Utánpótlás hétvége

  U19: Veszprémi FC USE - ZTE FC 0:4
  Gsz.: Szabó P 2, Vass Gy, Németh P.

  U17: ZTE FC - UTE 1:1 (0:1)
  ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Szökrönyös, Kiss Á. - Temlén, Abért, Horváth K.
  Gsz.: Horváth K.
  Molnár Balázs: - Csak gratulálni tudok a csapatnak a mérkőzésen mutatott teljesítményéhez, mind védekezésben, mind támadásban idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Jó hozzáállással,kellő önbizalommal és nagyon jó ritmusban futballoztunk, különösen a második félidő első harminc percében tetszett a játék sebessége. Védekezésünk csapatszinten jól működött, kellően agresszívak voltunk a támadó és a védőharmadban egyaránt. Támadásban gyorsan és pontosan játszottunk, sokat birtokoltuk a labdát, ha kellett rövid passzokkal, ha kellett mélységi indulásokkal szép támadásokat vezettünk.

  U16: ZTE FC - UTE 2:5 (0:2)
  ZTE FC: Németh E.(Horváth Cs.71') - Gyöngyösi A.(Angyal Á.71'), Bekő B.(Németh D.56'), Boncz B., Jóna B., - Őr M., Megyesi M., Szántó M., - Fehér B., Szekeres Á. (Nagy M.56'), Bertalics E. (Kozma-Bognár Máté 56')
  Gsz.: Nagy M. 77, 86'
  Mihalecz Péter: - Nagy csalódás volt számunkra ez a mérkőzés. Az ilyen találkozókon derül ki hogy ki milyen versenyző típus. Taktika fegyelem és mozgás nélkül nem megy ez a játék. A második félidő a totális összeomlással volt egyenlő.

  U15: szünnapos

  U14: szünnapos

  U13: ZTE FC - ETO FC Győr 1:2 (0:1)
  Gsz.: Pálinkás Ákos
  ZTE FC: Mörk Máté (Török Levente) - Szabó Barnabás (Dominkó Joel), Horváth Balázs (Gumhert András), Mörk Milán (Szőke Bence), Pálinkás Ákos-Dobos Benedek, Benczik Bálint (Molnár Kristóf), Szőke Marcell (Király Marcell)-Csonka Csaba (Domján Kornél), Sági Marcell (Németh Marcell), Dézsenyi Zsigmond (Mecséri Péter)
  Kaj András: - Csalódott vagyok, mert önbizalom nélkül, félelemmel tele kezdtük a mérkőzést. Nem változtattunk a játékfelfogásunkon, nyomás alatt is szerettünk volna futballozni, és labdavesztésnél nyomás alá helyezni az ellenfelünket, aki egyébként a bajnokság legjobb csapata. Sajnos az extra hiányzik belőlünk egy ilyen ellenfél ellen. Voltak biztató jelek is, remélem jövő héten az Illés ellen abból lesz több.

  U12: ZTE FC - ETO FC Győr 1:3
  ZTE FC: Tóth - Török, Bodrogi, Fábián, Deme - Mulasics, Soós, Wolf - Cserkuti
  Cserék: Borsos, Anti, Kasza, Kiss, Kovács, Szindekovics, Szirmai
  Gól: Wolf
  Fujsz Ferenc: - A mérkőzésen végig nagy iramban és nyíltan játszott mindkét csapat.  Az ilyen mérkőzések után, amikor jó képességű játékosokkal rendelkező vendégek ellen több tiszta helyzetet alakítasz ki, mint ők és védekezésben sem követtünk el csak 1-2 nagyobb hibát, az edző elégedett lehet a látottakkal és büszke a játékosaira, egy, amire nem, az eredményre. A kialakított helyzetek alapján meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, nüanszokon múlt, hogy a bajnok esélyes Győr 3 ponttal távozott Zalaegerszegről. Gratulálok a srácoknak, de ha a jövőben edzéseken jobban figyelnek és koncentrálnak, akkor az ilyen mérkőzéseken mi lehetünk eredményesebbek. Én abban hiszek, hogy már ebben a korban el kell kezdeni megtanítani a gyerekeket a képzés mellett a győzni akarásra is!

  Női, NBII: ZTE FC - Ziccer NLSE 2:1
  Gsz.: Csincsa 2 ill. Kerkai (öngól)

  Leány U19: Paks - ZTE FC 0:5
  Gsz.: Németh D., 2, Gerencsér, Farkas, Király

  Leány U16: Ziccer NLSE - ZTE FC 0:7
  Gsz.: Sali 3, Tóth 2, Gaál, Varró  Zalaegerszeg, 2017. November 8., 9 óra 18

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Elhunyt Kovács Ferenc

Elhunyt Kovács Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton FC tiszteletbeli elnöke, egykori legendás edzője, olimpiai bronzérmes labdarúgó, volt szövetségi kapitány, mesteredző. Kovács Ferenc azon kevesek közé tartozik Magyarországon, aki játékosként és edzőként is európai kupadöntőbe jutott. A személyes barátság okán is mélyen együttérzünk a családdal, a Videoton FC-vel és őszinte részvétünket fejezzük ki. Nyugodjék Békében!

A ZTE FC nevében:
Végh Gábor tulajdonos
Elővételben a belépőjegyek

Már kaphatóak a belépőjegyek a vasárnap 17 órakor kezdődő Mosonmagyaróvár elleni szezonzáró mérkőzésünkre. A jegyek a Dísz téri jegypénztárban vásárolhatók meg kedvezményes áron illetve online a következő linken: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002314/ZTE-FC---CREDOBUS-Mosonmagyarovar

A mérkőzés napján a ZTE Aréna összes pénztára 15 órakor nyit...
Horváth Krisztofer először lőtt gólt a ZTE FC színeiben

A tegnapi mérkőzésen Horváth Krisztofer 16 évesen megszerezte első felnőtt bajnoki gólját a ZTE FC színeiben. Gratulálunk neki és természetesen Fujsz és Vernes Ricsinek is, akik szintén egy-egy góllal járultak hozzá a 3:1-es győzelemhez.

Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

Andráshida SC - ZTE FC U14 2:5 (2:2)

ZTE FC: Mörk Máté - Kontler Botond, Gulyás Martin, Fentős Marcell, Gortka Dominik (Denys Kryvotsiuk) - Fentős István, Dömötör Péter (Horváth Gergő), Rohonczy Rajmund - Kovács-Braun Rómeó, Takács Lázár, Györe Levente
Gól: Kovács-Braun 2, Takács 2, Gulyás
Kaj András: - Ellenfelelünk előrevágott labdákkal próbálkozott...
Utánpótlás eredmények

Pénteken 18 órakor a ZTE Arénában U19-es csapatunk a listavezető Vasast fogadja. Hajrá ZTE!

ZTE FC U14 - Csorna SE 3:0 (2:0)
ZTE FC: Németh - Fentős I. (Kontler), Dobos., Gulyás, Pálinkás - Fentős M., Máté, Györe (Gortka D.) - Horváth (Rohonczy), Takács (Dömötör), Kryvotsiuk (Kovács-Braun)
Gól: Gulyás, Horváth, Máté...
Vasárnap a Szeged ellen játszunk Gyulán

Csapatunk vasárnap 17 órakor a gyulai Grosics Gyula Akadémia pályáján a Szeged 2011 csapatának vendége lesz.

A mérkőzés jelentőségéről talán felesleges is írnunk, mindenesetre szurkolói részről a csapat maximális támogatást kap majd, hiszen a meghirdetett szurkolói buszok megteltek, így a vendégszektorban biztosan telt ház lesz. Indulás reggel 8 órakor a stadion elől...
Összefogtak az Egerszegi vendéglősök!

Azért, hogy minél többen buzdítsák csapatunkat a hétvégi Szeged elleni mérkőzésen, Zrinszki István, a Belga étterem tulajdonosa autóbusszal, s a klub által kötelezően biztosítandó Zalaegerszegi biztonsági személyzettel,Szőke István Galeri étterem tulajdonos minden szurkolónak úti csomaggal, Molnár Zoltán TÓ-KA vendéglő tulajdonos belépőjegy vásárlással támogatja a ZTE FC-t és szurkolóit.

Köszönet érte nekik...