ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2014-2015 - Április

ZTE FC Családi Nap május 9. ZTE Aréna


A ZTE FC jövő szombaton rendezi meg Családi Napját a ZTE Arénában és az Aréna mögötti pályákon.

A programokból: 9.00-tól :Szponzori Kupa, U9 és U11 utánpótlás tornák, kalandpark, légvár, élő csocsó, népi fajátékok, buborékfoci, csillámtetoválás, ügyességi játékok a ZTE FC labdarúgóinak vezetésével.
14.00-18.00 Véradás a Munkacsarnokban a Vöröskereszt szervezésében (minden véradó ajándék belépőt kap az esti mérkőzésre)...

0 hozzászólás

Összefoglaló


ZTE FC - Mezőkövesd Zsóry FC 4:0 összefoglaló a ZTE FC hivatalos youtube oldalán.

youtu.be/2sqRU48f2Dg

Ha már Lamah gólját kiemelte a hétvégén a szaksajtó, véleményünk szerint Murai találata sem múlta ezt alul...
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Babati a forduló játékosa


A Nemzeti Sport értékelése alapján a 25. forduló legjobb játékosa lett Babati Benjámin, aki 2 gólpasszal és 1 góllal vette ki részét a Mezőkövesd elleni 4:0-ás sikerből.

Így tovább Baba!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Hétvégi utánpótlás eredmények


Illés Akadémia U14 – ZTE FC U14 6:0 (5:0)
Szombathely, 2015.04.25. 10:00
U-14 I. o. Nyugati csoport
ZTE FC: Kiss B. – Horváth E. – Pataky G., Boncz B. (Májer M.), Tuboly A. (Bekes G.) – Czene M., Jóna M., Szökrönyös Z. – Fekete D., Papp L., Őr M. (Wettstein A.)
Jók: Papp L.
Kaj András: „A mai napon nem voltunk egy súlycsoportban az ellenféllel. 5-6 emberünk felnőtt a feladathoz, de volt pár kimondottan gyenge teljesítmény.”

0 hozzászólás

Sajtótájékoztató


- Nehéz mérkőzésre készültünk, az is lett - kezdte értékelését Lendvai Miklós vezetőedző.
- Fegyelmezetten és helyenként jó is játszottunk, ma dicséret illeti a csapatot. A kezdés előtt Bailo jelezte, hogy nem 100%os a lába, Szöllősi pedig belázasodott, így a keretben változtatni kellett. Délczeg ennyit bírt, ő is kisebb sérüléssel vállalta a játékot. Szép gólokat szereztünk, örülök, hogy kiszolgáltuk végre a közönségünket.

1 hozzászólás

ZTE FC - Mezőkövesd Zsóry FC 4:0


Csapatunk a mai mérkőzést a következő összeállításban kezdi: Szappanos - Simonfalvi, Króner, Forgács, Bedi - Kovács G. - Délczeg, Vittman, Szakály - Babati, Daru
Cserék: Czirjék, Kovács Gy, Bíró, Murai, Aranyos, Városi


Csapatunk nagy lendülettel kezdte a mérkőzést, a vendégek pedig nem igazolták, hogy miért is állnak előkelő helyen a táblázaton. Uraltuk az első játékrészt és Babati parádés beadása után Daru szép gólt fejelt, mellyel megérdemelten vezettünk 1:0-ra.

0 hozzászólás

ZTE fotókiállítás a Hevesi Sándor Színházban


Horváth Jenő zalaegerszegi fotós 60 éves fotógyűjteményéből nyílik kiállítás a Hevesi Sándor Színházban május 6-án.

A kiállítás június 8-ig lesz megtekinthető. Mindenkit szeretettel várnak!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE FC applikáció


Elkészült a ZTE FC hivatalos applikációja, egyenlőre a Google Play áruházból tölthető le, hamarosan pedig az AppStore-ban is letölthető lesz. Az alkalmazás ingyenes!

play.google.com/store/apps/details…

Reméljük az appot sok szurkolónk tölti le, hiszen ezen keresztül gyors információkhoz juthatnak a csapattal és a klubbal kapcsolatban.

0 hozzászólás

Ezüstérmes lett női csapatunk - NTE 1866 - ZTE FC 0:3


Teljesen megérdemelten szerezte meg női csapatunk az ezüstérmet a bajnokságban! Magabiztosan nyerték a megyei rangadót is, a fiatal Lukács vezérletével és a támadósorban a gólfelelősöknek köszönhetően!
Az első félidőben is mezőnyfölényben fociztunk, viszont az utolsó passzok nem sikerültek, illetve egyszer a kapufa mentette meg a kanizsaiakat. A 45. percben még egy büntetőt is elhibázott Szollár Betti, aki volt csapattársaival nézett farkasszemet.

0 hozzászólás

SVSE-GYSEV - ZTE FC 3:2


Kétszer is vezettünk Sopronban, de végül pont nélkül jöttünk haza...

A 25. percben Babati lőtt harminc méterről Halasi kapujába, 1:0. Előnyünket egészen a második félidő közepéig tartottuk, amikor egy hazai kontra végén Eszlátyi egyenlített. A bekapott gól után sikerült felpörögnünk, három perc múlva Vittman révén ismét megszereztük a vezetést, 2:1. A 67. percben Kapacina egy szabadrúgás góllal ismét egalizált, a hajrában pedig jött a fekete leves, Króner öngólja, 3:2.

0 hozzászólás

Megyei rangadót játszik női csapatunk


Vasárnap megyei rangadóra kerül sor Nagykanizsán, az NTE 1866-hoz látogatnak lányaink. A tét nem kicsi egyik csapat számára sem! Kostorják Zsoltot kérdezzük az elvárásairól!
- Megyei rangadóról van szó, hogy készül a csapat a mérkőzésre?
- Minden meccsre úgy készülünk, hogy győztesen hagyjuk el a gyepszőnyeget. Igaz a hétvége kicsit más, mivel tényleg egy megyei rangadóról van szó, de nem szabad emiatt görcsössé válnunk!

0 hozzászólás

Lányaink értékes győzelme: ZTE FC - PMFC 4:2 (2:0)


Értékes győzelmet arattak lányaink a PMFC együttese ellen! A mérkőzés végeredménye csak nekünk volt különösen fontos, hiszen ha szeretnénk megszerezni az ezüstérmet a nyugati csoportban, akkor minden meccset meg kell nyernünk, mert a Videoton egy ponttal van mögöttünk!

A mérkőzés elejétől fogva támadó szellemben léptünk fel, aminek már a 12. percben meg lett az eredménye: egy a vendég védők mögé beívelt labdát Gáspár futott be és a kapusra rávezetve nem hibázott, higgadtan a bal sarokba lőtt, 1:0. A korán megszerzett vezetés önbizalmat adott lányoknak, a 20. percben Luczi jó ütemben játszotta meg Szegedit, aki kapásból kilőtte a hosszú sarkot, 2:0.

0 hozzászólás

Sajtóközlemény


A tegnapi mérkőzést követően több hírportálon is megjelent a hír, miszerint Lendvai Miklós lemondott vezetőedzői posztjáról. A Klub vezetése határozottan cáfolja ezeket az állításokat, a vezetőedző továbbra is élvezi a vezetők bizalmát. Zalaegerszegen nincs edző kérdés.

ZTE FC Klubvezetés

0 hozzászólás

A helyzetek megvoltak, de ezért sem járt pont. ZTE FC - Aqvital FC Csákvár 2:3


Felforgatta a csapatot a múlt heti vereség után Lendvai Miklós és az első félidőben úgy tűnt, eredményesebbek leszünk. Vittman kétszer is gólt szerezhetett volna, de ezen a napon Milinte eszén nem lehetett kifogni, bravúrosan védett a veterán kapus. A Csákvár első helyzetéből gólt szerzett, amit jogos 11-esből Délczeg révén kiegyenlítettünk. Szöllősi még rúgott egy kapufát is, de döntetlennel zárult a félidő.

Fordulás után sajnos egy újabb védelmi hibát használt ki kíméletlenül a Csákvár, ez meg is fogta a csapatot.

0 hozzászólás

Lányaink magabiztos hazai győzelme


Hétvégén a Sopron csapatát fogadták a Zetés lányok. A mérkőzés elejétől fogva letámadták a vendégeket, ami gólokban is megmutatkozott! Az első félidő 15. percében Szegedi kezdte meg a gólgyártást, majd a 20. percben Király is betalált, a 32. percben pedig a télen igazolt Szollár értékesítette a büntetőt, 3:0! Mezőnyben is mi uraltuk a játékot, nem forgott veszélyben Fülöp kapuja.
A második félidő úgy kezdődött, Kostorják Zsolt megálmodta...

0 hozzászólás

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!


A húsvét a keresztények legfontosabb ünnepe, de a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak.

A Biblia szerint Jézus - pénteki keresztre feszítése után - a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Helyettesítő áldozatával megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett. Az eredetileg zsidó ünnep az egyiptomi fogságból való szabadulás ünnepe volt. A húsvét egybeesik a tavaszi napéjegyenlőség idején tartott termékenységi ünnepekkel is, amelynek elemei a feltámadás, az újjászületés.

0 hozzászólás

ZTE FC - BFC Siófok 0:3


Nem erre számítottunk. Sajnos a múlt heti győztes csapat ezúttal nem funkcionált, játékban és ami nagyobb baj, akaratban is jobb volt ma az életéért küzdő Siófok.

Jövő héten a Csákvár ellen hazai környezetben javítani kell!!!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

A Sopront fogadják lányaink a hétvégén


Győztes meccs után van túl lányaink, akik a fiatal, tehetséges Sopron csapatát fogadják hétvégén. Kostorják Zsolt vezetőedzőt kérdeztük, mit vár a mérkőzéstől!
- Várom nagyon a találkozót, mert látom a lányokon, hogy sikerre éhesek és megkönnyebbült mindenki a dunaújvárosi sikert követően! A héten szépen dolgoztak az edzéseken, reményeim szerint ez majd a mutatott játékon is látszani fog!

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004