ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2012-2013 - Május

Fél 8-kor játszunk szombaton


Az MLSZ Versenybizottsága helyt adott a két klub közös kérelmének, hogy a hétvégi ZTE FC - Haladás II mérkőzés időpontját 19:30-kor kezdhessék.

Az biztos, hogy mi Simonfalvi és Seye nélkül játszunk, előbbi 5 sárga lapja, utóbbi pedig a kiállítása miatti eltiltás miatt nem léphet pályára. Mindenképpen felszabadult játékra és győzelemre számítunk, a Haladás ellen, még ha a második csapatról is van szó, mindig presztízskérdés a három pont megszerzése.

25 hozzászólás

Időpont módosítás


A Pápa és a Siófok kiélezett harca a bentmaradásért kissé megbolygatta a hétvégi bajnoki menetrendet. A mérkőzések egy időpontban kezdődnek vasárnap, az eredetileg vasárnapra kiírt Haladás - Bp. Honvéd mérkőzés pedig átkerült szombat 16 órára.

A Haladás vezetői kérték klubunkat, hogy a szombati mérkőzésünket 19:30 órára rakjuk át, hogy szurkolóik és ők is átérjenek Zalaegerszegre. Az MLSZ felé elment a klubok kérése, jelenleg várjuk a Versenybizottság határozatát.

7 hozzászólás

Kozármisleny - ZTE FC 1:1 (ÉLŐBEN)


Sikerült törölnöm az eddigi eseményeket...

Pavicevic góljával vezetünk az 57. percben, viszont Seye egy utánrúgás miatt teljesen feleslegesen kiállíttatta magát...
60. perc: 10 emberrel játszunk, de egyenlőre nem látszik a különbség a csapatok között!
63.p Penksa kapott sárgát időhúzásért, 5 perccel később a portás hatalmas bravúrjára volt szükség a vezetés megőrzéséhez!

47 hozzászólás

ZTE - Csákvár képekben


A pünkösdi hétvége előtt csapatunk magabiztos győzelmet aratott a Csákvár együttese felett. Seye, Grbic és Pavicevic vezérletével esélyt sem adtunk ellenfelünknek, teljesen megérdemelten szereztük meg a 3 pontot.

Az alábbiakban jöjjenek a meccs legszebb fotói, kellemes böngészést kívánunk, hajrá ZTE!

2 hozzászólás

ZTE FC - Csákvár 4:0 (ÉLŐBEN)


Csapatunk az utolsó előtti hazai mérkőzésén a Csákvár csapatát fogadja a ZTE Arénában. Ellenfelünktől csúfos vereséget szenvedtünk ősszel, úgyhogy már csak ezért is kötelező ma a győzelem.

A kezdés előtt Lendvai Miklós, Dr. Magyar László, Péter Zoltán, szurkolóink és csapatunk több tagja köszöntötte születésnapja alkalmából Jandovics Jenőt, klubunk csupaszív utánpótlás edzőjét.

5.p. Eddig egy szögletig jutottunk, de azt Seye jóval mellé fejelte...

52 hozzászólás

Megkaptuk a licenszet


- Klubunk megkapta az NBII-es induláshoz szükséges licenszet - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető. - Így jövőre biztosan indulhatunk az egycsoportos NBII-ben.

A "csont nélküli" startot szombaton, a Csákvár ellen biztosíthatja be a csapat.

Hajrá ZTE!

4 hozzászólás

ZTE FC - Pókaszepetk 5:0


Csapatunk a mai edzőmérkőzésen a Penksa - Kocsárdi, Bogunovic, Budovinszky, Hajdú - Simonfalvi, Máté - Seye, Grbic, Frizoni - Pavicevic kezdővel lép pályára.

A cserepadon pedig Vlaszák, Tishkevich, Babos, Vágó, Nagy, Babati, Kovács, Bíró, Szegleti várnak bevetésre.

Reméljük a mérkőzés jól szolgálta a hétvégi Csákvár elleni meccsre a felkészülést. A mérkőzést beárnyékolja, hogy Frizoni egy belépőt követően sérülést szenvedett, de bízunk benne, hogy nem súlyos.

12 hozzászólás

Holnap edzőmeccs a ZTE Arénában


Csapatunk a hétvégi bajnoki mérkőzés előtt a heti edzésprogramjába egy edzőmérkőzést is beiktat.

Holnap ennek megfelelően 17:30 órakor Pókaszepetk csapatával játszunk edzőmérkőzést a ZTE Arénában.

Hajrá ZTE!

6 hozzászólás

Baja - ZTE FC 2:1 (ÉLŐBEN)


Csapatunk ma Baján lép pályára az utolsó előtti helyen álló vendéglátók ellen. A helyezéstől függetlenül a győzelemhez maximális odafigyelésre lesz szükség, a dobogóra még odaérhetünk, fontos lenne a három pont megszerzése

1.p. Frizoni beadását Pavicevic elől mentették a védők. Nagy helyzet volt
2.p. Grbic harcolt ki 11-est, Kocsárdi lövi, gyengén, kivédte a kapus, Frizoni ismétlését is megfogta.

10 perc telt el, vezethetnénk, ha...

70 hozzászólás

Körmend - ZTE FC 0:3


Csapatunk ma Körmenden lépett pályára. Simon Antal főleg azoknak szavazott bizalmat, akik kevesebb szerephez jutottak a bajnoki mérkőzéseken. A keretbe három ifi játékos is szerephez jutott.

A mérkőzésen csapatunk dominált végig, a Körmend egy-egy veszélyes kontrát tudott vezetni. A félidőben a fiatal Varga Márk és Budovinszky Krisztián szabadrúgás góljával vezettünk.

21 hozzászólás

Holnap edzőmérkőzés Körmenden


Csapatunk a hétvégi Baja elleni bajnoki mérkőzés előtt heti edzésprogramjába egy edzőmérkőzést is beiktat. Holnap 17:00 órakor az NBIII-as Körmend vendégei leszünk.

Köszönjük a körmendi csapatnak és vezetőinek, hogy vállalták a holnapi mérkőzést és segítenek csapatunknak a felkészülésben.
Hajrá ZTE!

2 hozzászólás

ZTE - Sopron képekben


Csapatunk hétvégén fontos győzelmet aratott és nagy lépést tett végső céljai elérése felé: egy izgalmas mérkőzésen sikerült itthon tartanunk a 3 pontot.

Ezúttal Grbic és Vlaszák nyújtott parádés teljesítményt, ők vitték a hátukon a csapatot.

Jöjjenek a fotók, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Elballagott az első akadémiai osztály


Szombaton elballagott az első akadémiai osztály a zalaegerszegi Szőcs János Labdarúgó Akadémiáról, hétfőtől pedig megkezdi az érettségit! Sok sikert kívánunk nekik ehhez, valamint az élethez!

Az alábbiakban az osztályképet tesszük közzé!

Hajrá ZTE, hajrá Akadémia, hajrá Zalaegerszeg!

3 hozzászólás

ZTE FC - Soproni VSE 3:2 (2:0)


Talán nem túlzó kijelenteni, hogy igazi 6 pontos mérkőzésre és rangadóra kerül sor ma a ZTE Arénában. Azt a Sopront fogadjuk, amelyik csapat tavasszal még nem kapott ki. Az őszi sima 0:3-ból tehát nem szabad kiindulni. Amelyik csapat ma győz, nagyon nagy lépést tesz azért, hogy a "csont" nélküli bennmaradást jelentő 2-5 helyen végezzen.

1.p. Hatalmas Vlaszák védéssel kezdődött a mérkőzés, szöglet lett belőle...

31 hozzászólás

Paksi FC II - ZTE FC 1:4 (ÉLŐBEN)


Csapatunk ma Pakson lép pályára, 17:30 órai kezdettel. Kezdőcsapatunk: Vlaszák - Kocsárdi, Nánási, Kovács, Hajdu - Máté, Simonfalvi - Seye, Grbic, Frizoni - Pavicevic

3.p. 1:0, vezet a Paks, Papp Roland talált a kapunkba...
5.p. Grbic nagy helyzetbe került, de sajnos nem talált be a kapuba...
6.p. Pavi fejelt, de a kapusba...
9. perc: Gól!!! Pavi egy bal oldali beadásból 5 méterről megszerezte csapatunk egyenlítő gólját, 1:1!
18.p. Mint egy tüzijáték! Pavi, Máté és Kovács is kapura tudott lőni, ám a Paksiak kapusa hárított...

53 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004