Utánpótlás eredmények

  U19 - 2017.09.16. - 4. forduló: ZTE FC - Szolnok 4:0
  Gsz.: Szökrönyös, Horváth D, Szabó P., Szép G.

  U19 - 2017. 09.23. - 5. forduló: PMFC - ZTE FC 1:0

  U17 - 2017.09.16. - 4. forduló: SC Sopron - ZTE FC 1:1
  Gsz.: Horváth D. ill. Horváth Krisztofer

  U17 - 2017.09.23. - 5. forduló: ZTE FC - Szolnok 1:0
  ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Karóczkai (Májer) - Tuboly, Czene, Kiss Á. (Buti) - Zubor (Jóna), Temlén, Hegedűs
  Gsz.: Hegedűs O.
  Molnár Balázs: - A mai mérkőzés után csak a győzelemhez tudok gratulálni a játékosoknak, mivel a mutatott játékunk messze elmaradt attól, amire valójában képesek vagyunk! Az akaratot végig éreztem a csapaton, de - lehet az utóbbi két gyengébb eredmény miatt is - görcsösen, rossz felfogásban, rengeteg technikai hibával futballoztunk.

  U16 - 2017.09.16. - 4. forduló: SC Sopron - ZTE FC 0:5
  Gsz.: Fehér 2, Szekeres, Millei, Bertalics

  U16 - 2017.09.23. - 5. forduló: ZTE FC - Szolnok 2:0
  ZTE FC: Németh E., - Gyöngyösi A., Dömötörfy B, Boncz B., Jóna B., - Őr M., Szántó M.(Szőke D.), Kozma - Bognár M. (Németh D.) - Fehér B. (Millei B.), Szekeres Á., Bertalics E.
  Gsz.: Szekeres Á., Szántó
  Mihalecz Péter: - Az első 20 percben nem voltunk elég koncentráltak és szervezettek, védekezésben több hibát is vétettünk. A gólok után kényelmessé váltunk, azt hittük megnyertük a mérkőzést. A második félidőben már többet passzoltunk és agresszívabban játszottunk, de sajnos az utolsó passzokban sok hiba csúszott, ami miatt már nem tudtunk gólt rúgni.

  U15: Gyirmót - ZTE FC 2:1 (1:1)
  ZTE FC : Paksy - Baumann, Gyarmati, Egyed, Éder (Gulyás) - Szabó B., Kotsis, Horváth D, - Csavari, Rózsás (Kaprinai), Sipőcz
  Gsz.: Sipőcz
  Balázs Zsolt: - Sok nehézséggel küzdve (sérülések) nagy küzdelemben veszítettük el a rangadót. Még emberhátrányban is komoly energiákat fektettek a játékosok a mérkőzésbe.

  U14: Gyirmót SE - ZTE FC 4:0

  U13: Lurkó - ZTE FC 0:1
  ZTE FC: Mörk - Dominkó, Horváth, Mörk M., Szőke B.- Szőke M., Benczik, Mecséri (Molnár), Szabó - Csonka, Sági
  Gsz: Mecséri Péter
  Kaj András: - A harmadik fordulóban találkoztunk először erős ellenféllel. Örömteli, hogy 1 mezőny cserével idegenben tudtunk nyerni egy kiemelt akadémia ellen. Nagyszerűen támadtuk le Őket, ezért nem tudták játszani a rövid passzos játékukat. Sajnos a két alacsonyabb kapusomat nem tudtam becserélni, mert az ellenfél minden távoli pontrúgást kapura ívelt. Gratulálok a fiúknak!

  U12
  ZTE FC: Barbarics - Kiss, Fábián, Wolf, Bodrogi - Soós, Mulasics, Cserkuti, Anti - Kovács, Szirmai
  Gsz.: Anti 2, Cserkuti 2, Mulasics 2, Wolf 2
  Fujsz Ferenc: - A mérkőzés elejétől határozott és intenzív játékot játszottunk sok labdát szereztünk a támadó térfélen. Helyzeteinket is megfelelő arányban használtuk ki. A második félidőben volt egy 10 perc amikor nem volt kellően intenzív a játékunk, de ezen túl lendülve ismét nagy iramot diktálva játszottunk.  Zalaegerszeg, 2017. Szeptember 27., 11 óra 20

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Elhunyt Kovács Ferenc

Elhunyt Kovács Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton FC tiszteletbeli elnöke, egykori legendás edzője, olimpiai bronzérmes labdarúgó, volt szövetségi kapitány, mesteredző. Kovács Ferenc azon kevesek közé tartozik Magyarországon, aki játékosként és edzőként is európai kupadöntőbe jutott. A személyes barátság okán is mélyen együttérzünk a családdal, a Videoton FC-vel és őszinte részvétünket fejezzük ki. Nyugodjék Békében!

A ZTE FC nevében:
Végh Gábor tulajdonos
Elővételben a belépőjegyek

Már kaphatóak a belépőjegyek a vasárnap 17 órakor kezdődő Mosonmagyaróvár elleni szezonzáró mérkőzésünkre. A jegyek a Dísz téri jegypénztárban vásárolhatók meg kedvezményes áron illetve online a következő linken: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002314/ZTE-FC---CREDOBUS-Mosonmagyarovar

A mérkőzés napján a ZTE Aréna összes pénztára 15 órakor nyit...
Horváth Krisztofer először lőtt gólt a ZTE FC színeiben

A tegnapi mérkőzésen Horváth Krisztofer 16 évesen megszerezte első felnőtt bajnoki gólját a ZTE FC színeiben. Gratulálunk neki és természetesen Fujsz és Vernes Ricsinek is, akik szintén egy-egy góllal járultak hozzá a 3:1-es győzelemhez.

Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

Andráshida SC - ZTE FC U14 2:5 (2:2)

ZTE FC: Mörk Máté - Kontler Botond, Gulyás Martin, Fentős Marcell, Gortka Dominik (Denys Kryvotsiuk) - Fentős István, Dömötör Péter (Horváth Gergő), Rohonczy Rajmund - Kovács-Braun Rómeó, Takács Lázár, Györe Levente
Gól: Kovács-Braun 2, Takács 2, Gulyás
Kaj András: - Ellenfelelünk előrevágott labdákkal próbálkozott...
Utánpótlás eredmények

Pénteken 18 órakor a ZTE Arénában U19-es csapatunk a listavezető Vasast fogadja. Hajrá ZTE!

ZTE FC U14 - Csorna SE 3:0 (2:0)
ZTE FC: Németh - Fentős I. (Kontler), Dobos., Gulyás, Pálinkás - Fentős M., Máté, Györe (Gortka D.) - Horváth (Rohonczy), Takács (Dömötör), Kryvotsiuk (Kovács-Braun)
Gól: Gulyás, Horváth, Máté...
Vasárnap a Szeged ellen játszunk Gyulán

Csapatunk vasárnap 17 órakor a gyulai Grosics Gyula Akadémia pályáján a Szeged 2011 csapatának vendége lesz.

A mérkőzés jelentőségéről talán felesleges is írnunk, mindenesetre szurkolói részről a csapat maximális támogatást kap majd, hiszen a meghirdetett szurkolói buszok megteltek, így a vendégszektorban biztosan telt ház lesz. Indulás reggel 8 órakor a stadion elől...
Összefogtak az Egerszegi vendéglősök!

Azért, hogy minél többen buzdítsák csapatunkat a hétvégi Szeged elleni mérkőzésen, Zrinszki István, a Belga étterem tulajdonosa autóbusszal, s a klub által kötelezően biztosítandó Zalaegerszegi biztonsági személyzettel,Szőke István Galeri étterem tulajdonos minden szurkolónak úti csomaggal, Molnár Zoltán TÓ-KA vendéglő tulajdonos belépőjegy vásárlással támogatja a ZTE FC-t és szurkolóit.

Köszönet érte nekik...