ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2012-2013 - Április

Puskás Akadémia - ZTE FC 1:1 (ÉLŐBEN)


Nehéz feladat előtt áll csapatunk, mert a listavezetőnél vendégeskedünk. Az eddig veretlen Puskás Akadémia eddig még nem szenvedett vereséget, ősszel nálunk 3:0-ra nyert. Nagyon szervezetten és jól kell játszanunk ahhoz, hogy pontot, pontokat szerezzünk.

Az első helyzet mindenesetre a miénk, a 10. percben Pavicevic- Frizoni-Grbic összjáték után ez utóbbi lövését fogta bravúrral a kapus
A 18.percben Seye és Frizoni okoztak zavart az ellenfél védelmében, de a nagy helyzet odalett Frizoni talpalása miatt
31..p. Gyűrik egymást a csapatok, mikor ezt írom Simonfalvi beadása után Pavicevic elfejelte a labdát a rosszul kimozduló kapus fölött, ami a hálóban landolt. Vezetünk, 0:1!!!

58 hozzászólás

ZTE - Tatabánya képekben


Csapatunk és Simon Antal győzelmi sorozata tegnap a Tatabánya elleni meccsel ért véget... Az előjelek pedig sima papírforma győzelmet jósoltak, de a futballban nem lehet biztosra menni, bárki legyőzhet bárkit.

A 90 perc alatt egyszerűen nem jött össze semmi, nem tudtuk bevenni a bányászok hálóját, így nem is lehetett más a vége, mint vereség...

Javítani lehet, hétvégén a Puskás Akadémia vendégei leszünk, 120%-ra lesz szükség mindenkitől! De most jöjjenek előbb a meccs képei...

1 hozzászólás

ZTE FC - Tatabánya 0:1 (ÉLŐBEN)


Simonfalvi és Grbic nélkül, de a visszatérő Máté Péterrel a soraiban lép pályára csapatunk.

Elkezdődött a mérkőzés. Kánikula és 5 tatabányai szurkoló is a stadionban, valamint mintegy 1200 hazai.
5 perc után egyenlőre nem forogtak veszélyben a kapuk
10 perc után sem változott a helyzet, aktívabbak vagyunk, de a kapuk még nem forogtak veszélyben. A pálya innen fentről remek, hiába, a természet csodákra képes
A 3. szögletet végezheti el a Tatabánya, Jahic lehúzza...
Lassan 20 perc telik el, de sok mindent nem tudok írni. A Tatabánya láthatóan zárta védekezik és próbál a kontrákra berendezkedni, mi pedig többet birtokoljuk  a labdát, de helyzet nélkül...

25 hozzászólás

Simonfalvi csütörtökig nem edzhet


A szombat nem múlt el sérülések nélkül sajnos. Simonfalvi Gábor a találkozó vége felé egy könyöklésnek tűnő eset után elterült a földön és lenyelte a nyelvét, pár másodpercre az eszméletét is elvesztette. Kórházi kivizsgálására is sor került, csütörtökig elővigyázatosságból nem edzhet.

Grbic is kisebb sérüléssel jött le a pályáról, a remek formában lévő középpályás játéka és kérdéses lesz szerdán.

15 hozzászólás

ZTE - BKV képekben


Tovább folytatódik csapatunk szárnyalása: szombaton a BKV ellen gyűjtöttük be a 3 pontot, amivel elérhető közelségbe került a dobogó...

Ezúttal nem játszottunk fényesen, de a győzelem volt a lényeg. A folytatásra sem kell sokat várni, szerdán a Tatabánya érkezik az Arénába, addig pedig itt vannak a fotók!

Hajrá ZTE!

3 hozzászólás

ZTE FC - BKV Előre 1:0 (ÉLŐBEN)


Csapatunknak ma folytatnia kell jó sorozatát, a BKV Előre együttesét fogadjuk, azt a csapatot melyet idegenben 3:1-re vertünk.

Elkezdődött a mérkőzés melyet egyperces gyászszünet előzött meg, a súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária emlékére. Csapatunk gyászszalaggal lép pályára.

5.p. Némi meglepetésre az első öt percben a BKV az aktívabb, igaz, helyzet nem alakult még ki.
10.p. A helyzet nem sokat változott, illetve most mi próbálunk kezdeményezni, de helyzet nincsen. A BKV szervezett csapatnak tűnik, nem lesz könnyű dolgunk, az biztos.

A jó időnek köszönhetően elég sokan látogattak ki ma az Arénába, kis túlzással 1300-1400-an lehetünk.

19 hozzászólás

Két elmaradt meccs az NBII-ben


Ma két elmaradt mérkőzést pótoltak az NBII Nyugati Csoportjában. A BKV vendégeként a Gyirmót a 86. percben lőtt góllal nyert 2:1-re, a Csákvár pedig legyőzte a Kozármislenyt 1:0-ra.

Ez azt jelenti, hogy csapatunk jelenleg a hatodik helyen áll a Tatabánya elleni meccset kell pótolunk. Ha itt győzünk, 3 pontra leszünk csak a második helytől...

De előbb szombaton a BKV meccset húzzuk be! Hajrá ZTE!

7 hozzászólás

ZTE FC - Répcelak 7:0


Szeretnénk megköszönni a Répcelaknak, hogy elvállalták a mérkőzést, ideális időben, ideális ellenfél voltak.

Már negyedóra után négy góllal vezettünk, Frizoni már az első percben gólt szerzett majd Pavicevic triplázott. A 25. percben Darko negyedik góljával kialakult a félidei 5 gólos különbség.

Fordulás után szinte teljes sort cseréltünk, de így is újabb két gólt szereztünk Vágó és Babos révén.

8 hozzászólás

Szerdán 17 órától edzőmeccs a Répcelak ellen


Szerdán 17 órai kezdettel csapatunk edzőmeccset játszik a stadionban a Répcelak együttese ellen.


Várunk mindenkit sok szeretettel!


Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Nyugati csoport eredmények


Csapatunk 1:0-ás kaposvári sikere mellett eddig az alábbi eredmények születtek a Nyugati csoportban: Kozármisleny - Haladás II 2:0, Sopron - Gyirmót 1:0, Csákvár - Paks II 4:1, Veszprém - Tatabánya 1:1, Puskás Akadémia - Ajka 1:0, Baja - Győr 2:1.

Csapatunk az 5. helyen áll, ha előre tekintünk, márpedig tekintsünk előre, akkor 6 pontra a 2. Kozármislenytól és 4 pontra a 3. Ajkától.

Jövő héten szombaton a BKV Előrét fogadjuk, majd utána szerdán a Tatabányát. 6 pontot kell szereznünk ezeken a meccseken.

3 hozzászólás

Kaposvár II - ZTE FC 0:1 (ÉLŐBEN)


NBI-es csapatok NBII-es csapatainál mindig kérdéses, hogy milyen összeállításban lépnek pályára, hiszen a felnőtt keretből 3 túlkoros is visszajátszhat. A Kaposvár tegnap két ellentétes félidő után 2:1-re kikapott a Honvédtól hazai pályán. A hét elején még úgy tűnt, hogy a műfüves pályán játsszuk le a mérkőzést, de Németh Ottó technikai vezető tájékoztatása szerint biztosan a Rákóczi stadionjának centerpályáján játszunk. A mérkőzés 16.30-kor kezdődik.

Talán mondanunk sem kell, hogy csak a 3 pont megszerzése az elfogadható, pláne úgy, hogy ismét két hazai mérkőzésünk következik majd (BKV Előre, Tatabánya).
Hajrá ZTE!

11 hozzászólás

Zete - Ajka képekben


Csapatunk a vártnál simábban, 3:0 arányban fektette két vállra a tabella második helyén álló Ajka együttesét. Pedig Simon Antal egy felforgatott kezdőt küldött játékba, de a pályára lépők nem okoztak csalódást, nagyszerűen futballoztak. Pavicevic ismét duplázott, oroszlánrészt vállalva ezzel a győzelemből.

Az alábbiakban a találkozó képeiből mazsoláztunk, hajrá ZTE!

1 hozzászólás

ZTE FC - Ajka 3:0 (ÉLŐBEN)


Az egész napos napsütés után negyed órája szakad az eső sajnos, ennek ellenére lesz meccs a ZTE Arénában, hiszen az Ajka elleni elmaradt mérkőzésünket pótoljuk. Az NBII-ben egyébként ma rendezik a teljes elmaradt fordulót, győznünk kell, hogy tapadjunk az előttünk állókra.

4. p. Az első helyzet a mienk., Pavicevic elől tisztáztak szögletre a védők
10.p. Ismerkednek a csapatok helyzet nélkül
18.p. Talán az első lehetőség lett volna. Simonfalvi lövésébe léptek bele a védők, pedig az irányzék jó volt. Viszont süt a nap...

29 hozzászólás

Holnap jön az Ajka


Tavaly ősszel feszült körülmények között sajnos sima 2:0-ás vereséget szenvedtünk Ajkán Subicz és Sowumni góljaival. Holnap itt a lehetőség a revansra, 16.30-kor fogadjuk az Ajkát a ZTE Arénában.

Az ajkaiak tavasszal Szigetszentmiklóson elvesztették veretlenségüket, majd meglepetésre kikaptak otthon a Veszprémtől. Szombaton a BKV- t győzték le 2:1-re hazai körülmények között és egyenlőre őrzik második helyüket. Végig koncentrált és elszánt játékkal győznünk kell.

Grbic begyűjtötte 5. sárga lapját, ő biztosan nem lép pályára, mint ahogy Kocsis sem, akinek eltört a lábujja.

6 hozzászólás

ZTE FC - Veszprém képekben


Csapatunk és Simon Antal közös hazai bemutatkozása jól sikerült, hiszen tegnap 3:2 arányban legyőztük a Veszprém együttesét.

Az első félidő parádésra sikeredett, a szünet után viszont kissé elkényelmesedtünk, így szoros lett a vége, de a lényeg a fontos 3 pont megszerzése!

Az alábbiakban a meccs legszebb jelenetei között mazsoláztunk, kellemes böngészést kívánunk, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE FC - Veszprém 3:2 (ÉLŐBEN)


A játékvezetők percekkel ezelőtti döntése alapján a ZTE Aréna centerpályáján játsszuk le a mérkőzést. Más kérdés, hogy 20 perc után milyen lesz majd a pálya...

Elkezdtük. Mintegy 500 néző kíváncsi a mérkőzésre
Lassan 10 perc telt el. 2 veszprémi szögleten kívül semmi nem történt, gyűrik egymást a csapatok
11. perc: Grbic kényszerítőzött Frizonival, majd beadta a labdát, Pavicevic pedig 6 m-ről a hálóba bólintott, 1:0.
13. perc: Grbic lőtt 12 m-ről fordulásból kapura, a veszprémi portás védett.

30 hozzászólás

Információk szombatra


Amennyiben a játékvezető szombaton úgy ítéli meg, hogy nem lehet a ZTE Arénában megrendezni a 16 órakor kezdődő ZTE FC - Veszprém meccset, úgy a műfüves pályán játszunk.

Sajnos nézők szempontjából nem a legideálisabb a helyszín. Az biztos, hogy gépkocsikat nem engedünk be a pálya köré, nézők pedig kizárólag a Zala Plaza felőli kapu mögött illetve a vízmű felőli oldalon tudnak a pálya körül állni. A füves pálya felőli oldalra (kispadok mögé) illetve a Zala felőli oldalra nézők nem mehetnek. A biztonsági szolgálat hasonló létszámban biztosítja a mérkőzést, mintha a centerpályán rendeznénk.

18 hozzászólás

ZTE FC - MÁV NTE 6:0 (2:0)


Seye és Grbic góljaival gyors vezetést szereztünk, a második félidőben pedig Bíró, Tishkevich 2 és Babati góljaival magabiztosan győztünk.

I. félidő: Jahic - Kocsárdi, Bogunovic, Budovinszky, Nagy - Kocsis, Simonfalvi - Seye, Grbic, Frizoni - Pavicevic
II. félidő: Vlaszák - Pál, Máté, Kovács, Hajdú - Vágó, Tishkevich - Babati, Szegleti, Babos - Bíró

Bízunk a hétvégi hasonlóan eredményes folytatásban, hajrá ZTE!

24 hozzászólás

Szombaton biztosan lesz meccs


A hóhelyzet miatt egyenlőre használhatatlan a ZTE Aréna centerpályája. Ezért klubunk a Veszprémmel közösen kérte az MLSZ Versenybizottságát, hogy amennyiben a játékvezető úgy ítéli meg, akkor a műfüves pályán játszhassuk le a mérkőzést. Erre engedélyt is kaptunk.

Mivel ebben az esetben 18 órakor biztosan nem tudunk játszani (nincs világítás a műfüvesen) ezért az eredeti időpontban, vagyis 16 órakor kerül a mérkőzés megrendezésre.

0 hozzászólás

Holnap edzőmeccs


Holnap 16 órakor csapatunk újabb edzőmérkőzést játszik a műfüves pályán a nagykanizsai MÁV NTE ellen (ha a pályaviszonyok engedik a "ketreces" füvesen a műfüves mellett).

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Hajrá ZTE!

6 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004