ZTE FC - NK Maribor 1:3 (1:1)

  ZTE FC: Szappanos - Polényi, Króner, Forgács, Deutsch - Patvaros, Végh - Bedi, Jakab, Babati - Bobál
  Cserék: Fadgyas, Fujsz, Ágoston, Gottfried, Angyal, Ekker, Németh László

  NK Maribor: Obradovic - Palcic, Viler, Rajcevic, Suler - Pihler, Vrhovec, Hotic, Bohar - Ahmedi, Omoregie
  Csere: Uskokovic, Sme, Mertelj, Defendi, Sallalich, Moravac, Kabha, Stor, Ogrinec, Vrsic

  Csípős hidegben, de napsütésben és a körülményekhez képest remek időben kezdődött a mérkőzés a szlovén listavezető ellen. Babati rögtön az első percben óriási helyzetben oldalhálót lőtt, az 5. percben viszont már vezettünk: Végh kapott remek kiugratást és a kifutó kapus felett szép mozdulattal a hálóba emelt. Három perccel később újabb Babati helyzet maradt ki, az első negyedórában tehát komoly előnyre is szert tehettünk volna. A Maribor 20-25 perc után ocsúdott fel és lassan átvette a kezdeményezést, sajnos első nagy védelmi megingásunkat Omoregie kihasználta. 1:1. Az első félidő kifejezetten jó iramú mérkőzést hozott.

  Szünetben teljes sort cserélt a Maribor (akinek sportigazgatója, Zlatko Zahovic is a kispadon ült) és irányította a játékot. Stor először csak hatalmas felsőlécet lőtt, de aztán egy ajándék labdát már nem hibázott el, vezettek a vendégek. 1:2. Csató Sándor is folyamatosan cserélt, ennek is volt köszönhető többször is a pontatlanságunk. A lefújás előtt nem sokkal Sallalich beállította a végeredményt, 1:3.

  Egy jó csapattól csak tanulni lehet, reméljük a mai mérkőzésen tapasztaltakat is kamatoztatni tudjuk a későbbiekben. Holnap délután a csapat elutazik Lipótra, egyhetes edzőtáborba. Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Január 21., 19 óra 19

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...