Utánpótlás eredmények

  U19: ZTE FC - Grosics Akadémia FK 3:0
  Gsz.: Horváth Marcell, Vass György, Szökrönyös Dániel
  Csapatunk 12 forduló után az 5. helyen áll a bajnokságban.

  U17: Gyirmót FC - ZTE FC 2:1 (1:1)
  ZTE FC: Köcse (Kiss B.) - Horváth E., Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Kiss Á. (Mód), Szökrönyös - Temlén, Abért, Horváth K.
  Kiállítva: Sebestyén(17')
  Gsz.: Horváth K.
  Molnár Balázs: - Szinte az egész mérkőzésen emberhátrányban futballoztunk, de így is teljesen egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni a hazaiaknak, ami jól mutatja a csapat erejét. De sajnos a mutatott játékunk nem fog párosodni eredményességgel, amíg minden mérkőzésen ilyen kapitális egyéni hibákat követünk el!

  U16: Gyirmót FC - ZTE FC 0:1 (0:1)
  ZTE FC: Németh E. - Gyöngyösi A.(Szabó B.75'), Bekő B., Boncz B., Karóczkai N., - Őr M., Megyesi M., Kozma-Bognár M.(Angyal Á.83'), - Fehér B., Szekeres Á., Nagy M.(Jóna B.51')
  Gsz.: Kozma-Bognár M. 2'.
  Mihalecz Péter: - Jól kezdtünk, hiszen már a találkozó elején gólt szereztünk és több támadást is vezetünk az első 35 percben. A második félidőben kevesebbet volt nálunk a labda és játékban is visszaestünk, de továbbra is törekedtünk a szervezett és fegyelmezett játékra. Fontos volt, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Mielőbbi gyógyulást kívánunk az ellenfél játékosának!

  U15: Csorna - ZTE FC 0:4 (0:1)
  ZTE FC: Paksy - Baumann, Gyarmati, Gulyás (Filó), Horváth D.(Éder) - Kotsis, Szabó B., Egyed, - Sipőcz (Rózsás), Csavari, Millei

  Gsz.: Kotsis (2), Sipőcz, Csavari
  Balázs Zsolt: - Magabiztos győzelem jó védekezéssel és közepes támadójátékkal.

  U14: Csorna - ZTE FC 2:0
  Gsz.: Vecsei, Németh

  U13: Illés Akadémia - ZTE FC 3:1 (2:1)
  Gsz.: Csonka Csaba
  ZTE FC: Mörk Máté (Szabó Balázs) - Mörk Milán, Horváth Balázs (Gumhert András), Dobos Benedek, Pálinkás Ákos (Szőke Bence)- Király Marcell, Szőke Marcell, Dézsenyi Zsigmond (Benczik Bálint) - Szabó Barnabás (Dominkó Joel), Csonka Csaba (Domján Kornél), Sági Marcell (Németh Marcell)
  Kaj András: - A 33 pályára lépő játékosból 26 zalai, 1 Veszprém, és 6 Vas megyei játékos volt. Ez azért eléggé érdekes. Ettől függetlenül nem láttam azt a minőségi különbséget, amit vártam. A csapatom nagyszerűen fejlődik, remélem, hogy tavaszra eredményesek is leszünk az akadémiák ellen.

  U12: Illés Akadémia - ZTE FC 0:2 (0:1)
  Gsz.: Cserkuti-Németh Olivér, Wolf Gergő
  ZTE FC: Barbarics Martin - Török-Papp Benedek, Bodrogi Bence, Fábián András, Szirmai Nimród (Kasza Kornél) - Soós Dominik - Mulasics Dániel (Szindekovics Roland, Kiss Domonkos), Cserkuti-Németh Olivér, Wolf Gergő (Anti Benedek)
  Fujsz Ferenc: - Megmutattuk, hogy ebben a korban (ahol még meg tudjuk tartani a játékosainkat) a kiemelt akadémiákkal is fel tudjuk venni a versenyt. A mai napon a játék minden elemében jobbak voltunk ellenfelünknél. Büszke vagyok a srácokra!

  Nők, NBII: Videoton FC - ZTE FC 2:0

  Leány, U19: ZTE FC - Gyirmót FC 0:7

  Leány, U16: ZTE FC - Veszprém 14:0  Zalaegerszeg, 2017. November 14., 14 óra 26

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Utánpótlás eredmények

U19: ZTE FC - Grosics Akadémia FK 3:0
Gsz.: Horváth Marcell, Vass György, Szökrönyös Dániel
Csapatunk 12 forduló után az 5. helyen áll a bajnokságban.

U17: Gyirmót FC - ZTE FC 2:1 (1:1)
ZTE FC: Köcse (Kiss B.) - Horváth E., Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Kiss Á. (Mód), Szökrönyös - Temlén, Abért, Horváth K...
A listavezetőhöz utazunk

Holnap 16 órakor az NBII éllovasához, az MTK-hoz látogatunk a Hidegkúti stadionba.
A kék-fehérek, tavalyi kiesésüket követően eddig nagyon magabiztosan szerepelnek, egyértelműen esélyek a feljutásra. Talán mondani sem kell, hogy csak 100%-os koncentrációval és maximálisan fegyelmezett játékkal van esélyünk pontot, pontokat szerezni. Ami nem lehetetlen, hiszen az MTK pont az elmúlt hétvégén "bizonyította", hogy ők is verhető csapat, a Győrtől kaptak ki 2:1-re...
Utánpótlás hétvége

U19: Veszprémi FC USE - ZTE FC 0:4
Gsz.: Szabó P 2, Vass Gy, Németh P.

U17: ZTE FC - UTE 1:1 (0:1)
ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Szökrönyös, Kiss Á. - Temlén, Abért, Horváth K.
Gsz.: Horváth K.
Molnár Balázs: - Csak gratulálni tudok a csapatnak a mérkőzésen...
Magyar Kupa sorsolás, 32 között

Újabb megyei I-es csapathoz utazunk, a hivatalos mérkőzésnap november 29. Hajrá ZTE!

Íme a párosítások:
Szarvasi FC - ZTE FC

Dunaújváros - Balmazújváros
Soroksár - DVTK
Gyöngyös - Bp. Honvéd...
Utánpótlás eredmények

U19: Újpest FC - ZTE FC 2:3
Óriási hajrával remek győzelem.
Gsz: Csongvai 27.p., Barabás 73.p. ill. Vass György 75.p., Horváth Leonárd 82.p., Héhn Ferenc 85.p.

U17: ZTE FC - DVTK 1:2
Gsz: Horváth Krisztofer ill. Molnár, Pető...
Magyar Kupa 7. forduló

A 32-be kerülés a tét a holnap 13.30-kor kezdődő Magyar Kupa mérkőzésen, ahol csapatunk a Pest megyei I. osztályban szereplő Pilisi LK-Legenda Sport vendége lesz.

A hazaiak a bajnokságban eddig remekül szerepelnek, 25 ponttal a tabella 3. helyén állnak, három ponttal lemaradva a listavezető Taksony SE mögött...
TV-s meccsen fogadjuk a Soroksárt

Vasárnap 15 órakor a ZTE Arénában a Merkantil Bank NBII 14.fordulójában a Soroksár SC-t fogadjuk. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Tavasszal fordulatos mérkőzésen 2:2-es döntetlen játszottunk itthon úgy, hogy Babati vezetőgólja után Króner Martin a 69. percben kiállításra került és a Soroksár...