyűlési határozatoknál továbbra is vétójog illeti meg az önkormányzatot.

2 hozzászólás

Fontos hiányzók Székesfehérváron


Holnap az FC Fehérvár elleni idegenbeli mérkőzéssel zárja a ZTE FC a Soproni Liga őszi szezonját. Már találkozott egymással a két csapat a Ligakupában, egyszer a zalaiak, egyszer pedig a Vidi győzött.

12 hozzászólás

Változások a weblapon


Kedves Szurkolóink!
A ZTE FC klubvezetése, szakvezetése és játékosai ezúton is szeretnék megköszönni egész éves kitartó szurkolásotokat és bízunk abban, hogy jövőre EGYÜTT még sok, Zete győzelemnek örülhetünk.
A ZTE FC azon, kevés élvonalbeli sportvállakozás közé tartozik, amely a 2005. év nyarán fennálló krízishelyzet után, anyagilag stabil klubbá vált és tartósan az NBI élvonalába küzdötte magát. Ehhez pedig, Ti is hozzájárultatok.

12 hozzászólás

Labdarúgó játékvezetői tanfolyam


Amit kínálunk:

szakértő okta- tók, karrierle- hetőség, állandó foglalkoztatás, pénzkereseti lehetőség, nagyszerű élmények, jó társaság.

2 hozzászólás

Újabb teszten esett át a keret


Szombaton utolsó őszi bajnoki mérkőzésére készül a ZTE FC élvonalbeli labdarúgócsapata, amelynek tagjai tegnap orvosi teszten estek át az FC Fehérvár elleni összecsapásra hangolva.
Mint azt a közös munka kezdetekor Slavko Petrovic vezetőedző nyilatkozta, nagy hangsúlyt fektet majd a játékosok terhelhetőségének ellenőrzésére. Így tehát orvosi teszttel indult a nyári alapozás, s közben is végeztek hasonló vizsgálatot, tegnap pedig az ősz végi felmérésre került sor.

2 hozzászólás

Elindult a fórum


Kedves Szurkolók, internetezők!
Elindult weblapunk interaktív csatornája, a fórum. Öt témakörben várjuk hozzászólásaitokat, építő jellegű kritikáitokat, javaslataitokat.

2 hozzászólás

Markek Tamás: Hálóőr Kanizsáról


- Nagykanizsai vagyok, a helyi Olajbányászban és a Kanizsai ÚFC-ben kezdtem el focizni 4 évesen. Családunkba beleivódott a futball szeretete, hiszen édesapám az NBII-es csapatban játszott sokáig, igaz, ő nem kapusként, hanem csatárposzton. Nyáron a ZTE hívására jöttem el Kanizsáról, most kollégistaként itt járok iskolába.

3 hozzászólás

Tehetségeink: Kovács Gergő


A szintén az U19-es gárdában érlelődő fiatal játékos is 17 esztendős, bár az ő pályája kicsit kacskaringósabb volt eddig, hiszen a futball alapjaival Ajkán ismerkedett meg. Aztán viszont már nem volt megállás, fejlődésében sem...
- Az én helyem szintén a középpályán van, s ott is, mint védekező szerepkörű játékos érzem magam igazán jól a bőrömben – kezdte bemutatkozását a Veszprém megyéből Zalába került labdarúgó.

0 hozzászólás

Szerdán terheléses vizsgálat


A nyár folyamán már két alkalommal vizsgálta a kölni sportlabor munkatársa a játékosok fizikai állapotát, ami természetesen nem ad választ a meccseken található rövidzárlatokra, de fontos segítséget nyújt, hogy megmutassa a játékosok aktuális fizikai állapotát.

18 hozzászólás

Tehetségeink: Dóczi Krisztián


A zalaegerszegi fiatal tehetség ugyan még csupán 17 esztendős, de már az U19-es csapatban bontogatja szárnyait. Ha fejlődése töretlen lesz, a már most is kellő magabiztossággal megáldott ifjú futballista sokra viheti.
- Édesapám hat éves koromban hozott le először futballozni a Zetéhez, s rögtön itt is ragadtam – elevenítette fel a kezdeteket a középső védő, vagy épp védekező középpályás játékos.

5 hozzászólás

Hévíz - ZTE FC Amatőr 0:3


Ma második csapatunk Hévizen lépett pályára NBIII-as bajnoki mérkőzésen. Irreális talaj fogadta a Zalai rangadó részvevőit. A játéktér egyik fele sáros volt, a másik felét pedig hó borította.

4 hozzászólás

Diawara speciális kezelésen


Csapatunk francia középpályása, Mahamadou Diawara 5 hetes, speciális kezelésen vesz rész hazájában, így elkerüli a műtéti beavatkozást, és remélhetőleg a felkészülést már együtt kezdheti a csapattal.

6 hozzászólás

E.ON Mikulás foci - A jovő Bajnokai Ligája


Időpontja: 2007. december 8., 9 óra
Helyszíne: Zalaegerszeg, Kölcsey Gimnázium
Korosztálya: 2001.01.01. után születettek
Pálya, kapu: 4:4 ellen, kapus nélküli játék - a pálya kb. 22 m x 14 m körben palánkkal, 1.80m x 1.40m kapukkal

3 hozzászólás

Segítjük az amatőrcsapatot


Mivel a hétvégén sorra kerülő Ligakupa döntőben sajnos nem leszünk érdekeltek, a szakmai stáb és a játékosok úgy határoztak, hogy visszajátszókkal segítik az amatőr csapatot a Héviz ellen, a minél jobb eredmény elérésében.

5 hozzászólás

Slavko Petrovic: Csalódottak vagyunk


- A csapat végtelenül csalódott a kiesés miatt - összegzett a tegnapi Ligakupa vereséget követően Slavko Petrovic. - A végeredményt nagyban befolyásolta, hogy a játékvezető két jogtalan tizenegyest adott meg a Fehérvárnak, amelyek a lassításokból is világosan látszódtak, hogy nem voltak azok. Ellenben nekünk a Davidov ellen elkövetett szabálytalanságért járó nyilvánvaló büntetőt nem ítélte meg.

49 hozzászólás

Máté Péter ma ünnepel


Máté Péter, csapatunk középpályása ma ünnepli 28-adik születés- napját
Ez alkalomból gratulálunk és még sok kék-fehér mezben játszott mérkőzést kívánunk!

8 hozzászólás

ZTE FC U16 csapatának bemutatása


Utánpótlásunk 16 éves korosztályának bemutatására a csapat edzőjét, Bita Gyulát kértük:
- Csapatunk a tavalyi U15-ös, kiemelt bajnokságban induló és ott bronzérmet szerző gárdára épül.

0 hozzászólás

Fehérvár FC - ZTE FC 3:1


A Ligakupa elődöntő visszavágóján 2:1-es hazai győzelemmel a tarsolyunkban utaztunk Székesfehérvárra, hogy kivívjuk a döntőbe jutást.
A mérkőzés úgy alakult, ahogy szerettük volna: Meye góljával megszereztük a vezetést, amit egészen a meccs hajrájáig megtartottunk.

81 hozzászólás

Döntőbe jutás a cél


A ZTE FC labdarúgócsapata ma 18 órakor Székesfehérváron lép pályára Ligakupa mérkőzésen. A tét a döntőbe jutás. Az első meccsen a ZTE nyert 2:1-re az FC Fehérvár gárdája ellen.

70 hozzászólás

Utánpótlás falinaptár 2008


Tisztelt Szurkolóink, Tisztelt Vállalkozók, Kedves Sportbarátok!

A ZTE Utánpótlásáért Alapítvány kiadásában elkészült az összes utánpótlás csapatunkat tartalmazó 2008-as falinaptárunk. A kiadvány rendkívül kedvező áron, 990 Ft-ért vásárolható meg a következő helyeken: Simon István könyvesbolt, Keresztúry Dezső könyvesbolt, Grabowsky Shop, Alibi Pub, Népművészeti és Kézműves Bolt, Focibolt (Csipke Üzletház), ZTE Klubház.

0 hozzászólás

Dr. Gyimesi Endre: Az őszinél jobb szereplést várok


Hogyan érté- keli Polgár- mester Úr a csapat eddigi teljesítményét (itt most a nyáron lezárt Intertotós he- lyezéssel vég- ződő szezonra és a mostani őszi szezonra is gondolok)?
- A 2006/2007. évi bajnokságban elért 3. helyezéssel alapvetően elégedett voltam. Sajnos a játékosok is saját magukkal. Több volt abban a csapatban.

4 hozzászólás

Lendületben maradnának


Teljesítette a kötelezőt a ZTE FC élvonalbeli labdarúgócsapata, amely szombaton 4:0-ra lépte le a Sopron csapatát.

25 hozzászólás

ZTE FC U12 csapatának bemutatása


Csapatunkat 21 játékos alkotja, 3 kapus és 18 mezőnyjátékos, akik már 5-6 éve ismerkednek a labdarúgás alapjaival. Nagy részük 1996-ban született, de két fiú egy évvel fiatalabb, ők tehetségüknek köszönhetően kerültek az idősebbek közé.

0 hozzászólás

Nagy Mihály értékel


- Hogyan értékeli az utánpótlás elmúlt évét?
- Az elmúlt bajnoki év minden tekintetben sikeresnek minősíthető. Utánpótlásunk öt csapata végzett dobogón, ami dicséretes, bár nem a legfontosabb szempont. Több fiatal játékos kapott profi szerződést. A felnőtt keretbe került játékosok közül Kádár Tamás és Balázs Zsolt rendszeresen játék lehetőséget kap.

4 hozzászólás

Szurkolói busz Fehérvárra


A ZTE Baráti Köre szurkolói buszt indít a Fehérvár elleni utolsó bajnoki mérkőzésünkre november 24-én 10 órakor a ZTE Aréna elől.
A részvételi díj a résztvevők számától függően 2000-2500 Ft között alakul, mely a belépőjegy árát tartalmazza.

0 hozzászólás

ZTE FC Amatőr - Sárvár FC 0:0


Második csapatunk tegnap a műfüvön fogadta a Sárvár FC gárdáját.
Nagy iramban kezdődőtt az első és a negyedik helyen álló csapatok rangadójának beharangozott mérkőzése. Az első félidőt végigtámadtuk, de eredménytelenül. A szünet után meddő mezőnyfölényben játszottunk, a gólhelyzetek azonban kimaradtak, a vendégek jól védekeztek.

2 hozzászólás

ZTE FC - FC Sopron 4:0


Utolsó hazai bajnoki mérkőzésünkön a már szebb napokat is megért Sopron csapatát fogadtuk. A találkozó esélyesei mi voltunk, az első gól után már felszabadultan és szépen, de ami fontos, eredményesen tudtunk játszani. A végeredmény: magabiztos győzelem, boldog 2800 kilátogató szurkoló.

71 hozzászólás

Fontos őszi zárszó


A labdarúgó NB I hét végi, 14. fordulójában őszi utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza a ZTE FC, mely ma, 16 órától az FC Sopront fogadja. A zalaiak célja nem lehet más, mint győzelem.
A ZTE két nagyon fontos mérkőzést játszik az idei utolsó két fordulóban, hiszen az ezeken elért eredmények alapozhatják meg a tavaszi dobogós álmokat. Éppen ezért a Sopron és a végén az FC Fehérvár elleni találkozóból is a lehető legtöbbet kell kihozniuk a kék-fehéreknek.

12 hozzászólás

Cél a felzárkózás


- A célunk továbbra is, hogy felzárkózzunk az élmezőnyhöz - kezdte a ZTE-Sopron mérkőzés beharangozóját Slavko Petrovic. - A mérlegünk hazai pályán jelenleg 80 százalékos, amelyen szeretnénk javítani. Remélem, a soproni gárda nem ellenünk mutatja meg, hogy gyenge helyezése ellenére valójában mire képes.

8 hozzászólás

Ligakupa tavaszi idény


Az MLSZ székházában ma kisorsolták a Ligakupa tavaszi idényének csoportbeosztásait.
A ZTE FC az A-csoportba került a Sopron, a Győr és a Tatabánya mellé.
Az első forduló mérkőzéseire, amelyet még idén lebonyolítanak, december 1-jén kerül sor.

6 hozzászólás

Újra ZTE Aréna Magazin


A Sopron elleni utolsó hazai mérkőzésünkre a szezonban utoljára jelenik meg a ZTE Aréna Magazin.
A kiadványban nyilatkozik többek között Dr. Gyimesi Endre Polgármester Úr, bemutatkozik Djordje Babalj és megfogalmazza érzéseit a most már Sopronban védő Varga Zoltán.
Keressék az újságot a bejáratoknál!

28 hozzászólás

Az utolsó bajnoki időpontja változott


Mint ismere- tes, a Ligakupa elődöntőiben ZTE-Fehérvár illetve DVSC-Diósgyőr párharcokra kerül sor (pontosabban már csak a visszavágókra). Csapatunk azonban utolsó bajnoki mérkőzését is a Fehérvár ellen vívja - a SPORT TV választása alapján - november 26-án, hétfőn 18 órától.

12 hozzászólás

Belépőjegyért forralt bor


Mint azt már korábban meghirdettük, a város és Zalaegerszeg környék iskoláiból a szervezetten - és csütörtökig a klub elérhetőségein - jelentkező diákcsoportok a szombati ZTE FC-FC Sopron bajnoki mérkőzést térítésmentesen tekinthetik meg.

8 hozzászólás

Jókor és jól jött pontok


A lehető legjobb pillanatban szerezte meg első idegenbeli győzelmét a bajnokságban a ZTE FC labdarúgócsapata, hiszen a REAC elleni szombati sikerével (2-1) tartja a lépést a zalai alakulat a mezőny első felében tanyázó csapatokkal.

1 hozzászólás

Tapolca - ZTE FC Amatőr 0:0


Ma újabb fordulót bonyolítottak le az NBIII-ban. Második csapatunk Tapolcán lépett pályára.
A mérkőzés elejétől kezdve mi léptünk fel támadólag, a hazaiak tíz emberrel védekeztek, szinte át sem tudták lépni a felezővonalat.

1 hozzászólás

Talmácsi világbajnok


A ZTE FC zRt. összes mun- katársa, játé- kosai és szakmai stábja szívből gratulál a magyar mo- torsport első világbajnoká- nak, Talmácsi Gábornak!

5 hozzászólás

REAC - ZTE FC 1:2


Az idei szezonban már ötödik alkalommal találkozott egymással a 2 csapat, így meglepetéssel igazából egyik fél sem szolgálhatott a másiknak.

57 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004