Utánpótlás eredmények

  U19: ZTE FC - Grosics Akadémia FK 3:0
  Gsz.: Horváth Marcell, Vass György, Szökrönyös Dániel
  Csapatunk 12 forduló után az 5. helyen áll a bajnokságban.

  U17: Gyirmót FC - ZTE FC 2:1 (1:1)
  ZTE FC: Köcse (Kiss B.) - Horváth E., Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Kiss Á. (Mód), Szökrönyös - Temlén, Abért, Horváth K.
  Kiállítva: Sebestyén(17')
  Gsz.: Horváth K.
  Molnár Balázs: - Szinte az egész mérkőzésen emberhátrányban futballoztunk, de így is teljesen egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni a hazaiaknak, ami jól mutatja a csapat erejét. De sajnos a mutatott játékunk nem fog párosodni eredményességgel, amíg minden mérkőzésen ilyen kapitális egyéni hibákat követünk el!

  U16: Gyirmót FC - ZTE FC 0:1 (0:1)
  ZTE FC: Németh E. - Gyöngyösi A.(Szabó B.75'), Bekő B., Boncz B., Karóczkai N., - Őr M., Megyesi M., Kozma-Bognár M.(Angyal Á.83'), - Fehér B., Szekeres Á., Nagy M.(Jóna B.51')
  Gsz.: Kozma-Bognár M. 2'.
  Mihalecz Péter: - Jól kezdtünk, hiszen már a találkozó elején gólt szereztünk és több támadást is vezetünk az első 35 percben. A második félidőben kevesebbet volt nálunk a labda és játékban is visszaestünk, de továbbra is törekedtünk a szervezett és fegyelmezett játékra. Fontos volt, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Mielőbbi gyógyulást kívánunk az ellenfél játékosának!

  U15: Csorna - ZTE FC 0:4 (0:1)
  ZTE FC: Paksy - Baumann, Gyarmati, Gulyás (Filó), Horváth D.(Éder) - Kotsis, Szabó B., Egyed, - Sipőcz (Rózsás), Csavari, Millei

  Gsz.: Kotsis (2), Sipőcz, Csavari
  Balázs Zsolt: - Magabiztos győzelem jó védekezéssel és közepes támadójátékkal.

  U14: Csorna - ZTE FC 2:0
  Gsz.: Vecsei, Németh

  U13: Illés Akadémia - ZTE FC 3:1 (2:1)
  Gsz.: Csonka Csaba
  ZTE FC: Mörk Máté (Szabó Balázs) - Mörk Milán, Horváth Balázs (Gumhert András), Dobos Benedek, Pálinkás Ákos (Szőke Bence)- Király Marcell, Szőke Marcell, Dézsenyi Zsigmond (Benczik Bálint) - Szabó Barnabás (Dominkó Joel), Csonka Csaba (Domján Kornél), Sági Marcell (Németh Marcell)
  Kaj András: - A 33 pályára lépő játékosból 26 zalai, 1 Veszprém, és 6 Vas megyei játékos volt. Ez azért eléggé érdekes. Ettől függetlenül nem láttam azt a minőségi különbséget, amit vártam. A csapatom nagyszerűen fejlődik, remélem, hogy tavaszra eredményesek is leszünk az akadémiák ellen.

  U12: Illés Akadémia - ZTE FC 0:2 (0:1)
  Gsz.: Cserkuti-Németh Olivér, Wolf Gergő
  ZTE FC: Barbarics Martin - Török-Papp Benedek, Bodrogi Bence, Fábián András, Szirmai Nimród (Kasza Kornél) - Soós Dominik - Mulasics Dániel (Szindekovics Roland, Kiss Domonkos), Cserkuti-Németh Olivér, Wolf Gergő (Anti Benedek)
  Fujsz Ferenc: - Megmutattuk, hogy ebben a korban (ahol még meg tudjuk tartani a játékosainkat) a kiemelt akadémiákkal is fel tudjuk venni a versenyt. A mai napon a játék minden elemében jobbak voltunk ellenfelünknél. Büszke vagyok a srácokra!

  Nők, NBII: Videoton FC - ZTE FC 2:0

  Leány, U19: ZTE FC - Gyirmót FC 0:7

  Leány, U16: ZTE FC - Veszprém 14:0  Zalaegerszeg, 2017. November 14., 14 óra 26

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Vasárnap jön a Kisvárda

Csapatunk vasárnap 17 órától a Merkantil Bank NBII első (valójában harmadik) tavaszi fordulójában a Kisvárda együttesét fogadja a ZTE Arénában. A mérkőzésre a jegyek már kaphatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon illetve a Puskás Akadémia mérkőzés előtt váltott kombinált jegyek is érvényesek. Az időjárás valószínűleg nem lesz túl kegyes hozzánk, de kérünk mindenkit, aki teheti, jöjjön és szurkoljon csapatunknak az egyik feljutó aspiráns ellen...
Elhunyt Lázár Bence

26 éves korában, tragikusan fiatalon elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. Klubunk minden dolgozója, labdarúgója és szurkolója nevében osztozunk a család gyászában.

Nyugodj Békében, Bence!
Átigazolás - utolsó nap

- Ma éjfélkor zárul a téli átigazolási piac, az utolsó napon négy játékosunk sorsa is eldőlt - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

- Koszó Balázs (képünkön) közös megegyezéssel távozik a klubtól, Győrben folytatja pályafutását. Kölcsönbe Siófokra igazolt Balázs Zsolt, míg fiataljaink közül Macher Dávid Lendván, Kretz Bálint pedig Nagykanizsán folytatja a tavasszal. Hajrá ZTE!
Kombinált jegyek is kaphatók a Puskás és Kisvárda elleni mérkőzésünkre

A Magyar Kupában a legjobb 16 között a Puskás Akadémia FC csapatát fogadjuk kedden (február 20.) 16 órától a ZTE Arénában (a visszavágóra február 28-án kerül sor Felcsúton). A mérkőzésre elővételben már kaphatók a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyárak megegyeznek a bajnoki jegyárainkkal, elővételben a jegyek továbbra is kedvezményes áron vásárolhatók meg.

Jövő vasárnap, 17 órától a bajnoki rajton a Kisvárda csapatát fogadjuk, a két meccsre (Magyar Kupa, Kisvárda) KOMBINÁLT jegyek is kaphatók...
ZTE FC - Nagykanizsa 0:0

ZTE FC: Szemerédi - Króner, Polényi (Nagy G.), Devecseri, Fodor (Németh G.) - Patvaros (Szökrönyös), Bedi - Babati (Kovács Á.), Hudák, Vernes - Paudits (Jelena)

Nagykanizsa: Szabó Á. - Horváth B., Szabó B., Kulcsár O., Kulcsár R. - Hóbor, Hetesi, Horváth M., Horváth D. - Horváth P., Kovács Gy.
Csere: László, Faggyas, Takács, Szőke
A Volkswagen is támogatóink között

A mai sajtótájékoztatón másik jelentős partner érkezése is bejelentésre került, aki nem más, mint a Volkswagen.

A cég képviseletében Molnár Róbert területi értékesítési vezető és a SPIRIT Autó Kft. nevében Modori Dávid operatív vezető elmondták, hogy örömmel támogatják nagy hagyományokkal rendelkező, csaknem 100 éves klubunkat, ők is bíznak abban, hogy hamarosan újra az élvonalban szerepel majd a ZTE FC...
Csapatunk PUMA-ba öltözik

A ZTE FC klubvezetése ma sajtótájékoztató keretében két új partner mutatott be. Elsőként a csapat új felszerelés szállítója, a PUMA Hungary mutatkozott be.

Tényi József ügyvezető elmondta, hogy nagyon örül az együttműködésnek, több év után kerül vissza a márka a magyar labdarúgás vérkeringésébe. Bízik benne, hogy hamarosan a ZTE is az első osztályban hordhatja majd az új szerelést...