ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2014-2015 - Július

Szombaton a Váccal játszunk


A dunavarsányi edzőtábor szombaton, a 10 órakor kezdődő Vác elleni mérkőzéssel zárul. Csank János régi-új együttese most jutott fel az NBIII-ba pont megyei csapatunk, a Hévíz elleni páros mérkőzést követően.

Érdekesség még, hogy két edzőtáborbeli ellenfelünk egymás ellen kezd a bajnokságban augusztus 16-án (Vác-Dunaharaszti).

A mérkőzésről természetesen beszámolunk!

1 hozzászólás

Közös megemlékezés


Egy éve, csaknem egy időben tragikus hirtelenséggel hunyt el a ZTE FC két kiváló munkatársa, Bán István és Péter László.

A klub dolgozói, az utánpótlás játékosok közös gyertyagyújtással emlékeztek kollégáinkra, barátainkra.

Nyugodjanak békében!

0 hozzászólás

Kovács György 3 éves szerződést kötött


- Edzésmunkájával és a múlt heti edzőmérkőzésen nyújtott teljesítményével meggyőzte a szakmai stábot Kovács György, aki Andráshidáról érkezik csapatunkhoz. A 23 éves játékos 3 éves szerződést írt ma alá - tájékoztatta honlapunkat Kocsárdi Gergely klubigazgató. A középpályán hasznos játékos már az előttünk álló szezonban is segítségére lehet csapatunknak.

Üdvözöljük a csapatban. Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Dunaharaszti - ZTE FC 0:4 (0:3)


Csapatunk a mai Dunaharaszti elleni edzőmeccset a következő összeállításban kezdi: Czirjék - Króner, Kovács, Fodor, Farkas - Bailo, Horváth, Szőllősi, Simonfalvi - Babati, Délczeg Cserék: Szappanos, Károly Bálint, Vittman, Szegleti, Forgács, Melczer, Kocsis

20.p Szőllősi 25 méteres szabadrúgás góljával 1:0! Tíz perccel később Babati harcolt ki tizenegyest, amit Délczeg értékesített, 2:0.

0 hozzászólás

Özönvíz miatt elmaradt az U21 - Dinamo meccs


A hirtelen városunkra zúduló özönvízszerű eső miatt a mára meghirdetett ZTE FC U21 - Dinamo Zagreb II felkészülési mérkőzés elmarad.

A nagy mennyiségű víz miatt a centerpálya alkalmatlanná vált a játékra.

Mindenki megértését köszönjük!

0 hozzászólás

Holnap a Dunaharaszti ellen játszunk edzőmérkőzést


Csapatunk ma délelőtt kemény tréningen vett részt, délután pedig konditerem és úszás volt a program. A hangulat kitűnő, rajtunk kívül egyébként kajakosok, futók is vannak a szállodában, így igazán vegyes a társaság.

Grbic még múlt pénteken a Lenti elleni meccs előtt bemelegítés közben meghúzódott, de sérülése nem komoly, de egyenlőre külön edz a csapattól.

Holnap 17 órakor edzőmérkőzést játszunk a "szomszéd" Dunaharaszti csapata ellen.

0 hozzászólás

Holnap 17:00-tól ZTE FC U21 - Dinamo Zagreb II


Míg az első keret edzőtáborozik, a fiatalok sem pihennek!

Holnap 17 órától U21-es csapatunk a Dinamo Zagreb II együttesével játszik felkészülési mérkőzést a ZTE Aréna mögötti, "ketreces" edzőpályán.

Mindenkit sok szeretettel várunk, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Csapatunk Dunavarsányban


Ma délben csapatunk megérkezett a dunavarsányi edzőtáborba, ahol Lőrincz Emil délután edzést vezényelt a fiúknak. Holnap két tréning is szerepel a menetrendben.

A keret: Czirjék, Szappanos, Farkas, Fodor, Forgács, Kocsis, Kovács Gergő, Króner, Simonfalvi, Bailo, Horváth, Melczer, Szegleti, Szöllősi, Babati, Délczeg, Vittman, Grbic

0 hozzászólás

Új kapus a csapatban


- Szappanos Péter személyében 23 éves kapust igazolt csapatunk - tájékoztatta honlapunkat Kocsárdi Gergely klubigazgató. A játékos 1 évre kötelezte el magát a ZTE FC-hez.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Szegleti Gergely visszatért csapatunkhoz, ő három éves szerződést írt alá.
Sok sikert a csapatban fiúk!

0 hozzászólás

Lenti TE - ZTE FC 1:4 (0:2)


Csapatunk ma lenti barátaink meghívására öltözőavató hírverő mérkőzésen vett részt mintegy 400 néző előtt.

A lelkes hazaiak végig jó partnernek bizonyultak, az első félidőben Délczeg és Vittman góljaival vezettünk. Fordulás után egy pontrúgásból szépített a Lenti, majd beállt korábbi legendánk, Sebők Józsi, akinek minden megmozdulását taps kísérte. Vittman, majd Forgács is betalált, de ma nem ez volt feltétlenül a fontos, hanem, hogy egy jó hangulatú baráti mérkőzést játszottunk megtörve kicsit a monoton felkészülés ritmusát.

0 hozzászólás

ZTE FC - NK Medjimurje Cakovec ( Csáktornya ) 3:2


Csapatunk a délelőtti edzés után "meglepően" frissen kezdett a főleg fiatalokra építő Csáktornya ellen. Délczeg remek egyéni akciója után a 12. percben vezettünk is 1:0-ra és uraltuk a játékot. A horvátok főleg a kontráikban bíztak és ez meg is hozta az eredményét, mert a 29. percben egy hatalmas egyéni védelmi hiba után egyenlítettek, 1:1. Az gól után is fölényben vagyunk, de egyenlőre újabb gól nincsen. 300 néző látja a mérkőzést, Horváth Attilát pedig az 5. percben egy ütközést követően ápolni, majd cserélni kellett, Grbic folytatja a meccset.

0 hozzászólás

Liga Kupa 2014/2015 csoportbeosztás


Elkészült a 2014/2015-ös Liga Kupa csoportbeosztása, csapatunk az "F" csoportba került a Ferencváros, a Paks és Kaposvár csapatai mellett.

Pontos kezdési időpontok később.

Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Holnap a Csáktornya ellen játszunk


Csapatunk holnap újabb felkészülési mérkőzést játszik régi ismerősünk,a horvát Csáktornya csapata ellen. A szomszédokkal utoljára tavaly augusztusban játszottunk Csáktornyán, akkor 1:1 lett a végeredmény. Így álltunk fel: ZTE FC: Vlaszák (Czirjék, szünet)- Kovács, Bogunovic, Nánási, Nagy (Szegleti,szünet) - Máté (Vágó, 35.), Grbic - Frizoni, Babati, Hajdú - Vayer (Bíró, 62.)
Gólszerző: Golik (34.) illetve Babati (86.perc)

Azóta csapatunk alaposan kicserélődött, de...

0 hozzászólás

Zalai tehetségek kaptak profi szerződést


- Három tehetséges utánpótlás játékosunk kapott profi szerződést ma - tájékoztatta honlapunkat Kocsárdi Gergely klubigazgató. - Kovács László 2+1 évre, Tóth Benjámin és Pajor Imre 3+1 évre írta alá első hivatásos labdarúgói kontraktusát.

A játékosok hivatalosan is a felnőtt keret tagjai lesznek, de az U21-es csapatunkban és a Ligakupa mérkőzések is számíthat rájuk a szakvezetés.

0 hozzászólás

ZTE FC - Szolnok 0:3


Hamarosan kezdődik a ZTE FC - Szolnok edzőmérkőzésünk, ami azért is érdekes lesz, mert a sorsolás szeszélye folytán pont velük játsszuk itthon az első bajnokinkat.

ZTE FC: Czirjék - Króner, Kovács, Fodor, Farkas - Horváth, Bailo, Szőllősi, Babati - Délczeg, Lukács
Cserék: Szappanos, Simonfalvi, Kocsis, Melczer, Tóth, Pajor, Szegleti


26.p Vári a 16oson belül kicselezett mindenkit, majd a hosszúba lőtt, 0:1.

0 hozzászólás

Elkészült a sorsolás, Békéscsabán kezdünk


Az MLSZ Versenybizottsága ma a klubok előzetes kéréseit figyelembe véve elkészítette a NESS NBII-es bajnokság sorsolását.

1. forduló: 08.16. Békéscsaba - ZTE FC
2. forduló: 08.23. ZTE FC - Szolnok
3. forduló: 08.30. SZTK-ERIMA - ZTE FC
4. forduló: 09.05. ZTE FC - Szeged
5. forduló: 09.13. Soroksár - ZTE FC
6. forduló: 09.20. ZTE FC - Cegléd

0 hozzászólás

Murau - ZTE FC 1:5


Ma 18:30-kor a helyi Murau együttesével játszik csapatunk.

A kezdő: Czirjék - Simonfalvi, Kovács G., Forgács, Kocsis - Horváth A. - Szegleti, Szöllösi, Grbic, Melczer - Vittman

Cserék: Szappanos, Fodor, Pajor, Tóth B., Babati, Bailo, Króner


0 hozzászólás

Nagy Zoltán távozik, Kocsis Adrián marad


- Az SVSE-GYSEV megkeresése és a két klub megegyezése után távozik a ZTE FC-től Nagy Zoltán - tájékoztatta honlapunkat Kocsárdi Gergely klubigazgató. - A múlt héten próbajátékon szintén Sopronban szerepelt Kocsis Adrián viszont marad a klubnál, jelenleg ő is a muraui edzőtáborban van.

Zolinak további sok sikert kívánunk pályafutásához.

0 hozzászólás

Jelentés Murau-ból - 4. nap


Csapatunk ma duplán edzett, délután pedig a fiúk egy része fakultatív programként "megmászta" a szomszédos kreichbergi hegyet.

Holnap 18:30-kor a helyi Murau ellen játszunk, a mérkőzésről természetesen beszámolunk. Pénteken pedig videó összefoglalóval is jelentkezünk a mérkőzésről.
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Ingyenes jegy és busz Budapestre


Tisztelt Szurkolóink!
A ZMLSZ szervezésében ingyenes busz indul szombaton 14 órakor a ZTE Aréna elől a Szusza Stadionban megrendezésre kerülő U19-es Magyarország - Ausztria EB mérkőzésre és az azt megelőző megnyitóra.

A mérkőzésre nem csak a busz ingyenes, hanem korlátozott számban (30 db) térítésmentes jegyek is igényelhetők a személyesen a ZTE utánpótlás irodájában.

0 hozzászólás

Változás a programban


Csapatunk péntek délután érkezik meg Murauból, másnap 10 órakor a Szolnok csapatát fogadjuk a ZTE Arénában. Jövő szerdán a Mezőkövesd helyett a Csáktornya lesz az ellenfelünk változatlan időpontban, július 23-án, szerdán 17 órától.

Július 25-én, pénteken 17:30-kor elfogadva a Lenti csapatának (és Sebők Józsinak) az invitálását, öltözőavató meccset játszunk. Július 26-27. pihenő hétvége, július 28-tól pedig Dunavarsányban újabb edzőtábor, ahol biztosan játszunk a Dunaharaszti és a Vác csapatával is.

0 hozzászólás

Kapfenberg - ZTE FC 4:2


A délelőtti edzés után ma 18 órakor az harmadik ligában szereplő Kapfenberg II-es csapata ellen léptünk pályára.

Így kezdtünk (a szombati meccshez képest szinte teljesen kicserélődve): Szappanos - Simonfalvi, Kovács, Forgács, Kocsis - Tóth B., Szegleti - Grbic, Melczer, Bailo - Bíró

Kiegyenlített első fél óra után a vendéglátók kétszer is betaláltak, majd a második félidő elején újabb duplával már 4:0-ra vezettek.

0 hozzászólás

Sorsoltak a Magyar Kupában


Ma 14 órától az MLSZ székházában rendezték a 2014-2015-ös Magyar Kupa-idény sorsolását. Az első forduló augusztus 10-én kerül megrendezésre.

Csapatunk az NBIII-as Újbuda TC-hez látogat. A megyei csapatok közül a Hévíz a Fradit fogadja, az Andráshida pedig a Puskás Akadémiát.
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Megérkeztünk Murau-ba


Csapatunk ma délután 2-kor indult az ausztriai edzőtáborba és 19 óra előtt pár perccel meg is érkeztünk a Murau melletti szállodába. A szobák elfoglalása után vacsora, majd pihenő a program. Holnap délelőtt edzés lesz, 18 órakor pedig edzőmérkőzés a Kapfenberg második csapata ellen.

Az utazó keret: Vlaszák, Bailo, Délczeg, Szöllösi, Forgács, Babati, Kocsis, Farkas, Szegleti, Czirjék, Króner, Grbic, Fodor, Horváth, Melczer, Kovács, Simonfalvi, Vittman, Hársfalvi, Bíró, Pajor, Tóth B., Szappanos (kapus próbán).

0 hozzászólás

Belső védőt igazoltunk


Forgács András személyében belső védőt igazolt csapatunk.

A játékos Balmazújvárosból érkezett, 192 cm magas, 89 kg. A 29 éves labdarúgó korábban a Siófok színeiben 37 NBI-es mérkőzésen is szerepelt, az elmúlt években pedig a Balmazújváros alapembere és csapatkapitánya is volt.

Aki tavasszal kilátogatott a mérkőzésünkre, emlékezhet rá, hiszen pont ellenünk is betalált az első félidő végén a 2:2-re végződött meccsen.

0 hozzászólás

ZTE FC - Lombard Pápa 3:1


Csapatunk ma remek időben mintegy 300 néző előtt fogadta a Lombard Pápa csapatát a ZTE Aréna mögötti füves edzőpályán.

Az első fél órában kifejezetten jól és tetszetősen játszottunk, ennek volt eredménye, hogy a 9. percben Délczeg megszerezte a vezetést, 1:0. A rendkívül agilisen játszó Babati folyamatos fejfájást okozott a vendégek védőinek - többek között Bogunovicnak vagy a múlt héten próbajátékon még nálunk lévő Lukának.

0 hozzászólás

Milan Bogunovic távozik, Preklet a Vasas játékosa lesz


Közös megegyezéssel szerződést bont klubunkkal Milan Bogunovic, aki információink szerint a Pápa csapatához szerződik. A játékos pár hónap kivételével 2009 óta szerepelt a ZTE FC-ben, 62 NBI-es és 36 NBII-es mérkőzésen játszott kék-fehérben. További pályafutásához sok sikert kívánunk!

Preklet Csaba sem marad klubunk játékosa, ő a Vasas ajánlatát fogadta el, miután lejárt klubunknál a szerződése.

0 hozzászólás

Holnap edzőmérkőzés az Aréna mögötti pályán


Az időjárásra való tekintettel és a centerpálya kímélése érdekében a holnapi Lombard Pápa elleni mérkőzésünk a ZTE Aréna mögötti hátsó füves pályán (ketreces) kerül megrendezésre.

A kezdési időpont változatlan, 11 óra.

Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Haladás - ZTE FC 3:1


Csapatunk ma Szombathelyen kezdi meg az edzőmeccsek sorát.

Íme a kezdő: Czirjék - Króner, Fodor, Farkas, Nagy - Horváth, Bailo, Szöllösi, Grbic, Babati - Délczeg
Cserék: Kalmár, Szegleti, Vittman, Biró, Tóth B, Pajor


Haladás: Rózsa - Schimmer, Devecseri, Fehér, Katona - Iszlai, Szakály, Városi, Nagy, Halmosi - Radó

0 hozzászólás

Holdampf Gergő Újpestre igazolt


Csapatunk fiatal, U20-as válogatott középpályásának, Holdampf Gergőnek június 30-án lejárt az amatőr szerződése. A klubvezetés a játékosnak megtette a hosszabbításra vonatkozó ajánlatát, de Gergő végül egy másik lehetőség mellett döntött, az Újpest FC-hez igazolt.

Eddigi játékát köszönjük, további sikeres sportpályafutást kívánunk neki.

0 hozzászólás

Holnap Szombathelyen lépünk pályára


Csapatunk holnap 17 órakor a Rohonci úti stadionban játssza első felkészülési mérkőzését a Szombathelyi Haladás ellen.

A mérkőzésről honlapunkon élő szöveges közvetítés formájában beszámolunk.

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Bernardo Frizoni távozik


- Közös megegyezéssel szerződést bont klubunkkal Bernardo Frizoni - tájékoztatta honlapunkat Kocsárdi Gergely klubigazgató.

A játékos múlt héten Pápán edzett, ami után a klub szerződést ajánlott neki, így két év után távozik Zalaegerszegről. Sok sikert kívánunk neki további pályafutásához.

0 hozzászólás

Megállapodás Farkas Norberttel


- A héten csapatunkkal edzett a korábban az U21-es válogatottban is szerepelt Farkas Norbert. A baloldali védőként és középpályásként is bevethető 22 éves játékos megegyezett klubunkkal - tájékoztatta honlapunkat Kocsárdi Gergely klubigazgató.

A Puskás Akadémiában tavaly 9 alkalommal az élvonalban is pályára lépő Farkas 2+1 évre érvényes kontraktusát jövő hét elején írják alá a felek.

0 hozzászólás

Hétfőtől bérletárusítás!


A ZTE FC hétfőtől megkezdi szezonbérleteinek árusítását a 2014/2015-ös idényre. A bérletek mellé a szurkolói kártya kiváltása is kötelező. Regisztrálni (név, születési hely és idő) illetve a bérleteket megvásárolni a ZTE klubirodában lehet (Október 6. tér 16.) hétköznapokon 9-16 óráig.

Aki nem szeretne bérletet vásárolni, annak is javasoljuk a szurkolói kártya kiváltását, ezzel a mérkőzéseken lényegesen gyorsabb belépésre lesz lehetőség (mindkét oldalon külön szurkolói kártyás pénztár is fog működni).

0 hozzászólás

Jövő heti edzésterv


Csapatunk jövő héten, a napi edzésritmus mellett már két felkészülési mérkőzést is játszik. Csütörtökön 17 órakor a Haladás vendégei leszünk Szombathelyen, szombaton pedig a Lombard Pápa gárdáját fogadjuk a ZTE Arénában. Vasárnap délután a csapat Murau-ba utazik edzőtáborba.

A program:
07.07. hétfő, 9.00 edzés, 18.00 edzés
07.08. kedd, 18.00 edzés

0 hozzászólás

Fiatal jobbszélsőt igazoltunk


- Bailo Dávid személyében újabb tehetséges játékost igazolt csapatunk - tájékoztatta honlapukat Kocsárdi Gergely klubigazgató. - A 20 éves játékos Pécsről érkezett és idén bemutatkozhatott az NBI-es csapatban is. Gyors, erőszakos és mindkét lábát jól használja, bízunk benne, hogy bizonyítja csapatunkban tehetségét.

Kocsárdi Gergely elmondta még, hogy a lejárt szerződésű Preklet Csaba három héttel ezelőtt - a játékos elmondása szerint is - korrekt ajánlatot...

0 hozzászólás

Barti Luca sikere az U17-es válogatottal


Hétvégén Szlovéniában négy csapatos UEFA tornát rendeztek, ahol Magyarország, Ukrajna, Lengyelország és Szlovénia U17-es női csapatai mérték össze erejüket.

Kostorják Zsolt tanítványa, Barti Luca a szlovének ellen a kezdő 11-be került és fiatal kapusunk először hallhatta meg címeres mezben a nemzeti himnuszt! Nagyon jól sikerült a bemutatkozás, hiszen 3:0-ra a magyar csapat bizonyult jobbnak, amihez Luca egy bravúrral, illetve végig magabiztos teljesítménnyel járult hozzá!

0 hozzászólás

Délczeg Gergely újra kék-fehérben


6 év után visszatér csapatunkhoz Délczeg Gergely, aki 2008-2009-ben már játszott Zete mezben. Akkor az NBII-ben szereplő második csapatunkban 21 meccsen 8 gólt rúgott. Utána Siófokra majd a Honvédhoz került, az NBI-ben 93 mérkőzésen 21 gólt szerzett, az NBII-ben összességében 48/21 a mutatója. A 27 éves csatár egy évre került csapatunkhoz kölcsönbe a Honvédtól.

Reméljük sok góllal járul hozzá a csapat szerepléséhez. A játékos holnap csatlakozik a kerethez.

0 hozzászólás

Szöllösi Ferenc klubunkban


Az elmúlt két évben a Balmazújváros motorja volt a középpályán, most klubunkhoz igazolt 2+1 évre Szöllösi Ferenc. A 26 éves játékos nagy reményekkel érkezett a ZTE FC-hez, szeretne részese lenni a feljutás kiharcolásában.

Elmondta, hogy csapatunkat nagy múltja, céljai és kitartó szurkolótábora miatt is választotta, szeretné, ha teljesítményével hozzájárulhatna az élvonalba kerüléshez.

0 hozzászólás

Bérletárusítás július 7-től!


A ZTE FC jövő hétfőtől megkezdi szezonbérleteinek árusítását a 2014/2015-ös idényre. A bérletek mellé a szurkolói kártya kiváltása is kötelező. Regisztrálni (név, születési hely és idő) illetve a bérleteket megvásárolni a ZTE klubirodában lehet (Október 6. tér 16.) hétköznapokon 9-től 16 óráig.

Aki nem szeretne bérletet vásárolni, annak is javasoljuk a szurkolói kártya kiváltását, ezzel a mérkőzéseken lényegesen gyorsabb belépésre lesz lehetőség (mindkét oldalon külön szurkolói kártyás pénztár is fog működni).

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004