Utánpótlás eredmények

  U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
  ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
  Gl.: Kriska 69'
  Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek. A problémánk nem ezzel volt, hanem az ezúttal gyengébb támadójátékunkkal, aminek meg vannak az okai, így is megvoltak a lehetőségeink a győzelemre, de a döntő pillanatokban nem koncentráltunk eléggé!

  U17: ZTE FC - Békéscsaba 6:3
  ZTE FC: Köcse - Czuczi (Horváth E.), Sebestyén, Németh E., Szép - Tuboly, Szökrönyös, Horváth K. - Aczél, Abért, Hegedűs(Zubor)
  Gl.: Abért, Sebestyén, Szép(2), Szökrönyös, öngól
  Kiállítva: Németh E.
  Molnár Balázs: - Az első félidei lassú és pontatlan játék után ritmust tudtunk váltani, és teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. A második játékrészben a támadó harmadban bátran felvállaltuk a rágyorsításokat és az egy-egy elleni szituációkat, amikből rengeteg gólhelyzetet teremtettünk, a gólokat mégis rögzített szituációkból szereztük! Különösen tetszett, ahogy a csapat a buta kiállítás után adódott nehéz szituációt kezelte!

  U16: ZTE FC - Békéscsabai LA 0:1
  ZTE FC: Kiss B., - Pataky G., Földvári L., Gulyás A., Boncz B., Bekes G, - Őr M., Kiss Á., Jóna M.(Szántó M.70') - Temlén M., Karóczkai N., Bertalics E.(Belső M.63')
  Mihalecz Péter: - A mai napon sokat tettünk a győzelemért, koncentráltan futballoztunk, sokat birtokoltuk a labdát, több helyzetet is kidolgoztunk. De a lényeg hiányzott.. Nem voltunk elég agilisak és nem játszottunk elég gólratörően a kapu előtt és sajnos a mérkőzés fordulópontjaiból ezúttal rosszul jöttünk ki.

  U15: Pápa- ZTE FC 0:2
  ZTE FC: Horváth - Németh Richárd, Németh Dominik, Gyöngyösi, Szőke - Megyesi, Bekő, Szekeres - Sohár, Péhl, Paksy
  Cserék: Sinkó, Szabó
  Gl.: Szőke 2
  Fujsz Ferenc: - A mérkőzésen 10 perc volt ami dinamikus gyors és agresszîv játékot hozott, a mérközés többi részében lassan sok hibŕval játszottunk. Gratulálok a srácoknak! 3 mérkőzéssel a bajnokság vége előtt már megszerezték a bajnoki címet!

  U14: Pápa - ZTE 0:0
  ZTE FC: Németh Ervin - Jóna Bence - Kotsis Levente - Györe Levente (69p Horváth Dávid ) - Dömötörfy Bálint ( 41p Csóka Dominik ) - Szabó Barnabás - Gyarmati Márk - Bedővári Péter - Csavari Benjamin - Filó Benedek - Millei Bálint
  Kovács Tamás: Kemény mezőnymunka volt a pályán mind a két részről, kapuk nem forogtak veszélyben. Egyik csapat sem kockáztatott.

  NBII Női: Vasas Femina - ZTE FC 3:1
  Gl.: Szegedi Anita
  Kaj András: - Cserénk nem volt, és jó pár stabil kezdő játékos nélkül érkeztünk Budapestre 2 győztes mérkőzés után. Minden elismerés a lányoké, hiszen remek tartással hozták le a találkozót. A jobb helyzet kihasználás döntött a hazai csapat javára. Bízunk benne, hogy jövő vasárnap az utolsó összecsapáson teljes kerettel újra győzelmet ünnepelhetünk majd.  Zalaegerszeg, 2017. Május 17., 11 óra 13

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...