ZTE FC - Kisvárda Master Good 0:3 ( 0:3 )

  ZTE FC: Szappanos - Króner, Nagy, Forgács, Deutsch - Szakály, Patvaros - Végh (Gottfried), Kretz, Jakab (Babati) - Daru (Bobál)

  Igazi NBII-es rangadóra készültünk ma a ZTE Arénában, egy olyan csapat látogatott hozzánk, akik 4 mérkőzés óta nem kaptak gólt... A jó védekezést ma is igazolták, sajnos ehhez kellett az is, hogy nagyon tompán, átütőerő nélkül játsszunk. A labdabirtoklás nem minden, hiába voltunk ebben mindkét félidőben jobbak, a helyzeteit kegyetlenül és racionálisan kihasználó Kisvárda már a félidőben három góllal vezetett. Ráadásul úgy, hogy tulajdonképpen Szappanosnak védenie sem kellett, ami persze azt is jelenti, hogy sakk-matt helyzetbe hozták a támadók. Sajnos néha fejetlenül mentünk előre és labdavesztésnél nehezen rendeződtünk hátul és ezt a gyors kisvárdai játékos megbüntették. A második félidőben sem változott sok minden, mentünk előre, de igazán helyzetbe nem kerültünk. A végén volt alkalmunk szépíteni, de nem sikerült. Egy jó csapat ellen játszottunk és a mai teljesítmény alapján teljesen megérdemelten nyert a Kisvárda.

  Tanulni kell a vereségből és rendezni a sorokat. Két hét van erre, legközelebb október 16-án, Sopronban játszunk bajnokit. Hajrá ZTE!



  Zalaegerszeg, 2016. Október 2., 17 óra 10





  Megosztás a Facebook-on





  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.







AKTUÁLIS HÍREK

Vác FC - ZTE FC 0:0

Küzdelmes mérkőzésen a döntetlen végeredmény ellenére csapatunk két óriási kimaradt helyzetével közelebb állt a győzelemhez. Ezúttal meg is érdemelték volna a fiúk, mert végig győzelemre játszottak, míg az ellenfelünk a szórványos kontra támadásokra várt. 

Csapatunkban újabb saját nevelésű játékosunk debütált a mérkőzésen, a holnapután 17 éves Szabó Patrik először lépett pályára kék-fehér mezben. Gratulálunk! Hajrá ZTE!




ZTE FC - Aqvitál Csákvár FC 3:2

"Izgalmassá tettük"
A mérkőzés kétharmad részében az történt, amit Mi akartunk, domináltunk, vezettünk két góllal, megmutattuk, hogy melyik a jobb csapat. Azután az utolsó tíz percben megint jött a szokásos rövidzárlat és pár perc alatt mindent tönkre tettünk, amit 80 percig felépítettünk. Ezúttal azonban mégis jár a Gratuláció a Csapatnak, mert eddig a megnyert meccseket is el tudtuk veszíteni...




Cigánd SE – ZTE FC 2:4 (1:1)

Bajban lévő szimpatikus csapatot győztünk le idegenben. Minden siker segít az önbecsülésünket helyre tenni, és a jövő építésben is nagy jelentőséggel bír, hogy ilyen tartás jellemzi a csapatunkat. 

Cigánd SE: Sánta - Molnár, Raducu, Csicsvári, Szilágyi - Nicorec, Kuti, Oltean, Angyal - Varga Kevin, Popescu. Vezetőedző: Szénay Péter.




ZTE FC - SZEOL SC 1:0

Keserves kis győzelem volt, de legalább győzelem és ugye pont ez az egyik, amit a csapatunknak meg kell tanulnia: NYERNI!

ZTE FC: Szappanos – Króner, Kovács (Angyal, 75.), Forgács, Polényi, Deutsch – Szatmári, Nagy T. (Oláh, 64.), Kretz (Bedi, 10.) – Babati, Bobál. Vezetőedző: Csató Sándor




Békéscsabai Előre 1912-ZTE FC 0:2 (0:1)

"Kétarcú, szégyenteljes"!
Igen ezek is Mi voltunk, Mi vagyunk, de azok is akik újra és újra felállnak, játszanak jó meccseket és győznek le komoly ellenfeleket. Ezért hiszek ebben a fiatal társaságban, hiszem, hogy ők lehetnek az alapja egy nemesebb célokért küzdő csapatnak a jövőben.
A Békéscsaba elleni mérkőzésen a játék minden elemében...




ZTE FC - Swietelsky-Soproni VSE 0:1 (0:1)

Ágoston Zoltán: - Szégyellem magam a játékosok és a produktumban minden résztvevő helyett. Leginkább azon szurkolóink előtt, akik az eredménytelenség ellenére, próbálnak segíteni, a szurkolásukkal adtak egy esélyt a csapatnak. Mindig a bajban ismerszik meg, hogy kire lehet számítani, ha másra nem talán erre tudjuk használni ezt az időszakot, hiszen a hátra lévő mérkőzések mellett, ma már a legfontosabb, hogy...




Kisvárda Master Good - ZTE FC 3:0

Kisvárda: Ivancsics A. – Talabér, Fodor F., Papucsek, Vári B. – Horváth A., Lucas – Gosztonyi (Szabó P., 79.), Oláh G., Cseri T. (Délczeg, 89.), – Rajczi (Horváth Z., 83.). Szakmai igazgató: Révész Attila
ZTE FC: Szappanos – Angyal Zs. (Szatmári I., 76.), Króner, Polényi G., Forgács, Oláh B. (Kovács G., 83.) – Nagy T., Végh G. (Kretz, 66.), Bedi – Paudits, Bobál G. Vezetőedző: Csató Sándor...