ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2007-2008 - Június

Sorin Botis hosszabbitott


- Rutinos középső védőnk, Sorin Botis egy évvel meghosszabbitotta 2008. június 30-án lejáró szerződését - tájékoztatta weblapunkat Dézsi Attila ügyvezető.

Botis profi pályafutását szülővárosában, Aradon kezdte. A csapat a másodsztályban szerepelt, 1998-ban a 2., 2001-ben az 1. helyet szerezték meg.

35 hozzászólás

Az első mérkőzés képekben


Az új vezetőedző, Supka Attila és a szakmai stáb ezen a mérkő- zésen mutatko- zott be a zalai publikumnak.
Az alábbi össze- állításunkban a találkozó jeleneteiből szemezgethetnek.

5 hozzászólás

ZTE FC - Lombard Pápa 0:0


Ma 18 órai kezdettel csapatunk hazai pályán lejátszotta első felkészülési mérkőzését. Az ellenfél az NBI-es rutinnal rendelkező, és Urbán Flórián által trenírozott Pápa együttese volt.

Supka Attila ketté osztotta a keretet, az első 45 percben három, míg a második félidőben 5 próbajátékost tesztelt.

5 hozzászólás

Szamosi: - Örülök, hogy újra itt játszhatok


- Cipruson játszottam négy évet, az első három esztendőben minden jól ment, ám az utolsó szezonban már akadtak problémák, ezért határoztunk végül is úgy a családommal, hogy hazatérünk - vázolta fel döntésének okait Szamosi Tamás.

15 hozzászólás

Szamosi Tamás 2 évre aláírt!


- Szamosi Tamás, a rutinos balol- dali védő kétéves szerződést kötött a ZTE-vel - tájékoztatta weblapunkat az örömteli hírről Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Tamás hasznos tagja lehet csapatunknak, adottságaival, példaértékű hozzáállásával és futballszeretetével.

7 hozzászólás

ZTE FC - Lombard Pápa előzetes


Holnap 18 órai kezdettel a ZTE Arénában le- játssza első felkészülési mérkőzését a ZTE FC labdarú- gócsapata.

A hét elején számos futballista érkezett próbajátékra a Supka Attila és stábja vezette gárdához, akik szombaton a pályán is bizonyíthatják tehetségüket.

2 hozzászólás

Megújuló középpályát szeretnénk


- Amennyiben megfelelő ajánlat érkezik Molnár Balázsért, akkor távozhat tőlünk - tájékoztatott Nagy Ferenc elnök.

1 hozzászólás

Molnár Balázs távozhat


- Csapatunk rutinos középpályása, Molnár Balázs a klub vezetése és a szakmai stáb döntése alapján, a mai naptól átadólistára került - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.

69 hozzászólás

Belépő- és bérletinformációk


Tisztelt Szurkolóink!

A ZTE FC klubvezetése az alábbiakban tájékoztatja kedves szurkolóit a 2008/2009-es szezonra vonatkozó bérletárakkal kapcsolatosan.

24 hozzászólás

Tehetséges fiatalok a keretben


- A legtehetségesebb utánpótláskorú játékosaink, Kütsön András, Rácz István, Horváth András, Zsömlye György, Ferkó Csaba, Kovács Gergő, Kottán Krisztián és Kocsis Adrián is a felnőtt kerettel látott munkához tegnapelőtt - tájékoztatta weblapunkat az örömteli hírről Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Bízunk benne, hogy a tehetséges fiatalemberek fejlődése töretlen lesz és többen is az élvonalbeli gárdának a meghatározó emberei lesznek majd a következő évektől.

4 hozzászólás

Marad az eredeti program


- A svájci partnereink ma délután értesítették klubunkat, hogy az általuk szervezett torna sajnálatosan elmarad, de egy későbbi időpontban szeretettel várják csapatunkat - tájékoztatta weblapunkat a felkészülést döntően befolyásoló fejleményről Tóth Krisztián marketing vezető.

- A fentiek tudatában már biztosan kijelenthetjük, hogy a társaság Bükre vonul majd edzőtáborba, mégpedig július 7-12-ig.

34 hozzászólás

Megkezdődött a felkészülés


Supka Attila vezetőedző és szakmai stábja ma a gyakorlatban is megkezdte a munkát a ZTE FC csapatánál. Az alábbiakban egy fényképes összeállítást láthatnak az első tréningről.

A szemfüles olvasók ismerős arcokat is felfedezhetnek a fotókon...

28 hozzászólás

Supka Attila: - Megtalálni a "csapatot"


- Fizikai és taktikai edzé- sek is szere- pelnek a fel- készülésben, mindkét té- nyezőt nagyon fontosnak tar- tom a mai labdarúgás- ban - vázolta fel elképzeléseit az újdonsült tréner, Supka Attila az első közös edzés előtt.

3 hozzászólás

Horváth Győző: - Nagy reményekkel


A 44 esztendős Horváth Győző szintén a ZTE saját nevelésű labdarúgója, akinek máig Bolemányi János, a kék-fehérek egykori legendás hálóőre a pédaképe.

- Aki Zalaegerszegen született és volt játékosa a ZTE-nek, nem kérdéses, hogy mekkora megtiszteltetés, ha felkérik egy ilyen feladatra.

2 hozzászólás

Vulin holnap aláírhat


- Lovre Vulin a holnapi nap folyamán aláírhat a Liberec gárdájához, ha megfelel az orvosi vizsgálatokon - tájékoztatta weblapunkat az átigazolás alakulásáról Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

- Megfelelő ajánlat érkezett védőnk iránt a cseh gárdától, így a ZTE FC vezetősége nem gördít akadályt a klubváltással szemben.

52 hozzászólás

Lehetséges távozók és érkezők


- Vulin mellett több játékosunk iránt is élénk érdeklődés mutatkozik - tudtuk meg ma reggel Dézsi Attilától. - Milan Davidov három nagycsapat kivánságlistáján is szerepel, de a védő Miljatovic, valamint a csatárpáros Meye és a gólkirály Waltner Róbert is nagyon kelendő.

Mivel a felsorolt játékosokat élő szerződés köti klubunkhoz, csak megfelelő ajánlat esetén engednénk el őket.

19 hozzászólás

Vulin továbbra is a ZTE játékosa


- Vulin Lovre még mindig a ZTE FC játékosa - cáfolta a tegnap több internetes forrásban is megjelenő információkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- A Liberec csapata tárgyalásokat folytat klubunkkal a védő ügyében, de ezek még a kezdeti fázisban vannak.

1 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Gyorsabb fejlődés


- A legfonto- sabb célunk természetesen az, hogy azon fiatal játéko- saink, akiket szeretnénk később az élvonalban látni, még erősebb bajnokságban bizonyítsanak - nyilatkozta Nagy Ferenc elnök.

26 hozzászólás

Dobos: - Nagyobb lesz a kihívás


- A bajnokság során a csapat tagjaival azért harcoltunk, hogy egy osz- tállyal feljebb léphessünk - mondta Dobos Sándor, a ZTE FC II. csapatának edzője.

1 hozzászólás

Indulunk az NBII-ben


A ZTE FC klubvezetése ma döntött arról, hogy az NBIII-as bajnokságot nyert csapat a jövő évben indulhat az NBII-ben, a felmerülő plusz költségekre megvan a szükséges anyagi fedezet.

A ZTE FC vezetése folyamatosan tárgyal és egyeztet játékosokkal, hogy mindkét kék-fehér gárdát a megfelelően módon tudja megerősíteni. A konkrét megállapodások megszületéséig szurkolóink türelmét kérjük.

21 hozzászólás

Kialakult a szakmai stáb


Ma véglegesség vált csapatunk szakmai stábjának összetétele, miután szerződtetésük feltételeiről megegyeztek a vezetőséggel.

Supka Attila vezetőedző mellett a pályaedzői teendőket Kovács László látja el, aki eddig NBIII-as csapatunk mellett segédkezett, míg a kapusokkal Horváth Győző dolgozik majd.

41 hozzászólás

Csorna SE - ZTE FC Amatőr 1:0


A múltkori aranyérmet érő győzelem után tartalékosan lépett pályára Csornán NBIII-as csapatunk.
Fiataljaink nem okoztak csalódást, egy óráig egyenrangú ellenfelei voltak a hazaiaknak.

Összességében a srácok egy szenzációs, kiegyensúlyozott évet produkálva magabiztosan szerezték meg a bajnoki címet, teljesítve ezzel az év elején kitűzött célt. Még egyszer gratulálunk!

0 hozzászólás

Utánpótlás felvételi


A ZTE FC szakmai irányításával működő Pacsai Focisuli felvételt tart 2008. június 21-én, szombaton 9:00 órakor a helyi focipályán leendő 4., 5., 6., 7. és 8. osztályosoknak, egész éves kollégiumi bentlakással!

Érdeklődni Tóth Attilánál, a 06-70-701-1608-as telefonszámon lehet.

0 hozzászólás

Supka: - Közönségszórakoztató focit akarok


- Azt tudom, tapasztaltam edzőként és játékosként is, hogy Zalában imádják a futballt. Az az elképzelésünk, hogy közösen egy szerethető, közönségszórakoztató focit játszó gárdát hozzunk majd össze - vázolta elképzeléseit az újdonsült vezetőedző, Supka Attila.

- A keretben várhatóan lesz mozgás, távoznak és érkeznek is játékosok, de neveket ma még nem tudok mondani, mert nem állnak olyan szinten a tárgyalásaink.

60 hozzászólás

Vasárnap befejeződik az NBIII is


A labdarúgó NBIII-ban a hét végén befejeződik a pontvadászat, a záró forduló mérkőzéseit 15:30-as kezdettel játsszák.

A Bakony-csoport bajnoka, a ZTE FC II. csapata Csornára látogat, az Andráshida a Vép gárdáját fogadja, a bronzérmes Hévíz pedig a Veszprémmel játszik.

0 hozzászólás

Supka Attila az új edző


A ZTE FC klubvezetése a mai nap kétvéves megállapodást kötött Supka Attilával.

A korábban a Debrecennel bajnokságot és kupát, valamint a Budapest Honvéddal Magyar Kupát nyerő tréner szakmai stábjáról az egyeztetések még tartanak.

41 hozzászólás

A Nemzeti Sport mai cikkére reagálva


Klubunk az alábbi közleményt juttatta el ma a Nemzeti Sport szerkesztőségébe a Mészöly Gézával készült interjúval kapcsolatban:

Sajtóközlemény
A ZTE FC klubvezetése megdöbbenéssel és mélységes felháborodással olvasta a mai Nemzeti Sportban megjelent "Nem a pénz miatt maradt" című cikkben Mészöly Géza nyilatkozatát.

14 hozzászólás

Ifjú bajnokok csapatképe


Az alábbiakban letölthetik az ifjú, újdonsült aranyérmeseink és a szakmai stáb együttes csapatfotóját!

Hajrá Zete!

11 hozzászólás

Az "aranyos" srácok


Tegnap délután hazai győzelmét követően az utolsó forduló eredményétől függetlenül megnyerte az NBIII Bakony-csoportját a ZTE FC II. csapata (a rivális Győr II. együttese 5 ponttal van lemaradva).

Az alábbiakban felidézzük a mérkőzés legszebb jeleneteiet, valamint az ünneplés pillanataiat! Gratulálunk a fiúknak!

2 hozzászólás

ZTE FC Amatőr - Hévíz FC 2:0


Fiataljaink a Hévíz elleni hazai mérkőzésen begyűjtött 3 ponttal elérték az év elején kitűzött célt, megszerezték a Bakony-csoport bajnoki címét, vagyis - egy fordulóval a bajnokság vége előtt - feljutotak az NBII-be, követve a Dráva-csoportból a Szentlőrinc, a Duna-csoportból a Százhalombatta, a Mátra-csoportból az MTK II. és a Tisza-csoportból a DVSC II. csapatát!

15 hozzászólás

Bajnokavatás az Arénában?


NBIII-as csapatunk utolsó hazai mérkőzését ma 15:30-kor játssza a Hévíz ellen a ZTE Aréna centerpályáján.

Pontszerzés esetén csapatunk már biztosan megnyeri az NBIII-as Bakony csoport bajnoki címét, így jövőre másodosztályú csapata is lehet Zalaegerszegnek.

1 hozzászólás

Waltner Róbert a szezon legjobbja


Waltner Róbert a gólkirályi cím mellett a Nemzeti Sport osztályzatai alapján a 2007-2008-as bajnokság legjobb játékosa is lett.
Robi a bajnok MTK-s Kanta Józsefet szorította a második helyre, az utána következő legjobb egerszegi Máté Péter lett.

6 hozzászólás

Felkészülési program


- Elkészült csapatunk végleges nyári felkészülési programja - tájékoztatta weblapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Június 28-án játszuk az első mérkőzésünket, hazai pályán fogadjuk a Pápa együttesét. Terveink szerint 6 találkozót játszunk a július 26-ai rajtig, plusz részt veszünk a Király Kupán Szombathelyen.

12 hozzászólás

Hivatalos közlemény


A ZTE FC a labdarúgójával kapcsolatos ügyben csak a tények ismeretében és a rendőrségi vizsgálat lezárulta után kívánt volna nyilatkozni, viszont a már több internetes portálon megjelent cikkekkel kapcsolatban reagálnunk kell. A csapat a Fehérvár elleni meccs lefújása után kb. másfél órát töltött el együtt a klub VIP helyiségében, ahonnan ezután mindenki távozott.

18 hozzászólás

Nagy Mihály értékelése


- Erősebben nyilatkoztál a mérkőzés után, mint az előzőzőekben...
- Nagyon nehezen emésztem meg azt, amit kaptunk több játékostól. Az előző két hazai mérkőzésünkön is voltak gyenge teljesítmények, de azokon a csapat végig hajtott, és láttam, hogy nyerni akarnak - válaszol Nagy Mihály. - Hétfőn többen voltak akik a TV nyilvánossága előtt szembe köpték a szurkolókat, a klubot, és személy szerint engem is. Bárkitől ki lehet kapni, bárhol és bármikor, ez benne van a játékban, de így nem.

31 hozzászólás

VI. ZTE Football Baráti Kör kupa Takács Jenő emlékére


Az idei szurkolói focitorna egykori játékosunk, Takács Jenő emlékét őrzi, aki tavaly távozott a ZTE családból.

Időpont: 2008.06.07., 11.00 óra
Helyszín: Zalaegerszeg, Ifjúsági sportcentrum

A sportnapot ezúttal is gyerekfoci, sörsátor - természetesen Tv-vel, hiszen ez az EB nyitónapja - és vadpörkölt színesíti.

4 hozzászólás

Őszi nyeremény bérletek


Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a márciusban meghirdetett bérlet nyereményjáték sorsolása a ZTE-Fehérvár bajnoki mérkőzés szünetében megtörtént.
Mivel a találkozón nagyon kevés szurkoló volt jelen, ezért a hangosbemondóban nem történt meg a nyertesek közlése. Az alábbiakban azonban megjelentetjük a nyerteseket, akiknek ezúton gratulálunk!

43 hozzászólás

Bajnokavatás az Arénában?


NBIII-as csapatunk utolsó hazai mérkőzését vasárnap 15:30-kor játssza a Hévíz ellen a ZTE Aréna centerpályáján.
Pontszerzés esetén csapatunk már biztosan megnyeri az NBIII-as Bakony csoport bajnoki címét, így jövőre másodosztályú csapata is lehet Zalaegerszegnek.
A mérkőzésre a belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel várunk.

2 hozzászólás

Waltner Róbert lett a gólkirály


Csapatunk támadója, Waltner Róbert lett az idei bajnokság gólkirálya 18 találattal.
Robi teljesítménye azért is emelkedik ki a jelöltek mezőnyéből, mert ő az őszt kölcsönben külföldön töltötte. Visszatérése után azonban egyértelműen húzóembere lett csapatunknak, rászolgálva erre a címre.

7 hozzászólás

ZTE FC - Fehérvár FC 1:3


Utolsó hazai mérkőzésünkön szerettünk volna egy jó eredménnyel búcsúzni közönségünktől, de a vendég Fehérvár ezt nem hagyta...
Az első perctől kezdve koncentráltabbak, keményebbek, gyorsabbak voltak, ezen az estén esélyünk sem volt megszerezni a győzelmet.

39 hozzászólás

Sárvár FC - ZTE FC Amatőr 1:2


Nagy Mihály vezetőedző már előzetesen bejelentette, hogy a hétfői szezonzárón Pogacsics védi majd a zalai kaput, így a 2. csapatban ma Vlaszák foglalta el a portás szerepét.
Rutinjára nagy szükség is volt, hiszen a 4. helyezett Sárvár vendégeként léptek pályára ma délután, ahol semelyik csapat sem mehet biztosra.

12 hozzászólás

Nagy Mihály a záró forduló előtt


- Nagyon jól jött ez a kéthetes szünet, mert sérüljeink közül Miljatovic, Polgár és Molnár Balázs is felépült - kezdte Nagy Mihály vezetőedző.
- Így is vannak hiányzóink, Máté lábujjtörése, Tóth Zoli hajlítóizom szakadása miatt nem állhat rendelkezésemre, míg Meye a gaboni válogatottban játszik.

21 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004