ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2014-2015 - Május

Kaposvári Rákóczi FC - ZTE FC 2:3


Egy gyors Bailo-góllal sikerült vezetést szereznünk a szezonzárón, amit fordulás után Babati megduplázott, szinte egyből a pályára lépését követően. 10 perccel később Daru már háromgólosra növelte az előnyünket, majd Szappanos hárított egy 11-est, ami utólag visszatekintve pontot, pontokat jelentett a számunkra. A hajrában Rajczi és Házi révén ugyan szépítettek a hazaiak, de nem tudták feltenni az "i"-re a pontot, ugyanis Rajczi ziccerét megfogta Szappanos!

0 hozzászólás

Holnap 18 órakor utolsó bajnoki mérkőzés


Csapatunk holnap Kaposvárra utazik, ahol a már biztos kieső és utolsó Rákóczi FC vendégei leszünk.

A szebb napokat is látott két csapat őszi összecsapásán Délczeg és Babati illetve Fejős góljaival 2:1-es végeredmény született. Talán mondani sem kell, hogy csak a három pont megszerezésével lennénk elégedettek, egy győzelem mindig jót tesz a csapategységnek, még ha ezzel előbbre már nem is tudunk lépni a tabellán.

0 hozzászólás

Átadásra került a műfüves pálya


Ma 11 órakor a Városi Sportcentrumban átadásra került a város és a ZTE FC közös beruházásaként az új nagypályás műfüves pálya.

A pályaavatót megtisztelte Balaicz Zoltán polgármester úr, Gecse Péter alpolgármester úr, Böjte Sándor és Bali Zoltán képviselők, Józsi György a ZMLSZ igazgatója, Végh Gábor úr, a Pharos 95 Kft. tulajdonos ügyvezetője, Gellei Imre, a ZTE FC szakmai tanácsadója és Mészáros Lőrinc úr, a Puskás Akadémia igazgatója.

0 hozzászólás

Kapustoborzó


A múlt héten a rossz időjárás miatt elmaradt kapustoborzó tegnap került megrendezésre a ZTE Arénában.

A toborzón 25 gyermek vett részt, akik a tesztfeladatok előtt megnézhették a felnőtt csapat kapusainak, Szappanos Péternek, Czirjék Zoltánnak és Hársfalvi Andrásnak a bemutató edzését.

0 hozzászólás

U13-as siker Szlovéniában


U13-as korosztályos csapatunk Szlovéniában, Ptuj városában vett részt a "Mladi Dravas 2015" elnevezésű tornán, az NK Drava klub szervezésében.

Csapatunk többek között olyan neves klubok ellen léptek pályára, mint a NK Lokomotiva Zagreb, NK Maribor, NS Mura. A csoportmérkőzéseken vereség nélkül léptünk túl, igaz három, gól nélküli döntetlennel.

0 hozzászólás

Öltöző avató Nagykapornakon


Pünkösd hétfőn a Nagykapornak KSE és a település önkormányzatának meghívására sportöltöző avatáson vettünk részt. Mint mindig, most is örömmel tettünk eleget a felkérésnek. Nálunk leginkább azok a játékosok kaptak szerepet a mérkőzésen akik az elmúlt hetekben kevesebbet léptek pályára tétmeccsen.

Rendkívül sportszerű és jó hangulatú összecsapáson 16:3-ra nyertünk a lelkes vendéglátók ellen. A mérkőzés után adták át hivatalosan az öltöző épületet, mely méltán válhat a falu egyik büszkeségévé.

0 hozzászólás

Küzdelmes mérkőzésen kaptak ki lányaink, KISA - ZTE FC 3:1


A rájátszás visszavágójára került sor, és győzelmi szándékkal indultak el a lányok a fővárosba, hiszen hazai pályán 5:4-es vereséget szenvedtek, és most idegenben szerettek volna javítani! Támadólag léptünk fel, viszont az első negyed óra végén egy hazai kontrából megszerezte a hazai csapat a vezetést. Nem roppantunk össze, továbbra is próbálkoztunk, és a hazai gólra két percen belül válaszolni tudtunk: egy szögletet követően Kerkai helyezett a hazaiak kapujába, 1:1. Továbbra is inkább a mezőnybe folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben, viszont a félidő hajrájában egy újabb kontra végén ismét a KISA vette át a vezetést...

0 hozzászólás

Kapustoborzó május 28-án, csütörtökön


A ZTE FC 10-13 éves lányoknak és fiúknak tart kapustoborzót 2015. május 28-án, csütörtökön 16.30-tól a ZTE Arénában. Az eseményen kapusedzés, bemutató edzés is lesz.

A toborzón részt vesz Vlaszák Géza, a ZTE FC felnőtt csapatának kapusedzője, valamint Kostorják Zsolt, Bardi Gábor, Kozma Imre és Horváth Győző.

0 hozzászólás

ZTE FC - Ajka képekben


Tegnap csapatunk megérdemelten győzött az Ajka ellen, és így sikerélménnyel, 3 ponttal gazdagabban búcsúzott el a hazai közönségtől.

Köszönjük mindenkinek az egész éves kitartó támogatást és szurkolást, az alábbiakban pedig jöjjenek a meccs legszebb pillanatai, Horváth Jenő fotóiból, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Letölthető a ZTE Aréna Magazin utolsó száma


Weblapunkon is olvasható, illetve letölthető a ZTE Aréna Magazin idei utolsó száma, amelyet tegnap már a mérkőzés alatt kézbe vehettek szurkolóink. Aki valamilyen oknál fogva nem tudott ott lenni a helyszínen, ő most kényelmesen végiglapozhatja itt, illetve a facebook oldalunkon is, a www.facebook.com/ztefc.hu címen!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Lendvai Miklós: - Megérdemelten győztünk


- A mérkőzés első felében lényegesen többet vártam csapatomtól - értékelt a lefújást követően Lendvai Miklós.
- A szünetben végrehajtott csere jót tett, a fordulást követően játékunk feljavult, és megérdemelten szereztük meg a három pontot, így sikerült győzelemmel búcsúznunk a hazai pályától. Köszönjük lelkes közönségünknek az egész éves kitartó támogatást!

0 hozzászólás

Hírverő mérkőzés Nagykapornakon


Csapatunk hétfőn 15 órakor a nagykapornaki klub meghívására öltözőavató mérkőzésen vesz részt.

Mindenkit szeretettel várunk a helyszínen!

Hajrá ZTE!0 hozzászólás

ZTE FC - Ajka FC 2:0


Búcsúzni csak győzelemmel szabad - ezzel a mottóval kezdtük a mérkőzést, de jó ideig csak gyűrték egymást a csapatok, folyamatos játék nemigen alakult ki a nehéz talajon. Gól nem született, a mezőnyben ügyesen játszó vendégek alaposan megnehezítették a dolgunkat.
Fordulás után szerencsére menetrendszerűen érkezett Babati jó beadása, amit Daru fejelt a kapuba, 1:0. A gól után sem tudott az Ajka újítani, helyzeteket viszont mi alakítottunk ki, de csak a hajrában tudtunk betalálni: Délczeg alakította ki a végeredményt egy jól eltalált lövéssel, 2:0.

0 hozzászólás

Lendvai Miklós: - Csak győzelemmel szabad búcsúznunk


Lendvai Miklós vezetőedző értékeli az elmúlt mérkőzést, illetve beszél a jövőről is!

- Azt hiszem, nem erre számítottál múlt hétvégén Balmazújvárosban, de kitekintve kicsit, akkor az egész tavaszi szezonban sem...
- Az első húsz percet leszámítva, semmi sem valósult meg abból, amit terveztünk. Ekkor még megvoltak a helyzeteink, aztán kaptuk a gólt és szétesett a játékunk.

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Türelem kell az új csapatnak


Kocsárdi Gergely klubigazgatót kértük, hogy értékelje az elmúlt egy évet!

- Lassan véget ér a bajnoki szezon, hogyan tekintesz vissza az elmúlt egy évre?
- A klub életében egy átmeneti évet tudhatunk magunk mögött, hiszen egy újjá alakult csapattal indultunk neki a szezonnak sok új játékossal, új edzői stábbal de azt is meg kell említeni, hogy a klub vezetését is új stáb alkotja, akiknek lehet ezt az évet tanuló évnek is tekinteni.

0 hozzászólás

Értékes győzelem a lányoknál: ZTE FC - Nyiregyháza 6:1


A rájátszás félidejéhez értek a lányok és továbbra is nyílt maradt az NBI-es feljutásért való küzdelem! Hazai környezetben csak a győzelemre volt elfogadható, végül gólzáporos ZTE siker született!
Kerkai Dóra vezérletével szebbnél szebb gólokat rúgtak a lányok és már az első félidőben szinte eldőlt a találkozó. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a vendégek kapusa az első negyed óra után rossz ütemben lépett ki a kapujából, és elütötte a támadónkat, amiért a kiállítás sorsára jutott, és így csak tíz fővel tudták folytatni a mérkőzést a nyírségiek!

0 hozzászólás

Óvodás fesztivál Zalaegerszeg


Fesztivál szervezője: ZTE FC, MLSZ Zala Megyei Igazgatóság, ZUSC
Fesztivál célja: A sport, és azon belül a labdarúgás megismertetése és megszerettetése a gyerekekkel, valamint a tehetségek felfedezése, toborzása

Fesztivál feladata: Játékos labdás feladatokkal, futball játékkal, és labda nélküli ügyességi feladatokkal felkelteni a gyerekek érdeklődését, kiszűrni a kiemelt tehetségeket
Fesztivál helye: ZTE Aréna
Fesztivál ideje: 2015.05.20 9.00-11.30

0 hozzászólás

Megérdemelt hazai győzelem, Balmaz Kamilla FC - ZTE FC 2:0


Az első húsz percben két nagy helyzetet hagytunk ki, aztán szinte a semmiből megszerezte a vezetést a Balmaz Kamilla. Sajnos a gól bent maradt a fejekben és fordulás után azonnal megduplázta előnyét a hazai gárda. Több gólt is kaphattunk volna ezután, de Szappanos vagy a védők az utolsó pillanatokban menteni tudtak. Kapura teljesen veszélytelenek voltunk a második játékrészben, az életéért küzdő Balmaz megérdemelten nyert.

0 hozzászólás

Szombaton 11 órakor ZTE - Nyíregyháza rangadó a nőknél


Szombaton 11 órakor a Nyíregyháza csapatát fogadják a lányok a ZTE-Arénában, a rájátszás harmadik fordulójában!

Kostorják Zsolt vezetőedzőt kérdeztük, mit vár a mérkőzéstől: - Nehéz szavakba foglalni a jelenlegi érzéseimet! Egy biztos, hat pontos a találkozó és hazai környezetben csak a győzelem az elfogadható!

- Az első két fordulóban vereséget szenvedtetek, tudod motiválni a csapatodat?

0 hozzászólás

Balmazújváros - ZTE FC


A hétvégén hosszú út vár csapatunkra, hiszen vasárnap 18 órakor a kiesés elől menekülő Balmazújváros lesz az ellenfelünk.

Holnap reggel fél 10-kor kelünk útra és Tiszafüreden szállunk meg, a Hableány Hotelben. Délután a helyiek pályáján edzünk, másnap pedig innen megyünk át a mérkőzés színhelyére.

Króner Martin eltiltás miatt biztosan nem szerepelhet, Melczer Vilmos, Horváth Péter és Délczeg Gergely kisebb sérüléssel bajlódik, ők nem is utaznak el a csapattal.

0 hozzászólás

Kapustoborzó május 21-én, csütörtökön


A ZTE FC 10-13 éves lányoknak és fiúknak tart kapustoborzót 2015. május 21-én, csütörtökön 16.30-tól a ZTE Arénában. Az eseményen kapusedzés, bemutató edzés is lesz.

A toborzón részt vesz Vlaszák Géza, a ZTE FC felnőtt csapatának kapusedzője, valamint Kostorják Zsolt, Bardi Gábor, Kozma Imre és Horváth Győző.

0 hozzászólás

A Sport legyen a tied esemény holnap a Városi Sportcsarnokban


Holnap 12-tól 17 óráig kerül megrendezésre a Sport legyen a tied esemény a Városi Sportcsarnokban. Az eseményen a ZTE FC is külön standdal képviseli magát, a felnőtt labdarúgó csapat játékosainak részvételével. Minden érdeklődő gyermek ZETÉS ajándékot kap! Várunk mindenkit szeretettel.

Bővebb információ: www.asportlegyenatied.hu/

0 hozzászólás

ZTE App IPhone készülékekre is


Pár hete már elindult a ZTE FC app szolgáltatása a Google Play áruházban, most már az IPhone-t használó szurkolóink is letölthetik ezt a következő helyről:
ZTE FC application

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Mai FEB határozat


Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága a ZTE - Vasas mérkőzéssel kapcsolatban a ZTE-t a rend nem megfelelő biztosításáért, szurkolóinak pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, megbotránkoztató magatartásáért (ellenfél szidalmazása), továbbá egyéb lelátói rendzavarásaiért, tárgy játéktérre dobásáért 250.000 Ft, a Vasast, mint visszaesőt, szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél szidalmazása), pirotechnikai eszköz beviteléért és használatáért, valamint egyéb lelátói rendzavarásaiért 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

0 hozzászólás

ZTE FC - Vasas Fc összefoglaló


ZTE FC - Vasas FC 1:3 mérkőzés összefoglalója már megtalálható a ZTE FC hivatalos youtube csatornáján!

youtube.com/watch?v=RBtFROOQPL4&feature=youtu.be0 hozzászólás

Vereség és sérülés a rájátszás 2. fordulójában a nőknél


Az NBI-re törő Kóka KSK vendégei voltak a lányok a rájátszás második fordulójában. A hazai csapat volt az esélyesebb, akik szinte csupa U17-es és U19-es válogatott labdarúgókból állnak, ami végül az eredményben is megmutatkozott.

Teljesen megérdemelt hazai siker született, viszont sajnos a 61. percben egy szerencsétlen ütközést követően Fülöp kapusunkat fejsérülése miatt le kellett cserélni, aki addig a mezőny legjobbja volt!

0 hozzászólás

ZTE FC U17 - Veszprém U17 1:1


A ZTE Arénában lejátszott "bajnoki döntőn" két korai góllal 1:1-es döntetlen született, így továbbra is tart a versenyfutás a két csapat között az első helyért.

Gólszerzőnk Kovács Partik volt.

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Pacsai küldöttség és devecseri gyermekek vendégségben


A tegnapi mérkőzésen Pacsa város küldöttségét láttuk vendégül Kelemen Tamás Polgármester úr vezetésével, valamint 80 állami gondozott gyermeknek biztosítottunk belépést Devecserről.

Legtöbbjük életében először volt mérkőzésen...0 hozzászólás

ZTE FC - Vasas FC 1:3


Csapatunk nem tudta megismételni a Mezőkövesd ellen mutatott jó játékot, a Vasas több helyzetet alakított ki és ezek közül már az első félidőben 2-t ki is használt, 0:2 oda.
A szünet után többet birtokoltuk a labdát, többet is támadtunk, mégis a fővárosiak szereztek újabb gólt. Simonfalvi találata sajnos csak a szépségtapasz volt ezen az estén, ZTE - Vasas 1:3.

0 hozzászólás

Windoor Kft. győzelem a szponzori tornán


12 csapat részvételével lezajlott ma a ZTE FC szponzori, partneri tornája.

A remek hangulatú tornán a 3. helyért a Városi Rendőrkapitányság csapott össze a Duna Aszfalt Kft.-vel, előbbi győzelmével. A döntő vége szakadó esőben zajlott a ZTE Aréna centerpályáján. Nagyon izgalmas meccsen végül hetesek döntöttek a Windoor Kft. javára a Baki Agrocentrum ellen.
Jövőre találkozunk ismét!

0 hozzászólás

ZTE FC öregfiúk - Szombathelyi Haladás FC öregfiúk 4:3


Babati Feri kapásgólja és Sebők József parádés ollózós gólja tette többek között feledhetetlenné a mai mérkőzést. A két csapat igazi gálahangulatban játszott, remek megmozdulásokkal mindkét oldalon. Egy góllal ma a ZTE FC öregfiúk volt a jobb.

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Lendvai Miklós: - Meg akarjuk verni a Vasast!


- Hétfőtől már csak a Vasas elleni találkozóra koncentrálunk és nagyon nem foglalkoztunk már a Gyirmót elleni vereséggel - vezette fel a mai esti meccset Lendvai Miklós. - Pontosabban, amennyire szükséges volt kielemeztük az ott tapasztaltakat, s habár az eredmény alapján sima vereségnek tűnhet az a meccs, én inkább amiatt vagyok bosszús, mert sokkal szorosabb is lehetett volna, de megint egyéni hibák miatt kaptuk a gólokat. A Vasas az éllovas, nagyon jó csapat, de mi meg akarjuk verni. Nagyon bízom benne, hogy az átlagosnál több néző jön ki a találkozóra, ami a hangulatnak jót tehet.

0 hozzászólás

ZTE focitörténelem fényképeken - 6 évtized a pálya szélén


Kevesen mondhatják el magukról, hogy hatvan éven keresztül fotózták a ZTE, illetve a magyar válogatott zalaegerszegi mérkőzéseit. Horváth Jenő fényképész az 1955 és 2015 között készült több tízezer felvételéből válogatta ki azokat, amelyeket kiállításon tár a közönség elé. A Hevesi Sándor Színház galériájában május 6-tól látogatható kiállítás megnyitóján köszöntőt mondott Besenczi Árpád színházigazgató, aki futballkedvelőként örömét fejezte ki a tárlat kapcsán és a futballhoz kötődő élményeiről is mesélt.

0 hozzászólás

Készülünk a holnapi napra


Már áll a sátor és megérkezett a "vendéglátás". Holnap 9-től kezdődik a szponzori torna, 10 órától az U9-es és U11-es torna a ZTE Aréna mögötti pályákon. 10 órától ingyenes légvár, buborékfoci, élő csocsó és egyéb játékok várják a gyerekeket. A büfében lángos, gyros, jégkása kapható, 11-től pedig friss babgulyás és természetesen sör és egyéb italok.

14:30-tól folytatódik a program, de már a ZTE Arénában. Mindenkit szeretettel várunk a ZTE FC Családi Napján!

0 hozzászólás

Szombaton ZTE Aréna Magazin


A szombati Vasas elleni mérkőzésünkre jelenik meg a ZTE Aréna Magazin tavaszi 3. száma.

A tartalomból:
- Lendvai Miklós értékel
- Szappanos Péter és Bedi Bence a szezonról
- Utánpótlás tehetségünk: Papp László
- A pacsai labdarúgó kollégium története (a mérkőzésre Pacsa város küldöttségét hívtuk meg)

0 hozzászólás

Megnyílt a ZTE fotókiállítás


Horváth Jenő zalaegerszegi fényképész 60 év alatt készített ZTE fotóiból nyílt ma kiállítás a Hevesi Sándor színházban. A kiállításon a ZTE FC csapata is részt vett.

A kiállítás hétköznapokon tekinthető meg ingyenesen a színházban illetve a szombaton, a Családi Nap keretén belül 9-től 12 óráig. Mindenkit szeretettel várunk!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Gyere és találkozz kedvenceddel


A családi napon lehetőség nyílik NBII-es csapatunk játékosaival is találkozni, akik készségesen állnak a szurkolóink rendelkezésére, valamint felügyelik és segítik a gyerkőcöket az ügyességi játékoknál.

Rajtuk kívül az NBII-es női csapatunk játékosai is kint lesznek az eseményen, akik ZTE címeres lufikat fognak adni minden kilátogató gyermeknek. Továbbá az első csapat szakmai stábja mellett az utánpótlás edzők is kint lesznek a rendezvényen.

0 hozzászólás

Daru Bence az U21-es válogatott edzőtáborban


Csapatunk fiatal csatára, Daru Bence meghívót kapott az U21-es válogatott Telki edzőközpontban lévő edzőtáborába, melyre jövő kedden és szerdán kerül sor.

Így tovább Bence. Hajrá ZTE!0 hozzászólás

Gyirmót - ZTE FC összefoglaló a youtube csatornánkon


A Gyirmót FC Győr - ZTE FC 3:1 bajnoki mérkőzés összefoglalója már megtalálható a ZTE FC hivatalos youtube oldalán.

www.youtube.com/watch?v=x0m2AeGfPxM&feature=youtu.be

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Vöröskereszt véradás a Családi Napon


Május 9-én, szombaton 14 órától 17 óráig a Munkacsarnokban adhatnak vért a segíteni vágyók, minden véradó egy-egy belépőjegyet kap az esti mérkőzésre!

Köszönjük és hajrá ZTE!0 hozzászólás

Sörakció a hétvégi mérkőzésen


A szombati Családi Napon a Soproni jóvoltából a ZTE Arénába kilátogató és az esti ZTE FC - Vasas FC mérkőzésre jegyet váltó (vagy bérletes) szurkolóink közül az első 300 fő egy-egy korsó sört kap ajándékba a büféknél jegyének beváltása mellett (bérletesek a bérleten szereplő nevet diktálják be). A pénztárak közül egy reggel 9-től, egy 14 órától nyit, a többi pénztár 17.30-kor.

FONTOS, HOGY A DÉLELŐTTI PROGRAMOK A MŰFÜVES ÉS HÁTSÓ FÜVES PÁLYÁNÁL INGYENESEK.

0 hozzászólás

Éremátadás és vendégsiker az Arénában: ZTE FC - BP. Honvéd 4:5 (2:2)


Ünnepléssel kezdődött a mérkőzés, hiszen a lányok a kezdő sípszó előtt vehették át a bajnokságban elért második helyért járó ezüstérmet Kocsárdi Gergely klubigazgatótól és Dézsi Attila utánpótlás technikai vezetőtől.

A találkozó első tíz percében ismerkedtek a csapatok egymással, illetve mezőnyben folyt a játék, majd a 18. percben egy letámadást követően Gáspár harcosságának köszönhetően megszereztük a vezetést 1:0! Sokáig nem örülhettünk, a 22. percben egy helyezkedési hibánkat használt ki a Honvéd, és egyenlített 1:1.

0 hozzászólás

ZTE FC Családi Nap május 9. ZTE Aréna


ZTE FC Családi Nap szombaton!!!! Mindenkit szeretettel várunk!

ZTE FC öregfiúk keret a Haladás ellen: Vlaszák Géza, Lendvai Miklós, Kocsárdi Gergely, Filó Attila, Molnár Attila, Németh Tamás, Szekeres Szabolcs, Babati Ferenc, Kovács László, Sebők József, Galántai Tibor, Bardi Gábor, Fujsz Ferenc, Bócz Lajos, Balázs Zsolt
Edzői team: Szőcs János, Péter Zoltán, Czigány Csaba, Madár Gábor, Gellei Imre, Varga István, Soós István

0 hozzászólás

Gyirmót FC - ZTE FC 3:1


Csapatunk gyirmóti kirándulása nem ígérkezett könnyű feladatnak, ami végül be is igazolódott.

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, igazi helyzetek nélkül, aztán a sípszó előtt váratlanul vezetést szereztek a hazaiak. A fordulást követően újra betalált a Gyirmót, mi megpróbáltunk változtatni a játékunkon, hogy eredményesek legyünk, de ez végül csak a szépítésre volt elég...

0 hozzászólás

Női csapatunk éremátadása és a rájátszás első mérkőzése szombaton az Arénában


Szombaton 16 órakor a Budapest Honvéd csapatával kezdi meg női csapatunk a hatcsapatos rájátszás első mérkőzését. A kezdő sípszó előtt éremosztásra is sor kerül hiszen lányaink az NBII Nyugati csoportjában a második helyen végeztek! Kostorják Zsolt vezetőedzőt kérdeztük a rájátszással kapcsolatosan illetve az esélylatolgatásról!
- Nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen nagyon nehéz év van mögöttünk, viszont most egy teljesen új "bajnokság" kezdődik számunkra!

0 hozzászólás

Holnap Gyirmóton a ZTE FC


Csapatunk holnap 19 órakor a Gyirmót FC ellen lép pályára. A pont, pontok szerzése nem ígérkezik könnyű feladatnak, de bízunk abban, hogy a múlt heti szervezett játékunknak meg tudjuk ismételni és nem eredménytelenül térünk haza.

Az őszi hazai meccsen kikaptunk 3:2-re, akkor Simonfalvi kétszer is betalált, a másik oldalon Fodor vétett öngólt, Magasföldi és Beliczky vette be Szappanos kapuját. Forgács és Paku is piros lapot kapott a meccsen.

0 hozzászólás

U15 és U14-es győzelem a Gyirmót ellen


U15-ös és U14-es csapatunk ma jó "főpróbát" tartott a nagycsapat gyirmóti fellépése előtt, hiszen a ZTE Arénában előbbi 3:2-es (Szabó Patrik 2, és egy öngól), utóbbi pedig 2:0-ra (Czene Mátyás, Fekete Dániel) győzte le a Gyirmót csapatát.

Bármelyik eredménnyel kiegyeznénk holnap is...
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004