Swietelsky Soproni VSE - ZTE FC 1:4 (1:3)

  ZTE FC: Szappanos - Villám, Forgács, Nagy, Deutsch - Patvaros, Kretz - Gottfried (Ágoston), Jakab (Daru), Babati - Bobál (Hegedűs)
  Cserék: Fadgyas, Hegedűs, Szakály, Daru, Sundas, Ágoston, Bailo

  2.p Kovács Gergőt állította ki a játékvezető Bobál lerántásáért az 5-ösön és a 11-est is befújta. Babati belőtte, 0:1!
  8.p Patvaros kapott sárga lapot. Most kell okosnak lenni, a Sopron mindent el fog követni hogy kiállítást vagy 11-est harcoljon ki. Feszült a hangulat a pályán...
  12.p Jakab lódult meg a bal oldalon, betört a 16-oson belülre és a hosszúba lőtt. Heinrich kapus beleért, fe kiütni már nem tudta a labdát, 0:2.
  22.p Bobál remekül passzolt a középen érkező Babatihoz, aki elhúzta a labdát a kapus mellett és a hálóba guritott, 0:3.
  32.p Egy percen belül kettőt is cserélt Supka Attila.
  38.p Erdélyi szépített, 1:3.
  41.p Fazekas rúgta meg Jakabot, ez is piros.
  49.p Villám kapott sárgát.
  61.p Jakab is besárgult. Csordogál a meccs. Helyzet nélkül, nálunk a labda, de szívósan védekezik a 8 mezőnyjátékossal játszó Sopron.
  63.p Jakab helyett Daru a pályán.
  68.p Gottfried is sárgát kapott elvileg nem engedte elvégezni a szabadrúgást.
  78.p Daru is sárgát kapott labdaelrúgásért.
  84.p Kettős csere nálunk. Gottfried helyett Ágoston Donát először lép pályára az NBII-ben csapatunkban illetve Bobál helyett Hegedűs.
  92.p Babati 17m-es szabadrúgást csavart a kapuba, 1:4.

  Az első percek eseményei az egész mérkőzésre rányomták bélyegüket, a Sopron teljesen megzavarodva hamar 3 gólos hátrányba került. Szépíteni ugyan sikerült, de az újabb kiállítás eldöntötte a meccset.
  Szünet után nem erőlködtünk a hazaiak meg képtelenek voltak a kapunkig eljutni. A cserék és a sárga lapok jelentették az eseményeket és a végén Babati szabadrúgása.
  Jól kihasználtuk az emberelônyöket és fontos 3 pontot szereztünk. Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2016. Október 16., 20 óra 45

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Vác FC - ZTE FC 0:0

Küzdelmes mérkőzésen a döntetlen végeredmény ellenére csapatunk két óriási kimaradt helyzetével közelebb állt a győzelemhez. Ezúttal meg is érdemelték volna a fiúk, mert végig győzelemre játszottak, míg az ellenfelünk a szórványos kontra támadásokra várt. 

Csapatunkban újabb saját nevelésű játékosunk debütált a mérkőzésen, a holnapután 17 éves Szabó Patrik először lépett pályára kék-fehér mezben. Gratulálunk! Hajrá ZTE!
ZTE FC - Aqvitál Csákvár FC 3:2

"Izgalmassá tettük"
A mérkőzés kétharmad részében az történt, amit Mi akartunk, domináltunk, vezettünk két góllal, megmutattuk, hogy melyik a jobb csapat. Azután az utolsó tíz percben megint jött a szokásos rövidzárlat és pár perc alatt mindent tönkre tettünk, amit 80 percig felépítettünk. Ezúttal azonban mégis jár a Gratuláció a Csapatnak, mert eddig a megnyert meccseket is el tudtuk veszíteni...
Cigánd SE – ZTE FC 2:4 (1:1)

Bajban lévő szimpatikus csapatot győztünk le idegenben. Minden siker segít az önbecsülésünket helyre tenni, és a jövő építésben is nagy jelentőséggel bír, hogy ilyen tartás jellemzi a csapatunkat. 

Cigánd SE: Sánta - Molnár, Raducu, Csicsvári, Szilágyi - Nicorec, Kuti, Oltean, Angyal - Varga Kevin, Popescu. Vezetőedző: Szénay Péter.
ZTE FC - SZEOL SC 1:0

Keserves kis győzelem volt, de legalább győzelem és ugye pont ez az egyik, amit a csapatunknak meg kell tanulnia: NYERNI!

ZTE FC: Szappanos – Króner, Kovács (Angyal, 75.), Forgács, Polényi, Deutsch – Szatmári, Nagy T. (Oláh, 64.), Kretz (Bedi, 10.) – Babati, Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor
Békéscsabai Előre 1912-ZTE FC 0:2 (0:1)

"Kétarcú, szégyenteljes"!
Igen ezek is Mi voltunk, Mi vagyunk, de azok is akik újra és újra felállnak, játszanak jó meccseket és győznek le komoly ellenfeleket. Ezért hiszek ebben a fiatal társaságban, hiszem, hogy ők lehetnek az alapja egy nemesebb célokért küzdő csapatnak a jövőben.
A Békéscsaba elleni mérkőzésen a játék minden elemében...
ZTE FC - Swietelsky-Soproni VSE 0:1 (0:1)

Ágoston Zoltán: - Szégyellem magam a játékosok és a produktumban minden résztvevő helyett. Leginkább azon szurkolóink előtt, akik az eredménytelenség ellenére, próbálnak segíteni, a szurkolásukkal adtak egy esélyt a csapatnak. Mindig a bajban ismerszik meg, hogy kire lehet számítani, ha másra nem talán erre tudjuk használni ezt az időszakot, hiszen a hátra lévő mérkőzések mellett, ma már a legfontosabb, hogy...
Kisvárda Master Good - ZTE FC 3:0

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Fodor F., Papucsek, Vári B. – Horváth A., Lucas – Gosztonyi (Szabó P., 79.), Oláh G., Cseri T. (Délczeg, 89.), – Rajczi (Horváth Z., 83.). Szakmai igazgató: Révész Attila
ZTE FC: Szappanos – Angyal Zs. (Szatmári I., 76.), Króner, Polényi G., Forgács, Oláh B. (Kovács G., 83.) – Nagy T., Végh G. (Kretz, 66.), Bedi – Paudits, Bobál G. Vezetőedző: Csató Sándor...