ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2007-2008 - Február

Petrovic: - Nagyszerű győzelem volt


- Ellenfelünk hibáit egyből sikerült kihasználnunk, végre eredményes és egyben látványos támadófutballt láthattak szurkolóink - értékelt Slavko Petrovic. - A nyáron elkezdett munka meghozta a gyümölcsét. A csapatépítéshez idő kell, mi megtettük az első lépést, de még mindig nem vagyunk ott, ahol szeretném. A találkozón mindkét csapat győzni akart, emiatt a közönség igazán élvezhette a játékot.

40 hozzászólás

Urbányi: - Könyörtelenül büntetett a Zete


- Az első félidőben minden hibánkat kihasználta, és góllal büntette a Zete - kezdte értékelését a vendégek mestere, Urbányi István. - Nyíltsisakos támadójátékot vállaltunk fel, ellenfelünk ma fölénk nőtt, sajnos a kapott gólok benne voltak a játékban. Védelmünkből két fontos emberem sérülés miatt kivált, ami ezen az estén érzékeny veszteségnek minősült, a dinamikus hazaiak ellenszerét ezúttal nem találtuk meg.

1 hozzászólás

ZTE FC - Újpest 4:1


Első tavaszi hazai találkozónkra kilátogató 6850 néző nagyon jól szórakozhatott az Arénában, hiszen láthatta a régi idők csillagait újra labdába rúgni, majd egy szenzációs esti mérkőzést a ZTE és az Újpest csapatai között, amely kiütéses zalai sikert hozott.

7 hozzászólás

Hazai pályán a legjobbak vagyunk


Hazai pályán a legjobb mérleggel a mi csapatunk rendelkezik az NB I-ben, az Újpest pedig idegenben játszik meggyőzően. Ha csak ezeket a tényeket vesszük figyelembe, már akkor is rangadónak lehet kikiáltani az esti mérkőzést.
Nekünk azért is fontos lenne a győzelem, mert így felzárkózhatnánk az élmezőnyhöz, a vendégek pedig a listavezetőre szeretnének tapadni.

9 hozzászólás

Ma futball ünnep Zalaegerszegen


- A múlt heti bajnoki nyitányon, a Paks ellen a ZTE FC 1000. élvonalbeli mérkőzése volt, erről igyekszünk méltóképpen megemlékezni február 29-én pénteken, amikor tavaszi első bajnokinkon az Újpestet fogadjuk. A mérkőzésre meghívásra kerülnek az 1972-ben feljutó csapat tagjai, valamint azok a játékosok, akik az első szezonban fociztak Zete mezben. Őket a klubvezetés egyenként köszönti majd - vezette fel a mai eseményeket Tóth Krisztián.

2 hozzászólás

Vulin a 16. forduló válogatottjában


A pepsifoci.hu szerkesztősége mostantól minden héten összeállítja a forduló válogatottját, és megválasztja a forduló legjeit is. A döntéshozatalban a stáb tagjainak véleménye mellett figyelembe veszik egykori és jelenlegi játékosok véleményét is.
A 16. forduló válogatottja: Balajcza (Újpest) - Nikolov (Győr), Filó T. (Honvéd), Máté (DVSC), Vulin (ZTE) - Simek (Fehérvár), Farkas B. (Fehérvár), Völgyi (Győr) - Dourandi (Újpest), Kerekes (DVSC), Brnovics (Győr)

3 hozzászólás

Ligakupa: ZTE FC - BFC Siófok


Tegnap& lejátszották a Ligakupa tavaszi idényének utolsó csoportmeccseit is, így összeállt a továbbjutók mezőnye. A 8 csapat mérkőzéseit, azaz a negyeddöntőket március 5-én ill. 12-én rendezik.

38 hozzászólás

Szavazzunk Vlaszák Gézára


A Magyar Labdarúgó Liga, a Hivatásos Labdarúgók Szervezet és az nb1.hu közös szervezésében - hamarosan kijelölendő időpontban - gálameccsre készül a magyar Ligaválogatott. Az ellenfél a hazánkban futballozó légiósok csapata lesz, amelynek irányítására - stílszerűen - Slavko Petrovicot és Aldo Dolcettit kérték fel.
A gálán kerül sor a HLSZ szokásos évi díjátadó ünnepségre is, amelyben a végetért szezon legjobbjait díjazzák a futballisták.

2 hozzászólás

Tisztelt Szurkolóink!


Az utóbbi napokban sem csitultak azok a hangok, melyek a ZTE FC lehetséges főszponzorával, játékosigazolásaival kapcsolatban napvilágot láttak. Tisztában vagyunk azzal, hogy a ZTE FC-ért szorító szimpatizánsaink várják a klubbal, a csapattal kapcsolatos információkat, az eddigi konkrétumokról honlapunkon beszámoltunk.
Szeretnénk ismételten kérni mindenkit, hogy ne félinformációk, félretájékoztatások alapján fogalmazzák meg véleményüket, főleg pedig ne tereljék politikai síkra a hozzászólásokat.

36 hozzászólás

Jegyek a magyar-szlovén-re


Csütörtökön az ország minden IBUSZ-kirendeltségében megkezdődik a jegyek árusítása a március 26-án Zalaegerszegen sorra kerülő Magyarország-Szlovénia barátságos válogatott mérkőzésre.

A belépőket 1500, 2000 és 3500 forintos áron vásárolhatják meg a szurkolók.

1 hozzászólás

Pro Licences látogatás Zalaegerszegen


A ZTE FC meghívására Nagy Mihály utánpótlás szakágvezető és ifj. Mihalecz István edző közreműködésével ma klubunknál tettek látogatást az edzői Pro Licences tanfolyam hallgatói.
A többek között Urbán Flóriánt, Botos Antalt, Végh Tibort, Urbányi Istvánt és Kozma Istvánt (a Zetéből Nagy Mihály és Mihalecz István) is soraikban tudó "hallgatók"-at Nagy Ferenc Elnök köszöntötte reggel, majd röviden bemutatta klubunkat.

0 hozzászólás

Információk az Újpest mérkőzéssel kapcsolatosan


Az Északi Tribün felső néhány sora a mérkőzésen le lesz zárva, a többi lelátórész a szurkolók számára használható. Kérünk mindenkit, hogy ezeket a szakaszokat hagyják üresen, a Tribün hosszában erre szalag is figyelmeztetni fog.
A bejáratoknál a hagyományos árusító pultokon kívül további mozgóárusok működnek, akik a jubileumra készült kiadványt fogják árusítani. A 32 oldalas színes kiadvány ára 199,- Ft.

5 hozzászólás

Szurkolói tájékoztató


A napokban a ZTE FC fórumán illetve más csatornákon keresztül több olyan információ látott napvilágot, melyekre reagálnunk kell. Mint azt Elnök Úr többször is elmondta, lassan egy éve zajlanak az egyeztetések az E.ON-t kiváltó vagy annak támogatását felülmúló lehetséges támogatókkal.
A tárgyalások jelenleg is zajlanak, de konkrétumok és megegyezés hiányában ezek kézzelfogható eredményéről még nem tudunk beszámolni. Továbbra is úgy gondoljuk, hogy kizárólag a tényekről kívánunk a médiumoknak beszámolni, ezek erősíthetik további tárgyalási pozícióinkat és környezetünktől is ezt várjuk el.

28 hozzászólás

Paks - ZTE FC 0:3


Slavko Petrovic a Paks elleni bajnoki idénynyitó mérkőzésünkön a Vlaszák - Máté, Miljatovic, Botis, Vulin - Zatara, Davidov, Molnár, Koplárpvics - Meye, Waltner kezdőcsapatot küldte pályára.

A 11. percben megszereztük a hőn áhított vezetést: Davidov baloldali, éles beadását követően Meye 5 méterről a kapu közepébe bombázott, 0:1. Tíz perccel később Waltner beadását követően ismét Meye volt a főszereplő, szemfülességét gól jutalmazta, 0:2.

64 hozzászólás

Készül a jubileumi kiadvány


Az Újpest elleni mérkőzésünkre készül el a ZTE Aréna Magazin 2008-as tavaszi különszáma. A 32 oldalas, A/4-es, színes magazinban egyenként mutatkoznak be a tavasszal kék-fehérben pályára lépő játékosaink és Jakab Vilmos tollából valamint Horváth Jenő fotóarchívumából egy jubileumi mellékletet is tartalmaz a kiadvány az 1000 mérkőzésünkre emlékezve.

Az exkluzív kiadvány a mérkőzés előtt lesz megvásárolható a bejáratoknál 199,- Ft-os áron.

4 hozzászólás

Eldőlt: Pécsen játszunk


Végleges, hogy a Paks elleni tavaszi idénynyitónkat Pécsen játsszuk le szombaton 16 órai kezdettel - tudtuk meg az MLSZ-ből.

Ami még biztos: Kocsárdi Gergely játékengedélye is időben megérkezett, így amennyiben Slavko Petrovic vezetőedző számít a játékára, pályára léphet.

38 hozzászólás

A kapitány visszatér


Két pozitív hírről is tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető: - Waltner Róbert játékengedélye megérkezett, így a nyitófordulóban a Paks ellen várhatóan pályára tud lépni. Mint ismeretes a jobboldali védő posztja Ivan Dudic távozásával megüresedett, a szakvezetés egy brazil játékost próbált ki a helyén az edzőtáborban, de leigazolásával kapcsolatban egyelőre nincsen konkrétum. Ezért a szakvezetés kérte, hogy vegyük fel a kapcsolatot Kocsárdi Gergellyel, aki Zalaegerszegről való távozása után a szlovén Lendava stabilan játszó labdarúgója lett.

71 hozzászólás

Vásárolható a jubileumi sál


Megérkezett és már kapható is a ZTE FC 1000. bajnoki mérkőzése alkalmából készített emléksál.

Az utánvételes megrendeléseket igyekszünk folyamatosan teljesíteni és postázni. A sál a Marketing Kft. irodájában (ZTE Klubház, első emelet) folyamatosan megvásárolható és az Újpest FC elleni, jövő pénteki mérkőzésen is az Aréna több pontján kapható lesz.

7 hozzászólás

Utánpótlás bál


A ZTE FC Labdarúgásért Utánpótlásért Alapítvány alapítványi bált szervez 2008. március 1-jén, szombaton 19 órától a TÓ-KA Vendégházban (Balatoni út 77.).

A rendezvény fővédnöke Dr. Gyimesi Endre Polgármester Úr, védnökök: Nagy Ferenc ZTE FC elnök és Dr. Szabó Ernő az alapítvány alapítója.
A 3500,- Ft-os belépő magában foglalja az ötfogásos vacsora árát.

4 hozzászólás

ZTE FC - Győri ETO 1:1


Slavko Petrovic az Aréna mögötti művüves pályán megrendezésre kerülő Győri ETO elleni hazai Ligakupa mérkőzésen a Pogacsics - Sámson, Balogh, Németh P., Rácz - Zsömlye, Papp, Bozsik, Kottán - Sági, Molnár T. kezdőcsapatot küldte pályára.

Érdekesség, hogy a győriek kapuját az ex-zalaegerszegi Varga Zoltán védi.

15 hozzászólás

Mégis Pakson lesz a meccs?


Mint ismeretes, a Paks nyitómérkőzését csapatunk ellen játssza szombaton 16 órától, jelen állás szerint Pécsett.

A paksiak villanyvilágítása a napokban elkészült, a műszaki átadásra azonban még nem került sor, de kérvényezték, hogy az első mérkőzésüket is hazai pályán játszhassák. Erről a csütörtöki MLSZ elnökségi dönt, addig sajnos továbbra sem tudunk biztosat a 4 nap múlva megrendezésre kerülő meccs helyszínéről...

15 hozzászólás

Simonfalvi kölcsönben


- Simonfalvi Gábor a tavaszi szezonban a Pécs csapatát erősíti majd - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

- Fiatal játékosunk felsőfokú tanulmányait jelenleg Pécsett végzi, a tavaly tavasszal nálunk edzősködő Nagy Tamás pedig az NBII-es csapatában számít a labdarúgó játékára.

4 hozzászólás

ZTE - Győr: szerdán 14 órától műfüvön!


Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a február 20-án, szerdán 14 órakor megrendezésre kerülő ZTE FC - Győri ETO Ligakupa mérkőzés a centerpálya kímélése céljából az Aréna mögötti műfüves pályán kerül lebonyolításra.

A meccsre a belépés díjtalan, a pálya mellett büfé üzemel!

15 hozzászólás

Tatabánya - ZTE FC 1:2


Ma számunkra is megkezdődött a tavaszi szezon: Ligakupa mérkőzésen Tatabányan lépett pályára 14 órai kezdettel csapatunk.

Slavko Petrovic a Vlaszák - Vulin, Botis, Miljatovic, Máté - Koplárovics, Molnár, Davidov, Zatara - Meye, Balázs kezdő 11-et küldte harcba.

76 hozzászólás

Diawara: szerződésbontás


- Mahamadou Diwara szerződését a mai napon közös megegyezéssel felbontottuk - tájékoztatta a szurkolókat Dézsi Attila.
- A francia középpályás kálváriája még tavaly kezdődött, amikor sérülése után hazájában kezeltette magát, mivel a magyar kórházak nyújtotta lehetőséget nem feleltek meg neki.

12 hozzászólás

Szurkolói ankét 2008 tavasz


Ma délután 17 órai kezdettel klubunk a Hotel Balatonban tartotta szokásos tavaszi ankétját.

A találkozót Dézsi Attila ügyvezető igazgató nyitotta meg, mert Nagy Ferenc elnök külföldi érdekeltsége miatt (mint később kiderült egy esetleges szponzori szerződés előkészítésén dolgozik) nem tudott jelen lenni.

3 hozzászólás

Futball ünnep Zalaegerszegen


Igazán mozgalmas hetek elé néz Zalaegerszeg város labdarúgása, március végéig igazi futball ünnepre van kilátás. Erről kérdeztük Tóth Krisztián marketing vezetőt:
- Valóban nem túlzás azt állítani, hogy futballban gazdag hónapok elé nézünk Zalaegerszegen. De menjünk sorjában: a jövő heti bajnoki rajt Pakson a ZTE FC 1000. élvonalbeli mérkőzése lesz, erről igyekszünk méltóképpen megemlékezni február 29-én pénteken, amikor tavaszi első bajnokinkon az Újpestet fogadjuk. A mérkőzésre meghívásra kerülnek az 1972-ben feljutó csapat tagjai, valamint azok a játékosok, akik az első szezonban fociztak Zete mezben. Őket a klubvezetés egyenként köszönti majd.

9 hozzászólás

ZTE FC - Dinamo Bukarest 1:2


2:1-es vereséget szenvedett csapatunk az utolsó felkészülési mérkőzésén Törökországban. Az ellenfél ezúttal a román Dinamo Bukarest gárdája volt.
Gólunkat Damir Pekic szerezte a 80. percben, aki Tóth Zoltán nagyszerű beadását értékesítette.

3 hozzászólás

Képes beszámoló Belekből


Az alábbi képsorokon egy nap menetét mutatjuk be olvasóinknak: a reggeli fürdéstől-futástól kezdve a városnézésen át egészen az edzésekig, edzőmérkőzésig.

Holnapután, azaz szerdán utolsó mérkőzését játssza csapatunk, mégpedig nem akármilyen ellenféllel, hanem a román Dinamo Bukaresttel nézünk farkasszemet.

18 hozzászólás

Szurkolói ankét


A ZTE FC 2008-as tavaszi idénynyitó szurkolói ankétját 2008. február 15-én, pénteken 17 órától tartja a Hotel Balaton különtermében.

Minden szurkolónkat szeretettel várjuk!
Hajrá ZTE!

2 hozzászólás

ZTE FC - FC Vaslui 1:1


- A román első osztály 5. helyezettje, az FC Vaslui volt az eddigi legerősebb ellenfelünk - értékelt a lefújást követően ifj. Mihalecz István edző.
- Csapatunk végigi leklesen és fegyelmezetten játszva egyenrangú ellenfele volt a 15 légióst felvonultató román csapatnak, és ha a helyzetkihasználásunk egy kicsit jobb, nyerhettünk volna!

8 hozzászólás

Megállapodás Zatarával


- A szakmai stáb javaslata alapján klubunk tárgyalásokat kezdeményezett a svéd-palesztin támadó, Imad Zatara leigazolásáról, amelyre ma pont került: a jó teljesítményt mutató támadó középpályás-csatár 3 és fél évre a ZTE FC-hez szerződött - tájákoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
Zatara legutolsó csapata a svéd élvonalbeli IF Brommapojkarna gárdája volt, ahol a 2007-es szezonban 4 mérkőzésen lépett pályára.

8 hozzászólás

Edzőtábor február 7.


Tegnap este megérkezett Walner Robi, akit meglepetésképpen mutattak be reggel a csapatnak!
9-kor futással kezdük a napot a tengerparton, majd kis fürdőzés következett regenerácios jelleggel. Utána reggeli edzés 10-kor, ahol főleg a párharcot gyakorolta a csapat.

6 hozzászólás

Waltner újra kék-fehérben


Csapatunk gólerős támadója csaknem 5 hónapot töltött az Egyesült Arab Emirátusokban, az al-Dafra csapatában, de tavasztól újra felölti csapatunk kék-fehér mezét. Waltner Robit a bécsi repülőtér felé kérdeztük ennek miértjéről:
- Talán a karácsonykor adott rövid nyilatkozatomból már kiderült, nem mindig a logika diktál az arab csapatoknál, a labdarúgókkal kapcsolatos döntéseket nem kizárólag a teljesítmények alapján hozzák meg.

65 hozzászólás

ZTE FC - Obolon Kijev 0:1


- A mérkőzés 85. percében lehívtam a csapatot a pályáról, mert az ellenfél durva játéka láttán féltettem a csapatot, hogy súlyosabb sérülés nélkül megússzuk-e a találkozót - nyilatkozta a lefújást követően Slavko Petrovic.

7 hozzászólás

Helyzetjelentés Törökországból


- A mai nap két edzést vezényelt a csapatnak Slavko Petrovic - tájékoztatta honlapunkat ifj. Mihalecz István edző.
- Tóth Zoltán és Damir Pekic kisebb sérüléssel bajlódik, ezért ők kihagyták a mai foglalkozásokat is, és még pár napig pihennek. Rajtuk kívűl a társaság többi tagja egészséges, becsülettel végzik a munkát.

13 hozzászólás

Petrovic: megérdemelten nyertünk


- A román bajnokság 10. helyezett csapata ellen agresszív játékkal megérdemelten nyertünk - nyilatkozta a lefujást követően Slavko Petrovic.
- A csapat eddig nagy kedvvel végezte a napi három kemény edzést, ma is már két alkalommal tréningeztünk (reggeli futás a tengerparton, majd délelőtt edzés), és tulajdonképpen ez a mérkőzés volt a 3. edzés. A játékosoknak nincs egy szabad percük sem, igyekszünk a tábor minden momentunát kihasználni, csupán este 8-10-ig lazíthatnak a fiúk.

13 hozzászólás

ZTE FC - Gloria Buzau 3:1


Csapatunk ma lejátszotta má- sodik edző- mérkőzését a törökországi edzőtáborban. Az ellenfél ezúttal is román csapat volt, mégpedig a Gloria Buzau együttese.

A számszerűen is kiegyenlített - 1:1-es - első félidő után a második negyvenöt percben jobban játszottunk ellenfelünknél és végül 3:1-re győztünk.

10 hozzászólás

Bérletárusítás és érvényesítés


Értesítjük Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a 2008-as tavaszi szezonra február 4-től, hétfőtől vásárolhatják meg illetve érvényesíttethetik szezonbérleteiket.

A bérletek "2008. tavasz" feliratú helyére egyedi hologramos matricák kerülnek felragasztásra illetve bélyegzővel lesznek érvényesítve, a belépés a mérkőzésekre csak a megfelelően hitelesített bérletekkel lehetséges!

1 hozzászólás

Emléksál készül


Jubileumi mérkőzésre kerül sor 2008. február 23-án Pakson, amikor a ZTE FC 1000. élvonalbeli bajnoki mérkőzését játssza.
Ebből az alkalomból korlátozott számban emléksál készül, mely a február 20-i Győr elleni Ligakupa mérkőzésen már kapható lesz.
Természetesen a jeles dátumról igyekszünk illő módon megemlékezni az Újepst ellni hazai szezonnyitónkon.

20 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004