ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2009-2010 - Július

Schultz Levente: - Elsősorban Csank János miatt jöttem


Schultz Leventét nagyon nem kell bemutatni, hiszen több magyar klubban ill. Németországban is letette a névjegyét. Nyáron a Zete hívására hazatért, megmutathatja, hogy technikai képzettsége abszolút nem kopott meg az idő múlásával.
- A Ferencvárosban nevelkedtem, majd következett a Siófok és a Vasas, ezután pedig egy német kitérő - nyilatkozta Schultz Levente. - Zalaegerszegen mindig is nehéz volt ellenfélként játszani, a szurkolók imádják a futballt, nagyszerű a közönség.

14 hozzászólás

Magasföldi József: - Egy patinás klubban akartam játszani


Magasföldi József a nyári átgazolási időszak egyik legkapósabb játékosa volt, örömteli dolog, hogy Nagy Ferencnek sikerült őt Zalaegerszegre csábítania.
- Az elsődleges szempont, ami miatt a ZTE-t választottam, az az, hogy szeretnék gyökeret verni egy patinás klubban - kezdte Magasföldi József. - Úgy gondolom, jó helyre kerültem, a város szép, az emberek kedvesek. Ami a csapatot illeti, elég erős a keret, hogy jó helyen végezzünk.

1 hozzászólás

Szalai Tamás: - Jó körülmények fogadtak


Szalai Tamás Pécsről érkezett, de előtte megfordult a Vidiben és a Felcsút együttesében is. Rutinos futballista, már dolgozott együtt Csank Jánossal.
- Jól ismerem Csank mestert, szimpatikus az általa irányított szakmai munka, az ő hívó szavára jöttem - kezdte bemutatkozását Szalai Tamás. - Nagyon jó körülmények fogadtak Zalaegerszegen, itt tényleg csak a játékra kell figyelnem. Úgy érzem itt lesz lehetőségem a fejlődésre, igyekszem bebizonyítani, hogy jó döntés volt az idehozatalom.

1 hozzászólás

Kocsárdi Gergely: - Idén is szeretnénk oda-vissza verni a Halit


- Nyáron sok új arc csatlakozott hozzánk, de a beilleszkedésükkel nem volt gond, Vlaszák Géza barátommal ketten segítünk mindenkinek az öltözőben, mi vagyunk Csank János meghosszabbított keze - mondta Kocsárdi Gergely a tegnapi ankéton.
- Örömteli, hogy a bő keret és a minőségi játékosok miatt több variációs lehetősége lesz a szakmai stábnak és remélhetőleg nem lesz sablonos a ZTE játéka idén.

2 hozzászólás

Csank János: - A közönség támogatását kérjük


- A tavalyi évben jól szerepeltünk, de a bajnokság végére elfogyott a keretünk és akadtak problémáink - kezdte beszédét Csank János.
- Bízom benne, hogy idén is az első harmadban leszünk. A bemutatkozásunk jól sikerült, hiszen hazai pályán fontos győzelemmel nyitottunk. Most teljes erőnkkel a Fradi elleni meccsre készülünk, szeretnénk folytatni a jó sorozatot.

6 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Idén is az 1-6. hely a cél


Ma 17 órai kezdettel került sor csapatunk szokásos éveleji szurkolói ankétjára.
A vezetőséget Nagy Ferenc elnök és Tóth Krisztián marketing vezető, a szakmai stábot Csank János és Vass Lászó, a játékosokat pedig Kocsárdi Gergely, Szalai Tamás, Magasföldi József ás Schultz Levente képviselte.

- Idén is szeretnénk a tabella első harmadában végezni, az 1-6. helyek valamelyikének az elérése a célunk, de természetesen nem a 6. helyre gondolunk - imertette a kitűzéseket Nagy Ferenc.

2 hozzászólás

Ma 17 órától szurkolói ankét az Arany Bárányban


A ZTE FC a klubvezetés, a szakvezetés és a játékosok részvételével szurkolói ankétot tart ma 17 órától az Arany Bárány Hotel különtermében.

A rendezvényen többek között bemutatkoznak az új igazolások és meghallgathatják a vezetőség és Csank János terveit is a következő szezonra vonatkozóan.

4 hozzászólás

Károly Bálint az U17-es keretben


Zsivoczky Gyula szövetségi edző kijelölte az egy hét múlva, augusztus 3-án kezdődő 29. Magyar Nemzetközi Ifjúsági Tornán szereplő U17-es válogatott keretét.
Örömteli hír, hogy tehetséges játékosunk, Károly Bálint is meghívót kapott.
Együttesünk Horvátország, Csehország és Lengyelország korosztályos csapatával került azonos csoportba, a másik ágon Izrael, Románia, Szerbia és Szlovákia gárdája küzd a továbbjutásért.

0 hozzászólás

Lombard Pápa - ZTE FC 5:2


Csapatunk a Ligakupa második fordulójában Pápára látogatott, ahol a Lombard vendégei voltunk.
Csank János nem pihentette a keretet, inkább újabb formációkat próbált ki, hiszen a Sipos - Szalai, Bogunovic, Todorovic, Sági - Petneházi, Schultz, Horváth, Illés - Magasföldi, Vittman összeállításban kezdett az együttes.

Sajnos nem úgy indult a mérkőzés, ahogy szerettük volna, hiszen a 15. percben Zulevs révén a hazaiak szereztek vezetést.

34 hozzászólás

Csank János: - Ma a kevesebbet játszók kapnak lehetőséget


- Sérültjeink állapota szépen javul, Miljatovic és Pavicevic már együtt edz a csapattal, bár a támadó még kissé hátrébb tart - tájékoztatott az aktuális helyzetről Csank János.
- A ma esti Pápa elleni találkozóval csak azt tudom elmondani, amit már korábban is hangoztattam. Jó alkalom lesz a fiataloknak és az eddig kevesebbet pályára lépőknek.

29 hozzászólás

Csütörtökön 16:30-tól kapustoborzó!


A ZTE FC Utánpótlás Szakága szorgalmasan készül az új szezonra, következetesen próbálják kialakítani a jövő csapatát, amely remények szerint többnyire a térséghez vonzódó játékosokra épül majd. Ezért keressük a tehetséges gyerekeket!

Az 1998-ban született kapusjelöltek számára csütörtökön 16:30-tól toborzót tartunk a ZTE-Arénában. A jelentkezők feltétlenül hozzanak magukkal szerelést!

3 hozzászólás

Csütörtökön hivatalos csapatfotózás


Holnapután, azaz csütörtökön kerül sor az idei hivatalos csapatfotózásra. Az itt készült képekből egy magas színvonalú, színes kiadványt készít a klub (ahogy tavaly is), ami előreláthatólag a Debrecen elleni hazai mérkőzésen kerül a szurkolók kezébe.

Ezen kívűl a hétvégi mérkőzésen már árusított Mass-termékeket, ajándéktárgyakat közkívánatra feltesszük a weblapra, hogy mindenki megtalálja és megrendelhesse a kedvencét.

8 hozzászólás

Holnap 18:00-kor Lombard - ZTE FC a Ligakupában


Csapatunk a Vidi ellei győzelem után ezúttal idegenbe látogat a Ligakupa következő, második fordulójában. A Paks ellen döntetlent játszó Lombard Pápa lesz az ellenfelünk, ahol Csank János tanítványai folytathatják a pontok gyűjtését.

- Tóth Gabi gyomorrontással bajlódik, Farkasnak továbbra is ülőideg-gyulladása van, Nagy Sanyi pedig belázasodott, rájuk biztosan nem számíthatok, a támadósorból pedig Alexet pihentetem - vezette fel a mérkőzést Véber György, a hazaiak vezetőedzője. - A helyettük pályára kerülő játékosok biztosan bizonyítanak majd, amire szüksége is lesz, hiszen feltett szándékunk, hogy továbbjussunk a csoportból, ehhez pedig győznünk kell holnap. Szerephez juthat még egy lett próbajátékos is.

0 hozzászólás

Rudnevs a forduló válogatottjában


A pepsifoci az eddigi hagyományainak megfelelően most is megválaszota a forduló válogatottját illetve a legeket.
A Paks ellen fantasztikus teljesítményt nyújtó Rudnevs természetesen helyet kapott a legjobb 11-ben.
Az 1. forduló válogatottja: Szűcs L. (Pápa) - Lakatos (Diósgyőr), Horváth G. (Videoton), Djordjevics (Győri ETO), Hajdú (Honvéd) - Nagy D. (Videoton), Kanta (MTK), Elek (Videoton) - Rudnevs (Zalaegerszeg), Bogdanovic (Nyíregyháza), Homma (Nyíregyháza)

21 hozzászólás

Szurkolói ankét


A ZTE FC a klubvezetés a szakvezetés és játékosok részvételével szurkolói ankétot tart 2009. július 30-án, csütörtökön 17 órától az Arany Bárány Hotel különtermében.

A rendezvényen többek közöt bemutatkoznak az új igazolások és meghallgathatják a vezetőség és Csank János terveit is a következő szezonra.

Mindenkit szeretettel várunk!

5 hozzászólás

Artjoms Rudnevs lett a ZTE-Paks mérkőzés legjobbja


Lett támadónk, Artjoms Rudnevs jó játékkal rukkolt elő első bajnoki mérkőzésünkön és megérdemelten lett a találkozó legjobbja. A szavazók 74%-a voksolt rá, őt Balázs Zsolt követte 13%-kal.

Remélhetőleg sok borsot törnek együtt ellenfeleink orra alá, hajrá Zete!

17 hozzászólás

ZTE - Paks képekben


Sikeres bajnoki rajton vagyunk túl, hiszen tegnap hazai környezetben legyőztük az egységes csapat képét mutató Paks gárdáját.
A Csank János által megálmodott tatika ezúttal is tökéletesen működött, ha belőjük a helyzeteinket, akkor nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem, így viszont izgalmas lett a végjáték.
Az alábbiakban a mérkőzésről láthatnak képeket. Kellemes böngészést kívánunk!

43 hozzászólás

Csank János: - Nagyon fontos a megszerzett 3 pont


- A késői igazolások miatt később álltunk össze, mint a többi csapat, ezért tartottam ettől a mérkőzéstől - kezdte értékelését Csank János.
- Balázs ugyan kihagyta a 11-est, de szerencsére összejött neki a javítás, sikerült gólt szereznie. Több helyzetünk volt, de nem tudtuk megszerezni a harmadik gólt, amivel megnyugodtunk volna. De összességében elégedett vagyok, hiszen hoztuk a nyitó meccset és három ponttal a tarsolyunkban utazunk Budapestre a Ferencvároshoz, így nyugodtak lehetünk.

1 hozzászólás

ZTE FC - Paksi FC 2:1


Csapatunk a Paks elleni mérkőzéssel megkezdte bajnoki szereplését.
Ötletes, szép támadófutballt mutatva, Rudnevs és Todorovic kimagasló játékával magabiztosan győztünk és szereztük meg a nagyon fontos 3 pontot.

Az első pillanatoktól kezdve támadólag léptünk fel, egymás után alakítottuk ki a helyzeteket, amelyek közül egyet Rudnevs értékesített, 1:0.

21 hozzászólás

Csank János: - A Paks ellen nagyon oda kell figyelnünk


- A munka menetével nem volt gond, de az tény, hogy nagyobb volt a játékosmozgás a nyáron, mint azt korábban gondoltuk - mondta elöljáróban Csank János.
- Sokan mentek el tőlünk, és ugyanígy, többen érkeztek. Ezért sem mentünk edzőtáborba, a próbajátékosoknak fölösleges ilyet tartani... A fentiek miatt taktikai téren van egy kis elmaradásunk, ráadásul több játékos is - gondolok itt Todorovicra, Magasföldire és Szalaira - később érkezett hozzánk.

31 hozzászólás

Magasföldié a 6-os mez, Todorovic 4-es, Panikvar 8-as lesz


Elkeltek a megüresedett mezszámok: Magasföldi kapta a 6-ost, Panikvar a 8-asban fog játszani, Todorovic a 4-esben, Szalai pedig a 14-esben.
A többiek megtartották a régi jól bevált számukat, kivéve Horváth András, aki a 29-est a 21-esre cserélte.

A ZTE mezszámozása a 2009-2010-es idényre:

15 hozzászólás

Csank János: - Stabilabb lesz az első liga a tavalyinál


Csapatunknak idén ismét három fronton kellene helytállnia. Bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa. A fontossági sorrendről és az erőviszonyokról Csank mester ad tájékoztatást.
- A Ligakupát álláspontom szerint senki sem veszi véresen komolyan. Akik kevesebbet szerepelnek a bajnoki mérkőzéseken és a sérülésből visszatérő játékosok formába lendítésére lesznek alkalmasak. Nem vesszük félvállról, de nem az alapcsapatunk játszik ezeken a találkozókon - kezdte válaszát Csank János.

2 hozzászólás

Gellei Imre: - Komoly várakozás előzi meg debütálásunkat


- Egy idénykezdet mindig nagy feszültséggel és izgalommal jár, komoly várakozás előzi meg mindegyikünk lelkében a debütálást - vezette fel a holnapi mérkőzést Gellei Imre.
- Tisztességesen felkészültünk, de ezzel semmi újat nem mondok, hiszen az ellenfelek is ugyanezt tették. Úgy érzem, hogy a csapat mentálisan erősödött, a tétmeccsek forró hangulatában derül majd ki, hogy tényleg így van-e.

0 hozzászólás

Magasföldi, Panikvar és Todorovic is játszhat holnap


Csank János és a szakmai stáb, na és persze kedves szurolóink is fellélegezhetnek kicsit a holnapi mérkőzés kapcsán, hiszen Magasföldi, Panikvar és Todorovic is pályára léphet a Paks elleni bajnoki nyitányon.

Mindhárom futballista játékengedélyét sikerült elintéznie Németh Ottó technikai vezetőnek, így szombaton akár be is mutatkozhatnak kék-fehérben.

35 hozzászólás

Elérhető és letölthető csapatunk teljes őszi programja


Mivel sok téves információ is megjelent különböző fórumokon csapatunk őszi programjával (NBI, NBII, Ligakupa) kapcsolatosan, elkészítettük és letölthetővé tesszük a pontos időpontokat is tartalmazó menetrendet.

A pdf dokumentumot innen és a bal oldali letöltések boxból tudjátok megnézni ill. lementeni.

2 hozzászólás

Csank János: - Nehéz az alapemberek pótlása


- Történtek váratlan dolgok a csapat házatáján ezen a nyáron, amire nem számítottunk - kezdte a beszélgetést Csank János.
- Úgy éreztük, hogy Waltner marad, így a csatárok megszerzésével különösebben nem foglalkoztunk. Váratlanul ért Botis távozása is, biztosak voltunk benne, hogy ő is a mi játékosunk marad. Sok futballistát nem akartunk igazolni, de nem voltak betervezve a váratlan távozók.

15 hozzászólás

ZTE - Vidi képekben


Megfiatalított csapatunk nagyszerű győzelmet aratott ma este az Arénában. Főként Bogunovic határozottsága, Sági elfutásai, Petneházi és Schultz pengés megmozdulásai, Horváth veszélyes átlövései, Balázs, Rudnevs és Polareczki lendületes játéka dicsérhető.

Az alábbiakban a találkozó jeleneteiből láthatnak válogatást. Hajrá Zete!

0 hozzászólás

ZTE FC - Videoton FC 2:0


Csapatunk első idei tétmérkőzésén magabiztos, helyenként ötletes és látványos futballt produkált, mgérdemelten győztük le a Vidit a Ligakupa első fordulójában.

Valamivel lendületesebben kezdtek a fehérváriak, de néhány perc elteltével kiegyenlítetté vált a találkozó. Az első tapsot Horváth I András életerős lövése aratta, amit Filipovic szögletre tornázott. A 21. percben egy látványos támadás végén Rudvens került ziccerbe, ám nagy gólt akart lőni, de elvétette a kaput.

9 hozzászólás

Magasföldi József: - Egy nagyon jó klubhoz kerültem


- Már valamivel több mint két hónapja vetődött fel, hogy Zalaegerszegen folytathatom a pályafutásomat, akkor kerestek meg először. Tegnap végül sikerült megállapodnom a vezetőkkel, 4 évre a kék-fehérekhez igazolok - kezdte a beszélgetést Magasföldi József.
- Egy nagyon jó klubhoz kerültem, ahol profi körülmények között dolgozhatok, úgy érzem, mindenképp előrelépés ez számomra. Nagyon jó csapat van kialakulóban Zalaegerszegen, úgy érzem, nagy dolgokra lehetünk képesek.

27 hozzászólás

Ma 19 órától ZTE FC - Videoton az Arénában


Ma 19 órától sor kerül a 2009-2010-es bajnoki szezon első hivatalos meccsére, a Videoton FC elleni Ligakupa mérkőzésen a ZTE-Arénában.

Csank János a Vidi ellen még nem számíthat az újonnan leszerződtetett Todorovicra, Panikvarra és Magasföldire, ám a többiek bevethetők és bővíthetik a szakmai stáb választási lehetőségeit.

13 hozzászólás

Hévíz - ZTE FC II 2:1


Második csapatunk tegnap Zalaapátiban a Hévíz együttesével meccselt, a találkozó jól szolgálta a felkészülést és a próbajátékosok kiválasztását is. Pályára lépett Papizsanszkij, Barna, Rábold és Hock is, az ő sorsukról később születik döntés. A mai Ligakupa találkozó miatt azonban az első kerettel tréningezett és így nem lehetett ott Sági A., Vittmann és Kocsis, akik elképzelhető hogy ma kifutnak az Aréna gyepére.

0 hozzászólás

A címvédő Videotonnal játszunk az első fordulóban


Szerdán kezdődik a harmadik Ligakupa sorozat, amelyben csapatunk a kétszeres bajnok Videotonnal játszik az első fordulóban. A 2009-2010-es évadban csapatunk a B-csoportban kezdi a kűzdelmeket, ahová a Pápát, a Paksot, a Kaposvárt, a Győrt és a Vidit osztották még.

A fehérváriak szempontjából a holnap esti összecsapás még a felkészülés részét képezi, hiszen elsősorban a később számításba jöhető fiatalok, illetve az eddig kevesebb mérkőzést játszók kapnak lehetőséget.

0 hozzászólás

Megállapodtunk Magasföldivel


- Vérbeli csatárral erősödött keretünk - tájékoztatta honapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Minden részletben sikerült megállapodásra jutnunk mind Magasföldi Józseffel, mind pedig klubjával, a Siófokkal. A 25 éves játékos holnap délelőtt írja alá a szerződését. Sok sikert kívánunk neki Zalaegerszegen, reméljük sok remek percet szerez majd góljaival szurkolóinknak!

Az NBII-es keret is fiatal csatárral erősödött, a 19 éves romániai Hadár Adrián is szerződést kötött klubunkkal.

55 hozzászólás

Tévés pénzek utalása: csapatonként 43.75 millió


Egy hetet sem kellett várni a magyar labdarúgás számára rendkívül fontos, s a korábbihoz képest hússzoros összegről szóló MLSZ-Sport TV szerződés aláírására, s hétfőn a szövetség megkezdte a csapatoknak járó alap- vagy normatív összeg utalását (a későbbiekben az eredményesség, illetve a képernyőre kerülés arányában differenciáltan lesz pénzosztás).

Ahogy érkeznek a klubokat működtető gazdasági társaságoktól a számlák, úgy realizálódik az összesen 700, a 16 élvonalbeli együttest figyelembe véve egyenként 43,75 millió forint kifizetése.

5 hozzászólás

Kemal Alomerovic a szakmai stáb javaslatára távozott


- A szakmai stáb javaslatára klubunk 2009. július 1-jei hatállyal felbontotta Kemal Alomerovic szerződését - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- A 28 éves macedón középpályással kapcsolatos összes folyamatban lévő ügyet a mai napon lezártunk, a futballista pedig elbúcsúzott a csapattársaktól és a stábtól.
A játékosnak köszönjük, amit a ZTE-ért tett, további eredményes és sikeres sportkarriert kívánunk neki!

32 hozzászólás

NTE 1866 - ZTE FC U19 2:0


U19-es csapatunk ma délután Nagykanizsán lépett pályára edzőmeccsen az NTE 1866 vendégeként.

Fiataljaink nem vallottak szégyent, hiszen az első félidőben remekül helytálltak, a szünet után azonban a nagycsapatát pályára küldő kanizsaiak magabiztosan nyerték meg a találkozót.

0 hozzászólás

Nenad Todorovic-csal hároméves szerződést kötöttünk


- Nenad Todorovic rövid zalaegerszegi tartózkodása is elég volt ahhoz, hogy meggyőzze a szakmai stábot tehetségéről, így a mai napon Csank János javaslatára szerződést kötöttünk a ballábas középső védővel - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- A 82-es születésű szerb játékos, aki eddig az OFK Beograd, a Hajduk Rodic és az FK Hajduk Kula csapatait erősítette, három évre kötelezte el magát klubunkhoz.

41 hozzászólás

Holnap edőmérkőzés Zalaapátiban


Holnap 17 órakor a ZTE FC vegyescsapata lép pályára Zalaapátiban a Hévíz ellen, edzőmérkőzésen.

Szerdán pedig a 2009-2010-es bajnoki szezon első hivatalos meccsére kerül sor 19 órától, a Fehérvár FC elleni Ligakupa mérkőzésen a ZTE Arénában.
A mérkőzésre a belépőjegyek 800,-Ft-ba a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,-Ft-ba kerülnek. Az éves bérletet váltó szurkolóink a mérkőzést térítésmentesen tekinthetik meg.

11 hozzászólás

Schultz Levente: - Az élmezőnyben szeretnénk végezni


Schultz Levente, a korábbi ferencvárosi kedvenc németországi légióskodása után Csank János hívására hazatért és a ZTE-ben folytatja a pályafutását. Szombaton a Fradi-Kupán ismerős közegbe csöppent, hiszen az Üllői út sem ismeretlen a játékos számára.

Az alábbiakban a régi emlékekről és a bajnoki esélyekről nyilatkozik.

0 hozzászólás

Santos nem jelent erősítést, Todorovic egyelőre marad


A Fradi-Kupán szerepett kapott csapatunkban Santos, egy brazil támadó és egy szerb védő, Todorovic. A technikás csatár összességében nem nyerte el a szakmai stáb tetszését ezért a fővárosból már vissza sem tért Zalaegerszegre. A hátvéd a rövid idő alatt biztatóan mozgott. Az ő ügyében később születik majd döntés, együtt edz a csapattal.

- Éppen szembe fújt velünk a viharos szél és a szakadó eső úgy csapódott a szemünkbe, hogy gyakran szinte semmit sem láttunk - nyilatkozta a félbeszakadt tornáról Kocsárdi Gergely. - Így nem lehet focizni, ezért érthető, hogy lefújta a találkozót, Arany Tamás játékvezető.

6 hozzászólás

Az FTC zRt. kárpótolja a szurkolókat


Mint arról beszámoltunk, a kíméletlen időjárás miatt félbeszakadt a Ferencváros centenáriumi tornája.

Az FTC zRt. vezetése gondolt azokra, akik megváltották a belépőjüket, ám a fenti okok miatt nem nézhették végig a ZTE és a Sheffield United elleni meccseket, ezért a klub vezetése úgy döntött, hogy akik a szombati napra jegyet váltottak, azok ingyen bemehetnek az első hazai meccsre a ZTE ellen a második fordulóban augusztus 1-jén.

1 hozzászólás

A szélsőséges időjárás miatt félbeszakadt az FTC-Kupa


Első csapatunk ma Budapesten, a Ferencváros centenáriumi kupáján szerepelt a Fradi és a Sheffield United mellett.

A rossz időjárási körülményekre tekintettel azonban a játékvezető az FTC-ZTE mérkőzés 25. percében félbeszakította a játékot, a későbbi találkozókra már nem is kerül sor.

18 hozzászólás

NTE 1866 - ZTE FC II 0:2


Második csapatunk ma Nagykanzsán lépett pályára felkészülési mérkőzésen, az összeállításból jól látható, hogy ezúttal is számos próbajátékos ill. fiatal húzta magára a kék-fehér mezt.

A találkozó gyors egerszegi góllal indult, melyet a harmadik percben szerzett a romániai próbajátékos, Hadár Adrián, 0:1. Ezután is a mi futballoztunk veszélyesebben, a hazaiak ellenállását a 29. percben Hock Péter törte meg ismét, 0:2.

1 hozzászólás

Újabb próbajátékosokkal a Fradi-Kupán


A ZTE FC labdarúgócsapata ma délután az Üllői úton a Ferencváros nemzetközi tornáján léphet pályára. Az egerszegi együttesben várhatóan két új arc is látható majd: Allan Bruno de Sousa Santos, aki 23 éves és csatár. és az OFK Beográd 190 cm magas védője, Todorovic Nenad, aki 27 éves.

Miljatovic és Pavicevic viszont még mindig nem teljesen egészséges, így a szakmai stáb nem kockáztatja meg a szerepeltetésüket.

- A tornán 45 perces mérkőzések lesznek, mindenki játszik mindenkivel. Döntetlen esetén 11-esekkel dől el a meccs úgy, hogy a győztes 2, a vesztes 1 pontot kap - nyilatkozta a 100%Fradinak Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója.

12 hozzászólás

Szalai Tamással kétéves szerződést kötöttünk


- Szalai Tamás június végén elfogadta a PMFC közös megegyezéses szerződésbontási ajánlatát, így nekünk csupán a játékossal kellett megegyeznünk - tájékoztatott a fejleményekről Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Tamás a középpálya és a védelem jobb oldalán egyaránt bevethető, így a szakmai stáb lehetőségei bővültek a leigazolásával ezeken a posztokon. A futballista sokoldalúságát mutatja az is, hogy védőmunkája mellett 8 gólt szerzett a tavalyi szezonban. Reméljük ez a tendencia nem szakad meg és kék-fehérben is legalább ilyen sikeres éve lesz.

6 hozzászólás

Augusztus 8-án Ajkán játszunk az NBII nyitányán


A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában pénteken elkészítették az NBII 2009-2010-es idényének sorsolását. A másodosztályú bajnokság augusztus 8-án, szombaton kezdődik meg, s június 12-én ér véget. Mivel mindkét csoportban 15 csapat szerepel, valamennyi fordulóban lesz egy-egy pihenőnapos gárda.

A Nyugati-csoport erősebb lesz a tavalyinál, hiszen a ZTE és a Győri ETO második csapata mellett ide került a Budapest Honvéd II, a Fehérvár II és a Siófok is.

0 hozzászólás

Szeptember 16-án kezdünk a Magyar Kupában


Péntek délelőtt az MLSZ székházában kisorsolták a Magyar Kupa első fordulójának párosításait. Ebben a körben a megyei selejtezők továbbjutói lépnek pályára, az NBII-es együttesek a másodikban, az élvonalbeli gárdák pedig a harmadikban kapcsolódnak be a versengésbe.

Az első forduló játéknapja augusztus 9., vasárnap, a másodiké augusztus 20., csütörtök, a harmadiké pedig szeptember 16., szerda.
A továbbjutás az első négy körben egy mérkőzésen dől el.

0 hozzászólás

Olcsó jegyárak a Ferencváros Centenáriumi Tornájára


A Ferencvárosi Torna Club 110 éves évfordulójára rendezett torna jegyárai a következők lesznek:
G-O és A-B-C szektor: 800 Ft
9-16. szektor: 1.450 Ft
VIP: 4.500 Ft
Nyugdíjas: 500 Ft
Vendégjegyek: 800 FT

A tornára csak a kapu mögötti, illetve az Üllői út felöli része lesz megnyitva a stadionnak.

12 hozzászólás

Hat nap múlva már tétmeccset játszunk


Csapatunk a felkészülés utolsó napjait tölti, a jövő hétvégén már indul a Soproni Liga 2009-10-es szezonja. Szurkolóinknak azonban nem kell szombatig várniuk, hogy hazai pályán láthassák kedvenceiket, hiszen július 22-én, szerdán 19 órától az FC Fehérvár együttesét fogadjuk a ZTE-Arénában a Ligakupa első fordulójában.

A mérkőzésre a teljesárú belépőjegyek 800,-Ft-ba, míg a diák és nyugdíjas belépőjegyek 500,-Ft-ba kerülnek. A mérkőzést az éves bérletet váltó szurkolóink térítésmentesen tekinthetik meg.

9 hozzászólás

Elkészült az első 9 forduló pontos menetrendje


1. ZTE FC - Paks: 07.25. szombat, 20 óra
2. FTC - ZTE FC: 08.01. szombat, 20 óra Sport TV
3. ZTE FC - Kaposvár: 08.08. szombat, 20 óra
4. MTK - ZTE FC: 08.15. szombat, 20 óra
5. ZTE FC - Debrecen: 08.22. szombat, 20 óra Sport TV
6. Fehérvár FC - ZTE FC: 08.28. péntek, 19 óra DUNA TV
7. ZTE FC - Újpest FC: 09.12. szombat, 15 óra Sport TV
8. Győri ETO FC - ZTE FC: 09.18. péntek, 19 óra DUNA TV
9. ZTE FC - Kecskemét: 09.26. szombat, 19 óra

10 hozzászólás

Tomas Pesir: a cseh utánpótlás válogatott csatár


A mai, NK Medimurje elleni felkészülési mérkőzésen csapatunkban 26-os számmal pályára lépett a próbajátékon lévő Tomas Pesir. A 28 éves támadó nagyszerű megindulásokkal és cselekkel hívta fel magára a figyelmet és nem utolsó sorban a társakkal is jól megértette magát.

A cseh csatár hazája bajnokságán kívűl légióskodott Törökországban, Skóciában és Lengyelországban és nem utolsó sorban szerepelt az utánpótlás válogatottban is.

50 hozzászólás

ZTE FC - NK Medimurje 3:1


Átalakított csapatunk végre hazai pályán is bemutatkozhatott, hiszen ma 18 órai kezdettel a horvát Medimurje együttesét fogadtuk felkészülési találkozón a ZTE-Arénában. Közönségünk már nagyon ki volt éhezve a futballra, ezt az is mutatja, hogy 1100-an látogattak ki a mérkőzésre.

Bogunovic, Kamber valamint Balázs és Rudnevs is kiemelkedő játékkal járult hozzá a magabiztos győzelemhez, de jó benyomást tett a próbajátékon lévő támadó Pesir is.

12 hozzászólás

Pénteken NBII-es és a Magyar Kupa-sorsolás


Pénteken 10 órakor kerül sor az MLSZ székházában az NBII-es bajnokság sorsolására (a Keleti és a Nyugat csoportban egyaránt 15 csapat indul), valamint a második vonal küldötteinek megválasztására. Egy órával ezután kisorsolják a Magyar Kupa első fordulójának párosításait, ebben a körben nem kevesebb, mint 112, a megyei selejtezőkből továbbjutott együttes érdekelt.

A szövetség központja csütörtökön is fontos esemény színhelye lesz, ezen a napon találkoznak a Sport TV, a Duna TV, valamint a csapatok képviselői, hogy kiválasszák az első néhány fordulóból képernyőre kerülő mérkőzéseket.

15 hozzászólás

Hantos Józsefet korosztálya legjobb kapusának választották


A tizenhárom éves Hantos József 2,5 éve kezdett el komolyabban foglalkozni a sporttal, s a közelmúltban korosztályának legjobb kapusává választották.

- A Zete együttesének korosztályos csapatában, Sáfár Csabánál kezdtem el védeni. Eddig Kámán Attila és Bócz Lajos volt az edzőm - kezdte Hantos József, az andráshidai általános iskola tanulója. - A MLSZ keretében végeztek egy felmérést a korosztályos labdarúgók között. Kanizsán, megyén belül kezdődött, majd Győrben, a területi tornán folytatódott. Sikerült eljutnom a legjobbak közé, Telkibe, a szövetség hipermodern központjába.

3 hozzászólás

Már biztos, hogy továbbra is a Sport Tv közvetít


Immár biztos, hogy továbbra is a Sport Tv közvetíti a Soproni Liga mérkőzéseit, mivel kedd délután a Futball Duó Kft. taggyűlése is jóváhagyta a Chello Central Europe Zrt.-vel kötött szerződést.

A megállapodás tényét George F. Hemingway, a tulajdonosi tanács elnöke megerősítette a Nemzeti Sportnak. A jogok tehát a következő három évben is Sport Televíziót működtető társaságot, a Chello Central Europe Zrt.-t illetik meg.

Ez azt jelenti, hogy jelenleg az összes magyarországi futballsorozat (Soproni Liga, NBII, Magyar Kupa, Ligakupa, Szuperkupa, Amatőr Kupa) közvetítési jogai a Chello, azaz a Sport Tv tulajdonában vannak.

4 hozzászólás

Leon Panikvarral 2+1 éves szerződést kötöttünk


- A több hete próbajátékon nálunk szereplő szlovén bal oldali védő Leon Panikvar meggyőzte a szakmai stábot, hogy erősítést és egyben megoldást jelent védelmünk egyik problémájára - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Csank János javaslatára tárgyalásokat kezdeményeztünk a játékossal és a mai napon ennek eredményeként 2+1 éves szerződést kötöttünk.

8 hozzászólás

Mini torna információk


- Július 18-án három csapatos minitornára kerül sor az Albert stadionban - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- A Fradi tájékoztatása szerint a szlovák DAC lemondta a meghívást, így körmérkőzéses rendszerben kerül sor a kupára.

- A tornán 45 perces mérkőzések lesznek, mindenki játszik mindenkivel. Döntetlen esetén 11-esekkel dől el a meccs úgy, hogy a győztes 2, a vesztes 1 pontot kap - nyilatkozta a 100%Fradinak Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója.

5 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Továbbra is védőket és támadót keresünk


- Csapatunk kerete meglehetősen szűkös, több játékost is szeretnénk még igazolni - vázolta a jelenlegi helyzetet Nagy Ferenc elnök.
- A legutóbbi találkozón látott fiatalemberek nem nagyon nyerték el a szakmai stáb tetszését, ezért újabb futballistákkal tárgyalunk, pontosabban azokkal, akik már eddig is képben voltak. Továbbra is keresünk bal oldali és belső védőt, valamint egy gólerős csatárt. A kiszemeltjeink megvannak, ma tovább folynak az egyeztetések és elképzeléseink szerint 1-2 napon belül akár két-három játékos is érkezik.

20 hozzászólás

Szerdán 18:00-tól ZTE FC - NK Medimurje Cakovec


Csapatunk szerdán hazai pályán is bemutatkozik, ugyanis 18 órai kezdettel az Arénában fogadjuk a horvát NK Medimurje Cakovec együttesét felkészülési mérkőzésen.

A mérkőzésre a belépés térítésmentes, büfé üzemelni fog!

20 hozzászólás

Továbbra is folyik a bérletárusítás a ZTE-Székházban


A ZTE FC július 6-án megkezdte a 2009/2010-es szezonra érvényes bérleteinek árusítását.

A bérletek ára a tavalyihoz képest (kivétel a Déli I. és V. szektor) NEM változott.

Éves bérleteseink a bérleteikkel továbbra is térítésmentesen tekinthetik meg MK és Liga Kupa mérkőzéseinket az elődöntőkig, NBII-es hazai mérkőzéseinket illetve a szezon kiemelt mérkőzései sem kerülnek számukra többe!

1 hozzászólás

Veretlenül, magabiztos játékkal tornagyőztes a ZTE FC II


Második csapatunk ma egy eredtileg nemzetközinek tervezett, ám a Varasd visszalépése miatt hazaivá redukálódott tornán vett részt.
Magabiztos teljesítménnyel, mindkét ellenfelünket legyőzve nyertük meg a kupát, főként Polareczki és Vittman játékát lehet kiemelni, nagyszerű futballt produkáltak.
Fiataljaink között három próbajátékos is lehetőséget kapott, hogy bizonyítson, név szerint Papizsanszkij, Barna és Rábold.

17 hozzászólás

Kádár kezdőként, győzelemmel mutatkozott be a Newcastle-ben


Lejátszotta első mérkőzését a Newcastle United első csapatában Kádár Tamás. A Szarkák magyar tehetsége a Shamrock Rovers ellen 3:0-ra megnyert találkozón debütálhatott fekete-fehér mezben, ráadásul a kezdőcsapat tagjaként, többek között Habib Beye, Fabricio Coloccini és Nicky Butt oldalán tehette ezt - adta hírül a pepsifoci.hu.

A Newcastle hivatalos honlapjának beszámolója szerint Kádár Tamás két társával együtt először kaphatott lehetőséget a Newcastle első csapatában, erre pedig az ír Shamrock Rovers ellen volt lehetősége.

3 hozzászólás

Holnap második csapatunk is meccsel


Holnap NBII-es csapatunk is megkezdi a felkészülési mérkőzések sorozatát, ugyanis délután Teskándon egy nemzetközi tornán vesz részt, a Teskánd, a Varasd II és a Cesztreg együtteseivel egyetemben.

Az első meccsünkre 15 órai kezdettel kerül sor, ahol a Kereki Zoltán és Bán István által trenírozott fiatalok a házigazdákkal csapnak össze a döntőbe kerülésért, a másik ágon pedig a Varasd mérkőzik a Csesztreggel.

A torna a teskándi pályán kerül lebonyolításra, a mérkőzések 2x30 percesek lesznek.

2 hozzászólás

Gornik Leczna - ZTE FC 1:1


Csapatunk ma 18 órától újabb előkészületi mérkőzést játszott - a zalaegerszegi centerpálya kímélése miatt - Wallendorfban a lengyel Gornik Leczna ellen.

Csank János a Vlaszák - Szalai, Kovács G. Bogunovic, Máté - Sluka, Kamber, Schultz, Balázs - Jawad, Bytyci összeállításban küldte pályára a csapatot. A névsorból kiderül, hogy ismét számos próbajátékos futott ki a gyepre, hogy meggyőzze a szakmai stábot.

16 hozzászólás

Újabb próbajátékosok érkeztek, folynak az egyeztetések


- Több labdarúgó is érkezett a héten próbajátékra, valószínűleg ők is pályára lépnek a mai, 18 órakor kezdődő Gornik Leczna elleni találkozón - nyilatkozta a keret alakulásáról Nagy Ferenc elnök.
- Jött egy francia játékos, Cedric Kissamba, továbbá a litván Arturas Rimkevicius és Arminas Vaskela. Úgyszintén itt készül néhány fiatalabb labdarúgó, így például Barna Zsolt, Papizsanszkij Artúr, Rábold Richárd és a legutóbb a PMFC-ben szerepelt Szalai Tamás.

15 hozzászólás

Szurkolóink többsége védőt igazolna


A tavalyi szezon befejeztével elkezdődtek a tárgyalások a lejárt szerződésű labdarúgókkal ill. a kölcsönben levőkkel, és különböző okok miatt pár meghatározó játékos is elhagyta csapatunkat.
Ezért kérdeztük meg szurkolóinkat, hogy a jelenlegi keret ismeretében még mely posztokon kellene erősítenünk? Nos a válasz elég egyértelmű! A szavazók 52%-a a védelembe igazolna, a középpályás és a kapus poszt kérdése valamelyest megoldottnak látszik, hiszen erre csupán 18 ill. 3% voksolt.

29 hozzászólás

Tévéközvetítés: döntés kedden


Az eredeti elképzelésektől eltérően többórás tárgyalás után sem dőlt el csütörtökön, hogy az elkövetkező három esztendőben a Digi TV, vagy a Sport TV közvetíti-e a labdarúgó NBI mérkőzéseit (előbb a klubtulajdonosok tanácskoztak, majd az MLSZ elnöksége ülésezett).

Ahhoz, hogy pont kerüljön a szerződés végére, még néhány nyitott kérdést tisztázni kell a két csatorna ajánlatában szereplő bizonyos tételek értékével kapcsolatban.

Kisteleki István MLSZ-elnök megbízásából a szükséges egyeztetésekre a tévékkel eddig is tárgyaló George F. Hemingwaynek, az NBI-es bizottság vezetőjének 24 órája van.

2 hozzászólás

Wallendorfban játszunk holnap a Gornik Leczna ellen


Az egész napos - és most is tartó esőzés miatt - a ZTE Aréna centerpályájának kímélése céljából a holnapi Gornik Leczna elleni mérkőzésünket a határ melleti Wallendorban játsszuk le. A mérkőzés az eredetileg is tervezett időpontban, 18 órakor kezdődik.

Hajrá ZTE!

9 hozzászólás

A Sport TV élt opciós jogával


- A Magyar Labdarúgó Szövetség megkapta a Sport TV válaszát, melyben a csatorna élni kíván az NBI-es közvetítések opciós jogával - nyilatkozta Kisteleki István, az MLSZ elnöke vasárnap az MTI-nek.
A labdarúgó szövetség holnapja arról számol be, hogy vasárnap hivatalosan is megérkezett a SportTV válasza, amelyben élni fognak az opciós jogukkal, így a sport televízió adja továbbra is a Soproni Liga mérkőzéseit.

- Megkaptuk a Sport TV válaszát, melyben vállalta a Digi TV ajánlatát, sőt bizonyos szempontból még javított is rajta. Ettől kezdve már csak a formális döntést kell meghozni. Ez csak annyi, hogy az elnökség rábólint a Sport TV szerződésére - mondta Kisteleki István.

17 hozzászólás

Kisorsoltuk a jövő évi bérletek nyerteseit


A tavaszi szezonban sikeresen elindult ZTE Hírlevél szolgáltatásunk, a weblapra eddig regisztrált felhasználók automatikusan megkapják e-mail címükre a legfrissebb cikkeket, híreket.

Tóth Krisztián, a ZTE Marketing Kft. ügyvezetője egy különleges ajánlattal tette még vonzóbbá a feliratkozást: a hírlevélre jelentkezők között 10 db jövő évi szezonbérlet kerül kisorsolásra.

A nyereményeket július 13-ától, hétfőtől munkaidőben (9-15 óra között)lehet átvenni a ZTE Székházban található marketing irodában, a Zalaegerszeg, Október 6. tér 16. alatt.

2 hozzászólás

Legia Warszawa - ZTE FC 3:0


Csapatunk ma Ausztriában újabb edzőmérkőzést játszott, Csank János fiai ezúttal Jennersdorfban a lengyel Legia Warszawa együttesével csaptak össze.
Az összeállításban már megtalálható a hazacsábított Schultz Levente is, aki bizonyíthatja, hogy hasznos tagja lehet a Zetének.

Legia Warszawa: Mucha - Szala, Choto, Astiz, Kielbowicz - Radovic, Iwanski, Giza, Rybus - Szalachowski -Paluchowski
ZTE FC: Vlaszák - Kocsárdi, Bogunovic, Kovács G., Panikvar - Sluka, Máté, Kamber, Balázs - Schultz - Pavicevic

45 hozzászólás

Schultz Levente csapatunkban


- Kétéves szerződést kötöttünk a Ferencváros egykori játékosával, Schultz Leventével - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- A kétszeres magyar bajnok és hétszeres U21-es válogatott középpályás 2007 óta a harmadosztályú német SV Wacker Burghausen játékosa volt, ezután csapatunkat erősíti.
Hajrá ZTE!

37 hozzászólás

Matej Miljatovic meghosszabbította szerződését


- Örömteli hírrel szolgálhatok szurkolóinknak, ugyanis Matej Miljatovic a mai napon két évvel meghosszabbította szerződését, így 2011 nyaráig a klubunk játékosa marad - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- A szerződés aláírását hosszas tárgyalás sorozat előzte meg, a végeredményt tekintve pedig mindkét fél elégedett lehet. A szakmai stábbal egyetértésben azt mondhatom, hogy Matejjel sokat erősödött a keretünk, hiszen a szlovén védő a hátsó alakzatunk egyik alapembere.

15 hozzászólás

Ma 18:30-tól újabb meccs, ellenfél a Legia Warszawa


A program szerint készül az új bajnoki szezonra a ZTE FC együttese. A menetrendben annyi változás történt, hogy a lengyelek ellen ma 18:30 órától nem az előre beharangozott güssingi pályán játszanak, hanem Jennesdorfban.

A gárda keretéből Matej Miljatovicnak részleges bokaszalag-szakadása van, így valószínű, hogy hosszabb ideig nem számíthat majd rá a szakmai stáb. Darko Pavicevic viszont meggyógyult, már elkezdte az edzéseket. A többiek szorgalmasan tréningeznek, napi két tréninggel készülnek, többnyire a stadion mögött, vagy a városi sportcentrumban.

20 hozzászólás

Elkészült a Ligakupa sorsolása


Az MLSZ versenybizottsága elkészítette a 2009-2010-es Ligakupa sorsolását. A 12 élvonalbeli csapatot (a nemzetközi porondon érdekelt Debrecen, Újpest, Haladás és Honvéd csak februárban, a középdöntők során kapcsolódik be) két csoportra osztották, mindkettőből az első két helyezett jut tovább. Az A-csoportba a Kecskemét, az MTK, a DVTK, a Vasas, a Nyíregyháza és a Ferencváros, a B-be pedig a Paks, a Győr, a ZTE, a Fehérvár, a Kaposvár és a Lombard került.

A csoportmérkőzések július 22-én kezdődnek, s az év végéig tartanak, a középdöntők - amelyekbe már a négy kupacsapat is bekapcsolódik - februárban veszik kezdetüket.

7 hozzászólás

Szerdán Güssing helyett Jennersdorfban játszunk


Csapatunk július 8-án, szerdán eredetileg Güssingben lépett volna pályára a lengyel Legia Warszawa ellen, a helyszín időközben Jennersdorfra (Gyanafalvára) módosult. A találkozó kezdési időpontja maradt a régi, azaz 18:30.

Egy kis segítség a meccset élőben látni akaróknak: Gyanafalva (németül Jennersdorf) kisváros Ausztriában, Burgenland tartomány déli részén. Szentgotthárdtól 12 km-re délnyugatra a Rába bal partján fekszik.

6 hozzászólás

Elkezdődött a bérletárusítás


A ZTE FC megkezdte a 2009/2010-es szezonra érvényes bérleteinek árusítását.

A bérletek ára a tavalyihoz képest (kivétel a Déli I. és V. szektor) NEM változott.

Éves bérleteseink a bérleteikkel továbbra is térítésmentesen tekinthetik meg MK és Liga Kupa mérkőzéseinket az elődöntőkig, NBII-es hazai mérkőzéseinket illetve a szezon kiemelt mérkőzései sem kerülnek számukra többe!

8 hozzászólás

Kereki Zoltán: a ZTE- és válogatott-legenda (1)


Frissen kinevezett utánpótlás vezetőnket, Kereki Zoltánt szerintünk nem kell különösebben bemutatni. A többek között Zalaegerszegen ill. a magyar válogatottban elért eredményei és a labdarúgó pályafutását követően az utánpótlásban eltöltött idő, valamint a gyermeklabdarúgásért tett áldozatos munkája önmagáért beszél.

Az alábbiakban a Zetés évekből és a válogatott mérkőzésekről láthatnak pár felvételt. Kellemes böngészést kívánunk!

8 hozzászólás

Úgy tűnik, mégis a Sport Tv közvetíti az NBI-es bajnokikat


A Sport Tv élni kíván az NBI-es közvetítések opciós jogával, és az erről szóló dokumentumot már eljuttatta a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) – értesült az MTI szombaton. A távirati iroda információját Máté Pál, a Sport Tv főszerkesztője is megerősítette: - Jogászaink megvizsgálták az MLSZ-től múlt héten kapott levelet, és az előírt határidőn belül jeleztük, élni kívánunk opciós jogunkkal. Bízunk benne, hogy amit az MLSZ-nek most válaszban jeleztünk, egyenértékű azzal, amelyet a konkurens csatorna ajánlott.

Az MLSZ elnöksége múlt csütörtöki ülésén elfogadta a Digi Tv NBI-es mérkőzésekre vonatkozó közvetítési ajánlatát, és a Sport Tv akkor tarthatja meg a jogot, ha ugyanazokat a feltételeket tudja vállalni. A labdarúgó-szövetség álláspontja szerint a Digi Tv ajánlata négyszer annyi bevételt eredményez a magyar futballnak, mint a jelenlegi szerződés, a 2010–2011-es idényben akár az egymilliárd forintot is elérheti az összeg.

4 hozzászólás

Második csapatunk hétfőn kezd, 12-én már élesben játszik


- A héten eldőlt, hogy második csapatunkat Kereki Zoltán és Bán István irányítják karöltve, és hétfőn, azaz július 6-án kezdik meg a felkészülést a kerettel a következő, augusztus 8-án rajtoló NBII-es szezonra - tájékoztatta honlapunkat Péter László utánpótlás technikai vezető.
- A felkészülési mérkőzések ideje is ismert, először 12-én vasárnap lépünk pályára, majd ezt követően még 6 találkozó szerepel a programunkban.

0 hozzászólás

A Digi Tv szerepvállalása megkönnyebbülést hozhat


Az MLSZ elnöksége megerősítette a tulajdonosi tanács által hozott döntést, mely szerint a Digi TV közvetítheti a 2009/2010-es szezonban a magyar bajnokság mérkőzéseinek nagy részét. A Sport TV-nek joga van arra, hogy a Digi TV által feltételeket elfogadva annak helyére lépjen. A jogok jelenlegi tulajdonosának jövő keddig kell választ adnia, kíván-e élni opciójával.

- 800 milliót fizetünk, készpénzben, és ha a szerződést teljes valorizációjában nézzük, összesen 6 milliárd forintot juttatunk három év alatt részben az MLSZ-nek és részben a kluboknak - vázolta az elképzelést Kosik Kristóf, a Digi TV jogi képviselője a Magyar Televízió Napkelte című műsorában.

18 hozzászólás

FC Moszkva II - ZTE FC 0:2


Csapatunk a mai délutánon megkezdte a felkészülés második szakaszát, amikor is a formába lendülés miatt mérkőzéseket játszik.

18:00-kor Heiligenkreuzban az orosz FK Moszva együttese várt Csank János fiaira, akik az alábbi összeállításban léptek pályára: Vlaszák - Ostojic, Parikvar, Bogunovic, Kocsárdi - Illés, Kamber, Máté, Sluka - Balázs, Andrejs Butriks

21 hozzászólás

Ma élesben is elkezdődik: 18:00-tól FK Moszkva II - ZTE FC


Ma 18 órai kezdettel Heiligenkreuzban csapatunk lejátssza első felkészülési mérkőzését, mégpedig az Ausztriában edzőtáborozó, az orosz bajnokságot pillanatnyilag vezető FK Moszkva együttesével.

Keretünkben először léphetnek pályára friss igazolásaink, a védő Bogunovic és a középpályás Kamber, viszont Pavicevic és Miljatovic kisebb sérülése miatt kihagyhatják a találkozót.

8 hozzászólás

Kereki Zoltán és Bán István irányítják az NBII-es csapatot


Kereki Zoltán Utánpótlás Igazgató és Bán István, aki egyben az U19-es csapat edzője, együttesen fogják irányítani a ZTE NBII-es csapatának szakmai munkáját.

- Bán István kitűnő munkát végzett az országos kiemelt ifjúsági bajnokságban és így az ifiből kikerülő gyerekekkel továbbra is ő foglalkozik - indokolta a döntést Kereki Zoltán. - Ezzel szeretnénk jelezni, hogy az eredményes munka az edzők számára előrelépési lehetőséget jelent.

17 hozzászólás

Csank János: - Igazi alapozásról nem beszélhetünk


Miközben a játékoskeret naponta két edzéssel készül a bajnoki rajtra, a vezetőség a megüresedett posztokra próbál minőségi játékosokat igazolni, a szakmai stáb pedig a próbajátékosok közül kiválasztja az erősítést jelentőket.

- Sajnos az idő rövidsége miatt igazi alapozásról nem beszélhetünk, de lesznek keményebb elemek a munkában - vázolta terveit Csank János.
- Jó lenne, ha a végleges keret minél előbb kialakulna, hogy a felkészülési meccseken már a kész csapattal dolgozhassunk.

7 hozzászólás

Sorin Botis eligazolt


- Az elmúlt három évben 71 mérkőzésen kék-fehérben pályára lépett és kiválóan teljesítő védőnk múlt héten még úgy nyilatkozott a klubvezetésnek, hogy pályafutását otthon - Romániában - szeretné folytatni, ha ez nem jönne össze, akkor továbbra is maradna Zalaegerszegen - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- Ehhez képest - meglepetésünkre - pénteken kijelentette, hogy a Honvédtól kedvezőbb ajánlatot kapott és várhatóan oda igazol. Mivel lejárt szerződésű labdarúgóról van szó, ezért kizárólag rajta múlt, hol folytatja.

27 hozzászólás

Rudnevs a hétvégén megnősül, egy hét pihenőt kapott


Artjoms Rudnevs, csapatunk válogatott csatára a hétvégén megnősül, a klub vezetése, szakmai stábja, a játékostársak sok boldogságot kívánnak neki!

A szakvezetés a lett támadót csütörtökön reggel elengedi, hogy időben hazaérkezhessen a nagy eseményre, és csak július 9-én kell ismét edzésre jelentkeznie Zalaegerszegen.

19 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004