ARCHÍVUM - RÉGEBBI HÍREINK - 2007-2008 - Május

Véradás a meccs előtt


Június 2-án, hétfőn, a ZTE-Fehérvár bajnoki mérkőzés előtt 14:30-tól a kezdésig a Magyar Vöröskereszt véradást szervez az Aréna mellett felállított sátorban.

Az önkéntes véradók térintésmentes belépőt kapnak a találkozóra!

0 hozzászólás

U16-os siker képekben


U16-os válogatottunk a keddi, lendvai 3:3 után ma Andráshidán is megmérkőzött Szlovénia korosztályos csapatával.
Zsivoczky Gyula együttese 4:1-re győzött, Angyal Norbert háromszor is a kapuba talált.

0 hozzászólás

Szurkolói információk


A ZTE FC tájékoztatja Tisztelt Szurkolóit, hogy a Fehérvár elleni szezonzáró utolsó mérkőzésen - a rendőrséggel egyeztetve - a biztonsági szempontokat figyelembe véve az Északi (állóhelyi) Tribünön a vendégszektor melletti két lezárt szektoron kívül további egy szektort zár le.
Kérjük szurkolóink, hogy a szektorokat hagyják üresen.

51 hozzászólás

Andráshidán az U16-os válogatott


Ma 11 órától Szlovéiával mérkőzik meg a magyar U16-os korosztályos válogatott.
A mieink Lentiben edzőtáboroztak, kedden már megmérkőztek a mostani ellenfelükkel: akkor 3:3-as döntetlen született.

0 hozzászólás

Waltner gólkirály lehet


Waltner Róbert 18 góljával - egy fordulóval a bajnokság vége előtt - vezeti az NBI góllövőlistáját.
Robi úgy jutott ennyi találatig, hogy a fél szezont az Arab Emirátusokban töltötte kölcsönben.

15 hozzászólás

ZTE FC Amatőr - Tapolca 1:0


Fiataljaink elsődleges célja ezen a hétvégén az volt, hogy győri riválisunkat továbbra is ötpontos távolságban tartsuk a bajnokság hajrájában. Ehhez hazai pályán le kellett győznünk a 9. helyezett Tapolca gárdáját.
Mint ismeretes, első csapatunk a Sopron kizárása miatt játék nélkül szerzett 3 pontot, és így tagjai aktívan is segíthették az NBIII-asokat.

7 hozzászólás

Alapítványi Családos Majális


Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!

A Landorhegyi Iskola Alapítványi Családos Majális-t rendez, melynek időpontja: 2008. május 24. szombat 15 órától 22 óráig.
Helye: a Landorhegyi Iskola hátsó udvara
Belépés csak meghívóval! Jegyek vásárolhatók az osztályfőnökökön keresztül, az iskola titkárságán.

0 hozzászólás

Újabb képek a jótékony eseményről


Dézsi Attila ügyvezető igazgatónak köszönhetően újabb képeket közölhetünk a tegnapi, felsőrajki jótékonysági mérkőzésről illetve azt azt követő jó hangulatú vacsoráról.

Hajrá ZTE!

63 hozzászólás

Jótékonysági mérkőzés


Csapatunk ma Felsőrajkon lépett pályára nemes cél érdekében, hiszen egy helyi hatgyer- mekes család családfője tragikus hirtelenséggel elhunyt, a falu pedig mindent megtesz azért, hogy az apa nélkül maradt gyermekeket segítse.

15 hozzászólás

Június 2-án a Fehérvár ellen


Az MLSZ-ből kapott mai hivatalos tájékoztatás alapján az eredetileg június 1-jén 19 órától megrendezésre kerülő ZTE FC-Fehérvár FC bajnoki mérkőzés június 2-án, hétfőn 18 órától kerül lejátszásra, így ez a mérkőzés lesz az idei szezon utolsó bajnoki mérkőzése is egyben.

8 hozzászólás

Nagy Mihály: - Nem így terveztük


- Nagyon változatosra sikerült ez a mérkőzés...
- Pedig nem így terveztük - válaszolta Nagy Mihály vezetőedző. - Tudtuk, hogy egy jól támadó, de gyengébben védekező csapat ellen fogunk játszani. Pontosan felkészültünk minden lehetőségre.

28 hozzászólás

ZTE FC II: nagy esély az NBII-re


A Márkó visszalépése miatt második csapatunk a hétvégén játék nélkül gyűjtötte be a három pontot. Legnagyobb riválisunk, a Győri ETO II. botlott, csupán gólnélküli döntetlenre volt képes a Celldömölk ellen hazai pályán.

Így megnyugtató, 5 pontos előnnyel vezetjük a Bakony-csoportot, és közelebb kerültünk az NBII kapujához!

4 hozzászólás

Nagy Mihály: - Gyengén futballoztunk


- Az első félidőben a REAC a középpályán fölénk nőtt - értékelte a mérkőzést Nagy Mihály vezetőedző.
- A szünet után már beszorítottuk ellenfelünket, levegőben lógott az egyenlítés, de egy újabb védelmi hiba után gólt kaptunk. Sajnos, nagyon gyengén futballoztunk, de az egy pontot feltétlenül megérdemeltük.

- Nagyon meg akartam már szerezni a 100. NBI-es találatomat - örült góljának a lefújást követően Waltner Róbert.

21 hozzászólás

ZTE FC - REAC 3:3


Hazai pályán a REAC csapata ellen mindenképpen a győzelem volt az elfogadható eredmény, ami az 5. helyezés eléréséhez elengedhetetlen.

Sajnos a mérkőzés nem úgy indult, ahogy szerettük volna, megszerezték a vezetést a vendégek. A szünetig már nem változott az eredmény, nem sikerült az egyenlítés. Sőt... fordulás után újabb gólt ért el a REAC, már 0:2.

9 hozzászólás

Hajrá az 5. helyért


Holnap 19 órai kezdettel hazai pályán fogadjuk a REAC csapatát. Egy esetleges győzelem nagyon sokat segítene célunk, az 5. hely elérésében, hiszen a 29. fordulóban játék nélkül megkapjuk a 3 bajnoki pontot. (a Sopron kizárása miatt)

- A hétvégén a Tatabánya után ismét egy kellemetlen stílusban futballozó gárdával játszunk majd - vezette fel a holnapi mérkőzést Nagy Mihály.

31 hozzászólás

Meye a válogatott keretben


Csapatunk fiatal támadóját, Roguy Meye-t ismételten meghívták hazája válogatottjának keretébe.

A tehetséges csatár május 31-én Lesotho, június 8-án Líbia, júius 15-én vagy 22-én pedig Ghána nemzeti csapata ellen bizonyíthat!

31 hozzászólás

Baráti Kör közgyűlés


A ZTE Football Baráti Kör 2008. május 22-én, csütörtökön 17:00-kor az Alibi pubban tartja éves beszámoló közgyűlését.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

10 hozzászólás

Jótékonysági mérkőzés


Csapatunk jövő szerdán (május 21.) 16 órától a helyi megyei I. osztályban játszó csapat meghívását elfogadva, Felsőrajkon játszik jótékonysági mérkőzést.

Minden Zete szimpatizánst szeretettel várnak.

0 hozzászólás

Nagy Mihály a Tatabánya elleni mérkőzésről


- Gratulálunk a Tatabánya elleni győzelemhez. Hogyan készültetek a mérkőzésre?
- Tartottunk a körülményektől, de kellemes meglepetés ért bennünket, ugyanis szinte kifogástalan játéktér fogadott bennünket - válaszolta Nagy Mihály vezetőedző. - A csapat védekezésén sok javítani való volt és ezt gyakoroltuk egész héten, illetve a Tatabánya védekezése elleni játékot. Végig azt hangsúlyoztuk a játékosoknak, hogy a két csapat között minőségi különbség van a javunkra, de ezt csak erős teljesítménnyel lehet érvényre juttatni, kényelmeskedéssel nem fog menni.

12 hozzászólás

ZTE FC Amatőr - Soproni VSE 2:1


Ma délután újabb fordulót rendeztek az NBIII-ban. Második csapatunk 15 órai kezdettel Andráshidán a bajnokság 7. helyén álló Soproni VSE együttesét fogadta.
A győzelem megszerzése nagyon fontos volt, hiszen riválisunk - a Győr 2. csapata - játék nélkül gyűjtötte be a 3 pontot. (a kizárt Sopron II. ellen 3:0-val írták jóvá számunkra)

0 hozzászólás

Répcelak - ZTE FC Amatőr 0:7


Az NBIII Bakony-csoportjának 13. helyezettjénél, a Répcelak gárdájánál vendégeskedett ma délután második csapatunk. Mivel a legutóbbi fordulóban a második helyezett győriek faragtak a hátrányukból, elengedhetetlen volt a győzelem és a nagyon fontos három pont megszerzése.
Fiataljaink semmit sem bíztak a véletlenre, hiszen a kezdetektől irányították a mérkőzést, helyzeteiket is jó arányban használták ki, egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

0 hozzászólás

Tatabánya FC - ZTE FC 0:2


Ma 19 órai kezdettel a Tatabánya vendégeként, de a BVSC-pályán léptünk pályára. Egy újabb esélyt kaptunk a felzárkózásra, ugyanis a bányászváros idén önmaga árnyékaként teljesít, így egy esetleges győzelemmel megközelíthetjük a célként kitűzött 5. helyet.
A mérkőzés első percétől ellenfelünknek támadtunk, a 3. percben meg is hozta a gyors eredményt: Tóth Zoltán jobboldai beadását a gólkirály-jelölt Waltner Róbert juttatta a hálóba, 0:1.

14 hozzászólás

Cél továbbra is az 5. hely


- A csapat célkitűzése marad, azaz az ötödik helyezést szeretnénk elérni, s mindent megteszünk ezért - vázolta az elképzelést Nagy Mihály.

- Annyiban viszont változtatok a kezdő 11-en, hogy olyan játékosokat szerepeltetek a csapatban, akik agresszívebbek lehetnek az ellenfél támadóharmadában a labdaszerzés tekintetében. Ez hiányzott a legutóbbi hazai mérkőzésünkön a Nyíregyháza ellen.

24 hozzászólás

Ovis EB az Ifjúsági Sportcentrumban


Május 18-án, vasárnap Ovis EB-Foci Majális elnevezésű mini focitornára kerül sor a megyeszékhelyi Ifjúsági Sportcentrumban a 2001. január 1-je után született gyermekek részére.

Minden csapat 6 mérkőzést játszik. A 2008. évi Európa Bajnokság csapatai nevén játszanak a gyerekek négy csoportban körmérkőzéseket.

4 hozzászólás

Nagy Mihály első meccse után


- Hogy értékeled a bemutatkozó mérkőzésed a Zete kispadján?

- Nem sok időm volt a mérkőzés előtt találkozni a csapattal - válaszolta Nagy Mihály. - Csütörtök délelőttre telefonon kellett összehívni a játékosokat, mert különben csak péntek este találkozhattunk volna, ami édeskevés. A Nyíregyházáról mindent tudtunk, pontosan felkészültünk, de gyakorlásra nem volt időnk.

70 hozzászólás

Tatabánya ellen a BVSC pályán


Tisztelt Szurkolóink!

Az MLSZ tájékoztatása alapján a hétvégi, Tatabánya elleni mérkőzésünk a BVSC pályáján zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. Így kérjük szurkolóinkat, akik elkísérték volna csapatunkat, hogy ne tegyék, mert nem léphetnek be a stadionba.
Köszönjük.

7 hozzászólás

ZTE FC Amatőr - Győri ETO Amatőr 0:1


Ma délután játszották az NBIII Bakony-csoportjának rangadóját a listavezető ZTE és a második helyezett Győri ETO együttesei között. A legutóbbi fordulóban mindkét csapat diadalmaskodott, a ZTE Csesztregen győzött, míg a győriek hazai környezetben küldték padlóra a Vép csapatát.
A találkozó nagy küzdelmet hozott, a mérkőzés elején jónéhány helyzet adódott a ZTE csapata előtt, azonban ezek kimaradtak, és egy balszerencsés góllal megszerezte a győzelmet az ETO.

1 hozzászólás

Nagy: - Mindent megtettünk


- Az egész mérkőzés alatt középen erőltettük a támadásokat, holott előre teljesen mást beszéltünk meg - bosszankodott a lefújást követően Nagy Mihály.
- Végig mi irányítottuk a játékot, 6 ziccert hibáztunk, ha ezek felét belőjük, fölényes győzelmet arathattunk volna. Játékosaimat nem tudom elmarasztalni, mindent megtettek a sikerért.

17 hozzászólás

ZTE FC - Nyíregyháza 0:0


Ma este a Nyíregyháza csapata ellen mutatkozott be a hétközben kinevezett Nagy Mihály.
Sajnos ezen az estén sem örülhettek a lefújást követően a stadionba kilátogatók, ugyanis egy gyenge színvonalú mérkőzésen, sok ziccert hibázva veszítettünk el két bajnoki pontot.

11 hozzászólás

ZTE siker a megyei derbin


Nagy csatát hozott a mérkőzés, az 59. percben emberhátrányba került a ZTE FC II., miután Bozsoki Imre megkapta második sárga lapját. A 67. percben a ZTE FC II. gólkirály-jelöltje, Balázs Zsolt talált a csesztregiek kapujába, ez a gól ma 3 pontot ért a kék-fehér együttesnek.
Mai győzelmével a ZTE tartja 6 pontos előnyét a Győr csapatával szemben (tegnap délután 10:0ra verték a Vép gárdáját a győri fiatalok), vasárnap a Bakony csoport szuperrangadójára Zalaegerszegen kerül sor, a ZTE II-Győri ETO II mérkőzés végeredménye sok mindenről dönthet.

0 hozzászólás

Nagy Mihály: - Jól esett a felkérés


Csapatunk szerdán kinevezett szakvezetőjét bizonyára sokan ismerik Zalaegerszegen, hiszen harmadik éve áll utápótlásunk élén, mégis először szakmai múltjáról kérdeztük:
- Mezőtúron születtem, de a futballnak köszönhetően immár tizenhét éve Szombathelyen élek, játékosként a Haladásban és a Siófokban játszottam az NBI-ben.

1 hozzászólás


Január  |  Február  |  Március  |  Április  |  Május  |  Június  |  Július  |  Augusztus  |  Szeptember  |  Október  |  November  |  December

2016-2017  |  2015-2016  |  2014-2015  |  2013-2014  |  2012-2013  |  2011-2012  |  2010-2011  |  2009-2010  |  2008-2009  |  2007-2008  |  2006-2007  |  2005-2006  |  2004-2005  |  2003-2004