Prukner László az új vezetőedző

  A ZTE FC klubvezetése a mai napon minden - korábban még nyitott - kérdésben megegyezett Prukner Lászlóval, így a jövőben ő irányítja a csapat szakmai munkáját.

  A szakember szerződésének aláírására hétfőn kerül sor, így hivatalosan attól az időponttól tekinthető a ZTE FC vezetőedzőjének.

  A szakmai stáb összetételéről a héten születik döntés.
  Hajrá ZTE!


  Prukner László először a Kaposvári Rákóczi edzője volt 2003-tól, a vezetésével jutott fel a Somogy megyei csapat az első osztályba. 6 éven át stabilan az NBI-ben tartotta a kaposvári együttest, 179 első osztályú mérkőzésen ülve a kispadon. A 2000-es évek egyik olyan edzője volt, aki hosszú évekig ugyanazon csapatnál dolgozhatott. Edzősködése mellett a kaposvári Táncsics Mihály Gimnázium testnevelőtanára is volt.

  2010. június 2-án 2+1 éves szerződést írt alá a Ferencvárosi TC csapatával, így annak vezetőedzője lett. Segítője Csató Sándor, majd Nagy Tamás volt. Nevéhez fűződik a tavalyi nagy sorozat, végül az előkelő 3. helyre hozta be a csapatot és kiharcolta a nemzetközi kupában való indulást. A Fradi idei rossz szezonkezdete miatt két hete felajánlotta a lemondását, amit Kubatov Gábor el is fogadott.

  Zalaegerszeg, 2011. Szeptember 1., 10 óra 30

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.

  Csakazte
  2011-09-05 08:15:39


  Homar-mihaly: a kommentjeimet max te tekinted ismerkedesnek, amit meg velemenykent leirtal az nem volt tobb egy hanyasnal. Igazi szegyene vagy a klubnak.
  U.i.: orulnek ha mellozned az anyazast, mielott letepnem az arcocskadat.  Tigrincs22
  2011-09-02 11:21:33


  Az igazolások nem rosszak,bár ez a Molnár Balázs sztori eléggé vicces,remélem csak utánpótlás edzőnek igazoltuk vissza!Viszont a Vidinél szabad listára tett Lipták Zoltán még elférne a védelemben!Jó felépítésű,technikás,labdabiztos játékos.Szerintem hasznára lenne a csapatnak!!!
  misike85
  2011-09-02 08:55:10


  Már kinyilvánitottam a véleményem,ha nem ismerkedni járnál ide akkor azt is elolvasnád...  csakazte
  2011-09-02 08:38:48


  Jol van homar-mihaly, legyen neked igazad, te nyertel. Amugy esetleg az edzokerdeshez is hozza tudsz szolni erdemben? Az ujonan erkezett jatekosokrol van velemenyed? vagy csak azert jarsz ide hogy egesd magad?  1920
  2011-09-01 21:25:45


  Bajnokok leszünk!  trey
  2011-09-01 21:04:41


  JÉZUSMÁRIASZENTJÓZSEFKERESZTELŐSZENTJÁNOS mi folyik ezen a cseten?

  Bran! Nagyon szépen köszi az infót, eléggé le vagyok maradva. Azért ha mégis akadna közben valahol egy hely érdekelne, mert nem tudom meg lesz-e arra a diákom. Köszönöm a segítséget!  misike85
  2011-09-01 20:44:41


  Akkor te mi vagy fiam?Ülj le 1-es,változtass nevet csakazanal-ra,és ne háritsd rám a ferde hajlamaidat  csakazte
  2011-09-01 20:38:41


  Misike: Az hogy te minek a levet ittad a kekosztrigaban az a te maganugyed. Az hogy bunko vagy az is a maganugyed, de legalabb minket ne farassz vele:)  misike85
  2011-09-01 20:17:21


  volt rá 7 fordulójuk,de sajna nem győztek,meg,és ha neked ennyi idő nem elég rá akkor te ne a homokozóba menj lábast huzogatni,hanem a kékosztrigába szivkodni,mert amikor te még csak azt mondtad,hogy tyőlő,én már a levét ittam :D  Bran
  2011-09-01 19:58:28


  trey!
  Zala Volán járat indul Zalaegerszegre a meccs után Népliget autóbusz állomásról 21:00 és 23:00 órakor.  trey
  2011-09-01 18:35:52


  Sziasztok! Fuvar kéne haza Zalaegerszegre az Üllőiről. Nyílván beleugrom a benzinbe. Én lennék meg egy nem túl nagy utazótáska. Előre is köszöntem szépen. Írjatok aztán dobom a számomat.

  MINDÖRÖKKÉ ZTE!!!  kenő
  2011-09-01 18:31:58


  misike85!Téged a szavaid jellemeznek! menj a homokozóba és húzd a piros lábost.Addig ne ítéljetek, míg nem láttuk a csapatot játszani.Esélyt kell adni Neki is.  guszti
  2011-09-01 16:49:02


  Én örülök, hogy a Prukner tanár Úr lett az edző, legalább 1 kis Pedagógiát visz a csapatba.
  De azért arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy Őnála ki lesz a keretben.
  És remélem nálunk nem fogja erőltetni a 3-5-2 -es hadrendet.  misike85
  2011-09-01 16:05:36


  kenő te meg ezzel a névvel....pfff  Thompy
  2011-09-01 15:38:50


  Mint ahogy írtam a másik hírnél, az igazolásoknak örülök, egyet értek azokkal a véleményekkel, hogy végre MAGYAROK, és végre értékelhető, ismert igazolások. Az edző személyével kapcsolatban pedig nem változott a véleményem! Ez is csak magyarországon történhet meg, hogy feláll a két pontos fraditól és leül az egy pontos ZTE-hez! Kár, hogy edzők terén nincs akkora mozgás, mint játékosok terén, még szerencse, hogy nem helyet cseréltek a Csankkal! Színpatikus, jól induló karierű edző volt, aztán odakerült a Fradihoz, nagyképű, képmutató, és okoskodó lett! Most itt felrakja a ZTE sálat, aztán itt lesz fun szurkoló?! Vagy itt ez nem annyira menő?! Ettől eltekintve kívánom, hogy igazolják az eredmények! Végre kivihetem a párom egy győztes meccsre idén?!  Torpedo
  2011-09-01 15:15:54


  Antal36!
  Ok értem! De Győrben sokszor bekket játszott,meg szélsőt valóban..  Antal36
  2011-09-01 15:11:18


  Ceolin csatár és jobbszélső.  Antal36
  2011-09-01 15:10:49


  Belső védő úgyis kell, akkor Liptákot hozzuk el. Szabadon igazolható. Szerintem meg ilyen csapat lehetne, sérüléseket is beleszámolva.
  Jahic-Turcsik, Kovács G., Lipták, Hidvégi-Szakály, Máté, Kamber, Balázs-Meye, Tököli.

  Ezekután max. szabadon igazolható jöhet.  Torpedo
  2011-09-01 15:08:49


  Jah és Ceolin sem csatár úgy tudom  Torpedo
  2011-09-01 15:06:58


  tofere!

  Kezdjük azzal,hogy Ceolin kikosarazott minket! A 2 spanyol még sehol sincs,egyáltalán nem biztos,hogy jönnek!Ráadásul mindkettő középpályás és egyik sem védő!
  És tuti,hogy 4-3-3 ban sem fogunk játszani!
  De nem rossz felállás! :D  1 2

AKTUÁLIS HÍREK

Hajdu és Nánási újra kék-fehérben!
Nagy Ferenc tegnap elmondta, hogy kétéves szerződést írtak alá Hajdu Norberttel, aki játszott már a ZTE-ben, legutóbb pedig a nemzetközi kupaszereplést kiharcoló Honvéd labdarúgója volt, és sokáig a gárda csapatkapitányaként is tevékenykedett. Nánási Balázs is visszatért, ő három évre írt alá. A magas középső védő Nyíregyházán futballozott. Közel állunk a megegyezéshez Simonfalvi Gáborral, Waltner Róberttel és egyeztetünk a volt Haladás-futballistával Sipos Norberttel is.


Mészáros Ferenc: - Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk
- Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Preisinger Sanyival jól ismerjük egymást, biztosra veszem, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni - nyilatkozta Mészáros Ferenc.
- Régebben is rendre megtaláltak a nehéz feladatok, most is ugyanez a helyzet. Közösen dolgozunk, már sok mindent megbeszéltünk, de az apró részleteket még tisztázzuk. A szakmai munka napi koordinálása a kollégám feladata lesz, hiszen ő a vezetőedző.


Sajtótájékoztató a ZTE FC klubházában
Ezekben a pillanatokban is tart a ZTE FC sajtótájékoztatója a klubházban. A szakmai vezetésben struktúraváltásra kerül sor, hiszen szakmai igazgató kerül kinevezésre Mészáros Ferenc személyében. Az ő feladata többek között a játékospolitika irányítása lesz. A csapat közvetlen szakmai irányítását Preisinger Sándor vezetőedző fogja végezni.

A szakmai stábban további változások várhatóak még. Az új szakmai igazgató és a vezetőedző is egyetértett abban, hogy mindenképpen olyan játékosokat szeretnének igazolni, akik mentálisan erősek és akarják a feljutást. A szakmai stáb 2+2 éves szerződést kötött, cél az NBI-be visszakerülés.


Nagy Ferenc: - Nem várhatunk tovább edzőügyben
- Az elmúlt hetekben zajlottak befektetői tárgyalásaink, van olyan cég, amellyel a megállapodás küszöbére értünk, ám ez eddig nem történt meg - adott helyzetjelentést Nagy Ferenc.
- Részükről felmerült a kérés, hogy az edző személyét illetően nekik is legyen ebbe beleszólásuk. Ám miután szerződéskötés a mai napig nem valósult meg, így a klub nem várhat tovább edzőügyben. Szándékom szerint még a héten, de legkésőbb keddig megnevezzük a csapat új szakvezetőjét. Két, a szakmában ismert jelöltünk van a posztra.


A X. Baráti Kör Kupának is nagy sikere volt
A hétvégén került megrendezésre tizedik szurkolói foci tornánk a ZTFBK szervezésében.

Már délelőttől kezdve színvonalas és izgalmas mérkőzések zajlottak mind a két pályán. A csoport meccsek végeztével az Új Generáció és a Pápai Fradisták csapatai mögött mindkét csoportból egerszegi alakulat lépett tovább a második helyen, mégpedig az Armada és az Ultras Zalaegerszeg együttesei.


Nagy Ferenc: - A felkészülés kezdetére meglesz az új edző
- Az biztos, hogy a jövőben tőkeerősebb, biztonságosabb anyagi háttérre lesz szükség - kezdte évértékelését Nagy Ferenc.
- Ez ügyben folynak a tárgyalások, bízom benne, hogy eredményre is vezetnek. Az is elképzelhető, hogy több befektető érkezik azonos időben a ZTE-hez. Remélem, elképzeléseink június során valósággá válnak. Az anyagi háttét megteremtésében az önkormányzat szerepvállalása nélkülözhetetlen, már csak azért is, mert a csapat nevében is ott van, hogy Zalaegerszeg. Tisztázni szeretnénk a város vezetésével...


Olvasóink szerint a támadóposzton kell erősítenünk
Honlapunk olvasóinak többsége csapatunk támadó alakzatát erősítené meg - amivel egyet kell értenünk, hiszen kevés gólt szerezve kiestünk az NBI-ből. 25%-uk a védelemben eszközölne változtatást, ami szintén nem meglepő, hiszen meccsenkénti átlagban több mint két gólt kaptunk a szezonban...

21% a közzéppályára igazolna, míg 13% új edzőt hozna (ez a kérdés már eldőlt). És ami szintén nem meglepetés, az hogy csupán pár százalék gondolja, hogy csapatunknál kapuskérdés van... Jahic bravúrosan védett, pontokat köszönhetünk neki!