Békéscsabai Előre 1912-ZTE FC 0:2 (0:1)

  Békéscsaba, 700 néző. Jv.: Bognár (Kovács II. G., Mayer).

  Békéscsaba: Ribánszki - Bényei, Kelemen, Babinyecz, Juhász Gy. (Fabio, 54.) - Bagi, Viczián - Nagy I., Szalai D., Birtalan (Beszterczei, 72.) - Urbin (Gránicz, 54.). Vezetőedző: Boér Gábor.

  ZTE FC: Szappanos - Króner, Kovács G., Forgács, Deutsch - Kretz (Horváth D., 89.), Polényi - Szatmári (Bedi, 81.), Nagy T., Babati (Oláh B., 83.) - Bobál G. Vezetőedző: Csató Sándor.

  Gólszerzők: Forgács (37.), Babati (48. - 11-esből)
  Sárga lap: Bényei a 49., Polényi az 59., Szatmári a 81., Viczián a 82. percben.
  Kiállítva: Kelemen (87.).

  "Kétarcú, szégyenteljes"!
  Igen ezek is Mi voltunk, Mi vagyunk, de azok is akik újra és újra felállnak, játszanak jó meccseket és győznek le komoly ellenfeleket. Ezért hiszek ebben a fiatal társaságban, hiszem, hogy ők lehetnek az alapja egy nemesebb célokért küzdő csapatnak a jövőben.

  A Békéscsaba elleni mérkőzésen a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket egy nagyon éles mérkőzésen, ahol a hazaiak mindent bevetettek, mozgósítottak ellenünk.
  Nagy küzdelemben, taktikusabban futballoztunk a hazai csapatnál és még helyzetekből is többet dolgoztunk ki.

  Természetesen józanul kell gondolkodnunk és látnunk, hogy az egy egy mérkőzésen mutatott jó teljesítmény kevés volt ebben a szezonban, ahhoz, hogy elérjük a célunkat.

  A csapat hátra lévő öt mérkőzésének lehető legeredményesebb teljesítése mellett, már dolgozunk azon, hogy megtaláljuk azokat az embereket akikkel a csapatunkat, edzői stábunkat tovább erősíthetjük, segíthetjük.

  Van Csapatunk és van célunk! Hajrá ZTE!
  Ágoston Zoltán ügyvezető igazgató  Zalaegerszeg, 2017. Május 4., 11 óra 54

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Vác FC - ZTE FC 0:0

Küzdelmes mérkőzésen a döntetlen végeredmény ellenére csapatunk két óriási kimaradt helyzetével közelebb állt a győzelemhez. Ezúttal meg is érdemelték volna a fiúk, mert végig győzelemre játszottak, míg az ellenfelünk a szórványos kontra támadásokra várt. 

Csapatunkban újabb saját nevelésű játékosunk debütált a mérkőzésen, a holnapután 17 éves Szabó Patrik először lépett pályára kék-fehér mezben. Gratulálunk! Hajrá ZTE!
ZTE FC - Aqvitál Csákvár FC 3:2

"Izgalmassá tettük"
A mérkőzés kétharmad részében az történt, amit Mi akartunk, domináltunk, vezettünk két góllal, megmutattuk, hogy melyik a jobb csapat. Azután az utolsó tíz percben megint jött a szokásos rövidzárlat és pár perc alatt mindent tönkre tettünk, amit 80 percig felépítettünk. Ezúttal azonban mégis jár a Gratuláció a Csapatnak, mert eddig a megnyert meccseket is el tudtuk veszíteni...
Cigánd SE – ZTE FC 2:4 (1:1)

Bajban lévő szimpatikus csapatot győztünk le idegenben. Minden siker segít az önbecsülésünket helyre tenni, és a jövő építésben is nagy jelentőséggel bír, hogy ilyen tartás jellemzi a csapatunkat. 

Cigánd SE: Sánta - Molnár, Raducu, Csicsvári, Szilágyi - Nicorec, Kuti, Oltean, Angyal - Varga Kevin, Popescu. Vezetőedző: Szénay Péter.
ZTE FC - SZEOL SC 1:0

Keserves kis győzelem volt, de legalább győzelem és ugye pont ez az egyik, amit a csapatunknak meg kell tanulnia: NYERNI!

ZTE FC: Szappanos – Króner, Kovács (Angyal, 75.), Forgács, Polényi, Deutsch – Szatmári, Nagy T. (Oláh, 64.), Kretz (Bedi, 10.) – Babati, Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor
Békéscsabai Előre 1912-ZTE FC 0:2 (0:1)

"Kétarcú, szégyenteljes"!
Igen ezek is Mi voltunk, Mi vagyunk, de azok is akik újra és újra felállnak, játszanak jó meccseket és győznek le komoly ellenfeleket. Ezért hiszek ebben a fiatal társaságban, hiszem, hogy ők lehetnek az alapja egy nemesebb célokért küzdő csapatnak a jövőben.
A Békéscsaba elleni mérkőzésen a játék minden elemében...
ZTE FC - Swietelsky-Soproni VSE 0:1 (0:1)

Ágoston Zoltán: - Szégyellem magam a játékosok és a produktumban minden résztvevő helyett. Leginkább azon szurkolóink előtt, akik az eredménytelenség ellenére, próbálnak segíteni, a szurkolásukkal adtak egy esélyt a csapatnak. Mindig a bajban ismerszik meg, hogy kire lehet számítani, ha másra nem talán erre tudjuk használni ezt az időszakot, hiszen a hátra lévő mérkőzések mellett, ma már a legfontosabb, hogy...
Kisvárda Master Good - ZTE FC 3:0

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Fodor F., Papucsek, Vári B. – Horváth A., Lucas – Gosztonyi (Szabó P., 79.), Oláh G., Cseri T. (Délczeg, 89.), – Rajczi (Horváth Z., 83.). Szakmai igazgató: Révész Attila
ZTE FC: Szappanos – Angyal Zs. (Szatmári I., 76.), Króner, Polényi G., Forgács, Oláh B. (Kovács G., 83.) – Nagy T., Végh G. (Kretz, 66.), Bedi – Paudits, Bobál G. Vezetőedző: Csató Sándor...