Utánpótlás hétvége

  U19: ZTE FC - Nyíregyháza 1:3 (0:2)
  Macher - Jóna B. (Meidl 57'), Rózsa (Kovács P. 70'), Horváth M., Kovács B. (Péntek 65') - Németh P., Szí-Péter (Szökrönyös 45'), Szabó P. - Koltai (Szekeres 79'), Vass Gy., Horváth L.
  G: Horváth L.
  Bozsik József: Nehezen viselem az ilyen vereségeket. Végig mi irányítottunk, óriási mezőnyfölényben futballoztunk, mégis az eredmény azt mutatja sima vereséget szenvedtünk. Sajnos ajándékoztunk 2 gólt az ellenfelünknek. Most derül ki, hogy milyen fából faragtak minket, most kell megmutatnunk, hogy jó csapat vagyunk, és nem csak jó, de eredményes is! A sorsunk a saját kezünkben van hiszen csak a tabellán előttünk álló csapatokkal játszunk a következő fordulókban!

  U17: ZTE FC – Gyirmót SE 1:0 (0:0)
  Kemes – Németh – Sebestyén – Czuczi – Szép – Hegedűs ( Horváth K. ) – Aczél ( Dan ) – Czene – Abért ( Németh K. ) – Tuboly - Szökrönyös
  G: Dan Gergő

  U16: ZTE FC - Gyirmót SE 1:3 (1:2)
  ZTE FC: Köcse B., - Pataky G., Földvári L., Boncz B., Bekes G.(Horváth E.78'), - Buti T., Jóna M.(Őr M.66'), Kiss Á.- Temlén M.(Bertalics E.66'), Karóczkai N., Belső M. (Májer M.61')
  G: Karóczkai N 39'
  Mihalecz Péter: Az egész mérkőzésen nagyon sok technikai hibával, lassan és körülményesen játszottunk. Támadójátékunk nem volt elégséges ahhoz, hogy helyzeteket tudjunk kialakítani, miközben védekezésben többször is belehibáztunk. Az ellenfél csapata megérdemelten nyert.

  U15
  ZTE FC: Németh - Angyal, Németh Dominik, Gyöngyösi, Szőke - Megyesi, Bekő, Szekere - Fehčr, Péhl, Szántó
  Cserék: Horváth, Németh Richárd, Sohár
  G: Szekeres 3, Fehér 2, Szántó, Szőke, Bekő, Sohár, öngól 1
  Fujsz Ferenc: A mérkőzés elején nehéz volt feltörni a szervezett hazaiakat, akik védekezésből jól is kontráztak, amikor sikerült bontani szélen, akkor pontatlanok voltak a beadások. Az első gólt követően már több helyzetet alakítottunk ki, bár ekkor még a nagy részét ki  hagytuk. A második félidőben már hatékonyabbak voltunk, ez a gólok számában is megmutatkozik.

  U14: Nagykanizsa - ZTE FC 0:9
  ZTE FC: Paksy Zsombor - Jóna Bence - Kotsis Levente - Dömötörfy Bálint Bence - Horváth Dávid Martin - Szabó Barnabás -Gyarmati Márk- Csavari Benjamin - Filó Benedek  Filó Benedek - Bödő Zoltán - Millei Bálint
  Csere: Rózsás Bence
  G: 15p Jóna B, 35p Dömötörfy B, 45p Rózsás B, 48p Csavari B, 50p, Csavari B, 60p Csavari B, 65p Jóna B,70p Horváth D, 75p Millei B.
  Balázs Zsolt: Egy évvel fiatalabb kanizsai csapat ellen jól alkalmaztuk a széleken történő támadásvezetést, labdatartást. Fejlődött a csapat abban, ha nagyarányú győzelmet arat, mérkőzés végéig is egységes tud maradni, támadásban, védekezésben. Ami gátat szabott játékunknak az a pálya rossz minősége.  Zalaegerszeg, 2017. Április 18., 11 óra 53

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...