ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2008-2009 - Április

Mindenki az Arénába, nagyon jó a hangulat!


Nagyon jó hangulatban zajlik a Rock Aréna, fantasztikus koncertet adott a zalaegerszegi Bőgőmasina, majd a Nagy Feró vezette Beatrice vette át a színpadot, hatalmas élményt okozva ezzel a kilátogatóknak. Ezután pedig Deák Bill Gyula és a Blues Band lépett emelvényre, a buli kezd a tetőfokára hágni!

Még nem késő elindulni otthonról és csatlakozni a bulizókhoz! Mindenki az Arénába!

Az alábbiakban a koncertekről láthatnak képeket!

1 hozzászólás

Vlaszák Géza: - Fokozottan kiélezett kilencven percre számítok


- Ha nincs az ETO elleni súlyos hétközi vereségünk, akkor is nehéz lenne a fehérvári meccs, így azonban fokozottabban kiélezett kilencven percre számítunk, hiszen tudjuk, a Vidi is az élbolyban akar végezni a szezon zárásakor - vezette fel a holnapi mérkőzést Vlaszák Géza.
- A nagy különbségű vereség mellett eltiltások és sérülések is terhelnek bennünket. Ám inkább a pozitívumot nézzük az ügyben, vagyis, hogy gyorsan feledtetnünk kell a legutóbbi kudarcunkat.

11 hozzászólás

Épül a színpad és a dühöngő - 17:00-kor indul a Rock Aréna


Ma 17 órakor kinyitja kapuit az első zalaegerszegi Rock Aréna. A ZTE stadionban már nagyban zajlanak a munkálatok, épül a színpad és a dühöngő.
Szerencsére az időjárás is kegyes, hiszen verőfényes napsütés segíti a munkások dolgát. Reméljük, hogy a jó idő a koncertek végéig kitart!

Az alábbiakban a munkálatokról és magáról a kész színpadról láthatnak képeket.

2 hozzászólás

Holnap 17:00-től Rockaréna: itt a végleges program


Holnap 17 órától először kerül megrendezésre a stadionban a Rock Aréna. A rossz, esős időjárás ellenére a koncertek lebonyolításra kerülnek, a nézőket a fedett lelátók várják.

A Győr mérkőzésre kombinált jegyet váltók a koncertek mellett a péntek délelőtti Badár-Szőke humorista páros előadását is megnézhetik.

1 hozzászólás

ZTE FC - Győr összefoglaló


Szurkolóink számára tegnap épp elég volt látni a mérkőzésen történteket, így nem a kellemetlen emlékek előszedése, hanem csupán a vitatott jelenetek ismételt megtekintésének lehetősége vezérelt bennünket, amikor az összefoglalót feltettük.

Az alábbiakban tehát a Duna TV által készített 9 és fél perces mérkőzésösszefoglalót láthatják.

9 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Nem megyünk el szó nélkül a tegnap történtek mellett


A tegnapi nagy gólarányú vereség után klubunk vezetése elemezte a mérkőzésen történteket, erről Nagy Ferenc elnök úr a következőket nyilatkozta honlapunknak:
- Mint ahogy tegnap a sajtótájékoztatón elmondtam, a súlyos arányú vereséghez a játékvezető döntései is nagymértékben hozzájárultak. Ezt a mérkőzés ismételt megtekintése után is megerősítem.

16 hozzászólás

Varga Róbert súlyos sérülése


A tegnapi mérkőzés első félidejének utolsó perceiben Bajzát Péter könyöklése után (a tévéfelvétel ezt egyértelműen alátámasztja) ápolni kellett Varga Róbertet, csapatunk védőjét. A játékos még visszaállt a hátralévő időre, aztán a szünetben le kellett cserélni.
A mérkőzés után kórházba kellett mennie, ahol azonnal bent is fogták éjszakára. Az éjszakai és reggeli vizsgálatok megállapították, hogy Robi homlokcsont repedést szenvedett, aminek következtében hosszú ideig nem állhat csapatunk rendelkezésére.

26 hozzászólás

ZTE - Győri ETO képekben


Véget ért csapatunk és Csank János fantasztikus sorozata, tegnap a Győr elleni mérkőzésem nekünk semmi sem jött össze, ellenfelünk pedig majdnem minden akciójából gólt szerzett.
Ezúttal elmaradtak a kimagasló teljesítmények... Gyorsan el kell felejteni ezt a 90 percet és a következő, Fehérvár elleni feladatra koncentrálni.

Az alábbi képes- ill. zenés-videós összeállításunkkal szeretnénk felidézni a találkozó izgalmas pillanatait.

1 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Már nem tudok elmenni a játékvezetés mellett


- Soha nem szoktam felszólalni a mérkőzést követő sajtótájékoztatókon, de a mai este után már nem tudok elmenni a játékvezetés mellett - fakadt ki Nagy Ferenc.
- A Vasas elleni mérkőzésen Kocsárdi kiállítását szigorúnak találtam, amiután ma este nem léphetett pályára, hiszen eltiltását töltötte. A mai találkozón sem volt jogos Miljatovic piros lapja, a lelátóról úgy tűnt, nem volt utolsó ember... Az első félidő végén Bajzát lekönyökölte Vargát, akit egyébként agyrázkódással kórházba is kellett szállítani, de a játékvezető még szóban sem figyelmeztette a győri támadót...

32 hozzászólás

Csank János: - Nem tudtuk feldolgozni a 2. bekapott gólt


- Gratulálok a Győrnek, tudtuk hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, ami be is igazolódott - értékelt Csank János.
- Mindkét félidő elején gyors gólokat kaptunk, a szünet utánit nem is sikerült feldolgoznunk. Védőharmadunk szinte minden hibáját góllal büntette az ETO, a rutinos játékosok kihasználták a kínálkozó lehetőségeket. A kiállítást követően labdatartás helyett előre rohantunk, ez okozta a vesztünket.

9 hozzászólás

ZTE FC - Győri ETO FC 2:7


Rémálomszerű kezdés, álomszerű folytatás, kihagyott helyzetek, amik a szünet után egy kis bírói segédlettel megbosszulták magukat...

A gólarány túlzó, de a Győr teljesen megérdemelten győzött ezen az estén... Sajnos ezúttal elmaradtak a jó teljesítmények, a második félidő első 15 percében mutatott zavart játékot könyörtelenül kihasználták az ETO rutinos futballistái...

14 hozzászólás

Pénzbüntetést kaptunk a Fegyelmi Bizottságtól


Csapatunkat 100.000 forintos pénzbírsággal sújtotta mai ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a Vasas elleni bajnoki találkozón történt rendbontás miatt.

A múlt hétvégi fordulóban kiállított Kocsárdi Gergely pedig egy bajnoki találkozót kénytelen kihagyni.

22 hozzászólás

Az UEFA is Csankkal és a szárnyaló Zetével foglalkozik


A Zalaegerszeg remeklése Csank János alatt az Európai Labdarúgó Szövetség figyelmét sem kerülte el, az UEFA hivatalos honlapja külön cikkben foglalkozik a ZTE szereplésével.
A rutinos tréner és a klub célja hosszú távon az, hogy egy olyan bástyát alakítsanak ki nyugaton, mint amit a Loki keleten összehozott. Csank elmondása szerint 2001-ben minden idők leggyengébb ferencvárosi bajnokcsapatával szerzett aranyérmet az NBI-ben.
Csank János vezetésével még nem kapott ki a Zalaegerszeg, tavasszal hat győzelem és két döntetlen a mérleg. A remek szereplés, a dobogós helyezés az uefa.com szerint nem kis részben a kétszeres magyar bajnok szakembernek tulajdonítható.

8 hozzászólás

ZTE FC U16 - Integrál DAC 1:0


- Óriási mezőnyfölény, sok kihagyott helyzet jellemezte az egész mérkőzést - nyilatkozta a lefújás után Holdosi János, az U16-os csapat edzője.
- Két számjegyű győzelemet arattunk volna, ha csak a ziccereink felét értékesítjük. Volt olyan támadásunk, amiből 3 kapufát rúgtunk! A nagy őségben minden játékosom becsületesen dolgozott, dicséret illeti a csapatomat.

0 hozzászólás

Csank János: - Győzelmünkkel leszakíthatjuk a Győrt


- Eleve nehéz mérkőzés előtt állunk, hiszen a Győr látogat hozzánk, ez pedig dunántúli rangadót takar, miközben hazai pályán a közönség elvárná, hogy nyerjünk - vezette fel az esti derbit Csank János.
- Amennyiben ezt a találkozót is hoznánk, akkor egy riválist le tudnánk szakítani, hiszen a győrieknek még van egy elmaradt mérkőzése is. A szombati találkozónk után gyorsan jön a mostani, de azt gondolom, hogy ennyi idő elegendő volt csapatom regenerálódásához.

3 hozzászólás

Kombinált jegyek és végleges program


Holnap az ETO elleni mérkőzésünkön válthatók meg a pénztárakban a Rock Arénára is és a péntek délelőtti Badár-Szőke humorista páros előadására is érvényes kombinált jegyek.

A végleges csütörtöki program:
- 16:30 kapunyitás,
- 17:00 Bőgőmasina,
- 18:20 Beatrice,
- 19:40 Deák Bill Blues Band,
- 21:00 Bikini,
- 22:30 Lord.

2 hozzászólás

Dragoljub Bekvalac: - Izgalmas, kemény meccset várok


- A Zalaegerszeg nagyon jó csapat, eredményei is ezt mutatják. Biztos vagyok benne, hogy az utolsó percekig izgalmas, kemény meccs vár ránk - nyilatkozta Dragoljub Bekvalac, a Győri ETO vezetőedzője.
- Igazából itt dõl el, hogy az élmezõnyhöz, vagy a középmezõnyhöz tud csatlakozni az ETO. Sok sérültünk miatt mindig más-más felállásban kényszerülünk játszani, nem lesz ez most sem másként. Holnap elsõsorban a tavalyi keretnek adok lehetõséget, a hiányzó Koltait várhatóan Kink pótolja majd. Így én is kíváncsian várom, hogy ez a már összeszokott kis gárda mire lesz képes a bronzéremért hajtó ZTE stadionjában.

3 hozzászólás

Helyes válaszok és a belépőjegyek nyertesei


Tegnap játékra hívtuk olvasóinkat, drukkereinket: a kedden kezdődő családi "hét" programjaira, a ZTE FC - Győri ETO mérkőzésre és a Rockarénára nyerhettek 2 belépőjegyet.

Nagyon sok választ kaptunk, aminek természetesen örülünk. A beérkezett levelek írói azonban nagy arányban a 6. kérdésnél tévedtek, ugyanis nem kék-fehér, nem is zöld-fehér, hanem fekete-fehér volt csapatunk eredeti színe.

4 hozzászólás

ZTE FC U15 - Sopron 5:1


- Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, a 8. percben már 3:0-ra vezettünk - értékelt Csaba Gyula U15-ös edző.
- Ezután azonban ellenfelünk védekezést váltott és söprögetővel játszott, ezzel nem tudtunk mit kezdeni, sőt még egy öngólt is adományoztunk a soproni csapatnak. A szünet után többször sikerült bejutnunk ellenfelünk mögé az alapvonalra és a beadásokból még két gólt szereztünk.
Összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, de mind támadójátékban, mind védekezésben sokkal pontosabban kell játszanunk!

5 hozzászólás

U17-es és U19-es meccsek új időpontban


- U17-es és U19-es csapataink Sopron elleni hazai mérkőzéseire április 29-én, szerdán kerül sor a vendégek kérése miatt - tájékoztatta honlapunkat Péter László utánpótlás technikai vezető.
- A 17 évesek az Ifjúsági- és Sportcentrumban, a 19 évesek pedig a stadion mögötti műfüves pályán játszanak egyaránt 17 órai kezdettel.

0 hozzászólás

Játékkal a ZTE - Győr mérkőzésre és a Rockarénába


Honlapunk olvasóit és drukkereinket játékra hívjuk: a kedden kezdődő családi "hét" programjaira, a ZTE FC - Győri ETO mérkőzésre és a Rockarénára nyerhetnek a helyesen válaszolók 2 belépőjegyet.

Ehhez csupán a fellépő együttesek terén illetve kedvenc csapatuk tekintetében kell otthon lenniük és jól válaszolniuk.
A helyesen tippelők között sorsoljuk ki a két kombinált jegyet, amelyeket kedden vehetik át a ZTE Székházban illetve az esti mérkőzés előtt a pénztárakban.

8 hozzászólás

ZTE - Vasas képekben


Folytatódik csapatunk és Csank János jó sorozata, hiszen tegnap egy izgalmas mérkőzésen újabb győzelmet arattunk hazai környzetben a harmadik helyért küzdő Vasas ellen.
Ezúttal Balázs Zsolt jó játéka kellett a sikerhez, na és Csank mester megérzése...

Az alábbi képes- ill. zenés-videós összeállításunkkal szeretnénk felidézni a találkozó legszebb pillanatait.

2 hozzászólás

Csank János: - Egy jól szervezett Vasast sikerült legyőznünk


- Egy jól szervezett Vasast sikerült legyőznünk - kezdte értékelését Csank János.
- Nagy nyomás nehezedett a csapatra, emiatt az első félidőben több gyenge teljesítmény is volt. A szünet után lehetőséget adtam mindenkinek a bizonyításra, nem avatkoztam be cserékkel a játékba. Az öltöző fele menve Balázst akartam lehozni, de volt egy megérzésem, hogy ezen az estén be fog találni...

10 hozzászólás

ZTE FC - Vasas 3:1


Csank János és fiai ma este egy igazi helyosztó mérkőzést játszottak a Vasas ellen.
A játékosokon az első perctől kezdve látszódott a tét nagysága és a feszültség. Olyan hibákat vétettünk, amiket edzéseken sem követünk el. Aztán jött a sokk: megszerezte a vezetést a Vasas. Szerencsére a bekapott gól után nem estünk pánikba, fokozatosan rákényszerítettük a vendégekre az akaratunkat, hibáztak is és Waltner góllal büntetett, 1:1.

19 hozzászólás

Kozármisleny SE - ZTE FC II 1:1


Második csapatunk ma Kozármislenyben lépett pályára NBII-es bajnoki mérkőzésen.
Többnyire a két tizenhatos közt folyt a játék, a félidő második felétől a hazai csapat enyhe mezőnyfölényt harcolt ki, de a védelmünk Pogacsiccsal az élen jól szűrte meg a hazai támadásokat. Az első játékrész gól nélküli döntetlennel zárult.
A szünet után is a hazai csapat kezdett aktívabban, de egy gyors kontra után a 65. percben Délczeg hibázott óriási gólhelyzetben.

1 hozzászólás

Csank János: - A ZTE az Európa-ligában is megállná a helyét


Tíz helyet előrelépni óriási teljesítmény. Tíz helyet javítani a tabellán bravúr a javából. Csank János a tizenharmadik helyen vette át az ősszel a szétesőben lévő Zalaegerszeget, és most úgy áll a harmadik helyen csapatával, hogy magabiztosan előzi meg dobogóra aspiráló riválisait. S különösen így lehet ez, ha a Zalaegerszeg szombaton legyőzi a tavasszal kritikán alul szereplő Vasast.

A Zalaegerszeg mérlege szinte hibátlan a tavasszal, Csank János csapata öt meccset megnyert, és kétszer játszott döntetlent, így jelenleg a harmadik helyen áll hét ponttal az őszi szezont követően még dobogón telelő Vasas előtt.

6 hozzászólás

Csank János: - Nehéz meccsre számítok a Vasas ellen


- Nehéz meccsre számítunk a Vasas ellen - vezette fel a ma esti találkozót Csank János.
- A fővárosiak a tavasszal az őszinél jóval gyengébben szerepelnek, de nem szabad, hogy ez elaltasson bennünket. Egységes és jó csapatuk van ma is. Az elsőtől az utolsó pillanatig nagyon kell figyelnünk, mert igen küzdőképes együttessel nézünk szombaton este farkasszemet.

2 hozzászólás

Holnap reggel indul ZTE Hírlevél szolgáltatásunk


Holnap reggel indul ZTE Hírlevél szolgáltatásunk, a fórumra eddig regisztrált szurkolóink automatikusan megkapják majd e-mail címükre a honlapra felkerült legfrissebb cikkeket, valamint természetesen új regisztrálásokat is fogadunk.

Június végén a hírlevélre feliratkozók között 10 db jövő évi szezonbérletet sorsolunk ki.

2 hozzászólás

Jó hangulatú edzéssel készült csapatunk a Vasas ellen


Ma délután megtartotta az utolsó edzést a csapatnak a Csank János vezette szakmai stáb a Vasas elleni bajnoki mérkőzés előtt.
Örömteli hír, hogy Pavicevic felépült könnyebb sérüléséből és visszakerült a keretbe. Viszont Máté lábfeje nem javult a paksi meccs óta (csúnyán rátartottak a lábára), így ő biztosan kihagyja a holnapi találkozót. Sérüléssel bajlódik még Lukács is, akire szintén nem számíthat a szakvezetés.

7 hozzászólás

Horváth I András: - Testközelből láthattam a sztárokat


- Csütörtökön reggel már azzal ébredtem, hogy vége az előző esti álomnak, s készülünk a szombati, Vasas elleni bajnokira - emlékezett vissza Horváth I András.
- Futballoztam Olaszországban és tudtam, hogy óriási varázsa van ott a sportágnak. Ilyen közel a világsztárokhoz azonban nem voltam, mert jóval alacsonyabb osztályban szerepelt az együttesem. Most testközelből láthattam olyan játékosokat, akiket többnyire csak a tévén keresztül csodálhattam.

1 hozzászólás

Tisztelt Szurkolóink!


Tavaly nyáron a klub vezetése a ZTE Aréna Északi tribünjének bezárása miatt a szervezett szurkolói csoportok elhelyezésének kérdésében egyeztetéseket kezdeményezett, melynek eredményeképpen az Armada és az Ultras Zalaegerszeg a Nyugati tribün felőli kapu mögött lett elhelyezve.

A klub gondoskodott arról, hogy a szurkolók helyén a székek leszedésre kerülnek és az előttük lévő kerítés sem került megmagasításra.

11 hozzászólás

Artjoms Rudnevs ügyében pénteken dönt a FIFA


- Artjoms Rudnevs ügyében a FIFA illetékese közölte, hogy 2009. április 24-én, pénteken hozza meg a döntését, amiről a MLSZ illetékes szervét értesíti - tájékoztatta a friss fejleményről honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- Telefonon történt megbeszéléseink alapján a FIFA illetékese számunkra pozitív döntés lehetőségét vetítette elénk. Bízunk a mielőbbi határozat megszületésében, ami természetesen jó is és rossz is lehet ránk nézve, de legalább végre tudjuk meg, mi a szervezet álláspontja.

10 hozzászólás

Osadolor hazautazott, szerződést bontott vele a klub


A képen látható nigéria védő, Alika Henry Osadolor a télen nagy reményekkel érkezett kölcsönbe klubunkhoz. Ám a kötelezően elvégezendő terheléses vizsgálatakor olyan szervi rendellenességet fedeztek fel nála az orvosok, ami alapján a sportoló sportorvosi játékengedélyét a sportorvos nem adta ki.

6 hozzászólás

Szombat délután Kozármislenyre látogat a ZTE FC II


Szombaton délután 17:00-kor Kozármislenyre látogat második csapatunk az NBII Nyugati csoportjának 23. fordulójában.
A két együttes a bajnoki táblázat 7. és 8. helyét foglalja el, ifjabb Mihalecz István labdarúgói állnak kedvezőbb pozícióban, 3 ponttal előzik meg soros ellenfelüket.
Az őszi mérkőzésen Dobos Sándor tanítványai sima, 3:0-ás győzelmet arattak hazai pályán, ám ezúttal nem lesz sétalaglopp a kirándulás, ellenfelünk megerősödött a tél folyamán.

0 hozzászólás

Horváth I András a Milan elleni kezdőcsapatban


Egyedüli Zete játékosként Horváth I András szerepel a Mészöly Géza vezette Ligaválogatott keretében. Középpályásunk az AC Milan elleni 11-ben is helyet kapott.

A tervezett kezdőcsapat: Németh G. - Miskolczi, Mészáros N., Horváth G., Laczkó - Bori, Horváth I A., Farkas B., Tisza - Kabát, Rajczi

18 hozzászólás

Már együtt a Horváth I Andrást soraiban tudó Ligaválogatott


Ma délelőtt 11 órakor találkoztak egymással az AC Milan ellen készülő Ligaválogatott tagjai. Először a szerelést osztották ki a keret tagjainak, majd Mészöly Géza tartott rövid eligazítást a játékosoknak. Ezt követte az ebéd, majd némi pihenő, először ma 17 órakor edzett együtt a holnapi gálán pályára lépő keret.

A fővárosban tartózkodik természetesen középpályásunk, Horváth I András is, aki a futballt népszerűsítő eseményen csapatunkat képviseli.

0 hozzászólás

Sorin Botis: - Nem volt 11-es, nem voltam szabálytalan


- Nagyon ideges lettem, amikor a játékvezető a büntetőpontra mutatott, ám már előtte is akadt néhány érdekes ítélete a sípmesternek - emlékezett vissza az estre Sorin Botis.
- Háromszor is szabályosan ütköztem ellenfelemmel, s mindannyiszor szabadrúgást ítélt, mintha a futballban nem lenne benne a test-test elleni harc... A büntető előtti jelenetnél úgy értem el a labdát, hogy az inkább átadás volt, hiszen még arra is tudtam figyelni: a társak szabadítsanak fel. Ehelyett következett a tizenegyes, amitől tényleg felment bennem a pumpa.

4 hozzászólás

Győri ETO - ZTE FC U16 2:0


- Felkészültünk a Győr játékából és maximális fegyelemmel, nagy akarattal játszott a csapat az egész mérkőzés folyamán - összegzett Holdosi János, az U16-osok edzője.
- Sok szép támadást vezettünk, nagy gólhelyzeteink voltak, de sajnos az utolsó pillanatokban rossz döntéseket hoztunk. Egy 11-es és egy egyéni hiba eldöntötte a mérkőzést... Az mindenképpen pozitív, hogy a csapat jó erőben van.

0 hozzászólás

Nagy az érdeklődés


Két nagyon fontos hazai mérkőzésre kerül sor szombaton és kedden a ZTE Arénában. Szombaton 19 órakor a tavaszi szezonban eddid botladozó Vasast fogadjuk, mely csapat még így is közvetlenül mögöttünk, a negyedik helyen áll a bajnokságban, kedden szintén 19 órától az eddig remekül szereplő Győr lesz az ellenfelünk.

A szombati mérkőzésre már most nagy az érdeklődés, ezért a mérkőzésnapon egy pénztár már reggel 9-től 13 óráig nyitva tart, a többi pénztár 4 órakor nyit majd.

1 hozzászólás

PMFC - ZTE FC U15 2:1


- Két hasonló tudásszintű csapat találkozott, bár testfelépítésben, gyorsaságban mi voltunk fölényben - értékelt Csaba Gyula U15-ös edző.
- A mérkőzés első félidejében ellenfelünknek volt több lehetősége, főleg szabadrúgásokból, amelyet a fiatal játékvezetőtől számtalanul kaptak. Ezek egyikéből szerezték meg a vezető gólt is.
A szünet után aztán már nekünk is voltak lehetőségeink, ezek egyikét már gólt érően is zárhattuk volna, ha a pécsi kapus nem szabálytalankodik. A 11-es elmaradt, és amíg a sérült játékost ápoltuk, megkaptuk a második gólt is...

0 hozzászólás

ZTE FC U17 - Fehérvár 1:1


- Támadásban lehettünk volna erőszakosabbak a mai napon, bár a lehetőségek megvoltak, hogy jó képességű ellenfelünket legyőzzük, egy kevés helyzetet hozó mérkőzősen - nyilatkozta a lefújást követően Fujsz Ferenc, az U17-es csapat edzője.
- Az egész mérkőzés során fegyelmezetten védekezett a csapat, ellenfelünk jó képességű támadói nem tudtak helyzeteket kialakítani, Varga kapusnak szinte védeni valója sem volt. Főleg az ellenfél pontrúgásai jelentettek veszélyt, ezekre a mai mérkőzése játékosaim nem készültek fel megfelelően.

0 hozzászólás

Mindenki az Arénába!


Szombaton a dobogóért folytatott küzdelem szemponjából fontos mérkőzés következik, 19 órától a Vasas gárdáját fogadjuk.
Fontos, hogy minél többen bíztassuk a csapatot, hiszen nemzetközi kupás helyezésért megy a "harc".

Szervezett diákcsoportoknak a mérkőzésre ingyenes a belépés, ha legkésőbb péntek délutánig faxon (92/314-093) vagy e-mailben (chris@ztefc.hu) jelzik ez irányú igényüket (létszám és kísérő tanár neve).

6 hozzászólás

ZTE FC U19 - Fehérvár 3:2


- Érdekes és tanulságos mérkőzés volt - összegzett tömören Bán István.
- Produkáltunk egy nagyszerű első félidőt: motivált, érett, tudatos játék, sok mozgással, kevés érintéssel. Volt türelmünk megjáratni a labdát, majd ritmusváltás után több helyzetet is sikerült kialakítanunk, melyből 3 szép gólt lőttünk. Az ellenfél szinte el sem jutott a kapunkig. A szezon eddigi legjobb játékát nyújtottuk.
A szünet után viszont ellek ellenkezője, talán az eddigi leggyengébb játékunk, melynek okát játékosaim biztosan tudják, de én is szeretném...

0 hozzászólás

Győri ETO FC - ZTE FC U19 2:2


- Az egyik bajnokesélyes otthonában nagyon jó iramú mérkőzésen összességében igazságos eredményt értünk el - értékelt Bán István U19-es edző.
- Bár a kialakított helyzetek alapján többgólos győzelmet érdemeltünk volna, viszont az is igaz, hogy mindig mi futottunk az eredmény után.
Sajnos már a 4. percben egy szöglet után védelmi hibánkat kihasználva előnyt szerzett az ellenfél. Ezt követően átvettük a játék irányítását, több helyzetet kialakítottunk, melyeket sajnos ki is hagytunk.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Integrál DAC 4:2


Dobos Sándor együttese ma délután az ex-dunaújvárosi légiósokkal megerősített Integrál DAC csapatát fogadta a ZTE-Arénában.

Bátor letámadásaink és támadójátékunk meghozta az eredményét, hiszen Burányi és Lukács góljaival már az első félidőben sikerült előnyt szereznünk, amit a szünet után viszonylag gyorsan visszaadtunk. De az egyenlítés után volt tartása csapatunknak, Horváth és Balázs góljaival itthon tartottuk a 3 pontot.

1 hozzászólás

ZTE FC II - Integrál DAC ma 17:00-tól az Arénában


NBII-es csapatunk ma délután az Integrál DAC együttesét fogadja bajnoki mérkőzésen. Fiataljaink sikerre éhesen várják az újabb hazai találkozót és remélhetőleg sok szurkoló előtt, végre ismét elkezdik a pontok gyűjtését.

A meccsre 17 órai kezdettel a ZTE-Arénában kerül sor, a jegyek 800,- és 500,-Ft-ba kerülnek, büfé üzemelni fog. A bérletesek természetesen ezúttal is térítésmentesen tekinthetik meg a találkozót.

1 hozzászólás

Dobos Sándor: - Bízom benne, hogy értékesítjük helyzeteinket


- Csapatunk kissé meggyengült a télen, az Integrál DAC kerete pedig megerősödött a megszűnt dunaújvárosi légiósokkal - latolgatta az esélyeket Dobos Sándor.
- Nehéz meccsre számítok, fiataljainknak még össze kell rázódnia. Ezzel együtt nagyon bízom benne, hogy a helyzeteink közül most már értékesítünk párat, s ezek közt valamelyik játékosom a győztes gólt is belövi.

0 hozzászólás

Paksi FC - ZTE FC 1:1


Csapatunk ma délután Pakson vendégeskedett, ahol nem várt könnyű 90 perc Csank János fiaira, hiszen a Gellei Imre fémjelezte együttes hazai pályán bárkire veszélyes.

Langyos iramban indult a mérkőzés, az első félidőben 1-1 lövést leszámítva csupán a középpályán csordogált a labda. A szünet után aztán a frissen beállt Balázs megszerezte a vezetést.

23 hozzászólás

Csank János: - Rutinos ellenfélhez látogatunk


- A Paks érett futballistái viszik a prímet, rájuk mindenképp nagyon figyelnünk kell - vezette fel a mérkőzst Csank János.
- A kiesés réme nem fenyegeti őket, felszabadultan játszhatnak, mi pedig élcsapatként kellő motivációt jelenthetünk, hogy le akarjanak győzni bennünket.
A Siófokkal annak idején 13 fordulón keresztül nem kaptunk ki, a ZTE-vel most tizenegynél tartunk.

15 hozzászólás

Horváth I András: - Szeretném megrúgni az első bajnoki gólom


- Mindenképpen pontos kirándulásra számítok, de mindig nem lehet győzni - tekintett előre Horváth I András a Paks elleni idegenbeli találkozóra.
- De azért nagyon jó lenne, ha ismét sikerülne pontot, pontokat szerezni, így jobban elléphetnénk riválisainktól, akik ki-ki meccset játszanak.
Nagyon szeretném megrúgni végre első bajnoki gólomat a ZTE-ben. A Ligakupában már ugyan betaláltam, sőt kapufát is sikerült már lőnöm a Diósgyőr ellen, de az igazi gólöröm még sajnos várat magára.

2 hozzászólás

Gellei Imre: - Szeretnénk megfogni a Zalaegerszeget


- A legutóbbi találkozónkon végre szervezetten, fegyelmezetten, egységes felfogásban játszottunk, nagyon fontos volt, hogy az adódó lehetőségeink közül már az elsőket kihasználjuk - vezette fel a hétvégi mérkőzést Gellei Imre.
- Ez Tököli Attila révén sikerült is. Ahogy múltak a percek lehetett érezni, hogy a csapat lelkileg is erősödik. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, amire nagy szükségünk volt.

1 hozzászólás

Növelnünk kell a rendezői létszámot


Az MLSZ fegyelmi bizottsága ZTE FC - Debrecen mérkőzés lefújása után történt rendzavarás miatt úgy határozott, hogy a Zalaegerszegnek következő hazai mérkőzésén tíz fővel növelnie kell a rendezői létszámot, ezen a mérkőzésen szövetségi ellenőrt is fogadnia kell és az eljárás költségeit is a kék-fehérek viselik - olvasható a Labdarúgó Szövetség honlapján.

2 hozzászólás

Horváth I András: - Nagy dolognak tartanám, ha játszanék


Egyedüli Zete játékosként Horváth I András maradt a Mészöly Géza vezette Ligaválogatott keretében. Csapatunk szerdán a világhírű AC Milan együttesével méri össze tudását egy hírverő mérkőzésen a Puskás Ferenc Stadionban.

- 19 éves voltam, amikor Thaiföldön túráztunk akkori csapatommal és a brazil U20-as válogatottal játszottunk. Több mai sztár is szerepelt náluk, de bennem Ronaldinho játéka hagyott mély nyomokat, kiemelkedő élmény volt ellene futballozni.

0 hozzászólás

Paksi FC - ZTE FC szurkolói információk


Csapatunk szombaton Paksra látogat, ahol a Gellei Imre irányította együttestől szeretnénk pontot, pontokat rabolni.
A találkozóra elutazó szurkolóinknak az alábbi információkkal szolgálhatunk: - A mérkőzés megkezdése előtt 2 órával már kinyitnak a jegypénztárak. A vendégdrukkerek számára külön parkoló, büfé és vizesblokk áll rendelkezésre - tájékoztatta honlapunkat Köllő Imre, a Paksi FC biztonsági igazgatója.
- A parkoló megközelítését tájékoztató táblák és a helyszínen lévő rendezők segítik.

8 hozzászólás

ZTE FC II - Lombard Pápa 0:3


NBII-es csapatunk ma 16 órai kezdettel a Pápa együttesét fogadta az Arénában elhalasztott NBII-es bajnoki mérkőzésen.

Fiataljaink ahelyett, hogy felszabadultan futballoztak volna, megilletődtek és a rutinos vendégek ezt kihasználva magabiztosan gyűjtötték be a három pontot.

9 hozzászólás

Dobos Sándor: - Fegyelmezett és harcos játékot várok


- Az Ajka elleni fegyelmezett és harcos játéknak nagyon örülök, s remélem hasonló szemlélettel lépünk pályára a Pápa ellen is - vezette fel a mai, Pápa elleni mérkőzést Dobos Sándor.
- Azt persze jól tudjuk, hogy szerdai ellenfelünk sokkal jobb és egységesebb csapat mint a legutóbbi volt, de ennek ellenére szeretnénk növelni pontjaink számát.

12 hozzászólás

Bővült a program


- Továbbra is nagy az érdeklődés az április 30-ai Rock Arénára - tájékoztatta honlapunkat Tóth Krisztián marketing vezető.
- A csapat eredményes játéka nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy sokan vásárolnak jegyet a rock legendákat felvonultató "mini fesztiválra" is.
Ezért az elővételi jegyvásárlást is meghosszabbítottuk a Vasas elleni április 25-ai mérkőzésünkig.

3 hozzászólás

Győri ETO - ZTE FC U17 5:1


- A futball törvénye, hogy ennyi lehetőséget nem lehet büntetlenül elpuskázni egyetlen csapat ellen sem, nem beszélve a hibáinkat könyörtelenül kihasználó Győr ellen - összegzett Fujsz Ferenc U17-es edző.
- Az első félidő 30. percéig nagyon motivált és szervezett védőjátékot produkáltunk, rengeteg labdát szereztünk ellenfelünk térfelén. Ha eljutottak a kapunk előterébe az általában ívelés következtében történt, ezeket pedig a védők és Varga kapus nagyszerűen semlegesítették. Aztán következett egy tíz perces rövidzárlat, ahol gólt érő hibákat vétettünk és az ellenfelünk mindhárom lehetőségét kihasználva 3:1-es vezetéssel vonulhatott a szünetre.

2 hozzászólás

ZTE FC II - Lombard Pápa szerdán 16:00-tól az Arénában


NBII-es csapatunk április 15-én, szerdán pótolja be a Pápa elleni bajnoki mérkőzésést. A találkozó a veszprém-megyeiek válogatott játékosainak nemzetközi kötelezettségei miatt került elhalasztásra.

A meccsre 16 órai kezdettel a ZTE-Arénában kerül sor, a jegyek 800,- és 500,-Ft-ba kerülnek, büfé üzemelni fog.
A bérletesek természetesen ezúttal is térítésmentesen tekinthetik meg a találkozót.

2 hozzászólás

ZTE - Diósgyőr képekben


Tegnap délután - egy héten belül immár harmadszor - csapatunk ismét győztesen hagyta el a pályát, a szenvedő alany ezúttal a Diósgyőr együttese volt. Ismét Vlaszák Géza parádéja és Darko Pavicevic bravúros gólja kellett a sikerhez, amivel megerősítettük harmadik helyünket a tabellán.

Az alábbi képes- ill. zenés-videós összeállításunkkal szeretnénk felidézni a találkozó legszebb pillanatait, valamint a lefújást követő felszabadult örömöt.

7 hozzászólás

Csank János: - Rosszul játszva is sikerült győznünk


- Olyan meccs volt, amilyet vártam, a Diósgyőr kellemetlen ellenfél - értékelt Csank János.
- Feszült hangulatú találkozó volt, tudtam, hogy egy gól fog dönteni. Az első félidőben keveset futottunk, nem mertünk több mozgást bevállalni, de játékban is többet vártam. A szünetben azt kértem a játékosoktól, hogy lőjenek távolról kapura, a szélekről pedig élesen játsszák be középre a játékszert, veszélyes helyzeteket teremtve ezekkel az ellenfél kapuja előtt.

25 hozzászólás

ZTE FC - Diósgyőr 1:0


Csapatunk a forduló zárómérkőzésén azt a Diósgyőr együttesét fogadta, akik Gálhidi György érkezése óta szárnyalnak.
Az első félidő langyos iramot és játékot hozott, 1-2 helyzetecskével. A szünet után aztán Csank János távoli lövésekre és szélről történő beadásokra biztatta fiait, egy ilyenből Pavicevic fejelt gyönyörűen a kapuba. A gól után feljavult a Diósgyőr, de Vlaszák lehúzta a rolót, nem lehetett túljárni az eszén.

2 hozzászólás

Rendőri ellenőrzés és lezárások a focimeccs ideje alatt


Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a rendőrség fokozott ellenőrzést tart a megyeszékhelyen vasárnap délután négy órától éjfélig a ZTE-Diósgyőr futballmeccs miatt.

A Berzsenyi úttól északra a zalalövői vasútvonal, illetve az Arany János utca és a Balatoni úti körforgalom által határolt területen kerülhet sor ruházat, csomag és jármű átvizsgálására.

12 hozzászólás

FC Ajka - ZTE FC II 0:0


Második csapatunk ma Ajkán lépett pályára NBII-es bajnoki mérkőzés keretében.
Mindkét együttes nagy lelkesedéssel kezdett, általában a két tizenhatos közt folyt a játék. A félidő második felétől csapatunk enyhe mezőnyfölényt harcolt ki, többször kerültünk ígéretes helyzetbe a hazai kapu előtt, de ezek kimaradtak, így gól nélkül végződött a játékrész.

1 hozzászólás

Csank János: - Nagyon nehéz lesz, ismerem a borsodiak erényeit


- Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, és ez most nem a szokásos szöveg, hanem pontosan tudom, hogy így is lesz - vezette fel a holnapi találkozót Csank János.
- Diósgyőrben voltam edző, ismerem a borsodiak erényeit: ellenfelünk rendkívül küzdőképes csapat. Ráadásul a tavasszal jól szerepelnek, a kiesés nem fenyegeti őket, felszabadultan játszhatnak és nagyon motiváltan.

14 hozzászólás

Illés Gyula: - Megkaptam a bizalmat és örülök, hogy játszhatok


- Nem sokat gondolkodtam, amikor a zalaiak hívtak próbajátékra, és akkor sem, amikor szerződést kínált a klub - nyilatkozta Illés Gyula.
- Bevallom őszintén, arra nem számítottam, hogy szinte azonnal stabil tagja leszek az együttesnek, de megkaptam a bizalmat, és örülök neki, hogy játszhatok. Érthető, hogy jól érzem magam a ZTE-nél, s ebben nagyon sokat segítettek a társak, hiszen befogadtak. A felkészülés remekül sikerült, azóta sokan gratulálnak a játékomhoz nemcsak itt helyben, de korábbi csapataimtól és otthonról is, ami nagyon jó érzés.

3 hozzászólás

Tóth Mihály és Lippai Ákos jön, Milicic és Lipusz nem


Gálhidi György, a Diósgyőr vezetőedzője a péntek délelőtti tréninget követően kijelölte a Zalaegerszegre utazó keretet, amelyben 19 játékos található.
Tóth Mihály és Lippai Ákos ugyan nem teljesen egészséges, de elutaznak a csapattal, míg Milicic és Lipusz otthon marad.

A DVTK kerete: Köteles, Vojinovic, Ahodikpe, Bogunovic, Búrány, Gohér, Homma, Kállai, Kamber, Lakatos, Lippai, Menyhért, Pelecaci, Szabó, Szélpál, Stanic, Takács, Tóth M., Viskovic

10 hozzászólás

Jól fogynak a jegyek


- Az április 30-ai Rock Arénára már zajlik a jegyértékesítés és a tikettek szépen fogynak - tájékoztatta honalpunkat Tóth Krisztián, marketing vezető.
- A négy rocklegenda mellett (Deák Bill Blues Band, Lord, Bikini, Beatrice) a zalaegerszegi Bőgőmasina szórakoztatja majd a kilátogató rajongókat. Az Arénában egy 1000-1200m2-es területet lefedünk, hogy a gyepszőnyeg ne sérüljün, a zenekarok koncertjéhez remek minőségű hang és fénytechnika járul majd.

1 hozzászólás

ZTE FC U16 - Gyirmót U17 6:4


- Szép támadások, óriási gólok, kemény, de harcos vendégek - ezek jellemezték a mérkőzést - emlékezett vissza Holdosi János U16-os edző.
- 5:1-nél elkezdtünk kapkodni, és elkerülhető potyagólokat kaptunk. Végig jó iramú volt a találkozó, de egy-két játékosomtól nagyobb taktikai fegyelmet kérek!

0 hozzászólás

ZTE FC U15 - Szekszárdi UFC 3:2


- Jól kezdtük a mérkőzést, bátran, agresszíven játszottunk, azonban a 20. és a 27. percben elkövetett két óriási egyéni hiba után ellenfelünk vezetett két góllal - értékelt a lefújást követően Csaba Gyula, az U15-ös csapat edzője.
- Ez jelentősen visszavetette csapatunkat és az első félidőben még szépíteni sem sikerült. Azonban a szünet után egy nagyszerűen végrehajtott szabadrúgással megszereztük az első gólunkat, majd egy szögletből elért góllal egyenlítettünk. Ezután óriási energiákat mozgósítottunk a győzelem megszerzéséért és a meccs vége előtt 5 perccel sikerült berúgnunk a győztes gólt.

0 hozzászólás

Csapatunk megkapta a licencet


Csütörtöki ülésén az MLSZ elsőfokú licencadó testülete áttekintette a 2009/2010-es élvonalbeli bajnokságra beérkezett UEFA és NBI-es licenckérelmeket, s döntése értelmében tíz klub tekintheti máris magát az induláshoz elengedhetetlen jogosítvány tulajdonosának. Ugyanennyi azoknak a száma is, akikre még hiánypótlás vár, április 30-ai határidővel.

Nemzetközi (UEFA) licences klubok: DVSC-TEVA, Fehérvár FC, Győri ETO FC, Budapest Honvéd, Gabona Trans Kaposvári Rákóczi, MTK Budapest, ZTE.

18 hozzászólás

MTK - ZTE FC U19 2:1


- Rangadóhoz méltó mérkőzésen az első félidőben igen nagy volt az iram, némi ZTE fölénnyel, melyet azonban nem sikerült gólokra váltani - összegzett Bán István U19-es edző.
- A szünet után gyorsan megszereztük a vezetést, de sajnos gyorsan jött rá a válasz is, egy pontrúgást követően. Ezután már nem tudtuk megtartani a labdát, fokozatosan fölénybe került az MTK, és 10 perccel a befejezés előtt sikerült megszerezniük a győztes gólt is.
Mivel kb 70 percig óriási energiákat mozgósítottunk a győzelem megszerzése érdekében, a végére elfáradt a csapatom. Nagyon hiányzott Vittman játéka...

0 hozzászólás

Önkormányzati támogatások


- Az elmúlt napokban több fontos támogatást is sikerült megszerezni a ZTE FC számára - tájékoztatta honlapunkat Balaicz Zoltán, a ZTE önkormányzati képviselője, a város Oktatási és Ifjúsági Bizottságának elnöke.
- Miután az északi lelátón elkészültek a kameraállványok, illetve a képviselői keretből néhány héttel ezelőtt a közvetítésekhez szükséges optikai kábel, az ezekre szánt választókerületi költségvetésből megmaradt 328 ezer Ft, amit a ZTE vezetővel történt egyeztetés alapján statikus reklámtáblák kialakítására fogunk fordítani.

4 hozzászólás

ZTE FC U12 - egy hét alatt egy győzelem és két döntetlen


U12-es csapatunk egy hét leforgása alatt háromszor lépett pályára. Fiataljaink nem vallottak szégyent, hiszen a Győri ETO és az Illés Akadémia vendégeként döntetlent értek el, az Integrál DAC otthonában pedig győzelmet arattak.

- Helyzeteink alapján közelebb álltunk a győzelemhez egy jó iramú, küzdelmes és helyenként élvezetes játékot produkáló két azonos korosztályú csapat mérkőzésén - értékelt a győri x után Szalai Csaba edző.

0 hozzászólás

ZTE - Debrecen képekben


Tegnap este egy izgalmas, hajtós mérkőzésen az egyéni bravúroknak is köszönhetően sikerült legyőznünk a Debrecen együttesét.

Az alábbi képes- ill. zenés-videós összeállításunkkal szeretnénk felidézni a találkozó legszebb pillanatait, valamint a lefújást követő felszabadult örömöt.

2 hozzászólás

Csank János: - A második félidei játékunknak köszönhetjük


- Nagyon nehéz mérkőzés volt, az első félidőben biztonsági játékra törekedtünk, sajnos picit gyávára sikerült a produkció, túlbiztosítottuk a hátsó alakzatunkat - értékelt Csank János.
- A szünet után aztán felpörögtek az események, néhány bravúros teljesítménynek köszönhetően sikerült itthon tartanunk a három pontot. Remélem ezt a formát sikerül átmentenünk a Diósgyőr ellen is, ahol újabb sikerrel örvendeztethetjük meg szurkolóinkat!

31 hozzászólás

ZTE FC - Debrecen 2:1


Csapatunk ma este a bajnoki cím egyik esélyesét, a Debrecen együttesét fogadta hazai környezetben.
A találkozó nagy tétje rányomta bélyegét az első félidőre, amikor is leginkább a pálya közepén folyt a játék. Aztán Illés egy gyönyörű egyéni alakítás után megszerezte a vezetést. Sajnos sokáig nem örülhettünk, Dudu még a szünet előtt egyenlített.

4 hozzászólás

Csank János: - Teljes erőbedobással készülünk


- Az önbizalmunkkal korábban sem volt gond, de kétségtelen, hogy jól jött ehhez az MTK legyőzése szombaton - nyilatkozta a derbi előtt Csank János.
- A bajnoki címvédőt sikerült legyűrnünk, de a Debrecen már más stílusú csapat. Nem hinném, hogy megijednénk bárkitől, teljes erőbedobással készülnek a fiúk most is.

13 hozzászólás

Zetések is szerepelnek Mészöly Géza keretében


A ligaválogatott szakvezetője, Mészöly Géza közzétette azt a harminckét nevet tartalmazó listát, melyből kikerülhetnek a Puskás Ferenc Stadionban, az AC Milan ellen pályára lépő magyar játékosok. Az MTK, a Győr, a Budapest Honvéd és a Siófok csapataiból a Magyar Kupa elődöntői miatt nem került senki a keretbe.

Örömteli hír, hogy Horváth I András, Hajdú Norbert és Waltner Róbert is tagja a keretnek.

0 hozzászólás

MTK - ZTE FC U17 1:0


- Védekezésben erőn felül teljesített a csapat, támadásban kicsit bátortalanok voltunk és a sérülések is közrejátszottak abban, hogy nem tudtunk előre hatékonyabbak lenni - összegzett Fujsz Ferenc, az U17-es csapat edzője.
- Múlt héten hazai mérkőzésen, szabályosnak tűnő gólunkat nem adtak meg 0:0-nál, most pedig olyan szituációban kapott ellenfelünk 8 méterről szabadrúgást, amit 29 éves sportpályafutásom alatt még nem láttam.

0 hozzászólás

Rudolf Gergely és Kiss Zoltán nélkül a Debrecen


- Nehéz mérkőzés elé nézünk, hiszen egy jó formában lévő, idén még veretlen együtteshez látogatunk, az biztos, izgalmas találkozó vár ránk - vezette fel a holnapi rangadót Herczeg András.
- Jó lenne, ha meg tudnánk állítani a zalaegerszegieket, és sikerülne megnyerni a találkozót. Rudolf Gergely még nem gyógyult fel vírusos megbetegedéséből, így rá továbbra sem számíthatok. Kiss Zoltán szintén nem játszik holnap, mivel a Siófok elleni mérkőzésen combizomhúzódást szenvedett.

2 hozzászólás

Húsvéti AKCIÓ


Holnap 18 órakor a Debrecen ellen lép pályára csapatunk a ZTE Arénában, de a héten másik hazai mérkőzésre is sor kerül. Nem a legszerencsésebb időpontban, húsvét vasárnap 17:30-kor tévés meccsen fogadjuk a Diósgyőrt.

A csapat teljesítményén eddig sem múlott, hogy sokan kilátogassanak a mérkőzésre, mégis úgy gondoltuk, hogy húsvét alkalmából jegyakcióval kedveskedünk szurkolóinknak.

8 hozzászólás

Darko Pavicevic: - Nagy öröm számunkra a győzelem


- Remélem, néhány nap után ismét edzhetek, s a Debrecen ellen szerdán jó volna újra játszani - nyilatkozta az MTK ellen kényszerűségből lecserélt Darko Pavicevic.
- Nagy öröm számunkra a győzelem, személy szerint pedig azt tudnám kiemelni, hogy idegenlégiósként jó Zalaegerszegen lenni. Csank János érkezése óta nem számít a nemzeti hovatartozás, mindenkit érdeme szerint dicsér, illetve dorgál meg. Ez nagyon jól esik, mert bizony volt időszak, amikor nem jó szemmel néztek a légiósokra.

1 hozzászólás

ZTE FC U15 - Győri ETO 1:0


- A bajnoksák egyik élcsapatát fogadtuk végre ideális, szélcsendes időben - értékelt Csaba Gyula U15-ös edző.
- Nagy akarással, koncentráltan, a taktikai utasításokat betartva játszottunk a mérkőzés során és ezzel a fegyelmezettséggel győztük le ellenfelünket. Több helyzetet dolgoztunk ki és ezek egyikét kihasználva rúgtuk a győztes gólt.

0 hozzászólás

Marian Sluka: - Eddig nem jött ki a lépés a Zetében


- Rég vártam erre a pillanatra, mert valahogy eddig a ZTE-ben nem akartak összejönni a dolgok - ujjongott Marian Sluka.
- Megtört a jég, s a gól után a szokottnál is nagyobb ünneplést tartottam, hiszen óriási gátlások szabadultak fel bennem. Ha nem is futballozok majd mindig ilyen jól, azt remélem, hogy többet tudok tenni a csapat sikeréért, mint eddig.

1 hozzászólás

Gesztus a klubtól


A Honvéd mérkőzés után egy ifjú szurkolónk, Hajdu Dani édesapja rosszul lett és a gyors orvosi segítség ellenére sajnos elhunyt.
A Dani iskolájában tanító Gyimesi Márton azzal a kéréssel fodult klubunkhoz, tegyük lehetővé, hogy a gyász enyhítéséhez megpróbáljunk hozzájárulni és kedvenc labdarúgójával, Hajdú Norberttel találkozhasson.

7 hozzászólás

MTK - ZTE: a fantasztikus győzelem képekben


Csapatunk szombat délután az egyik fővárosi mumus, az MTK vendégeként lépett pályára. Ha a bajnokság végén bele szeretnénk szólni a dobogós helyezésekért folytatott harcba, akkor mindenképpen pontot, pontokat kellett szereznünk.
Alomerovic és Sluka parádés góljaival és Vlaszák bravúros védéseivel sikerült a csoda, legyőztük az MTK-t!
Bakai Gusztáv képes összeállításában a találkozóról és az azt követő fiesztáról készült felvételeket láthatják.

5 hozzászólás

A FIFA felszólította Rudnevs klubját


- A FIFA nagyon gyorsan reagált a beadványunkra,s már fel is szólította a FC Daugava - ha még létezik - együttesét, hogy 2009. április 10-ig küldje el a lett labdarúgó, Artjoms Rudnevs játékengedélyét, vagy közöljön tényeket a szerződésével kapcsolatban - tájékoztatta honlapunkat a friss fejleményről Dézsi Attila ügyvezető.
- Ezek szerint még az is előfordulhat, hogy a válogatott támadó játszhat a vasárnapi 17:30-kor kezdődő, DVTK elleni mérkőzésünkön.

2 hozzászólás

Máté Péter: - Fegylmezett játék, fontos gólok


- Megérdemelt győzelmet arattunk a Hungária-körúton - nyilatkozta a lefújást követően Máté Péter.
- Nagyon fegyelmezetten futballoztunk és fontos gólokat is szereztünk. Alomerovicé nagyon jókor jött, Slukáé meg élményszámba ment. Ismét bizonyítottuk, hogy szervezett védekezés mellett helyenként látványos és eredményes focira is képesek vagyunk.

1 hozzászólás

Győri ETO II - ZTE FC II 2:0


Második csapatunk ma Győrben lépett pályára NBII-es bajnoki mérkőzés keretében.
Mindkét együttes támadólag lépett fel, a kapuk felváltva forogtak veszélyben. A hazaiak kihasználták a középső védőink hibáját és a 15. percben megszerezte a vezetést. Ezután nagyobb sebességre kapcsoltunk, mi irányítottuk a játékot, de a 25. percben jött az újabb védelmi hiba, amit a hazai csapat könyörtelenül kihasznált.

5 hozzászólás

Köszönjük a www.zalasport.hu portálnak a közvetítést


Köszönjük a www.zalasport.hu oldalnak, hogy élőben, élvezetes minőségben lehetett az MTK - ZTE FC bajnoki mérkőzést megtekinteni, ezzel sok zalai szurkolónak okoztak örömet.

Azon vagyunk, hogy folytassuk az együttműködést és hozzájáruljunk a további közvetítések megvalósíthatóságához.
Hajrá ZTE!

25 hozzászólás

MTK - ZTE FC 0:2. Tökéletes CSAPATjáték, gyönyörű gólok, bravúros győzelem, jöhet a Debrecen


Csapatunk a válogatott mérkőzés miatti szünetet követően ismét a szebbik arcát mutatta, hiszen otthonában győztük le a tavasszal eddig még 100%-os MTK-t!

A találkozó első percétől kezdve irányítottuk a játékot, helyzeteket alakítottunk ki a fővárosiak kapuja előtt, ám a vezető gólra mégis 50 percet kellett várni: Alomerovic talált nagyszerűen a hálóba. Sluka sem akart lemaradni a gólszépségversenyben, mesterien lőtt negyed óra múlva a jobb felsőbe, kialakítva ezzel a végeredményt.

5 hozzászólás

Garami József: - A ZTE főleg idegenben veszélyes ellenfél


- A Zalaegerszeg nagyon jól szerepel a bajnokságban, főleg idegenben veszélyes ellenfél - nyilatkozta a találkozó előtt Garami József.
- Magabiztos védekezésükre építve gyorsan építik fel kontratámadásaikat. Erőszakosan szereznek labdát és az előrejátékban széles repertoárral rendelkeznek. Nálunk elég sok a sérült, de úgy érzem, hogy a játékosok nagyon pozitív hangulatban vannak a négy győztes meccsnek köszönhetően, így bár nagyon nehéz meccs lesz, de a győzelemben reménykedünk.

9 hozzászólás

Csank János: - Sok mozgással eredményesek lehetünk


- Az MTK nagyszerű tavaszt produkál, Kanta Józseffel egyszerűen szárnyalnak Garami József tanítványai, ezért biztos, hogy érdekes találkozó vár ránk, melyen nagyon sokat kell futni ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni - vezette fel a mérkőzést Csank János.
- Együttesünkben sajnos a gólkirály Waltner Róbert vírusos problémákkal küszködött egész héten, így biztos, hogy rá ezen a mérkőzésen nem számíthatok.

0 hozzászólás

Második csapatunk Győrbe látogat a hétvégén


Második csapatunk a Győr II ellen mutathatja meg, hogy a felcsúti vereség csupán kisiklás volt. Az elmúlt hétvégén a Pápa kérésére nem léptek pályára fiataljaink, így a betegek és a kisebb sérüléssel bajlódók ismét Dobos Sándor rendelkezésére állhatnak, többek között Horváth II András visszatérése lendületet és stabilitást adhat a gárdának.

0 hozzászólás

MTK - ZTE FC élőben a zalasport.hu-n


- A holnapi MTK elleni mérkőzésünk élőben (képpel, hanggal) lesz követhető a www.zalasport.hu oldalon - tájékoztatta honlapunkat Lukácsffy Dénes, az oldal felelős szerkesztője.
Reményei szerint technikai akadály nem merül fel, így internettel rendelkező, de elutazni nem tudó szurkolóink a mérkőzést élőben tekinthetik meg.

4 hozzászólás

A mai napon kifizette a második részletet az Ankaraspor


- A mai napon megérkezett számlánkra Roguy Meye átigazolási díjának második részlete is, így a játékos végleg az Ankarasporé - tájékoztatott a friss hírről Dézsi Attila ügyvezető.
- A türelmes, taktikus tárgyalás és kivárás végül meghozta az eredményt, hiszen az senkinek sem lett volna jó, ha a nemzetközi szövetséghez kellett volna fordulnunk az ügyben.

1 hozzászólás

A tavalyi ZTE FC - MTK mérkőzés képekben


2008. augusztus 29-én hazai környezetben fogadtuk az MTK-t és magabiztos, 3:1-es győzelmet arattunk. Meye kezdte a gólgyártást az első félidő utolsó percében, a szünet után Balázs duplázta meg előnyünket, majd az 51. percben Hajdú egy kapáslövéssel tette fel az i-re a pontot.

Az alábbi képes összeállításunban a tavalyi mérkőzés képeit láthatják, felvezetve ezzel a holnap esti, fővárosban lejátszásra kerülő rangadót.

1 hozzászólás

Csapatunk a FIFA-hoz fordult Rudnevs ügyében


- A téli átigazolási időszak végén Zalaegerszegre szerződtetett Artjoms Rudnevs ügyében sajnos nem tehettünk mást, mint a Magyar Labdarúgo Szövetség segítségével és közreműködésével a FIFA-hoz fordultunk - számolt be a fejleményekről Dézsi Attila.
- Reménykedünk a szervezet gyors válaszában és állásfoglalásában. Számunkra az is megoldás lehet, ha egy ideiglenes játékengedély adnak ki a lett támadó részére, hogy végre tétmeccsen is pályára léphessen csapatunkban.

4 hozzászólás

Nem fizetett a határidő lejártáig az Ankaraspor


- A keddi határidő lejártáig sajnos nem teljesítette a vállalt igéretét az Ankaraspor csapata Meye ügyében - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- A hét végéig újabb haladékot kértek a fennmaradó átigazolási összeg átutalására. Ezt mi türelmesen kivárjuk, ám ha addig sem jön létre a kifizetés, akkor a FIFA-hoz fordulunk és érvényesíteni fogjuk jogos követelésinket.

6 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004