ZTE FC - Újpest FC fontos tudnivalók

  A ZTE FC - Újpest FC szombati kupamérkőzés kapcsán kérdeztük az előkészületekről és a tudnivalókról Tóth Krisztiánt, a ZTE FC rendezvényeit szervező munkatársát: - Évek óta nem volt kiemelt biztonsági kockázatú mérkőzés a ZTE Arénában, ezért kicsit le kellett "porolnunk" az erre vonatkozó szabályokat és az előkészületeket is ennek szellemében kellett megtennünk.

  A ZTE és az Újpest közötti szurkolói kapcsolatot hagyományosan a rivalizálás jellemzi, ezt fokozza még, hogy míg minket a Fradi szurkolókhoz köt barátság, az Újpest a Haladás szurkolóival ápol jó kapcsolatot. A sorsolás után mindkét tábor elkezdte a mérkőzésre a szervezkedést, hiszen 2017-ben a csapatok számára ez lesz az első tétmeccs.

  Előzetes információink szerint mind az Újpest, mind pedig a ZTE szurkolóit kiegészítik más csapatok szurkolói csoportjai is, ezért is lesz különösen "éles" a szombati mérkőzés. Az elmúlt időszakban szinte heti rendszerességgel egyeztettünk mind az Újpest, mind a rendőrség képviselőivel és fentiek miatt egységes volt az álláspont, hogy a mérkőzést kiemelt biztonsági kockázatúvá szeretnénk minősíteni. Ez meg is történt, így ennek megfelelően kell eljárnunk.

  A jegyértékesítés múlt héten elkezdődött, az újpestiek online módon illetve személyesen az általuk megjelölt helyeken tudnak belépőjegyeket váltani, számukra helyszínin jegyvásárlás nem lesz. A ZTE FC szurkolói szintén online tudnak jegyeket venni illetve a klubirodában is kaphatóak már a jegyek. Szurkolói kártya csak online vásárlás esetén kötelező, személyes jegyvásárlásnál a törvényben előírt alapadatok (név, születési hely és idő) megadása szükséges. Mivel kiemelt mérkőzésről van szó, a bejáratoknál minden esetben összevetik a kollégák a személyes adatokat a jegyen szereplő adatokkal, azon személyek kiszűrése miatt, akik nem feltétlenül azért érkeznek, hogy a csapatokat buzdítsák... Mindez azt is jelenti, hogy a beléptetés várhatóan lényegesen lassabb lesz.

  Bár már 3 éve folyamatosan kérjük, sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy nagyon kevesen élnek az elővétel lehetőségével, pedig ezt mindig biztosítjuk a mérkőzések előtt. A szombati meccsre is már kaphatók a jegyek, pénteken pedig 9-től 17 óráig, szombaton pedig 9 órától a főpénztár is nyitva lesz. Azt tudom mondani, hogy a mérkőzésre mindenki be fog jutni, viszont aki az utolsó 15-20 percben érkezik, annak biztosan sorba kell állnia és nem fogja látni a mérkőzést a kezdéstől. Hogy adatokat is mondjak, elővételben eddig összesen 30 hazai szurkoló vásárolt belépőjegyet... Az újpesti jegyek viszont szépen fogynak, 500-600 vendégszurkolóra biztosan számíthatunk. Továbbra is kérünk mindenkit, hogy belépőjegyét elővételben vásárolja meg, ezzel jelentős időt spórol majd a beléptetésnél. Személyi azonosságot igazoló okmány mindenkinél legyen, ezt célszerű is előkészíteni, ezzel szintén gyorsítva a beléptetést. A szezonbérletek érvényesek a mérkőzésre! Kérünk mindenkit a pályarendszabályok betartására, sportszerű szurkolást kívánunk!  Zalaegerszeg, 2017. Február 6., 11 óra 23

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...