Utánpótlás korosztályaink szereplése, edzői értékelés IX. rész

  U16 - Bozsik József edző

  Bozsik József (vezetőedző): - Az U16-os korosztály mindig nagy jelentőséggel bír a klub életében, hiszen két nagyon fontos feladat is hárul a szakmai stábra. Az egyik, az iskolaváltás után integrálódó gyerekek kezelése és szoktatása a rendszerünkhöz. A másik pedig a játékosok és a csapat megfelelő felkészítése a következő szezonra, ahol már az eredményesség is elvárás a gyerekekkel szemben.
  Ennek megfelelően természetesen voltak változások a keretben, de az év végére azt tudom mondani, hogy egy jó magra építhet a jövő évi U17-es edző. Sokat léptek előre a játékosok mind egyénileg, mind csapat szinten. A szezon végére sikerült szinte minden csapat ellen mezőnyfölényben játszanunk, ami bizakodásra adhat okot. Ez sok esetben eredményességgel is párosult, főleg ahogy haladtunk előre a bajnokságban, azonban ezen a téren maradt hiányérzetem. Összességében azt gondolom, minden esélye megvan a csapatnak a következő szezonban egy jó eredmény elérésére!
  Kiemelkedő eredménynek tartom és büszkeséggel tölt el, hogy hosszú idő után két játékosunk is címeres mezt ölthetett és sikerült a teljesítményükkel megragadniuk a szűk keretben! Ezúton is gratulálok nekik!
  Sok sikert és kitartást kívánok mind a szakmai stáb tagjainak, mind a játékosoknak a következő szezonra, és köszönöm nekik az idei évet! Sokat tanultam mindenkitől. Öröm volt látni, ahogy napról napra fejlődnek a gyerekek és azt a motiváltságot és hozzáértést, amivel a szakmai stáb tagjai dolgoztak. Maradjon mindenki fejlődése töretlen!

  Sámson Zoltán (másodedző): - Mivel edzőként eddig csak a futsal közegben tevékenykedtem, mondhatni új volt számomra a nagypályás edzősködés, de úgy gondolom, hogy a játékos előéletemből hoztam pár dolgot, amit tudtam hasznosítani. Bozsik József kollégám mellett rengeteget fejlődtem mind edzésvezetés, mind "meccselések"-ben. Amikor átvettük ezt a korosztályt látszott, hogy van még min dolgozni, de egy edzőt az motivál, ha a befektetett munkán látja, hogy minőségben is megtérül és ez a gyerekeknél az első félév után láthatóan elindult. Eljutottunk arra a szintre, hogy labdakihozatalban és labdatartásban is magabiztosak lettünk és dominálni tudtunk a legtöbb csapat ellen. Remélem jövőre ez a mutatott játék már eredményességgel is párosul! Sok sikert kívánok a játékosoknak és kívánom, hogy mindenki megtalálja a célját, amit a futballban el akar érni!

  Szakmai stáb: Bozsik József, Sámson Zoltán, Vlaszák Géza, Bardi Gábor, Gáspár László, Hencz Gábor, Póka Tamás

  Jelenlegi keret: Kemes Krisztián, Csirke Sándor, Baján Benjamin, Czuczi Péter, Pődör Regő, Szép Gergely, Körmendi Kevin, Németh Kornél, Czene Mátyás, Németh Álmos, Fadgyas Roland, Szökrönyös Zoltán, Papp László, Tóth Roland, Dan Gergő, Godena Gergő, Héhn Ferenc, Aczél Ákos
  Pályára lépett még: Dan Dávid, Kiss Bence, Sebestyén Lóránt, Nagy Richárd, Belső Marcell, Fekete Dániel, Hegedűs Olivér (mind U15), Acél Viktor, Németh Erik és Szabó Patrik (az U17-es csapattal készültek), Tebele Dániel, Horváth Bence, Kiglics Adrián (szezon közben távoztak)  Zalaegerszeg, 2016. Június 24., 9 óra 18

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...