Új jegyárak – nyitva az Északi Tribün

  - A március 25-i stadionavató után első hazai bajnoki mérkőzésünkre kerül sor vasárnap a Soroksár ellen. A mérkőzést az M4 Sport televízió közvetíteni fogja, ezért az eredeti 18 óra helyett 13 órakor kezdünk – tájékoztatta holnapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

  Sokan jelezték, hogy a húsvét vasárnapi (ápr. 16.) Puskás Akadémia elleni mérkőzésünk kezdési időpontja (18 óra) egybeesik a ZTE KK - Falco Szombathely mérkőzéssel. Természetesen ezzel mi is tisztában voltunk, bíztunk abban, hogy a televízió ezt a meccset is képernyőre tűzi, de sajnos nem így alakult. A Puskás Akadémiát és az MLSZ-t is megkerestük az ügyben, hogy a kezdési időpontot közösen módosítsuk 15 órára, de sajnos a felcsúti szakmai stáb ettől elzárkózott. Így nem maradt más lehetőségünk, mint az eredeti időpontban játszani. Sajnáljuk a szurkolókat, közös akciót is terveztünk volna a meccsekre, így ez meghiúsult.

  Az Északi Tribün megnyitásával változnak a tavaszi jegyárak is, igyekeztünk minden tribünre valamilyen kedvezményt biztosítani.
  A Nyugati Tribünre szurkolói kártyával 650,-Ft lesz a belépőjegy, a sör pedig az ottani büfében olcsóbb, mint a stadion más részein. A Déli és Keleti Tribünre a meccsnapig 20%-os elővételes kedvezményes jegyeket lehet váltani online (meccsjegy.mlsz.hu) és a Dísz téri jegypénztárban. Az Északi Tribünön a családokat céloztuk meg, a teljesárú jegy megegyezik a Déli Tribün jegyárával (1200,-Ft), viszont a női és diákjegyek egységesen 600,-Ft-ba kerülnek. Előzetes jelentkezés után az Északi Tribünre 10 fő feletti csoportoknak is 600Ft/fő áron kínáljuk a jegyeket. Szeretnénk, ha hosszútávon mindegyik tribünön kialakulna egy állandó, erős és hangos „szurkolói mag”, amely biztatja csapatunkat.  Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Április 4., 12 óra 43

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...