ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2008-2009 - Május

ZTE FC II - Barcsi SC 0:3


NBII-es csapatunk a kiesés ellen küzdő Barcsot fogadta 18 órai kezdettel a ZTE-Arénában.
Ezen a mérkőzésen nekünk semmi, az ellenfélnek viszont minden bejött. Az első félidőben talán kicsit indokolatlanul is védekezőleg álltunk fel, a szünet után azonban váltott Dobos Sándor, de ezen a délutánon nem sikerült betalálnunk, így nem lehetett más a vége, mint vereség...

2 hozzászólás

Dobos Sándor: - Folytatnánk a jó sorozatot, győzni szeretnénk


- Bízom abban, hogy a múlt heti tatabányai bravúros eredmény után ezúttal is megmutatjuk harcos arcunkat és hozzuk az ott mutatott minőségi futballt - vezette fel a Barcs elleni találkozót Dobos Sándor.
- A vendégek tavasszal nagyot javultak, hiszen 24 pontjukból 17-et idén szereztek, ami miatt nagyon is komolyan kell vennünk a mérkőzést. Ők a bentmaradásért küzdenek, mi pedig az első hatba kerülésért, így egy hajtós, kemény meccset várok természetesen hazai győzelemmel.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Barcs ma 18:00-tól az Arénában


NBII-es csapatunk ma délután a télen sok egerszegivel megerősített és így jelentősen több pontot gyűjtő Barcs együttesét fogadja hazai pályán. Fiataljaink sikerre éhesen várják az újabb hazai találkozót és remélhetőleg sok szurkoló előtt, folytathatják a pontok gyűjtését.

A meccsre 18:00-ás kezdettel a ZTE-Arénában kerül sor, a jegyek 800,- és 500,-Ft-ba kerülnek, büfé üzemelni fog.

0 hozzászólás

Haladás - ZTE: képek az indulástól egészen a szurkolásig


Tegnap nagyon sokan elkísérték Szombathelyre kedvenc csapatunkat és végig sportszerűen, kitartóan szurkoltak. Kedvenceink pedig meghálálva a szeretetet egy gyönyörű győzelemmel ajándékoztak meg bennünket.

Az alábbiakban képekben is láthatják a konvojos indulást és a fantasztikus szurkolást.
Kellemes böngészést kívánunk!

33 hozzászólás

Csank János: - Remek hangulat, fontos győzelem


- Sok Haladás meccset láttam idén, és tudtam, hogy nem könnyű ellenük futballozni - kezdte értékelését Csank János.
- Mindét csapat végig nyíltan vállalta az előre játékot. Nem érdemeltünk volna vereséget a helyzetek alapján, ám a végén mellénk állt a szerencse is. Az egyenlítő gól feldobott mindet és miközben a Haladás is jött előre, mi még egyszer betaláltunk.

17 hozzászólás

Haladás - ZTE FC 1:2


Csapatunk a 2008-2009-es év lezárásaként Szombathelyen vívott presztízsmeccset a Haladással.
A helyezések már korábban eldőltek, ennek megfelelően langyos iramban, ám annál nagyobb szurkolói fiesztával indult a mérkőzés. Az első játékrészt leginkább mezőnyjáték és Vlaszák-védések jellemezték. A szünetben Beállt Balázs lendületet adott a csapatnak, ám amíg mi csak kapufát értünk el, a hazaiak megszerezték a vezetést.

2 hozzászólás

Csank János: - Pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni


- Kiemelt fontosságú mérkőzés lesz a mai, legalábbis a presztízse miatt - vezette fel a szezonzáró Hali-Zetét Csank János.
- Ez a meccs Nyugat-Magyarországon olyan, mint a fővárosban a Fradi-Újpest, ilyenkor a halottak is feltámadnak és mindenki a maximumot próbálja nyújtani. Az ismert, hogy a Haladás a harmadik helyen zárt, mi pedig a negyediken, de a várható parázs hangulaton azt hiszem ez túl sokat nem változtat.

41 hozzászólás

Konvoj Szombathelyre


Akik a holnapi Haladás elleni mérkőzésre az autókonvojhoz szeretnének csatlakozni, azokat kérjük, hogy legkésőbb 16:55-ig érkezzenek meg a Zala Plaza mögötti parkolóba.
Indulás 17 órakor rendőri kísérettel.

Megállás nincsen, a vendégszektor mögötti hermetikusan lezárt parkolóban lehet az autókat hagyni, a rendőrség a mérkőzés időtartama alatt is felügyeli a kocsik biztonságát.

40 hozzászólás

Dézsi Attila: - A csapat szeretne győzelemmel búcsúzni


- Keretünkben csupán Tóth Zoltán és Varga Róbert sérült, Máté Péter már nem érez fájdalmat a lábában, a többiek hadra foghatók, eltiltottunk pedig ezúttal nincs, így a pillanatnyi legjobb összeállításban léphetünk pályára holnap Szombathelyen - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- A játékosok maximális erőbedobással készültek egész héten, nagyon szeretnének önmaguknak és a szurkolóknak is bizonyítani és győzelemmel búcsúzni ettől a bajnoki évtől.

3 hozzászólás

Tizenöt éve lett bajnok a Vác - jubileum Csank Jánossal


Idén immár 15 éve, hogy bajnok lett az első osztályban a Vác FC-Samsung labdarúgó csapata. A kerek évforduló kapcsán jubileumi mérkőzést szerveztek május 28-ra a váci stadionba, amelyen csapatunk edzője, az akkori sikerek kovácsa, Csank János ült a kispadon.

A rendezvényen a Vác 1994-es bajnokcsapata a Vác-Újbuda LTC jelenlegi NBII-es csapatával mérkőzött meg. A másodosztályú csapat kiegészült korábbi kiváló váci labdarúgókkal.

3 hozzászólás

U18-as válogatottunk ismét legyőzte Lengyelországot


A keddi, 2:0-ás budaörsi győzelem után U18-as válogatottunk csütörtökön Telkiben, az MLSZ edzőközpontjában is megmérkőzött Lengyelország korosztályos együttesével, Kocsis Adrián ezúttal kezdőként lépett pályára.

A mieink ezúttal is meggyőzően és jól futballoztak, s 1:1-es félidő után 3:2-re nyertek. Csapatunk góljait Nagy Patrik, Simon Krisztián és Sajó Dániel szerezte - utóbbi emberhátrányban érte el a győztes találatot, mert együttesünk Stieber András kiállítása miatt az 51. pertől kilenc mezőnyjátékossal szerepelt.

3 hozzászólás

Rangadók a hétvégén


Nagycsapatunk számára szombaton ér végét a 2008/2009-es bajnoki szezon, a Haladás elleni rangadóval. De nem csak a felnőttek készülnek rangadóra, hanem U19-es csapatunk is.

A Bán István által vezényelt gárda parádésan szerepel a kiemelt bajnokságban, hétvégén a Debrecen otthonában győztek 6:1-re és vezetik a bajnoki tabellát. Szombaton 13 órakor az ötödik helyezett Újpest FC-t fogadjuk, a bajnokság végkimenetele szempontjából nagyon fontos mérkőzésen.
Mindenkit várunk a meccsre, melyre az Arénában kerül sor, a belépés térítésmentes.

0 hozzászólás

Debrecen - ZTE FC U19 1:6


- Motiváltan, koncentráltan játszottunk - kivéve a kapott gól előtti pillanatot - összegzett Bán István U19-es edző.
- Szép gólokat rúgtunk, nagyszerű csapatjátékkal, jó egyéni teljesítményekkel ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.
Gratulálok a csapatomnak!

0 hozzászólás

Fehérvár U19 - ZTE FC U18 3:1


- Rendkívűl sportszerűtlen ellenfél ellen játszottuk le a mérkőzést, rugdosták, ütötték a játékosaimat és folyamatosan cikizték is őket - értékelt Bita Gyula, az U18-as csapat edzője.
- Jól kezdtünk, helyzeteink is voltak, de a 35. percben egy oldalszabadrúgásból megkaptuk a szokásos gólunkat. A második félidőben fölnybe kerültünk, többet birtokoltuk a labdát, de a kapuk előtt az ellenfél volt határozottabb.

0 hozzászólás

ZTE FC U15 - Tatabánya 3:3


- Rendkívűl motiváltan, harcosan kezdtük a mérkőzést és ennek eredményeként egy labdaszerzés után 11-eshez jutottunk, amelyből megszereztük a vezetést - emlékezett vissza Csaba Gyula U15-ös edző.
- Ellenfelünk egy oldalszabadrúgás után egyenlített, de támadtunk tovább és egy gyönyörű átlövés után ismét vezettünk.
A második félidőben nagy fölényben játszottunk és egy újabb góllal már kettő volt a különbség.

0 hozzászólás

NB II: Szombaton lesz a 29. forduló minden meccse


A Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága úgy határozott, hogy az NBII 29. fordulójának valamennyi mérkőzése június 6-án, szombaton kerül megrendezésre. Az eredetileg vasárnapra kisorsolt mérkőzések új kezdési időpontjai alább olvashatóak.


Gyirmót SE - Bajai LSE szombat, 19 óra
Barcs SC - Integrál DAC szombat, 18 óra
Kaposvölgye VSC - ZTE FC II szombat, 18 óra

0 hozzászólás

Már csak 15 hely van a szurkolói buszon!


Már csak 15 szabad hely van a hétvégi Haladás - ZTE FC mérkőzésre a Baráti Kör által szervezett szurkolói buszra.

A részvételi díj 2100,-Ft, mely a mérkőzés belépőjegyét is tartalmazza.

Jelentkezni legkésőbb holnap estig lehet személyesen az Alibi Pubban.

103 hozzászólás

Győzött U18-as válogatottunk, Kocsissal a csapatban


U18-as válogatottunk tegnap délután Budaörsön játszott barátságos meccset Lengyelország korosztályos együttesével, s a mieink 0:0-ás félidőt követően Laczkovics Donát és Balla Ádám góljával 2:0-ra győztek.

Tehetséges, fiatal védőnk, Kocsis Adrián az 55. percben lépett pályára a nemzeti együttesben.

0 hozzászólás

Fehérvár FC U17 - ZTE U16 2:1


- Az idősebb játékosokból álló hazai csapat fölényben volt az egész mérkőzésen, több helyzetet dolgoztak ki, főleg az első félidőben - értékelt Holdosi János U16-os edző.
- Rendeztük a sorokat és a szünet után jobban is játszottunk, de igazi nagy gólhelyzeteket nem tudtunk kidolgozni. Sajnos a sorozat mérkőzésektől fáradtság mutatkozik a csapatomon...

0 hozzászólás

Waltner Róbert: - Nagyon ideges voltam a mérkőzésen


- Először is nagyon megzavarodtam annál a két esetnél, amikor tényleg passzolnom kellett volna a társaknak, de nagyon ideges voltam ezen a mérkőzésen - magyarázta a történteket Waltner Róbert.
- Tudom, hogy furcsán hangzik ez egy rutinos labdarúgótól, de nem is láttam a többieket, annyira a gólszerzésre koncentráltam. Rosszul döntöttem, ám higgyék el, tanultam a hibákból. A közönség reakciója viszont talán kissé erős volt, hiszen sokat tettem ezért a csapatért a korábbiakban. Sőt, ezen a találkozón is bizonyítottam, hogy gólpasszt is adok, ha kell, de később tényleg rossz döntéseket hoztam.
Nagyon rendesek voltak a fiúk, mert egyből odajöttek hozzám, ami nekem azt jelezte, hogy bíznak bennem még akkor is, ha most nem ment a játék.

17 hozzászólás

Balázs Zsolt az olimpiai válogatott keretében


Olimpiai válogatottunk júniusban kezdi meg szereplését a 2011-es U21-es Európa-bajnokság selejtezőiben. A mieink Olaszország, Wales, Bosznia-Hercegovina és Luxemburg társaságában a 3. csoportba kerültek, első két meccsüket egyaránt Luxemburg korosztályos csapatával vívják.

Örömteli hír, hogy tehetséges, fiatal támadónk, Balázs Zsolt tagja a keretnek.

6 hozzászólás

Rangadók a hétvégén


Nagycsapatunk számára szombaton ér végét a 2008/2009-es bajnoki szezon, a Haladás elleni rangadóval. De nem csak a felnőttek készülnek rangadóra, hanem U19-es csapatunk is.

A Bán István által vezényelt gárda parádésan szerepel a kiemelt bajnokságban, hétvégén a Debrecen otthonában győztek 6:1-re és vezetik a bajnoki tabellát. Szombaton 13 órakor az ötödik helyezett Újpest FC-t fogadjuk, a bajnokság végkimenete szempontjából nagyon fontos mérkőzésen.
Mindenkit várunk a meccsre, melyre az Arénában kerül sor, a belépés térítésmentes.

1 hozzászólás

Szurkolói csoportok utazása Szombathelyre


A szombati Haladás elleni szuperrangadóra a szurkolói csoportok vonattal utaznak. A vonat 15.45-kor indul a zalaegerszegi állomásról, a gyülekező 15 órakor lesz ugyanott.

Akit érdekel az utazás ezen módja vagy szívesen utazna a csoportokkal, az a további részleteket az Armada honlapján, a www.armada93.hu cím alatt találja.

A belépőjegyek hétfőtől a klubházban és az Alibi Pubban is megvásárolhatók 1200,-Ft-ért.

81 hozzászólás

ZTE FC - Siófok képekben


Utolsó hazai mérkőzését játszotta tegnap csapatunk a Siófok ellen, ami nem volt sétagalopp. Mozgalmas, küzdelmes és nem utolsó sorban gólgazdag találkozón végül parádés győzelmet arattunk, amivel biztossá vált, hogy a negyedik helyen zárjuk a szezont.

Az alábbi képes összeállításunkkal szeretnénk felidézni a találkozó legemlékezetesebb pillanatait.

0 hozzászólás

Csank János: - Feszültek voltunk, ez kihatott a játékunkra is


- Sajnos ezúttal is több gyenge teljesítmény volt a csapatban, főként a középpályán birtkoltuk keveset a labdát - értékelt Csank János.
- Feszültek voltunk a harmadik hely lehetősége miatt, ez kihatott a játékunkra is, görcsösen futballoztunk. De az viszont pozitív, hogy a holtpontokon át tudtunk lendülni és 1-2 nagyszerű megmozdulás után szép gólokat lőttünk és megnyertük ezt a fontos találkozót.

4 hozzászólás

Tatabánya - ZTE FC II 3:3


Második csapatunk ma Tatabányán lépett pályára, elég tartalékos összeállításban.
Fiataljaink nagy lelkesedéssel kezdték a mérkőzést aminek meg is lett az eredménye, mert a 7. percben megszereztük a vezetést. Ezután a hazai csapat is nagyobb sebességre kapcsolt, a 36. percben egy védelmi hibát kihasználva kiegyenlített. Nem sokkal később egy újabb védelmi megingás után már a hazaiaknál volt az előny.

0 hozzászólás

ZTE FC - BFC Siófok 5:3


Csapatunk a Siófok elleni mérkőzéssel zárta hazai szereplését a Soproni Ligában.
Izgalmas, jó iramú meccsnek indult, ám egy védelmi rövidzárlatot követően a vendégek szereztek vezetést. Szerencsére azonban a válaszra sem kellett sokat várni, Rudnevs egyenlített. Majd a gólnál hibázó Kovács Gergő jóvá tette bakiját, immár 2:1 ide. A középkezdésből szinte azonnal egalizált a Siófok, nem nagyon örülhettünk a vezetésnek.

50 hozzászólás

Csank János: - A Siófok elleni meccset be kell húzni!


- Minden mérkőzés fontos, az eddigiek például azért voltak azok, hogy a mostani nagyon fontos jelzőt kaphasson... - vezette fel a meccset Csank János.
- Itthon játszunk, közönségünk elvárja a sikert, de túl nagy terhet nem akarok a játékosok vállára rakni. A Siófok elleni mérkőzést be kell húzni, ez minimális elvárás a csapattal szemben, a többi pedig már nem rajtunk múlik...

72 hozzászólás

Szamosi, Tóth és Varga kivételével mindenki játszhat


- A legutóbbi mérkőzésen 5. sárgáját begyűjtő Szamosi Tamáson, a műtéten átesett Tóth Zoltánon és a fejsérülést követően kényszerpihenőn lévő Varga Róberten kívűl mindenki egészséges és a szakmai stáb rendelkezésésre áll a holnapi Siófok elleni meccsen - nyilatkozta Németh Ottó technikai vezető.
- Kisebb sérülések ugyan voltak a hét elején, de mára mindenki 100%-os állapotban van.

7 hozzászólás

Holnap 18 órától Tatabányára látogat 2. csapatunk


A Gyirmót elleni hazai vereséget követően ismét egy nehéz ellenfél következik Dobos Sándornak és tanítványainak, a Zete II ugyanis holnap 18 órától Tatabányán lép pályára.
A hazaiak leszámítva a Pápa elleni botlást, otthon nagyon magabiztosak, még a bajnoki címre hajtó Pécset is legyőzték. Legutóbb a Győr II-től raboltak 3 pontot.
Fiataljaink egy győzelemmel visszakapaszkodhatnak az élmezőny mögé, egy vereséggel pedig könnyen a tabella második felében találhatják magukat.

0 hozzászólás

Az idei reform elmarad a Soproni Ligában


Az élvonal tervezett nagy reformja elmaradt, csak apróbb változtatások lesznek a következő kiírásban, ugyanakkor a mostaninál négyszer nagyobb bevételt eredményező tévés szerződést köthet a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), továbbá 46 ezresre bővíthetik a Puskás Ferenc Stadiont. Erről Kisteleki István számolt be az MLSZ elnökségi ülése után, a telki edzőközpontban tartott sajtótájékoztatón. A Soproni Liga 2009–2010-es kiírásában jelentős változás nem lesz, azaz két csapat esik ki, és ugyanennyi jut majd fel.
- Az egyetlen nagyobb különbséget az jelenti a mostanihoz képest, hogy ha a bajnoki címről, Európa-liga-indulásról vagy kiesésről döntő helyen azonos pontszámmal áll két csapat, akkor kétmérkőzéses rájátszás dönt majd, melyik a jobb gárda – mondta az MLSZ-elnök.

6 hozzászólás

Vass László: - Menet közben jön meg az étvágy


- Menet közben jön meg az étvágy, természetesen a játékosok mindent megtesznek a harmadik hely megszerzéséért, de ez nemcsak rajtunk múlik - nyilatkozta Vass László.
- Ha mégsem leszünk bronzérmesek, akkor se legyen szomorkodás. Ne feledjék a szurkolók, nagyon mélyről, a 13. helyről indult a ZTE. A szereplésünk akkor is kiváló, ha csak negyedikek leszünk, ha még egy hellyel előbbre végzünk, akkor extra teljesítményt produkáltunk.

5 hozzászólás

Különbuszok a Haladás – ZTE bajnoki rangadóra


A ZTE Football Baráti kör különbuszokat szervez a Haladás - ZTE FC bajnoki rangadóra.

A részvételi díj 2100 Ft/fő, ami magában foglalja a belépő árát is.
A tervezett indulás 2009. május 30., 17:00 a ZTE Aréna mögötti parkolóból, gyülekező a helyszínen 16:30-tól.

Jelentkezni az Alibi pubban lehet!

17 hozzászólás

Éves Baráti Kör beszámoló közgyűlés


A ZTE Football Baráti Kör 2009. május 26-án 17:00-kor az Alibi pubban tartja éves beszámoló közgyűlését.

Napirendi pontok:
1. 2008. éves beszámoló
2. Egyebek

A közgyűlés nyílt, minden ZTE Football Baráti Kör tag jelenlétére számít a vezetőség és sok szeretettel várjuk az érdeklődőket.

0 hozzászólás

ZTE FC U19 - Békéscsaba 1:0


- A Kecskemét ill. a Pécs elleni idegenbeli mérkőzésünket követően egy hét alatt ez volt a harmadik meccsünk egy pihent ellenféllel szemben (az ő találkozójuk elmaradt az előző hétvégén) - értékelt Bán István U19-es edző.
- Az első játékrészt jól kezdtük, nagyon agresszíven játszva irányítottuk a játékot, végigtámadva a félidőt. Sajnos kevés helyzetet tudtunk kialakítani, viszont az ellenfél szinte el sem jutott a kapunkig.

0 hozzászólás

Horváth II András kihagyja a hétvégi bajnokit


Ma ülésezett az MLSZ fegyelmi bizottsága, és a hétvégi Gyirmót elleni mérkőzésen - picit talán túl szigorúan - a második sárgát követően kiállított Horváth II Andrást egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással súlytotta.
Tehetséges középpályásunk a következő fordulóban így nem állhat Dobos Sándor rendelkezésére az NBII-ben, Csank János azonban számíthat rá az első osztályban.

11 hozzászólás

ZTE FC U17 - Békéscsaba 2:0


- A keretemből 14 játékos elment az Országos Diákolimpia döntőjére, ezért a Holdosi János edzőkollégám által irányított U16-os csapat játékosai kiegészülve 3fő U17-es keretben játszó játékosommal vette fel a harcot a remek erőkből álló, 4. helyezett Békéscsaba ellen - kezdte értékelését Fujsz Ferenc.
- Azok a szülők, akik kint voltak a mérkőzésen, láthatták a fiatal játékosok (gyermekeik) hősies küzdelmét és nagyszerű sikerét a bajnokság egyik élcsapata ellen. Köszönet azoknak a szülőknek, akik annak ellenére buzdították a játékosokat, hogy a saját gyermekeik részt sem vettek a mérkőzésen a Diákolimpia miatt. Gratulálok minden játékosnak, akik játszottak ezen a meccsen és lelkesen küzdöttek a csapat sikeréért.

0 hozzászólás

Pápa U17 - ZTE FC U16 0:2


- A zártan védekező, jó fizikumu hazai csapat ellen magabiztosan, kreatívan, sok gólhelyzetet kidolgozva nyert a csapat - összegzett Holdosi János, az U16-os csapat edzője.
- Tóbb jó teljesítmény is volt a mérkőzésen, kár hogy a helyzetkihasználásnál nem koncentráltunk jobban. Lehetett volna akár kétjegyű is a végeredmény... Gratulálok a csapatnak!

1 hozzászólás

Pécs - ZTE FC U17 0:3


- Egy megfiatalított Pécs ellen remek játékot nyújtott a csapat, sajnos az adódó lehetőségeket nagyon rossz százalékban használtuk ki, az eredmény könnyedén, lehetet volna akár kettő számjegyű is - értékelt Fujsz Ferenc U17-es edző.
- A csapatomtól hasonló védőjátékot tapasztaltam, mint az eddigi mérkőzéseken, nagyon fegyelmezetten és nagyobb hibák nélkül játszottuk végig a mérkőzést, ami eddig is jellemző volt, ellenfelünknek nem nagyon adódott gólszerzési lehetősége.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Gyirmót 1:3


Második csapatunk ma 18 órai kezdettel az NBII Nyugati-csoportjának listavezetőjét és egyik bajnokesélyesét, a több rutinos játékost a soraiban tudó Gyirmót együttesét fogadta.
Kiegyenlített mezőnyjáték jellemezte az első negyedórát, aztán egy jó kiugratást Laki váltott gólra, amit Pirka öngóljával kiegyenlítettünk, így döntetlennel zárult az első 45 perc.
A szünetet követően úgy kezdtünk el futballozni, ahogy azt a legelejétől kellett volna, ám most is kihagytuk a ziccereket. Sági ordító helyzete után közvetlenül Baumgartner csavart a pipába, majd Tóth növelte a vendégelőnyt.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Gyirmót holnap 18:00-tól az Arénában


NBII-es csapatunk holnap délután a listavezető és bajnoki címre esélyes Gyirmót együttesét fogadja hazai pályán. Fiataljaink sikerre éhesen várják az újabb hazai találkozót és remélhetőleg sok szurkoló előtt, folytathatják a pontok gyűjtését.

A meccsre 18:00-ás kezdettel a ZTE-Arénában kerül sor, a jegyek 800,- és 500,-Ft-ba kerülnek, büfé üzemelni fog.

2 hozzászólás

Újpest FC - ZTE FC 2:1


Csapatunk a 28. forduló nyitányán Újpestre látogatott, ahol sajnos nem termett sok babér számunkra.
Elképzelés nélküli, bátortalan futballal kezdtük a mérkőzést, a hazaiak a félidő hajrájában meg is szerezték a vezetést. A szünet után ismét egy tipikus újpesti gólt kaptunk egy szögletet követően. Ez valamilyen szinten felébresztette csapatunkat, ám előbb Waltner majd később Balázs is ziccert hibázott. A végjátékban ugyan Pavicevic szépített, ám többre nem futotta már erőnkből.

31 hozzászólás

Csank János: - Megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot


- Viharos meccsre van kilátás, az Újpestnek is és nekünk is nagyon kellenek a pontok, hiszen a fővárosiak az aranyért, mi pedig a harmadik helyért harcolunk - vezette fel a mai mérkőzést Csank János.
- Az Újpestnek is vannak hiányzói Rajczi, Simek és Kabát személyében, de így is jó és agresszív csapatuk van. Mi sajnos nem számíthatunk az eltiltását töltő Horváth I Andrásra, de bízom benne, hogy megfelelően tudjuk majd pótolni a masszív középpályást, mindenképpen megpróbáljuk kihozni a találkozóból a maximumot.

24 hozzászólás

Horváth I nem játszhat, sérültjeink állapota viszont javul


- Sárgalapos eltiltása miatt Horváth I András sajnos nem léphet pályára holnap Újpesten - vázolta helyzetünket Dézsi Attila ügyvezető.
- Sérültjeink viszont nagyon szépen gyógyulnak, páran már akár játszhatnak is Budapesten, ha a szakmai és az orvosi stáb is engedélyezi. Mint ismeretes Illés Gyulának a vállával voltak problémái, Pavicevic több sebből vérzett, Máténak még a paksi mérkőzésen tartottak rá csúnyán a lábára.

7 hozzászólás

Megteltek a buszok


A ZTE Football Baráti Kör tájékoztatása alapján az Újpest – ZTE FC mérkőzésre szervezett szurkolói buszok megteltek.

A továbbra is fennálló nagy igények miatt azonban még egy kisbusz áll a drukkerek rendelkezésére, így korlátozott számban még lehet jelentkezni az útra holnap délután 16 óráig személyesen az Alibi Pubban.

35 hozzászólás

Kecskemét - ZTE FC U19 1:1


- Sajnos a nagyobb tét és a hosszabb utazás miatt néhány játékosom nem hangolódott rá megfelelően a mérkőzésre - értékelt Bán István U19-es edző.
- Ennek ellenére egy szép góllal vezetést szereztünk, s több helyzetet is kialakítottunk, de ezek sajnos ki is maradtak. Viszont védekezésünkben is akadtak problémák és a félidő ráadásában egy elkerülhető góllal ki is egyenlített az ellenfél.

0 hozzászólás

Végre tétmeccsen is bemutatkozhatott Artjoms Rudnevs


- Igazi északi mentalitású játékos, minden labdát megtámad, roppant kellemetlen ellenfél - nyilatkozta a lett támadóról Csank János a Nyíregyháza elleni mérkőzés után.
- Az elsőtől az utolsó pillanatig nagy energiákat mozgósítva futballozik, most is szinte végig sprintben közlekedett. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy góllal mutatkozzon be. Nagy szükségünk van rá.

14 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Örülök a győzelemnek, fontos sikert arattunk


- Érthetően örülök a győzelemnek, ami több okból is fontos volt - kezdte értékelését Nagy Ferenc.
- Azt hiszem, ezzel a sikerrel újra talpra álltunk. A Nyíregyháza kellemetlen ellenfél, mely a találkozó jelentős részében nagyon fegyelmezetten védekezett és küzdött a pontszerzésért.
A csapat célja továbbra is az 1-6. helyek valamelyikének megszerzése, ez akkor sem változott, amikor a 13. helyen tanyáztunk és most sem módosul.

1 hozzászólás

ZTE FC U15 - Puskás Akadémia Felcsút 1:6


- A bajnokság legjobb anyagi és infrastruktúrális körülményei között dolgozó csapatával játszottunk, ahol a játékosokat az egész ország területéről választják ki, sőt három külföldi származású fiú is szerepelt a csapatban - értékelt Csaba Gyula, az U15-ös csapat edzője.
- Nagyszerűen kezdtünk, hisz már a 3. percben megszereztük a vezetést, sajnos azonban két óriási egyéni hiba miatt ellenfelünk fordított, sőt a félidő végén egy újabb góllal már kettő volt a különbség.

0 hozzászólás

Kecskemét - ZTE FC U17 1:1


- Csapatom ezen a napon nem csak az ellenféllel küzdött meg - bosszankodott Fujsz Ferenc U17-es edző. - Sajnos a kapu előtt rossz döntéseket hoztunk a passz helyett lőttünk illetve fordítva ezen, döntések miatt sem tudtuk hazahozni a három bajnoki pontot Kecskemétről.
Ellentétben a szerdai hazai mérkőzéssel nem tudtunk labdákat szerezni ellenfelünk térfelén. A hazaiak a védőink mögé bejátszott labdáikkal próbáltak zavart kelteni, de a védők és Varga kapus könnyedén hárították ezeket a próbálkozásokat. 1-1 alakalommal a bal oldalunkon mögénk kerültek, de a beadásokat meg tudtuk akadályozni. A második félidőben elkövettünk egy egyéni hibát, szerencsére az ellenfél támadója nagy helyzetben hibázott.

0 hozzászólás

Szurkolói buszok Újpestre


A ZTE FC Baráti Köre szurkolói buszokat indít a pénteki Újpest FC - ZTE FC mérkőzésre.
A részvétel térítésmentes, csak a belépőjegyet kell megvásárolni a helyszínen.
Jelentkezni lehet személyesen az Alibi pubban vagy a 06/20/3242257-es telefonszámon. Indulás várhatóan 14 órakor a ZTE Aréna elöl. Szurkoljunk együtt a nagyon fontos győzelemért!

46 hozzászólás

ZTE FC - Nyíregyháza képekben


Kötelező győzelem volt, de cseppet sem volt egyszerű mérkőzés a Nyíregyháza elleni 90 perc. Waltner egyéni villanásai ezúttal pontokat értek, amivel továbbra is harcban vagyunk a harmadik helyért.

Az alábbi képes- és zenés-videós összeállításunkkal szeretnénk felidézni a találkozó első gólját és Waltner Robi felszabadult örömét.
Kellemes böngészést kívánunk!

18 hozzászólás

Csank János: - Kijött a képzettségbeli fölényünk


- Tudtuk, hogy a Nyíregyháza szervezett játékot fog produkálni és nehéz lesz ellenünk futballozni - kezdte értékelését Csank János.
- Az első félidőben nem voltunk eléggé meggyőzőek és lendületesek, sokszor ívelésekhez folyamodtunk, ami nem a mi játékunk. A szünet után kijött a technikai és képzettségbeli fölényünk és egyéni villanásokkal eldöntöttük a mérkőzést.

12 hozzászólás

ZTE FC - Nyíregyháza 2:0


Egy nagyon szervezett és visszahúzódó ellenféllel találkoztunk ezen az estén, a meccs elején nem is találtuk az ellenszert a játékukra. Aztán Ramos kapufája felébresztette a csapatot és attól kezdve ötletes akciókat vezettünk. A hajrában egy tetszetős támadás végén Waltner talált be a legjobbkor, hiszen előnnyel mehettünk a szünetre.
A második félidőben egy szabadrúgás-variációt követően ismét Waltner volt eredményes, már 2:0.

0 hozzászólás

Budaörsi SC - ZTE FC II 1:1


Második csapatunk ma Budaörsön lépett pályára. Kitűnően előkészített festői környezetben lévő pályán kezdődött a mérkőzés.
Hazai támadásokkal indult a találkozó, Siposnak kétszer is bravúrral kellett hárítani. A félidő közepére kiegyenlített lett a játék. A 30. percben Délczeg került nagy helyzetbe, de hibázott. A 44. percben szintén ő lőtt 16 méterről, a labda a felső lécen csattant, így gólnélküli állással ért véget a félidő.

0 hozzászólás

Csank János: - Kötelező a győzelem, de nehéz meccset várok


- A papírforma szerint kötelező lenne megszereznünk a győzelmet, ám mindig ezek a mérkőzések a legnehezebbek - vezette fel a meccset Csank János.
- Erre készülünk, és ha sikerül, utána meglátjuk, hogy tudunk-e bravúrt elérni a hátralévő fordulókban. Mondom ezt azért is, hiszen az ellenfeleink és a dobogóért harcolók is erre készülnek. A hajrá viszont már csak ilyen és előbb utóbb a szerencsefaktornak is jelentősége lesz. A riválisaink feljöttek ránk, minden pontnak nagy jelentősége lesz.

13 hozzászólás

A ZTE FC II Budaörsre látogat délután


Dobos Sándor együttese ismét jó passzban van, hiszen elkezdték a pontgyűjtést. Ma délután Budaörsre látogatnak a fiatalok, mégpedig ahhoz a Budaörshöz, akik ősszel szárnyaltak, az utóbbi időben azonban kissé leeresztettek. Egy egerszegi győzelemmel átvehetnénk a helyüket a tabellán és felzárkózhatnánk a bővebb élbolyhoz, leszakítva ezzel a középmezőnyt.
Mivel az első csapatunk is ma lép pályára, és a keret elég szűkös, valószínűsíthető, hogy nem sok visszajátszó áll majd Dobos Sándor rendelkezésére. De az ilyen mérkőzéseken mutathatják meg tehetségüket a még nem alapemberek, hogy igenis rájuk is lehet számítani!

0 hozzászólás

Rudnevs ideiglenes játékengedélyt kapott


- A délelőtti állapothoz képest jelentős előrelépés történt a lett csatár, Artjoms Rudnevs ügyében - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.
- A FIFA döntése alapján a válogatott támadó megkapta az ideiglenes játékengedélyt, amellyel már akár holnap Csank János rendelkezésére állhat. Reméljük, hogy gólerős játékával a csapat segítségére lesz a dobogóért folytatott harcban.

29 hozzászólás

Elindult a ZTE Labdarúgó Akadémia weblapja


www.zteakademia.hu címen elindult a ZTE Labdarúgó Akadémia weblapja.
Az oldal egyelőre még feltöltés alatt áll, de a tervek szerint május végére minden funkció és menü elérhető lesz.
Utánpótlás csapataink aktuális híreit, eredményeit, az edzői értékeléseket és a bajnokságok állásait is megtalálhatják majd a honlapon.

0 hozzászólás

Egyelőre nincs változás Artjoms Rudnevs ügyében


- Artjoms Rudnevs ügyében a megkeresésünket követő 8 napon belül döntenie kellett volna illetve állást kellett volna foglalnia a FIFA-nak, de ez mindeddig még nem történt meg - fogalmazott szomorúan Dézsi Attila ügyvezető igazgató.
- A Magyar Labdarúgó Szövetségen keresztün napi kapcsolatban vagyunk a nemzetközi szervezettel, de sajnos az ügy ismeretünk szerint nem haladt előre.

6 hozzászólás

Nagy küzdelem várható a harmadik helyért


Finiséhez érkezett a Soproni Liga 2008-2009-es szezonja. A négy hátralevő forduló nagy izgalmakat igér, hiszen a bajnoki címért a Debrecen és az Újpest harcol, az európai kupás indulást biztosító harmadik helyet pedig a Hali, a ZTE, az MTK, a Kecskemét, a Győr és a Fehérvár hatos egyike szerezheti meg. (A Győrnek és a Haladásnak van egy elmaradt mérkőzése, ennyivel a vetélytársak előtt állnak.)

Az alábbi összeállításban az említett csapatok utolsó mérkőzéseit gyűjtöttük ki.

25 hozzászólás

Hévíz - ZTE FC U14 0:3


- Nagyon kellemetlen időben, szélben, esőben játszottuk le a mérkőzést, amelyen nem todott folyamatos játék kialakulni - összegzett Bócz Lajos, a ZTE U14-es csapatának edzője.
- Közepes színvobalú találkozón teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Nagyon örültem a négy védő támadójátékának, ahogy beléptek az akciókba.

0 hozzászólás

Csank János: - Kihagyott helyzetek, elkerülhető gólok


- Az ilyen mérkőzéseket máskor meg szoktuk nyerni - kesergett a lefújást követően Csank János.
- Voltak helyzeteink, amiket kihagytunk és két elkerülhető gólt kaptunk. Nem volt divat nálunk bedobás után újrakezdéshez felállni.

- Egy jó csapat ellen remek teljesítménnyel győztünk - nyilatkozta Tomislav Sivic.

1 hozzászólás

Kecskeméti TE-Ereco - ZTE FC 2:0


Csapatunk nehéznek igérkező 90 perc elé nézett, ugyanis a hazai pályán bárki ellen meglepetést okozó Kecskemét vendégei voltunk.

Sajnos ezúttal sem a nekünk kedvező forgatókönyv valósult meg, ugyanis már elég korán hátrányba kerültünk. A bekapott gól után voltak lehetőségeink, de a félidő vége előtt mégis a hazaiak duplázták meg előnyüket. A szünet után pedig a kapuk már nem forogtak veszélyben, így sajnos pont nélkül távoztunk a kecskeméti stadionból.

26 hozzászólás

Beszámoló Nagy Mihály angliai útjáról


Elöljárójában annyit, hogy nagyon sajnálatos a látogatásom időpontja, hiszen eredetileg január végén mentem volna. Az indulásom előtt néhány nappal történt Tamás lábtörése, így jobbnak láttuk elhalasztani az utazást.

A látogatásom célja egyrészt az volt, hogy megnézzem Tamást hogy él, hogy dolgozik, másrészt szerettem volna belülről látni az NUFC-t. Ez utóbbi az utolsó pillanatban kicsit problémássá vált, mert éppen az utazásom alatt nevezték ki menedzsernek Alan Shearert, aki azonnal teljes zárlatot rendelt el, így mindent újra kellett egyeztetni.

38 hozzászólás

A jól sikerült családi napról picit másképp...


Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a családi nap keretében a már megszokott kispályás futball-torna.
Az alábbi vicces-képes összeállításunkban a pályára lépő csapatokat mutatjuk be és ezzel szeretnénk honlapunk olvasóinak arcára mosolyt csalni.

Kellemes böngészést kívánunk!

0 hozzászólás

ZTE FC U17 - Sopron 6:0


- Nagyszerűen kezdtük a mérkőzést, már a legelején helyzeteket alakítottunk ki, de csak a 15. percben sikerült gólra váltani. A második félidőben már csak az eredmény számszerűsége volt a kérdés. Gratulálok a csapatnak az eredményes, helyenként látványos játékához - összegzett Fujsz Ferenc U17-es edző.
- A Sopront a saját térfelén letámadva próbáltuk hibára késztetni , több alkalommal sikerrel is járt ez a törekvésünk, bár a labdaszerzést követően néha elkapkodtuk a támadás befejezéseket. A második félidőben ellenfelünk csak pontrúgásokig jutott, ezek nem okoztak veszélyt.

0 hozzászólás

Ma 19 órától a KTE-Ereco vendégei leszünk


A ZTE FC együttese ma este 19 órakor Kecskeméten lép pályára. A találkozó a tavaszi szezon második fordulójában maradt el a rossz időjárás miatt.

Matej Miljatovic egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, így ha Csank János is úgy gondolja, akkor ott lehet a kezdőcsapatban. A másik nagy kérdés Máté Péter, akinek Pakson rátartottak a lábára, s a sérülés lényegesen érzékenyebb volt, mint ahogy azt várták. Csak az utolsó pillanatban dől el, hogy a hétközi találkozón tudja-e már vállalni a játékot.

11 hozzászólás

KTE-Ereco - ZTE FC holnap 19:00-tól élőben a zalasporton


Holnap is folytatódik a Lukácsffy Dénes által szerkesztett www.zalasport.hu portál kezdeményezése az élő internetes közvetítésre vonatkozóan.

A honlapon a holnapi Kecskemét elleni mérkőzésünk 19 órától lesz látható.

Bízunk benne, hogy mind a helyszínen, mind pedig a képernyők előtt sokan szorítanak a csapatért a nagyon fontos összecsapáson.

44 hozzászólás

Haladás - ZTE FC U15 4:2


- A bajnokságot vezető és legjobb játékosállománnyal rendelkező csapattal játszottunk - emlékezett vissza Csaba Gyula, az U15-ös csapat edzője.
- Az első félidőben ellenfelünk kétszer is vezetést szerzett, de mindkétszer sikerült egyenlítenünk, az utolsó percben azonban újabb gólt kaptunk, 3:2 oda... A szünet után a szombathelyi csapat jelentős mezőnyfölényben játszott, több lehetősége is volt és ezek egyikét a meccs végén kihasználva alakították ki a végeredményt.

0 hozzászólás

Haladás - ZTE FC U13 1:1


- Viharos erejű szélben két ellentétes félidőt produkáltak a csapatok - elemezte a látottakat Kámán Attila.
- Az első játékrészben széllel szemben játszottunk és hősiesen védekeztünk. Egy védelmi megingásunkat kihasználta és góllal bűntette a Hali. A szünet után mi futballoztunk jobban, egyenlíteni is tudtunk.
Összességében elmondható, hogy fontos bajnoki pontot szereztünk, igazi férfimunka volt!

1 hozzászólás

Szőcs János a Magyar Labdarúgásért Érdemérem Arany fokozatát kapta


Az MLSZ vasárnapi közgyűlésén is díjazta a múlt, a jelen és a jövő kiemelkedő, példamutató labdarúgó-szakembereit. A szövetség ezúttal is három kategóriában adományozta oda a Magyar Labdarúgásért Érdemérmet - a kitüntettettek Joseph S. Blattertől, a FIFA elnökétől, Michel Platinitől, az UEFA irányítójától és Kisteleki Istvántól, a hazai szövetség elsőszámú vezetőjétől vehették át a plaketteket.
Szőcs János, volt szövetségi kapitány, a ZTE egykori edzője a Zala megyei labdarúgás fejlesztéséért, a ZTE szolgálatában végzett áldozatos és emlékezeten sikeres munkájáért a Magyar Labdarúgásért Érdemérem Arany fokozatát kapta.

1 hozzászólás

Haladás U17 - ZTE FC U16 2:0


- Szakadó esőben, viszonylag jó pályán a megbeszéltek szerint játszott a csapat - értékelt Holdosi János U16-os edző.
- Végig egyenlő erők küzdelme, sok párharc jellemezte a találkozót. Sajnos a 90. percben belenyúltak a mérkőzésbe és ez vereséghez vezetett... Igazságosabb lett volna a döntetlen eredmény!

0 hozzászólás

ZTE FC U13 - Sopron 7:1


- Jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteket teremtettünk, amiből egyet ki is használtunk - emlékezett vissza Kámán Attila, az U13-as csapat edzője.
- Sajnos a szünet előtt egy megingásunkat kihasználva egyenlített a vendégcsapat. A második játérészben olyan teljesítményt nyújtott a csapat, hogy a soproniak, akik a tabellán több ponttal előttünk vannak, teljesen padlót fogtak. Minden bejött...

0 hozzászólás

Dobos Sándor: - Nagy energiákat mozgósítottunk


- Az 1:0-ás győzelmek a legszebbek, de ezek alatt öregszik az edző a legtöbbet - értékelt mosolyogva Dobos Sándor.
- Gratulálok a csapatomnak, nagy energiákat mozgósítottunk a győzelem megszerzéséért.

- Mindkét együttes nagyon sokat tett azért, hogy megnyerje a mérkőzést, ezen a napon ez nem nekünk sikerült - összegzett szűkszavúan Nagy Tamás.

0 hozzászólás

Máté Péter: - Megpróbálom a játékot...


Máté Péter még az április 18-ai, Paks elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen sérült meg, Nikolov Balázs csúnyán rátartott a középpályás lábára.
- Jelenleg speciális edzésmunkát végzek, szerencsére a lábfejem szépen javul - nyilatkozta Máté Péter. - Bár a zúzódásom miatt több hetet ki kellene hagynom, de hétfőn már megpróbálkozok a játékkal. Azonban a szakmai stábbal egyeztetve csak akkor lépek pályára szerdán Kecskeméten, ha teljesen rendben leszek...

9 hozzászólás

KTE-Ereco - ZTE FC információk


Május 6-án, szerdán 19 órától csapatunk a kecskeméti Széktói Stadionban lép pályára a Soproni Liga 17. (korábbról elhalasztott) fordulójában.

A találkozót Kassai Viktor fogja vezetni, segítői Erős Gábor és Vámos Tibor lesznek.

A KTE-Ereco tájékoztatása szerint a következő jegyárak lesznek érvényben:
- felnőtt: 1600 Ft,
- diák, nyugdíjas: 1100 Ft.

6 hozzászólás

ZTE FC U19 - Sopron 3:1


- A szakadó esőben lejátszott mérkőzésen nem alakulhatott ki folyamatos és jó játék - foglalta össze a történteket Bán István U19-es edző.
- Csapatom kissé tompának tűnt, így nehezen tudtuk feltörni a nagyon motiváltan és fegyelmezetten futballozó ellenfél védelmét. Összességében azonban a játék képe alapján úgy gondolom teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

3 hozzászólás

ZTE FC II - Bajai LSE 1:0


Második csapatunk ma délután a Baja együtesét fogadta a ZTE-Arénában. A kiválóan irányító Petneházival és Délczeg fejével bizonyultunk jobbaknak ellenfelünknél.

Örömteli dolog, hogy a mai nap a két eddigi idegenbeli mérkőzése után hazai pályán is bemutatkozhaott egy tehetséges fiatal, Kámán Martin bátor játékkal hívta fel magára a figyelmet.

1 hozzászólás

ZTE FC II - Baja ma 17:30-tól az Arénában


NBII-es csapatunk ma délután a Baja együttesét fogadja bajnoki mérkőzésen. Fiataljaink sikerre éhesen várják az újabb hazai találkozót és remélhetőleg sok szurkoló előtt, végre ismét elkezdik a pontok gyűjtését.

A meccsre 17:30-as kezdettel a ZTE-Arénában kerül sor, a jegyek 800,- és 500,-Ft-ba kerülnek, büfé üzemelni fog.
A bérletesek természetesen ezúttal is térítésmentesen tekinthetik meg a találkozót.

0 hozzászólás

A Május 1. Kupa nagy sikert aratott a fiatalok körében


Tegnap a ZTE FC a családi nap keretében Május 1. Kupát rendezett az U9-es és az U11-es utánpótlás csapatok részvételével. A gyerekek és a szülők is nagyon jól szórakoztak, így biztosan lesz folytatása a remek kezdeménezésnek.

Mindkét kategóriában zalai győzelem született, fiataljaink az összes mérkőzésüket megnyerték!

1 hozzászólás

Nagysikerű Rock Aréna és Családi Nap


Csütörtökön történelmi pillanatra került sor a ZTE Arénában, a klub rendezésében először került megrendezésre a Rock Aréna.

Az időjárás és a vihar a Beatrice kezdéséig elvonult, így szép lassan elkezdett megtelni a színpad előtti küzdőtér és a lelátó. A Deák Bill Blues Band és a Bikini koncertjét már csaknem 2000-en figyelték, a Lord pedig a végén igazi "énekeltető"-"táncoltatós" koncerttel zárt.

2 hozzászólás

Csank János: - Tartottunk ettől a mérkőzéstől


- Tartottunk ettől a mérkőzéstől, hiszen még bennünk volt a keddi, ETO elleni vereség - értékelt Csank János.
- Azt is tudtam, mai ellenfelünk felkészül majd belőlünk, s hogy jó munkát végeztek, látszott rajtuk. Emiatt az első félidőben nem tudtuk azt játszani, amit elterveztünk. Tompábbak is voltunk, hiszen ezek a sorozatos derbik sokat kivesznek a csapatból, ugyanakkor meg is fogyatkoztunk egy kicsit, s mivel szűkös a keretünk ez számunkra jelentős veszteséget okozott.

4 hozzászólás

Fehérvár FC - ZTE FC 1:1


Csapatunk sűrű programjában a ma nap újabb állomás következett, a szintén a dobogóért hajtó Fehérvár vendégei voltunk.
Csank János ezúttal Pogacsicsra bízta a kaput, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen a fiatal hálóőr több bravúrt bemutatva, magabiztosan végezte el a dolgát.
Sajnos az első félidőben nem találtuk a helyünket, hazai rohamokkal telt a 45 perc és egy labdaeladást követően hazai vezetéssel mehettek szünetre a csapatok.

28 hozzászólás

Szőke András - Badár Sándor: a fergeteges előadás képekben


Ma délelőtt a stadion melletti Ostoros Károly csarnokban a két híres nevettető, Szőke András és Badár Sándor adott műsort a közönségnek.
A humorduó ezúttal is hozta a formáját, szem nem maradt szárazon. A nagy sikerű elsőadáson készült képeket az alábbiakban láthatják.

14 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004