ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2015-2016 - Július

Szurkolói információk Szigetszentmiklósról


Szurkolói információk Szigetszentmiklósról az SZTK-ERIMA tájékoztatása alapján: "Csapatunk szombaton 17:30-kor játssza első mérkőzését a 2015/16-os szezonban. A Zalaegerszeg elleni mérkőzéssel kapcsolatban alább olvashatják a praktikus információkat.
A mérkőzés napján 16.15 órakor lesz kapunyitás, ezt követően a Hazai szurkolók (hátsó kapu) és a Vendég szimpatizánsok (főpénztár, a temető irányából) külön bejáraton érkezhetnek meg a létesítménybe.

0 hozzászólás

Szurkolói ankét


Csapatunk ma este tartotta idénynyitó szurkolói ankétját a Hotel Arany Bárányban.

Az eseményen először Végh Gábor többségi tulajdonos köszöntötte a szép számú közönséget, majd vázolta az elmúlt hetek történéseit. Külön kiemelte, hogy tanultak a múltbéli hibákból, - Csank Jánossal közös döntéseket hozva - most posztokra igazoltunk tapasztalt futballistákat, akikkel kimondatlanul is elérhetjük a kitűzött céljainkat: vagyis év végén a feljutást érő helyek egyikén végezni.

0 hozzászólás

Magyar Kupa - augusztus 11-én lesz a Baja - ZTE FC


Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a két csapat megegyezése alapján a Baja - ZTE FC Magyar Kupa mérkőzés az eredetileg kiírt augusztus 12. szerda helyett augusztus 11-én, kedden 17 órakor kerül megrendezésre!

Hajrá ZTE!0 hozzászólás

Itt az ideje nyerni


Szombaton megkezdődik a 2015/2016-os Merkantil Bank NBII-es bajnokság.

Csapatunk Szigetszentmiklósra látogat az első körben, ahol nincsenek eddig nagy sikerélményeink. A kiesés óta háromszor játszottunk bajnokit a "hírhedt" műfüves pályán, mindháromszor vereséget szenvedtünk. Úgyhogy itt az idő ezen változtatni, hisszük, hogy sikerül győztesen kezdenünk, ami nagy lökést adhat a csapatnak.

0 hozzászólás

Csapatfotózás


Zajlik csapatunk hivatalos fotózása a ZTE Arénában.

Csapatfotó és egyéni portrék is készülnek, a kész képek és poszter a ZTE Aréna Magazinban lesznek láthatók az első hazai mérkőzésünkön. A kiadvány autogramkártyákat is tartalmaz majd, valamint minden játékosunk külön oldalon kerül bemutatásra.
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Szurkolói ankét csütörtökön


Klubunk 2015.július 30-án, csütörtökön 18 órakor tartja szezonnyitó szurkolói ankétját. Az ankétra az Arany Bárány Hotel, Pannónia különtermében kerül sor.

Bemutatkozik az új szakmai stáb és az új játékosok. Várunk mindenkit szeretettel.

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Kocsis Adrián Kozármislenyben


- A következő fél évet továbbra is a Kozármislenyben tölti Kocsis Adrián - tájékoztatta honlapunkat Kocsárdi Gergely klubigazgató.

Murai Márk egyenlőre próbajátékon van Dunaújvárosban, az ő sorsa a napokban dől el. A héten már bajnoki üzemmódban folyik a munka, ma egy, holnap két edzés szerepel a programban, csütörtökön és pénteken pedig már hangolódunk a bajnoki nyitányra...

0 hozzászólás

Maccabi elleni edzőmeccsünk összefoglalója a youtube-on


Utolsó felkészülési mérkőzésünk, a Maccabi Petah Tikva - ZTE FC 2:2 összefoglalója már megtalálható a ZTE FC hivatalos youtube csatornáján!

youtu.be/8KR9XkG_ZpM

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Edzés a centerpályán


A szerdai és csütörtöki mérkőzések után Csank János ma a ZTE Aréna centerpályáján vezényelte a hét utolsó edzését.

Jövő szombaton már bajnoki következik, a Szigetszentmiklós idegenben mindig kifogott rajtunk, most nem így lesz, ebben nagyon bízunk. Hétfőn egyéni és csapatfotózás is lesz, az első hazai bajnokira bővített ZTE Aréna Magazin kerül kiadásra, melyben az összes játékost külön oldalon mutatjuk be illetve lesz benne csapatposzter is.

0 hozzászólás

Maccabi Petah Tikva - ZTE FC 2:2


Utolsó felkészülési mérkőzésünkön ellenfelünk egy izraeli csapat, amely tavaly a 6. helyen végzett az élvonalban.

Csank mester a legerősebb összeállításban küldhette pályára a fiúkat: Szappanos - Simonfalvi, Fodor, Króner, Bedi - Patvaros, Szakály - Bíró, Daru , Városi - Babati
Cserék: Kovács, Forgács, Koller, Ekker, Szegleti, Horváth R. , Bailo


0 hozzászólás

Három kört játszik a női NBII mezőnye


Török Gábor, a szövetség Női Bizottságának vezetője, az MLSZ székházában tartotta a női NBII-es bajnokságra nevezett csapatok értekezletét. Ezen, ismertette a Versenybizottság korábbi döntését, amely a területi elhelyezkedés maximális figyelembe vételével alakította ki a két csoport mezőnyét.

Eszerint a Nyugati csoportban a Pécsi MFC (Szigetvár), a Pécsi VSK, a Nagykanizsa, a Zalaegerszegi TE, a Videoton FC, a DAC Unio (Győr) és a Sopron küzd majd a bajnoki érmekért, valamint a feljutás lehetőségéért.

0 hozzászólás

ZTE FC - Balatonfüred 5:0


Csank János a Szappanos - Városi, Balogh Balázs, Forgács, Kulcsár Olivér - Szakály, Koller - Szöllősi, Szegleti, Bíró - Bailo kezdőt küldte pályára a Balatonfüred elleni felkészülési mérkőzésen. A cserepadon pedig a Patvaros, Bedi, Ekker hármas várta a bevetést.

14.p Városi fejesével vezetünk, 1:0!
39.p Szakály szabadrúgásával már, 2:0!

0 hozzászólás

Magyar Kupa: Baja - ZTE FC mérkőzés az első fodulóban


Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette a Magyar Kupa első fordulójának párosítását.

A megyei csapatok ellenfelei:
- Hévíz-Szolnok,
- Schieber Pincészet SE (Baja) - ZTE FC,
- Pénzügyőr - Lenti,
- az Andráshida szabadnapos.

0 hozzászólás

Végleges sorsolás


Az MLSZ Versenybizottsága ma határozatában véglegesítette a Merkantil Bank NBII 2015/2016-os sorsolását.

Csapatunk mérkőzései:
1. forduló, 2015. augusztus 1. szombat 17.30, SZTK-ERIMA - ZTE FC
2. forduló, 2015. augusztus 8. szombat 19.00, ZTE FC - Budaörs
3. forduló, 2015. augusztus 15. szombat 19.00, Mezőkövesd Zsóry FC - ZTE FC

0 hozzászólás

NK Verzej - ZTE FC összefoglaló


Az NK Verzej - ZTE FC 0:1 felkészülési mérkőzés összefoglalója megtalálható a ZTE FC hivatalos youtube csatornáján!

youtube.com/watch?v=s0KA-7CZAis&feature=youtu.be

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Játék indul!


Egész szezonra szóló játékra invitáljuk szurkolóinkat. Elkészült a ZTE FC szurkolói pecsétgyűjtő füzete, melybe minden hazai mérkőzésünkön egy-egy, az aktuális meccsen érvényes pecsétet kapnak a kilátogatók. A szezon végén (a tavaszi utolsó hazai mérkőzést követően), a ZTE FC Családi Napján kerülnek értékes nyeremények kisorsolásra azok között, akik legalább 10 mérkőzésen részt vettek és a kitöltött pecsétgyűjtőt leadták.

A pecsétgyűjtő füzeteket természetesen térítésmentesen lehet átvenni a mai naptól a ZTE FC klubházában, a Dísz téri jegypénztárban, az Aquacity előtti információs pultnál és az Alibi Pubban.

0 hozzászólás

NK Verzej - ZTE FC 0:1


Csank János a Szappanos - Simonfalvi, Króner, Fodor, Horváth P. - Bedi, Patvaros - Bailo, Szöllősi, Babati - Horváth R. kezdőt küldte fel az NK Verzej elleni edzőmérkőzésen, a cserepadon pedig Kovács, Forgács, Murai, Szegleti, Daru, Városi, Koller, Ekker és Horváth M. vártak bevetésre.

Jól indult a mérkőzés, Babati góljával már a 7. percben sikerült megszerezni a vezetést. Aztán a nagy melegben mi domináltunk végig, ha jobban koncentrálunk nagyobb arányú is lehetett volna.

0 hozzászólás

Összefoglalók


A Sárvár FC - ZTE FC és a ZTE FC - Dinamo Zagreb II összefoglalók már megtalálhatók a ZTE FC hivatalos youtube oldalán!

youtu.be/oRsH_rv1g7w
youtu.be/YhqaPOpTWL8

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE FC - Dinamo Zagreb II 2:0


Csapatunk ma először lépett pályára hazai környezetben Csank János irányításával felkészülési mérkőzésen, az ellenfél pedig a Dinamo Zagreb II együttese volt.

ZTE FC: Kovács - Simonfalvi, Króner, Fodor, Bedi - Nagy - Koller, Szöllősi, Városi, Daru - Babati
Cserék: Szappanos, Forgács, Szakály, Szegleti, Horváth P., Horváth R., Ekker, Horváth M., Bailo, Bíró, Murai


0 hozzászólás

Női csapatunk is elkezdte a felkészülést


Ma délután női csapatunk is elkezdte a felkészülést az őszi szezonra.

Kostorják Zsolt elmondta, hogy heti 3 edzés szerepel a programban, valamint 4 edzőmeccset szeretnének játszani. A bajnokság rajtja egyelőre még kérdéses, csupán annyi biztos, hogy 14 csapat nevezett az NBII-re, így valószínűleg két 7-es csoportban folynak majd a küzdelmek.

0 hozzászólás

Közérdekű információ!


A bérletárusítás technikai okok miatt nem az irodaépületben, hanem a 9-es pénztárban folyik. A holnapi edzőmérkőzés előtt a kezdésig, 18 óráig lehet a bérleteket megvásárolni!

Megértésüket köszönjük!0 hozzászólás

Újabb érkező - Patvaros Zsolt kék-fehérben


Patvaros Zsolt a mai napon aláírta 2+1 évre szóló szerződését klubunkhoz. A 22 éves középpályás a KTE együttesétől érkezik, ahol 64 NBI-es mérkőzésen szerepelt. Korábban az U19-es és az U21-es korosztályos válogatottaknak is tagja volt.

Patvaros a múlt hét végén csatlakozott a kerethez, és szombaton Sárváron már pályára is lépett felkészülési mérkőzésen.
Hajrá Zete!

0 hozzászólás

Sárvár - ZTE FC 0:4


Csank János a Szappanos - Króner, Fodor, Bedi, Nagy - Koller, Szakály, Bailo, Simomfalvi - Babati, Daru kezdő 11-et küldte pályára Sárváron a harmadik felkészülési mérkőzésünkön.

Egymás után alakítottuk ki a helyzeteket, de csak a 28. percben sikerült Daru révén gólt szerezni, ami meg is maradt a szünetig, 0:1.
A fordulás után 11-eshez jutottak a hazaiak, amit Tóth az égbe lőtt. A félidő közepén sikerült megduplázni az előnyünket: Szegleti lőtt kapura 35 méterről, a labda pedig a sárvári kapus keze mellett megpattanva a hálóban kötött ki, 0:2.

0 hozzászólás

Sorsolás - idegenben kezdünk


Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette a Merkantil Bank Liga NBII tervezett programját. Pontos időpontok jövő héten lesznek.

1. forduló, augusztus 1. : SZTK-Erima - ZTE FC
2. forduló, augusztus 8.: ZTE FC - Budaörs
3. forduló, augusztus 15.: Mezőkövesd - ZTE FC
4. forduló, augusztus 22.: ZTE FC - Dunaújváros
5. forduló, augusztus 29.: Vác FC - ZTE FC
6. forduló, szeptember 12.: ZTE FC - Balmaz Kamilla

0 hozzászólás

Haladás - ZTE FC 1:3 összefoglaló


Szombathelyi Haladás - ZTE FC összefoglaló megtekinthető a ZTE FC hivatalos youtube csatornáján. Szöllősi Feri nem mindennapi gólja 3:25-től... Hajrá ZTE!

www.youtube.com/watch?v=I30DjGt_Zlk&feature=youtu.be

0 hozzászólás

Újabb támogató csapatunknál


Ma támogatói megállapodást írt alá Kocsárdi Gergely klubigazgató és Tóth Péter, a Lipóti Pékség tulajdonosa, ügyvezető igazgatója.

A Lipóti Pékség már egy éve partnere klubunknak, eddig az utánpótlást támogatták, most pedig egy magasabb szintű reklám megállapodás született. A cég az anyagi támogatáson túl, télen edzőtáborozásra is vendégül látja csapatunkat (fűtött pályával rendelkeznek).

0 hozzászólás

Vittman kölcsönben, Króner Martin marad Zalaegerszegen


- Egy évre kölcsönben Ajkán folytatja pályafutását Vittman Ádám - tájékoztatta honlapunkat Kocsárdi Gergely klubigazgató.

Rajta kívül Pajor Imre, Tóth Benjámin és Kovács László Andráshidára kerül kölcsönbe. Króner Martinnal megegyeztünk, ő a napokban írja alá 3 éves szerződését.

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Szombathelyi Haladás - ZTE FC 1:3


Kifejezetten jó és szervezett játékkal rukkolt elő csapatunk a második felkészülési mérkőzésén, a Haladás otthonában!
Már az első félidőben gólokkal vezethettünk volna, a szünet után aztán szépségdíjas gólokkal megérdemelten nyertünk.

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Kaphatók a bérletek


A ZTE FC megkezdte bérleteinek árusítását a 2015/2016-os szezonra.

A bérletek hét közben a klubirodában 9-től 16 óráig illetve a Dísz téri jegypénztárban 9-től 18 óráig vásárolhatók meg. Újdonság, hogy az Egerszeg Kártya kedvezmény érvényes a bérletekre is, valamint a Megyei Labdarúgó Bérlet, melyet a zalai igazolt labdarúgók vásárolhatnak meg 50%-os kedvezménnyel.

0 hozzászólás

Pecsétgyűjtő játék a 2015/2016-os szezonban


Gyere el legalább 10 hazai ZTE meccsre, szurkolj és nyerj!

Pecsétgyűjtő játék a 2015/2016-os szezonban! Év végén sorsolás értékes nyereményekkel!

A pecsétgyűjtő füzetekhez TÉRÍTÉSMENTESEN lehet hozzájutni:
- a Dísz téri jegypénztárban,
- a klubirodában,
- az Alibi Pub-ban,
- a Foramax Computers szaküzletében (Bíró Márton u.),
- és az első két hazai mérkőzésen a jegypénztáraknál.

SZURKOLJ A CSAPATNAK ÉS NYERJ! HAJRÁ ZTE!

0 hozzászólás

Öltözőépület bővítés


Zalaegerszeg MJV és a ZTE FC közös beruházásaként bővítésre kerül az Ostoros Károly mellett öltözőépület.

A 300m2-es bővítés során 3 új öltöző egy edzői öltöző, valamint mosoda és szertár is kialakításra kerül, így jelentősen nő a ZTE FC utánpótlás csapatainak infrastruktúrális lehetősége. Könnyebb lesz akár többcsapatos tornák rendezése, akár más esemény Zalaegerszegre hozatala is.

A mai napon felvonultak a munkagépek is, megkezdődött az építkezés. Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Heti program


Csapatunk a héten 2 edzőmérkőzést vív, mindkét meccset idegenben. Holnap 18 órakor a Haladás vendégei leszünk, míg szombaton 10 órakor Sárvárra látogatunk.

- Hétfő: 17.00 edzés
- Kedd: 18.00 Sz. Haladás - ZTE FC felkészülési mérkőzés
- Szerda: 9.30 és 17.00 edzés
- Csütörtök: 9.30 és 17.00 edzés

0 hozzászólás

Ma az első edzőmérkőzésünket játsszuk


Csapatunk bő egyhetes felkészülés után ma játssza első felkészülési mérkőzését a Puskás Akadémia ellen. A 18 órakor kezdődő meccsre Gornja Radgona-ban kerül sor (Bad Radkersburg szlovén "fele", a Mura másik oldalán).

ZTE FC: Szappanos - Simonfalvi, Gyagya, Forgács, Bedi - Nagy, Koller, Szakály, Városi - Bailo - Murai
Csere: Kovács, Pajor, Horváth D., Bíró, Szöllősi, Horváth P., Daru

0 hozzászólás

Csatár érkezett


Mai napon 2 éves szerződést kötött klubunkkal Horváth Roland!
A 21 éves támadó Csákvárról érkezik, ahol az előző szezonban 9 gólig jutott 23 mérkőzésen. A nyár folyamán több NBI-es és NBII-es klub érdeklődését is felkeltette, de sikeres tárgyalás sorozat végén hozzánk kötelezte el magát.

Sok sikert kívánunk neki kék-fehérben! Előre az égi színekért!

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004