ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2010-2011 - Április

Lapszemle: Anyák napján Kocsárdi Gergelyéknél


A piros szívecskékre apró, csillogó díszek kerültek: a kedves kis ajándékokat a nagymamák, na és a 91 éves dédi kapja majd a hatéves Emesétől és a hároméves Rékától anyák napjára. Kocsárdi Gergelyékhez látogattunk.

Emese tartózkodóbb, inkább távolról figyelné az eseményeket, Réka édesanyja karjai közt biztonságban érzi magát, így hamarabb szóba elegyedik velünk. Megtudjuk például, hogy húsvétra dinót kapott, hogy a bölcsiben gomba a jele és hogy anya paradicsomlevesét szereti legjobban. Idővel aztán felpattan a játékmotorra, számára - érthető módon - azért mégiscsak unalmas a felnőttek cseveje.

1 hozzászólás

Futballistaképző: Zalai diákja is van már a Puskás-akadémiának


A magyar labdarúgó utánpótlásképzés fellegvára a Felcsúton működő Puskás Ferenc Akadémia. A gyönyörű környezetben lévő, világszínvonalú felszereltséggel rendelkező intézmény szakmai igazgatója zalai, Gellei Imre személyében. De megyénkből származó diák is van már Felcsúton.

- Új kihívást jelent, hogy Felcsútra kerülhettem - fogalmazott a zalaszentgróti születésű Károly Bálint, aki a ZTE FC-ben is futballozott, mielőtt Puskás-kollégista lett.
- Örülök, hogy itt lehetek, mert nagyszerű körülmények között dolgozunk...

1 hozzászólás

Vasas - ZTE FC 2:0


Csapatunk ma három ember kivételével (Vlaszák, Kamber, Panikvar) mintha el sem utazott volna a fővárosba, csupán a mezüket küldték ki a Fáy utcába. Támadásaink erőtlenek voltak, hátul pedig ismét óriási hibákat vétettünk, amiket a hazaiak könyörtelenül megtoroltak. A Vasas rutinosan futballozott, mi pedig csak erőlködtünk és hálásak lehetünk rutinos portásunknak, aki 3-4 alkalommal is bravúrosan hárított. És akkor még nem beszéltünk a 11-esről...
Amíg nem tudunk ezeken javítani, változtatni, nem tudunk gólt szerezni, addig sajnos pontot, pontokat sem tudunk szerezni...

25 hozzászólás

Csank János: - Nehéz 90 percre számítok


- A Vasas a tavasszal nagyon jó, a tartását mutatja, hogy a Debrecen elleni hazai vereség után idegenben nyerni tudott - vezette fel a mai mérkőzést Csank János.
- Mi a Siófok ellen hoztuk a kötelezőt, bár tapasztalhattuk, hogy az ilyen győzelmek sokszor a legnehezebbek. Néhány játékos talán túlzásba is vitte a biztonságot, de összességében nem lehet panaszom, mert hátrányból is begyűjtöttünk rendkívül fontos három pontot. A Siófok óriási energiákat mozgósított, mi viszont talán jó sorozatba kezdünk.

6 hozzászólás

Vlaszák Géza: - Örülök, hogy jól ment a védés


- Sok mérkőzést játszottam az élvonalban, de ilyen boldog régen voltam - jelentette ki a lefújást követően Vlaszák Géza.
- Örülök, hogy jól ment a védés, a legnehezebb dolgom Csordás Csaba ziccerénél volt az első félidőben. De a siker igazából a csapaté. Rá gondolni is rossz, hogyha kikaptunk volna, nagy eséllyel visszacsúszunk a középcsapatok közé. Borzalmas lett volna, hiszen azok után, hogy a második helyen teleltünk, senki nem ezt várta tőlünk. Sajnos botladoztunk, a legfájdalmasabb vereség az a kecskeméti Magyar Kupa kudarc volt.

1 hozzászólás

Nem adjuk fel! Kedden ingyenes lesz az MK-visszavágó


Csapatunknak még van reménye arra, hogy megismételje, ill. megdöntse a tavalyi bravúrt, vagyis, hogy bejusson a Magyar Kupa döntőjébe.
Az elődöntő odavágóján a Kecskemét 5:1 arányban ugyan győzött, de nem adjuk fel, megpróbáljuk hazai környezetben a "szinte" lehetetlent! Május 3. kedd, 17:00: ZTE FC - KTE-Ereco, szurkoljunk együtt!

Előmérkőzés, a Sport M Kupa döntőjében: Győrszemere - Teskánd. Mindkét mérkőzésre a belépés díjtalan!

2 hozzászólás

ZTE FC - BFC Siófok 2:1


Csapatunk ma este egy teljesen másik arcát mutatta, legalábbis a mérkőzés elején. Rákényszerítettük akaratunkat a Siófokra, helyzeteket alakítottunk ki és viszonylag korán megszereztük a vezetést. A gól után is domináltunk, bár a vendégek kontrái is magukban hordozták a veszélyt, de a kapuba visszatérő Vlaszák remek napot fogott ki.
A szünet után egy villámgyors akciót követően máris megdupláztuk előnyünket. De elég volt egy hátsó megingás és ismét szoros lett a találkozó. A hajrában azonban már nem változott az eredmény, végre megtört a jég, ismét győzelemnek örülhettünk!

3 hozzászólás

Az MLSZ több fronton is reformál


Összesen 28 versenykiírást fogadott el keddi ülésén az MLSZ elnöksége.
A legfontosabb, hogy a következő NBI-es idény már július 15-én elrajtol, és jövőre a nemzetközi kupákról, kiesésről döntő helyekről nem osztályozó mérkőzések döntenek pontazonosság esetén.
Átalakul a Ligakupa is, az európai porondon szereplő együtteseket már nem emelik ki, és négy NBII-es csapatot is bevonnak.

1 hozzászólás

Csank János: - Be kell gyűjtenünk a három pontot


- Ez egy olyan találkozó lesz, ahol be kell gyűjtenünk a három pontot - jelentette ki Csank János.
- Lehet, hogy a gárdának nincs akkora önbizalma, mint amekkora egy sikersorozat közben van, de ilyen a sport. Az utóbbi meccseken kikaptunk, bár a Megyeri úton nyújtott teljesítmény egy részével elégedett vagyok. Természetesen az eredménnyel nem. Azt várom, hogy ne kapjunk mindjárt az elején gólt. Arról nem is beszélve, jó lenne, ha Fortuna is mellénk állna, mert kaptunk jó pár olyan találatot, amelyet les előzött meg vagy éppen szabálytalanság.

2 hozzászólás

Vlaszák Géza: - Bármi áron, de nyernünk kell!


- Bármi áron, de nyernünk kell - fogalmazott tömören Vlaszák Géza.
- Számunkra a győzelem létfontosságú, meg kell kezdenünk a gödörből való kikapaszkodást, hogy harcban maradjunk a dobogóért. Túl kell tennünk magunkat az elmúlt két mérkőzésen, csak tiszta fejjel tudunk eredményesek lenni! Nem szeretnénk eltávolodni a nemzetközi szereplést jelentő helyektől, szurkolóink segítségével meg kell szereznünk a három pontot! Tudom, a Siófok számára is fontos az eredményes szereplés, mivel a Balaton partiak a kiesés ellen küzdenek. Mi azonban hazai pályán játszunk és érvényesítenünk kell ennek előnyét.

1 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Csak a győzelem lehet elfogadható


- Az elmúlt két mérkőzés nem úgy sikerült számunkra, ahogy terveztük, nem vagyunk jó formában - vélekedett Kocsárdi Gergely.
- A Siófokot ennek ellenére le kell győznünk, hazai pályán számunkra csak a győzelem lehet elfogadható eredmény. A vendégek idegenben is figyelemre méltó sikereket értek el, egykori csapattársunk, Délczeg rugdossa a gólokat. Nagyon figyelnünk kell ellenük, de hazai pályán a szurkolók segítségével begyűjthetjük a 3 pontot!

0 hozzászólás

Hasonlóan eredményes játékot, mint októberben...


Szurkolóink biztosan, de csapatunk is valószínű, hogy kiegyezne azzal, ha holnap megismétlődne az őszi eredmény... 2010. október 16-án ugyanis 4:0-ára leléptük a siófokiakat. Simon aznap szerezte meg első kék-fehér gólját, Kamber pedig nagy futómennyisége mellett ezúttal kétszer is eredményes volt.

A Siófok tavasszal nagyszerű szériát produkál, minden tudásunkra és természetesen szurkolóinkra is szükségünk lesz, hogy itthon tartsuk az oly fontos három pontot!

0 hozzászólás

Lapszemle: Harc az élvonal dobogójáért


Hat forduló van hátra a 2010-2011-es labdarúgó NBI-ből, kettőt még a héten lebonyolítanak: ha a hétközi körben még nem is, de a hétvégén már lehet bajnokavatás, valamint a nemzetközi kupaindulást jelentő helyek elosztása szempontjából fontos meccseket (Kaposvár-FTC, FTC-DVSC) is rendeznek.

Matematikailag a hétközi fordulóban még nem, a hétvégén viszont már valószínűleg igen. A Videoton kedden rangadót játszik a Paks otthonában...

1 hozzászólás

Csütörtökön ismét ZTE Aréna!


Mi kerül kevesebbe? Kinevelni egy játékost, vagy kívülről szerződtetni? Örök vitatéma a labdarúgás berkeiben. Az viszont nem kétséges: amelyik klub megfeledkezik utánpótlásának képzéséről, az a jövőjét éli fel.

Miképpen lehet egy fiatalból piacképes labdarúgó? Többek között erről is szól Szabó Imre szakág-vezető és Balázs Zsolt, az NBIII-ban szereplő csapat vezetőedzője, és megszólal 3 ifjú tehetség is a ZTE Aréna 3. számában, csütörtökön 17 órától a Göcsej Média csatornáján!

1 hozzászólás

ZTE FC II - Badacsopnytomaj-Tapolca 1:3


Második csapatunk szombaton délután a stadionban fogadta a Badacsonytomaj-Tapolca együttesét.
Álmosan kezdtük a mérkőzést, a vendégek védekezésre rendezkedtek be és kontrákra építették a taktikájukat, ami a 29. percben be is jött, a szokásos védelmi hibánkból megszerezték a vezetést. Továbbra is próbáltunk támadni, de szinte el sem jutottunk az ellenfél kapujáig, akik a 38. percben szabadrúgásból megszerezték a második találatukat. A félidő utolsó percében újra bakizott a hátsó alakzatunk, így háromgólos vendégelőnnyel vonultak pihenőre a csapatok.

0 hozzászólás

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!


A húsvét a keresztények legfontosabb ünnepe, de a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak.
A Biblia szerint Jézus - pénteki keresztre feszítése után - a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Helyettesítő áldozatával megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett. Az eredetileg zsidó ünnep (héber nyelven pészah) az egyiptomi fogságból való szabadulás ünnepe volt.

2 hozzászólás

Holnap újra itthon játszik második csapatunk


Fiataljaink holnap 16:00-tól újra hazai környezetben lépnek pályára, ezúttal a tabella alsó felében tanyázó Badacsonytomaj-Tapolca együttese érkezik Zalaegerszegre.

Balázs Zsolt fiainak elkel a biztatás, hogy gyarapíthassák pontjaik számát és közelebb kerüljenek a dobogós helyezésekhez.

Hajrá kék-fehérek, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Belépőjegy akció - ingyen a Siófok ellen


Szerdán újabb fontos hazai mérkőzést játszik csapatunk a BFC Siófok gárdája ellen.

Mint ismeretes, akciónk keretében, aki a szombati Győr-meccsre megváltotta a belépőjegyét, az annak felmutatásával ingyen tud bejönni az április 27-ei (szerda) bajnokira! Az akción kívül a felnőtt jegyek 800, a diákjegyek pedig egységesen 500 Ft-ba kerülnek!

Erre a mérkőzésre Fontos, hogy minél többen legyünk és szurkoljunk minden meccsen, még harcolunk a dobogós helyezésért! Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Újpest FC - ZTE FC 4:2


Hiába kezdtünk megint bátran, sok támadást vezettünk, de gólt ezúttal sem tudunk szerezni. És megint jött a hideg zuhany, most Kamber ragadt be, az Újpest pedig kihasználta, így hazai vezetés a szünetben.
A második félidőre aztán csak az újpestiek jöttek ki, 2 perc alatt 2 gólt kaptunk - nem mellékesen 2 újabb védelmi hibából -, amivel megint elúszni látszott a hajó. Ezután próbáltunk szépíteni, ami egy 11-es után sikerült is. De ahelyett, hogy még szorosabbá tettük volna a mérkőzést, ismét elhúzott az Újpest. A hajrában Delic góljával közelebb kerültünk hozzájuk, de ezen az estén több nem volt bennünk...

12 hozzászólás

Csank János: - Egy másik mérkőzés következik


- Az első félidőben Kecskeméten szinte sokk alatt játszottunk, hisz az ellenfélnek minden bejött, viszont sem flegmának, sem felelőtlennek nem éreztem a csapatot - tért vissza a hétvégére Csank János.
- De tény, hogy 1-2 játékos indiszponáltsága, rossz döntése kihatott az összteljesítményre. Azon a meccsen nem lelketlenek, hanem sajnos rosszak voltunk bizonyos szituációkban. Megértem, hogy a szurkolóknak rosszul esett a vereség, de elhihetik, mi sem éreztük jól magunkat a bőrünkben...
Nem szoktam bepánikolni, most egy másik mérkőzés következik és remélem, túl tudjuk tenni magunkat a történteken!

4 hozzászólás

Mészöly Géza: - Erős csapat a Zalaegerszeg


- Valamennyi játékos szégyellte magát a szolnoki meccs után, nem volt egyszerű felrázni a társaságot, de úgy érzem, napról napra oldódott kicsit a hangulat - kezdte nyilatkozatát Mészöly Géza.
- Egyre nagyobb a tét, hiszen folytatnunk kell a pontok gyűjtögetését, amihez a győzni akarás mellett türelem is kell. Nem szabad kapkodnunk, hanem türelmesen, de ellentmondást nem tűrően kell játszanunk. Erős csapat a Zalaegerszeg, és csak akkor tudjuk megnyerni a mérkőzést, ha ellenfelünkre kényszerítjük akaratunkat, és mindemellett kihasználjuk lehetőségeinket.

0 hozzászólás

Horváth András: - Pontot, pontokat akarunk szerezni!


- Biztos vagyok benne, hogy mindkét csapat kettőzött erővel küzd majd holnap - vezette fel az újpesti derbit Horváth András.
- A hazaiak - csakúgy mint mi - valószínűleg a biztonságra helyezik a hangsúlyt. Egygólos mérkőzésre számítok, remélem, a győztes találatot mi szerezzük. Az egy ponttal sem lennénk elégedetlen, de a 3 pont jelentené igazán számunkra a jó eredményt, ezzel ott ragadnánk a bajnokság élcsoportjában.

0 hozzászólás

Pénteken lehet javítani!


Pénteken este újabb nehéz feladat vár csapatunkra, Újpestre látogatunk a Monicomp Liga 24. fordulójában. Nincs mese, a mai kudarcot feledtetni kell és ponttal, pontokkal hazatérni a fővárosból.

Az őszi idevágó elsősorban Pavicevic peches sérülése miatt lehet emlékezetes, de ne feledjük, hogy akkor 2:1 arányban legyőztük a lila-fehéreket. A feladat tehát adott, el kell felejteni a mai mérkőzést, és fel kell szántani a pályát Újpesten!
Hajrá ZTE!

8 hozzászólás

Ingyenes lesz a kupa-visszavágó


Csapatunk mai gyenge, klubunk hagyományaihoz nem méltó teljesítménye miatt a vezetőség úgy döntött, hogy a május 3-ai visszavágóra nem szedünk belépőjegyet!

Ezzel is szeretnénk, ha minél többen kijönnének és fanatikus szurkolóink segítségével megpróbáljuk a szinte lehetetlent, vagyis kiharcolni a döntőbe kerülést.

Ezúton is még egyszer köszönetünket fejezzük ki azoknak, akik velünk voltak Kecskeméten, sajnáljuk, hogy nem sikerült nekik örömet okozni!

7 hozzászólás

KTE-Ereco - ZTE FC 5:1


Csapatunk az első félidőt szinte teljesen átaludta, hibát hibára halmoztunk, teret engedtünk a gyors hazai támadóknak, akik éltek is a lehetőségekkel és alaposan megszórtak bennünket.

Nálunk csupán 1-2 ember nyújtott megfelelő teljesítményt, a többiek asszisztáltak a remek napot kifogó Kecskemétnek. Ezek tükrében nem is lehetett más a félidei állás, mint többgólos hazai vezetés.

7 hozzászólás

Csank János: - Késhegyre menő küzdelemre számítok


- A kupát sokszor nem veszik komolyan a csapatok, bár ez az utóbbi időben egyre ritkább - vezette fel a mai derbit Csank János.
- A döntőbe jutás mindkét fél számára nagy dolog lenne, ezért a mérkőzés első percétől késhegyre menő küzdelemre számítok.
Nem téveszt meg bennünket, hogy a KTE az utóbbi meccseken nem mindig tudta valóra váltani a terveit, épp emiatt paprikás hangulatú ellenfélre számítok. A teljesítményük hullámzó, de a keretük nagyon jó, sok kiváló futballistával.

16 hozzászólás

Holnap az év meccse következik


Holnap csapatunk Kecskeméten lép pályára a Magyar Kupa elődöntőjének első felvonásán. Azt nem kell hangsúlyoznunk, hogy mennyire fontos lesz ez a 90 perc, hiszen célunk továbbra is a nemzetközi szereplés kiharcolása, aminek elérése karnyújtásnyi közelségbe kerülne egy jó idegenbeli szerepléssel.

Szurkolóink mindenesetre optimisták, hiszen egyharmaduk szoros győzelmet, másik harmaduk pedig döntetlent jósol és drukkereink csak elvétve gondolnak a vereségre...

0 hozzászólás

Zete - Győr képekben


Szombaton a Győr ellen ugyan nem sikerült begyűjtenünk a 3 pontot, álmosan kezdtünk, de a szünet után mutatott játékra lehet építkezni a jövőben.
Nem is kell olyan sokat várni a következő erőpróbára, hiszen kedden Kecskeméten kezdjük az MK-elődöntőjét. Lehet javítani...

Addig is felelevenítjük a találkozó legszebb jeleneteit, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE FC - Győri ETO FC 1:1


Csapatunk ma hazai környezetben növelhette pontjai számát, ám ehhez a jó formában levő, az új vezetőedzővel remek szériát produkáló Győrt kellett volna legyőzni.

Eléggé bátortalanul kezdtek a felek, az első félidő szinte helyzet nélkül telt el, csupán Bogunovic veszélyes szabadrúgását említhetjük.
A szünet után aztán egy másik ZTE jött ki az öltözőből, rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, aminek meg is lett az eredménye...

10 hozzászólás

MTE 1904 - ZTE FC II 3:1


A második csapatunk ma Mosonmagyaróváron lépett pályára.
Főként a két 16-os között zajlott a játék. A 17. percben csapatunk hibáját kihasználva megszerezték a vezetést a hazaiak. Továbbra is mezőnyjáték folyt egészen a félidő végéig, amikor is nagyot hibázott a védelmünk és a Mosonmagyaróvár kétgólosra növelte az előnyét.
A második játékrészt mi kezdtük jobban, az 52. percben sikerült a szépítés, ezután pedig mezőnyfölénybe kerültünk, de egy váratlan hazai gól megpecsételte a csapatunk sorsát.

0 hozzászólás

Véradás a Győr mérkőzés előtt


A Győri ETO FC elleni szombati mérkőzésünk előtt a zalaegerszegi Vöröskereszt és klubunk ismét közös véradást szervez.

Mint minden alkalommal, szombaton is egy-egy térítésmentes belépőjeggyel honoráljuk segíteni szándékozó szurkolóinkat.

A véradásra szombaton 13 órától 17:30-ig kerül sor a ZTE Aréna melletti munkacsarnokban. Segítségüket köszönjük!

2 hozzászólás

Csank János: - Nyerni akarunk


- Tudjuk, hogy a Győr jó csapat és jó passzban is érkezik hozzánk, de ha a játékot nézzük, hasonló cipőben járunk mi is - vezette fel második nagy dunántúli rangadót Csank János.
- A Honvéd elleni mérkőzést kivéve minden tavaszi fellépéskor akadtak erényeink, még a Videoton-találkozón is, bár igazából az egy borzadály volt... Egy ország láthatta a mérkőzést, s azokat a hatalmas hibákat, melyeket elkövetett a játékvezető. Utólag visszanézve, az első gólt megelőző pillanatokban több nyilvánvaló szabálytalanság is akadt. Kikaptunk ugyan három-nullra...

1 hozzászólás

Németh Ottó: - A Győr ellen igazi célfutballra számítok


- Nagyon fontos mérkőzések várnak ránk a következő hetekben - tekintett előre Németh Ottó technikai vezető.
- A bajnokságban és a Magyar Kupában fontos lesz jó teljesíteni, hogy a csapat kiharcolja a nemzetközi kupaszereplés lehetőségét. A Győr ellen igazi célfutballra számítok, a vendégek is bizonyára erre törekszenek. A szurkolók most ne kérjék számon a szép focit, bár nyilván a játékosok igyekeznek majd, hogy látványos is legyen a játék. Számunkra csak a győzelem lehet elfogadható, egy-két botlás, és könnyen kikerülhetünk az élbolyból.

0 hozzászólás

Dézsi Attila: - A lényeg a győzelem


- Mindenképpen győzelemre számítok holnap a Győr ellen - hangoztatta Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Ez a mérkőzés a Haladás elleni mellett a másik nyugat-dunántúli rangadó. Bizakodom, hogy sokan jönnek ki a stadionba buzdítani a csapatot. Reményeim szerint a szurkolók segítségével a fiúk begyűjtik a 3 pontot. A szép játékban is bízom, de ha nem valósul meg azon sem bánkódom, lényeg a győzelem. Bár tartalékosak leszünk, de úgy vélem, a kapuban Sipos Gábor már Kecskeméten és a Honvéd ellen bizonyította, hogy lehet rá számítani.

0 hozzászólás

Folytatódik az autogramkártyás játékunk


Tavaly az Újpest, a Vasas és a Szolnok ellen debütáltak a játékosok aláírásaival ellátott autogramkártyák. A Győri ETO ellni bajnokin folytatódik a sorozat!

Mint ismeretes, a kártyákkal kapcsolatban játékot is hirdettünk, elsősorban a szurkolói utánpótlásnak, a Zetét buzdító gyermekeknek: a szombati hazai mérkőzésünkön a Déli Tribün két büféjénél lehet két-két játékos kártyájához (tehát most kivételesen négyhez) hozzájutni, méghozzá azoknak, akik gyermekeiknek egy-egy SPORT szeletet vásárolnak. A bajnokság utolsó mérkőzésén (Debrecen ellen itthon, tervezett időpont: május 21.) az összes játékost összegyűjtő gyermek között értékes ajándékokat sorsolunk ki (mezek, labdák stb. ).

0 hozzászólás

Átalakult csapatunk hivatalos facebook oldala


A mennyiségi korlát (5000 ismerős) miatt átalakítottuk facebook oldalunkat, amelyre természetesen szeretettel várjuk lelkes szurkolóinkat.

Arra kérjük a régi oldalunkon szereplő 5000 barátunkat és a közel 2000 barátkozni akaró szimpatizánsunkat, hogy ismét csatlakozzanak hozzánk, alkossuk meg a kék-fehérek netes közösségét.

Akik tetszésüket fejezik ki, azok között értékes, ZTE-s ajándékokat, belépőjegyeket sorsolunk ki!

0 hozzászólás

Csütörtökön ismét ZTE Aréna a Göcsej Média csatornáján


Holnapután ismét jelentkezik a ZTE Aréna - immár modernebb, jobban megkomponált kivitelben, közérthetőbb formában.

Bár a felvétel a múlttal is bőven foglalkozik, a jövőre vonatkozóan is sok érdekeset láthatunk, hallhatunk az idegenlégió olyan reprezentáns képviselőitől, mint a holland Rajcomar, a szlovén Panikvar, a két szerb Delic, de megszólalnak a felvételen a magyarok is, így Balázs Zsolt és Kovács Gergő is.

Ha a pénteki meccs rossz pillanatait teljesen nem is tudjuk kitörölni emlékezetünkből, azért talán valamivel jobb kedvre derít bennünket, ha megnézzük ezt az összeállítást.

0 hozzászólás

Vlaszák 2, Varga 1 bajnokin nem játszhat


Tegnap az MLSZ fegyelmi bizottsága döntött a hét végi fordulóban történt fegyelmi vétségekről.

A pénteki Videoton - ZTE FC találkozón kiállított Vlaszák Géza a keddi döntés értelmében két mérkőzéses eltiltást kapott, míg a szintén piros lappal jutalmazott Varga Róbert egy találkozón lesz kénytelen pihenni.

0 hozzászólás

Belépőjegy akció


Szombaton újabb fontos hazai mérkőzést játszik csapatunk a Győri ETO FC gárdája ellen.

Minden szurkolónk, aki a mérkőzésre megváltja belépőjegyét, annak felmutatásával tud majd bejönni az április 27-i (szerda) Siófok elleni bajnokira is.

Fontos, hogy minél többen legyünk és szurkoljunk minden meccsen, még harcolunk a dobogós helyezésért! Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Ami az összefoglalóból kimaradt…


Nem csillapodnak a kedélyek Zalaegerszegen és környékén a pénteki Videoton FC - ZTE FC mérkőzésen történt eseményekkel kapcsolatban.

A ZTE FC felelősséggel tartozik szurkolói közösségének, szponzorainak, támogatóinak, akik joggal várják el, hogy mi is megszólaljunk az ügyben. Tisztában vagyunk azzal, hogy a 3:0-ás eredményen nem változtathatunk (nem is szándékozunk), de észrevételeket azért tehetünk annak alakulásával kapcsolatban. Főleg azért, mert a tegnap esti összefoglalóból sok olyan jelenet kimaradt, amelyek véleményünk szerint döntően befolyásolták a mérkőzés utolsó 20 percének eseményeit.

14 hozzászólás

Véradás a Győr mérkőzés előtt


A Győri ETO FC elleni szombati mérkőzésünk előtt a zalaegerszegi Vöröskereszt és klubunk ismét közös véradást szervez.

Mint minden alkalommal, szombaton is egy-egy térítésmentes belépőjeggyel honoráljuk segíteni szándékozó szurkolóinkat.

A véradásra szombaton 13 órától 17:30-ig kerül sor a ZTE Aréna melletti munkacsarnokban. Segítségüket köszönjük!

0 hozzászólás

Nagy érdeklődéssel kísért játék és dedikálás


Szombaton a zalaegerszegi Interspar áruházban játékosaink dedikáltak illetve részt vettek a Borsodi "Játssz a csapatodért" promóciójában.

A 4 óra időtartam alatt 59 labda került a lelkes Borsodi vásárlókhoz (8 sörért járt egy), ezzel csapatunknak is gyűjtve a forintokat. Köszönjük!

Az alábbiakban a helyszínen készült fotókból szemezgetünk, hajrá ZTE!

0 hozzászólás

ZTE FC II - Haladás II 1:1


Ezúttal a két rivális együttes árnyákcsapatai csaptak össze szombaton az NBIII-ban.
Nálunk Bogunovic, Nánási, Barna és Balázs is segítette a fiatalokat.

Hiába futballoztunk fölényben, mégis a vendégek szereztek vezetést. Szerencsére a szünet után sikerült az egyenlítés, ám annyi már nem volt csapatunkban, hogy a győzelemért is megszerezzük, így maradt a döntetlen...

0 hozzászólás

Videoton - ZTE képekben


Pénteken a Monicompi Liga 22. fordulójának rangadóján csapatunk 3:0-ás vereséget szenvedett Székesfehérváron, így már 14 pontos hátrányba került a listavezető Videotonnal szemben.

75 percig biztatóan, megilletődöttség nélkül futballoztunk, aztán nem tudtunk felülemelkedni a külső behatásokon, a Vidi pedig könyörtelenül kihasználta az adódó lehetőségeit. Ez a teljesítmény máskor pontra, pontokra is elég, itt sajnos egyet sem adtak érte. Cél továbbra is a dobogó és a Magyar Kupa finálé, hajrá ZTE!

2 hozzászólás

Kovács Gergő bordazúzódást szenvedett


A tegnapi Videoton - ZTE rangadó parázs játékot és sajnos sérüléseket is hozott: az első félidőben Kovács Gergő találta el balszerencsésen Szakály Dénest, majd a hajrában ő maga is megsérült.

A tegnapi hírekkel ellentétben Szakálynak nem törött el a lába, valószínűsíthetően részleges bokaszalag szakadást szenvedett. Kovácsnál pedig az orvosi diagnózis bordazúzódást mutatott ki.

Mindkét fiatalnak jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk!

0 hozzászólás

Videoton FC - ZTE FC 3:0


Csapatunk ma este a listavezető Videotonhoz látogatott, ami nem ígérkezett könnyű feladatnak.
A hazaiak már a találkozó elejétől kezdve nagy nyomás alá helyeztek bennünket, de gólt nem tudtak szerezni, sőt komolyabb helyzetet sem sikerült kialakítaniuk. A szünet után aztán még magasabb fokozatba kapcsolt a Vidi, de védelmünk állta a sarat, Miljatovic nagyszerűen irányította a hátsó alakzatot. Aztán a hajrában játékvezetői segítséggel betaláltak a hazaiak, ami után páran elveszítettük a fejünket, Varga fölöslegesen állíttatta ki magát.

14 hozzászólás

Szombaton játékosaink dedikálnak a Borsodi akciójában


Szombaton délután 14-18 óráig a zalaegerszegi Interspar áruházban dedikálnak játékosaink.

A Borsodi - Sörözz a csapatodért akciója keretében klubunkat Horváth András, Kocsárdi Gergely, Rajcomar Prince, Szalai Tamás és Vlaszák Géza képviseli. Játékosaink szeretettel várják szurkolóikat, rajongóikat!

Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely:- Koncentrált és pontos játék kell


- A Videoton is képes hibázni, hiszen legutóbb Szolnokon hagyott két pontot - elemezte röviden ellenfelünket Kocsárdi Gergely.
- Hazai pályán ők az esélyesebbek, de nem mondunk le a pontszerzésről! Feltartott kézzel semmi esetre sem szabad pályára lépnünk. Egy biztos, koncentráltabban és pontosabban kell játszanunk, mint legutóbb a Honvéd ellen. Remélem, elképzeléseinket sikerül megvalósítani, akkor egy pontot mindenképpen elcsíphetünk, de a győzelem sem lehetetlen. Igaz ehhez nagyon jól kell játszanunk!

1 hozzászólás

Csank János: - Rangadót játszunk ma este


- Rangadónak minősülő mérkőzést játszunk ma este - jelentette ki Csank János.
- Igaz, hogy a legutóbbi fordulóban Szolnokon döntetlent játszott a Videoton, de ez nekünk inkább rossz, mint reményt keltő, mert így talán még inkább felpaprikázott hangulatban lépnek pályára a hazaiak. Lényegesen többet kell birtokolnunk labdát, mint azt az utóbbi mérkőzéseken tettük, ebből a szempontból csak a meccseink egyes időszakaiban nyújtottunk megfelelőt, s ezen mindenképpen javítani kell. Gólhelyzeteket szeretnénk kialakítani, és a Videoton otthonában az sem hátrány, ha a védekezésünkre kellően figyelünk.

0 hozzászólás

Pénteken a bajnokesélyeshez látogatunk!


Pénteken 19 órakor kerül sor a Videoton FC - ZTE FC rangadóra Székesfehérváron. A mérkőzésen nagy szüksége lesz csapatunknak a biztatásra. Azok a szurkolóink, akik a fehérvári meccsre jegyet váltanak a vendégszektorba, a Győr ellen hazai meccsünkre térítésmentes belépőjegyet kapnak fehérvári jegyükért cserébe.

Még egy akciónkról már most: akik a jövő szombaton megrendezésre kerülő ZTE FC - Győri ETO FC mérkőzésre megveszik jegyeiket, az április 27-i, szerdai Siófok elleni hazai bajnokinkat ingyenesen tekinthetik meg.

5 hozzászólás

ZTE - Honvéd képekben


Csapatunk szombaton fontos győzelmet aratott, a megszerzett 3 ponttal a bajnoki hajrához közeledve továbbra is szorosan tapadunk a dobogósokra.

A mérkőzésen csapatként, egymásért küzdve kerekedtünk felül ellenfelünkön, idézzük fel a 90 percet.

Az alábbiakban a találkozó legszebb jeleneteiből válogattunk, kellemes böngészést kívánunk!
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Horváth András: - Megérdemelt győzelmet arattunk


- A bal oldalról végezhettem el szögletet, ami tulajdonképpen rutinfeladat - idézte fel a második hazai gól előtti helyzetet Horváth András.
- Láttam, hogy Kamber a hosszú oldal irányába mozog, odaíveltem és ő szerencsére be is fejelte a labdát. Nagyon kellett ez a gól, mert alig valamivel később a Honvéd is betalált. A játékvezető által megítélt 11-es előtt is a közelben voltam: Moreira Kamber mellett vitte el a labdát, betört a 16-oson belül, érkeztem és szerelni akartam...

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Örülünk a sikernek


- Az első félidőben két komolyabb rúgást is kaptam, Sadjo például csúnyán rátartott a lábamra, a második találat szinte ugyanarra a helyre érkezett és ez már sok volt - emlékezett vissza Kocsárdi Gergely.
- Ennek ellenére nem kértem cserét, abban bíztunk, hogy lefagyasztjuk, és talán egy darabig még tudom folytatni a játékot. Közvetlenül a mester előtt játszottam, s biztos látta rajtam, hogy nincs minden rendben. Szerencse, hogy lehozott, mert a találkozó végére még úgy is bedagadt a lábam, hogy nem erőltettem túlzottan. Volt egy másik csere is a szünetben: Miljatovicnak a háta fájt, s ő nem akart visszamenni a pályára.

0 hozzászólás

Fölényesen győzött a magyar válogatott


A divízió I-es világbajnokságra készülő felnőtt magyar jégkorong válogatott felkészülési mérkőzést játszott Horvátország legjobbjai ellen az egerszegi jégcsarnokban. A telt ház előtt lejátszott találkozón hazánk válogatottja magabiztosan, 7:1-re nyert az alacsonyabb osztályban szereplő vendégek ellen, annak ellenére, hogy több kulcsember is hiányzott...

Először bulizott immár hivatalosan is magyar állampolgárként Sikorcin Ladislav. A HSC Csíkszereda centere, aki a múlt pénteken tette le az állampolgársági esküt, el is hozta a pakkot a Magyarország-Horvátország felkészülési mérkőzés kezdő bedobásánál.

0 hozzászólás

Bemutatkozik a TÁBOR


Talán észrevettétek, hogy a jobb oldali hasábban a Tábor hivatalos oldala címszóra kattintva egy teljesen új weblap jelenik meg. Ezen blog egyik szerkesztőjeként szeretném pár sorban leírni, hogy miért is jött létre a világhálón ez az oldal és mit kíván bemutatni, elmondani lapjain.

Elsősorban rólunk ultrákról, szurkolókról szól és természetesen mindenről, ami szeretett csapatunkkal kapcsolatos. Terveink közt szerepel megszólaltatni csaptunk játékosait...

0 hozzászólás

Csank János: - Nagy tétje volt a meccsnek


- Nehéz talajon játszottunk, sokat kivett belőlünk - kezdte értékelését Csank János.
- Többen fejben elfáradtak, de a félidei cserék sérülések miatt voltak (Kocsárdi bokája ment ki, Miljatovicnak pedig a hátizma húzódott meg). A küzdőszellemmel nem volt probléma, de a bosszantó labdavesztések miatt nem tudtunk kombinatívan játszani. Nagy tétje volt a meccsnek, emiatt görcsösség jellemezte a játékunkat. De Kamber nagy munkabírása és zsenialitása döntő volt ezen a délutánon, nagy szerepet játszott a gólokban...

1 hozzászólás

ZTE FC - Bp. Honvéd 2:1


Csapatunk egy kisebb hullámvölgybe került az elmúlt hetekben, ami sajnos meglátszott a mai teljesítményünkön. Görcsösen, sok hibával és defenzíven játszottunk, de a hatalmas küzdeni tudás végül meghozta a várva várt eredményt, sikerült begyűjtenünk a 3 pontot!

Az álmos kezdés után az első félidőben a sárga lapokon kívül mást nem jegyezhettünk fel, de a szünet után megváltozott a játékunk: Kamber villant, álompasszát Turkovs értékesítette, máris nálunk az előny!

0 hozzászólás

Lipót Pékség - ZTE FC II 2:2


Második csapatunk ma Lipóton lépett pályára, elég tartalékos összeállításban. Mi kezdtük frissebben a mérkőzést, enyhe mezőnyfölényben játszottunk és a 9. percben meg is szereztük a vezetést. Ezután feltámadtak a hazaiak, de említésre méltó helyzetük nem volt. Nekünk ellenben kettő is volt, de elhibáztuk ezeket, így egygólos előnyünkkel vonultunk pihenőre.
A második félidőt is mi kezdtük jobban, az 58. percben Okatan lövését a hazai játékos kézzel ütötte ki a kapuból, de a játékvezető vétlennek minősítette az esetet... Ennek ellenére nem sokkal később növeltük az előnyünket.

0 hozzászólás

Csank János: - Feledtetni a Paks elleni vereséget


- A Paks elleni vereségeket jó lenne felejteni, s vigaszként begyűjteni a három pontot - fogalmazta meg elvárását Csank János.
- A szurkolóknak, a vezetőknek, s a csapatnak is jól jönne a siker. Eddig a bajnokságban jól szerepeltünk, s ezt folytatni szeretnénk. A Honvéd jobb csapat, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutatja, de mi magunkkal foglalkozunk, győzni akarunk!
Még mindig sok a sérültünk, de már vannak, akik a kerettel tudtak edzeni.

0 hozzászólás

Balázs Zsolt: - Csak a győzelem az elfogadható


- Nagyon fontos lesz, hogy mi szerezzük meg a vezetést - nyilatkozta Balázs Zsolt.
- Egy korán szerzett gól megnyugtatná a csapatot, és jótékonyan hatna a játékunkra is. Véleményem szerint a Honvéd masszív védekezésből próbál meg majd támadni. Ezért is fontos lenne a korai gól, hogy egy kicsit kinyíljanak. Számunkra csak a győzelem az elfogadható, mivel csak így maradhatunk az élbolyban. A siker a csapat önbizalmának is jót tenne, mivel három mérkőzés óta nem nyertünk.

1 hozzászólás

Sipos Gábor: - Fontos a 3 pont megszezése


- Kétségtelenül hullámvölgybe kerültünk, a legutóbbi 3 mérkőzésen vereséget szenvedtünk - tekintett vissza a közelmúltra Sipos Gábor, aki holnap az eltiltott Vlaszák Gézát helyettesíti a kapuban.
- A Honvéd ellen mindenképpen meg kell kezdenünk a felkapaszkodást a völgy aljáról. Több okból is fontos lenne számunkra a 3 pont megszerzése. Először, hogy a holtponton átlendüljön a csapat, másodszor, hogy győzelmünkkel ott ragadjunk az élbolyban. Teljesen mindegy, hogy a Honvéd milyen taktikával játszik ellenünk. Akár beáll védekezni, akár felvállalja a nyílt játékot, nekünk a saját játékunkat kell játszani, és akkor nem marad el a várva várt győzelem.

2 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004