ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2017-2018 - Július

Maccabi Petah Tikva (izraeli)–ZTE FC 3–0 (1–0)


Sonnehof
ZTE: Szappanos – Króner, Koszó, Nagy T., Polényi – Végh (Kretz), Dubek, Bedi, Ekker (Horváth D.) – Babati (Balázs Zs.), Vernes (Kertész).
Gólszerző: Soumah, Avidor, Cohen (11-esből)

Festői környezetben a Honvédot és Vasast a nemzetközi kupáktól búcsúztató Beer Sheva és Beitar Jerusalem mögött 4. helyen végzett izraeli csapat ellen jól helytállt csapatunk. Az ilyen szintű ellenfél viszont kiméletlenül kihasználja, ha a koncentráció kihagy és adódó lehetőségeit kegyetlenül gólra váltja, így volt ez most is. Remek ellenfél ellen tisztességgel helytálltunk, több gólszerzési lehetőségünk adódott, ezekből a meccsekből lehet a későbbiekben profitálni. Hajrá ZTE!



0 hozzászólás

Elindult a jegyértékesítés


Ahogy tegnap jeleztük, ma délután elindult az elővételes jegyértékesítés a meccsjegy.mlsz.hu/…/57001796/ZTE-FC---WKW-ETO-FC-GYOR oldalon

Az elővételben megvásárolt jegyek kedvezményes áron kaphatók a meccs napjáig, vagyis július 31-ig.

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú minősítést kapott, ezért várhatóan lassabb beléptetésre kell számítani...



0 hozzászólás

Újabb izraeli ellenfél


Pénteken 17 órakor az izraeli élvonal legutóbbi kiírásában a 4. helyen végzett Maccabi Petah Tikva ellen játszunk.

A mérkőzés Wenizgell helyett 12 km közelebb Sonnhofen-ben kerül megrendezésre.

Hajrá ZTE!



0 hozzászólás

NK Hotiza - ZTE FC 0:1 (0:0)


ZTE FC: Szemerédi - Polényi, Króner, Forgács, Schmid Á. - Végh, Balázs, Ágoston, Horváth L. - Horváth D., Vass
Csere: Macher, Schmid M., Kertész T., Szabó M., Ekker, Bedi, Kretz

Több próbajátékossal a csapatban játszottunk ma szlovén vendéglátóinknál. Küzdelmes meccsen a csereként beállt Bedi 64. percben szerzett szabadrúgás góljával 1:0-ra győztünk.

Folytatás pénteken 17 órakor Wenigzellben, a Maccabi Petah Tikva ellen. Hajrá ZTE!



0 hozzászólás

TV-s meccsel kezdünk


Rögtön az első fordulóban képernyőre kerül csapatunk, a WKW ETO FC Győr elleni rangadó mérkőzésünk az eredeti időponthoz képest - az M4 Sport közvetítése miatt - július 31-én, hétfőn 18.30-kor kerül megrendezésre.

A mérkőzésre a belépőjegyek elővételben (kedvezményesen) holnap délutántól vásárolhatók meg a meccsjegy.mlsz.hu oldalon illetve személyesen a jövő hétfőtől, munkaidőben a ZTE FC főpénztárában...



0 hozzászólás

Tovább folyik a fejlesztés


A ZTE Aréna mögötti edzőpályáknál és a Városi Sportcentrumban is tovább folyik az infrastruktúrális fejlesztés. az IFI "C"-ben a kis műfüves pálya kap új felületet, míg a stadion mögött finisébe érkezett a többfunkciós erősítő pálya, valamint a műfüves és "ketreces" pálya közötti lelátók építése.

Így hamarosan az utánpótlás meccseket és az edzőmeccseket is kultúrált körülmények között tekinthetik meg a szurkolók. Hajrá ZTE!



0 hozzászólás

Tisztelt Szurkolóink!


Tisztelt Szurkolóink!

A mai NK Hotiza elleni mérkőzésünk a hazai csapat kérésére egy órával később, 18 órakor kerül megrendezésre Hotizán. Hajrá ZTE!



0 hozzászólás

ZTE FC - Hapoel Ironi Shomna 0:3 (0:3)


ZTE FC: Szappanos - Kretz, Koszó, Forgács, Szabó Marek - Dubek, Bedi, Nagy T., Babati - Ekker, Vernes

Csere: Szemerédi, Horváth L, Horváth D, Króner, Ágoston, Végh, Polényi, Vass, Balázs

Egy izraeli topcsapat ellen jó meccset játszottunk, a vendéglátók kíméletlenül kihasználták helyzeteiket. Hajrá ZTE!



0 hozzászólás

ZTE Öregfiúk győzelem a Sárkány Kupán!


Szombaton délelőtt klubunk Öregfiúk csapata Zalaszentgyörgyön vendégeskedett, ahol a rendezők meghívásának eleget téve részt vett a falunap keretében megrendezett Sárkány Kupán.

Játékosaink kitettek magukért és remek játékkal, veretlenül megszerezték az első helyet! Csapatunkat több "vendégjátékos" is erősítette, hiszen a volt játékosaink mellett pályára lépett Varga Tamás és Szekeres Szabolcs a ZTE FC nagy csapatának masszőre és technikai vezetője is...



0 hozzászólás

Jövő héten három edzőmérkőzés


Lassan a felkészülés finisébe érkezik csapatunk, hiszen két hét múlva a Győr elleni hazai rangadóval kezdődik a 2016/2017-es Merkantil Bank NBII-es bajnokság. Csapatunk jövő héten két izraeli Premier Ligás csapattal is megmérkőzik, közötte egy szlovén kirándulás is szerepel a programban.

Kedden 18 órakor a Graz melletti Kumbergben a Hapoel Ironi Kiryat Shmona csapatával játszunk...



0 hozzászólás

NK Nafta 1903 - ZTE FC 1:1 (1:1)


Horváth Leó góljával az első félidő derekán megszereztük a vezetést, de hamar egyenlített a Lendva. Félidőben teljes sort cseréltünk (Macher kivételével, aki a.60. percben állt be), az eredmény nem változott.

Két ex-Zetés is pályára lépett "próbázóként", Varga Róbert és Aranyos Mózes, valamint a Honvéd fiatal támadója, Tóth Barna. Velük kapcsolatban később születik döntés. Hajrá ZTE!



0 hozzászólás

NK Slaven Belupo (horvát I.) - ZTE FC 1:0 (1:0)


Zoran Spisljak: - Sokat dolgoztunk ezen a mérkőzésen és sok munkát fektettünk bele. A futball attól is szép, hogy kezd látszani a játék gerince és a hozzáállással is elégedett vagyok. Az első félidőben ha kicsivel pontosabbak vagyunk mi is lőhettünk volna gólt. A második félidőben beállt fiatalok játéka pozitív benyomást tett.

ZTE FC: Szappanos – Kretz, Forgács, Koszó, Króner – Dubek (Ágonton), Bedi – Babati (Horváth D.), Végh (Gottfried), Ekker (Horváth L.) – Balázs Zs. (Vas)



0 hozzászólás

Vernes Richárd is csapatunkban folytatja!


- Hosszas tárgyalás sorozat után a Budapest Honvéddal és a játékossal is sikerült megállapodnunk - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

A 95 NBI-es mérkőzésen 13 gólt szerző, és Ausztráliában is légióskodó 25 éves támadó 3 évre kötelezte el magát klubunkhoz. Vernes Richárd hétfőn csatlakozik keretünkhöz. Sok sikert kívánunk neki kék-fehér mezben...



0 hozzászólás

NK Drava Ptuj - ZTE FC 1:3 (0:1)


Zoran Spisljak: - A mérkőzés elérte célját, a 45-45 perces terhelésen volt a hangsúly minden játékosnak. Fegyelmezetten, szervezetten játszottunk, játékban is előbbre léptünk. Eredményesség szempontjából örülök a góloknak, már az első öt percben többször is betalálhattunk volna. Két kapufát is rúgtunk, dolgozunk tovább.

ZTE FC: Szemerédi - Kretz, Koszó, Króner, Nemes - Babati, Bedi, Dubek - Balázs Zs., Ekker, Vass



0 hozzászólás

Rangadóval kezdünk - jön az ETO


Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette a Merkantil Bank NBII sorsolását, íme a csapatunk meccsei:

07.30 ZTE FC - Győri ETO FC
08.06.Gyirmót FC - ZTE FC
08.13. Kisvárda - ZTE FC
08.19. ZTE FC - Siófok
08.23. Aqvitál Csákvár - ZTE FC...



0 hozzászólás

Újabb edzőmérkőzés holnap, új játékosok az öltözőben


- A ma délelőtti edzésre csatlakozott a kerethez a múlt héten szerződtetett Tomas Dubek és Balázs Zsolt, illetve a Diósgyőr fiatal bal hátvédje Nemes Milán. A 20 éves játékos 41 mérkőzésen játszott eddig az élvonalban, szerződtetésével kapcsolatban a héten várható végleges döntés - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató...



0 hozzászólás

ZTE FC – Amkar Perm (orosz I.) 0:2 (0:1)


A felnőtt keretből Nagy Gábor, Nagy Tamás, Patvaros Zsolt és Hegedűs Tamás sem lépett pályára sérülés miatt, az újonnan igazolt Tomas Dubek és Balázs Zsolt pedig jövő héten csatlakozik a kerethez. Több próbajátékossal és nagyon sok fiatallal ( hat húsz év alatti játékosunk is volt egyszerre a pályán ) felálló csapatunk két pontrúgásból kapta a gólokat, de végig szervezett és fegyelmezetten játszott a nagyobb játékerőt képviselő oroszok ellen...



0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004