ZTE FC - Újpest FC Magyar Kupa mérkőzés információk

  Tisztelt ZTE FC és Újpest FC Szurkolók!

  A február 11-én, 14 órakor kezdődő ZTE FC – Újpest FC Magyar Kupa mérkőzéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk a szurkolókat:
  - Az MLSZ Minősítő Bizottságának döntése értelmében a mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú minősítést kapott
  - A mérkőzés biztosítása a ZTE FC részéről kiemelt rendezői létszámmal történik, a rendőrség munkatársai a ZTE Arénán belül és a közterületeken is kiemelt létszámmal fogják a rendezvényt biztosítani.
  - A vendégszurkolók a Keleti Tribün vendégszektorában foglalhatnak helyet
  - A ZTE Arénában a hazai szurkolók részére kizárólag a Nyugati Tribün és a Déli Tribün kerül megnyitásra.

  Belépőjegyek értékesítése
  Belépőjegyek elővételes vásárlására február 1-jén, szerdától van mód a következők szerint:

  VENDÉGSZURKOLÓK RÉSZÉRE
  - A vendégek belépőjegyeiket online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon Újpest FC és MLSZ Futballkártyával tudják kiváltani
  - Személyes elővétel a Szusza Ferenc stadion Mildenberger utcai jegypénztárában a következő időpontokban:
  február 9. csütörtök 17.00-20.00
  február 10. péntek 17.00-20.00
  - Személyes jegyvásárlás esetében klubkártya nem kötelező, de személyazonosságot igazoló okmány szükséges. (jegyvásárlás tájékoztató linkkel)
  - A vendégek részére összesen 800 jegyet a biztosít a ZTE FC, melyek egységesen 900 Ft-ba kerülnek
  - Helyszíni jegyárusítás nem lesz

  Jegyvásárlási lehetőség a Viszlay Sportban!
  1042 Budapest Árpád út 64.
  Nyitva tartás:
  H-P: 10:00-18:00
  SZ: 10:00-13:00

  HAZAI SZURKOLÓK RÉSZÉRE
  - A hazai szurkolók szintén elővételben válthatják meg belépőjegyeiket a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a klubirodában munkaidőben. Elővételes jegyvásárlásra kizárólag ZTE FC szurkolói kártyával vagy Futballkártyával van mód. A jegyárak megegyeznek az NBII-es meccsek jegyáraival.

  - Mérkőzés napján a hazai szurkolók számára a helyszíni jegyvásárlást személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatása mellett ( személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány ) biztosítjuk. A személyazonosságot igazoló dokumentumokat a jegyen szereplő adatokkal MINDEN esetben összevetik a pénztárosok és a rendezők, ezért a beléptetés várhatóan lényegesen több időt vesz igénybe.
  - A szezonbérletek a mérkőzésre érvényesek
  - Elővételes vásárlás esetén a beléptetés a sorbanállás elkerülése miatt gyorsabb lesz.

   

  Közlekedés és parkolás
  VENDÉGSZURKOLÓK
  - A vendégek a Zala Plaza mögötti vendégparkolót vehetik igénybe
  - Az Október 6. tér 11 órától 16.30-ig teljes hosszában lezárásra kerül, sem gyalog sem gépjárművel azt megközelíteni nem lehet.

  HAZAI SZURKOLÓK
  - Hazai szurkolók számára a Zala Plaza és a Sportcsarnok előtt parkolók igénybevételét javasoljuk
  - Hazai szurkolók gyalogosan a Zala Plazától és a Sportcsarnoktól a Kis utcán keresztül közelíthetik meg a stadiont, illetve a Kaszaházi út és a Belváros felől a Galamb utcán keresztül

  Kérünk mindenkit a Pályarendszabályok betartására, köszönjük szíves együttműködésüket a biztonságos lebonyolításban részt vevő rendőrökkel és vagyonőrökkel.

  Sportszerű Szurkolást Kívánunk!  Zalaegerszeg, 2017. Január 30., 13 óra 59

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...