ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2010-2011 - Szeptember

Autogramkártyák és csapatposzter


Az Újpest FC elleni hazai mérkőzésükön már hozzá lehet jutni a játékosok aláírásával ellátott autogramkártyákhoz.

A kártyákkal kapcsolatban játékot is hirdetünk, elsősorban a szurkolói utánpótlásnak, a Zetét buzdító gyermekeknek: minden hazai mérkőzésünkön a Déli Tribün két büféjénél lehet egy-egy játékos kártyájához (tehát mérkőzésenként kettőhöz) hozzájutni, méghozzá azoknak, akik gyermekeiknek egy-egy SPORT szeletet vásárolnak.

0 hozzászólás

Információk a szombati ZTE-Újpest mérkőzésről


Hétvégén újabb rangadót játszik csapatunk, ezúttal az Újpest együttese érkezik a ZTE-Arénába. A mérkőzés napján, azaz szombaton reggel 9-től egy elővételi pénztár üzemel, a többi pénztár pedig 13:30-kor nyit, kapunyitás 14 órakor.
A találkozó kiemelt biztonsági kockázatúnak lett minősítve, ezért fokozott biztonsági intézkedések kerülnek bevezetésre. A Zala Plaza mögötti parkoló és az Október 6.tér 14 órától a gépjármű forgalom elöl lezárásra kerül. Szurkolóink a Főbejáratot gyalogosan a Kis utcán keresztül közelíthetik meg.

0 hozzászólás

Budapesti Honvéd II - ZTE FC a Magyar Kupában


Az MLSZ székházában ma délután rendezték a Magyar Kupa 4. fordulójának sorsolását. A legjobb 32 között - a ZTE FC-vel egyetemben - már bekapcsolódik a DVSC-TEVA, a Videoton FC és a Győri ETO is.

Csapatunk a fővárosban vizitál, a Budapest Honvéd II. együttesénél vendégeskedik. Ha szeretnénk megismételni a tavalyi döntőbe kerülést, akkor ezt az akadályt simán kell vennünk!

0 hozzászólás

ZTE FC - Videoton képekben


Csapatunk tegnap igazi küzdelmes rangadót játszott a bajnoki éllovas Videotonnal, végig jól tartottuk magunkat, csupán a hajrában tudott felülkerekedni a dr. Mezey György vezette fehérvári alakulat. Ha a ziccerekben pontosabban célzunk, akár másképp is alakulhatott volna a végeredmény...

Az alábbiakban képes ízelitőt láthatnak a találkozóról és az azt megelőző egyperces gyászszünetről, amikor is támadónk, Simon Attila nemrég elhunyt édesapjára emlékeztünk. Természetesen ezúttal is kifejezzük őszinte együttérzésünket, részvétünket!

0 hozzászólás

Csank János: - Nehéz talajon küzdelmes mérkőzés


- Gratulálok a Videotonnak és dr. Mezey Györgynek - kezdte nyilatkozatát Csank János.
- Jól felkészített csapat, pontatlanok voltunk labdabirtoklásban, ezt könyörtelenül kihasználták, gyorsan visszatámadtak, de szerencsére rendre elhibázták ezeket a helyzeteket. A szünet után a nehéz talajon már inkább a párharc és a küzdelem dominált. Sajnos sok technikai hibát vétettünk, számtalanszor elpasszoltuk a labdát. A hajrában egy súlyos helyezkedési hiba után újabb gólt kaptunk, amire már nem tudtunk válaszolni. Ha higgadtabbak és nyugodtabbak vagyunk, akkor még egyenlíthettünk volna, de ezúttal ennyi volt a játékunkban.

0 hozzászólás

ZTE FC - Videoton 1:2


Csapatunk a listavezető Videoton ellen eléggé megilletődötten kezdett, az első helyzetünkre 25 percet kellett várni. Aztán védőink nem értették meg egymást, eladtuk a labdát, az ellenfél köszönte és kihasználta a lehetőséget, 0:1.
A bekapott gól felspannolta a társaságot, Pavicevic fejesét védte bravúrral Bozovic. Az ezt követő szögletnél azonban már ő is tehetetlen volt, Varga helyrehozta előbbi hibáját és egyenlített.
A szünet után átvettük az irányítást, bátran kezdeményeztünk, de utolsó passzokba általában hiba csúszott, így nem alakulhatott ki komoly helyzet.

0 hozzászólás

Elkészültek az autogramkártyák


Az Újpest FC elleni hazai mérkőzésükön már hozzá lehet jutni a játékosok aláírásával ellátott autogramkártyákhoz.
A kártyákkal kapcsolatban játékot is hirdetünk, elsősorban a szurkolói utánpótlásnak, a Zetét buzdító gyermekeknek: minden hazai mérkőzésünkön a Déli Tribün két büféjénél lehet egy-egy játékos kártyájához (tehát mérkőzésenként kettőhöz) hozzájutni, méghozzá azoknak, akik gyermekeiknek egy-egy SPORT szeletet vásárolnak.
A bajnokság utolsó mérkőzésén (Debrecen ellen itthon, tervezett időpont: május 21.) az összes játékost összegyűjtő gyermekek között értékes ajándékokat sorsolunk ki (mezek, labdák stb.).

0 hozzászólás

A dobogó a tét, mindenki a ZTE-Arénába!


Csapatunk ma 19 órától a bajnoki éllovas Videoton együttesét fogadja a ZTE-Arénában. Nagy lehetőség áll a játékosok előtt, hiszen egy esetleges győzelemmel pontszámban beérhetnénk ellenfelünket és felkapaszkodhatnánk a dobogóra!

Ezért kérjük szurkolóinkat, hogy minél többen látogassanak ki a stadionba és buzdítsák kedvenceiket, segítsenek az oly fontos győzelem megszerzésében!

0 hozzászólás

Csank János: - Meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést is


- Meglátjuk, mennyit javul a pálya állapota, de a mély talaj esetében inkább a rúgd és fuss taktika a célravezetőbb - mondta beharangozóként Csank János.
- Szóval a hátulról felívelt labdáknak minden bizonnyal nagyobb szerep jut, ha a földön nehéz lesz megjátszani a labdákat. Meg akarjuk nyerni ezt a mérkőzést is, ahogy mindig ezzel a szándékkal lépünk pályára. Nem tagadom, jót tett az önbizalmunknak is a győri siker, de a Videoton remek csapat, jó futballistái vannak, éppen ezért háromesélyes ez a találkozó, ráadásul a fehérváriaknak egy nappal több állt rendelkezésükre a pihenésre, hiszen ők pénteken játszottak.

0 hozzászólás

Horváth András: - Szeretnénk folytatni megkezdett sorozatunkat


- Hasonló mérkőzésre számítok, mint a Győr ellen, a Rába partján elért 1:0-ás sikerünkkel itthon is kiegyeznék - vezette fel a rangadót Horváth András.
- A Videoton jó csapat, de hazai pályán szeretnénk folytatni megkezdett sorozatunkat. Remélem, a szurkolók közül sokan kijönnek a mérkőzésre, és buzdításukkal segítik a csapatot. A pálya talaja biztosan mély lesz, így az akarati tényezőknek nagy szerep jut a találkozó során. Bizakodom, hogy ezen a téren a Videoton fölé kerekedünk és megszerezzük a 3 pontot.

0 hozzászólás

Dr. Mezey György: - Alaposan felkészültünk az ellenfelünkből


- A hétvégén a ZTE legyőzte a Győrt, így még jobban fel kell készüljünk mentálisan is, ám elvárom a játékosoktól, hogy minőségileg lépjenek tovább a koncentráció és motiváció terén - nyilatkozta a mérkőzés előtt dr. Mezey György, a Videoton vezetőedzője.
- Érdekes szakmai csatát is várok kedden. Alaposan felkészültünk az ellenfelünkből, de minden bizonnyal ugyanezt a zalaegerszegiek is elmondhatják magukról. Mindenkit arra buzdítok, jöjjön el a meccsre, tudom ugyan, hogy hétköznap nem egyszerű utazgatni, de várom a szurkolóinkat, akikre nagy szükségünk lesz!

0 hozzászólás

ZTE FC II - MTE 1904 2:1


Második csapatunk ma az MTE 1904 együttesét fogadta a stadion mögötti füves pályán.
A mérkőzésen szinte végig esett az eső, de a játéktér jó állapotban volt. Csapatunk enyhe mezőnyfölényében kezdődött a találkozó, de támadásainkat kevés veszély jellemezte. A 24. percben, szinte a semmiből egy védelmi hibát követően a vendégek megszerezték a vezetést. Ezután még nagyobb mezőnyfölénybe kerültünk, de gólt nem tudtunk szerezni, így egygólos vendégvezetéssel zárult az első félidő.
A szünet után szintén nagy lendülettel kezdtünk, ellenfelünk szinte át sem jött a térfelünkre.

0 hozzászólás

Regeneráló tréningek a programban


Csapatunk szombattól-szombatig három rangadót játszik (az elsőt időközben sikerrel abszolválták Csank János fiai) és a feszített programra, tempóra tekintettel a szakmai stáb két alkalommal is regeneráló tréninget iktat be az edzésprogramba.

Holnap és szerdán délelőtt fürdés, illetve masszázs szerepel napirenden, Kehidakustányban pihennek a játékosok és készülnek testben és lélekben a keddi, Videoton elleni hazai derbire.

0 hozzászólás

Csank János: - A lényeg a győzelem


- Nehéz volt a Győr ellen futballozni, nagyon egységes és jó csapat, jól tartották és járatták a labdát - értékelt Csank János.
- Rögtön a találkozó elején volt két lehetőségünk, de ezen kívűl is akadt helyzetünk az első félidőben, de nem összpontosítottunk kellőképpen. A szünetet követően görcsösebb volt az ETO, átvettük a játék irányítását, érezni lehetett rajtunk, hogy jobban akarjuk a győzelmet. Higgadtak maradtunk és a hajrában egy szerencsés szabadrúgás-góllal megszereztük a győzelmet. A lényeg most számunkra az, hogy pontokat tudtunk szerezni és feljebb léptünk a tabellán!

0 hozzászólás

Győri ETO - ZTE FC 0:1


Csapatunk ma délután a Pintér Attila által masszív együttessé formált Győrnél vizitált és nagy küzdelemben, de abszolút nem érdemtelenül elhoztunk mindhárom pontot.
Rajcomar révén rögtön két helyzettel indult a mérkőzés, de azonban Stevanovic hárította a lövéseket. Ezt követően mezőnyjátékká alakult a találkozó, teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a házigazdáknak.
A fordulást követően is maradt a langyos iram, de hatalmas küzdelem folyt a pályán minden egyes labdáért. Simon és Delic beállásával lendületesebb lett a játékunk, a hajrában pedig egy nagyszerű Bogunovic-szabadrúgással sikerült begyűjtenünk a 3 pontot.

0 hozzászólás

Csank János: - Kellemetlen csapat a Győr


- Ha úgy nézzük, nem túl bonyolult a Győr játéka: nagyon sokan visszazárnak, a rendezetlen ellenfélre pedig veszélyes ellencsapásokat vezetnek - nyilatkozta aktuális ellenfelünkről Csank János.
- Nem szabad hagynunk, hogy megkontrázzanak bennünket, ennek kivédésére nagy hangsúlyt fektettünk a heti edzésmunka során. Az a fajta kellemetlen csapat a Győr, amely ha vezetést szerez, az előnyét jó százalékban meg is tartja a mérkőzés végéig, de a védelmét 0:0-nál is nehéz feladat feltörni.
Amikor csak lehet, támadni fogunk, amikor pedig abba a helyzetbe kerül a csapat, akkor védekezni kell.

0 hozzászólás

Darko Pavicevic: - Nem akarunk üres kézzel hazajönni


- Nem szabad kikapnunk, persze tudjuk, hogy a Győr nagyon erős otthon és főleg hátul - vezette fel a holnapi rangadót másik gólfelelősünk, Darko Pavicevic.
- Az idei bajnokságban a csapatunk talán egy kissé még kevésbé összeszokott, mint volt tavaly, de ha jól játszunk, akkor nem térünk haza üres kézzel. Mindenki nagy odaadással készül a mérkőzésre, pontot, pontokat akarunk szerezni Győrben! Természetesen én is szeretnék betalálni, ehhez viszont jól kell összedolgoznunk a társakkal, helyzeteket kell kidolgoznunk. Ez a legfontosabb, s akkor a gól sem marad el...

0 hozzászólás

Rajcomar: - Nagyon jól indult számomra ez a szezon


- Egyszerűen csak nagyon jól indult számomra ez a szezon. Az elmúlt bajnokságban kialakult a csapatnál egy kiváló támadósor Pavicevic és Rudnevs főszereplésével én pedig vártam a lehetőségre. Miután Rudi távozott, a mestertől megkaptam a bizalmat - emlékezett vissza Prince Rajcomar.
- Természetesen a legfontosabb a csapatérdek, ezt nem szabad soha elfeledni, s ha lehetőséget kapok a játékra, én is szeretnék jól játszani. Biztos vagyok abban, hogy a Győr és mi is a saját játékunkat próbáljuk majd megvalósítani, s nagyon figyelni kell a házigazdákra, hiszen remek kontraakciókat vezetnek.

0 hozzászólás

Gligorov sorsa a héten eldől


A szombati, Ajka elleni edzőmeccsen mutatkozott be élesben csapatunkban Gligori Gligorov. Az egyszeres macedón válogatott játékos a héten még a kerettel tréningezik, sorsáról a napokban hoz döntést a klubvezetés a szakmai stáb véleményét kikérve.

A 23 éves Gligorov egyébként jobb oldali védő, de jobb szélsőként is bevethető.

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Németh Ottó: - Rendkívűl nehéz időszak következik


- Rendkívűl nehéz időszak következik csapatunk számára, hiszen szombaton indul egy hétnapos komoly erőfelmérő - nyilatkozta Németh Ottó technikai vezető.
- Hétvégén Győrben vendégeskedünk, kedden a Videoton, jövő szombaton pedig az Újpest érkezik Zalaegerszegre. Három olyan mérkőzést játszunk, amely megmutatja, hol is tartunk, milyen játékerőt képviselünk a mostani NBI-ben.
A játékosok is nagy odaadással készülnek, optimistán várják a három rangadót és természetesen bíznak a pozitív eredményekben.

0 hozzászólás

Amatőr kispályás focitorna


Csapatunk egyik támogatója, a Windoor Design Kft. kispályás focitornát szervez.
Ha imádod a focit, akkor szervezz egy csapatot és induljatok az Erste Bajnokság zalaegerszegi selejtezőjében!

A torna helye: Városi Sportcentrum űfüves pálya
Időpont: 2010. október 9. (szombat) 9 óra
Nevezni 2010. október 1-jéig lehet, a nevezési díj: 10.000 Ft

0 hozzászólás

A csapatunk heti programja


Csapatunk tegnap két edzéssel (8:00-, 14:00-), a mai nap egy (14:00-) tréninggel készül a szombati, Győr elleni rangadóra.
Csütörtökön (9:00-) és pénteken (14:00-) szintén 1-1 összetartás szerepel a programban, amin a keret összes tagja részt vesz és önbizalommal tele várják a hétvégi bajnokit. A tréningeket Csank János és a a szakmai stáb a stadion mögötti bekerített füves edzőpályán tartja.
Szombaton közös ebéddel (12:15-) hangol a társaság, majd irány Győr - ahonnan a televíziónak hála mindenki követheti kedvencei mérkőzését.

0 hozzászólás

Szombathelyi Haladás II - ZTE FC II 0:2


Második csapatunk ma Szombathelyen lépett pályára a Haladás II ellen NBIII-as bajnoki mérkőzés keretében.
Mindkét együttes lelkesen kezdte a játékot, a 10. perctől a mieink átvették az irányítást, a hazaiak csak védekeztek és elvétve egy-egy kontratámadást tudtak csak vezetni. Hiába játszottunk mezőnyfölényben, a fölényünket nem tudtuk gólra váltani és gólnélküli döntetlennel zárult az első félidő.
A második 45 percet ott kezdtük, ahol az elsőt abbahagytuk, mi kezdeményeztünk.

0 hozzászólás

ZTE FC - FC Ajka 1:1


Csapatunknak, ahogy az Ajka együttesének is elmaradt a hétvégi bajnokija, így mindkét félnek kapóra jött a felkérés a ma délelőtti edzőmeccsre.

Csank János ezúttal pihentette Kovács Gergőt, Szalai Tamást, Máté Pétert, Balázs Zsoltot és Darko Pavicevicet, a fiatalok pedig a holnapi ZTE II - Haladás II találkozóra készültek.

A mérkőzés végül elérte a célját, sportszerű játékot és igazságos, 1:1-es végeredményt hozott. Az ismét jól futballozó Simon Attila első gólját szerezte kék-fehérben.

0 hozzászólás

Holnap 11 órakor az Ajkával játszunk edzőmeccset


NBI-es csapatunk a hétvégén a már ismert okok miatt nem lép pályára bajnoki mérkőzésen, de Csank János együttese mégsem marad meccs híján.

Holnap 11 órakor a stadion mögötti műfüves, vagy a mellette levő bekerített füves edzőpályán az NBII-es Ajka csapatával mérkőzünk meg, hogy a játékosok ne maradjanak terhelés nélkül.

Sok szeretettel várunk mindenkit, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Lapszemle: Rudnevs hármat lőtt a Juvénak


Artjoms Rudnevssel, a ZTE-től a lengyel Lech Poznanba igazolt lett csatárral nagyot fordult a világ. A támadó alig hiszi el, hogy háromszor is betalált a torinóiak hálójába idegenben - ennek köszönhetően a Lech 3:3-mal távozott az Olimpicóból.

- Szavakba sem tudom önteni, milyen érzés ez. Óriási boldogság, hisz mindig arról álmodoztam, hogy egyszer gólt szerzek egy igazi nagycsapat ellen. De hármat lőni? Varázslatos, fantasztikus dolog - nyilatkozta Rudnevs az UEFA hivatalos honlapjának a torinói meccs után.

0 hozzászólás

Elmarad a ma esti ZTE FC - Videoton FC mérkőzés


Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt szurkolóinkat, hogy a mai 19 órára kisorsolt ZTE FC - Videoton FC bajnoki labdarúgó mérkőzés a ZTE Aréna centerpályájának alkalmatlansága miatt elmarad.
Zalaegerszegen tegnap reggel óta felhőszakadásszerűen esik az eső, jelen pillanatban is áll a víz a pályán, további nagy mennyiségű csapadék leesése várható.

A két klub a mai napon megállapodott a mérkőzés újrajátszásának időpontjáról: 2010. szeptember 28., kedd 19:00.

0 hozzászólás

Varga Róbert: - Kihívást jelentő sorozat következik


- Sajnos a Honvéd elleni bajnokit ki kellett hagynom, mert hiszen rúgást kaptam a lábfejemre, azonban ezt a hetet már végigedzettem és remélem, hogy volt csapatom ellen már szerephez juthatok - nyilatkozta Varga Róbert.
- Tényleg várom ezt a találkozót, hogy a volt társak ellen lépjek pályára, ráadásul sorozatban olyan mérkőzések jönnek számunkra, melyek komoly kihívást jelentenek. A Videoton után a Győr és az Újpest következik a sorban és ezek az együttesek talán most előrébb tartanak, mint mi, ugyanakkor ezek remek alkalmak arra, hogy egy futballista lemérje a saját és csapata erejét is.

0 hozzászólás

Csank János: - Szerintem mindkét csapat menni fog előre


- Miért ne lehetne megverni a Videotont, hiszen csapatunkban mindig benne van a bravúr lehetősége - tette fel a kérdést Csank János.
- Visszatérve a múlt péntekhez, a Honvéd elleni vereségnek és játéknak én sem örültem, igaz, csaknem egy órán át emberhátrányban futballoztunk.
A Videoton ellen viszont sokkal jobb teljesítmény kell, hiszen a fehérváriak nagyon gyorsan futballoznak. Remek játékosokkal rendelkeznek, ennek egyenes következménye, hogy eleve gyorsabban is játszanak...

0 hozzászólás

Dr. Mezey: - Szeretnénk jó eredménnyel folytatni a bajnokságot


- A Zalaegerszeg egy markáns csapata a magyar élvonalnak egy igen karakán edzővel, aminek köszönhetően szervezett, jól felkészült a gárdájuk - vezette fel a mai találkozót Dr. Mezey György.
- Hazai pályán, ha lehet, még inkább motiváltak, hiszen a rendszeresen kilátogató, sok néző jó hangulatot teremt a mérkőzéseken, ezzel is segítve a vendéglátó együttest. Erre is készülnünk kell. A Videoton évtizedek óta változó sikerrel szerepel Zalaegerszegen. A pénteki talákozón szeretnénk jó eredménnyel folytatni a bajnokságot. Úgy látom, erre minden esélyünk meg is van, egész héten szépen folyt a munka az edzéseken, a játékosok pedig "tüzes" hangulatban vannak.

0 hozzászólás

ZTE FC - Videoton ráhangoló


Csapatunk a tavalyi bajnokságban egy nagyon izgalmas és élvezetes mérkőzést játszott a Videoton ellen, Alves góljára Balázs és Pavicevic válaszolt, majd az utolsó pillanatban Elek állította be a 2:2-es végeredményt.

Biztosak vagyunk benne, hogy hasonló egerszegi teljesítménnyel mindenki elégedett lenne péntek este is, a megerősödött Vidit hatalmas bravúr lenne legyőzni!
Mindenesetre az alábbiakban felidézzük a tavaszi találkozó legszebb pillanatait!

0 hozzászólás

Szalai Tamás egymeccses eltiltást kapott


Szalai Tamást a Bp. Honvéd ellen kiállította a játékvezető, mai ülésén pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással súlytotta, azaz a pénteki Videoton elleni mérkőzésen nem állhat Csank János rendelkezésére.

Fegyelmi határozatok:
Mile Krisztián (Szolnok) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Heinz Marek (FTC) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás
Szalai Tamás (ZTE) 1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltás

0 hozzászólás

Szurkolói információk


Pénteken 19 órától a ZTE Arénában a ZTE FC - Videoton FC bajnoki rangadó mérkőzésre kerül sor.

A mérkőzés kiemelt biztonsági minősítés besorolást kapott, ezért felhívjuk Tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mert a beléptetésnél fokozott biztonsági ellenőrzésre számíthatnak.

A mérkőzés napján 9 órától elővételi pénztár üzemel a Főbejáratnál, a többi pénztár 17:30-kor nyit, kapunyitás 18 órától.

0 hozzászólás

ZTE FC - Lipót SK 2:0


Második csapatunk ma délután egy igazán élvezetes, végig nagy iramú és küzdelmes mérkőzésen, megérdemelten győzte le a Lipót SK együttesét.
Az első félidőben főként mezőnyjáték folyt a pályán, de mindkét kapus bizonyította, hogy képesek a bravúrra, ziccert hárítottak 1-1 ízben. A szünet után aztán kijött technikai fölényünk, egy villámgyors Barna-Balázs kombináció után az utóbbi lőtt higgadtan a kapuba, 1:0.
A hajrában pedig Krajczár adott forintos labdát Delicnek, aki kilőtte a bal sarkot, bebiztosítva ezzel a győzelmünket.

0 hozzászólás

ZTE II - Lipót SK holnap 16:30-tól a stadion mögött


- A holnapi 16:30-kor kezdődő ZTE FC II - Lipót SK NBIII-as bajnoki mérkőzést a ZTE-Aréna helyett a stadion mögötti, bekerített füves pályán játsszuk le - tájékoztatta honlapunkat Péter László technikai vezető.
- A centerpálya kímélése miatt döntött így a vezetőség, a sorozatos esőzések miatt a holnapi találkozó nagy károkat okozna a gyepszőnyegben. Tájékoztatjuk továbbá kedves szurkolóinkat arról is, hogy a mérkőzést térítésmentesen tekinthetik meg és a ZTE Székházban büfé üzemel!

0 hozzászólás

Bp. Honvéd - ZTE FC 1:0


Csapatunk ma délután a Bp. Honvéd együttesénél vendégeskedett és sajnos megszakadt a jó sorozatunk, egygólos vereséget szenvedtünk.
Már az első pillanatoktól kezdve a hazaiak voltak a kezdeményezőbbek, a bátrabbak és nem utolsó sorban a veszélyesebbek. A félidő közepén aztán Vlaszák csak a gólvonal mögül tudott hárítani, megszerezték a vezetést a fővárosiak. Ezután is maradt a kispesti fölény, sőt Szalai buta szabálytalansága után emberhátrányba is kerültünk, ami előrevetítette, hogy nagyon nehéz lesz a második játékrész.

0 hozzászólás

Csank János: - Megpróbáljuk a maximumot kihozni a mérkőzésből


- A Honvéd egy nagyon szervezett, eredményesen futballozó gárda - elemezte aktuális ellenfelünket Csank János.
- Nyugodtan, célirányosan játszanak, ráadásul hazai környezetben a szurkolóik is segíthetik őket. Nagyon nehéz találkozóra számítunk, de elemeztük a hazaiak játékát, és megpróbáljuk szombaton délután a maximumot kihozni a mérkőzésből. Szerencsére a keretünkben Barna Zsoltot leszámítva nincs sérült illetve eltiltott, így a legjobb összeállításban küldhetem pályára a csapatot. A Hartberg ellen igéretesen futballozó Simon Attila is bevetésre kész, vele mindenképpen erősödtünk és bővültek a lehetőségeink a támadósorban.

0 hozzászólás

Massimo Morales: - Nem számítok könnyű mérkőzésre


- Nem számítok könnyű mérkőzésre - vezette fel a délutáni találkozót Massimo Morales, a Bp. Honvéd vezetőedzője.
- A Zalaegerszeg az előző szezonban a Magyar Kupa döntőjéig menetelt és nemzetközi porondon is szerepelt, jó csapatról van szó. Mi viszont remek formában vagyunk, ráadásul jó kondíciónak örvend mindenki. Ezért biztos vagyok benne, hogy meglesz az esélyünk a győzelemre. Jó hír, hogy a csapatból mindenki egészséges és hadra fogható.

0 hozzászólás

Máté Péter: - Önbizalommal várjuk a Honvéd elleni találkozót


- Két nagyon fontos mérkőzést nyertünk meg a Kecskemét illetve a Pápa ellen - kezdte nyilatkozatát Máté Péter.
- A csapat kiegyenesedett, felzárkózott a középmezőnybe. Jó hangulatban vagyunk, sőt fizikálisan és mentálisan is rendben van mindenki. Egészséges önbizalommal várjuk a Honvéd elleni találkozót, mindenképpen pontot, vagy pontokat remélek a csapattól. Ellenfelünk is egységes együttes, de koncentrált játékkal akár a 3 pontot is megszerezhetjük. Nagyon fontos lenne, hogy mi szerezzük meg a vezetést, de még jobb lenne, ha nem kapnánk gólt. Bizakodom, hogy folytatódhat jó sorozatunk.

0 hozzászólás

Tervek az NBIII-as csapattal


- Nyilván az lenne az ideális helyzet, ha a második csapatunkban - amely jelenleg az NBIII Bakony-csoportban szerepel - alapvetően csak azok a legtehetségesebb játékosok szerepelnének, akik potenciálisan az első keret közvetlen utánpótlását jelentenék - fogalmazta meg a ZTE FC II-vel kapcsolatos terveit, elképzeléseit újonnan kinevezett utánpótlás igazgatónk, Szabó Imre.
- A jelenlegi helyzetünkben egyelőre mind szervezeti, mind személyi, mind pedig anyagi téren távolabb vagyunk az ideálistól. Természetesen a legfontosabb feladatom az, hogy a lehető legrövidebb időn belül az általam elképzelt ideális állapotot tudjam megvalósítani.

0 hozzászólás

Szurkolói busz Kispestre a Bp. Honvéd elleni meccsre


A ZTE Baráti Kör szurkolói autóbuszt indít a szeptember 11-ei Bp. Honvéd - ZTE FC bajnoki mérkőzésre.

Indulás 10:00-kor a Pláza mögötti parkolóból, gyülekező ugyanitt 9:45-kor!

A részvétel költsége 1.500 Ft!

Jelentkezni az Alibi Pubban lehet!


0 hozzászólás

Bp. Honvéd - ZTE FC szurkolói információk


Tisztelt szurkolók!
A labdarúgó bajnokság hétvégi fordulójában, szeptember 11-én 15 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bp. Honvéd - ZTE FC labdarúgó mérkőzés.
A vendégszurkolóknak a mérkőzésre érkezésének megkönnyítése érdekében a szervezetten utazó szurkolók felvezetését illetőleg kísérését tervezzük a stadion III-as beléptető kapujához, (vendégbejárat) illetőleg biztosítjuk egy olyan, a stadionhoz közeli utcában a szervezettszerű parkolást, ahol felügyelni is tudjuk a gépkocsikat.

0 hozzászólás

A ZTE Labdarúgó Akadémia céljai


- A ZTE Akadémia beindításának az volt a célja, hogy a Deák Ferenc Iskola, a Kovács Kollégium és a ZTE FC össszefogásával kialakuljon egy olyan feltételrendszer, amelyben ezen korosztályok képzése a délelőtti edzések bevezetésével minőségi előrelépést jelenthet - vázolta az akadémiával kapcsolatos terveket Szabó Imre.
- Ennek a gyakorlati megvalósítása már nem egyszerű feladat, és miután még csak a második évfolyam kezdte meg ebben a rendszerben a tanulmányait és a tevekenységét, ezért a legfonbtosabb feladatunk a rendszer folyamatos javítása, korrigálása a minél hatékonyabb és eredményesebb képzés irányába.

0 hozzászólás

Balatonfüred - ZTE FC II 1:3


Második csapatunk ma Balatonfüreden lépett pályára NBIII-as mérkőzésen az újonc hazai csapat ellen.
A kezdetektől két 16-os közt folyt a játék, kevés helyzettel, fiataljaink a félidő közepétől enyhe mezőnyfölénybe kerültek. A 29. percben egy szép támadás végén sikerült megszereztük a vezetést. Ezután a hazaiak próbálkoztak, de a mieink jól védekeztek és a 42. percben egy szemfüles góllal megdupláztuk előnyünket.
A szünet után kissé álmosan kezdtünk, a fürediek enyhe mezőnyfölényt harcoltak ki, ami a 60. percben góllá is érett.

0 hozzászólás

Cebara a mi játékosunk, a többiek egyelőre próbáznak


A mai edzőmeccsen a szemfülesek eddig még ismeretlen arcokat is kiszúrhattak a csapatunkban, az alábbiakban őket mutatjuk be:
11-essel kezdőként kapott lehetőséget Simon Attila, aki bátor, pontos és technikás játékával hívta fel magára a figyelmet.
31-essel csereként lépett pályára a frissen leigazolt horvát Stefan Cebara, aki a középpálya minden posztján bevethető.

0 hozzászólás

ZTE FC - TSV Hartberg 2:1


A Hartberg elleni edzőmérkőzésen kezdőként bemutatkozott csapatunkban a frissen kölcsönvett Simon Attila (11), csereként pedig az a Stefan Cebara (31), akivel időközben sikeresen megállapodtunk.

Látványosan és eredményesen kezdtük a meccset, hiszen viszonylag gyorsan sikerült megszerezni a vezetést Pavicevic révén. Ezt követően is mi diktáltuk a tempót és egy nagyszerű kombináció után Horváth növelte kétgólosra a különbséget.

0 hozzászólás

Hartberg ellen a stadion mögötti füves edzőpályán


Csapatunk ma 11 órai kezdettel edzőmérkőzést játszik az osztrák Hartberg ellen. Azonban az eredeti tervekkel ellentétben a találkozót nem a ZTE-Arénában rendezik, hiszen a centerpálya jelen pillanatban alkalmatlan lenne a meccs lebonyolítására, hanem a stadion mögötti, bekerített, füves edzőpályán.

Sok szeretettel várjuk tisztelt szurkolóinkat, a mérkőzés megtekintése természetesen térítésmentes!

0 hozzászólás

A Vidi elleni meccsen debütálnak az autogrammkártyák


Klubunk a játékosok adatlapját és a személyes aláírásokat tartalmazó autogrammkártyákkal kedveskedik a szurkolóknak.

A limitált példányszámú kártyák a szeptember 17-ei, ZTE FC - Videoton bajnoki rangadó előtt kerülnek a ZTE-Aréna-beli hostessekhez!

Bízunk a pozitív fogadtatásban, hajrá kék-fehérek, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Landorhegyi LSC-ZTE: egyesített képzés


- A Landorhegyi LSC-nél és a ZTE FC-nél is zajlott és zajlik egy utánpótlás képzés, ezeket egyesíti, illetve egy egységes szakmai képzési program megvalósítását teszi lehetővé a fúzió - indokolt Szabó Imre. - Ezt tartom az egyik legfontosabb dolognak, hogy 8 éves kortól egységes elvek alapján egymásra épülő képzési rendszert tudjunk a gyakorlatban is megvalósítani. Alapvetően ezeket a célokat szolgálja az együttműködési megállapodás.

Tavaly indult Zalaegerszegen az akadémiai képzés a Kovács Károly Középiskolai Kollégium szervezeti keretein belül.

0 hozzászólás

Szombaton edzőmeccset játszik csapatunk


Csapatunk kihasználja a válogatott EB-selejtezők miatti szünetet és edzőmérkőzést játszik az osztrák második vonalbeli TSV Hartberggel.

A találkozóra szeptember 4-én, szombaton 11 órától a ZTE-Arénában kerül sor, a belépés természetesen ingyenes lesz!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE - Pápa képekben


Tegnap este újabb kék-fehér győzelemnek örülhetett a ZTE-Aréna közönsége, ugyanis 3:1 arányban felülmúltuk a Lombard Pápa együttesét.

Nem játszottunk jól, de van egy mondás, hogy "egy csapat akkor igazán jó, ha rossz futballal is képes meccset nyerni". Ez este beigazolódott, Rajcomar és Pavicevic klasszisa és a többiek harcossága és küzdeni akarása eldöntötte a mérkőzést, aminek köszönhetően 8 ponttal felzárkóztunk az élboly mögé!

0 hozzászólás

Csank János: - Jobb volt a helyzetkihasználásunk


- Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, a pápaiaktól nem könnyű elvenni a labdát, ma este sem volt másképp jól járatták a játékszert - értékelt Csank János. - Gólt szerencsére csak egyet lőttek. Ezen kívűl még voltak helyzeteik, ahogy nekünk is, de ma este mi használtuk ki jobb százalékban őket. Újabb fontos győzelmet arattunk és örülünk, hogy sikerült közelebb kerülnünk az élbolyhoz.

- Nagyon bánt, hogy 3:1-es vereséget szenvedtünk, nem volt benne a mérkőzésben - összegzett tömören Véber György.

0 hozzászólás

ZTE FC - Lombard Pápa 3:1


A 2:1-es állásnál vihar miatt félbeszakadt ZTE-Pápa mérkőzés újrajátszása értékes kék-fehér győzelmet hozott.
Játékosaink végig fegyelmezetten futballoztak és jó arányban használták ki a helyzeteket. Kamber, Pavicevic és Rajcomar vezérletével magabiztos, 3:1 arányú győzelmet arattak.

Nem indult jól számunkra a mérkőzés, hiszen a vendégek szereztek vezetést.

0 hozzászólás

Zalaapáti - ZTE FC II 0:4


Második csapatunk ma Zalaapátiban lépett pályára Magyar Kupa mérkőzés keretében.
Fiataljaink már rögtön a találkozó elején támadólag léptek fel, a hazaiak csapat szinte át sem jöttek a térfelünkre. Nagy fölényünk a 33. percben érett góllá és nem sokkal később szabadrúgásból sikerült növelni előnyünket.
A második játékrészben is mi irányítottuk a játékot, de megint sorra kimaradtak a gólhelyzeteink egészen a 85. percig, amikor is Németh révén újabb gólt értünk el, majd egy perccel a lefújás előtt ismét Németh villant.

0 hozzászólás

Csank János: - Ismét szeretnénk győzni!


- Nincs könnyű dolgom a kezdőcsapat összeállításakor, hiszen az egy meccsre eltiltott Matej Miljatovicon kívűl Balázs Zsoltra sem számíthatok, ő a héten az olimpiai válogatottal készül - vezette fel a mai mérkőzést Csank János.
- A múlt pénteken meghúzódott Darko Pavicevic sincs még 100%-os állapotban, ezért csak az utolsó pillanatban dől el, hogy tudja-e vállalni a játékot.
A Kecskemét ellen begyűjtött 3 pont megdobta a társaság önbizalmát, természetesen ma este is szeretnénk nyerni, hogy tovább zárkózhassunk az élbolyhoz.

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004