A listavezetőhöz utazunk

  Holnap 16 órakor az NBII éllovasához, az MTK-hoz látogatunk a Hidegkúti stadionba.
  A kék-fehérek, tavalyi kiesésüket követően eddig nagyon magabiztosan szerepelnek, egyértelműen esélyek a feljutásra. Talán mondani sem kell, hogy csak 100%-os koncentrációval és maximálisan fegyelmezett játékkal van esélyünk pontot, pontokat szerezni. Ami nem lehetetlen, hiszen az MTK pont az elmúlt hétvégén "bizonyította", hogy ők is verhető csapat, a Győrtől kaptak ki 2:1-re.

  Nekünk az elmúlt hetek mutatott játékánál jóval több kell, az adódó helyzeteket pedig értékesíteni kellene végre.

  Érdekesség, hogy utoljára a 2010/2011-es szezonban találkoztunk az MTK-val (akik kiestek év végén), akkor Budapesten 4:3-ra győztünk, 3:0-ás vezetésünk után a hazaiak a második félidőben egyenlítettek, a végén Panikvar óriási szóló után bombázott a kapuba. Azon a meccsen egyébként Balázs Zsolt rúgta az első gólunkat, most igazán ismételhetne...Fontos lenne a bravúr, hogy kellő önbizalommal forduljunk az őszi szezon utolsó mérkőzéseire.

  A mérkőzést Iványi Zoltán vezeti, segítői Medovarszki János és Kormányos II. Gábor lesznek. Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. November 11., 9 óra 35

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Vasárnap jön a Kisvárda

Csapatunk vasárnap 17 órától a Merkantil Bank NBII első (valójában harmadik) tavaszi fordulójában a Kisvárda együttesét fogadja a ZTE Arénában. A mérkőzésre a jegyek már kaphatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon illetve a Puskás Akadémia mérkőzés előtt váltott kombinált jegyek is érvényesek. Az időjárás valószínűleg nem lesz túl kegyes hozzánk, de kérünk mindenkit, aki teheti, jöjjön és szurkoljon csapatunknak az egyik feljutó aspiráns ellen...
Elhunyt Lázár Bence

26 éves korában, tragikusan fiatalon elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. Klubunk minden dolgozója, labdarúgója és szurkolója nevében osztozunk a család gyászában.

Nyugodj Békében, Bence!
Átigazolás - utolsó nap

- Ma éjfélkor zárul a téli átigazolási piac, az utolsó napon négy játékosunk sorsa is eldőlt - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

- Koszó Balázs (képünkön) közös megegyezéssel távozik a klubtól, Győrben folytatja pályafutását. Kölcsönbe Siófokra igazolt Balázs Zsolt, míg fiataljaink közül Macher Dávid Lendván, Kretz Bálint pedig Nagykanizsán folytatja a tavasszal. Hajrá ZTE!
Kombinált jegyek is kaphatók a Puskás és Kisvárda elleni mérkőzésünkre

A Magyar Kupában a legjobb 16 között a Puskás Akadémia FC csapatát fogadjuk kedden (február 20.) 16 órától a ZTE Arénában (a visszavágóra február 28-án kerül sor Felcsúton). A mérkőzésre elővételben már kaphatók a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyárak megegyeznek a bajnoki jegyárainkkal, elővételben a jegyek továbbra is kedvezményes áron vásárolhatók meg.

Jövő vasárnap, 17 órától a bajnoki rajton a Kisvárda csapatát fogadjuk, a két meccsre (Magyar Kupa, Kisvárda) KOMBINÁLT jegyek is kaphatók...
ZTE FC - Nagykanizsa 0:0

ZTE FC: Szemerédi - Króner, Polényi (Nagy G.), Devecseri, Fodor (Németh G.) - Patvaros (Szökrönyös), Bedi - Babati (Kovács Á.), Hudák, Vernes - Paudits (Jelena)

Nagykanizsa: Szabó Á. - Horváth B., Szabó B., Kulcsár O., Kulcsár R. - Hóbor, Hetesi, Horváth M., Horváth D. - Horváth P., Kovács Gy.
Csere: László, Faggyas, Takács, Szőke
A Volkswagen is támogatóink között

A mai sajtótájékoztatón másik jelentős partner érkezése is bejelentésre került, aki nem más, mint a Volkswagen.

A cég képviseletében Molnár Róbert területi értékesítési vezető és a SPIRIT Autó Kft. nevében Modori Dávid operatív vezető elmondták, hogy örömmel támogatják nagy hagyományokkal rendelkező, csaknem 100 éves klubunkat, ők is bíznak abban, hogy hamarosan újra az élvonalban szerepel majd a ZTE FC...
Csapatunk PUMA-ba öltözik

A ZTE FC klubvezetése ma sajtótájékoztató keretében két új partner mutatott be. Elsőként a csapat új felszerelés szállítója, a PUMA Hungary mutatkozott be.

Tényi József ügyvezető elmondta, hogy nagyon örül az együttműködésnek, több év után kerül vissza a márka a magyar labdarúgás vérkeringésébe. Bízik benne, hogy hamarosan a ZTE is az első osztályban hordhatja majd az új szerelést...