Duna Aszfalt TVSE - ZTE FC 0:1

  Csató Sándor a mai Magyar Kupa meccsen az eddig kevesebbet játszóknak szavazott bizalmat, így a Fadgyas - Villám, Króner, Forgács, Szalkai - Hegedűs, Szakály, Jakab - Bailo, Daru, Ekker kezdőt küldte pályára.

  5. perc: Jakab szöglete után Bailo talált közelről a kapuba, 0:1!
  83. percben Babatit rúgták fel a 16-oson belül. A büntetőt Jakab fölé rúgta...

  Vége a mérkőzésnek! Bejutottunk a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé.  Zalaegerszeg, 2016. Október 26., 22 óra 57

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Újpest FC – ZTE FC 2:0 (0:0)

A 4:1-es hazai vereség után vérmes reményeink már nem lehettek a kupában a továbbjutásra, de csapatunk az első perctől kezdve mindent megtett a gólszerzés érdekében. Jakab kapufáig jutott az első játékrészben, melyben teljesen egyenrangú partnerei voltunk a hazaiaknak.
Fordulás után aztán két hibánkat is kihasználta az Újpest, ezzel el is dőlt a mérkőzés, de végig jól tartottuk magunkat egy jelenleg jobb csapat otthonában...
ZTE FC - Újpest FC 1:4 (0:2)

Nem éppen kedvező előjelekkel várta csapatunk az Újpestet, hiszen többen is sérüléssel bajlódtak, így Csató Sándornak igencsak törnie kellett a fejét az összeállításnál. De egy ZTE - Újpest mindig is rangadó marad, szerencsére ennek megfelelően rég nem látott szurkolósereg látogatott ki a ZTE Arénába. A vendégszektor megtelt és a Nyugati Tribün is több százan buzdították csapatunkat.
TOVÁBBJUTOTTUNK, Balmaz Kamilla - ZTE FC 1:2

Nagyon nagy gratuláció a csapatnak, a vasárnapi hazai vereségünk és a sérültjeink dacára a pályára lépők kitettek magukért!

Sorsolás pénteken, a 16 között már két mérkőzésen dől el a továbbjutás, a mérkőzések már jövőre lesznek!
Hajrá Zete!
Duna Aszfalt TVSE - ZTE FC 0:1

Csató Sándor a mai Magyar Kupa meccsen az eddig kevesebbet játszóknak szavazott bizalmat, így a Fadgyas - Villám, Króner, Forgács, Szalkai - Hegedűs, Szakály, Jakab - Bailo, Daru, Ekker kezdőt küldte pályára.

5. perc: Jakab szöglete után Bailo talált közelről a kapuba, 0:1!
83. percben Babatit rúgták fel a 16-oson belül. A büntetőt Jakab fölé rúgta...
Teveli Medosz SE - ZTE FC 0:9

Csató Sándor a Fadgyas - Villám, Sundas, Króner, Kretz - Szakály, Hegedűs - Ágoston, Bailo, Gottfried - Ekker kezdő 11-et küldte pályára. Csereként pedig Macher, Bobál, Horváth M, Jakab és Végh vártak bevetésre.

15.p Sundas góljával sikerült gyorsan megszereznünk a vezetést, 0:1.