Utánpótlás korosztályaink szereplése, edzői értékelés III. rész

  Előkészítő korosztályok, U10 - Bagó Gábor edző


  2006.01.01 után születettek

  A 2006-os korosztályban az edzések kezdeténél a magas létszám miatt ketté kellett venni a csapatot, így lett "a" és "b" csapat is. 17 fő maradt az "a" keretben, akikkel egész évben együtt dolgoztunk. Környező városokból, falvakból is járnak be hozzánk gyerekek, így köszönetet szeretnék mondani azoknak a szülőknek, akik hétről hétre hozzák be őket az edzésekre.

  Heti 3 edzéssel készültünk a 2015-16-os Bozsik Tornákra, edzőmérkőzésekre illetve télen, a több helyen megszervezett teremtornákra. Gyerekek a fent említett megyei Bozsik Tornákon szerepeltek, ahol 2005-ös születésű játékosokkal mérkőztek meg kéthetente. Ellenfeleink voltak a Nagykanizsa, Hévíz, Keszthely, Zalaszentgrót és Lenti csapatai. Úgy érzem a játékosaink felvették a versenyt a 2005-ös Zala-megyei csapatok ellen sőt. A Bozsik Torna szünete alatt több tornán vettünk részt külföldön és belföldön is. Többször is megmérkőztünk a Szombathelyi Haladás ellen, akitől a tavaly nyári edzőmérkőzésen kikaptunk 12:6-ra. Azóta 3 alkalommal legyőztük őket illetve egyszer döntetlent értünk el, tehát véleményem szerint sokat fejlődtek a gyerekek, mint technikailag, gondolkodásban, mint pedig gyorsaságban. Több tornáról éremmel és különdíjakkal tértünk haza, ami külön öröm volt számomra. Nagy létszámra való tekintettel mindig forgattam a gyerekeket, hiszen mindenki megérdemelte ebben a korosztályban, hogy szerepeljen egyes tornákon. A korosztályos edzéseken kívül részt vettek atlétikai képzésben, télen birkózó edzéseken, a tavaszi szezonban pedig heti 1 alkalommal coerver edzéseken. Folyamatos tesztelés alatt vannak a gyerekek és eme számokon is látni lehet a folyamatos fejlődésük.

  Bízom benne, hogy ugyanolyan komolyan veszik a srácok az edzéseket a következő években is, hiszen több tehetséges játékos is van ebben a korosztályban, akiknek kimondott célja, hogy LABDARÚGÓ legyen! Én nagyon megszerettem őket, és remélem, hogy hozzá tudtam járulni a fejlődésükhöz, illetve remélem sikerült átadnom a végtelen alázatot a labdarúgás iránt.

  További sok sikert kívánok Nekik! Követni fogom a pályafutásukat!  Zalaegerszeg, 2016. Június 14., 10 óra 58

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

A szezonzáró mérkőzésünk következik

Vasárnap 18 órakor utolsó hazai mérkőzésünk következik, a kiesés elöl menekülő Kozármislenyt fogadjuk a ZTE Arénában. Csapatunk a 7. helynél feljebb már nem tud lépni a tabellán (lejjebb meg nem akarunk csúszni), a vendégek pedig csak győzelem esetén biztosíthatják be NBII-es tagságukat, így minden bizonnyal nagyon küzdelmes mérkőzésre van kilátás...

 
2005-ös tornagyőzelem

Tegnap, Szombathelyen,az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Danone Focikupán vett rész a 2005-ös korosztályunk. A Danone Nations Cup egy nemzetközi gyermek labdarúgó torna, amelynek regionális elődöntőit rendezték Szombathelyen 8 csapat részvételével. A tornagyőztes csapat bejut a június 10-ei budapesti országos döntőbe, melynek győztese részt vehet az októberben New Jersey-ben megrendezésre kerülő nemzetközi döntőjében.
15 éve...

Napra pontosan 15 éve, hogy az FTC elleni 1:1-es döntetlennel a ZTE FC története eddigi legnagyobb sikerét elérve, bajnoki címet szerzett.

A Bozsik Péter irányította csapat:
Kapusok: Bardi Gábor, Turi Géza
Hátvédek: Csóka Zsolt, Kocsárdi Gergely, Radoslav Král, Szamosi Tamás, Udvari Tamás, Urbán Flórián...
Bajnok az U14-es csapatunk

A mai Lurkó FC elleni győzelem után biztossá vált, hogy csapatunk megnyerte az U14-es NBII-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. Kovács Tamás legénysége a feljutásért játszik júniusban a csoportelsőkkel kuparendszerben (az első kettő jut fel).

Amennyiben a csapat kivívja a feljutást, úgy a korábban már bajnok - Fujsz Ferenc vezette - U15-ös korosztályt is viszi magával az első osztályba. Mindent bele fiúk, gratulálunk mindkét csapatnak.
Újabb fiatal kapott profi szerződést

- Újabb ZTE tehetség kapott profi szerződést klubunktól - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató. - Horváth Leonárd 3 éves szerződést kötött és amennyiben fejlődése töretlen lesz, úgy hamarosan a felnőtt keretben is számításba jöhet, hiszen 1999-es születésű és a kötelező fiatalszabálynak is "bőven" megfelel.

Sok sikert kívánunk neki! Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

U19: Grosics Akadémia – ZTE FC 1:0
ZTE FC: Kemes - Meidl, Horváth M., Rózsa, Kovács B. (Péntek 77') - Németh P., Szí-Péter (Koltai ,71') Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Horváth L. 67')
Gl.: Kriska 69'
Bozsik József: - Azt kaptuk az ellenféltől amire számítottunk, megtettek mindent, hogy elrontsák a játékunkat és elsősorban a kontrákra és a felívelt labdákra építettek...
Utánpótlás hétvége

U19: ZTE FC - Békéscsaba 5-2 (2-1)
ZTE FC: Tóth K. - Jóna B. (Meidl 80',) Horváth M., Rózsa, Péntek (Kovács B. 46') - Németh E., Szí-Péter, Szabó P. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös (Koltai 70')
Gl.: Horváth D. (2), Szí-Péter, Németh E., Vass Gy.
Cserék: Macher, Görbe, Horváth L.

Bozsik József: Magabiztosan, jól futballoztunk a második helyezett...