ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2011-2012 - Július

PMFC - ZTE FC képekben


Sajnos Pécsett sem sikerült elkezdenünk a pontgyűjtést, 2:1 arányban alulmaradtunk a házigazdákkal szemben.
Esőben, mély talajú pályán, nehéz körülmények között indult a mérkőzés, amihez a hazaiak jobban alkalmazkodtak, ezért is sikerült otthon tartaniuk a 3 pontot. Bár a találkozó összképe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna, de tudjuk ez a futballban nem számít...

Aki megnézné a találkozót, az kapcsoljon a ZTV-re, ma délután 16 órai kezdettel a Zalasport jóvoltából megtekinthető lesz.

2 hozzászólás

PMFC - ZTE FC 2:1


Ezúttal a felkészülési mérkőzésen pazar formában játszó Kovács Gábor és a régi-új igazolás, Roguy Meye is a kezdőben kapott helyett Pécsett, de így sem sikerült pontot, pontokat szerezni...

Szakadó esőben, mély talajon kezdődött a találkozó, mindkét csapat különösebb kockázat nélkül futballozott. A félidő közepén aztán egy pontrúgás után vezetést szereztek a hazaiak, amit viszonylag gyorsan, Kamber révén sikerült kiegyenlíteni. A fordulás után a Pécs játszott meddő fölényben, ám ezt nem sikerült gólra váltaniuk... Egészen a hajráig, amikor egy 11-est követően újra náluk volt az előny...

29 hozzászólás

Itt a 10. ZTE Aréna!


A jelek szerint már olyan sok ZTE Arénát készítettek, hogy nem tudták pontosan kiszámolni, hogy hányadik is következik a sorban. A 9. ZTE Arénaként lett felkonferálva, de ez valójában már a tizedik a sorban. Úgy véljük azonban, ez a kis tévedés semmit von le a felvételben elhangzottak és látottak értékéből.
Mert érdemes meghallgatni Szabó Imrének, a ZTE FC utánpótlásképzését irányító kiváló szakembernek, az NBIII-as csapat új edzőjének, régi ismerősünknek, Preisinger Sándornak szavait, illetve Csank Jánosnak, az első csapat mesterének helyzetértékelését, a pécsi mérkőzésre vonatkozó előrejelzését.

3 hozzászólás

Csank János: - Három pontért utazunk Pécsre


- Feszültebbek vagyunk az átlagosnál, de ezt az állapotot nem nevezném kórosnak - vezette fel a PMFC elleni bajnokit Csank János.
- A Diósgyőr elleni játék nem volt megfelelő, a Debrecen elleni teljesítménnyel viszont a hajdúságiakon kívül jó pár csapatot le lehetett volna győzni. Én is akkor vagyok nyugodt, ha gyűlnek a pontok, ezért az a legfontosabb, hogy ne üres kézzel térjünk haza Pécsről. Ahová most nem szépségversenyre utazunk... Nem lesz könnyű idegenben, de nincs választásunk. Vannak ugyan sérültjeink és nehézségeink, de szeretnénk mindhárom pontot elhozni Baranyából.

4 hozzászólás

Németh Ottó: - Rendben vannak az igazolások


- Minden új igazolásunk engedélye rendben van, tehát már bevethetőek lesznek a Pécs elleni bajnokin - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- De a jó hír mellett van rossz is, a régóta sérült Pavicevichez csatlakozott Varga Robi is, akinek részleges bokaszalag-szakadása van, valamint Ivan Delic sem bevethető. De ezek, és a 0 pontos szezonkezdés ellenére sincs pánikhangulat, mindenki bizakodó, haza szeretnénk hozni mindhárom pontot Baranyából!

0 hozzászólás

Élménybeszámoló és fotógaléria az AUDI Kupáról


2009-ben rendezték meg első alkalommal az AUDI Kupa névre hallgató nemzetközi futball-tornát a házigazda Bayern München, az akkori BL-győztes Manchester United, az AC Milan és a Boca Juniors részvételével. A remek hangulatú kupát végül a Bayern nyerte meg, Thomas Müller pedig megszerezte a legértékesebb játékosnak járó díjat.
Tavaly a világbajnokság miatt nem tartották meg a rendezvényt, idén viszont ismét az Allianz-Arénára fókuszált a focivilág: e héten kedden és szerdán lezajlott a 2011-es Kupa a címvédő Bayern mellett a BL-győztes FC Barcelona, az AC Milan és a brazil bajnok SC Internacional részvételével.

2 hozzászólás

Prince Rajcomar hazatér


- Ha az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálat mindent rendben talál, életbe léphet Rajcomar egyéves kölcsönadási szerződése, már persze, ha meg tudunk egyezni a részletekben a hollandokkal - mondta Dézsi Attila.
- Végleg is eladtuk volna játékosunkat, de nem érkezett megfelelő ajánlat érte, bár ciprusi és orosz együttesek is érdeklődtek iránta. Ezért döntöttünk úgy, hogy inkább kölcsönbe elengedjük, hiszen rajta is érződött, hogy a megújuláshoz új környezetre van szüksége.

5 hozzászólás

Ma megérkezett Meye nemzetközi játékengedélye


- Ma megérkezett Roguy Meye nemzetközi játékengedélye a törököktől - osztotta meg az örömteli hírt honlapunkkal Németh Ottó technikai vezető.
- Így, ha Csank János is jónak látja, szerepelhet a hétvégi Pécs elleni mérkőzésen. Mint ahogy Kovács Gábor is bevethető lesz már csatárposzton. Ahmet Delic és Milan Bogunovic is edzenek, az ő játékukra is van esély a hétvégén.
Szükség is lesz az "erősítésekre", hiszen ha nem szeretnénk túl nagy hátrányba kerülni, akkor minél előbb el kell kezdeni a pontok gyűjtését...

6 hozzászólás

Vargának törése nincs, szakadása viszont biztos...


A pénteki mérkőzésen Nikolov csúszott rá csúnyán Varga Róbert lábára, ami után védőnket le is kellett cserélni.

Az előzetes vizsgálatok szerencsére törést nem mutattak ki, ám szinte bizonyos, hogy szalag-szakadásról van szó... Hogy ez milyen súlyos, az a holnapi vizsgálaton derül majd ki. Sajnos nincsenek jó előjelek, hiszen Robi lába hatalmasra dagadt...

Vargának mielőbbi felépülést kívánunk, hajrá ZTE!

6 hozzászólás

Zete - Debrecen: Horváth Jenő fotói


Ezúttal egy másik megközelítésben is láthatják a hétvégi Zete-Debrecent, Horváth Jenő képeiből válogattuk össze a legizgalmasabbakat...

Remélhetőleg a következő hazai mérkőzésen (Bp. Honvéd) már eredményesség is párosul a jó fotók mellé:)

Kellemes böngészést, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE - Debrecen képekben


Csapatunk pénteken hazai környezetben is bemutatkozott, bár nem ilyen eredményre számítottunk...

Van még mit dolgozni, csiszolni, de az idő fogytán, hiszen hétvégén a 6 ponttal rendelkező Pécshez látogatunk, ami szintén nem lesz egyszerű feladat...

Addig is tekintsék meg a DVSC elleni meccs legszebb pillanatait, kellemes böngészést kívánunk!

1 hozzászólás

ZTE FC - DVSC-TEVA 0:2


Sajnos nem sikerült a bravúr a Loki ellen, bár úgy kezdtünk, hogy akár meglepetést is okozhatunk, de a 3. percben kihagytuk a kihagyhatatlant... Ezt követően tovább veszélyeztettünk, de komolyabb lehetőséget nem tudtunk kidolgozni. A szünet után Turkovsot tüntették el a 16-oson belül, de Szabó kifele ítélt szabadrúgást... A félidő közepén aztán megfordult a pálya, fölénybe került a Debrecen, amit a hajrában két góllal meg is pecsételtek...
Sajnos a játék képe alapján azt kell, hogy mondjuk, hogy megérdemelt a vendéggyőzelem...

13 hozzászólás

Csank János: - Jó csapat ellen jó meccset


- A nyitómeccs első részében nem okoztunk csalódást, akkor még összeszedetten játszottunk - tekintett vissza a múlt szombatra Csank János.
- Később viszont már voltak problémáink, s ezeket jól ki is használták a vendéglátók. Pénteki ellenfelünk, a Debrecen évek óta az egyik legjobb honi csapat. Rendkívül erős a támadójátéka, de a többi csapatrészt tekintve is nagyon jó gárda. Nagy csatákat szoktunk vívni velük, és remélem, hogy most sem lesz ez másként. Sajnos jócskán akadnak problémáink. Nem nagy dolgokról van szó, többnyire apróbb sérülések zavarnak bennünket. Leszámítva Pavicevicet, aki térdműtétek miatt már hosszú ideje nem állhat rendelkezésünkre. Lassan igaz lesz ez Ivan Delicre is, akinek eltörött egy csont a bokájában. Gyógyulgat már, de nagyon nagy a lemaradása a többiekhez képest. Ahmet Delic állapota is csak javulgat, őrá sem számíthatok még.

5 hozzászólás

Preisinger Sándor lett az NBIII-as csapat vezetőedzője


Preisinger Sándor - a ZTE első gólkirálya váltja Balázs Zsoltot a második csapat kispadján.

Preisinger 1973. december 11-én született. Labdarúgó pályafutását a ZTE csapatában kezdte és ott lett ismert játékos. 2-szeres bajnok, 3-szoros Magyar Kupa-győztes, 1-1 alkalommal pedig az első és a második vonal gólkirálya. 5 alkalommal szerepelt a felnőtt válogatottban és tagja volt az olimpiai keretnek is.

1 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Illene jól bemutatkoznunk itthon


- Az első hazai meccs lesz, s illene jól bemutatkoznunk vezette fel a holnap rangadót Kocsárdi Gergely.
- Új fiúk is vannak a csapatban, s nekik sem mindegy, hogyan debütálnak. Jó lenne az első pontokat is megszerezni, de ehhez sokkal fegyelmezettebben és szervezettebben kell majd futballoznunk, mint Diósgyőrben. A Lokit jó csapatnak tartom, általában sok gólt rúgnak, a támadó szekciójuk nagyon hatékony. Jelentős mozgás nem volt a keretükben, de látatlanban úgy érzem, jól erősítettek.

2 hozzászólás

Vásároljon bérletet az új szezonra a tavalyi árakon!


Pénteken hazai környezetben is bemutatkozik csapatunk, hatalmas bérletvásárlási akcióval örvendeztetjük meg tisztelt szurkolóinkat!!!

Vásároljon szezonbérletet a 2011/12-es évadra a tavalyi árakon! Az éves bérletet váltó szurkolóink második csapatunk őszi mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa mérkőzéseit az elődöntőig térítésmentesen tekinthetik meg!
Vidéki szurkolóinknak és diákoknak külön akciók! Szurkolói bérletek (szurkolói kártyával rendelkezőknek) is kaphatók!

1 hozzászólás

Vidéki iskolák figyelem!


Tisztelt Igazgató Asszony / Úr!
Zala megye élvonalbeli labdarúgócsapata, a ZTE FC az elmúlt években különböző akciókkal igyekezett minél több fiatalt, diákot a ZTE Arénába csábítani.

Az új szezonra, mely július 16-án kezdődött - Magyarországon eddig - példa nélküli kezdeményezéssel állunk elő:
1. VIDÉKI DIÁKBÉRLETEK egységesen 5000,-Ft-ért lehet megvásárolni, a bérletek a 15 hazai bajnoki mérkőzésre érvényesek a ZTE Arénába...

0 hozzászólás

Megnyertünk a teskándi Technoroll kupát


Ma délután egy négycsapatos tornán vettünk részt Teskándon, amely a falunap részeként került megrendezésre a Tótszentmárton, a Csesztreg, a Teskánd és a ZTE FC részvételével.

Az első mérkőzésen 3:1 arányban múltuk felül a tótszentmártoniakat, fiatal csapatunkból különösen Kovács Gábor játszott jól. A másik ágon a házigazdák 11-esekkel jutottak a fináléba, amiben aztán 5:1-re diadalmaskodtunk. Főleg Rajcomar és Meye összjátékai váltották ki a helyszínre kilátogató 500 néző tapsát, de a meccs hőse kétségtelenül a hazai portás, Fábián Ádám volt, aki legalább 10 ziccert hárított.

9 hozzászólás

DVTK - ZTE FC 4:1


Csapatunk Diósgyőrben kezdte az új idényt, ahol sajnos nem termett számunkra babér, a hazaiak magabiztos győzelmet arattak. Ezen felül a játék minden elemében, sebességben és küzdőszellemben is felülmúltak minket, súlyos egyéni hibákat vétettünk. Ezeket minél hamarabb ki kell küszöbölni, hiszen jövő pénteken a Debrecen érkezik Zalaegerszegre...
A vereségnél is aggasztóbb Bulatovic kiállítása, akire valószínűleg eltiltás vár, hiszen Csank János jelenleg nem dúskál középső védőkben...

18 hozzászólás

Csank János: - Elégedett lennék a pontszerzéssel


- Otthon voltam Ózdon, amikor a feljutást ünnepelte a DVTK és mondtam is a barátaimnak, hogy nem szeretném náluk kezdeni a szezont - emlékezett vissza Csank János.
- Ám ez az óhajom nem teljesült. A hazaiak sikerorientáltak, bajnokok lettek és meg is erősödtek tapasztalt spanyol játékosok szerződtetésével. Jó esély van arra is, hogy akár telt ház legyen, s ez a jó versenyző típusú játékosokat motiválhatja mind a két oldalon. Természetesen győzni megyünk, de a pontszerzéssel már elégedett lennék...

8 hozzászólás

Íme itt a 2011-12-es keret mezszámokkal, fotókkal


Végleges csapatunk 2011-12-es NBI-es kerete, melyet a mezszámokkal kiegészítve az alábbiakban teszünk közzé.
Továbbá felkerültek az adatlapokra a játékosok és a szakmai stáb fotói is, a kitöltött kérdőívek feldolgozása pedig folyamatban van, ehhez még türelmüket kérjük.

Tájékoztatjuk minden kedves szurkolónkat, hogy a jövő pénteki, ZTE FC - Debrecen mérkőzés előtt és alatt hostesseink az idei csapatképeket osztogatják majd - remélhetőleg mindenki örömére! Hajrá ZTE!

1 hozzászólás

Szurkolói ankét videófelvétel


Azok, akik nem tudtak eljönni a tegnapi szurkolói ankétra, a Zalasport jóvoltából videón nézhetik meg az eseményt.

Szokásos sávszélességű videofelvétel

Nagyobb sávszélességű videofelvétel

Kellemes videózást, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Vasárnap Teskándon, a falunapon vendégeskedünk


Vasárnap Teskándon a falunap alkalmából egy négycsapatos tornán, a Technoroll Kupán veszünk rész.

Fél kettőkor kezdődik a ZTE FC - Tószentmárton meccs, utána Teskánd - Csesztreg, majd vesztesek, végül pedig a győztesek csapnak össze. (Minden mérkőzés 2x30 perces lesz.)

Csapatunk az előző napi diósgyőri túra ellenére teljes kerettel képviselteti magát, mindenkit sok szeretettek várunk Teskándon! Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Ma indul a bajnokság, holnap Diósgyőr - ZTE FC


Ma a Debrecen és a Vasas összecsapásával kezdetét veszi a 2011-12-es OTP Bank Liga. Holnap pedig számunkra is indul az idény, hiszen 17:30-tól Diósgyőrben, az újonc DVTK-nál vendégeskedünk.
Csapatunk busza már ma elindul, majd a megszokott helyen, a vecsési Airport Hotelben éjszakázunk és ebéd után szombaton folytatjuk utunkat a mérkőzés helyszínére. Csank János dolgát kisebb sérülések nehezítik, de bízunk benne, hogy a kezdő sípszóra mindenki hadra fogható lesz, hiszen a diósgyőri katlanban nehéz feladat vár ránk.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Magasabb lett a csapat és erősödtünk is


- Az átigazolásoknál az volt a célunk, hogy egy markánsabb Zetét láthasson majd a közönség az új bajnoki szezonban - kezdte Nagy Ferenc.
- A szakmai vezetésnek az elmúlt bajnokságban sok gondja volt a csapat védekezésével, ezért a hátsó alakzat játékosai közt elég nagy volt a mozgás. Az előző évekhez hasonlóan most is a szakmai stáb véleményezésével történt meg az új labdarúgók szerződtetése. Magasodtunk, gyorsabbak lettünk és ha mindenki a helyén játszik, azt hiszen erősödtünk is.

0 hozzászólás

Szurkolónk szerint támadó(k)ra van szükség


Szurkolóink fele - a tavalyi szezonban lőtt 51 gól ellenére - a támadó szekciónkat erősítené meg, a voksolók 23%-a a középpályás poszton frissítene, 21% pedig a védők között "tenne rendet".

Az átigazolási időszakban mindegyik helyre érkezett játékos, külföldi is, magyar is, csupán rajtuk múlik, kiből lesz közönség kedvenc. Sokat nem is kell várni az idei bemutatkozásra, szombaton az újonc Diósgyőr vendégei leszünk, ami biztosan nem lesz sétagalopp... A feladat adott, pontosan hazatérni Miskolcról!

0 hozzászólás

Szurkolói ankétot tartottunk


Ma 17 órai kezdettel a Hotel Arany Bárányban szurkolói ankétot tartottunk, amelyen a klubvezetés, a szakmai stáb, az új igazolások és - örömünkre - sok-sok szurkoló vett részt.

Bemutatásra kerültek az új mezek, amelyekre visszakerült Zalaegerszeg város címere. Ezt követően Nagy Ferenc megosztotta az örömhírt, miután minden akadály elhárult, négyéves szerződést kötöttünk Roguy Meye-vel. Elnök Úr továbbá vázolta a klub terveit azokkal fiatalokkal, akik még nem érettek az NBI-re, de az NBIII már kevés nekik, a folyamatos játéklehetőség miatt, a fejlődésüket szem előtt tartva kölcsönadjuk őket.

4 hozzászólás

ZTE FC - SVSE-GYSEV 1:3 - Szombaton több kell, fiúk!


Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzésén az SVSE-GYSEV gárdáját fogadta.
Teljesítményünkre jellemző sajnos a végeredmény. Ezt tetézte még, hogy három játékosunk is súlyosnak tűnő sérülést szenvedett: Sherif és Stanisavljevic bokája bánta a mérkőzést, Gaál Bálint feje pedig csúnyán felrepedt, őt mentő vitte el.

Fiúk, ennél sokkal több kell szombaton a diósgyőri katlanban!

3 hozzászólás

Németh Ottó: - Dolgozunk az engedélyek megszerzésén


- A klub részéről készen állunk a papírokkal, de amíg a nemzetközi játékengedélyek nem érkeznek meg, addig nem tudunk érdemben lépni - kesergett Németh Ottó.
- Az érintett klubokat már többször is felszólítottuk, de eddig nem értünk el sok sikert... Roguy Meye ügyében talán a napokban lépnek a törökök, bár ígéretet már korábban is sokat kaptunk. Sajnos Sherif, Stanisavljevic és Bujor engedélye is hiányzik, de Jahic, Bulatovic és Hervás viszont már játszhat, ha a szakmai stáb számol velük.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Máshol köthetnek ki fiataljaink


- Nánási, Barna, Vittman és Milosavljevic Tatabányán volt néhány napot, de a klubok nem tudtak megegyezni, így visszajöttek - nyilatkozta Nagy Ferenc.
- Úgy döntöttünk, hogy Nánási marad az első csapatunk keretében; Barna, Vittman és a Sopronban kölcsönjátékosként szerepelt Polareczki pedig már újabb próbajátékon van: a szlovén élvonalban szereplő Lendva érdeklődik irántuk, s majd meglátjuk, mi lesz a dolog vége. Mindenképpen azt szeretnénk, ha ezek a játékosok déli szomszédunknál, vagy itthon a legjobbak közt...

0 hozzászólás

Szerdán 18 órától ZTE-SVSE, csütörtökön pedig ankét


Szerdán az eredetileg tervezett 17:00-nál egy órával később, 18:00-kor játsszuk az SVSE-GYSEV elleni felkészülési mérkőzésünket a ZTE-Arénában a nagy hőségre való tekintettel.
Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy csak az Október 6. tér felőli főbejárat lesz nyitva, a belépés természetesen díjtalan, büfé üzemelni fog!
Szeretettel várunk mindenkit csapatunk bajnoki főpróbájára, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Vásároljon bérletet az új szezonra a tavalyi árakon!


A jövő hétvégén indul az új NBI-es bajnokság, amelyre hatalmas bérletvásárlási akcióval örvendeztetjük meg tisztelt szurkolóinkat!!!

Vásároljon szezonbérletet a 2011/12-es évadra a tavalyi árakon! Az éves bérletet váltó szurkolóink második csapatunk őszi mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa mérkőzéseit az elődöntőig térítésmentesen tekinthetik meg!
Vidéki szurkolóinknak és diákoknak külön akciók! Szurkolói bérletek (szurkolói kártyával rendelkezőknek) is kaphatók!

0 hozzászólás

Vidéki iskolák figyelem!


Tisztelt Igazgató Asszony / Úr!
Zala megye élvonalbeli labdarúgócsapata, a ZTE FC az elmúlt években különböző akciókkal igyekezett minél több fiatalt, diákot a ZTE Arénába csábítani.

Az új szezonra, mely július 16-án kezdődik - Magyarországon eddig - példa nélküli kezdeményezéssel állunk elő:
1. VIDÉKI DIÁKBÉRLETEK egységesen 5000,-Ft-ért lehet megvásárolni, a bérletek a 15 hazai bajnoki mérkőzésre érvényesek a ZTE Arénába...

0 hozzászólás

ZTE FC - NK Slaven Belupo 1:1


Csapatunk végre hazai környezetben lépett pályára felkészülési mérkőzésen, 1000 stadionba kilátogató szurkoló örömére.
Csank János dolgát sérülések nehezítették, így kissé tartalékosan álltunk fel, de a helyükre lépők is kitettek magukért. Egy jó ellenféllel találkoztunk, jó iramú 90 percet játszottunk. Jahic, Bulatovic, Sherif, Hervás, Csordás és Bujor is bíztatóan mozogtak, Meye pedig régi önmagát idézte.
Szerdán az SVSE ellen folytatjuk, az lesz a DVTK elleni bajnoki főpróbája.

8 hozzászólás

A román Bujort 4 évre szerződtettük


A klubvezetés röviddel ezelőtt mindenben megállapodott Bujor Alin Vladdal. A 22 éves, tehetséges jobboldali és irányító középpályással 4 éves szerződést kötöttünk. A játékos piaci értéke a transfermarkt szerint 600.000 EUR!

A kétszeres U21-es válogatott Bujor 2008-ban a Cluj csapatában mutatkozott be a román felnőtt bajnokságban, majd a Politehnica Iasi-hez igazolt. 2010-ben a Mersin İdmanyurdu csapatában játszott, idén pedig az Universitatea Craiova együttesét erősítette.

5 hozzászólás

Holnap egy órával később, azaz 18:00-kor lesz a meccs


Holnap az eredetileg tervezett 17:00-nál egy órával később, 18:00-kor játsszuk az NK Slaven Belupo elleni felkészülési mérkőzésünket a ZTE-Arénában a nagy hőségre való tekintettel.

Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy csak az Október 6. tér felőli főbejárat lesz nyitva, a belépés természetesen díjtalan, büfé üzemelni fog!

Szeretettel várunk mindenkit 2011-12-es csapatunk hazai "premierjére", hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Amkar Perm - ZTE FC képekben


Tegnap egy igazán festői környezetben, fantasztikus körülmények között játszottuk le utolsó "idegenbeli" felkészülési mérkőzésünket. Az orosz élvonalbeli Amkar egy masszív, sokat futó, képzett együttes, amely játékban van, hisz egy zajló bajnokságból jöttek Ausztriába. De csapatunk alkalmazkodott a stílushoz és egy nagyon jó mérkőzést játszott a Permmel. Folytatás szombaton és szerdán a ZTE-Arénában!

Az alábbiakban pedig képes összeállításunkat tekinthetik meg! Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Szombaton és szerdán is játszunk, csütörtökön pedig ankét


Szurkolóink szombaton végre hazai környezetben is láthatják kedvenceiket, 17 órától az NK Slaven Belupo ellen játszunk felkészülési mérkőzést. Tájékoztatjuk drukkereinket, hogy csak az Október 6. tér felőli főbejárat lesz nyitva, a belépés természetesen díjtalan, büfé üzemelni fog!

Jövő szerdán szintén 17 órakor az SVSE-GYSEV ellen zárjuk a felkészülésünket, másnap pedig szurkolói ankétra várjuk a kedves érdeklődőket...

1 hozzászólás

Amkar Perm - ZTE FC 1:0


Csapatunk utolsó idegenbeli felkészülési mérkőzésére készül, Lindabrunnban az orosz Amkar Perm ellen.
Csank János dolgát ugyan sérülések nehezítik, de ez egy remek alkalom azoknak, akik be szeretnék magukat játszani a kezdőbe.

Íme, így állunk fel: Jahic - Kocsárdi, Bulatovic, Sherif, Turcsik - Szalai, Kamber - Gaál, Balázs, Kovács Gábor - Turkovs.

0 hozzászólás

Ma 17 órától újabb meccs: az orosz Amkar Perm ellen


Csapatunk ma délután 17 órától újabb felkészülési mérkőzést játszik, méghozzá Ausztriában. A Bécsújhely mellett található Lindabrunnban az orosz első ligás Amkar Perm lesz az ellenfelünk.
Sajnos keretünkben még mindig sok a sérült, így nem tudni, hogy a maródiak közül ki tudja már vállalni a játékot. Mindenesetre Rajcomar tegnap már edzett, ahogy a betegségét követően Turkovs is. A hét végén megsérült Ahmet Delic térdét kedden még vizsgálták porcleválás gyanújával, Ivan Delic állapota viszont nem sokat javul, s egy specialista vizsgálja most a lábfejét.

0 hozzászólás

Kovács Gábor marad, négy fiatal kölcsönbe megy


Kovács Gábor - a védő Kovács Gergő bátyja - a felkészülési mérkőzéseken meggyőzte a szakmai stábot, hogy a csapat hasznára válhat, így szerződést ajánl neki klubunk.

Nagy Ferenc elnök arról is beszámolt, hogy néhány fiataljukat fejlődésük elősegítése érdekében kölcsönadják. Barna Zsolt, Nánási Balázs és Vittman Ádám az NBII-es Tatabányához, míg Kocsis Adrián a másodosztályba most feljutott SVSE csapatához kerül.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Meye a csapattal edz, reméljük itt is marad


- Meye pályafutását eligazolása után továbbra is követtük, hiszen mi is érdekeltek voltunk abban, ha a török fővárosból szerződése ideje alatt máshová igazol - nyilatkozta Nagy Ferenc.
- Egyelőre arra várunk, hogy a vitás kérdéseket tisztázza a törökökkel a játékos. Klubja ugyanis szerződésszegést követett el vele szemben, s ha rendeződnek a dolgai, akkor négyéves megállapodást kötünk vele ismét, amelyről elviekben már megállapodtunk. Meye egyébként már a csapattal edz és úgy tervezzük - persze, ha minden rendben lesz vele kapcsolatban - hogy most már itt is marad.

2 hozzászólás

Roguy Meye újra csapatunknál


- A "gaboni vipera" újra csapatunkkal edz és elvi megállapodás született 4 éves szerződtetéséről - tájékoztatta honlapunkat Nagy Ferenc elnök.
- Török klubjától várjuk a szerződés bontásáról szóló megállapodást, amennyiben ez megtörténik, a csatár újra csapatunkat erősítheti. A támadó a Zetében töltött másfél szezonja alatt (2007 nyarától 2009 januárjáig) 35 mérkőzésen lépett pályára, azokon 17 gólt rúgott. Stabilan tagja a gaboni válogatottnak is.
Hajrá ZTE!

33 hozzászólás

Inter Zapresic - ZTE FC képekben


A jövő hétvégén kezdődik a 2011-12-es bajnokság, ennek megfelelően csapatunk felkészülése is a finiséhez ért. Már csak 2 előkészületi találkozó van hátra, aztán következik a diósgyőri erőpróba. Legközelebb szerdán az Amkar Permmel játszunk, majd pedig a ZTE-Arénában fogadjuk a Slaven Belupot.

De addig is az alábbi képekkel kedveskedünk, a szombati Inter Zapresic - ZTE FC mérkőzésen jártunk, kellemes böngészést kívánunk, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Inter Zapresic - ZTE FC 1:1


Ma délután újabb edzőmeccset játszottunk, a horvát első liga egyik élcsapata, a 4. helyett végzett Inter Zapresic ellen.

A gyors és agresszív futballt játszó horvát csapat méltó ellenfelei voltunk, a mérkőzés összképét tekintve igazságos döntetlen született, ez a 90 perc is jól szolgálta a felkészülésünket.

Rajcomar és Ahmet Delic is kisebb sérülést szenvedett, emiatt le kellett őket cserélni. Reméljük, hogy ezek nem súlyosak és hamarosan már a csapattal együtt folytathatják a felkészülést.

1 hozzászólás

Ma 17:30-tól újabb edzőmeccs a szlovéniai Bakovcin


Csapatunk ma 17:30-tól újabb felkészülési találkozót játszik a szlovéniai Bakovcin. Az ellenfelünk ezúttal a horvát NK Inter Zapresic lesz.

Az 1929-ben alapított klub legnagyobb sikere egy bajnoki ezüstérem, egy kupagyőzelem és egy szuperkupa második helyezés. A 2005-06-os idényben a 2. selejtezőkörig jutottak az UEFA-ban, majd egy hullámvölgy következett, kiestek az élvonalból, de gyorsan, már 2007-ben visszajutottak.

1 hozzászólás

ZTE Aréna 8. kiadásában a tegnapi edzőmeccs


A Zalasport és a ZTE FC közös magazinjának, a ZTE Arénénának a 8. kiadásában megtekinthetik a tegnapi FC Odessa - ZTE FC felkészülési mérkőzés bő összefoglalóját.

A videó itt látható: http://www.zalasport.hu/content/view/3717/37

Kellemes videózást, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Az Odessa elleni edzőmeccs képekben


Tegnap egy harcias, technikás ellenféllel játszottunk újabb edzőmeccset Bécsben.
Az FC Odessa elleni mérkőzés remekül szolgálta csapatunk felkészülését, Csank János meggyőződhetett a keret pillanatnyi állapotáról, az újoncok helyzetéről és a próbajátékosok tudásáról.

Az alábbiakban a találkozóról készült képeket láthatják, kellemes böngészést kívánunk! Hajrá ZTE!

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004