Végh Gábor évértékelése

  Tisztelt Szurkolóink!

  Viharos, zaklatott idényen vagyunk túl. A télen megígértem, hogy lemondok, amennyiben nem lesz előrelépés az NBII-es felnőtt csapat szereplését illetően.

  Hogy betarthassam az ígéretemet, nézzük meg, miről tudok lemondani. Lemondhatok a támogatásomról és a klubbért végzett munkámról. A tulajdonrészemet felajánlom megvételre, üzemeltetéssel együtt. 

  Azonban amíg nincs jelentkező és bírom erővel, addig velem kell beérjék azok, akik nem szeretnék, hogy egyik napról a másikra megszűnjön a városban a profi felnőtt labdarúgó csapat.

  A tegnapi napon Polgármester úrral áttekintettük a kialakult helyzetet és megállapodtunk abban, hogy stratégiai változtatásokat kell végrehajtani. Kikérjük a klub egykori legendáinak a véleményét, tanácsát, mellyel kapcsolatban az első lépés megtörtént.

  A teljesítmény hiánya, anyagi okok és egyéb szempontok miatt a játékoskeret is jelentős átalakításra szorul, kb. 10 játékos távozik és érkezik. Igyekszem körültekintőbben eljárni, kikérni régi szakemberek véleményét, egyeztetve az új edzővel, akinek kiválasztásában fontos szempont lesz a Zalai kötődés.

  Öröm az ürömben, hogy a bajban olyan összefogás kovácsolódott, mely halvány reménysugárra, bizakodásra ad okot, amire az elmúlt években nem volt példa. Az ígérgetések, felesleges rózsaszín álmok kergetésének ideje lejárt.

  Azt látjuk, hogy mi erőből bajnokságot nem tudunk nyerni, mert ehhez nincs elég pénzünk. Viszont szívós, kitartó és legfőképpen hozzáértő szakmai munkával, előrébb kell lépni ezen cél felé. Mivel minden átalakul és az eredményességünk függ a most meghozandó döntésektől, a lehető legkörültekintőbben fogok eljárni, bár az idő rövid.

  Ahogy mindig, így a jövőben is minden hozzám érkező kérdésre válaszolok, minden véleményt meghallgatok, s döntéseimben figyelembe veszem!

  A felkészülés megkezdésekor szurkolói ankét keretében bemutatjuk az újonnan érkezőket, minden döntésünkről, kérdésről személyesen tájékoztatok minden kedves érdeklődőt. Addig is a honlapunkon tájékoztatjuk Önöket minden változásról.

  Külön tisztelet és megbecsülés azon támogatóinknak, Zalai barátaimnak és szurkolóinknak, akik az utolsó esélyig bíztak a bentmaradásunkban, a csapatot és személyesen engem is erősítettek, támogattak, bátorítottak, engedjék meg, hogy bizalmukat, kitartásukat még egyszer megköszönjem.

  Bízva egy sikeresebb, eredményesebb szezonban, köszönöm megtisztelő figyelmüket. Hajrá Zete!

  Üdvözlettel:
  Végh Gábor
  Tulajdonos  Zalaegerszeg, 2018. Június 5., 21 óra 3

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Nagy Tamás a vezetőedző, Sallói István a sportigazgató

Mai sajtótájékoztatóján Végh Gábor többségi tulajdonos bemutatta Sallói Istvánt, mint a klub új sportigazgatóját, valamint az új szakmai stábot: a vezetőedzői feladatokat Nagy Tamás látja el, segítője Gombos Zsolt lesz és visszatér a stábba a klub legendás kapusa, Vlaszák Géza.

Ami a keretet illeti, több játékossal folynak tárgyalások...
Június 20-án sajtótájékoztató, 25-én pedig kezdődik a felkészülés

Tisztelt Szurkolóink!

Türelmüket és megértésüket kérem a klubbal, az edzővel és a játékoskeret átalakításával kapcsolatban! Mivel jelentős, nagy horderejű változtatásokról van szó, ezért fontos a megalapozott és körültekintő döntések alapos előkészítése. A háttérben már megfeszítve dolgozunk a keret kialakításán és a költségvetés stabilitásának megerősítésén...
ZETE Shop nyitvatartás

Tisztelt Szurkolóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a ZTE Shop jelenleg ZÁRVA tart. Következő nyitvatartás július 27.28-án. Hajrá ZTE!

www.facebook.com/zete.shop
Végh Gábor évértékelése

Tisztelt Szurkolóink!

Viharos, zaklatott idényen vagyunk túl. A télen megígértem, hogy lemondok, amennyiben nem lesz előrelépés az NBII-es felnőtt csapat szereplését illetően.

Hogy betarthassam az ígéretemet, nézzük meg, miről tudok lemondani. Lemondhatok a támogatásomról és a klubbért végzett munkámról. A tulajdonrészemet felajánlom megvételre, üzemeltetéssel együtt...
A játékoskeret változásai

A szerződéssel rendelkező labdarúgó közül marad csapatunkban: Kovács Zoltán, Szemerédi Norbert, Macher Dávid (kölcsönből vissza), Devecseri Szilárd (képünkön), Hudák Martin, Bedi Bence, Babati Benjamin, Fujsz Richárd, Kovács Ádám, Ekker Milán, Horváth Krisztofer, Szökrönyös Dániel.

Lejárt szerződésű és távozó labdarúgóink: Vernes Richárd, Szappanos Péter, Patvaros Zsolt, Jelena Richárd, Fodor Ákos és Lencsés Balázs. Nekik köszönjük munkájukat és sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz...
Távozik a szakmai stáb

- Közös megegyezéssel távozik klubunktól a teljes szakmai stáb - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

Horváth Károly szakmai igazgató, Artner Tamás vezetőedző, Székely Tibor edző és Házi László kapusedző is távozik a ZTE FC-től, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk! Az új szakmai stáb megnevezésére a későbbiekben kerül sor. Hajrá ZTE!
Danone Cup

U12-es korosztályunk vasárnap Pécsett szerepelt a Danone Cup régiós selejtezőjén. A csapat 10 mezőnyjátékosból és két kapusból állt. Két felkészítő utazott a gyerekekkel, Fujsz Ferenc vezetőedző és Kaj András az U7-13 korosztályok vezetője.

A csapattagok: Barbarics Martin, Tóth Barnabás (kapusok), Kovács Ákos, Szirmai Nimród, Fábián András, Bodrogi Bence, Deme Sebő, Soós Dominik, Mulasics Dániel, Szindekovics Roland, Wolf Gergő, Cserkuti-Németh Olivér...