Utánpótlás hétvége

  U19: Veszprémi FC USE - ZTE FC 0:4
  Gsz.: Szabó P 2, Vass Gy, Németh P.

  U17: ZTE FC - UTE 1:1 (0:1)
  ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Szökrönyös, Kiss Á. - Temlén, Abért, Horváth K.
  Gsz.: Horváth K.
  Molnár Balázs: - Csak gratulálni tudok a csapatnak a mérkőzésen mutatott teljesítményéhez, mind védekezésben, mind támadásban idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Jó hozzáállással,kellő önbizalommal és nagyon jó ritmusban futballoztunk, különösen a második félidő első harminc percében tetszett a játék sebessége. Védekezésünk csapatszinten jól működött, kellően agresszívak voltunk a támadó és a védőharmadban egyaránt. Támadásban gyorsan és pontosan játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát, ha kellett rövid passzokkal, ha kellett mélységi indulásokkal szép támadásokat vezettünk.

  U16: ZTE FC - UTE 2:5 (0:2)
  ZTE FC: Németh E.(Horváth Cs.71') - Gyöngyösi A.(Angyal Á.71'), Bekő B.(Németh D.56'), Boncz B., Jóna B., - Őr M., Megyesi M., Szántó M., - Fehér B., Szekeres Á. (Nagy M.56'), Bertalics E. (Kozma-Bognár Máté 56')
  Gsz.: Nagy M. 77, 86'
  Mihalecz Péter: - Nagy csalódás volt számunkra ez a mérkőzés. Az ilyen találkozókon derül ki hogy ki milyen versenyző típus. Taktika fegyelem és mozgás nélkül nem megy ez a játék. A második félidő a totális összeomlással volt egyenlő.

  U15: szünnapos

  U14: szünnapos

  U13: ZTE FC - ETO FC Győr 1:2 (0:1)
  Gsz.: Pálinkás Ákos
  ZTE FC: Mörk Máté (Török Levente) - Szabó Barnabás (Dominkó Joel), Horváth Balázs (Gumhert András), Mörk Milán (Szőke Bence), Pálinkás Ákos-Dobos Benedek, Benczik Bálint (Molnár Kristóf), Szőke Marcell (Király Marcell)-Csonka Csaba (Domján Kornél), Sági Marcell (Németh Marcell), Dézsenyi Zsigmond (Mecséri Péter)
  Kaj András: - Csalódott vagyok, mert önbizalom nélkül, félelemmel tele kezdtük a mérkőzést. Nem változtattunk a játékfelfogásunkon, nyomás alatt is szerettünk volna futballozni, és labdavesztésnél nyomás alá helyezni az ellenfelünket, aki egyébként a bajnokság legjobb csapata. Sajnos az extra hiányzik belőlünk egy ilyen ellenfél ellen. Voltak biztató jelek is, remélem jövő héten az Illés ellen abból lesz több.

  U12: ZTE FC - ETO FC Győr 1:3
  ZTE FC: Tóth - Török, Bodrogi, Fábián, Deme - Mulasics, Soós, Wolf - Cserkuti
  Cserék: Borsos, Anti, Kasza, Kiss, Kovács, Szindekovics, Szirmai
  Gól: Wolf
  Fujsz Ferenc: - A mérkőzésen végig nagy iramban és nyíltan játszott mindkét csapat.  Az ilyen mérkőzések után, amikor jó képességű játékosokkal rendelkező vendégek ellen több tiszta helyzetet alakítasz ki, mint ők és védekezésben sem követtünk el csak 1-2 nagyobb hibát, az edző elégedett lehet a látottakkal és büszke a játékosaira, egy, amire nem, az eredményre. A kialakított helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, nüanszokon múlt, hogy a bajnok esélyes Győr 3 ponttal távozott Zalaegerszegről. Gratulálok a srácoknak, de ha a jövőben edzéseken jobban figyelnek és koncentrálnak, akkor az ilyen mérkőzéseken mi lehetünk eredményesebbek. Én abban hiszek, hogy már ebben a korban el kell kezdeni megtanítani a gyerekeket a képzés mellett a győzni akarásra is!

  Női, NBII: ZTE FC - Ziccer NLSE 2:1
  Gsz.: Csincsa 2 ill. Kerkai (öngól)

  Leány U19: Paks - ZTE FC 0:5
  Gsz.: Németh D., 2, Gerencsér, Farkas, Király

  Leány U16: Ziccer NLSE - ZTE FC 0:7
  Gsz.: Sali 3, Tóth 2, Gaál, Varró  Zalaegerszeg, 2017. November 8., 9 óra 18

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Utánpótlás eredmények

U19: ZTE FC - Grosics Akadémia FK 3:0
Gsz.: Horváth Marcell, Vass György, Szökrönyös Dániel
Csapatunk 12 forduló után az 5. helyen áll a bajnokságban.

U17: Gyirmót FC - ZTE FC 2:1 (1:1)
ZTE FC: Köcse (Kiss B.) - Horváth E., Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Kiss Á. (Mód), Szökrönyös - Temlén, Abért, Horváth K...
A listavezetőhöz utazunk

Holnap 16 órakor az NBII éllovasához, az MTK-hoz látogatunk a Hidegkúti stadionba.
A kék-fehérek, tavalyi kiesésüket követően eddig nagyon magabiztosan szerepelnek, egyértelműen esélyek a feljutásra. Talán mondani sem kell, hogy csak 100%-os koncentrációval és maximálisan fegyelmezett játékkal van esélyünk pontot, pontokat szerezni. Ami nem lehetetlen, hiszen az MTK pont az elmúlt hétvégén "bizonyította", hogy ők is verhető csapat, a Győrtől kaptak ki 2:1-re...
Utánpótlás hétvége

U19: Veszprémi FC USE - ZTE FC 0:4
Gsz.: Szabó P 2, Vass Gy, Németh P.

U17: ZTE FC - UTE 1:1 (0:1)
ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Szökrönyös, Kiss Á. - Temlén, Abért, Horváth K.
Gsz.: Horváth K.
Molnár Balázs: - Csak gratulálni tudok a csapatnak a mérkőzésen...
Magyar Kupa sorsolás, 32 között

Újabb megyei I-es csapathoz utazunk, a hivatalos mérkőzésnap november 29. Hajrá ZTE!

Íme a párosítások:
Szarvasi FC - ZTE FC

Dunaújváros - Balmazújváros
Soroksár - DVTK
Gyöngyös - Bp. Honvéd...
Utánpótlás eredmények

U19: Újpest FC - ZTE FC 2:3
Óriási hajrával remek győzelem.
Gsz: Csongvai 27.p., Barabás 73.p. ill. Vass György 75.p., Horváth Leonárd 82.p., Héhn Ferenc 85.p.

U17: ZTE FC - DVTK 1:2
Gsz: Horváth Krisztofer ill. Molnár, Pető...
Magyar Kupa 7. forduló

A 32-be kerülés a tét a holnap 13.30-kor kezdődő Magyar Kupa mérkőzésen, ahol csapatunk a Pest megyei I. osztályban szereplő Pilisi LK-Legenda Sport vendége lesz.

A hazaiak a bajnokságban eddig remekül szerepelnek, 25 ponttal a tabella 3. helyén állnak, három ponttal lemaradva a listavezető Taksony SE mögött...
TV-s meccsen fogadjuk a Soroksárt

Vasárnap 15 órakor a ZTE Arénában a Merkantil Bank NBII 14.fordulójában a Soroksár SC-t fogadjuk. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

Tavasszal fordulatos mérkőzésen 2:2-es döntetlen játszottunk itthon úgy, hogy Babati vezetőgólja után Króner Martin a 69. percben kiállításra került és a Soroksár...