ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2011-2012 - Május

Kaposvár - ZTE képekben


Csapatunk utolsó NBI-es mérkőzésére szurkolóink megpróbáltak hazai környezetet varázsolni a Rákóczi stadionjából, sokan elkísérték kedvenceiket Somogyba.

Az alábbi összeállításunkban a meccs legszebb jeleneteiből válogattunk, láthatóak kitartó drukkereink, Vörös Ákos debütálása az élvonalban, majd a szomorú, könnyes búcsú pillanatai...

Kellemes böngészést kívánunk, hajrá ZTE!

2 hozzászólás

Prukner László távozik Zalaegerszegről


- Közös megegyezéssel távozik klubunktól Prukner László - tájékoztatta honlapukat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- A szakembernek sikeres pályafutást kívánunk! A játékosállományban is történtek változások, ami biztos: a két győri kölcsönjátékos, Nicorec és Ganurgava a nyári felkészülést már nem csapatunkkal kezdi, mint ahogy Szakály Dénes sem, akit a Videoton FC visszarendelt. Lejárt a szerződése Bogunovicnak és Brkicnek, ők távozhatnak a klubtól. Szintén lejárt a szerződése Panikvarnak és Manu Hervasnak, velük még egyeztet a klubvezetés.

18 hozzászólás

MK helyi selejtező az Arénában


A labdarúgó Magyar Kupa 2012/2013-as sorozata már tavaly megkezdődött a megyei selejtezőkkel, és hagyományosan tavasszal dől el, mely csapatok jutnak el az országos főtábla ősszel rajtoló küzdelméig.

A mostani kiírásban a Magyar Labdarúgó Szövetség kifejezett kérésére a legjobbak nem állnak meg a feljutásnál, hanem végigjátsszák a sorozatot. Zalában már korábban eldőlt, hogy a Borsfa, a Csács-Nemesapáti, az NTE 1866 és a Zalaszentgrót folytathatja a főtáblán, majd a múlt héten elődöntők következtek, az NTE és a Szentgrót sikerével. A két győztes pedig tegnap a ZTE Arénában csapott össze a megyei fináléban szép számú kilátogató drukker örömére.

0 hozzászólás

Kedden amatőröké volt a ZTE-stadion


Kedden a ZTE-stadionban rendezték meg az első, Zala megyében sorra kerülő grassroots-tornát, vagyis az amatőrök részére kiírt kispályás labdarúgó viadalt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatósága először biztosított lehetőséget a játékra a grassroots-tornára, ami annyit tesz: minden, ami nem profi...

A ZTE-stadionban óvodások, majd iskolások és az öregfiúk is pályára léptek, közel ötszázan a megye több pontjáról.

1 hozzászólás

További 3 évig MASS-ban


Öt éve csapatunk hivatalos sportfelszerelés szállítója az olasz MASS Sport.

Az utánpótlásunkat is öltöztető cég szerződése idén lejárt volna, a hosszabbításról tárgyalt Dézsi Attila ügyvezető Olaszországban. Mivel mindkét fél szándéka megegyezett a folytatást illetően, így további 3 évvel meghosszabbították a kontraktust.
Hajrá ZTE!

2 hozzászólás

Zalacsányban fejezzük be a szezont


A Zalacsányi SE Megyei III. csapat meghívásának eleget téve hírverő mérkőzést játszunk június 1-én, pénteken, 18 órakor.
Ezzel a barátságos mérkőzéssel zárul csapatunk 2011/2012-es szezonja.

Hajrá ZTE!

5 hozzászólás

Augusztus 18-án rajtol az NBII-es szezon


Nem egyszerű ugyan elfogadni a tényt, hogy csapatunk hosszú idő után kiesett az első osztályból, de tekintsünk előre és bízzunk a szebb jövőben. Megérkezett a jövő évi NBII-es versenykiírás, csapatunk augusztus 18-án kezdheti meg a harcot a feljutásért a bajnokságban. Előtte egy héttel Magyar Kupa forduló lesz, akkor már mindenképpen egy összeszokott, harapós csapatnak kell kifutnia a ZTE Aréna gyepére.

Fontos változások még az NBI-hez képest: kötelezően U-19, U-17, U-15, U-13, U-11-es, U-9-es és U-7-es csapatot kell indítanunk, tehát a jelenleg NBIII-ban induló csapatunk "beolvad" a felnőtt keretbe.

3 hozzászólás

Prukner László: - Méltó ellenfelei voltunk a Rákóczinak


- Ez a mérkőzés is tükrözte az egész éves teljesítményünket - nyilatkozta a lefújást követően Prukner László.
- Sajnos a szezon végére már nagyon elfogytunk, de úgy gondolom, hogy a pályára lépők megfelelő hozzáállásról tettek tanúbizonyságot. Méltó ellenfelei voltunk a Rákóczinak, de könyörtelenül kihasználták csapatom hibáit.

4 hozzászólás

Kaposvári Rákóczi - ZTE FC 3:1


A Kaposvár elleni fellépésünkkel lezárult egy korszak: elbúcsúztunk az élvonaltól.

Ezen a meccsen is olyan hibákat vétettünk, ami nem méltó az NBI-hez. Rögtön a meccs elején rutinos portásunk, Vlaszák Géza rontott: gólt kaptunk és pechünkre megsérült kapusunkat le is kellett cserélni. Helyére pedig egy újonc, Vörös Ákos állt, aki remekül mutatkozott be az élvonalban. A következőkben egy szerencsés találattal kiegyenlítettünk, de sajnos nem örülhettünk sokáig, hiszen pár percre rá ismét a hazaiaknál volt az előny.

1 hozzászólás

ZTE FC II - MTE 1904 0:3


Erősen tartalékos második csapatunk Ganugravával megerősítve sem tudott lépést tartani a mosonmagyaróváriakkal, akik magabiztos győzelmet arattak.

Sajnos nem indult jól a mérkőzés, gyorsan vezetést szereztek a vendégek, amit nem sikerült a szünetig kiegyenlíteni. A fordulás után voltak ugyan próbálkozásaink, de gólt, gólokat ismét az MTE szerzett, amivel végleg eldöntötte a 3 pont sorsát.

Van még idő és lehetőség a javításra, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Prukner László: - Tisztességgel helytállni


- Az idény végére sajnos elfogytunk, a héten gyakran a fiatalokkal együtt csak 11-12-en tréningeztünk. Ebből a szűkös keretből nem lesz túl nehéz kiválasztani a kezdő tizenegyet, bár még azért elég sok a kérdőjel - kesergett Prukner László.
- Ami biztos, Jahic és Panikvar piros lap, Ganugrava pedig sárga lapok miatt nem léphet pályára holnap este. Nagyon sok a régebb óta sérült, Pavicevic, Brkic, Kovács Gergő, Szalai és Hervas sem edzett a héten.

6 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - A focit nem hagyom abba


- Végleg abbahagyod, vagy csak az élvonaltól búcsúzol?
- Erre a kérdésre majd csak akkor tudok pontosan válaszolni, ha Nagy Ferenc elnök vázolja a következő bajnokságra szóló terveket. Az viszont eldőlt, hogy az NBI-ben már nem futballozom többet - válaszolta Kocsárdi Gergely.

- Miért nem?
- Ne szépítsük a dolgokat! Nem vagyok már mai gyerek, az évek elszálltak felettem. Tavaly is azon gondolkoztam már, hogy alacsonyabb osztályban kellene folytatnom.

1 hozzászólás

Bajnokcsapat 2002: Az a feledhetetlen akció...


Egy évtizede május 22. ugyan szerdára esett, azonban dátum szerint kedden van pontosan tíz esztendeje, hogy a ZTE FC labdarúgócsapata révbe ért. Az FTC elleni hazai 1:1-es döntetlen azt jelentette, hogy az egerszegi futball is bekerült a magyar labdarúgás aranykönyvébe: a ZTE FC megnyerte a 2001/2002. évi bajnokságot.

2002. május 22-én úgy készült a város, sőt, egész Zala megye, hogy nyerni kell a Fradi ellen, de elég az egy pont is ahhoz, hogy az azt követő utolsó fordulóra már ne maradjon nyitott kérdés. Gyepes szerzett vezetést a vendégeknek, aztán a 70. percben pályára lépett Radu Sabo...

0 hozzászólás

Üres utcák, teli stadion


A Zalahús-ZTE FC 2002-es bajnokcsapatában szerencsére akadtak olyanok is, akik saját nevelésű játékosként élhették át a csodát: itthon, szülővárosukban ünnepelhettek bajnoki címet. Ám önmagában még kevés lett volna pusztán a zalai mag, szükség volt további jó játékosokra, például légiósokra is.

A Zalai Hírlap sorozatából kihagyhatatlan Kocsárdi Gergely, a ZTE FC jelenlegi és 2002-es csapatkapitánya is, aki egyben az utolsó mohikán is. Az egyetlen máig aktív futballista, aki továbbra is a kék-fehérek színeit erősíti. Tíz éve bajnok, most egy kieső csapat kapitánya...

5 hozzászólás

Vasárnap 18 órakor fejezzük be a szezont


A mai Versenybizottsági határozat alapján a Kaposvári Rákóczi elleni utolsó NBI-es bajnoki mérkőzésünket vasárnap 18 órakor játsszuk.

A mérkőzést a SPORT TV közvetíti.

Hajrá ZTE!


0 hozzászólás

ZTE - Paks képekben


Csapatunk a Paks elleni mérkőzéssel elbúcsúzott az élvonaltól: hazai környezetben NBI-es mérkőzésre legalább egy szezont kell majd várni...

De ne menjünk ennyire előre, előbb nézzük meg a találkozó legszebb jeleneteit. Láthatjuk, ahogy a törzsszurkolók a kezdő sípszó előtt Vlaszák Gézát köszöntötték 400. NBI-es mérkőzések alkalmából, majd ahogy Kocsárdi Gergely köré gyűlnek a társak, hogy gratuláljanak a nagyszerű találat után...

0 hozzászólás

Madár Gábor, Kocsárdi Gergely és szurkolóink a Studio Fm-en


A Studio Fm 96,3 csapata érdekes riportokat készített a hétvégi, Paks elleni utolsó hazai bajnoki mérkőzés alatt és után.

Meghallgathatjuk többek között Madár Gábort: ZTE- Paks mecs közben az öreg róka szemével, a bombagólt szerző Kocsárdi Gergelyt, valamint drukkereink is megszólalnak: szurkolók az utolsó hazai NBI-es meccsen

A három beszélgetés mp3 formátumú; 6, 10 és 22 Mb terjedelmű és az alábbiakban le is tölthető!

0 hozzászólás

Prukner László: - Emelt fővel tudtunk búcsúzni...


- Dicséret illeti együttesemet, mert nagyszerűen küzdöttek a fiúk - értékelt a lefújást követően Prukner László.
- Sajnos a sok sérülés és a három eltiltott miatt nagyon szűk lett a keretünk. A találkozón is adódtak problémák, ezért a meccs hajrájában már gyakorlatilag csak tíz emberrel játszottunk. A helyzetek alapján akár nyerhettünk is volna. Emelt fővel tudtunk elköszönni a hálás zalai közönségtől, akiknek köszönjük, hogy ebben a nehéz tavaszi idényben végig kitartottak a csapat mellett!

0 hozzászólás

Lombard Pápa II - ZTE FC II 2:3


Második csapatunk, az eltiltását töltő Máté Péter és a végre jól futballozó Csordás Szabolcs vezérletével idegenben győzte le a Pápa 2. együttesét.

Már két góllal is vezettünk a szünetben, ekkor már biztosnak tűnt a győzelmünk, ám Németh kiállítása nem várt izgalmakat hozott a hajrában, de sikerült megtartani előnyünket és bravúrgyőzelmet arattunk.

0 hozzászólás

ZTE FC - MVM Paks 1:1


Ezer sebből vérző csapatunk utolsó hazai NBI-es mérkőzésén mindent megtett a győzelemért, de a sok kihagyott helyzet megbosszulta magát, a vendégek egy hajrá-góllal kiegyenlítettek és elvitték az egyik pontot.

Pedig jól kezdtünk, látványos támadásokat vezettünk és egy ilyen végén (még ha egy kis szerencsével is) Kocsárdi bombagóljával a vezetést is megszereztük. Ezután növelhettük volna előnyünket, de sem Pavicevic, sem Kovács, sem pedig Szakály nem tudott eredményes lenni. A hajrában pedig betaláltak az atomvárosiak, meg kellett elégednünk a döntetlennel...

5 hozzászólás

Szegény embert még az ág is húzza...


A sérülések és eltiltások miatt az NBI és NBIII-as keretben összesen 28-an maradtunk... A NBI-es kispadra 4 játékost tudtunk leültetni közülük is Kocsis Adrián combizom sérüléssel, Vittman Ádám talpcsont sérüléssel bajlódott és bizonytalan a játékuk.

Mindezek ellenére bízunk csapatunkban, hogy szépen és méltóságteljesen búcsúzunk az élvonaltól és az idei szezonra tisztelt szurkolóinktól.
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

A kiszámíthatatlan hármas: a számok nem hazudnak


Tíz éve, ugyanezen a szombaton már csak egy lépés választotta el a Zalahús-ZTE FC-t, hogy megnyerje története első bajnoki címét: idehaza 3:1-re legyőztük a Dunaferrt. A csapatban bombaerős csatársor működött , melynek tagjai bármikor képesek voltak betalálni.

A Kenesei Krisztián-Waltner Róbert-Egressy Gábor támadó hármas a 2001/2002-es szezonban a csapat 75 találatából 55-öt vállaltak (Kenesei 21, Egressy és Waltner 17-17 gólt jegyzett). Kiszámíthatatlan volt, mikor melyikük lesz eredményes.

1 hozzászólás

Prukner László: - A tisztes helytállás a célunk


- Szalai Tamás nem edzett a héten, és a hasfalizom-húzódással bajlódó Pál Dávid játékára sem számíthatok, s ugyanez a helyzet az eltiltott Máté Péterrel - kesergett Prukner László.
- Ezen felül Vittman Ádám játéka még kérdéses, miközben Pavicevic és Hervás is csak a hét második felében tudott edzeni. Tehát valóban alaposan elfogytunk. Pechünkre NBIII-as csapatunk is vasárnap lép pályára, a két keret összlétszáma jelenleg 25 fő, őket kell elosztani a két mérkőzésre.

4 hozzászólás

Csapatunk megkapta az NBI-es licencet a jövő évre


Az MLSZ Elsőfokú licencadó Bizottsága május 16-án elfogadta klubunk kérelmét és így a 2012-13-as bajnoki idényre megkaptuk a nemzeti első osztályú (NBI) licencet.

Beadványunkat a kiírt határidőre és az előírt formában nyújtottuk be, ami megfelelt az összes kritériumnak.

Az alábbiakban az MLSZ hivatalos levele látható, hajrá ZTE!

4 hozzászólás

Négyszemközt Vlaszák Gézával a Studio Fm 96,3-on


Csapatunk rutinos kapusa, Vlaszák Géza volt a Studio Fm 96,3 Négyszemközt című műsorának tegnapi vendége.

A beszélgetésben Géza beszél a pályafutásának kezdetéről, a közönség szeretetéről, a szabadidőről, a hobbiról, az öltözködésről, a családról és a magánéletéről is.

Az interjú egy 43 és egy 59 Mb méretű mp3 formátumú file, ami egy 18 és egy 24 perces hanganyagot takar.

0 hozzászólás

Bozsik Péter hálás a sorsnak, hogy a ZTE-vel nyert aranyat


Tíz éve futball-lázban égett Zala megye: a ZTE FC karnyújtásnyira volt története első bajnoki címétől. A Zalai Hírlap ma kezdődő sorozatában a főszereplők segítségével próbálja felidézni a dicső napokat, hiszen tízezrek felejthetetlen emléke kötődik 2002 májusához.

A Bozsik Péter vezette ZTE FC már a 2001/2002-es bajnoki év elején megmutatta, hogy számolni kell vele annak ellenére, hogy az előző kiírásban épp csak bent maradt az élvonalban. A nyári igazolások (Kenesei Krisztián, Szamosi Tamás, Urbán Flórián) alaposan megerősítették az együttest, vezetőedzőnek pedig a Vasassal bronzérmes Bozsik érkezett.

3 hozzászólás

Nagy sikerű jótékonysági foci


Csapatunk ma a Studio Music Club szervezésében létrejött Jótékonysági Focin vett részt az Ificentrumban.

A ZTE FC mellett a ZTE KK, a BGF GKZ Hallgatói Önkormányzat és a Magyar DJ Válogatott csapata (köztük Bárány Attila, Spigiboy, DJ Junior) vett részt a jó hangulatú, de nagyon kellemetlen időben lejátszott mérkőzéseken. Érdekesség, hogy a DJ válogatottat erősítette Bodnár László is, a DVSC korábbi válogatott védője.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - A szezon végén lesznek konkrétumok


- Az esztendő értékelésével természetesen még várunk, hiszen nincs vége a bajnokságnak, de már megkezdtük a következő időszak munkáit - jelentette ki Nagy Ferenc.
- Egyértelműen az a célunk, hogy jövőre jussunk vissza a legjobbak közé. Ennek a gazdasági hátterét meg kell teremtenünk, tárgyalunk szponzorokkal, s ami örömteli, az eddiginél szorosabb lett a kapcsolatunk a városi önkormányzattal. Néhány befektetői egyeztetés is pozitívnak tűnik, de részletet csak akkor szabad mondani, amikor már aláírásra kerültek a szerződések.

4 hozzászólás

Május 16-án, szerdán Jótékonysági Foci és Party


Pályán az ország legjobb lemezlovasai!

Helyszín: Zalaegerszeg, Városi Sportcentrum
Időpont: 2012. május 16. (SZERDA) 16:00

Csapatok:
- Magyar DJ Válogatott (Bárány Attila / DJ Junior / Wallas / Fat / Danny L / Smiths / Spigiboy / DJ Dominique / Candyman / Thomka / Németi / Newik / Stick / Whiteboy / Nemere)
- ZTE FC
- ZTE KK
- BGF GKZ HÖK csapata

0 hozzászólás

ZTE FC II - Körmend 0:1


ZTE - Körmend párharcra került sor a hétvégén a labdarúgó NBIII-ban. De sajnos ez a mérkőzés nem okozott akkora izgalmakat, mint anno a kosarasoknál...

Langyos iramban telt el a 90 perc, a vasiak szinte végig védekezték a meccset és egy szerencsés találattal elvitték mindhárom pontot.

0 hozzászólás

FGSZ Siófok - ZTE FC 2:0


Kissé álmosan és hitehagyottan kezdtük a találkozót, aminek az első negyed órája főként mezőnyjátékot hozott. A 22. percben aztán vezetést szereztek a hazaiak, ami után leültek a csapatok. Sajnos a fordulást követően egyenlítés helyett újabb gólt kaptunk, amit Máté kiállítása csak megfejelt, a hátralevő időben nem tudtunk eredményesek lenni, így vereséget szenvedtünk.

A jövő hétvégén viszont minden adott lehet egy szép búcsúra, 20-án várunk mindenkit sok szeretettel a ZTE-Arénába!

6 hozzászólás

Prukner László: - Foghíjas kerettel utazunk Siófokra


- Sajnos sérültjeink listája Brkic-csel bővült, a csatár combjában van egy csomó, amely szakadásra utal, nem is edzett a héten - kesergett Prukner László.
- Kovács Gergő továbbra sem hadra fogható, Pavicevic a hét elején nem edzett, Bogunovic bokaproblémák miatt pihent.
A két eltiltott játékos, Jahic és Panikvar, valamint a műtét után lábadozó Balázs Zsolt hiányában foghíjasak vagyunk.

0 hozzászólás

Rudnevs megköszönte, hogy a ZTE-ből indulva jutott el eddig


Tegnap maga Artjoms Rudnevs, a Hamburger SV hivatalos honlapján, a vele készített exkluzív riportban erősítette meg, hogy a német klubbal 2016-ig szóló szerződést írt alá.

Tegnap délután Nagy Ferenc arról számolt be: Rudnevs megköszönte az egerszegi éveket: - Nem sokkal ezelőtt hívott fel korábbi játékosunk, aki engem is informált róla: szerződést kötött a hamburgiakkal. Rudnevs megköszönte, hogy Egerszegről indulva jutott el eddig, hiszen pályafutásában a ZTE FC fontos állomást jelentett.

7 hozzászólás

Országos döntő: diákolimpia két év után újra zalában


Ismét benépesülnek az egerszegi futballpályák, ugyanis az V. korcsoportos országos labdarúgó diákolimpia döntőjébe jutott nyolc együttes a hét végén szinte teljesen lefoglalja a város létesítményeit.

Legutóbb két esztendeje rendezett Zalaegerszeg V. korcsoportos országos labdarúgó döntőt, s akkor a Ganz-Munkácsy SZKI csapata egészen az aranyérem sorsáról szóló, végső párharcig jutott, de ott végül büntetőkkel alulmaradt debreceni riválisával szemben. Ezúttal a megyeszékhelyi Deák-Széchenyi SZKI képviseli a korosztály nyolc legjobb hazai csapata között a zalai színeket a 15-17 évesek tornáján.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - A Rudnevs-milliók is a gyors visszajutás feltételei


Volt támadónk, a lett Artjoms Rudnevs a lengyel Lech Poznanból valószínűleg a német első ligás Hamburgba igazol, és ha valóban így lesz, a sajtóban 3.5 millió eurósra taksált üzletből klubunk is részesedik.

Nagy Ferenc bizakodik, de azért óvatos is:
- Én azért nem kiabálnék el semmit. Óvatos vagyok, mert a télen is volt kérője a csatárnak, az üzletből azonban semmi sem lett, noha a vevő a mostaninál lényegesen nagyobb összeget kínált!

5 hozzászólás

Sárvár - ZTE FC II 1:3


Második csapatunk a hétvégén a tabella alsó felében található Sárvár együttesénél vendégeskedett.

Preisinger Sándor nem bízott semmit a véletlenre, hiszen három támadóval küldte ki fiait a pályára, ami nyerő húzásnak bizonyult, hiszen sima győzelmet arattunk. Már az első félidőben sikerült kétgólos előnyre szert tennünk, amit a szünet után is meg tudtunk tartani, sikerünk megérdemelt volt!
Hajrá ZTE!

2 hozzászólás

ZTE - Újpest képekben


Csapatunk utolsó előtti hazai fellépése sem múlt el indulatok nélkül.

Az Újpest elleni mérkőzés események nélküli első félideje után felpörögtek az események: Máté Péter vezetést szerzett, majd egy véleményes 11-essel egyenlítettek a fővárosiak.

Ezt követően mindkét oldalon akadtak még helyzetek, de a kapusok állták a sarat, maradt a döntetlen...

0 hozzászólás

Prukner László: - Igazságos eredmény született


- Az első félidőt főként a pontatlanság jellemezte, egymás hibáiból éltek a játékosok - kezdte értékelését Prukner László.
- Az Újpest átadta a területet, de a mi rutinos játékosaink ezt nem tudták kihasználni. A szünetben feltoltam mindkét csatárunkat, közvetlenül mögéjük pedig Máté Petit, ami gólt is eredményezett. Ezután viszont érthetetlen módon visszaálltunk, a vendégek pedig átvették az irányítást, és kiegyenlítettek. A hajrában Vlaszák bravúrjaira is szükség volt, hogy ne kapjunk újabb gólt. A mérkőzés összképét tekintve azonban úgy gondolom, a döntetlen igazságos eredmény.

8 hozzászólás

ZTE FC - Újpest FC 1:1


Az Újpest elleni mérkőzés előtt Dézsi Attila ügyvezető igazgató Vlaszák Gézát köszöntötte, aki a Videoton elleni bajnokin szerepelt 400. alkalommal az élvonalban.

Az első félidőben óvatos játék folyt a pályán, a kapuk csak elvétve forogtak veszélyben. A szünet után aztán Prukner László taktikát változtatott, Máté támadóbb szerepet kapott, ami rögtön a kezdés után gólt is eredményezett. Ezután viszont ok nélkül visszavettünk, az Újpest pedig támadgatott, egy vitatható bírói döntést követő 11-essel kiegyenlített és elvitte az egyik pontot.

0 hozzászólás

Németh Ottó: - Az Újpest nem verhetetlen ellenfél!


- Az első győzelmünk után, ami már sajnos későn jött, újabb teher került le a játékosok válláról - tekintett vissza Németh Ottó technikai vezető.
- A fővárosiak is zaklatott szezonon vannak túl, ráadásul sérülés miatt náluk is több alapember hiányzik. Ezek alapján kijelenthető, hogy a jelenlegi Újpest nem verhetetlen ellenfél.
Hazai környezetben a pápaihoz hasonló koncentrált, fegyelmezett játékkal verhetőek, de ehhez mindenkinek hoznia kell a 100%-ot! Nálunk is vannak hiányzó alapemberek, de bízom benne, hogy a helyükre lépők megfelelően tudják majd pótolni őket!

1 hozzászólás

Prukner László: - Megismételni a pápai játékunkat


- Az Újpest átalakulófélben lévő csapat, erejét elsősorban a fiatalok lelkesedése adja, ezzel nyertek például a Vasas ellen is - elemezte mai ellenfelünket Prukner László.
- Alapembereik közül Kabát, Rajczi és Simon is hiányzik, ennek ellenére biztosan győzni jönnek Egerszegre. Nekünk sem rózsás a helyzetünk, hiszen vannak eltiltottjaink (Jahic, Panikvar) és sérültjeink (Kovács Gergő, Bogunovic, Balázs), de ha a Pápán nyújtott lelkes játékunkat meg tudjuk ismételni, jó esélyünk lehet a sikerre!

0 hozzászólás

Május 16-án, szerdán Jótékonysági Foci és Party


Pályán az ország legjobb lemezlovasai!

Helyszín: Zalaegerszeg, Városi Sportcentrum
Időpont: 2012. május 16. (SZERDA) 16:00

Csapatok:
- Magyar DJ Válogatott (Bárány Attila / DJ Junior / Wallas / Fat / Danny L / Smiths / Spigiboy / DJ Dominique / Candyman / Thomka / Németi / Newik / Stick / Whiteboy / Nemere)
- ZTE FC
- ZTE KK
- BGF GKZ HÖK csapata

1 hozzászólás

Forgalomkorlátozás a meccs idején


A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közlése szerint május 5-én, szombaton 16 órától legkésőbb 21 óráig az Október 6. tér gépjárműforgalmának korlátozását rendelték el a ZTE meccse miatt.

A stadionban 17 órától sorra kerülő ZTE FC - Újpest FC NBI-es labdarúgó-mérkőzés biztonságos lebonyolítása érdekében - köz- és közlekedésbiztonsági okokból – az Október 6. térre gépjárművel csak a VIP-vendégek, vendégszurkolók hajthatnak be ellenőrzést követően. Ez idő alatt kocsival a Batthyány utcából a Balatoni úti felüljárót a Kis utcán át lehet megközelíteni.

0 hozzászólás

Véradás az Újpest mérkőzés előtt


A ZTE FC és a Vöröskereszt ismét közös véradást szervez az Újpest FC elleni szombati hazai mérkőzésünk előtt.

A véradásra a ZTE Aréna melletti munkacsarnokban kerül sor 13 órától 16:30-ig.

A véradók egy-egy belépőt kapnak a mérkőzésre azon kívül, hogy embertársaikon segítenek.
Előre is köszönjük!

0 hozzászólás

Balázs Zsolt megsérült


A tegnapi edzésen sajnos súlyos bokasérülést szenvedett Balázs Zsolt, akit holnap meg is műtenek.

Várhatóan két - két és fél hónap múlva kezdheti meg a könnyített edzéseket.

Mielőbbi felépülést kívánunk neki!

5 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004