ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2008-2009 - Július

Nagy Ferenc: - Cél az 1-6. hely


- A klubvezetés idén az 1-6. hely megszerzését tűzte ki célul - folytatta Nagy Ferenc elnök.

- Egy-két éven belül olyan fiatal csapatot szeretnénk Egerszegen összehozni, akik szép, tetszetős futballt játszanak. Természetesen a közönség maximális kiszolgálása és az eredményes játék is célunk.

48 hozzászólás

Supka Attila: - Kellemesen csalódtam


- Csupán hat hete dolgozunk együtt, de kellemesen csalódtam a játékosok hozzáállásában - vette át a szót az ankéton Supka Attila vezetőedző.
- Sok próbajátékos fordult meg a felkészülés alatt, akik igyekeztek meggyőzni bennünket, hogy helyük van a ZTE-ben. Elsősorban magyar meghatározó játékosokat igyekeztünk igazolni, de ők szinte kimozdíthatatlanok: horribilis összegért lehetne őket kivásárolni élő szerződésükből.

6 hozzászólás

Tóth Krisztián: - Új helyen az Armada


Ma 17:30 órai kezdettel a Balaton szállóban klubunk megtartotta szokásos szurkolói ankétját.

Az eseményen a vezetőséget Nagy Ferenc elnök, Nagy Mihály utánpótlás vezető és Tóth Krisztián marketing vezető képviselte. A csapatból Zsömlye György, Petneházi Márk, Kocsárdi Gergely és a kapitány Szamosi Tamás volt jelen, míg a szakmai stáb minden tagja részt vett az estén.

2 hozzászólás

Információk a hétvégi mérkőzésről


Csapatunk szombaton 20 órakor hazai környezetben is megkezdi szereplését a bajnokságban az újonc Kecskemét ellen.

A ZTE-Aréna Északi Tibünje (állóhelyek) a lejáró statikai engedély miatt a szezonban nem kerülnek megnyitásra, így csak az Október 6. tér felőli 1-es kapu pénztárai, illetve a Galamb utca felőli 2-es kapu pénztárai fognak működni, a ZTE-Arénába történő belépés is ezeken a pontokon valósul meg.

33 hozzászólás

ZTE FC - Gyirmót 4:1


Ma 17 órától a Gyirmót elleni elmaradt felkészülési mérkőzését pótolta be csapatunk.

Supka Attila az első félidőben lehetőséget adott az eddigi találkozókon kevesebb szerepet kapó játékosoknak illetve két védőt (Udvarevicz, 30-as mezben ill. Bogunovic 28-as mezben) és egy támadót (Olsar, 29-es mezben) is tesztelt.

28 hozzászólás

Ma 17:00-kor a Gyirmót ellen


A múlt héten súlyos esőzés miatt elmaradt, Gyirmót elleni mérkőzésünket ma, 17 órai kezdettel pótolja csapatunk.
A találkozóra a ZTE-Arénában kerül sor, a belépés ingyenes!

Továbbá tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a csapat szokásos szurkolói ankétja holnap, 17:30-tól kerül megrendezésre a Balaton szállóban.
Az ankéton a klubvezetésen kívül a szakmai stáb és a játékosok képviseletében Szamosi Tamás, Kocsárdi Gergely és Vlaszák Géza vesznek részt. Mindenkit szeretettel várunk.

2 hozzászólás

A ZTE FC NBII-es kerete, mezszámok


Kialakult a ZTE FC NBII-es 16 fős kerete.

Hozzájuk csatlakoznak az első csapathoz tartozó fiatal játékosok, akik adott hétvégén az NBI-ben nem jutnak játéklehetőséghez.

8 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Feledtetni a csalódást


- Tavaly sokan már bajnok- esélyesnek kiáltották ki csapatunkat néhány jobb meccs után, de azért a hetedik helynél jóval többet vártunk a csapattól - öntötte szavakba elképzeléseit és terveit Nagy Ferenc elnök.
- Supka Attila vezetőedzőnek az lesz a feladata, hogy minimum az első hatba kormányozza a gárdát, ráadásul attraktív támadófutballal.

50 hozzászólás

Szurkolói ankét és edzőmeccs


- A múlt héten elmaradt Gyirmót elleni mérkőzésünket szerdai napon "pótoljuk" 17 órától a ZTE Arénában - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.

- Csütörtökön 11 órától a sajtó munkatársait várjuk a ZTE székházba a Hévíz SK, a Hévíz FC és a ZTE FC közötti - utánpótlással kapcsolatos - tájékoztatóra.

37 hozzászólás

NTE 1866 - ZTE FC II 1:4


Második csapatunk tegnap felkészülési mérkőzésen Nagykanizsán lépett pályára az NTE 1866 csapata ellen.

Végig mi irányítottuk a játékot és biztos győzelmet arattunk; ami lehetett volna nagyobb arányú is, ha a gólhelyzeteinket jobban kihasználjuk.

10 hozzászólás

Supka: - Végig egyenrangúak voltunk


- A frissen érkezett játé- kosok sajnos még nem igazán tudtak bekapcsolódni a munkába, de izom benne, hogy rövid időn belül össze- állunk - értékelt a lefújást követően Supka Attila.

58 hozzászólás

Debrecen - ZTE FC 2:1


Ma délután 15 órai kezdettel számunkra is megkezdődött az idei bajnokság: Debrecenben lépett pályára csapatunk.

Jó iramú találkozón egy szép Meye lefordulást követően 11-esből sikerült megszereznünk a vezetést, amit egy buta szabálytalanság után kiegyenlítettek a hazaiak, 1:1 a szünetben.

18 hozzászólás

Waltner: - Szurkoljanak szívből és mi ezt megháláljuk


A szezon első mérkőzése előtt Waltner Róberttel, csapatunk támadójával beszélgettünk, aki az elmúlt idényben elnyerte a gólkirályi címet is.

- Személy szerint én nem vártam a felkészülést, hiszen én télen is folyamatosan játszottam a mérkőzéseket, majd tavasszal itthon is, és ez a három hét pihenő nekem nagyon rövid volt. A felkészülés véleményem szerint igazán jól sikerült, nem ütköztünk akadályba, rengeteg edzőmérkőzést játszottunk és Bükön is kiválóak voltak a körülmények.

35 hozzászólás

Simonfalvi és Koplárovics Pécsen folytatja


- Simonfalvi Gábor és Koplárovics Béla is a feljutás kiharcolását maga elé tűző NBII-es Pécs csapatában folytatja - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- Simonfalvi tavaly tanulmányai miatt már kölcsönben a mecsekaljai csapatot erősítette és a következő szezontól végleg Pécsre költözik.

16 hozzászólás

Holnap Kanizsán az NBII-esek


Második csapatunk holnap 17:00 órai kezdettel Nagykanizsán lép pályára felkészülési mérkőzés keretében az NTE 1866 NBIII-as fiai ellen.

Az NBII-es bajnokság augusztus 10-én kezdődik számunkra, hazai pályán, a ZTE-Arénában fogadjuk a Dunaújváros gárdáját.

1 hozzászólás

A ZTE FC NBI-es kerete, mezszámok


Kialakult a ZTE FC 2008-2009-es, 26 fős bő kerete.

Természetesen a bő keretből Supka Attila vezetőedző döntése alapján kerül ki az a 18 játékos, aki a mérkőzéseken kezdőként illetve csereként pályára léphet.
Reméljük, hogy a csapat szombaton megmutatja, mit tud és egy jó mérkőzésen meglepetést szerez szurkolóinknak.

31 hozzászólás

Átigazolási hírek


- Két játékossal bővült a ZTE FC kerete - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.
- Hajdú Norbert 26 éves, bal oldali középpályás az Újpesttől érkezett egy évre kölcsönbe, míg Varga Róbert, a Győri ETO FC 21 éves, fiatal játékosa szintén egy évre kölcsönbe érkezett csapatunkhoz.

23 hozzászólás

Bővült a Ligakupa mezőnye


Ma délelőtt került sor az MLSZ-ben a második alkalommal kiírt Ligakupa sorsolására. Kovács István, a szövetség adminisztrációjának irányítója hangsúlyozta, hogy a mérkőzéssorozat kiváló lehetőséget kínál fiatal, vagy szerződtetni kívánt játékosok tesztelésére.

Az utolsó pillanatban dőlt el, hogy a négy csoportban a 16 NB I-es klub mellett 8 NB II-es együttes, tehát összesen 24 csapat szerepel.

3 hozzászólás

Elmarad az edzőmeccs


Ma 18 órai kezdettel csapatunk utolsó felkészülési mérkőzésén lépett volna pályára a Gyirmót gárdája ellen.
Az egésznapos esőzés miatt azonban az Aréna gyepszőnyege használhatatlan lett, és a városban további szabad pályák is alkalmatlanná váltak a meccs lebonyolítására.
A szakmai és a technikai stáb ezen tények figyelembe vételével úgy döntött, hogy (főleg a centerpálya kímélése miatt) elmarad a találkozó!

20 hozzászólás

Rahahan Teheran - ZTE FC II 2:0


NBII-es csapatunk tegnap Olbendorfban lépett pályára a Rahahan Teheran (Iráni I. osztály) csapata ellen.

Fiataljaink jól tartották magukat, 1-2 ügyes támadást is vezettünk, sajnos a 70. perc tájékán akadt egy 5 perces kihagyás, amit a rutinos iráni csapat kihasznált és két góllal bűntetett.
Ezek után sikerült talpraállni, sok ígéretes helyzetet alakítottunk ki, de gólt nem tudtunk lőni...

4 hozzászólás

JEGYZET


Szubjektív szemmel a magyar fociról (avagy a Trabant és a Mercedes esete)

Immár 7 éve dolgozom a magyar fociban, "kiszolgáltam" több mint 20 edzőt, legalább 200 játékost ismertem meg személyesen, úgy gondolom, talán van némi rálátásom a futballban zajló eseményekre, de az itt következő sorok a privát véleményemet tükrözik.

17 hozzászólás

Szurkolói busz az elődöntőre


Tisztelt Szurkolóink!
Mint azt bizonyára tudják, U19-es labdarúgó válogatottunk a Csehországban zajló Európa Bajnokságon kiharcolta az elődöntőbe jutást, ahol Olaszország korosztályos csapatával mérkőzik szerdán.

A találkozóra szurkolói autóbusz indul, melyen még 2-6 szabad hely van, és ma 16:00-ig lehet jelentkezni!

1 hozzászólás

Alomerovic 3 év, Mirceta 5 év


- A mai napon három évre szerződtettük Kemal Alomerovic macedón középpályást, és megszületett Sorin Botis egyéves szerződésének aláírása is - tájékoztatta weblapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

- A horvát állampolgárságú belső védő, Igor Mirceta pedig 5 évre kötelezte el magát a ZTE FC-hez.

55 hozzászólás

ZTE FC II - Marcali 2:0


Tegnap délután második csapatunk Dobos Sándor vezetőedző irányításával az ificentrumban a Marcali gárdáját látta vendégül.

Sági Gábor két góljának köszönhetően magabiztos győzelmet arattak.

8 hozzászólás

UTA Arad - ZTE FC 1:2


Supka Attila a mai felkészü- lési mérkőzé- sen az elmúlt napokban kevesebbet pályára lépő labdarúgóit tesztelte: sikerrel, hiszen 2. csapatunk Petneházi Márk duplájával (egyet 11-esből és egy szabadrúgásból) legyőzte román ellenfelét.

13 hozzászólás

Mlada Boleslav - ZTE FC 2:1


Újabb felkészülési mérkőzést játszott ma 18:30-tól csapatunk, ezúttal Ausztriában a cseh Mlada Boleslav együttese ellen.

Supka Attila a Pogacsics - Tóth Z., Miljatovic, Botis, Szamosi - Sluka, Máté, Davidov, Trnavac - Waltner, Meye kezdőcsapatot küldte pályára.

7 hozzászólás

Szurkolói busz a döntőre


Tisztelet Szurkolóink!
Mint azt bizonyára tudják, U19-es labdarúgó válogatottunk a Csehországban zajló Európa Bajnokságon kiharcolta az elődöntőbe jutást, a mérkőzésre szerdán kerül sor. Amennyiben csapatunk tovább folytatja szárnyalását és döntőbe jut, úgy a július 26-i Jabloneci fináléra szurkolói autóbuszt indítunk Zalaegerszegről.

18 hozzászólás

Őszi nyeremény bérletek


Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a márciusban meghirdetett bérlet nyereményjáték sorsolása a ZTE-Fehérvár bajnoki mérkőzés szünetében megtörtént.

Az alábbiakban ismételten megjelentetjük a nyerteseket, akiknek ezúton gratulálunk!

0 hozzászólás

C csoportban a Liga Kupában


Október 1-jén kezdődik a labdarúgó Liga Kupa 2008-2009-es idénye.
Az elmúlt szezontól eltérően ezúttal 16 helyett 20 csapat vesz részt a sorozatban, amelyben nem hirdetnek külön őszi és téli győztest, hanem a több csapatra és mérkőzésre való tekintettel az őszi szezonban rendezik a csoportmeccseket, tavasszal pedig következik az egyenes kieséses szakasz.

3 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Maximálisan elégedett vagyok


- Papíron egyértelműen az olaszok voltak az esélyesek, szerencsére nagyon összeszedetten futballoztunk, így értékes döntetlent értünk el - fogalmazott a ZTE-Napoli meccs után Nagy Ferenc elnök.

22 hozzászólás

Trnavac a ZTE-be igazolt


- Milutin Trnavac, a szerb baloldali középpályás hároméves szerződést kötött klubunkkal - tájékoztatta weblapunkat Dézsi Attila ügyvezető.

- Legutóbb a szerb első osztályú FK Banat Zrenjanin csapatában futballozott, de miután szerződése 2008. június 30-án lejárt, a tehetséges szélső ingyen került hozzánk.

32 hozzászólás

ZTE - Napoli képgaléria


Az alábbi képes összeállításunkban megnézhetik az olasz játékosok érkezését, a bemelegítést, valamint a ZTE-Napoli mérkőzés legszebb jeleneteit.

2 hozzászólás

A ZTE ügyesen játszott


"Nápoly döntetlent játszott Magyarországon a szezon negyedik barátságos mérkőzésén. 1:1-re végződött a zalaegerszegi játék.
A kékek ügyesen játszottak, és végül Piá góljával sikerült az egyenlítés a fizikai kondícióban jóval előbbre lévő magyar csapat ellen."

5 hozzászólás

Újpest FC - ZTE FC II 4:0


Ma délután második csapatunk folytatta büki felkészülését, és ennek keretében az Újpest gárdájával mérte össze erejét.

Csapatunkban pályára lépett az első keretből Davidov és Pekic, valamint a frissen leigazolt Pavicevic is.

12 hozzászólás

ZTE FC - S.S.C. Napoli 1:1


Csapatunk végig kiegyenlített mérkőzést játszott az olasz Serie A-ban szereplő Napoli ellen.

Supka Attila bizalmat szavazott a 41-es számmal játszó cseh védőnek, Dosek Lukas-nak, aki legutóbb a svájci Thunban játszott és a 31-es számmal pályára lépő szerb baloldali középpályásnak, Trnavac Milutin-nak, aki legutóbb a szerb Banat Zenjaninban futballozott.

31 hozzászólás

Napoli ellen érkezési sorrendben


A 19 órakor kezdődő ZTE FC - S.S.C. Napoli barátságos labdarúgó mérkőzés előtt a pénztárak 17:30-kor nyitnak, a beléptetés pedig 18 órától kezdődik.

Kérünk minden kedves szurkolót, hogy időben jöjjenek ki a meccsre, ugyanis a nagy tömegben a bejutás lassú lehet.
Akik jó helyről szeretnék nézni a találkozót, ők előbb induljanak el, ugyanis érkezési sorrendben lesz a helyek elfoglalása!

13 hozzászólás

Pavicevic a ZTE játékosa!


- Darko Pavicevic aláírta hároméves szerződését klubunkkal - tájékoztatta honlapunkat Németh Ottó technikai vezető.

- A majdnem 2 méter magas, kiválóan fejelő montenegrói támadó stabillá teheti támadósorunkat. Fiatal kora ellenére már nemzetközi tapasztalattal büszkélkedhet, komoly erősítést jelent csapatunknak.

7 hozzászólás

Egy kis ízelítő Nápolyból...


Holnap 19 órai kezdettel a számos világsztárt felvonultató S.S.C. Napoli csapata vendégeskedik a ZTE-Arénában.
Az alábbiakban - még, ha csak képeken ill. videókon is - megpróbáljuk a monitorokra és a hangfalakba varázsolni a nápolyi stadion hangulatát...

0 hozzászólás

ZTE FC - S.S.C. Napoli információk


A július 15-én, kedden 19 órakor kezdődő ZTE FC - S.S.C. Napoli mérkőzésre az Északi Tribün kivételével minden oldalt megnyitunk, büfé mindenhol üzemelni fog.

A felnőtt belépjegyek 1500,- Ft-ba, míg a diák és nyugdíjas belépőjegyek 800,- Ft-ba kerülnek.
VIP belépőjegyek korlátozott számban lesznek kaphatók a VIP bejáratnál 4000,- Ft-ért.

24 hozzászólás

Supka: - Többet vártam


- A most látott próbajátékosok zöme nem igazolta, hogy a ZTE-ben lenne a helyük - értékelte a szombathelyi Király-Kupát és az ott elért 4. helyet Supka Attila vezetőedző.

18 hozzászólás

Egygólos Napoli-vereség


Leendő keddi ellenfelünk, az S.S.C. Napoli együttese ma a HNK Hajduk Split csapatával játszott felkészülési mérkőzést, ahol meglepetésre 1:0-ás vereséget szenvedett.

6 hozzászólás

Fehérvár FC - ZTE FC 1:0


Nem sikerült megszereznünk a harmadik helyet a Király-Kupán, ugyanis csapatunk 1:0-ás vereséget szenvedett a Fehérvártól.

Supka Attila ezen a találkozón fiatal védősornak szavazott bizalmat, Kütsön, Kovács, Balogh és Rácz alkotta a hátsó alakzatot.

16 hozzászólás

Kaposvár - ZTE FC 2:1


A megerőltető büki edzőtáborozáson és felkészülési mérkőzések tucatján túl lévő ZTE FC játékosai ma Szombathelyen, a Király-Kupán vettek részt a Haladás, a Kaposvár és a Fehérvár társaságában.

Az első mérkőzésen a Haladás legyőzte a Fehérvárt, a másik meccsen fiatalokkal és próbajátékosokkal teletűzdelt csapatunk nem bírt a somogyiakkal, így a bronzmérkőzésen bizonyíthatunk.

2 hozzászólás

Gaz Metan Medias - ZTE FC 2:2


Ma délután, a nagy hőség ellenére egy látványos és hajtós mérkőzést vívott egymással a román első osztály újonca, a Gaz Metan Medias és a ZTE FC.
Fiaink büki edzőtáborozásuk zárásaként léptek pályára, a Napoli elleni hazai mérkőzés "főpróbájaként".

Az első félidőben Meye megszerezte a vezetést, de a románok fordítnai tudtak. Csapatunk küzdeni tudását azonban dícséri, hogy az utolsó pillanatig nem adták fel, amikor is Pekic révén sikerült az egyenlítés.

6 hozzászólás

Molnár Balázs Szombathelyen


- Rutinos középpályásunk, a felkészülés elején átadólistára tett Molnár Balázs ma a Haladáshoz igazolt - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető.

40 hozzászólás

Marian Sluka a ZTE játékosa


- Hároméves szerződést kötött klubunk a szlovén származású, tehetséges középpályással, Marian Sluká-val, akit a szurkolók a Lech Poznan elleni meccsen 21-es mezben láthattak futballozni - tájékoztatta weblapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

85 hozzászólás

Élőben a mérkőzés


- Az S.S.C. Napoli elleni mérkőzésünkkel kapcsolatban sikerült megállapodnunk a Sport TV-vel, így a meccsünket a Sport 1 közvetíti - tájékoztatta honlapunkat Tóth Krisztián marketing vezető.
- A közvetítés a Sport TV jóvoltából Szlovákiában és Romániában is látható lesz és egy olasz csatorna is érdeklődik a mérkőzés iránt.

13 hozzászólás

ZTE II - Dunaújváros a rajton


Csütörtökön a Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették az NB II 2008-2009-es bajnokságának sorsolását. Az első forduló mérkőzésinek hivatalos játéknapja augusztus 9.

Tavaly az NBIII Bakony-csoportjában diadalmaskodó ZTE FC II. együttese hazai pályán kezd, méghozzá a Dunaújváros ellen.

0 hozzászólás

S.S.C. Napoli - tények


Hivatalos név: Societŕ Sportiva Calcio Napoli SpA
Város: Nápoly
Alapítás éve: 1904
Klubszínek: világoskék-fehér
Stadion: San Paolo
Férőhely: 78 210

1 hozzászólás

A ZTE UP szezonjának értékelése


- Milyen évet hagytak maguk mögött?

- Nagyon nehezet, minden tekintetben. Tavaly látványosan eredményes évet produkáltunk. Nyolc versenyző korosztályból öt végzett dobogón, Balázs Zsolt és Kádár Tamás bemutatkoztak az NBI-ben, több korosztályban lettek válogatottjaink, vagyis nem volt rossz év. Az elmúlt szezonban korosztályi átrendeződés zajlott nálunk, ami gyengítette csapataink eredményességét, ugyanakkor jobban segítette a játékosok fejlődését.

1 hozzászólás

Karpati Lviv - ZTE képekben


Tegnap már Bükön folytatta bajnoki felkészülését csapatunk, méghozzá az ukrán Karpati Lviv elleni edzőmeccs keretében.
Magas színvonalú mérkőzésen megérdemelt döntetlen született.

0 hozzászólás

ZTE - Napoli előzetes (2)


S.S.C. Napoli:
Nehéz még egy olyan klubot találni a világban, amely minden sikerét egyetlen játékosnak köszönheti. Diego Maradona nélkül a nápolyi futballért csak a Vezúv tövében élők rajonganának.

2 hozzászólás

Karpati Lviv - ZTE FC 1:1


Pogacsics - Kocsárdi, Kovács G., Botis, Rácz - Zsömlye, Dian, Máté, Koplárovics - Meye, Délczeg kezdőcsapattal küldte pályára fiait Supka Attila vezetőedző az ukrán Karpati Lviv ellen.

Az első negyedórát leszámítva ragyogóan játszott csapatunk, főleg a bekapott gól után pörgött fel a társaság. Ragyogó hajrát produkáltunk egy jó ukrán gárda ellen, akik nem mellékesen legyőzték az Újpestet.

2 hozzászólás

ZTE FC - S.S.C. Napoli információk


- A július 15-én, kedden 19 órakor kezdődő ZTE FC - S.S.C. Napoli mérkőzésre az Északi Tribün kivételével minden oldalt megnyitunk, büfé mindenhol üzemelni fog - tájékoztatta lapunkat Tóth Krisztián.

12 hozzászólás

Holnap sorsolnak az NBII-ben


Az NBII Keleti és Nyugati csoportjának menetrendjét csütörtökön 13 órakor sorsolják az MLSZ székházának konferenciatermében - adta hírűl a szövetség.
A mezőny teljes, az élvonalból a télen kizárt Sopron - amely a másodosztályban sem indulhat - és az NB II-ben való szereplést nem vállaló Szentlőrinc helyett az erősorrend alapján a Győr második csapata, valamint a Baja vesz részt a bajnokságában.

0 hozzászólás

Hétfőtől indul a bérletárusítás


- Jövő hétfőtől megkezdődik a következő szezonra érvényes bérletek árusítása a ZTE Marketing Kft. irodájában hétköznapokon 9-16 óráig - tájékoztatta weblapunkat Tóth Krisztián marketing vezető.
- Kedden a Napoli meccs előkészületei miatt csak délután 2-ig tudunk bérleteket árusítani.

5 hozzászólás

Petneházi aláírta a szerződését


- A 20 esztendős, egykori U17-es válogatott Petneházi Márk a ZTE FC - Lech Poznan mérkőzés lefújását követően írta alá ötéves szerződését klubunkkal - informálta weblapunkat Dézsi Attila ügyvezető.

16 hozzászólás

ZTE FC - Lech Poznan 1:2


Ma 18 órai kezdettel a büki edzőtáborból hazalátogató játékosaink a lengyel bajnokság egyik élcsapatával, a Lech Poznan együttesével mérkőztek meg.
Supka Attila a kezdőcsapatba jelölte a középső védő poszton bevethető Nesvadbá-t (5), a védekező középpályás Svitak-ot (4), az irányító középpályás Sluká-t (21) és a szélső Petneházit (6).

18 hozzászólás

Sipos Gábor a ZTE-ben


- Sipos Gáborral, a Haladás 27 éves utánpótlás válogatott kapusával hároméves szerződést kötött klubunk - tájékoztatott a friss igazolásról Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

8 hozzászólás

Újabb edzőmeccs Bükön


- A Cvrena Zvezda elleni július 11-ére, péntekre tervezett edzőmérkőzés a már ismert okok miatt elmarad. Azzal az örömteli hírrel szolgálhatok, hogy a meccs időpontjára sikerült egy jó ellenfelet találnunk - tájékoztatta weblapunkat Németh Ottó technikai vezető.

- A román első osztályú Gaz Metan Medias csapatával mérkőzünk meg 17 órai kezdettel Bükön.

2 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004