ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2008-2009 - Szeptember

Holnap rajtol a Ligakupa idei kiírása


Holnap kezdődik a labdarúgó Ligakupa 2008-2009-es idénye. Az elmúlt szezontól eltérően ezúttal 16 helyett 24 csapat vesz részt a sorozatban, amelyben nem hirdetnek külön őszi és téli győztest, hanem a több csapatra és mérkőzésre való tekintettel az őszi szezonban rendezik a csoportmeccseket, tavasszal pedig következik az egyenes kieséses szakasz.

A ZTE FC együttese a C jelű csoportban kezdi meg szereplését, akárcsak a Dunaújváros FC, a Kaposvári Rákóczi FC, a Paksi FC, a PMFC és az Újpest FC.

0 hozzászólás

Nagy Ferenc: - Közösen kell megtalálnunk a kivezető utat


A ZTE FC többségi tulajdonosa és elnöke a Vasas elleni mérkőzés után nyilatkozott honlapunknak.

- Elnök úr, az utóbbi hetekben információink szerint sok időt töltött külföldön. Lehet-e tudni, milyen ügyben, hiszen nem titok, hogy régóta képben vagy egy tőkeerős külföldi támogató, amely hosszútávon biztosítaná a ZTE FC jövőjét?
- Saját üzleti ügyeimet intéztem és nem tagadom, a klubbal kapcsolatos egyeztetéseket is folytattam a lehetséges partnerrel. Nagyon hosszú ideje húzódó tárgyalásokról van szó, de egy ilyen jelentős megállapodás kidolgozása és egyeztetése nem megy egyik napról, a másikra.

53 hozzászólás

ZTE FC U19 - PMFC 1:0


- Egy a "kötelező győzelem" kategóriába sorolandó mérkőzés, melyről több meghatározó játékos is hiányzott - nyilatkozta a lefújást követően Bán istván U19-es edző.
- Az első játékrészben motivált, fegyelmezett játékot nyújtva fölényben játszottunk. Sajnos helyzeteink kimaradtak, azonban egy szép góllal sikerült megszereznünk a vezetést. Ellenfelünknek tulajdonképpen még helyzete sem volt...

0 hozzászólás

Integrál-DAC U17 - ZTE FC U16 1:7


- Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, 5 perc alatt 3 gólt szereztünk - értékelte a találkozót Holdosi János, a ZTE FC U16-os csapatának edzője.
- Végig mi irányítottunk, a jó fizikumu hazaiak ellen. Ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk, motiváltan, jól játszott a csapat!

0 hozzászólás

Integrál-DAC - ZTE FC U18 1:0


- Aki nem látta a mérkőzést, bizonyosan nem hiszi el: egy olyan találkozót veszítettünk el, amit gólokkal kellett volna megnyernünk - kesergett a lefújást követően Bita Gyula U18-as edző.
- Csapatom végig irányította a játékot, két 100%-os ziccert alakítottunk ki (kapusra vezettük a labdát), de emellett számtalan góllal kecsegtető akciót vezettünk. Ellenfelünk ezzel szemben egyetlen gólhelyzetet sem tudott kialakítani, az utolsó 20 percben szinte alig jöttek át a térfelünkre.

0 hozzászólás

Supka Attila: - Hitelesek csak eredmény esetén leszünk


- Az őszi idényből eltelt 9 forduló, úgy gondolom, nem baj, ha értékeljük az eddig látottakat és a csapat szereplését...
- Mikor a nyáron átvettem a csapat irányítását, több cél is lebegett a szemem előtt: egy stabil mag köré olyan légiósok, valamint fiatalok igazolása, akik egyrészt tudásuknál fogva segítik a csapat szereplését, másrészt folyamatos beépítésükkel hosszabb távra is lehet velük tervezni. Ezek mellett egy olyan játékstílus kialakítása, amely majd látványos és eredményes futballhoz vezet.

22 hozzászólás

ZTE FC U17 - Pécs 6:2


- Az első félidei gólratörő játékunknak köszönhetően tudtunk ilyen arányban nyerni - értékelte a látottakat Fujsz Ferenc, az U17-es csapat edzője.
- Gratulálok a csapatnak és Jasarevic Mahirnak a három góljához!
Az első félidőben nagyszerűen zártuk le a területeket, jól biztosították a védők egymást, nem is jutott helyzetig ellenfelünk. Középpályásaink és támadóink nem voltak kellően agresszívek, főleg a labdavesztést követően. Több fölösleges faultot követtünk el, ezzel kedvező pozícióból lőhetett szabadrúgást ellenfelünk, és az egyik ilyenből gól is született.

1 hozzászólás

Veszprém - ZTE FC U14 4:0


- Alkatilag, fizikálisa óriási különbség volt a két csapat között - nyilatkozta a mérkőzést követően Bócz Lajos U14-es edző.
- Másfél-két évvel idősebbek voltak a veszprémi játékosok. A gólokat egytől-egyig szögletből kaptuk.

Veszprém - ZTE FC U14 4:0 (2:0)

0 hozzászólás

ZTE FC - Dunaújváros információk


Szerdán megkezdődik a 2008-2009-es Ligakupa sorozata.
Csapatunk az első fordulóban a Dunaújvárost fogadja a ZTE Arénában. A mérkőzés 18 órakor kezdődik, a belépőjegyek egységesen 500,-Ft-ba kerülnek. Éves bérleteseinknek a belépés térítésmentes.

4 hozzászólás

SC Sopron - ZTE FC U15 0:2


- Magabiztos győzelmet arattunk az előttünk álló soproni csapat ellen - értékelt a mérkőzés után Csaba Gyula U15-ös edző.
- A játék minden elemében ellenfelünk fölé nőttünk, a mérkőzés szinte minden párharcát megnyertük! Negatívumként annyi emelhető ki, hogy számtalan gólhelyzetet dolgoztunk ki, sajnos azonban ezek nagy részét ki is hagytuk, valamint az, hogy ellenfelünk mindkét gólhelyzete pontrúgás utáni figyelmetlenségből alakult ki.

0 hozzászólás

Október elsején rajtol a Ligakupa idei kiírása


Október 1-jén kezdődik a labdarúgó Ligakupa 2008-2009-es idénye. Az elmúlt szezontól eltérően ezúttal 16 helyett 24 csapat vesz részt a sorozatban, amelyben nem hirdetnek külön őszi és téli győztest, hanem a több csapatra és mérkőzésre való tekintettel az őszi szezonban rendezik a csoportmeccseket, tavasszal pedig következik az egyenes kieséses szakasz.
A ZTE FC együttese a C jelű csoportban kezdi meg szereplését, akárcsak a Dunaújváros FC, a Kaposvári Rákóczi FC, a Paksi FC, a PMFC és az Újpest FC.

1 hozzászólás

Dobos Sándor: - Meggyőző fölénnyel nyertünk


NBII-es csapatunk folytatta menetelését, ezúttal a Kozármisleny együttesét fektették kétvállra Dobos Sándor fiai.

- Meggyőző fölénnyel, magabiztosan nyertünk, ám helyén kezeljük ezt a sikert is - nyilatkozta szűkszavúan a mester a lefújást követően.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Kozármisleny SE 3:0


Két győzelem után a harmadikért hajtottak ma délután fiataljaink és sikerrel vették az akadályt. Magabiztos, helyenként szép futballt bemutatva győzték le a Kozármisleny csapatát.
Az első félórányi passzivitás után Dobos Sándor Mirceta helyett Petneházit hozta be, aki meghozta az addig hiányzó lendületet, jelentős szerepet vállalt a diadalban.

7 hozzászólás

Vasas - ZTE FC 3:1


Csapatunk a Vasas elleni mérkőzéssel megkezdte 3 meccses idegenbeli sorozatát, ahol az angyalföldieken kívűl a Győrrel és a Nyíerygházával mérkőzünk.

Sajnos ezen az estén nem sok babér termett számunkra. Az első félidő eseménytelensége után a szünet után egy fejesből előnyt szerzett a Vasas, de Meye révén 11-esből még sikerült az egyenlítés. Azonban egy távoli lövés és egy védelmi hiba megpecsételte sorsunkat.

69 hozzászólás

Dobos Sándor: - Agresszíven, nagy akarattal


- Az elmúlt két fordulóban eredményesnek bizonyult a csapat, éppen ezért szeretném, ha a játékosok nem engednének abból, amit például Győrben is mutattak - vázolta elképzeléseit Dobos Sándor edző.
- Mégpedig agresszíven, nagy akarattal futballozva a Kozármisleny csapatát is legyőzhetjük, s legfőbb szándékunk, hogy itthon tartsuk a három pontot.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Kozármisleny SE információk


Holnap 16 órás kezdettel ismét hazai pályán játszik NBII-es csapatunk, ezúttal az eddigi 7 mérkőzésből 2 győzelmet és döntetlent, valamint 4 vereséget szerző Kozármisleny együttesét fogadjuk a ZTE-Arénában.
A mérkőzésre a Déli Tribün főpénztárai nyitnak meg, a teljesárú belépőjegyek 800,- Ft-ba, míg a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,- Ft-ba kerülnek.

0 hozzászólás

Supka Attila: - Nagy szükségünk van a pontokra


- A heti edzéseken természetesen mindent elkövettünk annak érdekében, hogy eredményesebb legyen a játékunk, ám a mérkőzésen dől el, mennyiben léptünk előre - vázolta a történéseket Supka Attila.
- Elsősorban a koncentrálás terén kell fejlődnünk, s részben ebben látom annak az okát is, hogy miért nem sikerül nagyobb százalékban gólra váltanunk az adódó lehetőségeinket. Ugyanez viszont érvényes a védekezésre is, hiszen a Paks ellen úgy kaptunk gólt, hogy a figyelem hiánya lankadt.

52 hozzászólás

Mészöly Géza: - Fel kell nőni a feladathoz


- A szerdai fájó kupabúcsú ellenére rendben ment a felkészülésünk - vázolta a fővárosiak felkészülését és esélyeit Mészöly Géza vezetőedző.
- A stadionban edzettünk, és a játékosok koncentráltan, jó tempóban végezték a gyakorlatokat. Úgy tűnt, átérzik a találkozó fontosságát. Bizonyítanunk kell, hogy a csapat képes elviselni a terhet, amit Rudi bácsi néhány nappal ezelőtti elvesztése jelent mindannyiunk számára.

4 hozzászólás

Emlékezés Illovszky Rudolfra


A szombati Vasas-ZTE bajnoki mérkőzés előtt Illovszky Rudi bácsira emlékeznek az angyalföldiek. Minden szurkoló, aki megtekinti a mérkőzést, a belépő mellé egy emléklapot, illetve egy gyertyát kap a fővárosi klubtól, amelyet a meccs előtt közösen gyújtanak meg.

A mérkőzés kezdési ideje 19.00 óra, a megemlékezés 18.45-kor kezdődik, míg a stadion kapuit 17.30-kor nyitják meg.

4 hozzászólás

Vasárnap a Kozármisleny érkezik ifj. Mihalecz-cel


NBII-es csapatunk vasárnap ismét hazai környezetben lép pályára, mégpedig az ifj. Mihalecz István által trenírozott Kozármisleny együttese ellen.
- Természetesen ez egy különleges alkalom nekem, de aki edzősködésbe kezd, az előbb-utóbb szembesül azzal, hogy ellenfélként is találkozik azzal a csapattal, ahol korábban dolgozott - vezette fel a mérkőzést ifj. Mihalecz István.

0 hozzászólás

ZTE FC U14 - Ajka 4:1


- Agresszíven, dinamikusan játszottunk, az első félidőben kimondottan ügyes futballt mutattunk be - nyilatkozta a nagyarányú győzelem után Bócz Lajos U14-es edző.
- Véleményem szerint az Ajka ellen az idény eddigi legjobb játékát nyújtottuk, teljesen megérdemelten nyertük meg a mérkőzést!

2 hozzászólás

Október elsején rajtol a Ligakupa idei kiírása


Október 1-jén kezdődik a labdarúgó Ligakupa 2008-2009-es idénye. Az elmúlt szezontól eltérően ezúttal 16 helyett 24 csapat vesz részt a sorozatban, amelyben nem hirdetnek külön őszi és téli győztest, hanem a több csapatra és mérkőzésre való tekintettel az őszi szezonban rendezik a csoportmeccseket, tavasszal pedig következik az egyenes kieséses szakasz.
A ZTE FC együttese a C jelű csoportban kezdi meg szereplését, akárcsak a Dunaújváros FC, a Kaposvári Rákóczi FC, a Paksi FC, a PMFC és az Újpest FC.

19 hozzászólás

Nyíregyháza - ZTE FC október 12-én, vasárnap 18:00-tól


Az MLSZ Versenybizottságának döntése szerint a Soproni Liga 12. fordulójában sorra kerülő Nyíregyháza Spartacus - ZTE FC bajnoki mérkőzés időpontja megváltozott, az új időpont október 12. vasárnap, 18:00.
Az időpont változásra azért volt szükség, mert október 20-25. között az U19-es EB-selejtező három mérkőzését a nyíregyházi Városi Stadionban játsszák.

1 hozzászólás

Illovszky-mezben játszik ellenfelünk szombaton


Szombaton Angyalföldön lép pályára csapatunk, a Vasas Budapest vendégeként. A piros-kékek házatáját Illovszky Rudi bácsi tragédiája árnyékolja be.
- Szombaton este a ZTE elleni bajnoki mérkőzésen, a Vasas legendás játékosára és edzőjére emlékezve, minden játékosunk egyöntetű, Illovszky-mezben játszik majd, amihez a szövetség megadta a szükséges engedélyeket - nyilatkozott Mészöly Géza vezetőedző a tiszteletteljes gesztusról.

4 hozzászólás

Horváth I András legkorábban két hét múlva edzhet


Válogatott középpályásunk, Horváth I András a múlt héten, egyik edzésen sérült meg: egy kapura lövést követően kapott a combjához.
- Andrásnak bevérzéses combizomrost-szakadása van, közölte velem a csapat orvosi stábja - osztotta meg a friss információt honlapunkkal Németh Ottó technikai vezető.

17 hozzászólás

Szurkolói információk a Vasas Bp. - ZTE FC mérkőzésre


Szeptember 27-én, szombaton 19 órától csapatunk Budapestre látogat, ahol a Vasas vendégeként lép pályára.
- A találkozóra az egerszegi szurkolók vendégjegyekkel juthatnak be, melynek ára 1100.- Ft - tájékoztatta weblapunkat Antal Péter, a fővárosiak technikai vezetője.

11 hozzászólás

Elhunyt Illovszky Rudolf


Kedd hajnalban elhunyt Illovszky Rudolf, a labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

Illovszky háromszor játszott a válogatottban, s még aktív futballistaként kezdett el edzősködni a Vasas serdülő csapatánál. Játékosként is az angyalföldi klubot erősítette, 270 bajnoki mérkőzésen 87 gólt szerzett.

12 hozzászólás

ZTE FC U12 - Ajka 2:4


- Az első félidőben a fizikálisanjobb felépítésű ajkaiak agresszívitásban fölénk nőttek és egy akciógóllal, valamint két jól eltalált lövéssel megérdemelten vezettek - értékelte a mérkőzést Szalai Csaba U12-es edző.
- A szünet után csapatom hozzáállása nagy mértékben megváltozott, így szépíteni tudunk 3:2-re, de sajnos ezt az előnyt már nem tudtuk kiegyenlíteni... Sőt az utolsó percben egy súlyos egyéni hibából újabb gólt kaptunk.

0 hozzászólás

A hírlapárusítóknál is kapható a ZTE Aréna Magazin


Már egy hete, szeptember 15-étől, hétfőtől Zala-megye hírlapárusító standjainál is kapható a ZTE Aréna Magazin különszáma.

Az NBI-es és NBII-es posztert és az utánpótlás teljes névsorát is tartalmazó, 40 oldalas színes kiadvány 399,- Ft-ért vásárolható meg!

4 hozzászólás

Németh Ottó: - Zoli holnapig teljes pihenőt kapott


- A ZTE FC - Paks mérkőzés második félidejében Tóth Zoltán összefejelt a vendégcsapat egyik játékosával, és a csapatorvos azonnali cserét rendelt el, Zoli helyét Sluka vette át - elevenítette fel a történteket Németh Ottó technikai vezető.
- Zoltán átesett egy komoly kivizsgáláson, ám szerencsére agyrázkódás nem történt.

6 hozzászólás

Fehérvár FC - ZTE FC U19 1:1


- Fontos mérkőzés, fontos pont, bár lehetett volna három is - nyilatkozta Bán István a lefújást követően.
- Az első játékrészben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, fegyelmezetten és jól futballoztunk. Gólt, gólokat szerezhettünk volna, ha pontosabbak és határozottabbak vagyunk.

2 hozzászólás

ZTE FC U18B - Nagylengyel 4:3


- Az első félidőben kimaradtak a helyzeteink és a három bekapott potyagól megpecsételte sorsunkat - értékelte a mérkőzést Bita Gyula, a ZTE FC U18B csapatának edzője.
- A szünetben lelkesebb, koncentráltabb játékot kértem, amit sikerült megvalósítani a második 45 percben. Az eredmény önmagáért beszél, eddig 3 mérkőzés, 3 győzelem! Gratulálok a csapatnak!

0 hozzászólás

Videoton - ZTE FC U17 1:2


- Ellenfelünk az első félidőben a szél támogatását kihasználva nyomás alá helyezett bennünket, de helyzetig csak egy esetben jutott, amikor Timbókovics bravúrral védett - foglalta össze a mérkőzésen történteket röviden Fujsz Ferenc U17-es edző.
- A szünet után jól kezdtünk, mi is kihasználtuk a szél adta támogatást, száp akciókat vezettünk illetve a letámadásos taktikánkkal hibára késztettük ellenfelünket.
A győzni akaráshoz gratulálok csapatomnak!

0 hozzászólás

Supka Attila: - Továbbra is siralmas helyzetkihasználás


- A héten jól sikerült a felkészülésünk, úgy gondolom hogy mind fejben, mind fiziálisan topon volt a társaság - zárta a hetet Supka Attila vezetőedző.
- Sajnos ezen az estén sem változott semmi az előző fordulókhoz képest, továbbra is gyenge százalékkal használjuk ki a helyzeteinket, ez a legfőbb problémánk.
Nehéz mérkőzések következnek, amelyeken szeretnénk eredményesen szerepelni, nem engedhetjük meg magunknak, a további pontok elveszítését!

93 hozzászólás

Gellei Imre: - Nagyon értékes döntetlent szereztünk


- Az előző fordulóban a Vasas ellen elszenvedett vereséget követően, az volt a feladatunk, hogy odaadóan, fegyelmezetten játszva megoldjuk a védekezésünket, és visszaszerezzük az önbecsülésünket - nyilatkozta az 1:1 után Gellei Imre, a Paks mestere.
- Tököli Atillát egyszer sikerült labdával kiszolgálnunk, ő ezt az egy lehetőséget értékesítette is. Ez nagyon sokat számított!

0 hozzászólás

Dobos Sándor: - Jó játékkal, megérdemelt győzelem


- Harcos ée fegyelmezett futballt vártam a mai találkozón játékosaimtól, csak így lehetett esélyünk a pontszerzésre - értékelt a lefújást követően Dobos Sándor vezetőedző.
- Úgy gondolom, a srácot tökéletesen végrehajtották, amit kértem tőlük, átmentették a legutóbbi mérkőzésen már látott jó teljesítményt, és egy nagyon jó csapat otthonában, jó játékkal megérdemelt győzelmet arattunk, fontos három pontot szereztünk!

1 hozzászólás

Integrál-DAC - ZTE FC II 1:3


NBII-es csapatunk ma Győrben lépett pályára az Integrál-DAC együttese ellen.

Lelkesen és jól játszó fiataljaink megérdemelten hozták haza a 3 pontot egy küzdelmes mérkőzésen. Végig mi irányítottuk a játékot, győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben. A csapat minden tagja jól teljesített!

0 hozzászólás

ZTE FC - Paksi FC 1:1


Csapatunk ma este az elmúlt fordulóban nagy zakóba beleszaladó, majd a háza táján rendet rakó Paks együttesét fogadta hazai pályán.

Viharos szélben kezdődött a játék, és ez az időjárás rá is nyomta bélyegét a találkozóra, nem alakult ki folyamatos, lendületes játék.

16 hozzászólás

Pogacsics Krisztián megkapta a lehetőséget


Pogacsics Krisztiánt a kezdőcsapatba jelölte Supka Attila vezetőedző a Paks elleni mérkőzésen, így a fiatal hálóőr hazai pályán bizonyíthatja tehetségét.

A ZTE FC összeállítása: Pogacsics - Kocsárdi, Miljatovic, Botis, Szamosi - Tóth Z., Máté, Petneházi, Hajdú - Waltner, Meye

19 hozzászólás

Magabiztos siker Győrben


Második csapatunk délután Győrbe látogatott, az Integrál-DAC vendégeként léptünk pályára.
Délczeg Gergely átmentette legutóbbi jó formáját, ugyanis ezúttal ő nyitotta a sort, góljával megszereztük a vezetést. A szünet előtt Kottán Krisztián szabadrúgásból megduplázta az előnyünket, így kétgólos vezetéssel vonulhattunk pihenőre.

2 hozzászólás

Dobos Sándor: - Harcos, kemény futballt várok


- Az Integrál-DAC elleni találkozón azt várom, hogy harcosan, keményen és fegyelmezetten futballozzunk, mert csak így lehet esélyünk a pontszerzésre, amiben nagyon bízom - nyilatkozta a délutáni idegenbeli mérkőzés előtt Dobos Sándor vezetőedző.
- Egy hete, hosszú szünet után tudtunk ismét győzni, ami mindenképpen jól jött számunkra.

1 hozzászólás

Supka Attila: - Bízom az eredményes játékban


- Célunk a Paks elleni mérkőzésen természetesen a három pont megszerzése - vázolta fel elképzeléseit Supka Attila vezetőedző.
- Bízom az eredményes játékban, és abban, hogy ezúttal nemcsak kidolgozzuk a helyzeteket, hanem értékesíteni is tudjuk majd azokat!

18 hozzászólás

Gellei Imre: - Remélem, hogy magunkra találunk


- A Zalaegerszeg is rosszabbul kezdett a vártnál, mi is többet vártunk magunktól, ez azt jelenti, hogy két önmagát kereső csapat mérkőzése lesz a szombati. Reménykedem benne, hogy magunkra találunk. Minden kérdésre a meccs fog választ adni - vezzette fel a találkozót Gellei Imre, a paksiak mestere.

1 hozzászólás

Paks ellen élesben a beléptető rendszer


Tisztelt Szurkolóink!
Mint azt korábbi híradásunkban már megtettük, szeptember 20-án a Paks elleni hazai mérkőzésünkön első ízben fog "éles" helyzetben debütálni a ZTE Aréna beléptető rendszere.
Igyekszünk zökkenőmentesen átállni az új jegykiadó és beléptető rendszerre és ebben kérjük legyenek Önök is partnerek. A jegykiadás továbbra is a megszokott módon üzemel, de ezúttal már nem manuális módon történik a jegykiadás, hanem gépi módszerrel. A rendszer gyorsan működik, de mivel mi is először használjuk meccskörnyezetben, biztosan lesznek kisebb fennakadások. Ezért kérünk mindenkit, hogy a megszokottnál korábban jöjjön ki a mérkőzésre.

5 hozzászólás

Szombaton az Integrál-DAC következik


NBII-es csapatunk a hétvégén végre megszerezte második győzelmét. Remélhetőleg ez a 3 pont helyreállította fiataljaink önbizalmát, amire szombaton nagy szükségük lesz: ugyanis a tabella előkelő helyén tanyázó Integrál-DAC vendégei lesznek.
A korábbi dunaújvárosi legenda, Lengyel Ferenc által irányított társaság a nyitányon ugyan megbotlott hazai pályán a Pécs ellen, de azóta kiegyensúlyozott teljesítményt mutat.

5 hozzászólás

Ágoston Sándor: - Minél kevesebb sérült, kiváló kondíció


Ágoston Sándor számos NBI-es csapatnál megfordult eddigi pályafutása során, sőt annak idején a Győr-Moson-Sopron Megyei Atlétikai Szövetség első embere is volt.
Most viszont már csak a Zalaegerszegre koncentrál:
- Kollégáimmal nap mint nap azon dolgozunk, hogy minél kevesebb sérült legyen a keretben, a játékosok kondíciója pedig kiváló legyen - fogalmazta meg céljait Ágoston.

0 hozzászólás

Ferkó Csaba: - Az átlagnál sokoldalúbb játékos vagyok


Ferkó Csaba kék-fehérben kezdett, s az egerszegi együttesénél is hasonló színösszeállításban kergeti a labdát, s ha nem is stabil NBI-es játékosként, de a másodosztályban biztosan helyet követelhet magának.

- Miként kezdődött pályafutásod?

10 hozzászólás

Waltner Róbert: - A nehéz időszakban is támogassanak!


- Arra szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy ne csak akkor álljanak a csapat mellé, ha győzelmi sorozatban vagyunk, tehát megy a szekér, hanem akkor is ha épp hullámvölgyben, nehéz időszakban vagyunk - fogalmazta meg kérését Waltner Róbert, a tavalyi bajnokság gólkirálya.
- Személy szerint pedig szeretnék minél többször eredményes lenni kék-fehérben és góljaimmal segíteni kedvenc csapatomat!

53 hozzászólás

Gyirmót U17 - ZTE FC U16 1:2


- A jó erőkből álló hazaiak ellen, a szezon legjobb játékával nyertünk - elemezte a látottakat Holdosi János, az U16-os csapat edzője.
- De sajnos ezen a mérkőzésen is sok helyzet maradt ki. Támadásban néha rossz döntéseket hoztunk, viszont a védekezésünk egészen jól kezd összeállni!

0 hozzászólás

Szekszárd - ZTE FC U13 2:4


- A mérkőzésen csapatom rengeteg helyzetet teremtett, minden tekintetben jobbak voltunk ellenfelünknél, teljesen megérdemelten győztünk - nyilatkozta a lefújást követően Kámán Attila U13-as edző.

Szekszárd - ZTE FC U13 2:4 (0:2)
Szekszárd

1 hozzászólás

Mától a hírlapárusítóknál is kapható a ZTE Aréna Magazin


Szeptember 15-étől, hétfőtől Zala-megye hírlapárusító standjainál is kapható a ZTE Aréna Magazin különszáma.

Az NBI-es és NBII-es posztert és az utánpótlás teljes névsorát is tartalmazó, 40 oldalas színes kiadvány 399,- Ft-ért vásárolható meg!

5 hozzászólás

Győri Dózsa - ZTE FC U12 2:1


- Az első félidőben szinte hiba nélkül, nagyon tetszetősen játszottunk, mindenki jó teljesítményt nyújtott - értékelte a mérkőzést Szalai Csaba, a ZTE FC U12-es csapatának edzője.
- Ennek köszönhetően szép támadásokat vezettünk, sok helyzetet alakítottunk ki, sőt a gólunk is egy szép akciót követő átlövésből született.

0 hozzászólás

Szekszárdi UFC - ZTE FC U15 6:2


- A mérkőzés elején többet birtokoltuk a labdát, beszorítottuk ellenfelünket, mégis nekik voltak jobb helyzeteik, amelyek közül egyet kihasználtak - utalt vissza a hétvégi mérkőzésre Csaba Gyula U15-ös edző.
- A félidő végén egy súlyos kapushiba után már 2 góllal elhúzott a Szekszárd...
A szünet után ismét jobban kezdtünk, de a gólokat sajnos ezúttal is ellenfelünk rúgta, csak 4:0 után sikerült szépítenünk.

0 hozzászólás

Petneházi Márk: - Előrelépésemhez szükséges környezetbe csöppentem


- Petneházi Márk, a ZTE FC nyáron szerződtetett középpályása nem kertel, amikor arról esik szó, szereti-e színezni a játékot. Egy biztos, az előkészületi mérkőzéseken sokszor húzott még egy ütemet a labdával, ha épp valami váratlanra volt szükség...

- Először is, milyen érzésekkel érkeztél Zalaegerszegre?

1 hozzászólás

ZTE FC II - FC Ajka 2:1


Kissé nyomasztó volt már a hangulat a ZTE FC II gárdájának háza táján, hiszen ugyan a zalai megyeszékhely NBII-eseinél konkrét célkitűzés nincs az együttes előtt, de Kottán Krisztiánék eddigi egyetlen győzelmüket még az első fordulóban, a Dunaújváros ellen szerezték.

Ma délután újabb lehetőség volt a javításra, az FC Ajka együttese ellen a ZTE-Arénában.

11 hozzászólás

Dobos Sándor: - Sokkal jobban kell koncentrálnunk


- Sokkal jobban kell koncentrálnunk, és ebben az osztályban már annyi kihagyás sem engedhető meg, mint korábban - vélekedett az Ajka elleni meccs előtt Dobos Sándor.
- Hatékonyabban kell futballoznunk, amiről a héten sokat beszéltünk és minden játékosnak még többet kell kiadnia magából agresszivitásban és akaraterőben egyaránt.

0 hozzászólás

ZTE FC II - FC Ajka információk


Ma 16:30-as kezdettel ismét hazai pályán játszik NBII-es csapatunk, ezúttal az eddigi 5 mérkőzésből 2 győzelmet és döntetlent, valamint 1 vereséget szerző FC Ajka együttesét fogadjuk a ZTE-Arénában.
A mérkőzésre a Déli Tribün főpénztárai nyitnak meg, a teljesárú belépőjegyek 800,- Ft-ba, míg a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,- Ft-ba kerülnek.

0 hozzászólás

Diósgyőri VTK - ZTE FC 2:1


Csapatunk már pénteken útra kelt, hogy a fél országot átszelve ma este megmérkőzhessen a Diósgyőr együttesével.
Supka Attila az MTK elleni győztes 11-nek szavazott ezúttal is bizalmat, ám ezen a napon nem találtuk a fogást a hazaiakon, sőt: a jobbnál jobb helyzeteket is elpuskáztuk, így nem lehetett más a vége, mint vereség...

44 hozzászólás

Könnyed átmozgató edzést vezényelt délelőtt Supka Attila


Csapatunk a Diósgyőr elleni mérkőzést megelőző éjszakát a vecsési Airport Hotelben töltötte.

Supka Attila pedig ma délelőtt jó hangulatú átmozgató edzést vezényelt a vecsési pályán, melyet a helyi NBII-es csapat edzője, Pisont István is megtekintett.
Ebéd után pihenő következik, majd indulás Diósgyőrbe.

52 hozzászólás

Supka Attila: - Taktikusan játszva ellenállni a nyomásnak


- A DVTK ellen nem lesz könnyű dolgunk, hiszen vendéglátóink otthonukban biztos, hogy végre pontokat szeretnének már ünnepelni - hangoztatta meccsbeharangozójában Supka Attila.
- Természetesen ránk is fontos találkozó vár, hiszen ha tapadni szeretnénk az élbolyhoz, a legbiztosabb módja ennek, ha megszerezzük a három pontot...

5 hozzászólás

Vágó Attila: - Elvégeztük a tervezett munkát, bízom a fiúkban


- Az elmúlt két hét alatt elvégeztük a tervezett munkát, mindenki becsületesen dolgozott, sérültjeink felépültek - nyilatkozta az esti találkozó előtt Vágó Attila, a DVTK vezetőedzője.
- Egyetlen gondunk van, ez pedig a bal hátvéd poszt betöltése, hiszen Gohér Gergő eltiltás miatt nem szerepelhet. Ezt leszámítva a legjobb összeállításban léphetünk pályára.

0 hozzászólás

Nincs sérültünk, sem eltiltottunk


Holnap 20 órai kezdettel csapatunk Miskolcon játszik bajnoki mérkőzést, a Diósgyőr vendégeként.

A borsodiak az eddigi 6 fordulóban egy győzelem és 2 döntetlen mellett 3-szor szenvedtek vereséget. Otthon mindenkire veszélyesek, fanatikus szurkolóik támogatásával nem egyszer okoztak már meglepetést.

Csapatunk busza délután 3 órakor indul a ZTE-Aréna elől Vecsésre, ahol a Hotel Airport szállodában eltöltik az éjszakát, majd holnap délután érkeznek meg Miskolcra, a találkozó színhelyére.

8 hozzászólás

Darko Pavicevic hazautazott kivizsgálásra


- Darko Pavicevic érkezése óta nem tudott érdemi munkát végezni és a szakmai stáb rendelkezésére állni a felkészülési illetve a bajnoki mérkőzéseken. A helyzet tisztázása és a játékos pontos diagnózisának felállítása céljából a klub hazaengedte a futballistát, hogy otthon mondjanak róla véleményt, hogy minél előbb segíthesse góljaival csapatunkat - tájékoztatta honlapunkat a legfrisebb fejleményről Németh Ottó technikai vezető.

9 hozzászólás

Milan Davidov: - Igyekszem meghálálni a bizalmat és szeretetet


Milan Davidov megtehette volna, hogy ezen a nyáron eligazol a ZTE FC-ből, azonban a remek adottságú középpályás maradt a kék-fehéreknél. Ha esetleg némileg durcásnak, illetve dacosnak is tűnt, az sem lenne meglepő, viszont most ő maga mondja el, miként is gondolkodik a történtekről.

10 hozzászólás

Sebők Vilmos: - Nem lesz könnyű dolga a Zetének


- Természetesen számomra kiemelt lesz a ZTE elleni mérkőzés, hiszen közel 3,5 évet játszottam Egerszegen - beszélt a szombati találkozóról Sebők Vilmos.
- Sok szép emlék köt oda, közel 100 bajnoki meccsen léptem pályára és 20 gólt szereztem. Pályafutásom során egerszegen sikerült egy szezonban 11 gólt elérnem, ami soha máskor nem jött össze.

5 hozzászólás

Miljatovic és Máté is teljes edzésmunkát végez


- A hétvégi Karpaty Lviv elleni edzőmérkőzés szünetében le kellett cserélni Miljatovicot, Máté pedig egy színes kötéssel a kezén tért vissza a pályára, de mindenkit megnyugtathatok, hogy egyik esetben sem történt komolyabb sérülés, ugyanis mindkét futballista teljesen egészséges, együtt tréningeznek a kerettel - számolt be a felkészülésről Németh Ottó technikai vezető.

16 hozzászólás

ZTE FC U18B - Bagod 4:1


- Bita Gyula kollégám kórházba kerülése miatt Csaba Gyulával ketten meccseltük le a Bagod elleni mérkőzést - foglalta össze a hétvégi történéseket Holdosi János edző.
- Nagy meglepetést okoztak a fiúk a fegyelmezett, lelkes, harcos és helyenkénk jó játékukkal. A vendégcsapat sportszerűen viselte el fiataljaim és a köztük lévő tudásbeli különbséget.
A győzelmet Gyula bácsi gyógyulására ajánlom!

2 hozzászólás

Kovács Gergő: - Minél többször szeretnék lehetőséghez jutni


Az ajlai illetőségű Kovács Gergő még 19 esztendős sincs. A játékos már az első kerettel készül, s a tavalyi szezon utolsó fordulójában az FC Fehérvár ellen be is mutatkozhatott az NBI-ben.

- Tulajdonképpen helyesebb, ha ZTE-nevelésként tartunk számon?

1 hozzászólás

ZTE FC U16 - Sopron U17 1:0


- A nagy hőségben, fegyelmezetten, helyenként nagyon jól, sok gólhelyzetet kidolgozva játszott csapatom - nyilatkozta boldogan a mérkőzés után Holdosi János, a ZTE FC U16-os együttesének edzője.
- A második félidőben a cserékkel sem esett vissza a játék, igaz egy-két játékostól akaratban többet vártam!
Összességében elmondhatom, megérdemelt a győzelem, az eredmény a vendégekre nézve hízelgő!

0 hozzászólás

ZTE FC U12 - Integrál-DAC 1:1


- Véleményem szerint igazságos döntetlen született a fizikálisan jobb feltételekkel rendelkező győriekkel szemben - értékelte a látottakat Szalai Csaba U12-es edző.

ZTE FC U12 - Integrál-DAC 1:1 (1:0)

0 hozzászólás

Marian Sluka: - Stabil kezdőjátékossá szeretnék válni a Zetében


- Stabil kezdőjátékossá szeretnék válni a ZTE kezdőcsapatában - fogalmazta meg személyes célját Marian Sluka.
- De természetesen számomra az is nagyon fontos, hogy normális sportkapcsolatom legyen mind a klub, mind a játékostársak felé.

11 hozzászólás

Paks ellen élesben a beléptető rendszer


Tisztelt Szurkolóink!
Mint azt korábbi híradásunkban már megtettük, szeptember 20-án a Paks elleni hazai mérkőzésünkön első ízben fog "éles" helyzetben debütálni a ZTE Aréna beléptető rendszere.
Igyekszünk zökkenőmentesen átállni az új jegykiadó és beléptető rendszerre és ebben kérjük legyenek Önök is partnerek. A jegykiadás továbbra is a megszokott módon üzemel, de ezúttal már nem manuális módon történik a jegykiadás, hanem gépi módszerrel. A rendszer gyorsan működik, de mivel mi is először használjuk meccskörnyezetben, biztosan lesznek kisebb fennakadások. Ezért kérünk mindenkit, hogy a megszokottnál korábban jöjjön ki a mérkőzésre.

1 hozzászólás

Győri ETO - ZTE FC U15 1:1


- A mérkőzés elején sikerült meglepnünk ellenfelünket agresszív, harcos játékunkkal, ennek eredményeként egy szép támadás végén megszereztük a vezetést - elevenítette fel a győriek elleni mérkőzést Csaba Gyula U15-ös edző.
- Ezután a hazaiak is nagyobb sebességre kapcsoltak és egy védelmi hibát kihasználva, kiegyenlítettek.
A mérkőzés további részében mindkét csapat megszerezhette volna a győztes gólt, de vagy a csatárok hibáztak, vagy a kapusok védtek bravúrosan.

0 hozzászólás

Megrendelhető a ZTE Aréna Magazin


Az MTK elleni hazai mérkőzésünkre jelent meg az idei ZTE Aréna Magazin, a megszokott minőségben, A/4-es méretben, 40 színes oldalon, kivehető NBII-es és nagy méretű NBI-es poszterrel.
A nagy érdeklődésre tekintettel a lapot mostantól utánvéttel is megrendelhetik a chris@ztefc.hu e-mail címen; illetve munkaidőben, hétköznap 9-16 óráig személyesen is megvásárolhatják a ZTE Marketing Irodában (Október 6. tér 16., 1. emelet).

0 hozzászólás

ZTE FC U19 - MTK 0:0


- A héten több zavaró tényező is nehezítette a felkészülésünket (iskolai elfoglaltságok, kiállítás, sérülések, stb.), ennek ellenére bíztam a csapatban, hogy a hazai mérkőzésre újra összeszedi magát - értékelte a találkozót Bán István U19-es edző.
- Összességében - a nagy meleg ellenére - egy jó iramú mérkőzést játszottunk, viszont kevés helyzet adódott a kapuk előtt.

0 hozzászólás

Milutin Trnavac: - Az a célom, hogy segítsem a Zetét


- Személyes célom a bajnokságban, hogy játékommal segítsem a Zetét, hogy a tervek szerinti legjobb helyezést érhessük el a szezonban - fogalmazott a Karpaty Lviv ellen nagyszerű játékot bemutató Milutin Trnavac.
- Szurkolóinktól pedig azt kérem, hogy minél nagyobb létszámban jöjjenek a meccseinkre és segítsenek minket. Mi mindent megteszünk a még jobb játékért és eredményekért!

16 hozzászólás

Varga Róbert: - Remek társaság munkájába kapcsolódhattam be


Varga Róbert életkora ellenére már rutinos labdarúgónak mondhatja magát, legalábbis ha az NBI-es pályára lépéseinek számát tekintjük. A bal oldali védő nem titkoltan azzal céllel érkezett a zalai együtteshez, hogy tovább gyarapítsa "mérkőzésgyűjteményét", mert mint elmondta, erre Győrben egyelőre kevesebb esélyt látott.

5 hozzászólás

ZTE FC II - Győri ETO II 1:3


A hétvégén nem volt NBI-es forduló, így Dobos Sándor edző rendelkezésére állhatott többek között a hét elején kisebb sérülést szenvedő Petneházi Márk is.
Sajnos a tehetséges középpályás jó játéka és gólja sem volt elég, a vendégek elvitték a 3 pontot, 3:1 arányban legyőzték fiatal csapatunkat.

4 hozzászólás

Klement István: - Jó mérkőzést várok


- Jó mérkőzést várok, hiszen a ZTE is hasonlóan szerepel az NBII-ben mint mi, dehogy milyen erősségű lesz valójában az ellenfelünk az majd attól függ, hogy csapatuknál - hétvégi NBI-es mérkőzés hiányában - hány visszajátszó lép pályára - nyilatkoza Klement István, a Győri ETO II edzője.
- Sajnos két sérültünk van, Domanyik és Zámbó nem állhat a rendelkezésemre, de bízom benne, hogy a lehetőséget kapók bizonyítják rátermettségüket.

0 hozzászólás

ZTE FC II - Győri ETO II információk


Holnap 16:30-as kezdettel ismét hazai pályán játszik NBII-es csapatunk, ezúttal az NBIII-ban velünk egy csoportban szereplő Győri ETO II együttesét fogadjuk a ZTE-Arénában.
A mérkőzésre a Déli Tribün főpénztárai nyitnak meg, a teljesárú belépőjegyek 800,- Ft-ba, míg a diák, nyugdíjas belépőjegyek 500,- Ft-ba kerülnek.

1 hozzászólás

Dobos Sándor: - Két vereség után győzni szeretnénk


- Az NBI-ben nem lesz forduló, így a csapat kialakításánál is biztosabban tervezhetek az első csapat játékosaival - kezdte esélylatolgatását Dobos Sándor.
- Főleg a fiatalabb labdarúgók közül válogathatok, bár így is lesznek hiányzók. Zsömlye térde rakoncátlankodik Rácz sem léphet pályára, ahogy Balázs Zsolt sem.

0 hozzászólás

Ma 19:00-től Waltner Robi a Fókusz Plusz-ban


Ma 19 órai kezdettel az RTL Klub képernyőjén, a Fókusz Plusz című magazinban "Sportolók és kedveseik" címmel beteintést nyerhetnek többek között Waltner Róbert életébe is.
Mezben, verseny közben, éremmel a nyakukban már láthattuk őket, ezúttal viszont otthonukba, szeretteik körébe kalauzolnak el minket, oda, ahol erőt merítenek, a következő, az azt követő, és az az utáni győzelemhez.

5 hozzászólás

ZTE FC - Karpaty Lviv 1:1


NBI-es bajnoki forduló híján csapatunk edzőmeccset játszott az ukrán első ligás Karpaty Lviv együttesével.

Az első félidőben egyből nekiestünk ellenfelünknek, különösen Trnavac és Alomerovic jó játéka okozott meglepetést. A 10. percben Miljatovic gólja után legalább 5 100%-os ziccert puskáztunk el, így szinte törvényszerű volt, hogy egyenlítsenek a vendégek: egy sorfalról lepattanó labda tréfálra meg Sipost a 60. minumtumban.
A bekapott gól után megint voltak helyzeteink, amiket szintén kihagytunk, így az eredmény már nem változott.

1 hozzászólás

Supka Attila: - A kevesebb lehetőséget kapók bizonyíthatnak


- A hétvégén a válogatott mérkőzések miatt nem rendeznek fordulót az élvonalban, de játékosaim számára ez nem jelent szünetet, ugyanis a második vonalban a Győri ETO csapatát fogadjuk hazai pályán, és akik ott játszhatnak, őket Dobos Sándor rendelkezésére bocsátom, hogy minél jobb eredményt érhessünk el - vezette fel az elkövetkező napokat Supka Attila vezetőedző.

8 hozzászólás

A csúfos Magyar Kupa szereplés következményei


Tisztelt Szurkolóink!
A ZTE FC klubvezetése nem mehetett el szó nélkül a szerdai Magyar Kupa kiesés után, mert a csapat "teljesítménye" elfogadhatatlan és semmilyen módon nem magyarázható. Úgy gondoljuk, hogy a kék-fehér mez viselőinek nem csak jogai, hanem kötelességei is vannak, de a sikereket és a kudarcokat is együtt kell kezelnünk.

9 hozzászólás

Nagy Ferenc: - A szakmai stáb és a játékosok is hibásak


- Nem akarok a részletekbe belemenni, súlyos következménye lesz a történteknek - utalt a szerdai MK-kiesésre Nagy Ferenc elnök.
- A szakmai stáb és a játékosok is hibásak, egy élvonalbeli gárdának nem szabad kiesni egy NBIII-as együttes ellen. Felesleges beszélni kihagyott helyzetekről, esetleg rossz igazolásokról vagy bármi másról, mindenki hibázott, nem fogadok el semmilyen magyarázatot.

2 hozzászólás

Bajnoki szünetben edzőmérkőzés


Hétvégén a válogatott mérkőzés miatt nem rendeznek fordulót a labdarúgó NBI-ben.

Csapatunk és közönségünk azonban szombaton így sem marad meccs nélkül, ugyanis az ukrán első osztályú, Karpaty Lviv együttese érkezik a ZTE-Arénába, hogy e találkozóval is színesítsék felkészülésüket.

6 hozzászólás

Holnap 12:30-tól focistáink dedikálnak


Nem csak a mérkőzésen szolgálják ki Önöket, hanem a pult mögött is!
2008. szeptember 5-én, pénteken 12:30-tól az A'la Nature Étel- és Italbárban, a Zalaegerszeg, Tüttösy u. 7. szám alatt (a volt Simon István Könyvesház üzletsorán) Vlaszák Géza, Szamosi Tamás, Kocsárdi Gergely és Sorin Botis dedikál és lesi a vendégek kívánságait.

0 hozzászólás

Vasas - ZTE FC U19 3:0


- Sajnos hasonló játék, hasonló végkifejlet, mint az első fordulóban: az első 20-25 percben többet birtokoltuk a labdát, irányítottuk a játékot, s két óriási helyzetünk is kimaradt - kesergett a mérkőzést követően Bán István U19-es edző.
- Ezután kiegyenlítettebbé vált a játék. Sok szabadrúgást adtunk ill. ítélt a játékvezető ellenünk veszélyes pozíciókból... A félidő végén pedig jött a hidegzuhany, egyéni hibáinkat kihasználva váratlanul vezetést szerzett a Vasas.

0 hozzászólás

Supka Attila:- Ez elfogadhatatlan teljesítmény...


Csapatunk ma elvérzett Veszprémben a Magyar Kupa 3. fordulójában.

Az első félidőben lényegesen többet birtokoltuk a labdát, mint a hazaiak, de a remekül védő Varga Tamás sorra hiúsította meg lehetőségeinket. A veszprémiek hálóőréről egyszer pattant ki rossz helyre a labda, Pekic pedig azonnal büntetett, 0:1.

17 hozzászólás

Veszprém FC - ZTE FC 2:1


Sajnos csapatunk számára a harmadik forduló jelentette az idei Magyar Kupa kezdetét és végét is egyben: kikaptunk az NBIII Bakony-csoportjában szereplő Veszprém együttesétől.

A kiesésre nincs és nem is lehet magyarázat! Ezzel a vereséggel sikerült lerombolnunk mindazt a szurkolói támogatást és elismerést, amelyet az MTK elleni győzelem eredményezett.

26 hozzászólás

Pogacsics, Kottán, Sluka és Pekic bizonyíthat


Ma 15:30-as kezdettel csapatunk Veszprémben lép pályára Magyar Kupa mérkőzésen.

Supka Attila a Pogacsics - Kocsárdi, Miljatovic, Botis, Szamosi - Zsömlye, Máté, Sluka, Kottán - Balázs Zs., Pekic kezdőcsapatot küldte pályára az NBIII bakony-csoportjában szereplő hazaiak ellen.

14 hozzászólás

ZTE FC U14-15-16: kiütéses győzelmek a Pápa ellen


Öt utánpótlás korosztályunk mérkőzött a hétvégén a Pápa együttesével, és mindegyik csapatunk fölényes győzelmet aratott.

- Szervezett védőjátékunknak és lendületes támadójátékunknak köszönhető az idegenbeli győzelem - értékelt Bócz Lajos U14-es edző. - Sikerünk teljesen megérdemelt!

- Egy fizikálisan jóval kisebb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk, akik úgy próbálták elkerülni a súlyos vereséget, hogy 10 emberrel védekeztek - elemezte a mérkőzést Csaba Gyula, az U15-ösök edzője.

0 hozzászólás

Supka Attila: - Célunk egyértelműen a továbbjutás


- A holnapi, Veszprém elleni Magyar Kupa találkozón természetesen az a célunk, hogy továbbjussunk - fogalmazott határozottan Supka Attila vezetőedző. - Tudomásom szerint a Zalaegerszeg még sosem ért el kimagasló eredményt az MK-ban, ezen szeretnénk most változtatni!

Az MTK elleni győztes csapat gerince fog Veszprémben pályára lépni, Meye és Petneházi kivételével. Az előbbi hazája válogatottjánál tartózkodik, míg Márk egy könnyebb sérülést szedett össze, nem kockáztatjuk a játékát.

6 hozzászólás

Supka Attila: - Jót tett a kereten belüli váltás


- Minden mérkőzésünkön azt a játékot próbáljuk játszani, mint amit az MTK elleni hazai találkozón láthatott a közönségünk - kanyarodott vissza Supka Attila vezetőedző a hétvégéhez.
- Úgy gondolom, hogy jót tett a társaságnak a kereten belüli váltás. Ugyanakkor bízom benne, hogy a pályán látott akarat továbbra is megmarad, és hasonló lelkesedéssel futnak majd ki a fiúk minden mérkőzésre, legyen az hazai környezetben, vagy éppen idegenben...

0 hozzászólás

Horváth András: - A kitartó Zetét nem utasíthattam vissza


Amikor ez a rövid, Horváth Andrással készített bszélgetés megjelenik, a szombathelyi nevelésű válogatott már túl lesz a második edzésén is a ZTE FC színeiben. A 28 éves labdarúgó az olasz harmadosztályból visszatérve Magyarországra fogadta el végül az egerszegi klub számára felkínált hároméves kontraktusát.

- András, tulajdonképpen Sopronban lettél ismert labdarúgó, de a Haladás neveltje voltál. Mely városhoz kötődő labdarúgót köszönthetünk személyedben?
- Bár valóban Szombathelyen ismerkedtem meg a futball alapjaival, a soproni évek, illetve az, hogy a párom is a Tűztorony városából való, alapvetően azt mondatja velem, hogy már én is a Lővérek környékéhez kötődöm - fogalmazott az első itteni tréningje után elért középpályás.

2 hozzászólás

Horváth András a Győri ETO II ellen mutatkozhat be


- Horváth András remélhetőleg már hétvégén, a ZTE FC II - Győri ETO II mérkőzésen bemutatkozhat kék-fehérben - mondta bizakodva Németh Ottó technikai vezető.

- András játékengedélyét ki kell kérnünk volt klubjától és az olasz szövetségtől. Bízunk az itáliak rugalmasságában, gyorsasásában és segítőkészségében.

9 hozzászólás

ZTE FC U13 - Pápa 7:0


- Hétről-hétre nagyszerű játékkal rukkol elő csapatom - örvendezett Kámán Attila, a ZTE FC U13-as csapatának edzője.

- Egy gyengébb képességű ellenféllel találkoztunk, és megérdemelten nyertünk! Még ilyen arányban is...

0 hozzászólás

Pápa - ZTE FC U12 2:3


- A sok hiba, pontatlanság és kevés futás ellenére már 3:0-ra is vezettünk a lelkes hazai csapat ellen - elevenítette fel a mérkőzést Szalai Csaba U12-es edző.

- Sajnos az utolsó negyedórában a jogtalan 11-est követően kapkodóvá vált játékunk, melynek következtében a végeredmény szoros lett.

1 hozzászólás

Bajnoki szünetben edzőmérkőzés


Hétvégén a válogatott mérkőzés miatt nem rendeznek fordulót a labdarúgó NBI-ben.

Csapatunk és közönségünk azonban szombaton így sem marad meccs nélkül, ugyanis az ukrán első osztályú, Karpaty Lviv együttese érkezik a ZTE-Arénába, hogy e találkozóval is színesítsék felkészülésüket.

1 hozzászólás

Darko Pavicevic: - Minél több gólt szeretnék lőni a ZTE-ben!


Darko Pavicevic, montenegrói támadónk már nagyon várja a bemutatkozást. A Buducnost, a Mladost és a Grbalj volt csatára bizonyítani szeretne:

- Igyekszem bebizonyítani, hogy a ZTE nem véletlenül döntött a leigazolásom mellett, s ezzel minél több örömet szerezhetek nektek!

5 hozzászólás

Kaposvári Rákóczi - ZTE FC U13 1:1


- Értékes döntetlent játszott csapatom a Rákóczi otthonában - nyilatkozta boldogan Kámán Attila U13-as edző.

- Védekezésünk szinte tökéletes volt, a támadójátékunk picit erőtlennek tűnt. De összességében elmondható, hogy megérdemelt, ugyanakkor fontos pontot szereztünk!

0 hozzászólás

Horváth András a ZTE FC játékosa


- Az átigazolási időszak utolsó napján sikerült megállapodnunk a Sopron volt kiváló középpályásával, Horváth Andrással - tájékoztatta honlapunkat Dézsi Attila ügyvezető igazgató.

- A támadásokba is rendre belépő, 181 élvonalbeli mérkőzésén eddig 24 gólt szerző 28 éves középpályással 3 évre állapodott meg klubunk.

25 hozzászólás

Balázs Zsolt az U21-es keretben


U21-es válogatottunk vasárnap vívja utolsó Eb-selejtezőjét 16:30-kor Belgrádban, az Omladinski-stadionban Szerbia ellen.
A csapat tagjai csütörtökön találkoznak, majd Szegedre buszoznak, ahonnan másnap utaznak tovább Belgrádba.

Örömteli hír, hogy a válogatottba meghívót kapott az MTK ellen gyönyörű gólt szerző fiatal csatárunk, Balázs Zsolt.

4 hozzászólás

Szerdán Veszprém FC - ZTE a Magyar Kupában


Szerdán számunkra is megkezdődnek a Magyar Kupa idei küzdelmei: csapatunk a 3. fordulóban kapcsolódik be a sorozatba.

Ellenfelünk az NBIII Bakony csoportjában szerepel, hétvégén sikerrel vettek egy rangadót, az 5. helyezett Sárvárt fektették két vállra.

1 hozzászólás

Szeptember 5-én focistáink dedikálnak...


Nem csak a mérkőzésen szolgálják ki Önöket, hanem a pult mögött is!
2008. szeptember 5-én, pénteken 12:30-tól az A'la Nature Étel- és Italbárban, a Zalaegerszeg, Tüttösy u. 7. szám alatt (a volt Simon István Könyvesház üzletsorán) Vlaszák Géza, Szamosi Tamás, Kocsárdi Gergely és Sorin Botis dedikál és lesi a vendégek kívánságait.

1 hozzászólás

Kaposvári Rákóczi - ZTE FC U15 1:0


- Ellenfelünk játékát az határozta meg, hogy az egyik csatáruk kb. 190 cm magas volt és ennek megfelelően minden megszerzett labdával őt keresték - értékelt a találkozó után Csaba Gyula U15-ös edző.
- Sajnos a 8. percben szabadrúgásból gólt kaptunk és ezután minden egyenlítési próbálkozásunk meddőnek bizonyult, sőt a Kaposvárnak voltak gólszerzési lehetőségei.

0 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2017-2018  |  2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004