INDULUNK, bemutatkozik az új csapat - 2018. július 21.

  Tisztelt Szurkolók!

  Az elmúlt, lidérces emlékű szezon után sok munkát fektettünk abba, hogy kielemezve az eredménytelenség okait, felépítsünk egy új klubmodelt, új csapattal, szakvezetéssel, s természetesen új célokkal, reményekkel is. Júniusban kis túlzással a pokol kapujában álltunk mi vezetők és a klub, s érzékeltük szurkolóink fájdalmát, aggodalmait is. Innen kellett felkelni, ebből a helyzetből kellett elindulnunk. Hitünk és reményeink szerint együtt indulunk el újra, csapat, szurkolók és felelős vezetők.

  Ezt hivatott jelképezni július 21-i rendezvényünk szlogenje, mely rendezvény a fentiek miatt az INDULUNK! címet kapta. Célunk, hogy egy jó hangulatú délután keretében megjelenhessen és bemutatkozhasson csapatunk múltja, jelene és jövője, s mindezt családias légkörben, optimistán, jó hangulatban tehessük meg.

  A nosztalgikus múltat a ZTE öregfiúk csapatának mérkőzése jelenti, ehhez az összecsapáshoz sikerült megnyernünk az ország legnépszerűbb klubjának, a Ferencvárosnak öregfiúk gárdáját. A jövőnk természetesen a fiatalokban, gyermekeinkben van, ezért utánpótlás csapataink is pályára lépnek, s hogy a foci örömeiből ne csak nézőként részesüljünk, a klub vezetői is megmérkőznek a szurkolókból összeállított csapat ellen. Tudjuk természetesen, hogy a jövő szempontjából legfontosabb a jelen, így a nap zárásaként és csúcspontjaként barátságos nemzetközi mérkőzésen bemutatkozik az új játékosokkal megerősített első csapatunk is, ellenfelünk a katari élvonalban szereplő Al-Arabi gárdája.

  A mérkőzés után név szerint is bemutatjuk új játékosainkat, s lehetőség nyílik a csapattal közös fotózásra, a gyermekeknek autogramvadászatra is. Régi, szép magyar szokás, hogy egy családi eseményt áldomással, koccintással tesz igazi ünneppé a hozzátartozók köre. Tegyük ezt így mi is, a ZTE-család! Ezt kifejezendő ezer adag egytálétellel és ezer korsó sörrel vagy üdítővel szeretnénk szurkolóinkat vendégül látni.

  A belépés a teljes rendezvényre és a vendéglátásra ingyenes, sietni azonban érdemes, az első ezer kilátogató szurkolót várja ugyanis meleg étel és hideg sör. Természetesen a később érkezőknek sem kell éhezni, őket büfé várja a szokott helyen.

  Kérjük, fogadják meghívásunkat olyan szeretettel, amilyennel mi várjuk Önöket. A rendezvény programját az alábbi plakát tartalmazza, ennek többszöri megosztásával, az esemény népszerűsítésével részt vállalhatnak a szervezésben, segíthetik munkánkat, mely segítséget előre is megköszönünk. Szurkolói ankétot is tervezünk, ennek helyszínéről és időpontjáról a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket. Találkozzunk tehát július 21-én, s induljunk neki együtt egy sikeresebb, örömtelibb szezonnak! Hajrá Zete!

  Tisztelettel:
  Végh Gábor  Zalaegerszeg, 2018. Július 11., 8 óra 0

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Fleetwood Town FC – ZTE FC 2:0 (0:0)

Újabb felkészülési mérkőzést játszott csapatunk, a kék-fehérek ezúttal a Telkiben edzőtáborozó, a Championship tagságért harcoló Fleetwood Town FC ellen léptek pályára. A mérkőzésen gól nélküli első félidő után kétgólos angol siker született. Csapatunk a Zöldesi – Kónya, Szépe, Devecseri, Gergényi – Kiss M. – Madarász, Hudák, Vojnovic, Babati – Gajdos összeállításban kezdett, csereként Szemerédi, Szökrönyös, Bedi, Horváth Marcell, Szabó Patrik, Ekker és Balázs Zs. kapott lehetőséget Nagy Tamás vezetőedzőtől, aki kérdéseinkre válaszolva röviden értékelte a felkészülési időszak eddig eltelt időszakát...
Sárvár - ZTE FC 0:1 (0:0)

Csapatunk ma lejátszotta 2. edzőmérkőzését is a héten, ezúttal Sárváron vendégeskedtünk. 

Lehetőségből több is adódott előttünk, de gólt csupán egyet szereztünk, Madarász révén. Az első 60 percben több fiatal játékosunk is megmutathatta tudását a szakmai stábnak. Folytatás szombaton Telkiben 14:00 órakor a Fleetwood Town FC ellen...
Vojnovic a ZTE-ben!

Újabb játékossal bővült a július 28-i bajnoki rajtra készülő ZTE FC játékoskerete, 1+1 éves szerződést kötöttünk ugyanis a horvát nemzetiségű, de magyar felmenőkkel rendelkező Aljosa Vojnovic-csal.

Az 1985-ös születésű, 181 cm magas középpályás a horvát első osztályban szereplő Osijek csapatától érkezik Zalaegerszegre. Vojnovic 139 alkalommal lépett pályára a horvát első ligában, ezen mérkőzéseken 23 gólt szerzett...
Mattersburg II - ZTE FC 1:2 (0:0)

Tegnap a délelőtti edzés után Ausztria felé vettük az irányt. Mattersburgban a Burgenlandi Futballakadémia kitűnően előkészített pályáinak egyikén játszottunk egy hajtós, küzdelmes, jó iramú mérkőzést.

ZTE FC: Szemerédi - Kónya, Szépe, Devecseri, Gergényi - Bedi (Kovács Á.), Kiss, Madarász (Hudák), Babati (Horváth D.) - Ekker (Szökrönyös), Gajdos (Vass)...
INDULUNK, bemutatkozik az új csapat - 2018. július 21.

Tisztelt Szurkolók!

Az elmúlt, lidérces emlékű szezon után sok munkát fektettünk abba, hogy kielemezve az eredménytelenség okait, felépítsünk egy új klubmodelt, új csapattal, szakvezetéssel, s természetesen új célokkal, reményekkel is. Júniusban kis túlzással a pokol kapujában álltunk mi vezetők és a klub, s érzékeltük szurkolóink fájdalmát, aggodalmait is. Innen kellett felkelni, ebből a helyzetből kellett elindulnunk...
Kapust igazoltunk!

Friss hír csapatunk háza tájáról, hogy a mai napon fiatal, tehetséges kapussal bővült a bajnoki rajtra készülő keret. A Kisvárda csapatától kölcsönbe érkezik Zalaegerszegre az 1998-as születésű, 192 cm magas Zöldesi Illés, aki a fiatal kora dacára rutinos kapusnak mondható.

Zöldesi az előző szezonban zsinórban 28 mérkőzésen bizonyult kirobbanthatatlannak...
Véget ért az edzőtábor!

Kiváló, a felkészülést nagy mértékben szolgáló 5 napot töltöttünk el Ausztriában. A kreischbergi Relax Resort hotelben szálltunk meg ez idő alatt, ahol kitűnő körülmények között töltődhettünk fel az edzések között.

Köszönjük szépen az egész személyzet odaadó és minden igényt kielégítő, profi munkáját, valamint kedvességüket és szeretetüket amivel csapatunkat fogadták.