ZTE FC-NK Zagreb 2:3 (2:0)

  ZTE FC: Szappanos (Fadgyas) - Angyal (Rózsa R.), Króner, Forgács (Polényi), Deutsch - Bedi, Nagy T., Végh (Ágoston) - Babati (Nikitscher T.), Bobál, Ekker (Horváth L.)
  Gólszerzők: Babati, Bobál, illetve Sehc (2, az egyiket 11-esből), Matijasevic.

  Bajnoki főpróbát tartott csapatunk az NK Zagreb csapata ellen a ZTE Aréna mögötti műfüves pályán. A két csapat 15 éve találkozott utoljára, azokra a meccsekre a mai napig emlékszik mindenki, most a zágrábiak is a másodosztályban küzdenek.

  Úgy kezdtünk, ahogy az majd elvárható lesz hazai pályán, az első 20 percben beszorítottuk a vendégeket, Babati pedig remek gólt szerzett a 9. percben. Fokozatosan vették át a kezdeményezért a horvátok, de igazi helyzetig nem jutottak. A félidő végén egy nagyon szép akció után Bobál megduplázta az előnyünket. Fordulás után a Zágrás szinte teljes sort cserélt, Csató Sándor pedig az U19 csapatunk több játékosát is szerette volna megnézni a felnőttek között, Nikitscher, Horváth és Rózsa is bemutatkozhatott a patinás csapat ellen. Az összeszokottság hiánya meglátszott csapatunkon, 11-esből szépítettek, majd egy nagy védelmi hibát kihasználva egyenlítettek. Döntetlenszagú volt a mérkőzés, de Fadgyas bravúrjaira is szükség volt a végén, hogy a győztes vendégól ne szülessen meg. Az utolsó percben azonban már ő is tehetetlen volt, egy beívelés után egy fejest óriási bravúrral még hárított, de a kipattanót már nem hibázták el a vendégek.

  Tanulságos mérkőzés volt, kifejezetten jó első félidővel, amire lehet alapozni, pláne, ha a sérültjeink is végre visszatérnek a pályára. Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Február 5., 13 óra 46

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...