Utánpótlás hétvége

  U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
  ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
  Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
  Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

  Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett Békéscsaba ellen! Mind csapatként mind egyénileg nagyon elégedett vagyok a teljesítményekkel, mentálisan nagyon kiegyensúlyozott volt a csapat ennek köszönhető, hogy a nehéz helyzetekből is jól tudtunk kijönni. Külön öröm a sok helyzet, nem érzem túlzottnak a győzelmünk mértékét. Gratulálok a csapatnak!

  U17: Diósgyőr-ZTE FC 1:1 (0:1)
  ZTE FC: Kemes-Czuczi,Sebestyén,Németh E, Szép-Tuboly,Szökrönyös(Dan),Németh K (Zubor)-Aczél,Abért,Horváth K.

  Molnár Balázs: "Mindíg fájó a mérkőzés legvégén elbukni a győzelmet, de a mérkőzés összképét tekintve reális eredmény született. Mi az első félidőben futballoztunk jobban, sokat birtokoltuk a labdát,szép akciókat vezettünk, védekezésünk stabil volt. A második játékrészben ellenfelünk folyamatos magas labdákkal kihasználta testi fölényét és felőrölte védelmünket. "

  U16: Diósgyőr - ZTE FC 1:1
  ZTE FC: Kiss B., - Pataky G., Földvári L., Gulyás A.(Horváth E.30') Bekes G, - Szántó M.(Őr M.56'), Kiss Á., Jóna M. - Temlén M., Karóczkai N., Májer M.(Belső M.46')
  Gl.: Karóczkai N. 8'.

  Mihalecz Péter: Nagyon tompán és enerváltan kezdtük a mérkőzést, ennek ellenére egy egyéni akció révén mi szereztük meg a vezetést. Sajnos ebben a játékrészben nem voltunk elég koncentráltak és szervezettek, védekezésben sok hibát vétettünk. A második félidőben már jóval többet birtokoltuk a labdát, kezdeményezőbben játszottunk, több helyzetet is kidolgoztunk, de nem tudtuk megszerezni a győztes gólt.

  U15: ZTE FC – Mosonmagyaróvár 3:0
  ZTE FC: Horváth Csaba - Angyal, Németh Dominik, Boncz, Szőke - Gyöngyösi, Megyesi, Bekő - Fehér, Szekeres, Németh Richárd
  Gl.: Szőke, Németh Richárd, Szekeres
  Cserék: Paksy, Péhl, Sohár

  Fujsz Ferenc: Az első félidőben nagy iramot diktálva játszottunk, sok támadást vezettünk főleg jobb oldalon, sajnos pontatlanok voltunk a befejezéseknél ezért csak kettő gólt tudtunk szerezni. A második félidőben talán a hirtelen kijött nagy meleg miatt is tompán pontatlanul játszottunk.

  U14: ZTE FC - Mosonmagyaróvár 2:0
  Gl.: Millei Bálint 27p, 47p

  Kovács Tamás: Biztos védekezés, kettő gyors kontra támadás, ennek köszönhetjük a győzelmet. Tompák voltunk, de gratulálok a csapatnak a fegyelmezett játékhoz.  Zalaegerszeg, 2017. Május 10., 10 óra 11

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...