Utánpótlás eredmények

  U19, 1. forduló, 2017.08.25.: ZTE FC - Kaposvári Rákóczi FC 5:0
  gsz: Vass Gy 2, Szökrönyös, Szabó P, Héhn
  Marian Sluka: - Hat hetes felkészülés után lejátszottuk első bajnokinkat. Örülök, hogy győzelemmel kezdtünk, a fiúk 100%-ban teljesítették, amit a meccs előtt megbeszéltünk. Erős ellenfél ellen maximálisan koncentrációval sikerült ilyen arányban is nyernünk.

  U19, 2. forduló, Nyíregyháza - ZTE FC 4:1
  gsz: Kovács 2, Sárosi, Bakó ill. Szabó P.

  U17, 1.forduló: Kaposvár - ZTE FC 1:5 (0:2)
  ZTE FC: Köcse - Pataky (Horváth E.), Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly (Buti), Szökrönyös (Kiss), Czene (Májer) - Zubor (Temlén), Abért, Horváth K.
  gsz: Zubor(2), Kiss, Horváth K.(2)
  Molnár Balázs: - Idegenbeli győzelemmel kezdtük a bajnokságot, ami kellő önbizalmat adhat a csapatnak. Ma nem játszottunk jól, lassú ritmusban sok technikai hibával futballoztunk. A kapu előtt viszont nagyon határozottak voltunk és jól használtuk ki a lehetőségeinket, szép gólokat szereztünk.

  U17, 2.forduló: ZTE FC - Nyíregyháza 5:0 (2:0)
  ZTE FC: Köcse - Pataky,Földvári(Mód B.),Sebestyén,Hegedűs(Bekes) - Tuboly,Kiss Á.(Buti),Czene - Zubor(Horváth E.),Abért(Májer),Horváth K.
  Gólszerző: Abért(2),Tuboly, Horváth K.,Czene
  Molnár Balázs: - Az első félidőben kicsit idegesen, sok hibával futballoztunk és védekezésben is figyelmetlenek voltunk. A második játékrészre feljavultunk játékgyorsaságban és kellő önbizalommal futballoztunk. Védekezésünk stabil lett és támadásban is sokkal hatékonyabbak voltunk, szép gólokat szerezve magabiztos győzelmet arattunk.

  U16, 1.forduló:: Kaposvár - ZTE FC 5:0 (3:0)
  ZTE FC: Németh E., - Gyöngyösi A. (Jóna B.46'), Dömötörfy B. (Németh D.66'), Boncz B., Karóczkai N., - Őr M., Szántó M. (Sinkó M.46'), Szőke D. (Megyesi M.46') - Fehér B., Szekeres Á., Bertalics E. (Sohár B.66')
  MIhalecz Péter: - Rossz felfogásban, lassan, körülményesen és védekezésben döntő hibákat vétve játszottunk. Sajnos sok gyenge teljesítmény volt a csapatban. Nagyobb hittel, koncentrációval és agresszivitással kell játszanunk a jövőben ahhoz, hogy eredményesek lehessünk!

  U16, 2.forduló: ZTE FC - Nyíregyháza 2:1
  gsz: Karóczkai 2 ill. Seres

  U15, 1.forduló: ZTE FC - Pápa 3:0 (0:0)
  ZTE FC:- Paksy (Sinkó 72') - Baumann, Gyarmati, Jóna, Éder - Kotsis (Rózsás 54'), Szabó B., Egyed (Horváth D. 69') -Sipőcz (Filó 72'), Csavari, Millei
  gsz: Csavari (2),Millei
  Balázs Zsolt: - Fokozatosan fölénybe kerülve nyertük meg az első mérkőzésünket egy hasonló játékerejű ellenféllel szemben.

  Nők, NBII, 1. forduló: ZTE FC- PMFC 1:0
  gsz: Nagy Bianka

  Nők, NBII,  2. forduló: Köbánya - ZTE FC 1:2
  gsz: Botka ill. Szegedi 2

  Nők, U19: 1.forduló: ZTE FC - Puskás Akadémia 0:2  Zalaegerszeg, 2017. Szeptember 5., 10 óra 10

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Elmarad a mérkőzés

Az extrém időjárási helyzet miatt elmarad a mai Cegléd elleni mérkőzésünk. Az MLSZ és a Cegléd is úgy készültek, hogy az indulásunk előtt tudják tájékoztatni csapatunkat a kialakult körülményekről. Ez egy órája meg is történt, az amúgy is felázott abertirsai pályán mintegy 20 centi hó van, azt takarítani nem lehet, meccs megrendezésére alkalmatlan.

A mérkőzés új időpontja: 2018. április 25. Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U12, ZTE FC - Pápai ELC 4:1 (1:1)
ZTE FC: Barbarics (Tóth) - Török-Papp (Szirmai), Fábián, Bodrogi, Wolf (Szindekovics) - Mulasics(Kovács), Kiss (Deme), Soós (Anti) - Cserkuti-Németh
Gól: Cserkuti 2, Bodrogi, Szindekovics
Fujsz Ferenc: - Mérkőzésen végig nagy iramban játszotta a csapatok, a vendégek szervezetten és helyenként jó és bátor játékkal rukkoltak elő...
Nőknek ingyenes a belépés

Vasárnap 17 órakor csapatunk az Aqvital FC Csákvár együttesét fogadja a ZTE Arénában. Az időjárási előrejelzés szerint 15-20 fok is lehet a hőmérséklet, ez és csapatunk eddigi jó szezonkezdése reméljük hozzájárul ahhoz, hogy sokan kilátogassanak és buzdítsák csapatunkat.

A Nőnap alkalmából a hölgyeknek térítésmentes a belépés, csak regisztrációs jegyet kell váltaniuk a pénztáraknál. A belépőjegyek ide kattintva már megvásárolhatók elővételben, 20%-os kedvezménnyel!
Remek hangulatú bál

A tavalyihoz hasonlóan, az idei ZTE Utánpótlás Bál is nagy sikert aratott szombaton, zsúfolásig megtelt a Tó-Ka Étterem szülőkkel, edzőkkel, egykori játékosokkal és támogatókkal.

Mint azt Gecse Péter Alpolgármester és Kocsárdi Gergely, a ZTE klubikonja is elmondta, a bál célja többek között a ZTE FC társadalmi beágyazottságának elmélyítése a városban illetve a bevételből folytatni a Kaffka Margit Tagkollégium szobáinak felújítását, ahol a Szőcs János Akadémia labdarúgói tanulnak és élik hétköznapjaikat...
Elmarad a vasárnapi mérkőzés

Az MLSZ lehetőségével élve, a Siófok a pálya használhatatlansága miatt kérte a ZTE FC elleni mérkőzés elhalasztását. A mérkőzést új időpontja várhatóan április 11-e, szerda lesz.

Úgy gondoljuk, hogy a döntés mindkét csapat érdekeit szolgálja, hiszen FOCIZNI szeretnénk, lehetőleg minél több szurkoló előtt. A két klub megegyezett továbbá abban, hogy kevesebbet játszó játékosaik meccsterhelése érdekében holnap 11 órakor a Siófok letisztított műfüves edzőpályáján...
Korrekt döntés született

Gyors - korrekt és profi - döntés született az MLSZ részéről a hétvégi mérkőzésekkel kapcsolatban. Amennyiben a rendező klubok úgy ítélik meg, kérhetik a mérkőzésük elhalasztását április 11-re. Ágoston Zoltán klubigazgató tájékoztatása alapján a Siófokkal zajlanak az egyeztetések.

Hajrá ZTE!
Megkaptuk az MLSZ hétvégi mérkőzések rendezéséről kialakított álláspontját.

Láthatóan a Szövetségnek is mindenórás kérdést okoz a kialakult helyzet, így korrekt módon tájékoztatja a klubokat.

A reakcióból azonban úgy tűnik, hogy a szövetség és klubok között továbbra is egy jelentős pontban van ellentétes gondolkodás: szerintünk csak papíron a játékvezető kompetenciája dönteni - mert a szabály ezt írja elő, egy órával mérkőzés előtt - a meccs megrendezhetőségéről...