Elkészült a Ligakupa sorsolása

  Az MLSZ versenybizottsága elkészítette a 2009-2010-es Ligakupa sorsolását. A 12 élvonalbeli csapatot (a nemzetközi porondon érdekelt Debrecen, Újpest, Haladás és Honvéd csak februárban, a középdöntők során kapcsolódik be) két csoportra osztották, mindkettőből az első két helyezett jut tovább. Az A-csoportba a Kecskemét, az MTK, a DVTK, a Vasas, a Nyíregyháza és a Ferencváros, a B-be pedig a Paks, a Győr, a ZTE, a Fehérvár, a Kaposvár és a Lombard került.

  A csoportmérkőzések július 22-én kezdődnek, s az év végéig tartanak, a középdöntők - amelyekbe már a négy kupacsapat is bekapcsolódik - februárban veszik kezdetüket.

  A Ligakupa első fordulójának párosításai (július 22., szerda):
  - Kecskemét - Ferencváros
  - MTK- Nyíregyháza
  - DVTK - Vasas
  - Paks - Új Lombard
  - Győr - Kaposvár
  - ZTE - Fehérvár

  Capatunk sorsolása:
  - ZTE FC- FC Fehérvár
  - Lombard-Pápa - ZTE FC
  - Győri ETO - ZTE FC
  - ZTE FC - Paksi FC
  - Kaposvári Rákóczi - ZTE FC
  - FC Fehérvár - ZTE FC
  - ZTE FC - Lombard-Pápa
  - ZTE FC - Győri ETO
  - Paksi FC - ZTE FC
  - ZTE FC - Kaposvári Rákóczi

  Zalaegerszeg, 2009. Július 7., 19 óra 30

  Megosztás a Facebook-on

AKTUÁLIS HÍREK

Szommer Ferenc és a fiatal Major Máté is kezdő lesz
Ma 18 órai kezdettel NBII-es csapatunk Budaörsön szerepel a befejező, utolsó fordulóban.
Bán István nem számíthat az első csapat keretéből senkire, így a fiatal játékosoknak ad bizonyítási lehetőséget. Kapusposzton Szommer Ferenc kap bizalmat, a védelemben pedig a fiatal Major Máté mutathatja meg tehetségét.
A kispadon is - Pétert és Ságit leszámítva - csupa ifista várja a bemutatkozást, hiszen Horváth, Sifter és Vörös még nem léptek pályára a második vonalban.


Bán István: - Fiatal csapattal szeretnénk becsülettel helytállni
- Az első keret játékosaira a mai, utolsó mérkőzésen már nem támaszkodhatok, a fiataljaim elfogytak, így az ifiben nem játszókkal fogom feltölteni a csapatot - nyilatkozta a Budaörs elleni kirándulás előtt Bán István.
- Sajnos a legutóbbi, Honvéd II elleni hazai botlással az utolsó esélyünket is elveszítettük, hogy megőrizzük NBII-es tagságunkat, így ma tét nélkül, felszabadultan játszhatunk. Természetesen vállalom, ami az idei szereplésből mint edzőre, rám tartozik, de ehhez az utolsó meccshez szakmai szempontból nem sok közöm lesz...


Június 20-én felvételt tart a Pacsai Focisuli
A ZTE FC szakmai irányításával működő Pacsai Focisuli 2010. június 20-án, vasárnap 9 órakor felvételt tart a helyi focipályán leendő 4-8. osztályosok számára, egészéves kollégiumi bentlakással.

A lehetőségek:
- UEFA "A" és "B" licences edzők,
- teljes ellátás, 4 étkezéssel 330 Ft-ért naponta,
- naponta edzések és tanulószoba.

Érdeklődni Tóth Attilánál, a 06-70-701-1608-as telefonszámon lehet.


A selejtezőket a ZTE-Arénában játsszuk
- Jelenleg csak kisebb változtatásokra, módosításokra lesz szükség a stadionon belül, hogy hazai környezetben játsszuk le az Európa Liga selejtező(i)t - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Ha bejutunk a csoportkörbe, akkor azokat a mérkőzéseket már máshol kell megrendeznünk.

Felkészülésünket is a nemzetközi szereplésnek rendeljük alá, egyelőre két edzőmérkőzés van tervben, az ellenfelekről és a pontos időpontokról a későbbiekben tájékoztatjuk szurkolóinkat.


Vásárolj bérletet az új szezonra a tavalyi árakon!
A ZTE FC 2010-2011-es szezonjára vonatkozó bérletek a tavalyi árakon vásárolhatók meg 2010. július 9-ig!
Az akció kizárólag az éves bérletekre érvényes!

Éves bérletet vásárló szurkolóink idén is térítésmentesen tekinthetik meg a ZTE FC II mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa őszi találkozóit! Sőt! Az Európa Liga első fordulójának hazai meccsét is ingyenesen nézhetik meg!


90 éves a ZTE - bővülnek a jubileumi ajándéktárgyaink
Klubunk a 90 éves jubileum alkalmával számos ajándéktárggyal lepi meg szurkolóit. És a kínálat folyamatosan bővül!
Újdonság! 2500 Ft-ért már kapható a klub, valamint a szurkolók által tervezett mintával ellátott kötött sál!

Keresse a ajándéktárgyakat munkaidőben a ZTE klubházában (Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.) illetve a bajnoki mérkőzéseken az árusító pultoknál.
Hajrá ZTE!


Játék és szórakozás a kedvencekkel a VB alatt
A Zalaegerszegi Televízió, a Taverna étterem és a ZTE Futball Club közös rendezvényre hívja a futballszeretőket a világbajnokság alatt.

2010. június 11-től a Taverna étteremben két nagyképernyős LCD televízión lehet nyomon követni a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság eseményeit. A házigazda, tulajdonos Horváth Gergő többek között kedvező áron kínált, friss csapolt sörrel és Soproni Sör nyereményjátékkal várja az érdeklődőket, légkondicionált pincehelyiségében.