Utánpótlás hétvége

  U19: Veszprémi FC USE - ZTE FC 0:4
  Gsz.: Szabó P 2, Vass Gy, Németh P.

  U17: ZTE FC - UTE 1:1 (0:1)
  ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Szökrönyös, Kiss Á. - Temlén, Abért, Horváth K.
  Gsz.: Horváth K.
  Molnár Balázs: - Csak gratulálni tudok a csapatnak a mérkőzésen mutatott teljesítményéhez, mind védekezésben, mind támadásban idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Jó hozzáállással,kellő önbizalommal és nagyon jó ritmusban futballoztunk, különösen a második félidő első harminc percében tetszett a játék sebessége. Védekezésünk csapatszinten jól működött, kellően agresszívak voltunk a támadó és a védőharmadban egyaránt. Támadásban gyorsan és pontosan játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát, ha kellett rövid passzokkal, ha kellett mélységi indulásokkal szép támadásokat vezettünk.

  U16: ZTE FC - UTE 2:5 (0:2)
  ZTE FC: Németh E.(Horváth Cs.71') - Gyöngyösi A.(Angyal Á.71'), Bekő B.(Németh D.56'), Boncz B., Jóna B., - Őr M., Megyesi M., Szántó M., - Fehér B., Szekeres Á. (Nagy M.56'), Bertalics E. (Kozma-Bognár Máté 56')
  Gsz.: Nagy M. 77, 86'
  Mihalecz Péter: - Nagy csalódás volt számunkra ez a mérkőzés. Az ilyen találkozókon derül ki hogy ki milyen versenyző típus. Taktika fegyelem és mozgás nélkül nem megy ez a játék. A második félidő a totális összeomlással volt egyenlő.

  U15: szünnapos

  U14: szünnapos

  U13: ZTE FC - ETO FC Győr 1:2 (0:1)
  Gsz.: Pálinkás Ákos
  ZTE FC: Mörk Máté (Török Levente) - Szabó Barnabás (Dominkó Joel), Horváth Balázs (Gumhert András), Mörk Milán (Szőke Bence), Pálinkás Ákos-Dobos Benedek, Benczik Bálint (Molnár Kristóf), Szőke Marcell (Király Marcell)-Csonka Csaba (Domján Kornél), Sági Marcell (Németh Marcell), Dézsenyi Zsigmond (Mecséri Péter)
  Kaj András: - Csalódott vagyok, mert önbizalom nélkül, félelemmel tele kezdtük a mérkőzést. Nem változtattunk a játékfelfogásunkon, nyomás alatt is szerettünk volna futballozni, és labdavesztésnél nyomás alá helyezni az ellenfelünket, aki egyébként a bajnokság legjobb csapata. Sajnos az extra hiányzik belőlünk egy ilyen ellenfél ellen. Voltak biztató jelek is, remélem jövő héten az Illés ellen abból lesz több.

  U12: ZTE FC - ETO FC Győr 1:3
  ZTE FC: Tóth - Török, Bodrogi, Fábián, Deme - Mulasics, Soós, Wolf - Cserkuti
  Cserék: Borsos, Anti, Kasza, Kiss, Kovács, Szindekovics, Szirmai
  Gól: Wolf
  Fujsz Ferenc: - A mérkőzésen végig nagy iramban és nyíltan játszott mindkét csapat.  Az ilyen mérkőzések után, amikor jó képességű játékosokkal rendelkező vendégek ellen több tiszta helyzetet alakítasz ki, mint ők és védekezésben sem követtünk el csak 1-2 nagyobb hibát, az edző elégedett lehet a látottakkal és büszke a játékosaira, egy, amire nem, az eredményre. A kialakított helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, nüanszokon múlt, hogy a bajnok esélyes Győr 3 ponttal távozott Zalaegerszegről. Gratulálok a srácoknak, de ha a jövőben edzéseken jobban figyelnek és koncentrálnak, akkor az ilyen mérkőzéseken mi lehetünk eredményesebbek. Én abban hiszek, hogy már ebben a korban el kell kezdeni megtanítani a gyerekeket a képzés mellett a győzni akarásra is!

  Női, NBII: ZTE FC - Ziccer NLSE 2:1
  Gsz.: Csincsa 2 ill. Kerkai (öngól)

  Leány U19: Paks - ZTE FC 0:5
  Gsz.: Németh D., 2, Gerencsér, Farkas, Király

  Leány U16: Ziccer NLSE - ZTE FC 0:7
  Gsz.: Sali 3, Tóth 2, Gaál, Varró  Zalaegerszeg, 2017. November 8., 9 óra 18

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Vasárnap jön a Kisvárda

Csapatunk vasárnap 17 órától a Merkantil Bank NBII első (valójában harmadik) tavaszi fordulójában a Kisvárda együttesét fogadja a ZTE Arénában. A mérkőzésre a jegyek már kaphatók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon illetve a Puskás Akadémia mérkőzés előtt váltott kombinált jegyek is érvényesek. Az időjárás valószínűleg nem lesz túl kegyes hozzánk, de kérünk mindenkit, aki teheti, jöjjön és szurkoljon csapatunknak az egyik feljutó aspiráns ellen...
Elhunyt Lázár Bence

26 éves korában, tragikusan fiatalon elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. Klubunk minden dolgozója, labdarúgója és szurkolója nevében osztozunk a család gyászában.

Nyugodj Békében, Bence!
Átigazolás - utolsó nap

- Ma éjfélkor zárul a téli átigazolási piac, az utolsó napon négy játékosunk sorsa is eldőlt - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

- Koszó Balázs (képünkön) közös megegyezéssel távozik a klubtól, Győrben folytatja pályafutását. Kölcsönbe Siófokra igazolt Balázs Zsolt, míg fiataljaink közül Macher Dávid Lendván, Kretz Bálint pedig Nagykanizsán folytatja a tavasszal. Hajrá ZTE!
Kombinált jegyek is kaphatók a Puskás és Kisvárda elleni mérkőzésünkre

A Magyar Kupában a legjobb 16 között a Puskás Akadémia FC csapatát fogadjuk kedden (február 20.) 16 órától a ZTE Arénában (a visszavágóra február 28-án kerül sor Felcsúton). A mérkőzésre elővételben már kaphatók a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyárak megegyeznek a bajnoki jegyárainkkal, elővételben a jegyek továbbra is kedvezményes áron vásárolhatók meg.

Jövő vasárnap, 17 órától a bajnoki rajton a Kisvárda csapatát fogadjuk, a két meccsre (Magyar Kupa, Kisvárda) KOMBINÁLT jegyek is kaphatók...
ZTE FC - Nagykanizsa 0:0

ZTE FC: Szemerédi - Króner, Polényi (Nagy G.), Devecseri, Fodor (Németh G.) - Patvaros (Szökrönyös), Bedi - Babati (Kovács Á.), Hudák, Vernes - Paudits (Jelena)

Nagykanizsa: Szabó Á. - Horváth B., Szabó B., Kulcsár O., Kulcsár R. - Hóbor, Hetesi, Horváth M., Horváth D. - Horváth P., Kovács Gy.
Csere: László, Faggyas, Takács, Szőke
A Volkswagen is támogatóink között

A mai sajtótájékoztatón másik jelentős partner érkezése is bejelentésre került, aki nem más, mint a Volkswagen.

A cég képviseletében Molnár Róbert területi értékesítési vezető és a SPIRIT Autó Kft. nevében Modori Dávid operatív vezető elmondták, hogy örömmel támogatják nagy hagyományokkal rendelkező, csaknem 100 éves klubunkat, ők is bíznak abban, hogy hamarosan újra az élvonalban szerepel majd a ZTE FC...
Csapatunk PUMA-ba öltözik

A ZTE FC klubvezetése ma sajtótájékoztató keretében két új partner mutatott be. Elsőként a csapat új felszerelés szállítója, a PUMA Hungary mutatkozott be.

Tényi József ügyvezető elmondta, hogy nagyon örül az együttműködésnek, több év után kerül vissza a márka a magyar labdarúgás vérkeringésébe. Bízik benne, hogy hamarosan a ZTE is az első osztályban hordhatja majd az új szerelést...