ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2010-2011 - Július

ZTE FC - Kaposvár 3:5


Csapatunk az új edzővel felálló és a jelentős játékosállomány változáson átment Kaposvár együttesét fogadta a bajnoki nyitányon a ZTE-Arénában. A tavalyi remek év után minden kék-fehér szurkoló magabiztos hazai győzelmet várt, ám a somogyiak közbeszóltak...

Az első percektől kezdve a vendégek kezdeményeztek és alakították ki sorra a helyzeteket, ami a 15. percben vezetéssé érett, az első fél óra végére pedig már 0:3 állt az eredményjelzőn... A félidő hajrájában Rudnevs révén ugyan szépítettünk, de a szünetre négygólos hátrányban vonulhattunk...

0 hozzászólás

Csank János: - Hazai pályán győzni szeretnénk


- Kétségtelen, hogy nagy volt a mozgás mai ellenfelünknél, de ami információt kellett, azt begyűjtöttük róla - kezdte nyilatkozatát Csank János.
- Jó erőben vannak, jöttek légiósok, és akadnak lelkes fiatalok is a csapatukban. A rajt mindig rizikós dolog, de ahogy mindenkit, engem is az motivál, hogy nyerjünk hazai pályán.
A felkészülésünk egyébként vegyesnek nevezhető, de nem mondhatni, hogy rossz lett volna.

0 hozzászólás

Sisa Tibor: - Nem lesz könnyű dolgunk


- Óriási változáson esett át a csapat - mondta Sisa Tibor.
– Aprólékos munkával választottuk ki a sok próbajátékos közül a számunkra, s lehetőségeinkhez mérten megfelelő labdarúgókat, de úgy érzem sikerült pótolni a távozókat. Több magyar játékost szerettünk volna igazolni, de úgy néz ki, hogy a külföldiek elérhetőbbek nekünk, ám fontos megjegyezni, hogy a keretben nem lett több idegenlégiós, mint volt korábban. Az öltözői hangulatot elnézve úgy látom, hogy jó mentalitás jellemzi a csapatot, a játékosok jól dolgoztak, s véleményem szerint az Újpest elleni Ligakupa-mérkőzésen egy futós, egységes, szervezet képet mutató csapat volt a pályán.

0 hozzászólás

Varga Róbert: - Örülök, hogy újra itt vagyok!


- Nagyon örülök, hogy Csank Jánossal újra együtt dolgozhatok - nyilatkozta Varga Róbert.
- Amit ő ad a játékosoknak, az a fejlődés szempontjából sokat jelent, nekem pedig erre van szükségem. Sajnos a Videotonnál peches időszakom volt, hiszen megsérültem. A rehabilitáció menetében alakult ki köztem és a fehérvári szakvezető között egy nézeteltérés, így hiába épültem fel, már nem számított rám. Visszatértem Egerszegre, s most azt remélem, hogy végre egy évet végig tudok dolgozni sérülés nélkül. Szerencsére a fejem teljesen rendbe jött, a koponyacsont összeforrt és még operálni sem kellett...

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Idén is az élmezőnyhöz szeretnénk tartozni


- A korábbiakhoz képest nyugalmas volt a holtidény, hiszen nem volt nagy mozgás a keretben - értékelte az elmúlt hónapokat Nagy Ferenc.
- A Lech Poznan ismét megerősítette Rudnevs iránti vételi szándékát, az elkövetkező egy hétben eldőlhet a sorsa. A realitásokat figyelembe véve neki előrelépés lenne egy többszörös bajnok lengyel csapathoz igazolnia.
Csapatunk az utóbbi években a mezőny első feléhez tartozott, s most is ezt várjuk.

0 hozzászólás

Varga Róbert a mi játékosunk


- Sikerült megegyeznünk a Videotonnal Varga Róbert ügyében - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila cégvezető.
- A játékos átigazolása megtörtént, így nincsen akadálya, hogy akár a holnapi szezonnyitó mérkőzésünkön pályára lépjen.

Varga nyolc éves kora óta játszott a Győri ETO utánpótláscsapataiban. Első élvonalbeli mérkőzését 2006. március 19-én játszotta a DVSC elleni idegenbeli bajnokin.

0 hozzászólás

Szurkolói információk


Szombaton 19 órától a Kaposvár elleni mérkőzésünkkel kezdetét veszi a 2010/2011-es bajnoki szezon. A mérkőzés előtt a pénztárak 17:30-kor nyitnak, kapunyitás 18 órakor lesz.

Reggel 9 órától egy elővételi pénztár üzemel a Főpénztárban, aki esetleg még nem vásárolta meg bérletét, az itt megteheti, a mérkőzéspénztárakban bérletárusítás nem lesz.

Szurkolóink számára új, minőségi büfék állnak majd rendelkezésre.

0 hozzászólás

Kialakult csoportok az NBIII-ban


A Magyar Labdarúgó Szövetség amatőr bizottsági ülésén tartották meg a labdarúgóNB III csoportbeosztásait, ami most azért is érdekes, hiszen az elkövetkező három évben a Winner Sport Bakony-csoport küzdelmeit a Zala Megyei Labdarúgó Szövetség rendezi.

Józsi György, a ZMLSZ elnöke is részt vett az MLSZ-ben tartott egyeztetésen, aki részletekkel is szolgált. Először tisztázni kell: az NBIII-as csoportok rendezése egy rotációs elv alapján változik háromévente, s most, 9 esztendő után Zala megye a soros a Bakony-csoport szervezésére.

0 hozzászólás

Főpróba, győzelemmel


Csapatunk utolsó előkészületi mérkőzését játszotta a ZTE Arénában, az NBII-be igyekvő soproni SVSE-GYSEV ellen.
A vendégcsapatban több, NBI-es múlttal rendelkező játékos is pályára lépett, de nem ezért, hanem egy védelmi megingást követően szerzett vezetést a soproni csapat, Török révén. A rendhagyó módon három harmadból álló mérkőzés 18.percében Rajcomar egyenlített. Két perccel később Pavicevic fejesével már vezettük.

0 hozzászólás

Balázs Zsolt kezdőként szerepelt az olimpiai válogatottban


A magyar olimpiai válogatott kedden délután egy felkészülési mérkőzéssel zárta háromnapos telki edzőtáborát, a fiatalok a Szolnok élvonalbeli csapatával mérkőztek meg, és 2:1-es győzelmet arattak. Örmteli hír, hogy fiatal támadónk, Balázs Zsolt kezdőként szerepelt az összecsapáson.

- Rövid idő állt a csapat rendelkezésére, de hasznos volt a kétnapos összetartás, mert testközelből láthattam a játékosokat edzésen, és mérkőzés közben is – Róth Antal szövetségi edző.

0 hozzászólás

Lapszemle: Csank János a természet bűvöletében


Csank János az egyik legsikeresebb hazai edző, ha nem ellenfelet néz, edzést tart vagy meccsen vezényli focicsapatát a kispadról, az erdőt járja, másfél évtizede vadászik. A természetért mindig rajongott, agrártudományi végzettséggel rendelkezik.

Azt mondja, kevés dolog van az erdőben, amit ne ismerne. Apjától örökölte a természet, az állatok és a növények szeretetét. Ózdon született, gyerekfejjel már rendelkezett légpuskával, amivel szorgalmasan lövöldözött, leginkább verebekre, arra azonban ügyelt, hogy költés idején ne ritkítsa az állományt.

0 hozzászólás

ZTE FC - FC Ajka 5:2


Csapatunk egy héttel a bajnoki rajt előtt újabb előkészületi mérkőzésen lépett pályára, ezúttal az FC Ajka együttese ellen.

Csank János ezúttal Horváth Andrásnak szavazott bizalmat a középpálya közepén Kamberrel egyetemben, jobb oldalon Szalai Tamás kezdett, a védelemben pedig Kovács Gergő volt Miljatovic párja.

Ezúttal kapust tesztelt a szakmai stáb, Mantas Galdikas személyében egy 21 éves litván portás védte kapunkat a második félidőben.

0 hozzászólás

Új csapatunk lesz az NB III-ban


Megkezdte a felkészülést a ZTE FC II együttese is, amely kiesett az NB II-ből, így az NBIII-ban folytatja. Az együttes munkáját Balázs Zsolt irányítja, aki korábban az U19-es csapatot edzette.

- Elsősorban az ifjúsági korosztályból kiöregedő játékosok alkotják majd a csapatot, s gyakorlatilag azt a munkát folytatjuk, amit az U19-es csapatnál elkezdtünk - fogott mondandójába Balázs Zsolt. - Nagy lesz a mozgás, hiszen többen távoznak az elmúlt bajnoki évadban látott keretből.

0 hozzászólás

A Lech Poznan még nem mondott le Rudnevsről


- A Lech Poznan és Artjoms Rudnevs között megszakadtak a tárgyalások, de a lengyel klub még nem mondott le róla - tájékoztatott a kialakult helyzetről Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Az ügy alakulásáról természetesen informáljuk olvasóinkat! Ami a további kérdőjeleket érinti, Marian Slukának június 30-ával lejárt a munkaszerződése, már nem a mi játékosunk. Schultz Levente és Nenad Todorovic valószinüleg távozni fog, de jelen pillanatban még nincs csapatuk, egyelőre a keresés fázisában tartanak.

0 hozzászólás

ZTE FC - Veszprém 1:0


Csapatunk két (három) próbajátékossal a soraiban fogadta az NBII-be feljutó Veszprém együttesét felkészülési mérkőzésen ma délután a ZTE-Arénában.
Szurkolóinknak nem kellett lerágniuk a körmüket izgalmukban, hiszen a játékosok nem kápráztatták el a drukkereket. Középpályás sorunk és támadóink is rendületlenül próbálkoztak, ám ezúttal inkább görcsös akarás jellemezte a 90 percet.
A langyos iramú találkozón végül a csereként beálló, fiatal és szemfüles Vittman találata döntött a javunkra.

0 hozzászólás

A ZTE FC II holnap, az utánpótlás pedig hétvégén kezd


- Második csapatunk és az utánpótlás is elkezdi a felkészülést a következő bajnoki szezonra - tájékoztatta honlapunkat Péter László technikai vezető.
- A ZTE FC II játékosai holnap találkoznak, jövő csütörtökön pedig már a Tungsram ellen edzőmeccset is játszanak. Ezt követően még négy mérkőzés szerepel a programban, többek között a belorusz U21-es válogatottal.
U17-es és U19-es csapataink pedig a szombaton a nagykanizsai NTE 1866-tal mérkőznek meg.

0 hozzászólás

Varga Róbert Zalaegerszegen edz


- Csapatunk volt játékosa, a tehetséges, fiatal védő, Varga Róbert Zalaegerszegen tartózkodik és a kerettel edz - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- A klubvezetés a mai nap tárgyal a játékos szerződtetéséről, a részletekről természetesen azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat.
Rajta kívűl is várhatóak még érkezők, elsősorban próbajátékosok, akik a szerdai felkészülési mérkőzésen terveink szerint pályára is lépnek.

0 hozzászólás

Szurkolóink támadót igazolnának


Szurkolóink annak ellenére a támadósorban frissítenének leginkább, hogy (egyelőre) még változatlan a csapat kerete. A szavazók 50%-a csatárt igazolna. Ez az arány a tavalyi eredmények és statisztikák fényében kissé meglepő, hiszen az előre játékunk kevesebbszer volt beszédtéma, mint a védekezésünk...
A voksolók 30%-a a hátsó alakzatot erősítené meg, csapatunk sokszor elkerülhető gólokat kapott... 13% a középpályán frissítene, ahol talán egy igazi vezéregyéniség kelne el, de ez legyen szakmai stáb feladata.

0 hozzászólás

Ivancsics és Delic is játszhat a bajnoki nyitányon


- Megérkezett Ausztriából Ahmet Delic játékengedélye és így Ivancsics Gellérttel egyetemben pályára léphetnek a Kaposvár elleni bajnoki nyitányon, amennyiben a szakmai stáb úgy dönt - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Az MLSZ Versenybizottsága pedig vasárnapról szombatra módosította az első két NBI-es forduló (bennünket érintő) mérkőzéseinek időpontját, tehát a Kaposvárt július 31-én 19 órai kezdettel fogadjuk a ZTE-Arénában, Szombathelyre pedig augusztus 7-én, szintén szombaton (19:00) látogatunk.

0 hozzászólás

Mozgalmas napokon van túl a csapat


Mozgalmas napokon van túl a csapatunk, a héten nagyon intenzív és erős fizikai terhelésű edzéseket vezényelt a keretnek Csank János, de ezek mellett két felkészülési mérkőzést is lejátszottak a srácok.

Hétfőn Ausztriában a ciprusi Limassol ellen játszottunk egy látványos 90 percet, másnap a meccs helyszínén tartott tréninget a szakmai stáb. Szerdán délelőtt erőnléti edzés szerepelt a programban, délután pedig Gyirmóton vendégeskedtünk, ahol látványos játékot bemutatva győztük le ellenfelünket.

0 hozzászólás

Gyirmót - ZTE FC 2:4


Csapatunk ma Gyirmóton lépett pályára felkészülési mérkőzésen, ahol egy jó iramú találkozón, magabiztosan, 4:2 arányban győztük le ellenfelünket. Játékosaink végig mezőnyfölényben futballoztak, de látszott a társaságon, hogy a héten erős terhelést kaptak a mestertől. Összességében azonban ez semmit nem von le abból, hogy megérdemelt győzelmet arattunk.

Góljainkat Balázs, az új szerzemény Ivancsics, Kovács, valamint Kamber szerezték.

0 hozzászólás

Pogacsics Krisztián kölcsönbe mehet Romániába


Pogacsics Krisztián végigjárta csapatunknál a szamárlétrát, s évek óta tagja az első keretnek is. Viszont az lenne a legjobb ha védene, talán ez is közrejátszott abban, hogy a ZTE FC engedélyével eltöltött néhány napot a román második ligás FC Bihor Oradea együttesénél és jó benyomást tett az erdélyi klub vezetőire.

Pogacsics Krisztiánt élő szerződés köti csapatunkhoz, aki a hétfői, Apollon Limasszol elleni ausztriai edzőmérkőzésen nem volt ott, viszont tegnap már Egerszegen edzett a többiekkel.

0 hozzászólás

Apollon Limassol - ZTE FC 2:2


Csapatunk ma 18 órától a Bécs melletti Sieghartkirchenben, a ciprusi Apollon Limassol együttese ellen lejátszotta első felkészülési mérkőzését.

A nagy melegben egy meglepően jó iramú és élvezetes 90 percet futballozott a két csapat az egyébként kifogástalanul előkészített pályán. Két alkalommal is sikerült vezetést szereznünk, Miljatovic és Magasföldi is előnyhöz juttatott bennünket, ám a ciprusiak mindkétszer kiegyenlítettek. A mérkőzés krónikájához még hozzátartozik, hogy 1:1-es állásnál Sipos 11-est védett.

0 hozzászólás

Edzőmérkőzések sorozata


- A sajnálatos hétközi kupakiesés után a bajnokság kezdetéig hátralévő hetekben több edzőmérkőzést is játszik csapatunk, ezeket a hétvégén kellett megszerveznünk - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Ma 18 órakor a Bécs melletti Sieghartkirchenben a ciprusi Apollon Limassol ellen játszunk, szerdán pedig 18 órakor Gyirmóton lépünk pályára. Szombatra még keresünk ellenfelet, de az utána következő napok programja kialakult: július 21. szerda 18 óra ZTE FC - Veszprém, július 24. szombat 11 óra ZTE FC - Ajka, július 28. szerda 18 óra ZTE FC - SVSE-GYSEV.

0 hozzászólás

ZTE FC - KF Tirana képekben


Csapatunk tegnap a ZTE-Arénában játszott Európa Liga selejtezőt, és végül nagy csatában, hosszabbítás után maradt alul a KF Tirana együttesével szemben.
Játékosaink talán túlságosan is bizonyítani akartak, semmi sem sikerült, csatáraink a nagyobbnál-nagyobb helyzeteket sem tudták értékesíteni. A 92. percben Vlaszák fantasztikus védése után mindenki újból bízni kezdett, de végül egy megpattanó lövés lett a vesztünk...
Az alábbiakban a találkozó legszebb és legérdekesebb jeleneteiből válogattunk!

1 hozzászólás

Csank János: - Idegesen, bátortalanul játszottunk


- Gratulálunk az ellenfelünknek, jobban játszottak, mint azt vártuk - értékelt Csank János.
- Mi idegesen és bátortalanul futballoztunk, de nem volt teljes a csapat koncentrációja sem. A kapu előtti helyzeteknél rendre rossz döntéseket hoztunk, emellett mindkét portás nagyszerű napot fogott ki. Nem vállaltuk be azokat a dolgokat, amiket ilyen szinten egyszerűen meg kell csinálni. Ellenfelünk gyorsan védekezett, szervezetten játszott, ez kissé meglepett bennünket. Csalódás, hogy egyik mérkőzésen sem tudtunk betalálni, de ami elszomorít, hogy a játékunkban egyszerűen nem volt benne a gól...

2 hozzászólás

ZTE FC - KF Tirana 0:1


Csapatunk azzal az előnnyel várta a ma esti, KF Tirana elleni visszavágót, hogy amennyiben sikerül legyőznünk ellenfelünket, akkor bejutunk az Európa Liga második fordulójába...

Végig nyílt mérkőzésen, teljesen egyenrangú csapatok küzdelmét hozta a 90 perc, ami alatt csupán 2-3 igazi helyzet alakult ki, amit azonban elrontottunk, a ráadásban pedig Vlaszák bravúrja hozta vissza a reményeinket.

8 hozzászólás

ZTE - Tirana: az előkészületek és ami a színfalak mögött van


Amíg szurkolóink és a játékosok a szakmai stábbal együtt lázasan készülnek az esti mérkőzésre, addig a háttérben is komoly munka folyik.

Sajtótájékoztatók, ünnepélyes ebéd polgármesteri jókívánságokkal, UEFA-ellenőrök stadionbejárása és még számtalan esemény dúsította az amúgy sem mindennapos csütörtököt.
De ilyenkor ez így van rendjén!

0 hozzászólás

Dézsi Attila: - Reális esélyünk van a továbbjutásra


- Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk - vezette fel a ma esti visszavágót Dézsi Attila ügyvezető.
- Kedvező az idegenbeli eredmény, és reális esélyünk van a továbbjutásra. Ehhez jó teljesítményt kell nyújtani. Erre képesnek is tartom csapatunkat. Remélhetőleg szurkolóink ezúttal is sokat segítenek majd, és folytathatjuk szereplésünket az Európa Ligában.

- Érdekes a helyzet mert fejjel ugrottunk a sötétbe, hiszen igazán nem ismertük az ellenlábast - emlékezett vissza Csank János.

0 hozzászólás

Ahmet Delic: - Eredményes szeretnék lenni a csapattal


- Hallomásból és hírekbők már ismertem ZTE-t, azt is tudom például, hogy idén kupadöntőt játszott a csapat - nyilatkozta a mai edzést követően Ahmet Delic.
- Nagy hagyományokkal rendelkezik a klub, na és egy legendás edzővel, aki valóságos ikon Magyarországon.
Ami engem illet, szeretnék sikeres és eredményes lenni a csapattal. Célunk a bajnokság elején végezni, én pedig szeretném jó játékkal és teljesitménnyel beküzdeni magam a kezdő 11-be.

0 hozzászólás

Jó hangulatú edzéssel készült a csapat


Csank János és a szakmai stáb ma 16:30-tól edzést vezényelt a csapatnak, amin a keret összes tagja megjelent. Itt voltak az egyelőre még kérdőjelesek (Sluka, Rudnevs), az újak (Ivancsics, Delic) és a fiatalok (Kocsis, Turcsik, Vittman).
Horváth Győző Vlaszákkal és Sipossal foglalkozott, sokat gyakorolták a 11-esek védését, mindkét portás láthatóan nagyon élvezte a tréninget.
Csank János éa Vass László pedig a keret többi tagjának vezényelt előbb fizikai, majd technikai gyakorlatokat.

0 hozzászólás

Delic és Ivancsics leigazolása folyamatban van


- A hétvégi felkészülési mérkőzésen és az azt követő edzéseken jól teljesítő osztrák-szerb kettős állampolgárságú Ahmet Delic, valamint az egy hete Zalaegerszegen készülő Ivancsics Gellért leigazolása is folyamatban van - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- Bízunk benne, hogy holnap továbbjutunk a Tirana ellen és az EL következő fordulójában már Csank mester rendelkezésére állhatnak az új szerzeményeink. Tarczy Pálnak viszont a szakmai stáb megköszönte az eddigi próbajátékot, de nem tartunk igényt a játékára.

0 hozzászólás

Magasföldi József:- Nyugodtan, higgadtan kell futballozni


- A saját játékunkat kell rájuk erőltetni, akkor lehet esélyünk - kezdte Magasföldi József.
- Nyugodtan, higgadtan kell futballozni és nagyon odafigyelni az adódó lehetőségekre. Ha jó százalékban használjuk ki a helyzeteinket, akkor nem lehet gond. Egyébként egyértelműen a Zetét tartom esélyesebbnek. Attól azért óva intek mindenkit, hogy sétagaloppra számítsanak és azt higgyék, hogy az albánok előre feltett kézzel érkeznek majd Zalaegerszegre.

0 hozzászólás

Újságírók figyelmébe!


Tájékoztatjuk a tisztelt újságíró, fotós és sajtós kollégákat, hogy a holnap 19 órakor kezdődő ZTE FC - KF Tirana Európa Liga sejelzető visszavágóra e-mailen vagy faxon vért akkreditációs igényeket, valamint a fotósmellényüket a ZTE Aréna SZAKMAI BEJÁRATÁNÁL vehetik át.

Jó munkát kívánunk.
Hajrá ZTE!

0 hozzászólás

Máté Péter: - Mindenképpen tovább szeretnénk jutni


- Mindenképpen tovább szeretnénk jutni - jelentette ki Máté Péter.
- Jobb csapat vagyunk, de ezt be kell bizonyítanunk. Azt azért nem mondom, hogy nagy különbség van a két gárda között, hiszen az albánok keretében is több remek labdarúgó található. Most már tudjuk, hogy kikre kell figyelni, s remélhetőleg semlegesíteni is tudjuk őket. Két dologra nagyon kell figyelnünk. A védekezés igen fontos, ezért nem biztos, hogy látványos meccs lesz. A másik kiemelt feladat, hogy gólt, gólokat rúgjunk.

0 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - A 0:0 jó, de veszélyes eredmény


- A gólnélküli döntetlen jó, de veszélyes eredmény - emlékezett vissza a párharc első felvonására Kocsárdi Gergely.
- El kell ismerni nem játszottunk jól Tiranában, de tudunk ennél sokkal jobban is futballozni. Nem rúgtunk gólt, biztos vagyok abban, hogy ennél veszélyesebb, s eredményesebb lesz itthon a támadójátékunk. Azt azonban hagsúlyozni szeretném, hogy mindenképpen többet kell produkálnunk csütörtökön mint amit a múlt héten nyújtottunk.

0 hozzászólás

Augusztus 1-jén fogadjuk a Kaposvárt


Az MLSZ elkészítette az első három bajnoki forduló órára lebontott menetrendjét, miután sikerült megállapodnia a mérkőzések közvetítési jogait birtokló televíziós csatornákkal, hogy melyik adó melyik meccset közvetítse.

Az új idényben a bajnokságban fordulónként összesen öt mérkőzést láthatunk majd, és a Ligakupa küzdelmeit is idevéve, három tévétársaság öt csatornája közvetít majd, hiszen a Duna és a bajnokságról a Sport 1 és 2 mellett a SportM-en is közvetítő Sport TV-n kívül a Ligakupa egy-egy mérkőzését a Digi TV-n is nyomon követhetjük.

0 hozzászólás

Új szezonbérlet tavalyi áron – az utolsó esély!


A ZTE FC 2010-2011-es szezonjára vonatkozó bérletek a tavalyi árakon vásárolhatók meg még ezen a héten, egészen 2010. július 9-ig!
Az akció kizárólag az éves bérletekre érvényes!

Éves bérletet vásárló szurkolóink idén is térítésmentesen tekinthetik meg a ZTE FC II mérkőzéseit, valamint a Ligakupa és a Magyar Kupa őszi találkozóit! Sőt! Az Európa Liga első fordulójának hazai meccsét is ingyenesen nézhetik meg!

A bérletértékesítés helye a ZTE Marketing Kft. Irodája, a 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16. szám alatt.

0 hozzászólás

Szurkolói információk az Európa Liga meccs előtt


A ZTE FC klubvezetése a csütörtöki KF Tirana elleni EL visszavágó mérkőzéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatja Tisztelt Szurkolóit:

A találkozó 19 órakor kezdődik, a pénztárak 17 órakor, a kapuk pedig 17:30-kor nyitnak. A mérkőzésre a július 8-ig megváltott szezonbérletek érvényesek, a tagsági igazolvánnyal, örökös igazolvánnyal rendelkező szurkolóink részére a Keleti Tribünnél egy kaput nyitunk meg. A tavalyi VIP bérletek a mérkőzésre még érvényesek, a VIP karszalagokat a VIP bejáratnál fogják feltenni. A belépőjegyárak a 2010/2011-es bajnoki szezonban érvényes jegyárakkal lesznek azonosak.

0 hozzászólás

ZTE FC - NK Zadar 0:1


Csapatunk kihasználta a rendelkezésre álló szabad hétvégét és egy felkészülési mérkőzéssel hangolt a jövő csütörtöki, Tirana elleni EL-visszavágóra.

Csank János csereként lehetőséget adott két próbajátékosnak, Loncarnak és Dedicnek, akik biztatóan mozogtak, de egy mérkőzés alapján nehéz bármit is mondani. A sorsukról a jövő hét elején dönt a szakmai stáb...

A mester ezúttal két alapembernek is pihenőt adott, Vlaszák és Bogunovic is kihagyta a 90 percet, viszont a fiatalokat bátran bedobta a mély vízbe.

0 hozzászólás

KF Tirana - ZTE FC képekben


Csapatunk tegnap Tiranában lépett pályára Európa Liga mérkőzésen. Csank János fiai összességében jó teljesítményt nyújtottak és bravúros, 0:0-s eredményt értek el, ami önbizalmat adhat a jövő csütörtöki, zalaegerszegi visszavágóra.

Az alábbiakban az utazásról, a városnézésről, a fanatikus szurkolóinkról és természetesen a mérkőzésről láthatnak képeket!
Kellemes böngészést kívánunk!

0 hozzászólás

Holnap 17:30-tól Andráshidán ZTE FC - NK Zadar


- Csapatunk a jövő csütörtöki, Európa Liga selejtező visszagávóra felkészülési mérkőzéssel hangol, ellenfelünk a horvát NK Zadar együttese lesz - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- A meccset az andráshidai pályán rendezzük meg, ugyanis a ZTE Aréna centerpályáján jelenleg munkálatok folynak, a kapukat cserélik UEFA-szabványosra.

Tehát holnap, azaz szombaton 17:30-as kezdettel sok szeretettel várunk mindenkit Andráshidára a ZTE FC - NK Zadar felkészülési mérkőzésre!

0 hozzászólás

Kaposvárral kezdünk itthon, majd Hali-Zete rangadó


Az MLSZ elkészítette az NBI 2010/2011-es idényének programját. Csapatunk hazai környezetben kezdi meg szereplését, a Kaposvár együttesét fogadjuk. A második fordulóban pedig Szombathelyre utazunk, a Hali-Zete rangadó idén tehát viszonylag korán naporendre kerül.

NBI, 1. forduló programja:
Ferencváros - Paks
Újpest - Győri ETO
Siófok - Videoton

21 hozzászólás

Csank János: - A továbbjutáshoz labdabiztosabb játék kell


- Az ellenfél jobban bírta a tikkasztó meleget, és így elismerem: szenvedés lett a vége. Több játékosom is elfáradt, hozzáteszem, ilyenkor ez benne van a pakliban. Nem lehetek elégedett, hiszen több futballista is gyengén játszott - értékelt szigoróan Csank János.
- Nehéz meccs volt ez a számunkra, igaz, ők és mi sem ismertük a másikat. Mind a két csapatot zavarta a labda, a kapusok többször is alászaladtak a beadásoknak, a játékosok sokat hibáztak a mezőnyben, elpattant tőlük a labda. Az ellenfélnek volt két lesgyanús helyzete, vissza kell néznem azokat majd videóról, és ha valóban nem volt les, akkor védekezésben mindkettőnél nagyot hibáztunk.

9 hozzászólás

KF Tirana - ZTE FC 0:0


Az első félidő ismerkedéssel és mezőnyjátékkal indult, a 8. percben aztán egy gyors akció végén Pavicevic passza után Illés kerülhetett volna helyzetbe, ám lemaradt a beadásról.
Ezt követően a hazaiak átvették a játék irányítását, de komoly lehetőséget nem tudtak kialakítani Vlaszák kapuja előtt.
A mieink közül főleg Máté játéka emelhető ki, nagy futómennyisége mellett távoli lövésekkel veszélyezteti a hazaiak kapuját.

5 hozzászólás

Szurkolóink szoros győzelmet várnak


Negyed óra múlva kezdődik a KF Tirana - ZTE FC Európa Liga mérkőzés, amivel csapatunk számára elkezdődik az idei, hosszú futballszezon.

Szurkolóink optimisták a találkozó végkimenetelét illetően, hiszen 40%-uk szoros győzelmet, 20%-uk pedig többgólos győzelmet vár kedvenceitől.
További 20% gondolja úgy, hogy küzdelmes döntetlennel térünk haza Albániából és csupán 12% ill. 8% voksol a legrosszabbra, vagyis a sima ill. a szoros vereségre.
Két óra múlva minden kiderül, addig is szurkoljunk kedvenceinknek, honlapunkon élőben tudósítunk Tiranából, a mérkőzés helyszínéről!

0 hozzászólás

Pavicevic és Rajcomar rohamozza a Tirana kapuját


Csank János - Sluka és Rudnevs - távollétében a lehető legerősebb kezdőcsapatot küldi pályára a 17:30-kor kezdődő, KF Tirana elleni Európa Liga selejtező mérkőzésen.

Vlaszák - Kocsárdi, Miljatovic, Bogunovic, Panikvar - Szalai, Máté, Kamber, Illés - Pavicevic, Rajcomar 11 fut ki rövidesen a tiranai stadion gyepére, hogy minél jobb eredményt érjen el a jövő csütörtöki visszavágóra.

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004